Találatok a következő kifejezésre: Az normális egyszer már (19 db)

Szoptatás mellet szedem a Cerazette-t, már 2 hónapja. Egyszer már megjött rendesen, de most kb.2 hete "pecsételek" 2 napig, majd semmi, és megint kezdődik előről az egész. Ez normális, vagy irány a doki?

4 hónapos a babám.

Legjobb válasz: Normális , 3 hónapig lehet pecsételõ vérzés ezt mondta a dokim.Hát én nem vártam ki,elment a maradék életkedvem is (a szextõl meg fõleg) így maradt az óvszer!

Normális , 3 hónapig lehet pecsételõ vérzés ezt mondta a dokim.Hát én nem vártam ki, elment a maradék életkedvem is (a szextõl meg fõleg) így maradt az óvszer!
Szia!Hát nem tudom te, hogy szeded de ez olyan gyógyszer aminél nem szabad kihagyni a 7napot mint másnál.NEkem nem terhesen írta fel a dokim annó évekkel ezelõtt mondván kevés a hormon benne, én soha többé nem szedném.Fél évig nem mensiztem a végén már azért akartam beleõrülni, hogy most akkor terhes vagyok vagy a gyógyszer miatt nincs mensim.4hónapra rá jött meg ahogy abbahyagytam a gyógyszert és 14napig véreztem.Amúgy 4 napig szoktam....de mondom ez nem terhesség alatt volt, szval én akkor azt mondtam ezt a gyógyit nagyívben elkerülöm, mert ahhoz képest, hogy kevés a hormon jól leállított mindent a zservezetembe s mikorra jött rendbe...Nem tudom te , hogy vérezgetsz de jobb lenne ezt dokival megbeszélni sztem..37hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Folyamatosan szedem, nem tartok 7 napos szünetet! A libidómat én is észrevettem, hogy negatívan befolyásolja...:-( Háát, asszem megyek dokihoz, ha ez így folytatódik.
szia az elõzõ válaszoló vagyok, na azt nekem is totál megszüntete szinte, kínszenvedés volt a sex..

Ha egyszer 25 máskor 28 napos a ciklusom az normális? Szinte mindig változó pedig már tizen nemtudom hány éve van mensim!

Legjobb válasz: a legtöbb nönke nem napra potnos. 2-3 nap eltérés telejsen normális, nem gépek vagyunk.

a legtöbb nönke nem napra potnos. 2-3 nap eltérés telejsen normális, nem gépek vagyunk.
Teljesen normális, nincs semmi baj. :)
Igen
Ha fiú vagy, igen.
Hááát, végülis igen, de elég gyatra szexuális teljesítményre utal. A profik legalább hatlövetûek.
na majd én megmondom a frankót. ha lány vagy akkor egy jódarabig nem kívánod a szexet (akár egy fél napig is..) és ez természetes, ha fiú vagy akkor elélvezés után képes lennél még egyszer elélvezni csak várni kell legalább 5percet és ez is természetes. 18/L
Hogy volt pontosan?
Ilyet még nem tapasztaltam. :D Olyat igen, hogy megfogta a fejemet, és próbálta irányítani a ritmust, vagy kicsit lefelé szorított, és próbált mélyebben a torkomba hatolni vele. Pláne a vége felé jöhet elõ ez, amikor már közeledik az orgazmushoz, és kezdi kicsit elveszíteni a józan ítélõképességét. :) De hogy verni kezdje magának, az eléggé fura. :D
Hm, talán pornó fan:D. Nem lehet, hogy már érezte, hogy mindjárt elmegy?
Pornón nevelkedett az ártatlanom! Ott látni ilyen idióta viselkedést.
Én lány vagyok, de szerintem normális, én is tapasztaltam már ilyet, engem nem zavart, bár tényleg van egy enyhe pornós beütése.

Az normális ha 1 év járás után már az esküvő is eszembe jut, hogy milyen jó lenne majd egyszer?

Legjobb válasz: nem... egyenesen tragikus, hogy ilyeneken gondolkozol ;) (kérlek érezd az iróniát ;))

