Találatok a következő kifejezésre: Az normális egyáltalán nem (66 db)

Normális az, hogy egyáltalán nem vágyok egy olyan nõre, aki szeret sok mindenbe alul rendelt lenni, aki arra vágyik, hogy én irányítsam mindenben?

Tudom, hogy furcsán hangzik, de én nem szeretném mindenben irányítani, hogy mindenben én döntsek, nem kedvelem az ilyen nõket. Ugyanez van a szexualitásnál is. Én azt szeretem, ha kölcsönösen hozzuk meg a döntéseket, és az ágyban is ne csak én legyek a domináns. Fiúk, lányok hogy vagytok ezzel?

Legjobb válasz: Én kb. a kapcsolatokkal is úgy vagyok, mint a tánccal, azt szeretem, ha egyik fél sem rángatja a másikat ide-oda, együttmûködik a két fél, de azért a férfi vezet. Egyébként egyáltalán nem hangzik furcsán, amit mondasz, nem vagyunk egyformák.

Én kb. a kapcsolatokkal is úgy vagyok, mint a tánccal, azt szeretem, ha egyik fél sem rángatja a másikat ide-oda, együttmûködik a két fél, de azért a férfi vezet. Egyébként egyáltalán nem hangzik furcsán, amit mondasz, nem vagyunk egyformák.
Persze, hogx normális, ilyen is van szerencsére. Én hasonlóan vagyok, mint utolsó elõtti: még csak olyan férfivel találkoztam, aki vagy irányítgatni akart, meg megmondani mit csináljak, vagy aki azt várta tõlem, hogy oldjam meg az életét.
nézd ha ügyeket kell intézni, vagy fõzni kell vagy takarítani akkor szeretem ha egy nõ önálló :D és tõlem függetlenül is csinálja :DD
én évekig azért hajtottam el minden pasit mert vagy uralkodni akart rajtam, vagy ahhoz is tutyimutyi volt, hogy megfogja a kezem most találtam olyat, akivel egyenrangúak vagyunk, együtt döntünk stb. amire mindig vágytam normális, nem mindenki szereti az alá-fölérendelt viszonyokat
A kérdező hozzászólása: Amúgy tudom ennek megvan az evolúciós oka, de egyszerûen nekem ilyen a személyiségem, hogy nem szeretem úgy mondhatni mindenben hordani a nadrágot csak szeretni a másikat.
igen, szerencsére legtöbb férfi nem bábra vágyik fordítva is szörnyû, volt olyan exem, aki mindig mindenhez bólogatott, borzasztóvolt. szeretem ha nekem van igazam, de nem mindenáron, hanem úgy, hogy tényleg igazam van és nem azt mondják:D társat szeretek magam mellett, nem bábot szerencsére a férjem ilyen.. nagyon erõs akaratú, és határozott, de nem nyom el, hanem hagyjuk egymást érvényesülni. pl anyósom meg van róla gyõzõdve, hogy én az erõs nõ elnyomom a fiát..ezt szóvá is tette, mi meg csak nevetünk, hiszen nem így van. egyenrangúak vagyunk
én meg azt szeretem, ha a nõ hordja a nadrágot :$
Szerintem manapság nem gond ilyen nõt találnod. Én szeretem, ha én hordom a nadrágot, de sok hozzászólás, vélemény alapján tudom, hogy sok olyan nõ van, aki pont olyan, amit te lefestettél. Amúgy definiáld: normális Ez a szó egy fölösleges szó, mert kb ilyen semmibõl sem létezik.
irányítani szeretek ez egyértelmû, vagy közös döntések, amiket én hozok meg tekintettel a másikra :D Általában el is várják hogy én döntsek de ötleteket észrevételeket szívesen meghallgatok a lánytól is. :D Aztán kitalálom mit ér.
Szerintem vannak dolgok, amikbe a másik fél (legyen bármelyik) ne akarjon beleszólni, kivéve ha valami nagy hülyeséget akar az illetõ, amivel tönkretenné magát. Kedves kis tanácsok persze kellenek és az, hogy a másik fél meghallgassa. És vannak a közös ügyek, egyforma beleszólási joggal vagy kicsit eltérhet, ha az egyik fél hozzáértõbb az adott dologgal kapcsolatban (legyen szó komolyabb vagy kisebb dolgokról). Szóval egyenlõség, szakértelem, és teret hagyni a másiknak, én ezek mellett vagyok. Amúgy szeretem, ha egy férfi határozott, és irányít, de csak mérsékelten.

