Találatok a következő kifejezésre: Az normális elmegyek 3 perc alatt (2 db)

Az normális ha elmegyek 3 perc alatt? De állandóan ennyi idő kell csak

Legjobb válasz: Ha mindig is ennyi idõ alatt mentél el, akkor igen, viszont ha eddig tovább bírtad, akkor nem. De ezen lehet segíteni gyakorlatokkal.

Ha mindig is ennyi idõ alatt mentél el, akkor igen, viszont ha eddig tovább bírtad, akkor nem. De ezen lehet segíteni gyakorlatokkal.
Ha nõ vagy, akkor áldás! Ha férfi vagy, akkor átok!
szex elott verd ki , akkor tovabb birod
A kérdező hozzászólása: férfi vagyok :)
A kérdező hozzászólása: mit tudok ellene tenni hogy tovább bírjam?
sex shopban nagyszerü krémeket olajokat lehet venni amivel be kell kenni elõtte a makkot és akkor akár 1 órát is birod:)
Mindenkinek váltoró. Nincs normális meg nem normális. Max attól lesz több, ha az adott órában már a sokadik volt. Van olyan csaj akinek bejön. (Nekem is.)

2 hónapja nem voltam lánnyal és most van egy bnöm, az a baj 2-3 perc alatt elmegyek. Normális ez? Meg fog változni?

:S régen nem volt ilyen bajom..17 éves vagyok.

Legjobb válasz: Csinálja neked a barátnõd kézzel! Ha magadnak csinálod, akkor érzed, hogy éppen milyen tempóba jó és úgy csinálod, de a barátnõd nem tudja mikor milyen tempó lenne neked jó és így hozzászoktat téged:) Így remélhetõleg tovább fogod bírni:)

Csinálja neked a barátnõd kézzel! Ha magadnak csinálod, akkor érzed, hogy éppen milyen tempóba jó és úgy csinálod, de a barátnõd nem tudja mikor milyen tempó lenne neked jó és így hozzászoktat téged:) Így remélhetõleg tovább fogod bírni:)
sztem meg fog változni, bár az a 2hónap nem olyan sok h nem voltál lánnyal.Sztem a lánynak is segítenie kéne ebben pl.probáljon kénysztetni de ugy h ne menj el, szóval ugy értem csak h játszadozzon veled!remélem megoldodik!:)
Nem a Creatin okozza. Mielõtt találkoztok a barátnõddel otthon végezz önkielégítést így talán a következõ hosszabb lesz. Változnia kellene, légy türelemmel!
Köze nincs a Creatin-nak ehhez. Tudom használatam énis ilyen szereket, 5 év szertorna ügyén. Egyszerûen összekell szoknotok a lánnyal, ha úgy tetszik összecsiszolódni. Egyre hosszabban fogod birni majd minden alkalommal. Esetleg tudok ajánlani egy növénykét: Lícium. Kis piros mazsolaszerûség. Gyógynövényboltba olyan 750ft körül van. http://www.bioszallito.hu/Licium-gyumolcs?termek-6321 Segithet! De a lényeg akkoris a türelem!
A kérdező hozzászólása: kösszi mindenkinek. megnyugodtam:D türelem meg van!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!