Találatok a következő kifejezésre: Az normális egy kapcsolatban (70 db)

Szerintetek mi a maximum korkülönbség, ami még normális egy kapcsolatban? (főleg a tizenévesektől induló kapcsolatokra lennék kíváncsi, ha a nő az idősebb, ha a férfi az idősebb, mindkét esetben)

Legjobb válasz: Tizenéveseknél szerintem a két év max. Illetve, ha a lány 18 éves körül van, akkor a fiú lehet akár 22-23 is, viszont ha a fiú fiatalabb, akkor csak egy max két évvel legyen fiatalabb, mert a fiúk tizenévesen még "éretlenek" egy rendes kapcsolatra. REmélem értettél mindent :D

Tizenéveseknél szerintem a két év max. Illetve, ha a lány 18 éves körül van, akkor a fiú lehet akár 22-23 is, viszont ha a fiú fiatalabb, akkor csak egy max két évvel legyen fiatalabb, mert a fiúk tizenévesen még "éretlenek" egy rendes kapcsolatra. REmélem értettél mindent :D
Szerintem tizenévesen már 2 év is sok lehet 16 felett már nem annyira de alatta igen, 18-19 évesen 5 év is szerintem simán belefér, sõt akár több is a két fél érettségén múlik.
Én 18 vagyok, fiú és gondolkodom rajta. Persze nem azonnal, de a jövõben. Én nem csak egy csajt akarok, hanem hosszabb távú kapcsolatot. Ha nem is életre szólót, de hosszabbat, nem 3 heteset. Érdekes, egy olyan lányt sem ismerek a környezetemben, aki hasonlóan gondolkodna.
Ez marhaság baromság csajsziknak egonövelõ amit írtatok kedves kommentelõk :) Sõt, biztos a lányok azok akik friss, biztosítatlan munkahellyel és albérlettel vágnának neki a nagy családnak, míg az érettebb férfi elõrelátóbb és ideálisabb helyzetet szeretne? De ezt persze lehet cáfolni, tökmindegy, mert nem mérvadó példálózás. Én is és gondolom a legtöbben akarnak, fõleg ha sikerül elõteremteni a szükséges anyagi háttereket és a többit. Kérdem én, mi használható érvek szólnak eme fantasztikus elv mögött, hogy a "nõk ám hamarabb megérnek"? Eddig senki nem tudta elmagyarázni, csak villogni vele, ami nem az érettségre hanem inkább önfelértékelésre utal. :)
Ja bocs, értem már, "mert ez így van!".
tizenéves korban: Sráctól 18 év alatt a 3 sok! Bár 12-10 ideális mert kb egy szinten vannak, de értelmezési tartományon kívül esik úgy gondolom. :) Úgy kb ha a srác 19-20 onnantól ideális a 3 év, 20-21-tõl talán a 4. Bár 17 éves lányok közül akik megtehetik (szépek) sokan keresik a huszonéves érett szerelmes pasit... Nagyjából szerintem leírtam a dolgokat, lányok többnyire nem szeretnek idõsebbek lenni, huszonéves korban kevésbé számít ez is.
Bocsánat, azt akartam írni, hogy a bal oldali a lány ☺
Érdekes helyzet....szerintem minden korban 1-5év az ideális különbség a férfi javára. Ennek ellenére egy nálam 20évvel idõsebb férfit szeretek.....dugába dõltek a magam elé állított nézeteim :(
A kérdező hozzászólása: #13 Mindkét esetben a fiú az idõsebb, nem értem most mit akartál írni.
Ha a fiú idõsebb(bal o. fiú): 17-15 14-12 19-17, 16 Ha a lány idõsebb(jobb o. lány): 19-17, 18 17-16 12-11 14-13, 12
Hát ha egy fiú idõsebb a lánynál 4-5 évvel az teljesen más dolgokat akar mint a lány.
érdekes "szerelem" lehet.egy 15 éves gyerek és egy 36 éves felnõtt férfi között, neked sok észt osztottak, és a szüleid hol vannak, hogy engedik ezt??
Szerintem ha van szerelem akkor mindegy a korkulombség, én például 15 vagyok a barátnom meg 36.
A kérdező hozzászólása: Értettem mindent, de nem értek egészen egyet vele. Megint ez a "lányok érettebbek". Kezdem már unni.
A kérdező hozzászólása: #6 Mindig örülök, ha egy újabb normális embert megismerek. Végre még valaki, aki úgy gondolkozik, mint én. :)
Pedig általában ez van. Egy lány 25 felett már gondolkozik a családvállaláson. Egy 25 éves fiú kb. sose...
Szexben tizenéves fiú 20+ 30+ nõ, kb 10-15 év. Többi egyéb esetben pár év eltérés bármelyik oldalra teljesen mindegy. Igazából túl nagy korkülönbség esetén nagyobb eséllyel nem lesz közös téma és nehéz lesz egymást elviselni.

