Találatok a következő kifejezésre: Az normális a pharmatex (3 db)

Az normális ha a pharmatex tabletta első használatakor, felhelyezés után egy 10 percig égető érzésem volt?

Természetesen olvastam a betegtájékoztatót és hogy lehet ég? érzés és folyás a mellékhatás és akkor abba kell hagyni. De els? alkalomkor ez talán normális, talán csak addig tartott míg elolvadt a tabletta és nem kell leállnom vele.. erre lennék kiváncsi.

Legjobb válasz: Szerintem normális, nekem is ilyen volt, igaz, én a kúpot használtam. Annál azt javasolják, hogy nedvesítsük be felhelyezés elõtt - nem tudom, a tablettánál ez megoldás lehet-e. Ha használat közben/után nem okozott más irritációt, és ezt sem ítélted elviselhetetlennek, nem kell leállnod vele.

Szerintem normális, nekem is ilyen volt, igaz, én a kúpot használtam. Annál azt javasolják, hogy nedvesítsük be felhelyezés elõtt - nem tudom, a tablettánál ez megoldás lehet-e. Ha használat közben/után nem okozott más irritációt, és ezt sem ítélted elviselhetetlennek, nem kell leállnod vele.
Sszia, én egy megbízható nõgyógyásztól tudom, hogy vannak akiket kimar, többek között, ezért nem ajánlotta nekem se! Vigyázz vele, sõt, szerintem ha ilyen tüneteid voltak, inkább hagyd abba... Hiányzik neked, hogy bármit is kimarjon odabent, ami utána következményekkel járhat? :S Szerintem nem ér ennyit, védekezhettek még máshogy is... Vannak akiket kimar, vannak, akiket nem. Ez lehet allergia is, nemde?
Elsõ válaszadó vagyok. Ha valaki allergiás rá, a tünetek hosszabb ideig fennállnak. Ha "kimar", azt észre lehet venni - fáj, esetleg hólyagos lesz az érintett rész még másnap is. Ezért is mondtam, ha elmúlt az érzés, és nem volt erõs, csak enyhe mellékhatás lehetett. De nyilván, ez egy vegyi anyag, lehetnek kockázatai. Viszont valamilyen szintû fertõtlenítõ hatással is bír.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Igen egyébként a tablettát is be kell nedvesíteni felhelyezés elõtt.
A kérdező hozzászólása: Igen én is ezért nem aggódtam annyira, mivel fertõtlenítõ ahtása is lehet, de még azért lehet ellátogatok a nõgyógyászomhoz, hogy mi a probléma és tényleg allergiás vagyok e rá...

Normális, ha a Pharmatex hüvelykúp maró érzést vált ki? Akkor is véd a terhesség ellen? Később "hozzászokik" a szervezet és elmúlik az égés?

A férjemet és engem is mindig éget, ha reakcióba lép az ondóval. Állítólag ritka az ilyen mellékhatás, de már nem tudunk hogyan védekezni: a gumira allergiás vagyok, a latexmentes óvszer egy kisebb vagyon (nem is szeretjük), a spirált nem bírja a méhem, szoptatás alatt is alkalmazható gyógyszert a cisztáim miatt nem szedhetek. Ha ez a módszer is cs?döt mond, akkor no szex... :( Esetleg van valami más kúp, tabletta vagy krém, ami más olyannak is bevált, akit a Pharmatex csípett?

Legjobb válasz: Minket is csípett... én nem tudom ajánlani... nem fog elmúlni... amúgy van olcsóbb latexmentes óvszer is pl: lifestyles skyn, és kb 800 ft 3 db