Hogy csináljon magáról normális fotót az, aki egyáltalán nem fotogén?

A valóságban nem vagyok csúnya, de sajnos a fényképeim borzalmasra sikerülnek.Mindegy, hogy telefonon, digitális fényképezõn, vagy hagyományos fényképezõn készülnek!Amit a tükörben látok az teljesen más, mint ami a képen lesz!A beállítás, a smink, semmit nem segít, már mindent kipróbáltam, de ezerbõl egy kép esetleg, amire azt mondhatom, hogy elég jó.Most van egy mobil, aminek elõl is van kamerája, tehát jól látom, mit fotózok, hogyan állok be és még így sem jó!Belenézek a kamerába és látom, hogy jó a beállás, a fények, minden és mikor a kattintom, ismét az van, hogy egy torz, kancsi, ráncos, pattanásosnak tûnõ alak van a fotón, aki nem igazán hasonlít rám!Egyszerûen nem értem, miért van ez!Nem vagyok ráncos, nincs bõrhibám, legalább is, elenyészõ, de a fotón mégis úgy látszik!Ha világos helyiségben vagyok, akkor szinte világít a fotón a fejem, ha meg sötétebb helyiségbe, akkor szürkének "hangyásnak" mutatja az arcom a kép.Még szerencse hogy a tûrhetõbb képeken némi retusálás után viszonylag hasonlítok valódi önmagamhoz.Esetleg tudtok valami trükköt?Vagy okot tudtok mondani, miért lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Nos, tökéletesen jellemeztél engem is. Dettó ugyanez vagyok én is. Tudod milyenek a használható (de akkor sem az igazi) képek rólam? Ami nincs "megrendezve", tehát valaki csak úgy "lekapott". Én amúgy arra szoktam fogni azt, hogy sz_rul nézek ki egy fotográfián, hogy nem szeretem, ha fényképeznek, és ez át is jön a képekre.

Szia! Nos, tökéletesen jellemeztél engem is. Dettó ugyanez vagyok én is. Tudod milyenek a használható (de akkor sem az igazi) képek rólam? Ami nincs "megrendezve", tehát valaki csak úgy "lekapott". Én amúgy arra szoktam fogni azt, hogy sz_rul nézek ki egy fotográfián, hogy nem szeretem, ha fényképeznek, és ez át is jön a képekre.
Ha te magad fogod a gépet/telót, akkor fellép egy jellemzõ optikai torzulás (ennyit elég tudnod róla) ami garantálja, hogy nem fog tetszeni a kép. Kérj meg valakit, hogy pár méterrõl, közepes zoom állással kapjon le, mindjárt más lesz az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 2.válaszoló.Értem, de például lányom is magáról készíti a képeket és neki a legtöbb jól sikerül és sokan mások is jó fotókat készítenek magukról.Nálam viszont jellemzõ a torzulás.Ez egyénfüggõ is, van hogy van ez?De megfogadom a tanácsot, mást kérek meg, mert már feladtam..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Egy szép portréhoz megfelelõ pózok, fények, gépbeállítások, technikai háttér, hangulat és más egyéb fényképész szaktudás kell. Ha ezekbõl egyikhez sem értesz, akkor megvan a válasz :-). Talán Te szépnek látod más "selfie" képeit, de sajnos én nem sok ilyet tudok, a valóban jó képeket fotósok készítik, nem mobillal. Egy valódi portréfotós jellemzõen 1-2 évig tanul, majd legalább 100-200 embert lefotóz, itt indul a szakma és akkor még csak kezdõ szinten van. Miért vagy pattanásos? Rossz irányból, rossz minõségû fényt kap az arcod és rossz szögbõl fotózod magad. A hangyák a képzaj miatt vannak, a túl világos fej túlexponálási hiba, a háttér miatt mellémér a gép. Nem értem a retust, ha már ennyi energiát beleteszel, miért nem mész el egy fotóshoz? Ma már egy ócskább cipõ áráért megkapsz pár kifogástalan portrét, értelmetlen otthon szenvedni ezzel - szerintem. Sok-sok portrét csináltam már, a fentiekkel elég jól tisztában vagyok, de magamat nem tudom jól fotózni, sajnos ez nem megy ilyen egyszerûen.