Normális dolog az, ha egy kapcsolatban a másik fél szünetet kér?

A párommal már több, mint egy éve együtt vagyunk és néhány napja azt mondta, hogy szünetet akar, mert elmondása szerint szeret de már nem úgy mint régen. Szerintem hülyeség ez a szünet dolog. Lehet ezek után még komoly a kapcsolatunk?

Legjobb válasz: A szünetet nem tartom jó ötletnek. Egy alapos beszélgetést viszont igen. Át kellene gondolni, hol kezdett el félresiklani a kapcsolat. Mi volt az az esemény, ami után eltávolodtatok. Mi változott meg benne, ami miatt már nem úgy szeret. Nem szabad elintézni ezt a "nem tudni, mi történt" válasszal. Nem könnyû beszélgetés az ilyen, mi is csináltunk pár ilyet. Mindkét oldalról sírás lett belõle, de megérte. Egyrészrõl átbeszéltük, mi az, amin változtatni kell. És az a hatalmas szeretkezés a végén...Majd a nyugodt, édes álom összebújva, és a felszabadult ébredés, még mindig összebújva. Ja, ezt a beszélgetést nem lehet elõre eltervezni. Ez nem mûködik úgy, hogy "na, akkor most beszélgessünk, miért szar a kapcsolatunk". Ez egyszer spontán kijön, és akkor el kell dobni mindent, és csak a másikra figyelni. Elkezdheted úgy, hogy rákérdezel, honnan jött neki az ötlet, hogy szünetet akar. Akar-e még szünetet. Mit szeretett volna csinálni a szünet alatt? Mit akart átgondolni? Hátha együtt is átgondolhatjátok. Próbáld meg... 22/N

