Találatok a következő kifejezésre: Az normális egyáltalán (116 db)

Az normális, hogy ilyen melegbe egyáltalán nincs kedvem kaját enni, ma csak egy kalácsot ettem, de fot ételt egyáltalán nem tudnék enni?

Legjobb válasz: Normális, csak igyál sokat. Nekem is alig van étvágyam, megkattanok ebben a dögmelegben kb.

Normális, csak igyál sokat. Nekem is alig van étvágyam, megkattanok ebben a dögmelegben kb.
nalam is ez szokott lenni, nem vagy egyedul :D kevesebb energia kell ilyenkor a szervezetnek, mindenhol ezt olvasom
én pl eddig ma csak 1 bögre joghurtot ittam

Flört az esküvõ után. Mennyi normális? Mikor normális? Normális? Egyáltalán van olyan, hogy normális?

Van sztori is hozzá: ex. Megházasodott.Nekem írt. Hogy velem milyen jó volt a szex, a feleségével nem túl jó,de viszont otthonülõs-ezért összeillenek mondja õ. Meg neki gyerek kellett,ezért vette el. Majd feleség terhes lett, közben még mindig próbálkozott nálam.

Legjobb válasz: En kidobtam az élettársamat õ csak a " barátaival " beszélget álca mögé rejtve bájcsevegett a fun klubbjával, exeivel meg kukacot képeket kuldozgetõ pöchökkel.... Bántó, sértõ, megalázó

En kidobtam az élettársamat õ csak a " barátaival " beszélget álca mögé rejtve bájcsevegett a fun klubbjával, exeivel meg kukacot képeket kuldozgetõ pöchökkel.... Bántó, sértõ, megalázó
A kérdező hozzászólása: Ez a legnépszerûbb kérdés az oldalon :P

Mi volt ez? Kell aggódnom? Más is volt így? Normális egyáltalán az én nemi szervem?

Ma barnás szín?, töményebb anyag jött ki bel?lem(onnan lentr?l), most vettem észre 5 perce

Legjobb válasz: Szia! Elõször is azt szeretném mondani neked, hogy hordjál néhány napig normális bugyit, ami nem tanga, és ha lehet ne csipke legyen, valami természetes anyagból. Ha még mindig folyik a barna folyadék belõled, akkor ne szégyelld az orvoshoz való menetelt.Fontos, hogy odafigyelj magadra!Akinek megjön az elsõ menstruációja attól a naptól kezdve mehet a nõgyógyászhoz. Az igaz, hogy vannak külön tiniorvosok, de ha nagy a baj, vagy félsz, akkor ezt meg kell beszélned egy családtaggal és a legközelebbi városba el kell menni orvoshoz. Ahol laktok ha faluról van szó, akkor a közeli városba kell bemenni és érdeklõdni orvos után, amíg hordod a normális bugyit addig kell utánajárni, hogy ha nem múlik el, el tudj menni orvoshoz. Ne használj szappant, csak langyos vizet, mert a nemi szerv mosogatása nem egészséges, persze használj intim mosakodót, ha tudsz.Tisztasági betétet rakj be a normális bugyiba és úgy nézd meg mi lehet az ami kijön.