Egy karrierista 19-éves egyetemista sráctól mennyire normális az, hogy egyáltalán nem igényli a hölgyek társaságát?

Társaságot nem írhattam, mert a munkámból adódóan tárgyalásokra járok. 2 évvel ezelőtt kezdtem el az üzletet, s 6-7hónapja nőtte ki magát. Mára már egy saját házzal-és egy új Audival rendelkezem. Nappali tagozatos diák vagyok. Szabadidőm egyáltalán nincs. Nincs időm aludni sem, maximum napi 4-5h-t. Tehát nem sportolok, nem kapcsolódok ki. Nincsen hobbim sem. -Én meg vagyok elégedve az életemmel, mert egy szegény, de intellektuális családból(tanárszülők..) származom. Egyáltalán nem érzem hiányát az ellenkező nemnek, sem a buliknak. Igaz, kiskorom óta ambiciózus vagyok-és küzdőszellemű! A kérdés azért lett kiírva, mert szüleim, ismerőseim is azzal nyaggatnak, hogy mikor lesz már valakim. -Szerintetek ez helyén van ?

Legjobb válasz: Ha neked így a jó, akkor mi a kérdés? Én spec. nem tudom elképzelni, hogy így is boldognak lehet lenni, de ha neked jó, hát egészségedre.