A szünetet nem tartom jó ötletnek. Egy alapos beszélgetést viszont igen. Át kellene gondolni, hol kezdett el félresiklani a kapcsolat. Mi volt az az esemény, ami után eltávolodtatok. Mi változott meg benne, ami miatt már nem úgy szeret. Nem szabad elintézni ezt a "nem tudni, mi történt" válasszal. Nem könnyû beszélgetés az ilyen, mi is csináltunk pár ilyet. Mindkét oldalról sírás lett belõle, de megérte. Egyrészrõl átbeszéltük, mi az, amin változtatni kell. És az a hatalmas szeretkezés a végén...Majd a nyugodt, édes álom összebújva, és a felszabadult ébredés, még mindig összebújva. Ja, ezt a beszélgetést nem lehet elõre eltervezni. Ez nem mûködik úgy, hogy "na, akkor most beszélgessünk, miért szar a kapcsolatunk". Ez egyszer spontán kijön, és akkor el kell dobni mindent, és csak a másikra figyelni. Elkezdheted úgy, hogy rákérdezel, honnan jött neki az ötlet, hogy szünetet akar. Akar-e még szünetet. Mit szeretett volna csinálni a szünet alatt? Mit akart átgondolni? Hátha együtt is átgondolhatjátok. Próbáld meg... 22/N
szerintem nem, én is baromságnak tartom ezt a szünet dolgot.
Szerintem sincs értelme a szünetnek. Ha nem szeret úgy mint régen akkor nincs értelme folytatni. A szünet csak arra jó hogy tovább húzzuk a dolgokat, de szerintem szünet után már nem lesz a régi semmi és szakítás lesz belõle.
a szünet egyenértékû a szakítással kb. Nem hinném h ettõl bármi is javulhatna. Szerintem hülyeség. Ez inkább a szakítás elhúzása. Amikor tudod hogy az lesz a vége, de nem mered megtenni. Inkább szünetelsz, hoyg ne neked kelljen szakítani, vagy hogy több idõd legyen "kitervelni" Azért vannak kivételek is mindig. Remélem ez most az lesz. Szurkolok
Az én véleményem szerint igen is van értelme egy kisebb szünetnek. Egyrészt mivel ahhoz hogy valaminek a fontosságát megértsük el kell azt veszítenünk ezt most vedd a jó értelemben illetve "ha igazán szereted õt szabadjára kell engedned". vagyis kell egy kis idõ , hogy újraértékeljétek a kapcsolatot másrészt bizalmi próbatétel. A szerelem maga a tûz és aki közel megy a tûzhöz az könnyen megégeti magát semmit se lehet túlzásba vinni ;) üdv 18/F
A kérdező hozzászólása: Én is így gondolom. Kértem tõle, hogy ne csak én tegyek a kapcsolatunkért, hanem õ is tegyen azért, hogy legalább hasonló legyen, mint régen. Kap egy hónapot, ha ne tesz semmit, akkor GAME OVER.
A kérdező hozzászólása: Azóta 'kibékültünk', de akkor is lehet ez még komoly, mint anno? (anno minden nagyon happy volt, csak kb. 2 hónapja eltávolodtunk egy kicsit egymástól)
Fanatikus sportrajongó a párod? Ez nem vizilabda meccs, hogy "Idõt kérek!" Utána meg majd küzd a hosszabbításért...
nálam a szünet egyenlõ a szakítással.ha két ember igazán szereti egymást akkor nem kér egyik sem szünetet.és mint írod is a párod már nem érzi azt amit anno.hát sajnálom de szerintem ez jobb nem lesz.és gondolj bele ha 1 év után itt tartotok, ami egyáltalán nem nagy idõ, akkor mi lesz késõbb?
A kérdező hozzászólása: Remélem, hogy hasonló lesz, de kétlem. Azt azért megvárom, hogy tenni fog e a kapcsolatunkért , hogy helyrerázódjon. Én már sokat megtettem, meglátom õ képes-e tenni legalább annyit mint én.

Szerintetek az ilyen viselkedés normális egy kapcsolatban?

Tegnap bulizni voltam a barátommal és néhány haverjával és volt velük egy pár, ahol a csaj mindenkivel táncolt a társaságból, de mindenkivel úgy, mintha épp fel akarná ?ket szedni, meg kb úgy, mintha valami gogo táncos lenne... Pedig a legtöbb srácnak volt barátja, meg a csaj barátja is ott volt, nem értem ezt miért csinálták. És ami a legjobban zavar az az, hogy a barátom is belement ebbe. Ezen ki kéne akadnom?? Mert nagyon bánt ez a dolog így is, hogy mindenkivel ezt csinálta a lány... :(

Legjobb válasz: Ha homokosoknak táncol így, kit érdekel, a tánc az tánc és örülj, hogy nem a hátad mögött táncolnak így...

Ha homokosoknak táncol így, kit érdekel, a tánc az tánc és örülj, hogy nem a hátad mögött táncolnak így...
A kérdező hozzászólása: Úristen elírtam tényleg! :D A legtöbb srácnak volt BARÁTNÕJE!! Természetesen. :)
Az az észrevételem, hogy a barátod könnyen csábul, és ennek a jövõben még meg lehet a következménye! Az meg, hogy ez téged bánt, az teljesen normális, és neki nem kellene ezt tennie veled.