Szia! Elõször is azt szeretném mondani neked, hogy hordjál néhány napig normális bugyit, ami nem tanga, és ha lehet ne csipke legyen, valami természetes anyagból. Ha még mindig folyik a barna folyadék belõled, akkor ne szégyelld az orvoshoz való menetelt.Fontos, hogy odafigyelj magadra!Akinek megjön az elsõ menstruációja attól a naptól kezdve mehet a nõgyógyászhoz. Az igaz, hogy vannak külön tiniorvosok, de ha nagy a baj, vagy félsz, akkor ezt meg kell beszélned egy családtaggal és a legközelebbi városba el kell menni orvoshoz. Ahol laktok ha faluról van szó, akkor a közeli városba kell bemenni és érdeklõdni orvos után, amíg hordod a normális bugyit addig kell utánajárni, hogy ha nem múlik el, el tudj menni orvoshoz. Ne használj szappant, csak langyos vizet, mert a nemi szerv mosogatása nem egészséges, persze használj intim mosakodót, ha tudsz.Tisztasági betétet rakj be a normális bugyiba és úgy nézd meg mi lehet az ami kijön.
a salakanyag a végbeleden kerezstül távozik, szar formájában, nem a hüvelyedbõl kéne folydogáljon barnás lé.. menj el orvoshoz!
Szia! Mivel tini dokit emlegettél így gondolom hogy még fiatal vagy. Nos ha eddig még nem menstruáltál, akkor íme elkezdödött, ez sajnos eleinte ilyen. Néha megjön néha nem, míg be nem áll és ki nem tisztul. Szia.
Szerintem is menj el orvoshoz mindenképp, nem kell, hogy tinidoki legyen. A barnás folyás nem normális. És ha már menstruálsz, évente egy citológia kötelezõ, amit nõgyógyász végez!
A kérdező hozzászólása: Elõszöris köszi a válaszokat Másodszor az a folyadék nem sz*r, nem arra gondoltam mikor a salakanyagról beszéltem Hát lehet az orvos marad belõle, csak elõbb akartam tudni hogy vajon volte már így valaki De remélem már megszûnik, azóta nem folyt hogy leírtam a kérdést, s ha így megy tovább hogy nem lesz semmi akkor nem megyek orvoshoz Köszi

Normális az, hogy egyáltalán nem vágyok egy olyan nõre, aki szeret sok mindenbe alul rendelt lenni, aki arra vágyik, hogy én irányítsam mindenben?

Tudom, hogy furcsán hangzik, de én nem szeretném mindenben irányítani, hogy mindenben én döntsek, nem kedvelem az ilyen nõket. Ugyanez van a szexualitásnál is. Én azt szeretem, ha kölcsönösen hozzuk meg a döntéseket, és az ágyban is ne csak én legyek a domináns. Fiúk, lányok hogy vagytok ezzel?

Legjobb válasz: Én kb. a kapcsolatokkal is úgy vagyok, mint a tánccal, azt szeretem, ha egyik fél sem rángatja a másikat ide-oda, együttmûködik a két fél, de azért a férfi vezet. Egyébként egyáltalán nem hangzik furcsán, amit mondasz, nem vagyunk egyformák.