nem... egyenesen tragikus, hogy ilyeneken gondolkozol ;) (kérlek érezd az iróniát ;))
Normális az emberek ilyenek terveznek álmodoznak aztán jön a valóság ami sokszor elsöpri de némyeleknek bejön szóval sok sikert:)
Teljesen normális, ne aggódj. :)
Lehet, hogy én egy cyber-perverz vagyok, de ha a jövõre gondolok, akkor inkább az jut eszembe, hogy mindenféle elektromos protézist kapok majd az elkövetkezõ 30 év során, amitõl tágulni fog az érzékelésem, és a felfogóképességem. Szeretnék poszthumán lénnyé válni.
Én már 1-2 hónap után gondoltam a jövõre. :)
Van, aki egy nap járás után "veled akarom leélni az életmet" stb. Na az gáz:) De egy év=)
Nem, nem gáz, én nem is járok senkivel, mégis az eszembe jutott már az esküvõ.
ez tök jó!csak nagyon meg kell gondolni..ma. itt.nálunk...
én úgy vagyok vele, hogy nem is érdemes járni olyan emberrel, akivel fel sem merül a lehetõsége, hogy nem egy egész életen át fogtok együtt lenni!!! Normális ember csak olyannal kezd járni, akivel úgy érzi le tudná élni az egész életét. szóval nem gáz ha az esküvõ már eszedbe jutott.
Én 17 éves vagyok, és én kifejezetten örülnék, ha egy lány eltervezné velem az életét :) szerintem normális, mert te is csak szereted a párodat (gondolom) és ezért gondolsz ilyesmire.
Engem 5 hónap után kért feleségül a párom, 2 éve vagyunk együtt, és (ha az anyagiak is engedik) még idén megtartjuk a lagzit is... Szóval szerintem nem para egyáltalán, mint a mellékelt ábra mutatja, abszolút normális. :) 23/L

Én ezt nem értem, ha valaki jószívû és normális másokkal, akkor az a baj, ha pedig egyszer megmondja valakinek nyíltan, hogy mi a baj, akkor az már egoizmus és bunkóság?

Sziasztok. Nem tudom mit tegyek, összezvarodtam teljesen. Én alapjában véve mindenkivel nagyon kedves és tisztelettudó vagyok, kivéve akik nem úgy állnak hozzám, ahogy én hozzájuk. Tanácstalan vagyok teljesen, mert valakinek az is baj, hogyha ilyen vagyok. De például volt már olyan nem olyan régen, hogy nem szerettem volna találkozni az egyik ismerõsömmel, de én kerek perec megmondtam neki, hogy sok dolgom van és nem is biztos, hogy akarom ezt a találkozót. Erre õ azt mondta, hogy egy rohadt nagy egoista és hazug ember vagyok. Én nem értem, ha nemet mondasz valakinek, akkor te már rossz ember vagy, vagy hogyis van ez pontosan? És ha valakinek nyíltan megmondod a véleményedet, akkor te már beképzelt, egoista, hazug, utálatos ember vagy és máskor hagynod kellene magadat, hogy tovább alázzanak meg piszkáljanak? Érdekes. Várom a véleményeket. 19/F

Legjobb válasz: Õszinte vagy, és van akinek ez nem tetszik. Sz*rd le. Ha nem bunkó vagy és öntelt, csak van egy bizonyos véleményed, amit elmondasz másnak (normálisan, nem bántón), akkor már az õ dolga hogy megsértõdik-e rajta, vagy sem. Hasonlóan állok a dologhoz mint te, nem kell mindig csendben lenni ha valami nem tetszik ;) 20L

Õszinte vagy, és van akinek ez nem tetszik. Sz*rd le. Ha nem bunkó vagy és öntelt, csak van egy bizonyos véleményed, amit elmondasz másnak (normálisan, nem bántón), akkor már az õ dolga hogy megsértõdik-e rajta, vagy sem. Hasonlóan állok a dologhoz mint te, nem kell mindig csendben lenni ha valami nem tetszik ;) 20L
Itt az a "probléma", hogy jószívû barátságos emberként könyveltek el, olyannak, aki nem tud nem-et mondani. De ha egyszer elõfordul, akkor az borzalmas nagy törés lesz az õ életükben, mert nem ilyennek szoktak meg. De ezt meg kell szokni, meg kell tanulni, mert az ember nem élhet, vagy viselkedhet úgy egész életében, hogy másoknak legyen jó. Már jómagam is átéltem sajnos ezt a helyzetet, de ez az élmény kell is, mivel az erre adandó reakciókból rájössz, hogy vajon tényleg egyenrangú félként van-e kezelve, vagy esetleg balekként.
Neked egy dologra kell törekedned, mégpedig arra, hogy legyél becsületes. Ezen kívül teljesen lényegtelen, hogy kinek mi baja van veled. A legtöbb ember meg amúgy is mindenen csak rinyál, szóval nem lehet a kedvükre tenni és nem is kell. Az ilyen beszólásokon max röhögni szabad. 27 F
nekem van, hogy ez 2-3ra is felmegy...semmi gáz ezzel
addig nem baj, amíg nem a buszon csinálod ezt. de ha egy nap 10x vered ki, az is normális, mindenki csinálja és átéli.
nekem az egynapi fiatalabb koromban (:) ) maxra 9-10 környékére rémlik. a végén már mondjuk eléggé fájdalmas volt:) ) a napi egy az teljesen normális, fõleg 20-as évek környékén (elõtte, utána), amikor ész nélkül termelõdik és törne ki - pláne, ha még szex sincs, sõt, ha még nem is volt....
nem normális, túl keveset csinálod
Teljesen normális szerintem, jobb, mintha visszatartanád :) Én 24 vagyok, és naponta egyszer kiverem, de ha több idõm van, hétvégén akár 3x is. Te hány éves vagy amúgy?
Én 25 vagyok és igen ez teljesen normális. Amúgy van amikor nem verem egy hétig, de utánna nagyon jól esik. Meg van amikor naponta. Ha pedig nem verem, akkor verik nekem a csajok!