Szerintetek az normális egy több mint 1éve tartó kapcsolatban, hogy mikor feszültebb vagy a barátod a fejedhez vágja"látom nemsokára menstruálsz? "

Legjobb válasz: nem. Belõle az ego beszél. Így próbálja meg a tudtodra adni, hogy vihar lesz, csak nem épp a megfelelõ formában.

nem. Belõle az ego beszél. Így próbálja meg a tudtodra adni, hogy vihar lesz, csak nem épp a megfelelõ formában.
Nem.
Szerintem rendben van..legalabb mar kiismerte minden hangukatodat
És valóban hamarosan menstruálsz? Mert akkor valóban igaza van, lecsökken a konfliktus tûrõ képességed....Önkontroll..
Én ezt minden hónapban megkapom.. :D Sztem normális.. pasik.. :D

Normális ha egy kapcsolatban idõvel kevesebb bókot, meg szóbeli gesztust kap az ember?

3 hónapja tartó kapcsolatban pl. hogy már nem írja mindennap a fiú, hogy szeret, meg nem küld szívecskét csak ritkán és szóban se dícsér annyit. Viszont a találkozások gyakoribbak, meg meglep váratlanul ajándékkal ... akkor az jó vagy rossz? Bocsánat ha buta kérdés, de 1. kapcsolat, ami kapcsolatnak is számít, nem csak sétálás és 1-2 hét múlva vége.

Legjobb válasz: Hát 1 év után érthetõ, hogy mondjuk nem írja minden nap, de még akkor is sûrûn mondja egy normális kapcsolatban.

Hát 1 év után érthetõ, hogy mondjuk nem írja minden nap, de még akkor is sûrûn mondja egy normális kapcsolatban.
Szerintem nem normális. Mi 12 év után is minden nap mondunk kedves dolgokat a párommal egymásnak, és minden nap többször is mondjuk, írjuk, hogy szeretlek! De tudom, hogy nem mindenki igényli ezt. Én nagyon! És örülök, hogy a párom is ilyen :)
persze ne izgulj érezni fogod ha gond van-lesz
Tipikus, de nem tudom, hogy normális-e. Nekem a párom mindig mondja, és nem érzem, hogy megszokásból tenné. De az exeimnél elég hamar elmúlt ez az idõszak.
A kérdező hozzászólása: szóval akkor normális :) nem tudom, nincs benne még nagy tapasztalatom
Sztem normális. Én is ahogy teltek a hónapok egyre kevesebbet foglalkoztam a bókolással. A barátnõm nyafogott is sokat érte, de nem értettem soha, miért kell mindig mondani a nõknek hogy szeretlek, nem erzitek ?
Nincs értelme állandóan mondogatni. Az már inkább megszokás lesz. Elmondja néha ennyi. Érezned kell, hogy szeret mikor együtt vagytok, nem kellenek ehhez szavak-. De az írásodból ítélve 15 nél nem lehetsz több.
egy kapcsolat nem jelent nonstop boldogságot. jobb is mert elõbb utóbb az ember ráunna...:)
Minek mondja el minden nap, hogy szeret? Nõként nem értem ennek mi értelme. A szívecske küldésnek sem. Bõven elég, ha érzi az ember, hogy szereti õt a másik, nem kell ezt naponta 100-szor kimondani.
Épp tegnap szereltem vissza a szekrény ajtaját, ami leszakadt. Nem volt nagy dolog, két darab 5-ös csavart kellett újracsavarni, a párom mégis megdícsért, hogy milyen ügyes vagyok, és jó, hogy egy ilyen "ezermester" a párja. Én is ugyanígy megdícsérem, ha finomat fõz, vagy bármit jól csinál. Szerintem fontosak ezek, hatalmas pluszerõt tudnak adni a mindennapokban.

Az normális lehet ha egy srác 25 évesen még semmilyen komoly kapcsolatba nem került lánnyal, -semmilyen formában?

Unokatestvérem 25 éves és nem volt még sem barátnõje, nem gyûrt még mással takarót, és igazából még nem is igazán vitt fel magához senkit meg semmi ehhez fogható... Viszont ha minden igaz õ nem meleg meg semmi, akkor? Lehet ennyire töketlen valaki, és van arra esély hogy õ tényleg teljesen rendben van, a közeljövõben elhatározza magát és összeszed magának egy leányzót? 22/F

Legjobb válasz: Én is majdnem ennyi vagyok, és csak a kezemmel sikerült közelebbi kapcsolatba lépnem. Normális-e? Nem tudom, valakik biztos furán néznének miatta, de ez van. Nem egyedülálló eset az unokatesód.

