Találatok a következő kifejezésre: Az normális a mellem a bimbó (3 db)

szerintem igen.
pont ilyen nekem is...34 hetes kismama..normalis:-)
A kérdező hozzászólása: de én nem kismama vagyok.....

Normális az, ha a terhesség elején nem feszül a mell, hanem csak a bimbó érzékeny?

Kb. 5 hetes terhes vagyok és egyáltalán nem feszül a mellem csak a bimbó érzéken.

Legjobb válasz: Teljesen normális. Minden terhesség más, mivel nem egyforma a szervezetünk. Máskor se ilyedj meg ha valami eltér a Nagy Könyvben írottaktól, mindenkinél hihetetlen különbségek vannak a "tünetek" terén!

Teljesen normális. Minden terhesség más, mivel nem egyforma a szervezetünk. Máskor se ilyedj meg ha valami eltér a Nagy Könyvben írottaktól, mindenkinél hihetetlen különbségek vannak a "tünetek" terén!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!Igazából ez nem az elsõ terhességem, csak tavaly volt egy vetélésem és azóta ijedõsebb vagyok.
Szerintem is teljesen normális! Nekem is az csak a bimbó volt érzékeny az is csak akkor , hogyha fáztam ! Egész a 16. hétig! 25 hetes kismama
Nálam kb. a 8 hét körül kezdett a mellem feszülni, fájni, és duzzadni. Addig csak a bimbóm volt érzékeny, és úgy állt mint a cövek:) Nyugi, eljön mindennek az ideje! Gratulálok, és boldog babavárást! 11 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: De nem fáj, észre sem vettem hogy megütöttem volna. Azt olvastam hogy csak nagyobb ütéstõl lehet baja.
ezt a kaparás dolgot nem értem. A bimbóból kaparod? az nem kellemetlen? folákony állagú vagy olyan mint a kis miteszerek?
A kérdező hozzászólása: Folyékony fehér. Hát ott van a mellmimbóban és lehet látni és néha kijön olyan mint a testápoló...
Szerintem anyádnak mondd el és menjetek orvoshoz. Még a háziorvos is megteszi, majd elirányít máshová, ha kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!