Ha neked így a jó, akkor mi a kérdés? Én spec. nem tudom elképzelni, hogy így is boldognak lehet lenni, de ha neked jó, hát egészségedre.
Hát egy jó autó jó dolog. De nehezen tudom elképzelni, hogy többet adna egy társnál. Bocs, de szerintem csak szimplán azzal nyugtatod magad, hogy nem érdekel. Ha nem érdekelne, fel sem tetted volna a kérdést.
Hát jó akkor minek írtad ki a kérdést.....Nyugtázhatod hogy jól megvagy, elõteremted ami neked kell (elvileg), akkor ennyi.
A kérdező hozzászólása: Nah! A kérdés azért lett kiírva, mert szüleim, ismerõseim is azzal nyaggatnak, hogy mikor lesz már valakim. -Szerintetek ez helyén van ?
Igen, sajnos a szülõk/ismerõsök általában ilyen nyaggatósak szoktak lenni. Annyit tudsz ilyenkor tenni, hogy higgadtan elmondod nekik, hogy jelen pillanatban így mûködik az életed és ez így van jól...
nah, kibújt a szög a zsákból. elfojtod az érzéseidet, és próbálod beadni magadnak azt a sztorit, hogy a pénz boldogít, pedig ez egyáltalán nem igaz teljes mértékben. ne más mondja meg neked, hogy mi a helyénvaló, már a kérdés kiírásából is adóik, hogy nem vagy ambiciózus, mert ha az lennél, egyáltalán nem írnál ki ilyen kérdést, hanem tennéd, ami jólesik és szarnál más véleményére
egyébként érdekelne hogy mivel foglalkozol privátban ha leírnád, azt megköszönném, érdekelne
Szerintetek ez helyén van? Szerintem nincs, de az én erkölcsi értékrendem szerint a pénz nem az elsõ helyen áll.
"19 évesen ...saját házzal-és egy új Audival.." kamu szagú, fõleg ha igaz hogy a szülõk nem tudtak segíteni.. Fail 2 "Nincs idõm aludni sem, maximum napi 4-5h-t. Tehát nem sportolok, nem kapcsolódok ki. Nincsen hobbim sem. 2 Érdekes módon netezésre gyakori kérdésekre, és kérdés kiírásra jut idõd.
A kérdező hozzászólása: Nem, engem tényleg nem zavar, hogy nincs mellettem senki. Legalábbis most a pénz elõrébb van az életemben, mint az érzelmek. Nem mondom néha nem irigylem bevásárlásközben a pl. elõttem kéz az a kézben sétálgató párt, de ilyenkor azzal fojtom el az érzést, hogy a kinn parkoló verdámra gondolok. Amiért én küzdöttem éveken át..:)
Ha ennyi a dolgod, akkor egy kapcsolat csak púp a hátadon. A nyaggatók meg mehetnek a [email protected]
A munkámmal én is elég jól érzem magam. ha úgy alakul, h egész nap dolgozom, engem is teljesen leköt és jól érzem magam benne. de azért jó lenne ha lenne egy lány... :D
19 évesen még nem érzed a hiányt. Ez általában így szokott lenni. Késõbb már nem lesz elég az audi meg a ház meg a pénz mert magányos leszel. Egy sivár érzelmi életet nem lehet bírni sokáig. 30-40-50 éves korodra érezni fogod hogy hiányzik egy társ akivel elmehetsz utazni, közös programokat csinálni aki megért támogat szeret és te is szereted.
Most azért vagy el jól mert egész eddig arra vágytál hogy legyen egyen egy biztos egzisztenciád. Az eddigi terveid között nem szerepelt a párkapcsolat. Ezért eléred szép lassan hogy jó életkörülmények között élj ez most kielégít maximálisan. De évek múlásával amikor meg lesz minden anyagi dolgod amit szeretnél akkor fog elkezedeni hiányozni hogy hm megvan mindenem de nincs társam nincs aki szeret. Érzelmi nihil van. AKkor majd fogod akarni.
Szerintem ez csak a jelenlegi állapot: élvezed, hogy van eredménye a munkádnak, hogy sikerült megteremteni a számodra megfelelõ életszínvonalat.. de késõbb azért biztos hiányolni fogod a társaságot, mármint hogy várjon otthon valaki, ilyenek (most nem a szexre gondolok elsõsorban). Az embernek jó érzés, ha van egy társa.
A kérdező hozzászólása: Nyilván nem mondtam, hogy helyénvaló az életmódom. Rááldoztam az életem a pénzre. Viszont mivel én benne vagyok, így nem látom át annyira tisztán. Hallgatok másokra, hiszem hogy csak a jó szándék vezérli Õket: ezért lett kiírva a kérdés.:)
Azt csinálsz amit akarsz, miért minket kérdezel? Ha neked ez jó, engem nem zavar. De szerintem az nem lehet igazán jó hogy napi 4-5 órát alszol...
Gyüjtsél még szerintem sok pénzt aztán már ha minden frankó akkor keress egy nõt meg hobbit. :)
Manapság eleve kimutathatóan az a trend érvényesül, hogy kitolódik a fiatalok életében a családalapítás ideje, úgyhogy egy 19 éves egyetemista esetében, aki még ráadásul dolgozik is a tanulás mellett, nem hiszem, hogy ez olyan nagyon különös lenne. Meg valószínûleg eleve olyan típus vagy, akinek fontos szempont a szakmai elõmenetel és ebben a korban ez még felülírja a társas kapcsolatokat. Ilyen is van. De egyébként az, hogy kiírtad ide ezt a kérdést, nem jelenti azt, hogy valahol azért te magad is úgy érzed, hogy talán mégiscsak kellene idõt fordítanod a lazításra, bulizásra, ismerkedésre, pártalálásra?!
Tök jó, ügyesen csináltad. Na igen te vagy egyike azoknak akik nem csak vannak a világban hanem megélik is azt. Jól csinálod ember, kit érdekel, hogy most nincsen [email protected] majd lesz ne aggódj sõt neked Audid van kecód gazdag vagy minden ujjadra 20 jobbnál jobb top10-s jut.Élvezd ki, hogy már most sikeres és gazdag vagy.Amúgy mit csinálsz mivel foglalkozol? Priviben szívesen fogadnám, kajakra érdekel a sikeres emberek története. Majd lesz csajod, [email protected]ál rá, élvezd nagykanállal az életet, legyen csak futó kalandjaid, hidd el azok a legjobbak, egy nõ nem hagyná, hogy dolgozz mindig hanem hisztizne, hogy jajj miérrrr kell ennyit dolgozniiiii. Nincs rosszabb, mint amikor a nõ bele akar ugatni az életedbe, futó kalandnál taliztok dugtok aztán mehet isten hírével, ha igényed lesz rá keresed és megint dugtok megint hazamegy.Ennyi, és maximálisan tudsz a céljaidra koncentrálni.

Az normális, hogy ilyen melegbe egyáltalán nincs kedvem kaját enni, ma csak egy kalácsot ettem, de fot ételt egyáltalán nem tudnék enni?