Normális, hogy 8 hetes terhes vagyok és nem kívánom a páromat mint régen? Megritkultak nagyon az együttlétek és szóvá is tette már nekem. Egy héten egyszer vagyunk együtt kb.

Legjobb válasz: Igen normális.Most egy kicsit lelassultál,ezt biztos te is érzed,de meglátod 2-3 hét múlva átfordul a dolog a másik oldalára!Én legalábbis így voltam mind a két terhességgel.Csak az a fontos,h a pároddal ezt szépen megtudjátok beszélni,tényleg kényes kérdés.

Igen normális.Most egy kicsit lelassultál, ezt biztos te is érzed, de meglátod 2-3 hét múlva átfordul a dolog a másik oldalára!Én legalábbis így voltam mind a két terhességgel.Csak az a fontos, h a pároddal ezt szépen megtudjátok beszélni, tényleg kényes kérdés.
Én se kívántam kb heti egyszer voltunk együtt kb a harmadik héttõl mert én azóta küzdök a hányással, hányingerrel.Meg folyton az járt a fejemben hogy nehogy valami baja legyen a babának és erre gondoltam közben is.Kb 1 hete viszont legszívesebben naponta többször is összebújnék a férjemmel.Persze még mindig rosszul vagyok, de a hányások ritkultak és egyre több az olyan alkalom amikor jobban vagyok.Úgyhogy most lassan 12 hetes leszek és egyre jobban kívánom a szexet. Szerintem a helyzet nálad is változni fog csak kitartás. Boldog és egészséges babavárást nektek!
Nekem is ez volt a terhességem elején, mert állandóan tök fáradt voltam. Aztán meg hirtelen ugyanolyan "kívánós" lettem, mint a terhesség elõtt. Ez még mindig tart :) Ne izgulj, üdv, 31 hetes kismami
Tényleg ne aggódj.ÉN is kb a 8héttõl nagyon rosszúl voltam egész nap, fáradság , hányinger és meg is haltam volna , ha együtt kellett volna lennünk.Szerencsére párom ezzel tisztában volt még a baba érkezése elõtt, így nem volt gond.Persze, ha picit jobban voltam engedtem neki:) , hisz férfi.De szerencsére 12 hét körûl elmúlt minden rosszúllét és újra a régi vagyok, Sõt.... Ezt majd Te is tapasztalni fogod. Most a 32. hetet töltöm és majd meg zavarodok a páromért minden nap, hát ez sem sokkal jobb hidd el:) Kitartás Nektek Ancsy
Nekem az a véleményem, hogy ez is benne van a pakliban amikor az ember terhes. Van akinek mégjobban megnõ az étvágya az együttlétekre, de van akinek csökken. Pont az elején vagy még és ilyenkor nagy hormon változások mennek végbe a szervezetedben, szóval szerintem ne aggódj, hogy kevésbé kívánod. A pároddal ülj le és beszéljétek meg ezt a dolgot, hogy azért te most egy más állapotba léptél és legyen megértõ és türelmes. Mi az elején még voltunk együtt párszor, de ahogy teltek a hetek mind ketten úgy éreztük, hogy ott van pár centire a magzat és olyan fura érzésünk volt szex közben, pedig tudtuk, hogy semmi baja nem eshet az együttléttõl. Nem is élveztem úgy a dolgot, mint az elõtt, mert a baba járt a fejemben. Mi inkább egymás kielégítésével oldottuk meg a dolgot. Így is jó volt, persze már alig várjuk, hogy egy jót szeretkezhessünk. 