Találatok a következő kifejezésre: Az normális hogy (5195 db)

Az normális hogy 16 évesen fejvesztve keresem azt a lányt akivel egy normális párkapcsolatot lehet kiépíteni?

Már régóta nem volt senkim. És ez nagyon zavar. Inkább csak hiányzik valaki. Akiknél próbálkozok valahogy sose jön össze. Mi a teendő ilyenkor? Rosszul csinálok valamit?Segítsetek!

Legjobb válasz: az nem normális hogy igy gondolkodsz 16 évesen. Miröl késtél le? Semmirõl Csak nyugodj meg, végy egy nagy levegõt és normális pulzussal és vérnyomással éld az életed és elöbb utobb lesz barátnöd... "már régóta nem volt senkim" pff 16 évesen az volt csak régen hogy megszülettél... :)

az nem normális hogy igy gondolkodsz 16 évesen. Miröl késtél le? Semmirõl Csak nyugodj meg, végy egy nagy levegõt és normális pulzussal és vérnyomással éld az életed és elöbb utobb lesz barátnöd... "már régóta nem volt senkim" pff 16 évesen az volt csak régen hogy megszülettél... :)
annak idején még én is így voltam...
A kérdező hozzászólása: :) #2 remélem igazad van és végül is igazad van abban hogy még van idõm... csak olyan hiányérzetem van....
dugni akarsz mond ki nyiltan :) De erre is ráérsz még. 17 évesen tapasztaltabbleszel mitn 16 évesen 18 évesen tapasztaltabb mint 17 évesen és igy tovább. Ne akarj egy lenni a sokbol mert akkro sosem találod meg az igazit. Ha most ellövöd a patronaidat akkro rövidtávon talán sok nõd lehet de 10 év mulva elterjed hogy falod a nõket és egy értelmes lány sem áll majd szóba veled. Mérlegelj hisz nincs arany középút bármennyire is szeretnék ezt mi pasik. :)
A kérdező hozzászólása: ép ez az hogy nem csak dugni akarok :D
Ezzel én is így vagyok, csak pont fordítva... 15l

Az normális, hogy az apám arra biztatja az öcsémet, hogy minnél több jó nőt dugjon meg?

Azt sem bánja ha az öcsém megcsalja a barátn?jét, s?t biztatja is. Azt mondja neki ,hogy egyszer élünk. Nekem meg sokáig párkapcsolatom se lehetett, egy ideig jártam egy fiúval ?t kiutálta az apám. Most egy leszbikus kapcsolatom van, ezt mondom el neki. 19/L

Legjobb válasz: Az hagyján hogy nem normális. Egyenesen rossz. Önzõség, hiúság, butaság. Az lenne a jó, ha az öcséd beszélgetne normális férfiakkal is, normális példaképekkel.