Én kb. a kapcsolatokkal is úgy vagyok, mint a tánccal, azt szeretem, ha egyik fél sem rángatja a másikat ide-oda, együttmûködik a két fél, de azért a férfi vezet. Egyébként egyáltalán nem hangzik furcsán, amit mondasz, nem vagyunk egyformák.
Persze, hogx normális, ilyen is van szerencsére. Én hasonlóan vagyok, mint utolsó elõtti: még csak olyan férfivel találkoztam, aki vagy irányítgatni akart, meg megmondani mit csináljak, vagy aki azt várta tõlem, hogy oldjam meg az életét.
nézd ha ügyeket kell intézni, vagy fõzni kell vagy takarítani akkor szeretem ha egy nõ önálló :D és tõlem függetlenül is csinálja :DD
én évekig azért hajtottam el minden pasit mert vagy uralkodni akart rajtam, vagy ahhoz is tutyimutyi volt, hogy megfogja a kezem most találtam olyat, akivel egyenrangúak vagyunk, együtt döntünk stb. amire mindig vágytam normális, nem mindenki szereti az alá-fölérendelt viszonyokat
A kérdező hozzászólása: Amúgy tudom ennek megvan az evolúciós oka, de egyszerûen nekem ilyen a személyiségem, hogy nem szeretem úgy mondhatni mindenben hordani a nadrágot csak szeretni a másikat.
igen, szerencsére legtöbb férfi nem bábra vágyik fordítva is szörnyû, volt olyan exem, aki mindig mindenhez bólogatott, borzasztóvolt. szeretem ha nekem van igazam, de nem mindenáron, hanem úgy, hogy tényleg igazam van és nem azt mondják:D társat szeretek magam mellett, nem bábot szerencsére a férjem ilyen.. nagyon erõs akaratú, és határozott, de nem nyom el, hanem hagyjuk egymást érvényesülni. pl anyósom meg van róla gyõzõdve, hogy én az erõs nõ elnyomom a fiát..ezt szóvá is tette, mi meg csak nevetünk, hiszen nem így van. egyenrangúak vagyunk
én meg azt szeretem, ha a nõ hordja a nadrágot :$
Szerintem manapság nem gond ilyen nõt találnod. Én szeretem, ha én hordom a nadrágot, de sok hozzászólás, vélemény alapján tudom, hogy sok olyan nõ van, aki pont olyan, amit te lefestettél. Amúgy definiáld: normális Ez a szó egy fölösleges szó, mert kb ilyen semmibõl sem létezik.
irányítani szeretek ez egyértelmû, vagy közös döntések, amiket én hozok meg tekintettel a másikra :D Általában el is várják hogy én döntsek de ötleteket észrevételeket szívesen meghallgatok a lánytól is. :D Aztán kitalálom mit ér.
Szerintem vannak dolgok, amikbe a másik fél (legyen bármelyik) ne akarjon beleszólni, kivéve ha valami nagy hülyeséget akar az illetõ, amivel tönkretenné magát. Kedves kis tanácsok persze kellenek és az, hogy a másik fél meghallgassa. És vannak a közös ügyek, egyforma beleszólási joggal vagy kicsit eltérhet, ha az egyik fél hozzáértõbb az adott dologgal kapcsolatban (legyen szó komolyabb vagy kisebb dolgokról). Szóval egyenlõség, szakértelem, és teret hagyni a másiknak, én ezek mellett vagyok. Amúgy szeretem, ha egy férfi határozott, és irányít, de csak mérsékelten.

Az normális h az osztályomban lévő lányokkal egyáltalán nem jövök ki?

Van barátom nagyon lányos lány vagyok de valahogy nem tudom ?ket elviselni fiukkal sokkal jobban megértem magam (barátom is oszt.társam)

Legjobb válasz: Miért ne volna normális? én is ilyen voltam mindig. nagy elõny ez neked, mert könnyebben kiigazodsz a fiúk érzéseiben. Nem leszel önzõ nõ, akinek fogalma sincs róla, hogy éreznek a férfiak. A lányos lányokkal ne foglalkozz, leginkább majd azokkal sikerülhet barátságot kiépíteni, akik hasonlóan inkább fiúk társaságát keresik.

Miért ne volna normális? én is ilyen voltam mindig. nagy elõny ez neked, mert könnyebben kiigazodsz a fiúk érzéseiben. Nem leszel önzõ nõ, akinek fogalma sincs róla, hogy éreznek a férfiak. A lányos lányokkal ne foglalkozz, leginkább majd azokkal sikerülhet barátságot kiépíteni, akik hasonlóan inkább fiúk társaságát keresik.
Teljesen normális. Nekem sincsenek barátnõim, csak barátaim, valamiért nem jövök ki jól a lányokkal. Pedig én is teljesen lányos lány vagyok. Nem tudom, ez miért van, talán mert a lányokat eleve kétszínûnek tartom, vagyis a nagy részüket. Gimiben rengetegszer szembesültem azzal, hogy a nagy "kebelbarátnõk" kibeszélték egymást, ha éppen valamelyikük nem volt ott. Én ebbõl inkább nem kérek, köszönöm, úgyhogy kifejezetten örülök, hogy fiú barátokkal vagyok körülvéve, te is inkább vedd pozitívnak a dolgot! L/23
A kérdező hozzászólása: elõször is köszönöm a válaszokat:) és hát engem legjobban hisztijük akaszt ki amit ok nélkül csinálnak:S meg h folyton beszólnak hogy hogyan tudom elviselni a fiúkat...és igen valóban mindenkit kibeszélnek :( amúgy 17/L
Teljesen normális. Ahogy írod, abból azt veszem ki, hogy te nem vagy hisztis, és egy kicsivel érettebb vagy náluk!
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Az normális, hogy missed ab. után egyáltalán nem vérzek?

