Találatok a következő kifejezésre: Az normális ha az alsó (5 db)

7 hetes máltai selyemszőrű kiskutyát vettünk. Az normális, ha az alsó fogsorából csak a hátsó rágófogak vannak meg? Felül minden foga megvan. Milyen idősen fogzanak?

Legjobb válasz: Jó ég, dehogy normális. 3-4 hónapos korukban kezdik el leváltani a fogukat. Készüljetek fel, ezzel a kiskutyával rengeteg probléma lesz, feltételezem a szaporító a többi egészségügyi problémájáról sem számolt be.

Jó ég, dehogy normális. 3-4 hónapos korukban kezdik el leváltani a fogukat. Készüljetek fel, ezzel a kiskutyával rengeteg probléma lesz, feltételezem a szaporító a többi egészségügyi problémájáról sem számolt be.
Mennyiért vettétek a kutyát? gondolom olcsón, törzskönyv nélkül, és mivel 7 HETESEN, ezért biztos hogy szaporítótól. Mert egy rendes tenyésztõ MINIMUM 8 hetes kor után adja oda a piciket, de az enyém 12 hetesen adta ki õket. Én nagyon nem normális. Készülj fel hogy mivel szaporítótól vettétek, lesznek még problémák....
Nagyon nem...... A metszõ és szemfogak kb. 3 hetesen jönnek ki, és 4-5 hónaposan váltja õket a kutya. De akkor sem egy egész alsó fogsor hiányzik, hanem 1-1 fog esik ki..... Nem tudsz fényképet feltenni róla?
A kérdező hozzászólása: Itt a kép a fogakról http://kepfeltoltes.hu/111204/DSC00340_www.kepfeltoltes.hu_...
A kérdező hozzászólása: Nagy nehézségek árán sikerült csinálnom egy képet (izeg mozog, nehéz fényképezni). Szerzek valahonnan egy adatkábelt és felrakom.
A kérdező hozzászólása: 30 ezer Ft volt.
A kérdező hozzászólása: Igen, szaporítótól vettük, de nagyon szimpatikusnak tûnt, mert amúgy mindent elmondott róla, papírokat is adott, oltási könyvet is. Törzskönyv nincs. Fényképet sajnos nem tudok felrakni. A lényeg, hogy a junior konzervkaját is úgy eszi, hogy egy kis darab husit kivesz belõle és azt rágja fél percig. Fölül az összes foga stimmel, de alul tényleg csak a hátsók vannak meg, az elsõk hiányoznak. Néztem a fogínyét is, de nem látszódik rajta, hogy nõne-e fog, vagy valami fog kezdemény. Gondolom elsõsorban az etetéssel lesz gondunk, remélem más "rejtett" probléma nem fog fellépni. A lényeg, hogy ha így marad, mi akkor is szeretni fogjuk és mindent megteszünk majd, hogy ugyanolyan boldog életet éljen, mint bármelyik egészséges kiskutya.
*És
7 hetesen már szinte az összes fogának szinte meg kéne lennie legalábbis az enyémnek megvan. Szóval az nagyon nem normális a metszõfogak ilyenkor már szépen látszódnak.
Törjétek neki össze a konzervet a villával, vagy a száraztápot jól áztassátok fel és pépesítve adjátok neki. Azt javasolnám még, hogy mossátok a fogát kutyafogkrémmel és fogkefével, mert mivel nem tud rendesen rágni, ezért könnyen fogköves lesz a foga és gyorsan elromlik.

Az normális ha 37 hetesen fáj elől a bal oldali bordám alsó része?

már két napja fáj és nem tudom mit?l.a baba mozog rendesen!aggódom

Legjobb válasz: Nagyon fent van már és nyomja a bordáidat.Az én fiam is nyomta, az összes bordám fájt.Szülés után rögtön elmúlt! Az utolsó pár hét, szerintem az igazi terhesség....

Nagyon fent van már és nyomja a bordáidat.Az én fiam is nyomta, az összes bordám fájt.Szülés után rögtön elmúlt! Az utolsó pár hét, szerintem az igazi terhesség....
Sajnos normális. És nem kizárt, hogy szülésig már így is marad. Vagy amíg lejjebb nem száll a hasad, bár ez nem mindenkinél következik be.

