Találatok a következő kifejezésre: Az normális a barátnőm (156 db)

nem.Ez normális, ez a sex bevezetése.
Jajj, csavo, az nagyon jo! Mar nem az, de azert sikerelmenyem van, amikor a baratomnak 1 csoktol latom, hogy felall...:) ) Sot, ha felall, remenykedj, hogy eszreveszi...:P Jol fog esni neki!:D
Ez természetes:) Nekem még akkor is ha a bnõm megfogja a kezemet..vagy elég ha ránézek és már....:)
Én lány vok, de én is rögtön benedvesedek egy csóktól, márha az olyan csók, hogy tényleg wow és fõleg akkor ha naon naon ceri a párom:) )
Nekem is mindig feláll olyankor, szerintem teljesen normális reakció, semmi cikis nincs benne:)
Nekem egy forróbb öleléstõl is fel áll :D
Nem ciki. Szerintem a leányzó is örül neki, hogy ilyen hatást vált ki belõled :P Én is örülök, mikor áll a barátom kishaverja egy csóktól :)
Ez teljesen normális dolog, és akkoris föl szokott állni amikor az öledbe ül!! ez egy még pár évig biztos így lesz a kapcsolatotokban, de utánna mer nem nagyon, de persz ha még akkor is föláll akkor sincsen semmi gááz! nekem is mindig ez van de ha észreveszi akkor csak röhögünk 1-et!:)
Miért kéne röhögni? Más a fél karját odaadná, hogy felálljon meg szedi a potemixet. Ha röhögtök, az azt jelenti h kis gyerekek vagytok, meg legfõképpen a srác, ha hagyja h röhögjenek rajta. Nem való nektek még a sex. Nem tudjátok értékelni. A generációtok úgyis megy majd a süllyesztõbe, mással nem is foglalkoztok csak a sex-szel 12-14 évesen is már....
A kérdező hozzászólása: Azta de gyorsak vagytok:) Köszi a válaszokat akkor megnyugottam:D (am azt aminél azt írta vmeikõtök hogy nevetnek azt én se nagyon értem:D)
Isteni a tudat, hogy én izgattam fel a párom...Szal nagyon nem ciki, inkább jól esõ érzéssel tölt el...
az lenne ciki, ha nem állna fel :)
Nekem már attól is feláll, ha azzal a lánnyal vagyok, aki nagyon bejön nekem... :P Inkább álljon mindig, minthogy soha! =) F/17
Nekem már akkor feláll ha a barátnõmmel beszélek msn-en errõl a témáról :D
Nem.
Nem éppen, de nem minden ember egyforma..valakit ez izgat fel, valakit amaz.
Nem. Beteg vagy. Vagy a csaj beteg. Vagy Én.
Igen, a férfiak egy része erre nem képes.
Te hül.e vagy?? Legjobb 3 dolog az életedben sör, pizza, szop.s!! Bár a kérdésedbõl nem derül ki hogy te fiú, vagy lány vagy-e!!?? :D
lehet h nem csinalja jol a baratnod.... gyakoroljatok bananon..:) na joo vviccet fereteve.. mond meg neki h hogyan elvezed jobban.... probaljatok ki uj pozokat... pl menj fele te... es oo meg csak siman ul. igy lenyegeben te mozogsz.. un., , megdugod a szajat..... egesz mas erzs egy probat meger ...:) sok sikert hozzza

Normális az, hogy a barátnőm 2 napot sem akar velem tölteni 1 héten?

egyszerűen nem igényel többet. azt mondja neki ez bőven elég, és így jó. én többet szeretnék vele lenni, de egyszerűen nem hagy rá lehetőséget. Régebben is max 3 nap volt amit együttvoltunk, de furaahogy idősödik a kapcsolatunk, ez nemhogy több, hanem kevesebb lesz..:/ 20/L 22/F több mitn 1 éve együtt.