Az hagyján hogy nem normális. Egyenesen rossz. Önzõség, hiúság, butaság. Az lenne a jó, ha az öcséd beszélgetne normális férfiakkal is, normális példaképekkel.
Szerintem nem normális dolog, de biztos apukád is ilyen fûvel-fával típus és nem tud mást tanítani a tesódnak.
Ha nem az apád lenne azt mondanám egy kiégett, sekélyes érzelemvilágú, primitív tahó. Így csak azt mondom, amilyen hamar csak tudsz távolodj el tõle. Visszafordíthatatlan károkat okozhat az önbecsülésedben. Öcsédet ne próbáld meggyõzni, szinte törvény, hogy ugyanilyen lesz. Sajnos rengeteg ilyen agyatlan barom él emberbõrben.
Gondolom, a saját nõrokonainak nem kívánja azt, ahogy õ bánik a nõkkel.
Hát megvan apádról a véleményem... bunkó, önelégült, tróger alak lehet, ha ennyire nem érdeklik a nõk érzelmei...
Lehet apukád a saját vágyait próbálja kiélni öcséden keresztül. Mint amikor az anyukák szépségversenyekre hurcolják a kislányaikat... Ez esetben no comment Másrészrõl nem eszik olyan forrón, nekem gyerekkoromtól azt sulykolták anyuék hogy nem szabad az elsõ fiúnál leragadni, ahogy õk elkövették ezt a hibát, hanem meg kell ismerni több embert, nyitottnak kell lenni. Na, amikor e "szentírás" szerint cselekedtem és a barátom mellett egyetlenegyszer randiztam egy másik fiúval, ne tudd meg milyen balhé volt otthon + prédikáció a qrvákról és a tisztességrõl... Szóval lehet apukád csak húzza öcsédet, ha valóban lefeküdne egy csomó lánnyal õ lenne a legjobban kiakadva.
Viszont te elmondhatod a tesódnak, hogy aki fûvel-fával együtt van minden nemi betegséget összetud szedni. A nõk 40%-a nemi beteghordozó, a pasik körében meg pont emiatt nõ a szájrák.
Az apák a fiaikat dugni küldik, a lányukat meg féltik. Ez teljesen természetes, és normális.
Nekem van két lányom és egy fiam!Még kicsik, de a férjem folyton azt mondja, ha a fia végig dugja fél várost büszke lesz rá, de ha a lányához valaki hozzáér azt kinyirja!!Szerintem ez olyan apás hûlyeség.Szerintem nem kell mindig mindent véresen komolyan venni.:) )))
Apád, szegény, a legrosszabb fajta (átlag)férfi. Nemcsak magyar! - ó nem: INTERNACIONÁLIS:-)))) Ez a tipus, sajnos, mindenütt jelen van. Ostoba, érzéketlen (mert ha nem lenne ostoba, eleve elvetné a kettõs mércét); más iránt tiszteletlen - fõként, ha nõ - és egoista. Ezzel együtt lehet még becsületes ember is - és általában az. Próbálj többet beszélni az öcséddel: elmondani, miben alávaló - és az õ kapcsolati életére káros - egy ilyen falubika-szintû hablaty. Ha Te leszbikus kapcsolatot választottál, neki "köszönhetõ". Egy ilyen apa megmérgezi a leánygyermekét: egyszer-s mindenkorra meggyûlölteti vele a férfinemet, mint olyat (érthetõ módon). Ez az ember annyira ostoba, hogy fel sem tudja mérni a kárt, amit csinál. Neked csak azt kívánom: a leány-partneredben, legalább, találd meg azt az érzelmi világot, amely ugyan megvan az ellenkezõ nemben is, de ez az "antiapa" megfosztott a megismerésétõl. Vigyázz magadra és a testvéredre.
Teljesen normális.. Ez az ÉLET!!!
Elég érdekes nevelési elvei vannak az apátoknak, nem mondom.Ezzel csak azt éri el, hogy öcséd felnõttként egy igazán gerinctelen, tahó ember lesz, aki képtelen hû maradni valakihez.Remélem öcsédnek lesz annyi esze, hogy nem hallgat rá.Szerintem el kellene mondanod neki a saját véleményedet is cenzúrázatlanul, hátha ettõl kattan neki valami a kis agyában.És az egy dolog, hogy egyszer élünk, de nem mindegy, hogy hogyan.
az apád az öcséden akarja kiélni magát! valószínû õ ezt szerette volna csinálni, csak nem volt rá alkalma...
Így konkrétan nem normális.Nekem is van egy 19 éves fiam(meg egy 4 éves is), de így direktbe nem buzdítom erre(persze a nagyra értem).Különben van egy mondás-régrõl, ám a mai napig megállja a helyét:egy férfi akkor is férfi marad, ha a kalapjába szarik.Ergo:mindegy mennyi nõvel volt dolga, õ akkor is tisztességes.Én örülök, hogy fiaim vannak, mert könnyebb elõítéletek nélkül.Ám ha lányom lenne se zárnám a 4 fal közé, és maximálisan megérteném-és elfogadnám-az "igényeit".A nem túl régi idõkben(ez kis hazánkban is így volt) az apák maguk fizették be az örömlányokhoz a fiaikat(persze akkor még bordélyok voltak, ahol a lányok biztonságára és egészségügyi alkalmasságára is figyelmet fordítottak), hogy igazán férfivá váljanak.
Hát én nagyon remélem, hogy a párom nem akar majd ku.rvát nevelni a fiamból... ilyen pasinak nem is szülnék
A kérdező hozzászólása: * minél
Faterod jó nagy hülye lehet.

Ha a 4 hetes babának naponta csak 1x van már kakija, az normális? Eddig naponta többször is volt. És az normális, hogy folyton nyújtogatja a nyelvét?

Legjobb válasz: Az én kisfiamnak is egyszer van kaki egy nap, pedig eszik rendesen. Ritka, ha többször van. Állítólag normális, mert felhasználja a kaját a szervezete. Na, a nyelvnyújtogatás...normális bizony. Meg tudnám enni olyan aranyos, mikor rájön és csak nyújtja, nyújtja... :D Kommunikációs forma. Mi elértük azt, hogy ha olyan kedve van és kinyújtom rá a nyelvem simán visszanyújtja! Imádom! :D Úgyhogy nyugi, rendben vagytok!