34 hetes vagyok és már nem soká megint összebújhatunk normálisan. Olvass utána az Informed oldalán vagy az Origo Babázó oldalán mit írnak a terhesség alatti szexrõl vagy csak egyszerûen írd be a google keresõjébe, hogy "terhesség alatti szex" olvasd el és ezt mutasd meg a párodnak is. Nem tudom segítettem-e.
Az elsõ trimeszterben én sem kívántam a szexet, állítólag ez normális, mivel ekkor ágyazódik be a baba, kezdõdnek döntõ átalakulások és a nõ szervezete érzi, gondolom, hogy jobb ha egy darabig "egyedül" marad. Az elsõ néhány hétben a szex sokszor még fájdalmas is lehet, pl nekem is az volt, na meg amúgy is nagyon rosszul voltam az elsõ néhány hétben. Ez a második trimeszterben majd megváltozik, ne aggódj, hogy a 3. vége felé ismét elmenjen tõle a kedved. Mondjuk ez egyénfüggõ. Szeritem még 3-4 hétig válaszd más módját a párod kielégítésének, ha nem kívánod a szexet. Aztán meg majd változnak a dolgok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, már azt hittem hogy velem van a gond.
Ne aggódj, teljesen normális. Én az elsõ trimeszterben még kívántam a dolgot, de sokkal ritkábban voltunk együtt, mint elõtte. Mióta viszont érzem a kicsit mozogni, azóta még gondolni sem tudok a szexre. Ha a párod igazán szeret, akkor megérti ezt. És nem csak a hagyományos módon lehet kielégíteni a másikat. ;) Azért azt se felejtsd el, hogy csak te vagy terhes, õ nem, neki még megvannak a vágyai, sõt, terhesen még izgatóbbnak találhat, mint elõtte. Szóval próbálkozzatok más módon. 25 hetes kismama
Szia Szerintem minden no atesik az elejen egy ilyen perioduson, van akinek aztan valtozik van akinek nem. Nekem kb ket het volt amikor majd megorultem a szexert, de mostmar ujra szinte gondolni sem akarok ra...mert nem hoz lazba. A parom iszonyuan megerto...es van mas modja is hogy oromet szerezzek neki...nekem is jo mert ot kielegiti...es alapjaba veve nengem beken hagy. Lehet hogy masok szamara ez szornyu, de nalunk ez van :) 22 hetes pocakos
Ez normális ilyenkor, majd a 2. harmadban talán megjön az étvágyad. De szerintem ilyenkor sem kell a másikat elhanyagolni, ha neked nem is olyan jó, de neki had legyen.
Ha még 1 hétig meglesz akkor mindenképpen menj orvoshoz.
És még rendes, piros színû és erõs? Vagy már csak épphogy jön és az is barna?
A kérdező hozzászólása: újra piros színû és erõs
Nyugi! Megmaradsz!!! Nekem többször volt ilyen. Valószínû hormonzavarod van, kérj egy vérkép beutalót orvosodtol
A kérdező hozzászólása: muszálj kérnem vérkép utalót?

