Találatok a következő kifejezésre: Az normális elmegyek 3 (3 db)

Az normális, hogy a barátnőm hüvelyi orgazmus után elfárad és nem tudjuk tovább csinálni? Mindig előbb elmegy mint én, és így pettinggel kell befejeznie, pedig én még szeretném csinálni. Ritkán van olyan hogy 2-3 orgazmust is bír, de szinte soha:S

Legjobb válasz: Orgazmus után sok nõnek kimondottan kellemetlen lesz ha tovább ingerlik odalent, nem lehet, hogy ezért nem akarja? Persze az idõvel elmúlhat, csak várni kell. Persze az is lehet, hogy olyan intenzív nála, hogy tényleg elfárad, de én inkább arra gyanakszom, hogy olyan érzékeny lesz lent, hogy rosszul esik minden további izgatás.

Orgazmus után sok nõnek kimondottan kellemetlen lesz ha tovább ingerlik odalent, nem lehet, hogy ezért nem akarja? Persze az idõvel elmúlhat, csak várni kell. Persze az is lehet, hogy olyan intenzív nála, hogy tényleg elfárad, de én inkább arra gyanakszom, hogy olyan érzékeny lesz lent, hogy rosszul esik minden további izgatás.
Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van? Mert sok önzõ ember van, de hogy a legönzõbbek nõk, abban biztos vagyok. A többség csak saját magával törõdik (tisztelet a kivételnek). Bocs, de a véleményemet kérdezted, én elmondtam. Nyilván nem ismerem, de másra nem igazán tudok gondolni :S
Járjatok futni. Az javítja az állóképességet.
Beszéljétek meg , hogy p már nem sokáig bírja akkor menj el te is. Örülj , hogy eltud menni. Sokszor a lányok is elnézõek ha a pasi elõbb elmegy mint õk , pedig nálunk nehezebb utána a csúcsra juttatni. Meg már fáradtak is vagytok hozzá :)
Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van? Ez azért túlzás. Van mikor én se bírom már tovább, de a párom soha csinált belõle nagy ügyet. Kielégítettem szájjal így még jobban is élvezte.

Az normális ha elmegyek 3 perc alatt? De állandóan ennyi idő kell csak

Legjobb válasz: Ha mindig is ennyi idõ alatt mentél el, akkor igen, viszont ha eddig tovább bírtad, akkor nem. De ezen lehet segíteni gyakorlatokkal.

Ha mindig is ennyi idõ alatt mentél el, akkor igen, viszont ha eddig tovább bírtad, akkor nem. De ezen lehet segíteni gyakorlatokkal.
Ha nõ vagy, akkor áldás! Ha férfi vagy, akkor átok!
szex elott verd ki , akkor tovabb birod
A kérdező hozzászólása: férfi vagyok :)
A kérdező hozzászólása: mit tudok ellene tenni hogy tovább bírjam?
sex shopban nagyszerü krémeket olajokat lehet venni amivel be kell kenni elõtte a makkot és akkor akár 1 órát is birod:)
Mindenkinek váltoró. Nincs normális meg nem normális. Max attól lesz több, ha az adott órában már a sokadik volt. Van olyan csaj akinek bejön. (Nekem is.)

2 hónapja nem voltam lánnyal és most van egy bnöm, az a baj 2-3 perc alatt elmegyek. Normális ez? Meg fog változni?

:S régen nem volt ilyen bajom..17 éves vagyok.

Legjobb válasz: Csinálja neked a barátnõd kézzel! Ha magadnak csinálod, akkor érzed, hogy éppen milyen tempóba jó és úgy csinálod, de a barátnõd nem tudja mikor milyen tempó lenne neked jó és így hozzászoktat téged:) Így remélhetõleg tovább fogod bírni:)

Csinálja neked a barátnõd kézzel! Ha magadnak csinálod, akkor érzed, hogy éppen milyen tempóba jó és úgy csinálod, de a barátnõd nem tudja mikor milyen tempó lenne neked jó és így hozzászoktat téged:) Így remélhetõleg tovább fogod bírni:)
sztem meg fog változni, bár az a 2hónap nem olyan sok h nem voltál lánnyal.Sztem a lánynak is segítenie kéne ebben pl.probáljon kénysztetni de ugy h ne menj el, szóval ugy értem csak h játszadozzon veled!remélem megoldodik!:)
Nem a Creatin okozza. Mielõtt találkoztok a barátnõddel otthon végezz önkielégítést így talán a következõ hosszabb lesz. Változnia kellene, légy türelemmel!
Köze nincs a Creatin-nak ehhez. Tudom használatam énis ilyen szereket, 5 év szertorna ügyén. Egyszerûen összekell szoknotok a lánnyal, ha úgy tetszik összecsiszolódni. Egyre hosszabban fogod birni majd minden alkalommal. Esetleg tudok ajánlani egy növénykét: Lícium. Kis piros mazsolaszerûség. Gyógynövényboltba olyan 750ft körül van. http://www.bioszallito.hu/Licium-gyumolcs?termek-6321 Segithet! De a lényeg akkoris a türelem!
A kérdező hozzászólása: kösszi mindenkinek. megnyugodtam:D türelem meg van!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!