Az én kisfiamnak is egyszer van kaki egy nap, pedig eszik rendesen. Ritka, ha többször van. Állítólag normális, mert felhasználja a kaját a szervezete. Na, a nyelvnyújtogatás...normális bizony. Meg tudnám enni olyan aranyos, mikor rájön és csak nyújtja, nyújtja... :D Kommunikációs forma. Mi elértük azt, hogy ha olyan kedve van és kinyújtom rá a nyelvem simán visszanyújtja! Imádom! :D Úgyhogy nyugi, rendben vagytok!
Az én kisfiamnak egy ideig csak minden harmadik nap volt kakija. Aztán mostmár helyre jött. Napi 3-szor is van. Most 8 hónapos.


Az normális, hogy az első alkalommal amikor lovagoltam, hogy egy kicsit, pár lépésben gyakoroltuk a tan ügetést?

úgy csináltuk , hogy lépés (kb.:2-3 kör és egy fél kör ügetés) persze közben monda az oktató, hogy mit hogy csináljak és nagyon jól tanítja, amint látta hogy kiesek az egyensúlyomból egyből vissza fogta a lovat (persze szerintem ez természetes) de nagyon jó hely és a végefelé, már nagyon belejöttem (amikor bent kell maradni a nyeregben és nem kiállni, azt gyakoroltuk egy kicsit, de nagyon jó volt)

Legjobb válasz: Teljesen normális. Az nem lenne normális, ha a kezedbe adná a szárat, meg a lovaglópálcát, hogy nesze galoppozz végig a mezõn. 12 évesen az elsõ órán ügetni természetes. (Én is oktatok, 7 éves gyerekek már ügetnek elsõ alkalommal) Amit elmondtál, hogy tanügetést tanultatok, az szuper (Sok helyen egybõl azt tanítják, hogy állj ki a nyeregben, sõt, lovagolj végig kiállva, ha meginogsz kapaszkodj a szárba, és 3 futószáras alkalom után menj terepre) ha figyel rád, és megállítja a lovat mikor elveszted az egyensúlyod, meg eleve, ha nem telefonál és szendvicset eszik, miközben a nyolcéves kislánya hajtja körbe a lovat, biztató. Ha tetszik a hely, maradj ott nyugodtan! Arra kell csak figyelni, hogy ha túl sokat kér tõled, túl nehezen kezelhetõ lóra ültet, és félni kezdesz, akkor keress más helyet, de nem gondolom, hogy ez elõfordul egy ilyen helyen, az elmondásod alapján tényleg jónak tûnik. Ha van weboldaluk, és elküldöd, lehet, hogy ismerem személyesen a helyet, tudok tapasztalatot mondani.

Teljesen normális. Az nem lenne normális, ha a kezedbe adná a szárat, meg a lovaglópálcát, hogy nesze galoppozz végig a mezõn. 12 évesen az elsõ órán ügetni természetes. (Én is oktatok, 7 éves gyerekek már ügetnek elsõ alkalommal) Amit elmondtál, hogy tanügetést tanultatok, az szuper (Sok helyen egybõl azt tanítják, hogy állj ki a nyeregben, sõt, lovagolj végig kiállva, ha meginogsz kapaszkodj a szárba, és 3 futószáras alkalom után menj terepre) ha figyel rád, és megállítja a lovat mikor elveszted az egyensúlyod, meg eleve, ha nem telefonál és szendvicset eszik, miközben a nyolcéves kislánya hajtja körbe a lovat, biztató. Ha tetszik a hely, maradj ott nyugodtan! Arra kell csak figyelni, hogy ha túl sokat kér tõled, túl nehezen kezelhetõ lóra ültet, és félni kezdesz, akkor keress más helyet, de nem gondolom, hogy ez elõfordul egy ilyen helyen, az elmondásod alapján tényleg jónak tûnik. Ha van weboldaluk, és elküldöd, lehet, hogy ismerem személyesen a helyet, tudok tapasztalatot mondani.
Hogy gyakoroltátok, vagy hogy pár lépésben?
Ha korba is megvagy gondolom azér nem 6-8 éves vagy :) Már az elsõ lovaglásnál én is ügettem szinte az természetes, hogy nem is végig csak séta van. Meg gondolom látta az oktató hogy jól megy és ezért is :) )
A kérdező hozzászólása: igen 12 éves vagyok és élveztem is csak elõsször ijedtem megamikor ügetésbe át mentünk, pedig monda hogy figyeljek, mert ügetés jön, de akkor elõsször elvesztettem az egynsúlyom, de a vée felé egész belejöttem :)
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdeztem meg, mert már olvastam olyat hogyha egybõl ez meg ez akkor inkább válts lovardát , de nagyon szimpatikus a hely és jó az oktató is (kedves, egybõl figyelmeztet türelmes, szelíd hangon stb) és meg akartam gyõzõdni arról, hogy nem kell emiatt ott hagyni a lovardát, de így megnyugodtam :)
Én 11 évesen kezdtem ott üget minden 12 már vágta is .D De vannak olyan ook sokna aki 10 év alatt már vágtázott normálisan :)
A kérdező hozzászólása: nem tudom, hogy van-e honlapjuk, de azt én is szívesen megnézném egyébként (miskolc mellett) Görömbölyön van a 4-es busz végállomásánál (NEM a bükkaljai lovarda, annak tudom, hogy van honlapja)