Normális az hogy már 35 éves vagyok és nem akarok gyereket, szinte még a gondolatát is utálom hogy egyszer gyerekem lenne? Lett volna alkalmam megházasodni de azt is lemondtam. Jó ez így?

Mindig is szerettem a függetlenséget.Jó dolog ha van valaki az ágyadban este, de én a legjobban egyedül szeretek aludni.Volt már komoly kapcsolatom is de a házasság és a gyerek csinálás előtt leléptem. Nem tudnám elviselni, hogy egy életre valaki hozzám legyen láncolva, és tőlem függjön.van így ezzel valaki? 35 F

Legjobb válasz: Jobb így, mert az ilyenbõl csak rossz szülõ válna. A mai világban már nem vetik meg, aki nem házas és gyermektelen. Nincs bebiztosítva a jövõje annak sem, akinek gyereke van. Magányos marad és csak a pénzét nyúlják le. Egyik szomszédom 20 éve özvegy, nem kell a kutyának sem. Mindig egyedül lõdörög.

Jobb így, mert az ilyenbõl csak rossz szülõ válna. A mai világban már nem vetik meg, aki nem házas és gyermektelen. Nincs bebiztosítva a jövõje annak sem, akinek gyereke van. Magányos marad és csak a pénzét nyúlják le. Egyik szomszédom 20 éve özvegy, nem kell a kutyának sem. Mindig egyedül lõdörög.
szintén, pedig én mindjárt 38 leszek. de nem igazán ennyire tudatos, de tény, hogy mindig is független voltam, és arra pláne nem vágyom, hogy valakit kiszolgáljak.
Miért ne lenne normális? Nem vagyunk egyformák.
sokan vannak ezzel így
Dettó :) 36N
Sajnos egyre több ilyen van. Ne legyél rá büszke. Gyakorlatilag ezért vagyok család nélkül 28 évesen. Mikor lettek ilyenek a férfiak, én nem értem.
Hajjaj, de még mennyien! És véleményem szerint mindenkinek jobb, ha olyan pár vállal csak gyereket, ahol mindkét fél akarja is a babát. Neked annyit tudok tanácsolni, hogy céltudatosan olyan csajokkal próbálj összejönni, akik szintén nem akarnak gyereket. Vannak bõven, és ha a saját korosztályodban válogatsz, harminc után már ezt elég határozottan el is tudják dönteni.
Sokan vannak, akik így gondolkodnak. De mi lesz veled késõbb? Egyedül maradsz, és senki sem nyitja rád az ajtót. Ezt is végiggondoltad?
Én is pont így érzem nõként! Fel nem bírom fogni, hogy képesek az emberek egész nap, héten, hónapban, évben egymáson lógni, és rettegni két perc egyedüllétttõl is! Mindenkinek szüksége van emberi kapcsolatra (bármilyenre nem csak szexre), de a legjobb utána hazamenni és egyedül kipihenni a legkedvencebb barátot vagy családtagot is! :)
Ki így gondolkodik, ki úgy. Azt nem mondom, hogy ez nem normális, de hogy elüt a nagy átlagtól ez biztos. A nõk nagyon nagy része, azok is akik sok évig nem akartak gyereket, egyszer csak akarnak. Aztán van egy jóval kisebb rész, akikre ez sose jön rá. Te azok közül való vagy.... Kíváncsi lennék mit mondasz 20 év múlva. Képzeld magad abba a szituba, ki lesz körülötted, mint hozzátartozó...
aki szerint csak Magyarországon hóbort, hogy de legyen gyerek: engem most cseszett le Angliában egy eredetileg afrikai kollégám, hogy úristen, nincs gyerekem? miért, kötelezõ? mellesleg, nekem azért nincs, mert nem találtam meg hozzá a megfelelõ párt. csak azért, hogy legyen meg nem kell se társ, se gyerek. és szeretek egyedül lenni, de amúgy nem is vagyok egyedül. de jól elvagyok úgy is. a aki meg azért szül gyereket, hogy legyen aki ellássa....és ha elköltözik külföldre az a gyerek? vagy meghal a szülõknél elõbb, mint pl. apukám?
Nekem van férjem is, gyerekeim is, mégsem értem miért kéne másnak is úgy élnie, ahogy én jónak érzem. Basszus, miért fáj az másoknak, hogy az egyik válaszoló szereti ha hetekig rá sem nyitják az ajtót? Hát ha neki úgy jó, akkor másnak az miért fáj? Ha a kérdezõ jól érzi magát így ahogy él, akkor miért lenne gáz? Jobb lenne, ha csinálna 2-3 gyereket aztán csalná az asszonyt, a gyerekekre meg tojna magas ívbõl? Sokkal jobb ez így, hogy nem cseszi el ártatlan gyerekek életét. Szüljön az, aki úgy érzi teljesnek az életét. Én el sem tudnám képzelni gyerekek nélkül az életemet, de ez nem jelenti azt, hogy másnak is feltétlenül így kell ezt éreznie.
Én meg szeretnék de nem sikerrül 3 éve. De szerintem normális majd ha találsz egy olyan nõt akit imádsz akarni fogsz. Én is igy voltam régebben