Legjobb válasz: Normális, csak igyál sokat. Nekem is alig van étvágyam, megkattanok ebben a dögmelegben kb.

Normális, csak igyál sokat. Nekem is alig van étvágyam, megkattanok ebben a dögmelegben kb.
nalam is ez szokott lenni, nem vagy egyedul :D kevesebb energia kell ilyenkor a szervezetnek, mindenhol ezt olvasom
én pl eddig ma csak 1 bögre joghurtot ittam

Mi volt ez? Kell aggódnom? Más is volt így? Normális egyáltalán az én nemi szervem?

Ma barnás szín?, töményebb anyag jött ki bel?lem(onnan lentr?l), most vettem észre 5 perce

Legjobb válasz: Szia! Elõször is azt szeretném mondani neked, hogy hordjál néhány napig normális bugyit, ami nem tanga, és ha lehet ne csipke legyen, valami természetes anyagból. Ha még mindig folyik a barna folyadék belõled, akkor ne szégyelld az orvoshoz való menetelt.Fontos, hogy odafigyelj magadra!Akinek megjön az elsõ menstruációja attól a naptól kezdve mehet a nõgyógyászhoz. Az igaz, hogy vannak külön tiniorvosok, de ha nagy a baj, vagy félsz, akkor ezt meg kell beszélned egy családtaggal és a legközelebbi városba el kell menni orvoshoz. Ahol laktok ha faluról van szó, akkor a közeli városba kell bemenni és érdeklõdni orvos után, amíg hordod a normális bugyit addig kell utánajárni, hogy ha nem múlik el, el tudj menni orvoshoz. Ne használj szappant, csak langyos vizet, mert a nemi szerv mosogatása nem egészséges, persze használj intim mosakodót, ha tudsz.Tisztasági betétet rakj be a normális bugyiba és úgy nézd meg mi lehet az ami kijön.

Szia! Elõször is azt szeretném mondani neked, hogy hordjál néhány napig normális bugyit, ami nem tanga, és ha lehet ne csipke legyen, valami természetes anyagból. Ha még mindig folyik a barna folyadék belõled, akkor ne szégyelld az orvoshoz való menetelt.Fontos, hogy odafigyelj magadra!Akinek megjön az elsõ menstruációja attól a naptól kezdve mehet a nõgyógyászhoz. Az igaz, hogy vannak külön tiniorvosok, de ha nagy a baj, vagy félsz, akkor ezt meg kell beszélned egy családtaggal és a legközelebbi városba el kell menni orvoshoz. Ahol laktok ha faluról van szó, akkor a közeli városba kell bemenni és érdeklõdni orvos után, amíg hordod a normális bugyit addig kell utánajárni, hogy ha nem múlik el, el tudj menni orvoshoz. Ne használj szappant, csak langyos vizet, mert a nemi szerv mosogatása nem egészséges, persze használj intim mosakodót, ha tudsz.Tisztasági betétet rakj be a normális bugyiba és úgy nézd meg mi lehet az ami kijön.
a salakanyag a végbeleden kerezstül távozik, szar formájában, nem a hüvelyedbõl kéne folydogáljon barnás lé.. menj el orvoshoz!
Szia! Mivel tini dokit emlegettél így gondolom hogy még fiatal vagy. Nos ha eddig még nem menstruáltál, akkor íme elkezdödött, ez sajnos eleinte ilyen. Néha megjön néha nem, míg be nem áll és ki nem tisztul. Szia.
Szerintem is menj el orvoshoz mindenképp, nem kell, hogy tinidoki legyen. A barnás folyás nem normális. És ha már menstruálsz, évente egy citológia kötelezõ, amit nõgyógyász végez!
A kérdező hozzászólása: Elõszöris köszi a válaszokat Másodszor az a folyadék nem sz*r, nem arra gondoltam mikor a salakanyagról beszéltem Hát lehet az orvos marad belõle, csak elõbb akartam tudni hogy vajon volte már így valaki De remélem már megszûnik, azóta nem folyt hogy leírtam a kérdést, s ha így megy tovább hogy nem lesz semmi akkor nem megyek orvoshoz Köszi
Igen, normális. Az is lehet, hogy holnap megint lesz, meg az is, hogy többet nem.
A tünetek enyhülhetnek, erõsödhetnek, akár teljesen l is múlhatnak. nem ezeken múlik a baba jólléte... Amíg nem görcsölsz, nem vérzel, inkább gondolkodj pozitívan! Nemek egyik terhességem alatt se jelentkeztek a "tünetek" mégis 4 egészséges gyereket szültem.. Megértem, hogy aggódsz, de a terhességet próbáld élvezni, jobb ha nincsenek kellemetlenségek, mintha hánynál és hasonlók gyötörnének :)
Nyugi! Én a 30. hétben vagyok és nem is feszült a mellem eddig még egyszer sem! Nem törvényszerû szerintem a mellfeszülés!! Inkább légy nyugodt kiegyensúlyozott és boldog, mert Anya leszel! Csak pozitívan mindent!!!Légy nagyon boldog!