Az normális, hogy ennyire zavarja az orromat a cigiszag? Normális, hogy 25 méterrõl érzem, ha cigiznek?

Nem tudom, bevezették ezt az 5 méter távolságot, de szerintem 50 méter lenne a helyes!

Legjobb válasz: Normális, csak zavaró tud lenni. Én is érzem, ha kissé messzebb cigiznek. (azt nem mértem le, hogy hány méterrõl)

Normális, csak zavaró tud lenni. Én is érzem, ha kissé messzebb cigiznek. (azt nem mértem le, hogy hány méterrõl)
A kérdező hozzászólása: Én se mértem le! :) Csak úgy mondom, hogy messzirõl érzem, ami fura.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ez a normális. a városi és a dohányzó emberek szaglása nagyon rossz. vannak olyan dohányos ismerõseim akik azt mondják, szinte nem is éreznek szagokat. ha elõtted állnak 2 méterre és a szél a másik irányba fúj, akkor semmit se érzel. ha 25 méterre állnak és feléd viszi a szél, akkor érzed. ennyi a titka. szerintem sincs semmi értelme az 5 méternek, meg a buszmegállós dolognak, egyszerûen ha nem akarod érezni, hordj aktív szenes szûrõálarcot(respirator). egészségtudatos sportolók ezt csinálják: [link] ez pont egy allergia elleni, de ugyanilyet hordanak aktív szénnel a kerékpárosok, vagy városi futók. csak azért ajánlom mert régebben engem is nagyon irritált a sok igénytelen ember, meg a városi bûz.
egyébként ez egy repsro, ami drága, ha érdekel részletesebben a téma, akkor keress meg privátban.
Engem meg a pia szaga irritál. Buszon, utcán, amikor elmegy valaki mellettem. Sõt, az olaj szaga is, ha olyan hely mellett megyek el, ahol sütnek valamit. Ahol sok ember él, jön-megy sûrûn, bõven van szag, ami némelyek orrát irritálja.

Az normális, hogy a nevelőapám konyhakéssel tépkedte szét a ruháimat, és felborogatta a szekrényeket?

Megmondom, nem voltam egy szent, mert évekig vagdostam magam, hiszen anyámnak kezdettől fogva problémái voltak az idegeivel. Anyám a tévé és a magnó kábelt vagdosta széjjel, vagy az összes CD-met ripityára törte, amiért büntetésemet nem töltöttem megfelelően. Mindig fenyegetőzött az után, hogy megver, de persze soha nem merte megtenni. Szeretett leköpni a szobámban a földre, és egyszer amiatt kapta el az ideggörcs, mert a posztereket nem egyenesen ragasztottam a falra. Anyámtól a pofonokat később, tizenéves koromban kaptam amiért "nagy lett a szám", és a szemébe mondtam, hogy beteg és egoista embernek tartom. Nevelőapám mindenkit szeretett az uralma alatt tartani, az anyámat is, anyám pedig mindig behódolt neki. Imádott például a fejemre csapni, ha elrontottam egy matekpéldát. Szerette hangoztatni, hogy mindent tud rólam, átlát rajtam, és egy alkalommal kitalálta, hogy szerinte én sátánista és náci vagyok - nem tudtam meggyőzni, hogy nem vagyok. Szeretett tárgyként bánni velem, megnézni a fogsoromat az ajkaimat felpeckelve az ujjával és egyebek. Szerette direkt módon, gyűröttre összetaposni a posztereimet csak mert épp letettem azokat a padlóra. Aztán egyszer volt egy húzása, amit soha nem felejtek el. Természetesen már azelőtt is láttam a nevelőapámat is idegbetegen, és halottam üvöltözni, de ennél a pontnál számomra elmebeteggé változott. Amikor meglátta az összevágott karomat többször egymás után adott néhány pofont, úgy hogy a földrerogytam illetve pont az anyám ölébe pottyantam (anyám eközben meredten ült, semmit nem tett vagy mondott, hozzám sem ért), nagyon megalázó volt, ahogy meg akar verni nevelőm és eközben anyám térdein pihen a fejem, a nadrágom letolva, miközben anyám egy ujját sem mozdítja... Nevelőapám megcibálta a hajamat, úgy mint azelőtt, de most előrántott egy konyhakést és széttépdeste vele a ruháimat és a nyakláncot kitépte a nyakamból. Olyan üvöltést adott ki, amit én állattól sem várnék, nem hogy embertől. Valószínűleg megszállta a sátán, filmekben szoktak a szörnyek ilyen torokhangon üvölteni, miközben szekrényeket borogatnak föl.