Én is ilyen vagyok, sok nõ- és férfiismerõsöm detto, szerintem noha nem elterjedt, de teljesen normális hozzáállás. Én agyfaszt kapok amikor ezen értetlenkednek vagy ebbe belekötnek az emberek (és elég sokan vannak ilyenek). Ha valaki csak szülõként és házastársként képes elképzelni az életét, a gyereke a legfõbb boldogsága, vagy csak ebben látja saját önbeteljesítését és/vagy jövõjét, én elfogadom, ha még tisztességben fel is neveli a gyereket, akkor minden tiszteletem az övé, de ne gondolja már senki, hogy ez az egyetlen "jó", "helyes" vagy "normális" emberi életút.
10 évvel idõsebb vagyok, nõ, és ugyanígy érzek. Ráadásul -lehet megbotránkozni, - én is annak örülök, ha minél kevesebbszer szólal meg a telefon és a csengõ. Jó okom volt rá, hogy ilyenné váljak, de inkább úgy fogom fel, hogy szeretem a szabadságot, függetlenséget és képtelen vagyok alkalmazkodni. A jövõvel pedig nem foglalkozom, amúgy sem hiszem, hogy túl hosszú életû leszek, akkor meg miért ne éljek úgy, ahogy nekem jelenleg jó??
Ami Neked jó és nem bánt másokat az jó. Bárki, bármit mond. Szerintem egy a lényeg, hogy mindig tiszta lapokkal játssz, mert ha nem így cselekszel, azzal tönkre teheted mások életét. Úgyhogy összességében szerintem jó ez így. (Mondom ezt úgy, hogy esküvõnk lesz hamarosan és minden vágyunk egy közös gyermek a párommal.) 24N
15/18/26! Erdekes, hogy korlatoltnak hivsz, (ami mar nem mellesleg szemelyeskedes kategoria), amiert nem ertek egyet egy bizonyos vilagnezettel, mi kozben Te magad is ugyanazt teszed, azaz nem ertesz egyet es masik vilagnezettel es korlatoltnak nevezed azokat akik azt valljak. Ilyen szempontbol Te magad is az vagy, hiszen keptelen vagy elfogadni a toled kulonbozoeket. Es meg szemelyeskedsz is, ami teged minosit. ;)
ameddig másokat nem bántasz meg, nem hitegetsz senkit valótlan dolgokkal, addig teljesen normális az életviteled. ismerek én is pár embert, akik tudják magukról, h alkalmatlanok lennének szülõnek, és legalább bennük van annyi IQ, h nem is erõltetik. tök jó fej mindegyik, soha nem csesztettem õket ezzel a témával.
"Én nem tudom elképzelni ezt magamról.... ezért nem is értem meg azokat az embereket, akik így döntenek!" Ez annyira szúrja a szemem. Gyereket akarsz, de nem érted meg azokat, akik nem. Pedig szerintem ahhoz, hogy jó szülõ legyél, elengedhetetlen az empátia. Ha neked még azt is nehéz feldolgozni, hogy más ember nem azt akarja, mint te, vár még egy-két meglepetés az életben.
ááá, hol vagytok ti ilyen férfiak akik így gondolkoztok? 2 év után elszántam magam, hogy újra kapcsolatba kezdjek valakivel, utoljára az eljegyzés elõtt faroltam ki egy másik kapcsolatból, és nem akartam magam újra ennyire lekötni. Erre mit ad isten, most 3 hét után borítékolni tudom, hogy ennek is hamarosan vége lesz, mert a lazának induló kapcsolat ott tart, hogy napi szinten kérdõre vagyok vonva, hogy mikor költözünk össze, hány gyereket szeretnék (mi az, hogy egyet sem??!?!), milyen más lesz majd ha viselem a nevét.. De könyörgöm, én mindig elmondom már az elején, hogy nem erre vágyok. Csak érezzük jól magunkat, és ennyi. Miért nem olyanokat ismerek meg, mint Te... Nem tudnám elviselni, hogy egy életre máshoz legyek láncolva és tõle függjek.
19:53 elõször is, a felsorolt kommentek közül csak egyet írtam én. Tudod sok embernek van azonos százaléka! És mégis mi ha nem korlátoltság ha beskatulyázol mindenkit? A szingli nem egyenlõ azzal, hogy minden nap mással d*g! Nálad fokozatok vagy egyediség nincsen? A kérdezõ sehol sem írta, hogy neki olyan sok partnere lenne, de ha mégis igaz, az akkor sem azt jelenti, hogy minden hozzá hasonló gondolkodású ugyanúgy cselekszik! Az emberek kiszúrnak bizonyos kulcsszavakat és azoknak hatására aktiválódik áltlánosítások szajkózása. Miért nem lehet minden ember egyedi. Ha azt írom nem bulizok, nem iszok (soha - szó szerint), nem cigizek, semmilyen kalandba nem vagyok benne, és nekem még a kezemet se fogja meg az aki nem "jár" velem és nem vagyunk szerelmesek egymásba, akkor mindenki bólogat, hogy igen igen ez biztos milyen