Találatok a következő kifejezésre: Az normális elmúlt (106 db)

Igen, a hormonok:( Ha abbahagyod a szoptatást egyszer, akkor majd elmúlik.
Én 4 hònapja szültem és amíg tartott a gyermekágy addig nekem is kellemetlen szag volt. Az elsõ szülésnél én sem emlékszem ilyenre
Nem hinném, h a hormonok. Bûzös lochia valamiféle fertõzést jelez. Szerintem menj vissza a dokihoz minél hamarabb.
két hete szültem. Ugyanezt tapasztalom. És az elsõ gyerekemnél is hasonlót vettem észre . Engem is zavar. naponta legalább kétszer zuhanyzom.nem fertõzés.
Ha szagos a váladék az nem jelent jót. Fertõzés lehet, inkább menj vissza a dokidhoz feleslegesen, mint bármi gond legyen belõle. védõnõ
Nem tudom milyen betétet használsz, libreszt vettem véletlen, és abban jesszum olyan szagom volt. Amikor újra alwayst használtam megszûnt a szag. Úgy kötöttem meg a vért, hogy valami fertelem volt:S, meg a borítása az a védõ nylon:S Lehet egy betétcsere megoldaná...

Ez normális? A menstruációm 13.ik napján járok, de közbe "elmúlt" vagyis ebből 1 hétig csak barnázásom volt, egy tisztasági betét elég volt, mire az is elmúlt lefeküdtem a barátommal, tegnap este megint megjött és most erősen, mitöl lehet?

és elég darabos .ez mit?l lehet ?

Legjobb válasz: Szerintem ha továbbra is adódik bármi hasonló,akkor menj el nõgyógyászhoz(bár lehet,hogy most sem ártana elmondani egy szakembernek)v. addig is kérdezz meg egyet e-mail-ben(rengete "orvos válaszol"-ós rovat van).Nekem akkor volt hasonló,amikor érettségiztem és nagyon ideges voltam.

Szerintem ha továbbra is adódik bármi hasonló, akkor menj el nõgyógyászhoz(bár lehet, hogy most sem ártana elmondani egy szakembernek)v. addig is kérdezz meg egyet e-mail-ben(rengete "orvos válaszol"-ós rovat van).Nekem akkor volt hasonló, amikor érettségiztem és nagyon ideges voltam.

12 hetes 1 napos terhes vagyok. Az normális hogy pár napja elmúlt a hányingerem?

A 6. hétt?l sokat émelyegtem, kajaundorom is volt. De most egyre jobban visszajött az étvágyam, aminek persze örülök, de azért félek, terhes vagyok e még, jól van e a babám. A reggeli h?m 37,1 még mindig, és a mellem is picit feszül, de ennyi.

Legjobb válasz: Szerintem örülj neki, biztos Te is hallottad már, hogy ez elmúlik a 12. hét környékén, valószínû Nálad is errõl van szó. :)

Szerintem örülj neki, biztos Te is hallottad már, hogy ez elmúlik a 12. hét környékén, valószínû Nálad is errõl van szó. :)
Igen, normális. Nekem a 10. héten múlt el. Üdv 25 hetes kismama
A babád is biztos jól van és most már te is, ez a lényeg! Ne aggódj, ez teljesen rendjén való!!
Örülj neki hogy tudsz enni :) Nekem nem volt semmi bajom, nem hánytam, csak a hústól undorodtam meg, a babám mégis jól van. Üdv: 29hetes kismama

Az normális ha elmúlt a hányingerem egyik pillanatról a másikra? 7 hetes vagyok, nagyon félek, mert már volt egy terhességem, de az sajnos nem volt sikeres!

Legjobb válasz: Az még nem jelent bajt, ha elmúlik a hányiger. Elõfordulhat, hogy pár nap múlva visszatér, de az is, hogy nem fogsz émelyegni, nem mindenkinek van hányingere. Ne aggódj!

Az még nem jelent bajt, ha elmúlik a hányiger. Elõfordulhat, hogy pár nap múlva visszatér, de az is, hogy nem fogsz émelyegni, nem mindenkinek van hányingere. Ne aggódj!
Én is 7 hetes vagyok, múlt héten 3 napra teljesen elmúlt a hányingem, tegnap óta ismét örvendeztet. :) Ne aggódj, nyugi, minden rendben lesz! Boldog babavárást!
ha elmúlt a hányingered: örülj neki!!! nem azon múlik a terhesség, sõt, anélkül sokkal kellemesebb. :)

Az normális hogy edzés után nagyon hamar elmúlik a "bedurranás"?

nem kellenek olyan válaszok hogy nagyon kezdő lehetek stb..igen az vagyok! Szerintem mindenki volt az. Bár lehet hogy csak én tartom ezt furcsának.