Legjobb válasz: Elsõ vagyok, hiába pontoztatok le, mindig az a kérése itt az embereknek, hogy a kérdésre adjunk választ. Én adtam választ: nem normális. Ha pedig nem ez a kérdése akkor ne így fogalmazza meg. Mert oké elolvastam a részleteket is, de nem tudom mi érdekelné a kérdezõt még azon kívül, hogy normális -e, vagy sem. Hiszen a kérdés EZ volt.

Elsõ vagyok, hiába pontoztatok le, mindig az a kérése itt az embereknek, hogy a kérdésre adjunk választ. Én adtam választ: nem normális. Ha pedig nem ez a kérdése akkor ne így fogalmazza meg. Mert oké elolvastam a részleteket is, de nem tudom mi érdekelné a kérdezõt még azon kívül, hogy normális -e, vagy sem. Hiszen a kérdés EZ volt.
Nem tudom hány éves vagy, a valóban ilyen durva a helyzet és 18 év alatti vagy, és bántalmaznak is, akkor fordúlj segítségért. Ha 18. életéved betöltötted, sajnos nincs más, mint hogy elköltözz, s talpra állj:( nincs rokonod aki segítene?? Komplikált a kérdés, nem lehet belelátni a családodba... Elfolytott agresszió az van ( tárgyak rongálása). Amit tehetsz, hogy beszélj velük(gondolom próbáltad), vagy ha nem segít próbálj segítséget mérni! Ez így nem állapot:(
Sosem értettem azokat a kérdéseket, amelyek úgy kezdõdnek, hogy: " Szerintetek az normális, hogy ... ?" és valami nem hétköznapi, megdöbbentõ tettel folytatódnak. Nyilván Te is tudod, hogy nem normális dolog. Nem tudom mi a kérdésed a továbbiakban...
A teljes család idegbeteg, téged is beleértve es nem sértésnek szánom. . Egy család terápia jo ötlet lenne kezdetnek.
Nem, nem normális, de szerintem ezt te is tudod. Ha a verésnek nyoma van, menj a rendõrségre és jelents fel.
Teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Azért tettem fel ma ezt a kérdést mert érzem. Érzem. Ennyi. Egyébként nem tudom mit akartok, én bár a részese voltam a történéseknek, hiszen láttam, ott voltam, az igazi elszenvedõ mégis más valaki volt, akirõl itt most nem tehetek említést. A szakadt göncös dolgot pedig nem értem. Senki se vágja fel a karját csak mert szakadt a ruhája. Én a láncot amit a nadrágomon hordtam titkoltam, betettem a táskámba és a buszmegállóban tettem fel. 7 éves korom óta ilyen vagyok. Anya is hordott láncot a nadrágján, de az más volt.
"A szakadt göncös dolgot pedig nem értem. Senki se vágja fel a karját csak mert szakadt a ruhája. " - de te felvágtad!!! "évekig vagdostam magam". Akkor mirõl beszélsz? Én rólad!
A kérdező hozzászólása: Nem azért vágtam fel a karjaimat éveken keresztül, mert szakadt farmerben járkáltam... Ami a kivételes alkalmak egyike volt.
A kérdező hozzászólása: Nem is én vágtam fel a karjaim, de emlékszek rá. Fogalmazzunk úgy, hogy félig én tettem félig más.
"ÉVEKIG vagdostam magam"
Egyre zavarosabb vagy. Tényleg nem csak anyádékkal van baj.
Ez a fogsoros dolog durva, elmebetegek a szülõk
Oké, a kérdésre válaszolva: nem, nem normális. És ha jól értelmezem, "többen vagytok".
Sajnos szemtanúja voltam egy ilyennek. A szomszédainkkal történt meg, akikkel nagyon jóban voltunk. Teljesen normális, kedves család volt, a gyerekek mindent megkaptak, szép, rendezett körülmények között éltek. A 13 éves gyerekük fûnek fának azt kiáltozta ki, hogy mekkora állatok a szülei, mindenki idióta, semmit nem engednek meg neki, beleszólnak az életébe, neki jobb lenne meghalni stb., stb. Az anyuka sokszor járt át hozzánk, anyukámnak sírt, hogy miért csinálja ezt a gyerek. Még abban az évben meghalt. Sikeresen felvágta az ereit...
12-es válaszoló. Sajnos a pont 5-6 évvel ezelõtt tinik között a nagy lelkesedést okozó emos irányzat követõi igenis unalmukban vagdosták magukat. Ez volt a trendi. Sokszor csak bemagyarázzák a környezetüknek, hogy nekik mennyire nagyon rossz sorsuk van, világfájdalmat éreznek és meg akarnak halni, mert az milyen romantikus, gyönyörû. Simán el tudom képzelni, hogy egy szülõ végsõ elkeseredettségében és tehetetlenségében így kifakad, és nem tud jobb megoldást arra, hogy kicsit észhez téríttse a gyerekét!
