Találatok a következő kifejezésre: Az normális egy 5 hetes baba (2 db)

Normális, ha egy 5 hetes baba kétóránként követeli az adagolási útmutató szerint 3 óránként adandó tápszermennyiséget?

Humana HA Start tápszert kap kiegészítésként az 5 hetes babánk. Tegnap este óta kétóránként követeli a 3 órás adagot (az adagolási útmutató szerint 3 óránként kellene 100 ml-t kapnia egészen 8 hetes koráig). Emellett aludni sem hajlandó, szopizás közben be-bealszik egy félórára, de utána üvölt a tápszerért. Tejcsim sajnos nincs valami sok, két mellb?l fejve max. 40 ml jön le alkalmanként, így a szopizás során nem lakik jól. 3600 grammal és 55 centivel született, jelenleg 4550 gramm. Széklete naponta van, bár ma mintha fájlalta volna a hasát.

Legjobb válasz: Teljesen normális, valószínû, hogy már nagyobb az étvágya. Nálunk is volt ilyen, annyi tápszert kapott, amennyit kért, ennyi idõsen volt, hogy 200 ml-t. Csak akkor fog rendesen aludni is, ha teli a pocija. És minnél gyakrabban eszik, annál jobban fog fájni a hasa, mert folyton emésztenie kell. Üdv. egy 12 hetes bébi anyukája

Teljesen normális, valószínû, hogy már nagyobb az étvágya. Nálunk is volt ilyen, annyi tápszert kapott, amennyit kért, ennyi idõsen volt, hogy 200 ml-t. Csak akkor fog rendesen aludni is, ha teli a pocija. És minnél gyakrabban eszik, annál jobban fog fájni a hasa, mert folyton emésztenie kell. Üdv. egy 12 hetes bébi anyukája
szia, az én kisfiam most 7hetes, mi 3700grammal születtünk és 57 centivel, most 5870gramm. A tejem nekem is kb annyi mint neked, ugyan ezt a tápszert esszük. Nálunk is voltak, vannak ilyen napok én annyt adok neki amennyit kér. Ha két óránként akkor két óránként. Õ valóban akkor eszik sûrûbben ha fáj a pocija. Valamiért olyankor enni akar amitõl persze még jobban fáj a pocak. Nekünk a gripe water vált be hasfájásra. Szerintem nyugodtan adj neki annyit amennyit kér esetleg lehet még egy kis teát vagy vizet adni neki.

Az normális hogy egy 5 hetes baba 2-3 óránként eszik 120-170 ml-t? igaz 4.5 kilósan született. sajnos tápszert kap. viszabüfizni nem szokta ebből gondolom hogy nem eszi túl magát

Legjobb válasz: Az én fiam is 4 kg fölötti súllyal született és õ is gyakran eszik de szerencsére anyatejet. Nagyobb az igényük mint egy kissebb súllyal született babának. Annyit esznek amennyire szükségük van. 1kg-ot hizott 4 hét alatt.

Az én fiam is 4 kg fölötti súllyal született és õ is gyakran eszik de szerencsére anyatejet. Nagyobb az igényük mint egy kissebb súllyal született babának. Annyit esznek amennyire szükségük van. 1kg-ot hizott 4 hét alatt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!