Tegnap történt a műtét. Egy kicsit véreztem utána, de semmi fájdalmam nem volt. Kivéve az őrült fejfáfásomat, mert du 3-ig semmit nem ettem. Testileg úgy érzem, mintha semmi nem történt volna. Nincs egy csepp vér sem, a mellem ugyanúgy fáj, mintha még terhes lennék. Nem olyannak kellene lenni, mint egy menstruációnak? Kicsit aggódok, hogy valami nincs rendben velem.

Legjobb válasz: Ez teljesen normális, nem mindenki vérzik utána, ne aggódj.

Ez teljesen normális, nem mindenki vérzik utána, ne aggódj.
Szia. Nagyon-nagyon sajnálom! :( Nekem 4 éve volt. A kórházban még a lepedõ, matrac is átázott alattam, úgy véreztem. Este kiengedtek, és utána már szinte semmi sem volt, csak tisztasági betét kellett. Én is pont így fogalmaztam, hogy testileg szinte semmi.. mintha nem is történt volna semmi velem. :( Igaz, nekem nem feszült a mellem elõtte sem. Csak a 2. terhességnél. Ami a missed ab után a 4. hónapban összejött és most 3 éves múlt már. Ne aggódj, semmi baj sincs a nem vérzéssel. Mielõbbi lelki felépülést, és babát kívánok Nektek!
Szia. Sajnálom, hogy neked is ez lett. Nekem kettõ volt, az elsõnél két hétig véreztem, most õsszel a másodiknál két napig. Fizikailag teljesen jól voltam én is. Ne aggódj, nincs baj. ÉS amint lehet próbálkozzatok, fog sikerülni. Nekünk is rögtön sikerült és most 19 hetes vagyok. Kitartás!!!
A kérdező hozzászólása: Nem merünk próbálkozni, mert ez a második volt rövid idõn belül. Biztos valami baj van velem.
Szia. Orvosod küldött valamiféle kivizságálásra? Lehet, egyszerûen csak valamelyik hormonszinted nem jó. Ezt simán gyógyszeresen be lehet állítani, és akkor megmarad a terhesség. Ne hagyd annyiban, vizsgáljanak ki. És igen, ha már kétszer sikerült, akkor harmadszor is fog sikerülni! Mennyi idõsek voltak a magzatok? :(

22hetes vagyok az normális és egészséges hogy egyáltalán nem vagyok kívánós és étvágyam sem mindíg van?

Legjobb válasz: Szerintem normális, hogy nem vagy kívánós, és ebben a melegben én sem kívánok mindig enni. Minden terhesség más. Jó babavárást 20hkm

Szerintem normális, hogy nem vagy kívánós, és ebben a melegben én sem kívánok mindig enni. Minden terhesség más. Jó babavárást 20hkm
Normális. Én csak az elsõ 2 hónapban voltam kívánós, de csak picit. Olyan soha sem volt, hogy megvesztem volna valamiért.

Az normális hogy egyáltalán nem émelygek és nincs hányingerem?

5 hetes és 3 napos kismama vagyok! Csak a fáradtságtól szenvedek és pici érzékenyek a melleim, de jobbára csak a mellbimbóm! A mindjárt megjön érzésem is elmúlt pár napja, hányingerem meg egyáltalán nem volt! Ez normális??

Legjobb válasz: Mázlista! Teljesen normális, nem mindenki van rosszul. Örülj, hogy ilyen vagy!