Nem, nem normális. De szerintem te sem vagy egy hétköznapi, jó tanuló, rendes ruhákban járó, normális barátokkal lógó, idõben hazaérõ gyerek. Az egész család kezelésre szorulna - veled együtt.
Nem, nem normális, ahogy az sem, hogy vagdosod magad! Szerintem azért van egy nagy adag ferdítés abban amit írtál, hogy rosszabb fényben tüntesd fel az anyád és a nevelõapád, mint amilyenek. Én sem gondolom, hogy te a szegény, mintagyerek lennél, õk meg így viselkednek veled. Azt sem hiszem, hogy a szolid ruhád vagy a high school musiceal-es posztereid miatt sátánistázott le a nevelõapád. El tudom képzelni, hogy milyen göncöked hordasz, milyen poszereket raksz kis és milyen ékszereid vannak, hogyan vagdosod magad unalmadban hatalmas világbánattól övezve! Szerintem a nevelõapád, ha ezt meg is tette így, ahogy leírtad, azt végsõ tehetetlenségében tehette, hogy már nem tudnak veled mit kezdeni. Képzeld már el, hogy anyukádnak milyen döbbenetes érzés lehetett, hogy látja, össze van vágva a kezed, meg akarod ölni magad. Gondolj néha kicsit másokra is, ne csak az önsajnálkozós önmagadra!
A kérdező hozzászólása: Már elnézést, de senkinek sem tûnt fel a múltidõ? Én 21 éves vagyok, közepes tanuló voltam. Egy idõben szerettem rockos cuccokban járni, pont úgy ahogy az anyám, aki Marilyn Manson-t, Metallica-t és Rammstein-t hallgatott, míg én az akkor divatos pop-rock együtteseket szerettem. Soha egy koncertre se mentem el. Visszahúzódóbb típus voltam, emellett lázadó is mint minden kamasz. Már csak azt nem értem, hogy a gyermek viselkedésének, öltözködésének, jegyeinek mi köze a család "beteges" megnyilvánulásaihoz (ha az éppen beteges)? Ha egy gyermeket molesztál az apja, akkor megérdemli, mert szakadt göncökbe jár? Nem hinném.
Persze, teljesen normális
Annyi, hogy egy egészséges családban nagyon ritka a "furcsa" kinézetû gyerek. Még akkor is, ha épp serdül. A vagdosás meg kizárt, ahogy a visszahúzódó természet is. A múltidõ meg jelenthette volna a 2 héttel ezelõtti eseményeket is.
És ha valaki úgy öltözik mint egy sátánista akkor késsel kell levágni róla a ruhát? Meg egy gyerek unalmában vagdossa a karját meg jókedvében, biztos nem azért mert az elmebeteg szülõk kikészítik. És a kedves anyuka nem önzõ ha végig nézte hogy bántja a gyerekét az az állat? Õ volt az egyetlen aki tehetett volna ez ellen és semmit nem csinált úgyhogy errõl ennyit.
nem, nem normális ezért fel is adhatnád õket, ez kinzás amit veled csinálnak
A múlt idõ, kedves, utalhat tegnapra is. Nem? De akár a ma estére is, ha már nem tépkedi a ruháidat. Ráadásul, senki nem következtet arra, hogy ez évekkel ezelõtt történt, ha ma valamiért feltetted a kérdést. Így maximálisan egyet kell értenem az elsõ hozzászólóval. A válasz: nem normális. Ennyi. De mégis miért tetted fel ma este ezt a kérdést? Mire vagy kíváncsi? Mit szeretnél tenni? Továbbá szakadt göncöknek ahhoz az irányzathoz van köze, aminek a követõi elõszeretettel vagdossák magukat többnyire önsajnálatból.
Kérdezõ, szerintem menj el orvoshoz! Nagyon nagy lelki terheket cipelsz!Ha majd egyszer szeretnél családot, ne akard azt hogy úgy éljenek mint ti éltetek. Évekig tartó terápiára lesz szükséged, hogy ezeket elengedd magadtól és késõbb teljes életet élhess.Ha ez így marad lehet te is egy türelmetlen ideggyenge szülõ leszel. Próbálj változtatni. Biztos, te is valamiben hibás voltál, a szakember majd segít rávilágítani. Ez a fogsoros dolog tényleg nagyon durva, remélem nem Nõ vagy :-( Mihamarabb állj a saját lábadra és kezdj újra mindent.Tényleg rossz lehetett így felnõni.... Mik a terveid a jövõben? Van kapcsolatod? Tanulsz még?