Az normális dolog ha az alsó két középső fog után a következő a bal alsó 3-as ami kibújt?

Legjobb válasz: persze, ez miatt ne aggódj, Mi is így voltunk,:-)Én is aggódttam, de nem kell:-)

persze, ez miatt ne aggódj, Mi is így voltunk, :-)Én is aggódttam, de nem kell:-)
Az én lányomnak is így jön a fogacskája.2 nap különbséggel kijött az alsó 2, most rá egy hétre jön a 3-as.A lányom 6 hónapos ma, Mennyi idös a babád???? Hogy viseli??Alszik?? Az én lányom rosszul, min.4xkel.....:((
A kérdező hozzászólása: 8 hónapos elég jól viseli nincs gond szerencsére.De a fogát ugy értem van az alsó kettõ utánna egy szünet és utánna van ami most bujt ki


Vérnyomásomban a felső szám alacsony akkor a második szám nagy, ha a fölső nagy akkor az alsó kicsi (pl: 132/58, 100/101) Ez normális?

Legjobb válasz: Nem. Bármennyi éves is vagy, ez így nem jó. Hogy mi van mögötte, ahhoz kellene egy jó orvos - elõször egy háziorvos.

Nem. Bármennyi éves is vagy, ez így nem jó. Hogy mi van mögötte, ahhoz kellene egy jó orvos - elõször egy háziorvos.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, volt olyan is amikor a pulzusom 106 volt de 116/72 volt de nem sport után
Nehéz innen bármit is mondani, de nekem a pulzusszám magas értéke miatt az a sanda gyanúm támadt, hogy nagyon erõsen szorongsz, és egyébként alacsony vagy normál a vérnyomásod. Ha az elsõ szám is magas, az azt jelenti, hogy nagyon feszült vagy, vagy sport után vagy éppen, vagy más, megerõltetõ cselekvés után - viszont akkor a pulzusodnak is többnek kellene lennie. Szóval, jobb volna, ha személyesen is látna egy szaki.
A kérdező hozzászólása: köszönöm holnap el is megyek orvoshoz
Az a legjobb, és nagyon szívesen. :)
De ilyen vérnyomás nincs, hogy 100/101 ?? Az elsõ érték mutatja a szív összehúzódásakor kilökött vér által létrehozott vér nyomást az ér falra, amire a géped azt mutatja, hogy 100, a második érték pedig azt mutatja, amikor a szív kamra telitõdik, vagyis a szív nyugalmi periódusban van, az áramlás az erekben gyakorlatilag szünetel, nyugalmi tónus van csak és ez 101 ??? Vidd el a vérnyomásmérõdet a háziorvosodhoz és az õ vérnyomásmérõjével és a tiéddel is mérjétek meg egymás után a vérnyomásod többször. Én úgy gondolom, hogy ez gép hiba.
100/101??? Ilyen vérnyomás nem létezik!!! Valami gond lehet a mérõddel.
A kérdező hozzászólása: 2 éve vettük, akkor már rosszul mér?
Én ebben biztos vagyok, hogy rosszul mér, Te meg izgulsz, hogy baj van. De nem veled, hanem a géppel van a baj:) / 6-os vagyok /

Mire utal az, ha szinte minden egyes vérnyomásnál azt tapasztalom, hogy a felső (szisztolés, azt hiszem) értékem mindig kicsit magas, az alsó (diasztolés, azt hiszem) pedig normális, vagy inkább alacsonyabb?

A fels? értékemre a 130-140 közötti mért érték a jellemz?, és ritkán, de el?fodul, hogy 145-ig is felmegy, viszont az alsó értékem mindig 80-90 közötti, id?nként 70-80 közé esik. Mit jelenthet ez 30 éves korban?

Legjobb válasz: 120-130/70-80 vérnyomás az szerintem jó! +, -, 10 az nem baj! a pulzus meg kb 80-95 ig jó. a 145 vérnyomásnak kicsit magas!orvost ajánlok miatta! idõváltozás.stb... okozhat ilyesmit!

120-130/70-80 vérnyomás az szerintem jó! +, -, 10 az nem baj! a pulzus meg kb 80-95 ig jó. a 145 vérnyomásnak kicsit magas!orvost ajánlok miatta! idõváltozás.stb... okozhat ilyesmit!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!