Én is majdnem ennyi vagyok, és csak a kezemmel sikerült közelebbi kapcsolatba lépnem. Normális-e? Nem tudom, valakik biztos furán néznének miatta, de ez van. Nem egyedülálló eset az unokatesód.
Hát õszintén szólva valószínûleg én is erre a sorsra fogok jutni.Ez egy nagyon komplikált helyzet, nem írnám le mik történtek velem az életben, de megjegyzem, nagy részben csak rossz.Nem igazán tartják az emberek normálisnak ezt, megmondom õszintén ez a helyzet, neki és nekem is ezerszer rosszabbul esik, mint amit Te látsz belõle kívülrõl. Próbáltam már változtatni is, másképpen állni hozzá, de ezt egyes egyedül egymagába úgy, hogy senki nem segít neki hát nem sok esély van rá.Én is folyamatosan próbálok kilábalni belõle, de ez sajnos nem ilyen egyszerû. :/ 22/F
" Manapság azért elmondható, hogy mindenki néz pornót és ha abból indul ki amit ott lát, akkor eléggé elbizonytalanodhat, ha lenéz a saját farkára." Remélem csak viccelsz.:D
Utolsó Miért?
Nem értem, neked mi közöd van ahhoz, hogy van e neki kapcsolata. az a õ magánügye, nem? és nem értem azt sem, minek kell okokat keresni a viselkedésére. miért nem lehet egyszerûen elfogadni, hogy neki nem kell csaj?
Teljesen Normális! Akkor, mondjam a bátyámra is hogy homokos mert 40éves létére nincs se barátnõje se felesége?! Az, hogy páran, ezt a dolgot nem kapkodják el, még ugyanolyan emberek. Ha Homoszexuális lenne már rég mutatta volna magát, mondok egy fix példát, meleg vagyok, de most 20éves koromra elkezdtem aktívan fiúzni! Úgyhogy ez van. Mellékesen szeretném megjegyezni, hogy ismerek egy 75éves, értelmiségi hölgyet, aki állítólag szûz! Sajnos, sok unintelligens ember van, emiatt ha valaki már nem úgy csajozik ahogy õ fütyül stb. már mindjárt jelzõket biggyeszt rá, holott ugyanolyan érzõ lélek mint bárki más e világon.
Khm, léteznek aszexuálisok is.
#3 Kitartás!!! :(
ja bocs, #13
Az én nõvérem 32 éves és sosem volt senkije. Elég antiszociális, mármint nincsenek barátai, nem jár el sehová, még csak nem is dolgozik. Anyánkkal él. De szerintem nem dilis vagy valami...nem tudom miért nem ismerkedik, miért nem változtat. Magánügy. Ez csak az õ döntése kell hogy legyen. Sokáig én is ilyen voltam, de még idõben változtattam. 19 évesen tudatosan szervezgettem az életem. Elkezdtem randizni, barátkozni. 24 évesen pedig megismertem a férjemet akihez 25 évesen mentem hozzá. Barátaink is vannak, szoktunk eljárni itthonról. A nõvéremnek semmi ilyesmi nincs az életében. Talán túl nagy hatással volt rá az ahogy a nagyszüleink nevelték. Nem tudom. A férjemnek meg pl én vagyok az elsõ kapcsolata, mert 20 éves korában érezte úgy hogy elkezd ismerkedni. Elõtte a környezetében nem tetszett neki eléggé senki. Amikor meg a haverjaival lógott akkor velük foglalkozott, nem csajozott. Aztán már majdnem 21 volt amikor megismerkedtünk. Velem vesztette el a szüzességét is. Másfél év után meg összeházasodtunk. Csak unokatesódon múlik, hogy változtat e az életén vagy sem. Nem feltétlen van vele baj egyébként. A férjemmel se volt. Egyszerûen csak õ pl akkor érezte úgy, hogy jöhet egy csaj az életébe. És csak komolyat akart bevállalni. Nem kalandozós fajta. 27/N
A farok méretének azért lehet némi köze ahhoz, ha az ember nem akar ismerkedni. Manapság azért elmondható, hogy mindenki néz pornót és ha abból indul ki amit ott lát, akkor eléggé elbizonytalanodhat, ha lenéz a saját farkára. Ha az övé túl kicsi, hiheti azt, hogy ekkora mérettel biztos nem lesz elegendõ az ágyban és majd kineveti a csaj akivel épp együtt van. Az pedig óriási sokként hat egy pasi önbizalmára.
A kérdező hozzászólása: 6-os: nem írok senkinek szerelmeslevelet a nevében, sõt nála sem hozom fel, itt talán még megkérdezhetem... Farokhoz meg aztán nagyon sok köze lehet, -köszönjük.
Hát aki nem mer megszólalni az igy jár. Meg is érdemli. Már bocs.
24 éves voltam mikor a barátnõmmel összejöttem. 4 éve vagyunk együtt. Elõtte 23 évesen csókolóztam elõször és feküdtem le egy lánnyal. Nincs baj az unokatesóddal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindegyikõtöknek.:) Elsõ: kitartást, tanulj a harmadik válaszoló példájából, -fõleg ha az unokatesóm vagy.:DDD
Nekem is van hasonló cipõben járó rokonom. Nekem normálisnak tûnik…, nem zakkant a gyerek, nem ronda vagy buta. Talán csak kicsit félénk.
Nem kéne foglalkoznod az õ magán ügye. De talán fejében van gubanc, esetleg kicsi a farka.
2-es ásd el magad
A kérdező hozzászólása: Õt kicsit nehéz lenne leírni, kicsit idétlen, átlagos kinézetû, félénk de makacs, lusta... Nem érti a famillia hogy mibõl fakadhat a gond, hogy fél, vagy nem akarja, vagy pszchiés, esetleg õõõm genetika...:D
ennek aztán tényleg rengetek köze van a farokmérethez bazz
7-es. Csak te utánad! Véleményt alkothatok ez az én véleményem. Aki nem mer semmit kezdeni megérdemli h egyedül maradjon. Marad a marka, abba meg megy a far*a. Ennyi
én is ilyen vasgyok 22 évesen , nekem nem megy nem is szoktam csajokkal beszélgetni nem vagyok aza jópofizós fiú

