Találatok a következő kifejezésre: Az normális gyermekágyi (3 db)

6 hétig minden normális.
Sajnos igen, nekem is ez volt és én legalább 8 hétig tisztultam, a 6 hetes vizsgálaton megnyugtatott a doki, hogy nincs semmi baj ez természetes dolog.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.

A gyermekágy után csak az anyát látja bennem a férjem. Ez normális?

A férjem a szülés utáni hatodik héten, amikor már össze lehetett volna bújni, rájött, hogy egyel?re most csak az anyát látja bennem. Iszonyatosan csalódott vagyok. Imád, a gyereket is, de úgy véli, hogy most csak a babáé a testme. Ez normális? Járt már más is így?

Legjobb válasz: Normális. Sok férfi ezt éli meg. Általában a szoptatás miatt alakul ez ki bennük. Sok megértés és annál is több beszélgetés a megoldás.

Normális. Sok férfi ezt éli meg. Általában a szoptatás miatt alakul ez ki bennük. Sok megértés és annál is több beszélgetés a megoldás.
Szerintem meg igenis lehet normális, mert miért ne élhetné meg a férfi is "furcsán" a helyzetet? Ki tudja milyen pszichés folyamatok játszódnak le most benne. Ez pedig kihatással lehet a szexuális életre is. A szülés nagy dolog egy nõnek, de a férfit is érheti hirtelen sokként a baba érkezése, ami miatt nem tud átlépni bizonyos dolgokon. Türelem és beszélgetés kell! Kérdezz rá, mondd el te mit érzel, és kérdezd meg mit gondol õ pontosan és ezen hogy lehetne változtatni! Ja, és ne lovald bele a válaszok alapján magad abba, hogy akkor tuti gáz van, és ne hergeld magad. Csak a párodra figyelj, hogy megértsd.
Nem kell mindjárt megcsalást emlegetni, erre ne is gondolj! Akit ezért megcsalnak, hát ott már más baj is van, ennyi idõt bõven kibír egy normális férfi. Legyél egy kicsit türelemmel! Változni fog a dolog.
szerintem sem normális
Szerintem nem normális. Én nem mondom, hogy megcsalt, de ez szerintem komoly probléma, amit, ha záros határidõn belül nem tudtok megoldani, tönkreteszi a házasságot. Ne törõdj bele, hogy hát most ez van, majd feldolgozza. Beszéljetek errõl, próbáld "elcsábítani", de tényleg ne hagyd ennyiben.
Szerintem meg nem normális. Lehet becsajozott az ínséges idõszak alatt. Az én férjem nagyon várta, hogy leteljen a 6 hét, és összebújhassunk, mégis csak férfiból van.:) Én szoptattam 1, 5 évig, és nem jelentett problémát a szexuális életünkben.
Érdekes, aki nem azt írta, hogy ez normális azt lepontozták. Remélem majd a felelõsséget is vállalják az okosok, ha tönkremegy a Kérdezõ házassága, mert nem tett semmit.
A kérdező hozzászólása: Én nem pontoztam le senkit. Köszönöm mindenkinek a válaszát....remélem minden rendezõdik hamarosan.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!!! A szülés után a fellegekban járt, nagíon hálás volt az "ajándéknak". A munkája is nagyon stresszes, én sem igazán könnyítem meg a dolgát. Mondtam neki, hogy hiányzik a szex, a közelsége, azt mondta neki is, de nem tud mit tenni....reméli, hogy hamar elmúlik. Én is! Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Õ is várta, a lehetõség kapujában derült ki, hogy így érez. Nem az a csjozós típus...bár ki tudja...
Aki azt írta, hogy normális, az nem azt írta, hogy a kérdezõ ne tegyen semmit. Lehet jönni azzal - meg azzal okoskodni - hogy a férj egy idióta és biztos megcsal, és tuti gáz van, de mielõtt a kérdezõt felhergelitek, érdemes lenne a párra bízni, hogy elbeszélgessenek. S pl. én aki azt írtam normális a helyzet, hozzátettem, hogy a végére kell járni, beszélgetni kell. Ja, és vállalom, amit írtam. Ha emiatt/miattam/miattunk válnak el - kérdezõ, de nem hiszem, hogy így lesz - akkor a kapcsolatuk már rég rossz volt.

Szülés utáni első menses meddig tart? Mi a normális? NEM a gyermekágyi vérzésre gondolok. Az elmúlt már.

Legjobb válasz: Szia! Ha szerencsés vagy 5 nap,ha nem akár 7 nap is lehet. Nekem mindegyik szülésem után normális volt az elsõ mensesem,csak már nem 5,hanem 7 napig tart némelyik hónapban :( és elsõ felért egy szüléssel,úgy görcsöltem :(

Szia! Ha szerencsés vagy 5 nap, ha nem akár 7 nap is lehet. Nekem mindegyik szülésem után normális volt az elsõ mensesem, csak már nem 5, hanem 7 napig tart némelyik hónapban :( és elsõ felért egy szüléssel, úgy görcsöltem :(
Nekem 6 napig tartott. De általánosságban elmondható, hogy 10 napnál tovább tartó vérzés már semmilyen esetben sem normális. Tehát ha már több, mint 10 napja menstruálsz, még akkor is, ha gyengén, akkor keresd fel a dokidat.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nekem császárom volt és elõtte 18órás vajúdás, lehet ez a gáz, de már 2hete tart. :( Ugyhogy akkor holnap doki. De remélem nincs baj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!