Találatok a következő kifejezésre: Az normális elmúlt a hányingerem (10 db)

12 hetes 1 napos terhes vagyok. Az normális hogy pár napja elmúlt a hányingerem?

A 6. hétt?l sokat émelyegtem, kajaundorom is volt. De most egyre jobban visszajött az étvágyam, aminek persze örülök, de azért félek, terhes vagyok e még, jól van e a babám. A reggeli h?m 37,1 még mindig, és a mellem is picit feszül, de ennyi.

Legjobb válasz: Szerintem örülj neki, biztos Te is hallottad már, hogy ez elmúlik a 12. hét környékén, valószínû Nálad is errõl van szó. :)

Szerintem örülj neki, biztos Te is hallottad már, hogy ez elmúlik a 12. hét környékén, valószínû Nálad is errõl van szó. :)
Igen, normális. Nekem a 10. héten múlt el. Üdv 25 hetes kismama
A babád is biztos jól van és most már te is, ez a lényeg! Ne aggódj, ez teljesen rendjén való!!
Örülj neki hogy tudsz enni :) Nekem nem volt semmi bajom, nem hánytam, csak a hústól undorodtam meg, a babám mégis jól van. Üdv: 29hetes kismama

Az normális ha elmúlt a hányingerem egyik pillanatról a másikra? 7 hetes vagyok, nagyon félek, mert már volt egy terhességem, de az sajnos nem volt sikeres!

Legjobb válasz: Az még nem jelent bajt, ha elmúlik a hányiger. Elõfordulhat, hogy pár nap múlva visszatér, de az is, hogy nem fogsz émelyegni, nem mindenkinek van hányingere. Ne aggódj!

Az még nem jelent bajt, ha elmúlik a hányiger. Elõfordulhat, hogy pár nap múlva visszatér, de az is, hogy nem fogsz émelyegni, nem mindenkinek van hányingere. Ne aggódj!
Én is 7 hetes vagyok, múlt héten 3 napra teljesen elmúlt a hányingem, tegnap óta ismét örvendeztet. :) Ne aggódj, nyugi, minden rendben lesz! Boldog babavárást!
ha elmúlt a hányingered: örülj neki!!! nem azon múlik a terhesség, sõt, anélkül sokkal kellemesebb. :)

A 36. hétben vagyok, 2 napja megy a hasam, ma már hányingerem is van, és tapasztaltam némi görcsöt is. (Jött, elmúlt. ) Ez normális, vagy esetleg azt jelenti, hogy a babám máris indulni készül?

Az első terhességemnél semmi jósló tünetem nem volt, indítani kellett, mert túlhordtam, ezért olyan anyukák válaszát várom, akiknek voltak hasonló tüneteik, mint most nekem. A derekam már hetek óta nyilallgat, néha majd' leesek a lábamról. Tegnap este a babám nagyon aktív volt, mocorgott, ugrált a hasamban, igaz sokat is járkáltam a húsvéti bevásárlás miatt. Viszont szerintem még korai lenne, hogy megszülessen... A jóslófájás még beleférne, na de a hányinger/hasmenés...?

Legjobb válasz: Hányinger hasmenés lehet mástól is, de a hányinger pl. simán belefér. Hülyén hangzik, de nekem pl. hányingerem szokott lenni akkor is, ha beszorul a szél. Alul nem tud kijönni, így fölfelé kúszik. Már többször is volt ilyen. És hát a baba egyre nagyobb, így kevesebb a hely. Egyébként lehet, hogy valami enyhe vírust kaptál el. Most már akkor sincs nagy gond, ha beindulna, de én nem érzem "fenyegetõ veszélyét" a leírtak alapján.

Hányinger hasmenés lehet mástól is, de a hányinger pl. simán belefér. Hülyén hangzik, de nekem pl. hányingerem szokott lenni akkor is, ha beszorul a szél. Alul nem tud kijönni, így fölfelé kúszik. Már többször is volt ilyen. És hát a baba egyre nagyobb, így kevesebb a hely. Egyébként lehet, hogy valami enyhe vírust kaptál el. Most már akkor sincs nagy gond, ha beindulna, de én nem érzem "fenyegetõ veszélyét" a leírtak alapján.
vírusfertõzésed van valószínûleg, azonnal menj orvoshoz!
Szerintem is inkabb virus. A hanyas, hasmenes altalaban aznap jelentkezik, amikor jon a baba, nekem kozvetlen szules elott 1-2 oraval volt hasmenesem. Mastol hallottam, hogy neki is a szuloagyon voltak ezek a tunetei, majdnem hanyt is. Azert azonnal nem kell orvoshoz rohanni ezzel. :-) 1-2 NAP Es vege, csak fogyassz sok folyadekot, ha hanynal vagy menne a hasad.
rotavírus járvány van
15:22 : Felnõttekre nincs hatással. Az 5 év alatti picikre viszont igen. Lehet, hogy van valami pici vírusod?
"15:22 : Felnõttekre nincs hatással. Az 5 év alatti picikre viszont igen. Lehet, hogy van valami pici vírusod?" ahhoz képest a húgom és a sógorom is szenved tõle, gyerek hazahozta a bölcsibõl, az egész család elkapta, a kisebbik kórházban van 2 napja
A kérdező hozzászólása: Nálunk az ovis fiam, aki hazahozhatta volna a rotát, oltva van ellene. Egyéb vírusból viszont már volt a fiamnak idén influenza, adenovírus, köhögõs-lázas vírus, és még két másik, aminek a nevét se tudom. Egy hete nem jártunk közösség közelében. Én az eddigiekbõl csak az influenzát kaptam el, mert homeobogyózom, azt is láz nélkül. Nem hinném, hogy vírus, mert most átfordult a babám odabent, és azóta gyomorégésem is van... Viszont a hányinger azóta elmúlt.
Belefér, nem feltétlenül jelenti a szülés közeledtét. Nekem is ez volt az utolsó 2-3 hétben, én is azt hittem, hogy napokon belül megszületik a kislányom. Aztán a kiírt napon indult kifelé. :)