Normális, ha egy 8 hónapos baba szinte egyáltalán nem mosolyog és mindig semmitmondó az arckifejezése?

Ismerõs kislányról van szó. Az enyém már egy nyikkanásra, furcsa hangra, vagy egy idegen arcra elmosolyodik. Ez a kislány semmire. Legalábbis amikor mi találkoztunk, soha semmire. Csak ül és ha néz is valamit akkor is mereszti a hatalmas szemeit. Egyébként aranyos, helyes kislány, anyukája is normális, de nem vagyunk legjobb barátnõk. A legdurvább, hogy ezt már egy közös ismerõsünk is említette nekem és nem is én hoztam fel az egészet. Olyan rideg a kislány, de nem tudom miért... Normális ez?

Legjobb válasz: Hát attól függ...ha találkoztok,beszélgettek és ez idõ alatt "komoly" az szerintem tök normális,nem minden baba barátkozós. Ha otthon is mindig ilyen az már baj,de gondolom ez anyukának is feltûnt volna. Amúgy gondolom ilyen "séta közben összefutunk és beszélgetünk 2 mondatot" kapcsolat a tietek,ugye? Nem kell messzemenõ következtetéseket levonni más gyerekérõl,fõleg ha nem is vagytok annyira jóban!

Hát attól függ...ha találkoztok, beszélgettek és ez idõ alatt "komoly" az szerintem tök normális, nem minden baba barátkozós. Ha otthon is mindig ilyen az már baj, de gondolom ez anyukának is feltûnt volna. Amúgy gondolom ilyen "séta közben összefutunk és beszélgetünk 2 mondatot" kapcsolat a tietek, ugye? Nem kell messzemenõ következtetéseket levonni más gyerekérõl, fõleg ha nem is vagytok annyira jóban!
A kérdező hozzászólása: Nem megbántani akarom, sem ítélkezni rajta. Látok róla minden nap ezer képet, különbözõ közösségi oldalakon, mindegyiken ugyanolyan, semmi mosoly. 100 képbõl 10en mosolyog. Azt is alig. Talán ennyire félénk? Mindig olyan mint aki nem is ott van ahol mi... Nem tudom. Voltunk már náluk, órákig ott voltunk, ugyanilyen volt mint fent leírtam...
anyukája milyen? a gyerek elsõsorban utánozással tanul ha vigyorognak rá, visszavigyorog, nem tudja min, de vigyorog :) ha komolyak, õ is az.
Nm akarlak riogatni de most olvastam egy cikket az autizmusròl és ez volt a csecsemõknèl a legészrevehetõbb tünet.
Nekem a nagyobbik lányom volt ilyen. Nem mosolygott senkire, mindig komolyan nézett. Nem semmit mondóan, csak komolyan. Nem engedte, hogy mások hozzáérjenek. Adódott néhány kellemetlen szituáció. Mondjuk engem nem borított ki velem édes kis tündér volt, de még anyósomat sem szerette. Viszont sógornõm kislánya pont ugyan ilyen volt, így nem éreztem magam egyedül. Mára feloldódott, már négy éves kedves nagyon beszédes, barátságos kislány. A világon semmi baja, a kortársainál kicsit érettebb. Egyszerûen ilyen.
4 és fél éves autista kislány anyukája vagyok. Ezek voltak az elsõ tüneteink, de én már korábban észrevettem a bajt, diagnózisunk csak most lett, viszont a legsúlyosabb, és gyermekkori autizmus, + mentális retardáció( értelmi fogyatékosság)