Minket is csípett... én nem tudom ajánlani... nem fog elmúlni... amúgy van olcsóbb latexmentes óvszer is pl: lifestyles skyn, és kb 800 ft 3 db
nekem csak rossz élmények kapcsolódnak a pharmatexhez, ezért néhány próbálkozás után nem használtam többé. Nekem is csípett, egész nap folyásom volt. Jelenleg fogamzásgátlót szedek, ami eddig bevált, nincs mellékhatása. de ott van még a hüvelykúp, meg Hallottam olyan védekezési módszerrõl is, ami során injekcióval juttatnak valamit a szervezetedbe, és néhány hónapig nem kell aggódni a gólya miatt. többet nem tudok róla, de ha érdekel, a google biztos elmond mindent.(ha viszont szoptatsz, nem biztos, h ajánlott) Remélem segítettem valamicskét.
Mikor szültél?
A kérdező hozzászólása: 25 vagyok és fél éve szültem. Hetente többször szeretkezünk.
Értem én, hogy nem.Naná hogy nem, csak azért leírtam hogy tudd :)
HA éget az nem jó, akkor allergiás vagy valamelyik összetevõjére. Ha nem akarsz már több gyereket akkor köttesd le magad, vagy köttesse le magát a férjed
próbáltad a pesszáriumot? Az egy olyan gumi-sapka szerûség, amit aktus elõtt a méhszájadra kell felhelyezni. A nõgyógyásznál kell mondani, õ megnézi, hogy milyen méret kell neked. 20/L
A kérdező hozzászólása: Most fogok egy olyan kérdést feltenni, hogy hol lehet kapni pesszáriumot. Már 5 gyógyszertárban voltam és mindenhol azt mondták, évek óta nem kapni. :(
Voltál nõgyógyásznál, õ írta fel?? Én voltam az aki javasolta, de amúgy nem tudom, hogy megy ez, és engem is érdekelne! Majd írd meg légyszi, hogy hogyan sikerült találnod!
A kérdező hozzászólása: De nem akarom elköttetni magamat, mert késõbb még szeretnénk újabb babát.
A kérdező hozzászólása: Nuvaringet nem lehet szoptatás alatt.
Nem fájdalmasabb a menstruáció hiszen igazából csak az változik meg hogy az érett pete nem tud elindulni a méh felé. A méhnyálkahártya leválása( menstruáció) változatlan marad
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: mivel szoptatok, ezért nem szedhetek kombinált fogamzásgátlót (eredetileg azzal védekeztünk, mielõtt babát szerettünk volna). Naptármódszert nem merjük, mert össze-vissza menstruálok a szoptatás és a PCOS miatt. A megszakításos nem biztonságos meg korai magömlést okozhat. Talán akkor utánanézek ennek az olcsóbb latexmentes óvszernek, hátha...
Tényleg! Nuvaring? Amúgy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Még szeretnénk gyereket, ezért nem akarom elköttetni magam, viszont még vissza akarok menni dolgozni pár évet. Meg állítólag fájdalmasabb azoknak a menstruációja, akiket elkötnek, szóval késõbb sem. Talán a férjem, de csak ha már befejeztük a családalapítást.
Szia! A Pharmatex krémet próbáltad már?Ezenkívül van még a Patantex Oval, de errõl többen mondtak rosszet, lehet, hogy Neked pont ez jön be. Egyébként naptár módszer megszakítással kombinálva, veszélyes napokon, latexmentes óvszer, esetleg krémmel kombinálva? Rendes foggátlót sem szedhetsz? Milyen gyakori a szexuális életetek? 30 éves nõ :-)
normális véd késöbb hozzászokik az égés nem fog elmúlni Igen, van olyan!
A kérdező hozzászólása: Nem kell felírni. A nõdokim nem tud róla semmit, azt mondta, érdeklõdjek a gyógyszertárakban, ahol utána is néztek, de a gyógyszertárba szállítók kerek perec megmondták, hogy 2-3 éve nem lehet kapni Magyarországon se pesszáriumot, se méhszájsapkát, egyedül a Pharmafutárral lehet hozatni külföldrõl - persze egy vagyonért.

Pharmatexet szeretnék használni. A kúp vagy a tabletta a jobb? A tampon változata az úgy néz ki mint egy "normális tampon, lóg ki a madzag?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem bátran használhatod a Pharmatexet: ha betartod a használati utasítást, nem lesz baj. Persze érdemes figyelni mellette a ciklust, és a termékenyebb napokon inkább ne élvezzen beléd a párod, esetleg használjatok gumit mellé. Használtam a kúpot, nem volt vele semmi gond. Hallottam olyanról, hogy rossz az íze; hát nálunk ilyen gondot sem okozott, igaz, csak azután került sor az "ízlelésre", hogy letelt a 4 óra... Nem csípett, nem folyott ki, nem okozott semmi irritációt, pedig elég érzékeny vagyok az ilyesmire. A tamponról hallottam: elég drága, elég nagy, és nehéz ki és behelyezni, mivel nincs rajta madzag, mint egy sima tamponon. Elõnye, hogy 24 óráig véd, és nem kell vele minden alkalommal szöszmötölni. Remélem, segítettem. :)

Szia! Szerintem bátran használhatod a Pharmatexet: ha betartod a használati utasítást, nem lesz baj. Persze érdemes figyelni mellette a ciklust, és a termékenyebb napokon inkább ne élvezzen beléd a párod, esetleg használjatok gumit mellé. Használtam a kúpot, nem volt vele semmi gond. Hallottam olyanról, hogy rossz az íze; hát nálunk ilyen gondot sem okozott, igaz, csak azután került sor az "ízlelésre", hogy letelt a 4 óra... Nem csípett, nem folyott ki, nem okozott semmi irritációt, pedig elég érzékeny vagyok az ilyesmire. A tamponról hallottam: elég drága, elég nagy, és nehéz ki és behelyezni, mivel nincs rajta madzag, mint egy sima tamponon. Elõnye, hogy 24 óráig véd, és nem kell vele minden alkalommal szöszmötölni. Remélem, segítettem. :)
Szia. A tamponról még nem hallottam, de kúpot, és a tablettát próbáltam.A kúp sikosító is, viszont elég erõs vegyszer szaga van, a tabl. nem sikosít, és a szaga sem olyan gáz, viszont az orális sexet elfelejtheted, mert nagyon rossz íze van. Nem biztos, hogy bevállalja a párod. mi alkalmi használók vagyunk. Remélem segítettem valamit.
a barátnõm kipróbálta a kúpot....azóta van egy 3 éves kislánya...szóval ne próbáld ki
Sszia, a honlapon fent van, h kinek melyik ajánlott, és mért! pharmatex.hu..
Szerintem ne használd. A fiúnak semmi kép sem lesz jó. Orálnál, rossz íz. Behatolásnál meg csípi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!