10 hetes terhes vagyok. Az elmúlt 4 hétben kínzott a hányinger, sokat hánytam is akár napi többször. Ma azonban semmi, se hányinger, se hányás. Szerintetek normális, hogy a tünetek így elmúltak? Vagy baj lehet?

Sőt, ma már annyira fáradtnak sem éreztem magamat. Ultrahangra sajnos csak 3 hét múlva megyek. Egyébként nem vérzek, a hasam fájogat, de nem erősen és nem görcsösen. Ez azért megnyugtat. A melleim fájdogálnak, de nem nagyon.

Legjobb válasz: Így megy ez a tünetekkel. Egyik nap vannak, másnap nincsenek. Teljesen normális ez így. Nekem kereken 7 hetesen még voltak tüneteim, 7 hetesen és 1 naposan egyszerûen semmi. Semmi gond, ne aggódj, ez természetes. Van, akiknek fokozatosan múlik el, van, akiknek hirtelen és a pecheseknek el sem múlnak a tünetek. 27 hetes kismama

Így megy ez a tünetekkel. Egyik nap vannak, másnap nincsenek. Teljesen normális ez így. Nekem kereken 7 hetesen még voltak tüneteim, 7 hetesen és 1 naposan egyszerûen semmi. Semmi gond, ne aggódj, ez természetes. Van, akiknek fokozatosan múlik el, van, akiknek hirtelen és a pecheseknek el sem múlnak a tünetek. 27 hetes kismama
Vannak jobb és rosszabb napok. Majd megszokod, az egész terhesség ilyen, minden nap meglepetés. EL múlik a rosszullét majd ugyan olyan gyorsan vissza is jön. Fog majd itt fájni ott fájni, szúrni. Nincs ezzel baj megszokod. :D Kellemes baba várást.
Örülj neki!!
Szia én 11 hetes leszek pénteken két hét mulva megyek uhra (12.heti genetikai) Nekem már bõ 2 hete nincsenek tüneteim csak az hogy a mellem meg van nagyobbodva, az elsõ lányommal semmi tünetem nem volt egyszer lettem vele rosszul és ennyi volt, de semmi egyéb
Nyugi!! Visszatér majd..férjem ilyenkor mindig viccelõdött, h.na kaptál 1-2 pihi napot:) ilyenkor egyél, mozdulj ki, töltõdj!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat.:) A hányinger vissza is tért, eddig tartott a szabadság. A fáradtság elmúlt viszont teljesen. Eddig délutánonként aludtam 2-2, 5 órát, tegnap egyáltalan nem aludtam, ma 1 órát ssikerült csak. Aztán ki tudja, lehet holnaptól az álomkór is visszatér.:)
én most vagyok 6 hetes és rám 2-3 napja tört rám ez a nagy fáradtság, éjszaka alig alszok, délután meg reggel már ragad is le a szemem:/ neked is volt h.egyik nap rosszul voltál második nap jobban?
Lehet hogy már a szülés közeledtét jelzik. Könnyû szülést neked.
Én 37+2vagyok. Hányingerem sajnos nekem is van. Az egyik oldalon olvastam, h lehet összefüggésben van azzal, h kezdünk nyílogatni. Nekem mensi szerû érzéseim vannak és nagyon türelmetlen vagyok! Könnyû szülést kívánok!
Szülés beindulása elõtt nem egy nõnek van hányingere, hasmenése, mert a szervezet úgymond készül a szülésre, és meg akarja magát szabadítani a "feleslegtõl". Van akinek emiatt pl. már nem is kell beöntést csinálni szülés elõtt, mert a szervezet megoldotta maga a hasmenéssel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Nekem is van olyan érzésem mintha mejönne, a derekam is fáj, csak ez a hányinger ne volna.Remélem minden rendben lesz, nagyon várom már, hogy megszülessen a babám.Nektek is kivánok könnyü szülést.
Szia! Ne is mond! Mostanaba alig eszek vmit mert mindentol hanyingerem lesz.Tegnap egesz este a wc-n ultem mert ment a hasam. Nagyon gyakoriak a fajasaim is.Az alvasrol nem is beszelve. Lehet h lassan a szuloszoban kotunk ki:) Udv;37 hetes pocakos

37 hetes 1 napos vagyok, és az elmúlt pár napban legalább egyszer rámtör a hányinger. Ez normális ilyenkor?