Szia! Lehet az autizmus egyik jele is de lehet, hogy semmi baja. Az én kisfiam egy eleven kis virgonc vigyori baba volt mindig de amikor kimentünk sétálni mindig mindenki megjegyezte, hogy milyen komoly a gyerek meg, hogy nincs egy kis vigyor se és nem nagyon néz senkire. Külsõ szemlélõként lehet én is azt mondtam volna rá, hogy valami nem stimmel vele de itthon teljesen más volt. Most 16 hónapos és mióta megy a saját lábán mindenkivel haverkodik és vigyorog mint a tejbetök. Ezt az anyukájának kell tudni, õ van vele egész nap neki kell látnia ha valami gond van.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek! Én is olvastam a cikket és emiatt is tettem fel a kérdést... Igazából tapasztalatokra voltam kíváncsi, én annyira nem ismerem a kislányt, de ahogy mondtam, van róla fenn ezer és ezer kép és szinte mindegyiken kifejezéstelen arc, csak néhányon van enyhe mosoly. De inkább kifejezéstelen arccal ül vagy mereszti a szemeit, mint aki csodálkozik... Ha anyukának nem tûnik fel én nem szólok, hiszen nem én vagyok vele egész nap. Remélem õ csak egy "komoly" kislány és semmi komoly. Köszi még egyszer mindenkinek!
ha szoptatsz akkor nincs ezzel még gond.
Miért nem mész dokihoz, mikor ez abszolút nem normális.A szülés utáni elsõ menstruáció után teljesen rendszeresen meg kellett volna jönnie.
szoptatsz még?
ez nem igaz. Szoptatás mellett még egyéltalán nem bizttos hogy beáll rendszeresre és sok anyukának szoptatás után sem áll be rögötn hanem kell pár hónap hozzá. fél éven belül kéne beállni rendszeresre.
A kérdező hozzászólása: Igen. szoptatok, és azért nem voltam orvosnál, mert azt sem tudtam, hogy ez nem normális, pont ezért kérdeztem.
A kérdező hozzászólása: kösz mindenki.
szerintem ez teljesen normális :)
16 éves korig normális, utána esedékes lenne egy nõgyógyászati vizsgálat. addig bõven nyugi, élvezd ki a mensi-mentes éveket...
Ahogy az elsõ válaszoló is írta, 16 éves korodig nem baj, ha nem menstruálsz. Ha addig sem jön meg, akkor a biztonság kedvéért menj orvoshoz, de egyelõre nyugi a 16. szülinapodig! :)
anyumnak a 14. elõtt 2 hónappal, nekem a 14. után 3 hónappal XD én is ki írtam hasonló kérdéseket, tökre paráztam hogy mi van, ha nekem jön meg legutoljára. de nem, asszem utolsó elõtti-elõtti-elõtt voltam :"D jelenleg a harmadikat várom, 11 nap múlva esedékes(meg is fog jönni, a folyásomból következtetek rá, a második is pontosan jött meg) Hidd el, akkor fog megjönni, amikor egyáltalán nem számítasz rá és már nagy ívben lexarod az egészet, tapasztalat!

Az elozo honapokban egyáltalán nem volt éros a menstruácio és most pedig dol belolem. Nem most kezdtem el menstruálni, 2éve. Ez normális? 15L

Legjobb válasz: persze, ez normális. :) nekem is néha nagyon erõs, máskor meg nincs olyan sok. sok mindentõl függ. stressz, idõjárás, gyógyszer, mozgás (egyszer volt, hogy alig volt vérzésem, mégis mozogtam és hát "felrázódtam", nem tudom jobban mondani :D utána belõlem is dõlt. na azóta nem csinálok ilyet.. :D) 16/L

persze, ez normális. :) nekem is néha nagyon erõs, máskor meg nincs olyan sok. sok mindentõl függ. stressz, idõjárás, gyógyszer, mozgás (egyszer volt, hogy alig volt vérzésem, mégis mozogtam és hát "felrázódtam", nem tudom jobban mondani :D utána belõlem is dõlt. na azóta nem csinálok ilyet.. :D) 16/L
Az idõjárás is befolyásolja.
Igen, ne izgulj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!