Az normális hogy egy 16 éves lányt nem engednek el a szülei hétközben sehova, hétvégén is csak ritkán 1-2 órára, este már nem nagyon járkálhat az utcán és nem járhat bulizni?

tudom hogy féltenek, de rosszul esik hogy nem mehetek..

Legjobb válasz: Biztosan sok olyan választ fogsz itt kapni, hogy igen normális, mert amúgy is hova mennél, meg hogy a tanuláson járhatna az eszed... De nem normális.. Engem se engedett sehova anyukám annak idején, és mást nem ért el vele, mint azt, hogy amint lett munkám, el is költöztem otthonról, és soha többé nem mentem vissza... Próbálj meg beszélni a szüleiddel, hogy kicsit szeretnél többet elmenni, ha más nem legalább hétvégén, abból nem lenne baj, ha mondjuk legalább 2-3 havonta egyszer elmehetnél bulizni, vagy mit tudom én csak úgy... Azért már nem vagy gyerek, gondolom vannak barátaid szeretnél velük is eltölteni egy kis idõt.. Ha nem jutsz velük dûlõre, akkor jobb ha hagyod az egészet, mert csak veszekedés lenne...

Biztosan sok olyan választ fogsz itt kapni, hogy igen normális, mert amúgy is hova mennél, meg hogy a tanuláson járhatna az eszed... De nem normális.. Engem se engedett sehova anyukám annak idején, és mást nem ért el vele, mint azt, hogy amint lett munkám, el is költöztem otthonról, és soha többé nem mentem vissza... Próbálj meg beszélni a szüleiddel, hogy kicsit szeretnél többet elmenni, ha más nem legalább hétvégén, abból nem lenne baj, ha mondjuk legalább 2-3 havonta egyszer elmehetnél bulizni, vagy mit tudom én csak úgy... Azért már nem vagy gyerek, gondolom vannak barátaid szeretnél velük is eltölteni egy kis idõt.. Ha nem jutsz velük dûlõre, akkor jobb ha hagyod az egészet, mert csak veszekedés lenne...
Nem normális. Próbálj meg beszélni a szüleiddel errõl. Mellesleg ezzel tényleg kb. azt érik el, amit az elsõ válaszoló mondott.
Hétköznap én sem engednélek el akárhova mehetnél sportolni külön órára pl ének, tánc, rajz, valamelyik tantárgy, esetleg ha kész a lecke barátnõzhetsz kicsit, de este 8ra otthon kellene lenned.Hétvégén aludhatnál barátnõnél, elengednélek, moziba, színházba, városba, kulturált normális helyekre, nyáron kint lehetnél 10ig, télen csak 8ig.Buliba ritkán engednélek normális helyre, koncertre fesztiválra csak megbízható felnõtt rokonnal, fiúval nem aludhatnál. Szerintem kicsit túl féltenek, kompromisszumot kéne kötnötök.
Hát, én így nõttem fel. És élek. Igaz, nem 16-17 évesen, hanem felnõttként 21-22 buliztam ki magam, amikor már a saját otthonomba mentem haza, és nem adtam számot senkinek sem a szabadidõmrõl. De élek, és épelméjû maradtam. Te sem fogsz belepusztulni.
szóval egy vesszõ és egy pont kimaradt. Normális helyre engednélek el bulizni, úgy hogy tudom kivel mész és mikor jössz, és éjfélre haza kéne érned, és pl 3-4 havonta egyszer.Koncertre és fesztiválra csak megbízható felnõtt rokonnal engednélek.
Nem normális.