22 éves lány vagyok, normális háttérrel. Kapcsolatban. Egy gondom van.2 komolyabb kapcsolatom vot eddig azonban eddig senkinél sem éreztem h vele le tudnám élni az életem. Ez normális?

szerelmes voltam pedig, de soha nem volt még az az érzésem h őt el tudnám képzelni örökre mellettem. ez így rendben van? kiskoromban elváltak a szüleim és attól félek h emiatt nem lesz meg bennem ez az érués. ez változhat még?

Legjobb válasz: Fiú vagy, vagy lány?

Fiú vagy, vagy lány?
Miért ne volna normális? Ez (meg más érzelem) se olyan, mint a peteéreés, vagy a klimax, hogy valamikor muszáj eljönnie.
Te csinálod jól, mert így nem stresszelsz rá =) Majd alakul, ahogy alakul.
Érdekes, én érzem, hogy nekünk jó lesz együtt örökre. Bár lehet ez még a rózsaszín köd. Két éve vagyunk együtt, és én 18éves vagyok.
A kérdező hozzászólása: akkor 30 évesen is így érezhetek így??? :S
vagy normális vagy én sem vagyok az ! L/30
A kérdező hozzászólása: "22 éves LÁNY" :DD
Úgyis csak 1 valakinél kell érezned majd...
Ja jó, már leesett... :)
igen sõõt mi sokan barátok kb 30 körül és a fele még ugyanebben a cipõben ne parázz

Mekkora az esély arra, hogy lessz normális het. Kapcsolatom a későbbiekben ha most rendszeresen egy férfivel osztom meg az ágyam? Nők ezt megértenétek?

mindketten tudjuk hogy nincs jövője a meleg "kapcsolatunknak,ugymond "normálisan akarunk élni de most jól elvagyunk így ,majd egy nő ezt megérti ,hogy ilyen a múltam? köszi a válaszokat!F.

