Találatok a következő kifejezésre: Az normális egyszer (124 db)

Alul az egyik kis fogacska kibújt a másik is hamarosan. Az normális ha nem egyszerre bújik a kettő?

Legjobb válasz: Persze hogy normalis az en fiamnak is kb egy hete csak az eggyik fogacska latszott,tegnap meg mar a masik is ott pipiskedett:) minden rendben van,nem egyszerre jonnek

Persze hogy normalis az en fiamnak is kb egy hete csak az eggyik fogacska latszott, tegnap meg mar a masik is ott pipiskedett:) minden rendben van, nem egyszerre jonnek
Mi 5 foguak vagyunk. Egy hete kint van az 5. másik sehol. Úgy tudom nem is egyszerre jönnek. Akkor ugyanís sokat kínlódik a gyerek.
A kérdező hozzászólása: Nem úgy gondoltam, hogy mind a 32 egyszerre jöjjön ki persze, hanem egyenlõre az elsõ kettõ alul.:) A másodiknak sincs sok, hogy kibújjon már.Köszi szépen a válaszokat!
Nekünk 8 nap volt a kettõ alsó között :-)

Normális az, hogy egyszer csúnyának egyszer szépnek látom magam?

Olyan furcsának tartom azt, hogy egyszer belenézek a tükörbe és azt mondom magamban, hogy h? milyen jól nézek ki. :) Egyszer pedig azt, hogy Jézusom... :( Ez miért van? Más és más megvilágítású tükrökben is különböz? véleményeket alkotok magamról. Olyan is van, hogy felkelek reggel mosakodás, fésülködés nélkül, tehát amikor kikelek az ágyból és sokkal sokkal szebbnek érzem magam mint amikor már elkészültem. Meg amikor haza jövök a suliból egyszer így, egyszer úgy látom magam. Vajon mások is így látnak engem mint ahogy én látom magam??? :S Egy picit önbizalom hiányosnak is érzem magam. A válaszokat el?re is nagyon, nagyon köszönöm. :) 15/L

Legjobb válasz: Ki tudja mitõl van. Mikor éppen milyen hangulata van az embernek, talán ez is lehet, vagy a lelki tényezõk is befolyásolhatják a magaddal szembeni értékelésedet. Furcsa, bár én pasi (úgy is ez a szó a divat.) vagyok, de van amikor nekem is van olyan hogy egyszer izmosnak látom magam (nem arcoskodásból írom, nem vagyok kétajtós szekrény nem úgy kell érteni, 4éve gyúrok csak most ez jutott eszembe) késõbb meg csoffadt, esetlen valaminek. Nem, nem vagyok b*zi, se cicafiú, se Mr.Lesem magam a tükörben napokat ember, póló nélkül sem feszítek mint a korombeliek 90%-a. Csak egyszerûen, van ilyen nekem is. Hogy miért, pontosan én sem tudom. =)Néha kell valami negatív értékelés is az embernek, SZERINTEM. =) Persze, egészséges határokon belül... Az szerintem mese habbal hogy valaki állandóan, minden körülmények között gyönyörûnek vagy éppen roh*dt jóképûnek látja magát. 20/F

Ki tudja mitõl van. Mikor éppen milyen hangulata van az embernek, talán ez is lehet, vagy a lelki tényezõk is befolyásolhatják a magaddal szembeni értékelésedet. Furcsa, bár én pasi (úgy is ez a szó a divat.) vagyok, de van amikor nekem is van olyan hogy egyszer izmosnak látom magam (nem arcoskodásból írom, nem vagyok kétajtós szekrény nem úgy kell érteni, 4éve gyúrok csak most ez jutott eszembe) késõbb meg csoffadt, esetlen valaminek. Nem, nem vagyok b*zi, se cicafiú, se Mr.Lesem magam a tükörben napokat ember, póló nélkül sem feszítek mint a korombeliek 90%-a. Csak egyszerûen, van ilyen nekem is. Hogy miért, pontosan én sem tudom. =)Néha kell valami negatív értékelés is az embernek, SZERINTEM. =) Persze, egészséges határokon belül... Az szerintem mese habbal hogy valaki állandóan, minden körülmények között gyönyörûnek vagy éppen roh*dt jóképûnek látja magát. 20/F
Szerintem az a normális ha senki nincs elzuhanva magától hogy milyen szép. Egyébként meg ízlés kérdése hogy kinek tetszel, tegyél fel képet.
Persze, h normális. Amúgy meg minek annyit tükörbe nézni? :D
ki fogod nõni, ez a pubertás szivem :D

Ha egyszer 25 máskor 28 napos a ciklusom az normális? Szinte mindig változó pedig már tizen nemtudom hány éve van mensim!