Az normális, hogy a notebook-om memóriamoduljai tűz forróak?

Leszedtem a notebook alját hogy jobban szell?zzön és memóriát megfogtam és nagyon forróak voltak. Ez normális?

Legjobb válasz: Szia! Relatív! Hogyan használtad? Ágyon, asztalon, párnán, ölben a laptopok melegszenek az normális! Mit értünk tûzforró alatt? Meg sem tudtad fogni? Megégetett? Az hogy melegnek ill. forrónak érzed az normális. Esetleg ha zúg a gép és ventillátor baja van, akkor rosszabb lehet a szellõzés. A laptopok élettartamát növelheted, ha veszel alá egy hûtõpadot. Sokszor jót tesz a nyári melegben és nem fog annyira forrósodni a gép, hosszabb lesz az élettartama. Üdv.

Szia! Relatív! Hogyan használtad? Ágyon, asztalon, párnán, ölben a laptopok melegszenek az normális! Mit értünk tûzforró alatt? Meg sem tudtad fogni? Megégetett? Az hogy melegnek ill. forrónak érzed az normális. Esetleg ha zúg a gép és ventillátor baja van, akkor rosszabb lehet a szellõzés. A laptopok élettartamát növelheted, ha veszel alá egy hûtõpadot. Sokszor jót tesz a nyári melegben és nem fog annyira forrósodni a gép, hosszabb lesz az élettartama. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Fa asztalon használom és annyira forró, hogy kb. 3 mp után már érezni hogy eléggé süt, ha rajta tartom az ujjam. A ventillátor néha nagyon zörög, sár kitisztítottam (kifújtam), ez azért lehet mert a csapágyak (?) kopnak benne?

Az normális hogy a tegnap vásárolt laptopomnak tűz forró a töltője mikor töltöm? Dell Inspiron N5110

Legjobb válasz: Olyan szempontból normális, hogy ez megszokott jelenség gagyi adaptereknél, olyan szempontból meg nem normális, hogy ez arra utal, hogy gagyi. Elvileg kárt nem csinál, csak pazarolja az áramot.

Olyan szempontból normális, hogy ez megszokott jelenség gagyi adaptereknél, olyan szempontból meg nem normális, hogy ez arra utal, hogy gagyi. Elvileg kárt nem csinál, csak pazarolja az áramot.
Nekem is melegszik csak arra figyelj hogy ne rakd olyan dologra aminek árt a hõ, vagy megtud gyulladni.
Igen, az akkuk lemerülnek, ha használjuk. Ez úgyszólván általánosnak mondható...... Muszáj, hogy akkuról menjen a gép? Ha van rá mód, használd töltõrõl.
Ha nagyon meleg van a szobában, akkor normális. Most nekem is forró a HP töltõm, amikor nincs meleg akkor meg nem.
Bírják, így vannak tervezve, a gagyik is, meg a nemgagyik is melegednek.
A kérdező hozzászólása: és az normális hogy mostmár 3-4 napja megvan és naponta 2-3szor tölteni kell?? :/

Szerintetek az normális hogy a párom 1, 5 hét kapcsolat után mondja h szeret vagy nem túl gyors egy kicsit?

Legjobb válasz: Az normális ha az emberek szeretik a párjukat. Ha te a párodnak nevezed azt, akivel másfél hete jársz (ne adj isten másfél hete ismered),akkor az semmivel sem kevésbé normális, ha õ azt mondja neked,hogy szeret...

Az normális ha az emberek szeretik a párjukat. Ha te a párodnak nevezed azt, akivel másfél hete jársz (ne adj isten másfél hete ismered), akkor az semmivel sem kevésbé normális, ha õ azt mondja neked, hogy szeret...
Szerintem te nem vagy normális. De olyan biztos nem aki elõbb gondolkodik és aztán kérdezz.
Osztom a 19.19es kommentet...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!