Legjobb válasz: Az hogy valaki meleg vagy nem nem azon múlik hogy racionálisan el tudod dönteni, ennek nincs jövõje. Ha inkább a bré izgat mint a punci akkor egyáltalán nincs rá esély hogy heteró kapcsolatban élj. Nem is értem miért akarnál. A másik, ha esetleg beszüntetitek az "ideiglenes" melegséget, akkor miért kéne azt elmondani a barátnõdnek hogy eddig egy férfival dugtam? Az embernek vannak olyan dolgai amik jobb ha rejtve maradnak, viták félreértések elkerülése végett, ez például pont olyan.

Az hogy valaki meleg vagy nem nem azon múlik hogy racionálisan el tudod dönteni, ennek nincs jövõje. Ha inkább a bré izgat mint a punci akkor egyáltalán nincs rá esély hogy heteró kapcsolatban élj. Nem is értem miért akarnál. A másik, ha esetleg beszüntetitek az "ideiglenes" melegséget, akkor miért kéne azt elmondani a barátnõdnek hogy eddig egy férfival dugtam? Az embernek vannak olyan dolgai amik jobb ha rejtve maradnak, viták félreértések elkerülése végett, ez például pont olyan.
A legtöbb nõ ezt nem érti meg.Ami azt illeti a legtöbb férfi sem.

Ez normális egy kollégiummal kapcsolatban, vagy csak az én igényeim nagyok?

Idén kezdtem a f?iskolát! Szüleim nem nagyon tudnak támogatni, így automatikusan kollégiumba jelentkeztem, abból is a legolcsóbba, ami havi 11 ezer forint. Azzal már beköltözés el?tt számoltam, hogy még 2 embernek épp kényelmesen elég szobában hármunknak kell osztozni, meg hogy egy folyosóra jut egy fürd? stb. de amiket már utána tapasztaltam teljesen kiakasztott. Még nincs 10 éves az épület, amit annak idején a legolcsóbb anyagokból a város legrondább, leghangosabb környékén felépítettek. Déli fekvés? a szobánk, ami azt jelenti, hogy délután egyszer?en lehetetlen megmaradni, mert egyszer?en nincs leveg?, hiába függönyzöm el. Már beköltözéskor koszosan vettük át a szobát, úgy hogy az el?z? lakók mocskát kellett feltakarítanom. (Rohadt ételmaradék az ágy mögött, linóleum padlóban rágó darabok, felkarcolt bútorok...stb. Ugyan ezt jelentettem a gondnokságon, azzal a válasszal visszatérve, hogy mindenkinek magának kell gondoskodni a tisztaságról. A közös helységek folyosók is katasztrófális állapotban vannak, az elfogadható tisztaságtól nagyon messze. Az i-re a pontot azt tette fel, mikor elromlott a h?t?nk és mikor azt jelentettem azt a választ kaptam, hogy mivel a beköltözést után ment tönkre, ezt így saját költségen kell megjavítatni! Tehát most h?t?nk sincs, készen kell vennem az ételeket, ami azért sokkal drágább úgy!

Legjobb válasz: Ugyan sohasem voltam koleszos, de elég sokat jártunk be, néha bent voltunk napokig egy-egy projekt miatt. Amit leírtál az teljesen normális. (Eddig mûködött a hûtõ? Csoda! Nem láttad még a koleszok ablakában télen a kilógatott szatyrokat? Na, az a hûtõ. Télen van, Nyáron nincs.)