Legjobb válasz: a legtöbb nönke nem napra potnos. 2-3 nap eltérés telejsen normális, nem gépek vagyunk.

a legtöbb nönke nem napra potnos. 2-3 nap eltérés telejsen normális, nem gépek vagyunk.
Teljesen normális, nincs semmi baj. :)

Az normális, hogy vannak olyan csajok, akikkel egyszerûen nem tudnám elképzelni a szexet sem a párkapcsolatot? S sajnos többségükben van ez, mint akivel el tudnám.

Legjobb válasz: Normális hát. Akikhez sem testileg, sem lelkileg nem vonzódsz. Én pl. sem a szexet, sem párkapcsolatot nem tudnék elképzelni egy nagyon kövér, büdös nõvel. :D

Normális hát. Akikhez sem testileg, sem lelkileg nem vonzódsz. Én pl. sem a szexet, sem párkapcsolatot nem tudnék elképzelni egy nagyon kövér, büdös nõvel. :D
Ne aggódj, ezzel nem vagy egyedûl.
Igen... Vagy szerinted az lenne a normális, hogy minden csajjal el tudd képzelni a szexet/párkapcsolatot sõt a házasságot is?
Nem normális, amputálni kell a farkad.
Fejõs tehénnek jó lennél
nem mindenki termel ugyan annyi spermát, szerinte az "igazi" szexnél is ennyit fogsz termelni
Menj a spermabankba!
ha nincs él liter, akkor nem baj!
gondolom szexnél nem papírzsepik közé fogsz élvezni szóval ez nem mérvadó
Irigylem a barátnõdet! Én szeretem a sok spermát:-)úgyhogy nekem normális.

Az normális ha hetente csak egyszer van székletem?

A helyzet úgy néz ki, hogy a hét napjain nem tudok széklelni, viszont hétvégén általában szombaton reggel rám jön egy hasmenés és akkor szinte egész délel?tt a WC-én vagyok...ez normális? 15/L

Legjobb válasz: Nem normális. Õrölt lenmag rendszeres fogyasztását ajánlom. Vegyél egy csomaggal a DM-ben, (nem drága), és minden nap fogyassz el néhány evõkanálnyit. Joghurtban, habart levesekben, fõzelékekben a legjobb megenni.Magában sem rossz, de sok vizet kell rá inni, legalább egy nagy pohárral. Rendezõdni fog a dolog. Nyers zöldség, gyümölcs nagobb mennyiségû fogyasztása is jó, teljes õrlésû kenyér, aszalt szilva... De a legjobb az õrölt lenmag és zabkorpa.

Nem normális. Õrölt lenmag rendszeres fogyasztását ajánlom. Vegyél egy csomaggal a DM-ben, (nem drága), és minden nap fogyassz el néhány evõkanálnyit. Joghurtban, habart levesekben, fõzelékekben a legjobb megenni.Magában sem rossz, de sok vizet kell rá inni, legalább egy nagy pohárral. Rendezõdni fog a dolog. Nyers zöldség, gyümölcs nagobb mennyiségû fogyasztása is jó, teljes õrlésû kenyér, aszalt szilva... De a legjobb az õrölt lenmag és zabkorpa.
Nem, egyáltalán Laxativ tea. Bio cucc, nagyon hasznos.
Mozogj sokat amikor teheted.
nem! ez lehet a candida miatt h candidás vagy egyéb más.... szedjél féreg hajtót de csak úgy ha meg kérdezel elötte egy orvost!
Vagy ehetsz zabpelyhet is, megkérheted anyukádat, hogy a fõzeléket pl zabpehelyliszttel készítse, ne búzaliszttel.

Az normális, hogy - rendszertelen táplálkozás mellett - van hogy akár egy hónapig tart a menzeszem? És van hogy egyszer hó elején és az utána következő alkalommal hó végén jön csak meg?

Kb. 3 éve jött meg el?ször.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem normális dolog 1 hónapig, vagy egy hónapon belül kétszer vérezni. Rengeteg vért vesztesz így. Keresd fel az orvosod. Ha még nincs, akkor gyorsan keress egyet.