félénk, felelõsségteljes, csendes lány, aki csak egy párra vágyik meg családra, hû milyen kevés van ebbõl. Ha azt írom, hogy sosem akarok gyereket, sõt a párkapcsolatot sem tartom létfontosságúnak, hogy szeretek egyedül lenni, nem vagyok hajlandó senkihez alkalmazkodni ilyen szinten, fontos a munkám, fontos a pénz, nem fogok senkiért beáldozni semmit, akkor meg azzal jönnek, hogy hû ez biztos valami karrierista csaj, akinek nem kell a felelõsség mert bulizni akar meg kiélni magát... A vicc az, hogy mindegyik leírás én vagyok és egyik következtetés sem igaz. Engem nem érdekel ki hogy, és egyszer sem szóltam le az életformát. Az zavar amikor õk szólnak be az én életformám miatt! És ha válaszolok, akkor azért teszem, hogy leírjam, nem csak úgy lehet normálisan élni, ahogy te, nem azért, hogy leszóljam. Az a baj, hogy te is csak sírsz, hogy hova jutottunk, ma már az a szégyen aki monogám meg minden. De az igazság az, hogy a legtöbb felnõtt aki aggódik emiatt, ha találkoznak valakivel aki úgymond erkölcsös életet él, akkor azt nem tartja normálisnak, elszörnyülködik. Mert mi az hogy valaki nem iszik alkoholt, meg nem bulizik néha, nem pasizik hát elképzelhetetlen.
Én sem akarok gond nyûggel jár így magunk ura vagyunk akkor kelünk fekszünk mikor mi szeretnénk nem vagyok 24 órás anya...:) )))Ez így jó Az a lényeg neked legyen jó:) Némely nõ tisztára le van amortizálódva szülés után inkább nem kösz:) 180 fokot kellene változni egy gyerek miatt.Aki a csöndet nyugalmat megszokta nehezen adja fel egy gyereke miatt.
Kérdezõ, nem nem jó Igy. Az, hogy gyereket nem akarsz még ok, de, hogy társat se, azért az már gond. Valami gond lehet veled. A te korosztályod vagyok és a környezetünkben az ilyen pasik nem százasok általában.
44. vagyok Kapcsolatban élek gyerekkel, de van haverunk aki nem akar kapcsolatot. Havernak jó, de tényleg bibis a pasi.
Nem baj, csak ne hitegesd a nõket. Az elején szögezd le, hogy nem lesz ebbõl semmi. Szerintem így korrekt, és senkinek egy szava nem lehet.
Utolsó sajnálom:((( És más úton módon sem lehetne baba?nagyon nehéz lehet:(
Nem gond, te tudod, csak ne lopd mas idejet, napjait eveit.
Ja, szerintem is gáz.
Van ilyen is. Jaahh most azért le kell pontozni mert nem értek egyet..? Gáááz..xD
Engem a szüleim, testvéreim, unokatestvéreim, a gyereik stb is szeretnek. Szerintem az a nem normális aki felnõttként bezárkózik és azt hiszi, hogy neki a gyereken meg esetleg a férjen kívül nincs szüksége se a régi családjára se barátokra.
A kérdező hozzászólása: ki az a retardált , aki lepontozza azokat a válaszokat amiket kértem a kérdésre. Akinek nem tetszik az ne olvasgassa , hanem menjen babázni inkább ha õ azt az álláspontot díjazza. vagy írjon ide h én voltam aki lepontoztam és majd mi is lepontozzuk a sunyi settenkedõt!
Szerintem nem jo. De Te tudod... Nagy teret nyer manapsag a deviancia, nem tudom miert jobb neked tok egyedul, mint valakivel oszinte toretlen bizalomban elni. Mitol felsz? Ne mondd nekem hogy sokkal jobb mindig mas no mellett felkelni, van egy pont szerintem, ami utan mar egyszeruen eleg. Mivel lesz masabb neked megint valaki uj? Kicsit maskepp fog allni a haja meg a keze. Huuuuha, ezert aztan megeri eldobni mindazt az oromot, amit kizarolag egy csalad adhat meg neked. Persze a csalad is jar nehezsegekkel, talan felsz hogy nem fogsz megfelelni a kihivasnak? Most igy latod konnyebbnek, kesobb majd banni fogod, ja, kozben az orszag is tonkremegy lassan mert akiknek meg tenyleg nem valo a gyerek azok a Te korodban mar nagyapak.. 26/F
szerintem a hitelesség a lényeg. úgy élj, ahogy neked jó, anélkül, h ezzel megbántanál másokat. és az tökmindegy, h ez most 6 gyerek vállalását jelenti, esetleg a gyermektelenséget vagy épp azt, h egyedülálló vagy életed nagy részében. tökmindegy, az a fontos, h tudd, h ki vagy és ne csapj be másokat és saját magadat azzal, h másmilyennek mutatod magadat. szerintem sokkal nagyobb gáz lenne, ha elvetted volna azt a nõt és családot alapítatok - õ azt hiszi, minden rendben, te meg a lelked mélyén az elveszett függetlenségedet siratod. mindenféle ember van, ezt kellene felfogni és mindenkinek merni kellene a saját vágyai és nem pedig a társadalmi elvárások szerint élni hacsak ez az egész nem félelem, menekülés, utólagos belemagyarázás a részedrõl, de ezt meg már csak te tudod és te is csak a lelked mélyén ... :)