Azért furcsálom,mert nekem a trehességem elején egyszer sem volt semmi gondom.Ez baj lehet,vagy normális?

Legjobb válasz: Lehet hogy a gyomorégés miatt. Ilyenkor ez normális. Egyébként így a vége felé már minden kellemetlenség normálisnak számít. Kitartás! 38 hetes kismama

Lehet hogy a gyomorégés miatt. Ilyenkor ez normális. Egyébként így a vége felé már minden kellemetlenség normálisnak számít. Kitartás! 38 hetes kismama

Normális az ha 13 hetesen tér vissza a hányinger, émelygés? Ami elmúlt a 11. hét kornyékén

más is volt így?

Legjobb válasz: nekem mai napig tart. 31hkm

nekem mai napig tart. 31hkm
Szerintem teljesen normális, de hogy miért hagyta ki azt az egy hetet, azt nem tudom! Én 19 hetes terhességig hánytam, amíg meg nem mozdult, volt hogy minden nap kellett, volt olyan is, hogy három nap szünet után jött újra a róka! Szóval nyugi! Ilyenkor minden nem normális dolog normális! 32 hetes km
Elsõ babánkkal az egész terhességet végig rókáztam. Már a mensi kimaradása elõtt 3 nappal elkezdtem hányni, a maximum napi 8 volt. Második babánkkal 6 hetesen kezdtem hányni, de olyan mennyiségben, hogy vele infúzióra kellett mennem (sajnos õ nem is maradt meg). Most a harmadik terhességem 8. hetét töltöm, eddig csak reggel volt max 2 "köröm". Eddig ez a legenyhébb, persze nem akarom elkiabálni.
A kérdező hozzászólása: koszonom, akkor korai volt az oromom, már meg volt a nagy orom a 11.hét után hogy jobb lesz, de nem sokáig tartott.

Vagy két napja érzek valami mozgolódást a pocimban, és ma egész nap hányingerem volt, pedig az már elmúlt 14 hetesen. Most 19 h. vagyok. Normális hogy megint visszajött? Volt már másnak is így? Lehet köze ahhoz hogy éreztem a babát?

Legjobb válasz: Ahhoz nem hiszem, hogy köze lenne, hogy érezted a babát! A terhességi tünetek visszatérhetnek most vagy akár késõbb is! Igyál sok folyadékot ezekben a meleg napokban! 39+5 hkm

Ahhoz nem hiszem, hogy köze lenne, hogy érezted a babát! A terhességi tünetek visszatérhetnek most vagy akár késõbb is! Igyál sok folyadékot ezekben a meleg napokban! 39+5 hkm
Szia! Én 23 hetes vagyok és pár napja nekem is megint hányingerem van, de én úgy gondolom, hogy a nagy meleg miatt van. Egyébként pedig igaza van is elsõnek is! Bármikor visszatérhet. Sõt! A vége felé sokaknak visszatér. A mozgáshoz biztos nincs köze, esetleg ahhoz, hogy ahogy nõ a méhed, egyre kevesebb a hely a belsõ szerveknek. Kitartás! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszike!Könnyû szülést! :)

Tegnap jött meg, el is kezdtemm szedni a tabit (lindynette20), ma reggel hányingerem volt, és most is fáj a hasam - lehet h ez csak menstruációs görcs. Normálisak ilyenkor ezek a mellékhatások? Elmúlik majd az első hónap után?

Legjobb válasz: Kb. 3 hónap kell ahhoz, hogy megszokja a szervezeted a tablettát, ha a tünetek utána is fennállnak, akkor vissza kell menni a dokihoz és majd õ felír egy másikat!Nem kell aggódnod, ezek teljesen normálisak az elején!

Kb. 3 hónap kell ahhoz, hogy megszokja a szervezeted a tablettát, ha a tünetek utána is fennállnak, akkor vissza kell menni a dokihoz és majd õ felír egy másikat!Nem kell aggódnod, ezek teljesen normálisak az elején!
Hát általában az elsõ 3 hónap a kritikus...:S az orvosok szerint de, általában 3. hónapban elmúlik de, ha van vmi nagyobb baj keresd fel a nõgyógyászod. Pl.: vézésed van tabi szedés közben, vagy nagyon fáj a fejed úgy mint még soha. Barátnõmnek lindynette20-tól 5 hónapon keresztül volt hányingere. :S 6. hónapra elmúlt :Dszerencsére
az elsõ levélig ezek természetesek (éni s ezt szedem már lassan 3éve), de ha utána nem múlik el, akkor célszerû visszamenni a dokihoz, és lehet ir ki ujat, mert ezt a szervezeted nem fogadja el.
nemvár elõtt 2nappal, este émelygést és ez megmaradt a pozi teszt után is 19hkm
Nekem a 6. hét környékén jött az émelygés, hányinger és onnantól kezdve folyamatosan erõsödtek. Aztán valahogy a 14. hét közepe felé múltak el.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!