Mázlista! Teljesen normális, nem mindenki van rosszul. Örülj, hogy ilyen vagy!
Ne aggódj, nincs mindenkinek hányingere, illetve van akinek csak késõbb kezdõdik. Nekem a 7. hét körül kezdõdött, de lehet, hogy neked egyáltalán nem is lesz. 32 hetes kismami
Nekem sincs semmi tunetem es is csak non stop faradt vagyok es alszom.Rosszul csak addig voltam mi8g az Elevitet szedtem, de hamar rajottunk h az a baj.....a cicim neken is erzekeny de mar nem annyira mint az elejen! Gratula a babahoz! 11 hetes es 1 napos pocaklakos kismami
Szia! Én pont ma vagyok 5 hetes terhes, és a mindjárt megjön érzés nekem is egy pár napja elmúlt. De viszont aludni mindig tudnék, és én is fáradt vagyok. Biztos hogy semmi baj! Élvezd inkább a babavárást! :-))))))
Szió!Ne izgulj, nincs semmi baj.Nekem sem volt hál'Istennek semmi rosszullétem, igaz én is bepánikoltam tõle, de a doki megnyugtatott, hogy azért nincs, mert szerencsére nagyon erõ a szervezetem, és könnyen átáll.Nyugodj meg! Kellemes babavárást, és nagyon egészséges kisbabát! Egy 22 hetes kismami.
Úgy irigyellek én még most is hányingerrel küzdök, pedig most vagyok a 12hétben. Talán két napja vagyok egy picit jobban, és nagyon bizom benne, hogy most már alábbhagy a rosszulllétek java! Szerencsés vagy!!
Nekem sem voltak egy percig se hanyingerem se rosszullet, meg cicierzekenyseg volt kicsit kacs.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok! Boldog babavárást Nektek is! :)
5 hetes+4 napos vagyok, és szintén semmi tünet. A mellbimbóm érzékenysége épp a napokban jelentkezett, de ezen kívül nincs semmi más. :) Minden kismama, terhesség más. nYugi.

Szerintetek az normális, ha én egyik álmomban sem látom tisztán az embereket, csak foltokat, és tudom rólluk, hogy ki az? Egyáltalán mit jelent?

Legjobb válasz: Ez megszokott jelenség. Van hogy az agy nem tudja felidézni egyes emberek arcát. Ugyan nem tudom, hoyg miért van, de velem is sokszor elõfordult már ilyen

Ez megszokott jelenség. Van hogy az agy nem tudja felidézni egyes emberek arcát. Ugyan nem tudom, hoyg miért van, de velem is sokszor elõfordult már ilyen

Az normális, hogy az ovulációs teszt még a 12. napon is csak egycsíkos? Egyáltalán nincs tesztcsík.

12. ciklusnapon vagyok ma, figyelem a peteérést, minden nap kb. azonos időben tesztelek, előtte 2 órával nem iszom, nem pisilek. Egyáltalán nincs 2. csík, csak a kontrollvonal jön elő. Ez másnál is így van? Ezek szerint egyáltalán nincs lh a szervezetemben? Nem kéne halványan látszódnia már a tesztcsíknak? Vagy várjak türelmesen, egyszercsak egyik napról a másikra erős kétcsíkos lesz? Ez Vaterás teszt amúgy, előző hónapban a Corax-ot használtam, és akkor volt halvány tesztcsík is rajta ilyenkor már, ami erősödött és a 14. napon lett pozi a teszt.

Legjobb válasz: szrintem még várj, mert az LH nagyon hirtelen nõ meg, és nagyon hirtelen esik. Szóval lehet még holnap vagy ma halvány csíkos, és egy napra rá full pozitív. Az se baj, ha egy-két napot csúszik az ovu.

szrintem még várj, mert az LH nagyon hirtelen nõ meg, és nagyon hirtelen esik. Szóval lehet még holnap vagy ma halvány csíkos, és egy napra rá full pozitív. Az se baj, ha egy-két napot csúszik az ovu.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!