Egyáltalán nem normális dolog 1 hónapig, vagy egy hónapon belül kétszer vérezni. Rengeteg vért vesztesz így. Keresd fel az orvosod. Ha még nincs, akkor gyorsan keress egyet.
Ha 10 napnál tovább tart a menstruáció, akkor mindenképpen orvoshoz kell menned!
A kérdező hozzászólása: Már beterveztük a dokit, de anyám szerint csak a hormonháztartásommal van baj... Én nem tudom, most nyáron úgyis lesz idõm, muszáj lesz elmenni orvoshoz.:S
És miért nem eszel normálisan? Tinikorban a fogyókúrák hatására akár le is állhat hosszú idõre a menzeszed! Totál felborítod a hormonháztartásodat és az épp kialakulóban lévõ tested fejlõdését. Késõbb meg jössz kérdezni, hogy miért kicsi a mellem, miért olyan a puncim mint a 8 éves kishugomé......
A kérdező hozzászólása: Khmmm... Csont és bõr vagyok, életemben nem fogyókúráztam, de anyám és öreganyám alkatából is adódik hogy hiába eszek, nem bírok elhízni. A melleim így is sokkal nagyobbak mint az évfolyamomba járóknak, és nem is értik hogy ez hogy lehet, ha nem eszek sose semmit. És nem azért nem eszek mert anorexiás vagyok, az okához semmi közöd. Köszi hogy a részletekbe kötsz bele, legközelebb próbálj a kérdésre koncentrálni! Amúgy ha nem lenne mellem sem kérdeznék semmit, van akinek kicsi. Ha meg olyan lenne a puncim mint a 8 éves húgomé, akkor valószínûleg nem itt kérdezném meg.;) És mielõtt belekötnél hogy akkor ezt a kérdést miért itt tettem föl... Mint azt olvashattad, anyámmal már beszéltünk errõl és a doki is biztos. Csak kíváncsi voltam hogy mások mit tudnak errõl, hátha megtudok még valamit. Legközelebb légy kicsit empatikusabb ha ilyenrõl van szó, lehet hogy más nem viselné így a töketlen kommentjeidet. Ismeretlenül ne írj ilyet. Persze ezt névtelenül könnyû.:)

Az normális ha valaki két nővel akarja egyszerre csinálni?

úgyértem 1 férfi 2 n?(akár lehet biszex a csaj)

Legjobb válasz: undorító, minimum 3 nõ, annál kevesebbel nem normális

undorító, minimum 3 nõ, annál kevesebbel nem normális
PFUUUUUUJ! 21f
Mi lenne ezzel a baj?
A kérdező hozzászólása: én beérném 2 vel is.DDD
Természetes dolog.Csak a végén nehogy annyira belemerüljenek , hogy téged kiültetnek a kispadra.:)

3 hónapig külföldön tartózkodtam, ez idő alatt az autóm egyszer se volt beindítva. Haza jöttem elmentem vele rokonlátogatásra és azt vettem észre hogy a fékek nyikorognak az ékszíj is nyöszörög. Ez normális jelenség hogy ha az autó 3 hónapig áll?

Legjobb válasz: normális. a fék lerozsdásodott, az ékszíj megvetemedett. Kis szilikonnal meg lehet próbálni befújni az ékszíjakat, a féket meg meg kellene picit vasalni, hogy lekopjon a tárcsáról a rozsda.

normális. a fék lerozsdásodott, az ékszíj megvetemedett. Kis szilikonnal meg lehet próbálni befújni az ékszíjakat, a féket meg meg kellene picit vasalni, hogy lekopjon a tárcsáról a rozsda.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

28 hetes leszek és azt akorom kérdezni hogy az normális ha egyszer majd meg halok egy kis kajáért és van amikor meg nem kell semmi még a gondolatátol is rosszul vagyok?

Legjobb válasz: Teljesen normális a dolog. Egyél úgy és annyit amennyi jól esik! Én most 12 hetes vagyok. Van hogy elkap egy éhségroham van hogy az evés gondolatától támad a róka! Az elsõ babámnál is így volt. Úgyhogy ne aggódj!

Teljesen normális a dolog. Egyél úgy és annyit amennyi jól esik! Én most 12 hetes vagyok. Van hogy elkap egy éhségroham van hogy az evés gondolatától támad a róka! Az elsõ babámnál is így volt. Úgyhogy ne aggódj!
szia.én is detto igy vagyok.egyik pillanatban éhen akarok veszni, másikban meg már a kaja látványa undorit, föleg most hogy kijött a meleg alig eszek valamit, de azért a napi 3-4 étkezést kikényszeritem magamnak.de a legjobb az mikor éhes vagyok nagyon és odapakolok magamnak egy csomo kaját és 2 falatnál többet nem tudok letuszkolni a torkomon-elmulik az éhségérzet. 27 hetes 1 babás

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!