Legjobb válasz: Szerintem normális. Még normálisabb, ha másnap izomlázad van kezdõként.

Szerintem normális. Még normálisabb, ha másnap izomlázad van kezdõként.
nem normális. irány az orvos!
hát nekem a menstruációm is simán produkál ilyet, nem hiszem h ez nagy baj
a menstruáció meg az abortusz az kicsit más....

Az normális ha a szerelem elmúlik?

2éve vagyunk együtt barátommal. Viszont már nem érzek szerelmet, szeretem, iszonyatosan, de szerintem már nem szerelemb?l. Mindenkinél igy van? Ilyenkor szakitani kellenem vele? Nélküle én nem birnám az biztos.Nem akarom elvesziteni ?t, de szerelem már nincsen.Bár csókjára vágyom még mindig meg szexelni is szeretek. Akkor most szerelmes vagyok, vagy csak szeretet? Nem értem én ezt:D Annyira összezavarodtam.

Legjobb válasz: Az teljesen normális,hogy a szerelem egy idõ után átmegy szeretetbe.Csak akkor maradj mellette,ha ugy érzed,hogy nélküle nem tudsz élni.

Az teljesen normális, hogy a szerelem egy idõ után átmegy szeretetbe.Csak akkor maradj mellette, ha ugy érzed, hogy nélküle nem tudsz élni.
Ha magad sem tudod, akkor nem hiszem, hogy még szerelmes lennél belé. De ha ennyire szereted, hogy nem bírnád nélküle, akkor minek kellene szakítani? Nálam eddig mindig elmúlt a szerelem, rövid idõn belül, de több hosszú távú (2-3 éves) kapcsolatom is volt, mert annyira jól éreztem magam velük.
A kérdező hozzászólása: igen én is jól érzem magam. Csak sok ismerösöm mondja hogy már nem szerelmes a barátjába/barátnöjébe csak szereti, ezért szakitanak, mert neki ez igy nem jo hogy nincsen szerelem
De ha neked jó így is és szeretsz vele lenni, akkor nem kell szakítani, csak azért, mert a többieknek szerelem nélkül nem jó. A lényeg, hogy te jól érezd magad.
Valaki élete végéig szerelmes a párjába, valakinél hamar elmúlik és átalakul kötõdéssé(nem megszokássá!), valakinél egyszerûen csak elmúlik és kész. Szokták mondani, hogy nem az az "igazi", akivel tudnál élni, hanem az, aki nélkül nem.És ha jobban belegondolsz, ez nagyon is igaz..még ha kissé közhelyesen is hangzik.. Ha nem akarod õt elveszíteni és nélküle nem bírnád, akkor mit számít, hogy "vak" szerelmes vagy-e, vagy pedig egyszerûen szereted és kötõdsz hozzá?!A végeredmény egy és ugyanaz:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon megnyugtattak, ezen paráztam néhány napja :)

Szerintetek az normális ha pár napig elég fájdalmasan feszül a mellem, aztán pár napra elmúlik szinte teljesen, majd újra visszajön?

Legjobb válasz: Szia, Teljesen normális, a tünetek jönnek-mennek, nem mindig egyformák és az erejük sem. Mire hozzászoksz egyikhez, jön egy másik :))

Szia, Teljesen normális, a tünetek jönnek-mennek, nem mindig egyformák és az erejük sem. Mire hozzászoksz egyikhez, jön egy másik :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Ez megnyugtató :)

Meddig tart ez? Mi az normális szint? 11hetes vagyok, holnap kezdődik a 13. hét. Az elmúlt egy hétben eléggé görcsölget a hasam.

Nem elviselhetetlen, nem állandó, de az elején ilyen nem volt. Húzódás, fájdalom igen, de görcsölés nem. Nem vérzek. Lehet azért, mert MagneB6-ról Béresre váltottam? Meddig normális ez a görcsölgetés? Szülésig elkísér?

Legjobb válasz: Az egész elsõ trimeszterben normális, de sokunknak utána is mindennapos az enyhe görcsölgetés, nyúlnak a szalagok, növekszik a méh. Én 34 hetes vagyok de minden nap érzem néhány percre. A béresben több a magnézium mint a magne B6-ban, nem hiszem hogy attól lenne.

Az egész elsõ trimeszterben normális, de sokunknak utána is mindennapos az enyhe görcsölgetés, nyúlnak a szalagok, növekszik a méh. Én 34 hetes vagyok de minden nap érzem néhány percre. A béresben több a magnézium mint a magne B6-ban, nem hiszem hogy attól lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!