Nézd, nem mindenki egyforma. Ez csak Magyarországon bevett hóbort, hogy elítélik azt akinek 30 évesen nincsen családja/gyereke. Marhaság. valaki leéli az életét úgy hogy nincsen családja, és mégis boldog. Az életet a tiéd, élj úgy hogy jól érezd magad. Én sem akarok gyerekek 35 éves korom elõtt. 25F
25os! Honnan veszed, hogy "csak Magyarorszagon hobort"? :) Gondolom nem a hatalmas nemzetkozi tapasztalatodra alapozod a velemenyed...
"Normális az hogy már 35 éves vagyok és nem akarok gyereket, szinte még a gondolatát is utálom hogy egyszer gyerekem lenne?" Az én értékrendem szerint nem, nem normális. "Lett volna alkalmam megházasodni de azt is lemondtam. Jó ez így?" Nagyon jó ez így, mindaddig amíg boldog vagy!
25-ös vagyok, de igen van tapasztalatom külföldrõl, mivel állandóan utazok. Értelmét azonban nem látom a lepontozásnak, de ha te ettõl vagy boldog (?) :)
Lehet, hogy majd késõbb megjött hozzá az "étvágyad", van rá sok példa, de amíg így érzel, addig nincs rá szükséged, éld az életed úgy, ahogy neked jó.
Én nem tudom elképzelni ezt magamról.... ezért nem is értem meg azokat az embereket, akik így döntenek!
Én is így érzem nõként. Én azért nem akarok gyereket, mert: 1. éveken át rám erõltették, hogy lehetne már gyerekem. És ebbõl nagyon elegem lett 2. mindig úgy érzem, nem tudnék annyi idõt tölteni a gyerekkel, hogy megneveljem. Mivel ez nagyon fontos, mert nevelés nélkül nem lesz belõle normális ember. Az egyik rokonom liberálisan neveli a kislányát, akivel sajnos sok gond van. 3. én is független vagyok. Mindig is szerettem önálló lenni
"Egyedül maradsz, és senki sem nyitja rád az ajtót." Érdekes, ugyan én nõ vagyok júniusban leszek 35. És én most is annak örülök, ha hetekig, vagy akár hónapokig sem nyitja rám az ajtót senki. Szeretek önálló, és független lenni. És bárki bármit is mondjon nem hiszem, hogy ezt valaha is másképp fogom gondolni. Úgyhogy szerintem normális. :)
ugyanígy vagyok: nem hiányzik a gyerek. viszont igényem volt a szerelem lelki részére is, így férjhezmentem. nekem az állandó kötöttség és felelõsség nem hiányzik, ami egy gyerekkel jár. és igen, féltem az egészségemet és az alakomat a terhességtõl, szoptatástól. de a legfõbb ok: nem szeretem a gyerekeket. a fõ gondom az, hogy a férjem mostanában kezdte mondogatni a gyerektémát, pedig úgy egyeztünk meg a legelején, hogy nem lesz. na ez a gáz. 32/N
Én nem értem miféle érv a családalapítás, gyerekvállalás mellett az, hogy majd öregkorodban lesz, aki rádnyitja az ajtót. Saját példát is tudok felhozni, külföldi rokonok, vagy itthoniak, akik egy évben egyszer találkoznak a szüleikkel vagy a távolság vagy a kevésbé szoros kapcsolat miatt. Erre én nem alapoznék. Egyáltalán nem biztos, hogy a gyereked kíváncsi lesz rád. Kérdezõ, te pedig nem letsz túl határozott ember, ha tõlünk kérdezgeted, hogy jó-e ez így. Ha neked jó, akkor minden rendben ezzel.
És te meg miért vagy olyan korlátolt, hogy a szingliséget az összevissza d*gással azonosítod? Én pl elég prûd elveket vallok a párkapcsolatok terén, ha már csinálom, mégis úgy érzek mint a kérdezõ.
Hát én nem tudom valaki, hogy tud így gondolkodni.. És nem csak azért jó ha van családod mert lesz aki rád nyitja öregkorodban az ajtót, hanem mert egy férj/feleség vagy gyerek az õszintén szeret és számíthatsz rá, ha baj van. Persze aki nem akar családot akkor nem erõlteti senki az Õ saját döntése.
Semmi nem garantálja azt sem, hogy õszintén fog szeretni a férjed vagy a gyereked. Én például õszintén szeretem a legjobb barátomat, apámat meg nem. Na?
"De mi lesz veled késõbb? Egyedül maradsz, és senki sem nyitja rád az ajtót. Ezt is végiggondoltad?" aki meg csak azért alapít családot hogy legyen aki kitörölje a seggét mikor vén troty lesz azért az sem túl bölcs emberke

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!