Ugyan sohasem voltam koleszos, de elég sokat jártunk be, néha bent voltunk napokig egy-egy projekt miatt. Amit leírtál az teljesen normális. (Eddig mûködött a hûtõ? Csoda! Nem láttad még a koleszok ablakában télen a kilógatott szatyrokat? Na, az a hûtõ. Télen van, Nyáron nincs.)
Van ahol nem is adnak hûtõt magadnak kell vinni, ha akarod hogy legyen. Vagy van egy közös, amibõl majd ellopják, amit beleteszel. Felnõtt emberek laknak a kollégiumban még jó, hogy maguknak kell gondoskodni a szobájuk tisztaságáról. Én voltam olyan kollégiumban, ami konkrétan úgy nézett ki, mint egy aluljáró, anno munkásszállás volt, aztán arra már nem felelt meg, hát kollégium lett belõle. És hárman voltak egy olyan szobában, ami szerintem egy embernek lett volna jó. De nem reklamáltak, ez van. Arról nem a kollégium tehet, hogy nincs levegõ. Nincs pénz hiper szuper kollégiumokra, egy hadseregnyi takarítónõvel, és 11ezer forintért havonta ne is várj többet. Vannak jobb kollégiumok is, amik drágábbak, meg albérletek is. Tudom, hogy írtad, nincs pénzed, de ez a valóság. Akkor ez van.
ez normális, amit leírtál. El kell fogadni. Én is kollégista voltam 4 évig, kibírható. Volt egy lány, aki nem bírta, el is ment albérletbe. (neki az volt a baja, hogy túl hangosak voltunk= éjszaka arra felébredt, hogy valaki vizet iszik a szobában..szóval neki nem való a kolesz.. Persze igazad van, hogy nem egy koszfészekben akarsz lakni, de be kell látnod, túl nagy igényeid voltak a kollégiummal szemben.A kollégium ilyen, kicsit igénytelenedni kell, amin tudsz vagy amin lehet, azon változtass: beszéld meg a szobatársakkal, hogy ki mikor takarít stb.
A börtön tényleg komfortosabb. DE! Ott nagyon rossz a társaság, ellenben a koleszban igen jó lehet. Ha kiszabadulsz innen doktornõ leszel, vagy ügyvédúr, vagy csillagász, de ha onnan jössz ki, akkor börtöntöltelék, és egész mások a piaci esélyeid. Tudod, milyen mennyei élvezte lesz otthon elterülni a kádban? Legalább megtanulsz örülni annak, ami a tied.
Pedig te jót fogtál ki! A fiamhoz: 1. Nincs csótány!(még) 2. Nincs poloska! 3. Engedik, hogy hûtõt vígy a szobába(ugyanis extra áramot fogyaszt) Szerintem lazíts!
Hát lehet, hogy drágának hangzik, de gondolj már bele, hogy hányan laktok ott? Szerinted mennyi vizet, villanyt használtok el, vajon mennyiért fûtenek nektek? A legtöbb kollégiumban még internet is tök jó van, hogy mindenki bepakolja a saját gépét aztán netezik. Nincs villanyoltás este tízkor, folyamatosan fogyasztotok amennyi jól esik.. És akkor ki kell fizetni a portást a takarítónõt, a gondnokot, a szerelõt, a kertészt meg mit tudom én még mit, meg ezekbõl hány van.
Hát szerintem ez nagyon nem jó így... Én most voltam Debreceni Egyetemi nyíltnapon, láttam kollégiumokat, olcsót és hát eszerint azok mind valami mennyei csoda folytán néznek ki úgy... Pedig a Kossuth III-ba is csak 12.000 a kolidíj... De rendes a felszereltsége, 4, vagy 6 emberre jut egy zuhanyzó, hûtõ közös kis folyosón, de a 2-2, illetve 3-3 embernek külön TV, internet... A Campus hotelba 3 fõnek fejenként 15ezer, egy olyan szobában meg hûtõ, konyhasarok, saját wc. zuhanyzó, TV, internet... Nekem fura, azok után, amit láttam... Egy 17 éves lány
A nyílt napon mindenhol a legjobb helyeket mutatják meg.
Meglehet, de én több kollégiumot is láttam...
ha ellaposodott a kapcsolat akkor normális
Ez a hosszú elsõ kapcsolat hátránya...elõfordul

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!