Legjobb válasz: nem az

nem az
Szia!Kérdezted már miért nem szeretne többet együtt lenni veled?
Nem az, és nem hiszem, hogy ennek jó vége lesz így.
Én már azon kiakadok, hogy a barátomat egy hétig nem látom. Sõt imádom, ha folyton együtt vagyunk. Két naponta találkozunk :D Imádok vele lenni ^^ L/21
Nem normális.
Itt gondok lehetnek.
Lehet van egy 3. személy vagy kezd kiszeretni belõled vagy lapos a kapcsolatotok.
Szerintem meg fura. Ha szeretek vele akkor minél többet akarok vele lenni. Akkor tehát õ sose akar összeköltözni vagy komolyabbat? Mert akkor minden nap együtt lesztek.
Ronda vagy, gagyi vagy, a pénzedért van veled.
A kérdező hozzászólása: de hogyan szakítsak fele, ha szeretem?!..:/ hamár itt tartunk, inkább küzdök érte, és nem adom fel! ha kidob, kidob, de legalább tudom, hogy én mindent emgtettem, és büszkén esek el, mintsem feladjam.
Szülei milyenek? Rideg állattartásban nevelték? Ez is fontos lehet.
A kérdező hozzászólása: nem. õ magától vált ilyenné mint amiylen most.
én a barátnõmmel heti 1-2x találkozunk van hogy 3x is de ö többet szeretne csak a szülei nem nagyon engedik. iskola idõbe volt hogy 1 hónapba 1x találkoztunk csak de hát ha szeret szerintem ezzel nincs semmi gond. ha meg baj van üljetek le mondjátok el kit mi zavar és próbáljatok meg változtatni :)
A kérdező hozzászólása: értem. hát nemtudom, msot jelenleg ugyállunk, hogy megint látni sme akar...:/
Nekem is ugyan ez a gondom.Teljesen megértelek és sajnállak is.Nekem annyi különbséggel hogy én tudom hogy belõlem kiszeretett másfél hét után sincs kedve velem lenni :/ Én sem bírok szakítani mert nekem nagyon fontos és csak arra vágynék, hogy neki is.Amíg nem lesz rosszabb a helyzet próbálj meg valamit csinálni, hogy fontos legyél neki próbálj valami újat csinálni.
Nálunk pont fordítva van. Én állandóan vele lennék, de neki nem hiányzom. Azt hiszem az a baj, hogy túlságosan felnézek rá és ezzel magamat lealacsonyítom. Kicsit erõsíti a kisebbségi komplexusom, de soha nem szakítanék vele.
A kérdező hozzászólása: telefonáltunk. azt mondta sehogyan sem állunk, és nem tudja hogy van-e még visszaút. hozzátette, hogy gyakorlatilag bármit teszek, ezt úgyis õ fogja eldönteni, hogy akarja vagy sem.
Szemét egy dolog ez a szerelem, de akármennyire is szereted, dobd ki! Tudom, hogy rohadt nehéz lesz, de ha idáig jutott a kapcsolat, akkor egy jó nagy szívességet teszel magadnak, ha szakítasz vele. Nem a te hibád, ha már nem szeret téged, ez most így alakult, senkinek sem lehet kicsikarni a szeretetét, és nem is érdemes...lesz más...sablon, de így van. Inkább legyél hálás a sorsnak, hogy megóv téged még több szenvedéstõl, mert lássuk be, ebbõl már csak az sülhet ki, ha megmarad a kapcsolat akkor is. Most légy erõs...és késõbb boldogan fogsz visszagondolni erre a döntésedre. Szurkolok, hogy találj majd egy csodálatos párt magadnak. Ahogy mondják, ha becsukódik egy ajtó, kinyílik egy másik! Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: na igen, én is ezt várnám el tõle...:/
nincs büszke szerelmes ember..aki szerelmes pont hogy nem büszke...aki szerelmes néha épphogy totál meg tudja alázni magát. Aki játszmázik..na az lehet büszke.
A kérdező hozzászólása: különösebben sehogy. kilátásba helyeztem már. az a baj vele, hogy nem is mondja ki az ézéseit sokszor. inkább palástolja! buszke egy nõszemély.
A kérdező hozzászólása: megromlott az utóbbi 1 hónapban a kapcsolatunk tény.
A kérdező hozzászólása: pénzemért biztos nem, csóró vagyok. ha ronda lennék öszes se jöttünk volna, gagyi vagyok...az lehet, de inkább szerelmes...:/
gondolom magának való típus, introvertált (: én se szeretek többet együtt lenni valakivel, ha van párom, heti 1-2 elég
ennek hosszabb távin semmi értelme, csak azért el lehet mondani van valakim, ennek annyi akinek 1-2 nap elég, azzal kezdeni sem érdemes, szóval beszéld meg vele, ha van eszed szakítasz, menjen és keressél olyat aki szeretni fog Téged!!
A kérdező hozzászólása: gyáva vagyok. nem emrek szakítani, mert félek, hogy még iylet sem találok. nagyon szép lány tényleg...csak igen magánakvaló. :/
ne légy már szánalmas. szakíts vele, ha akarsz. ha hiszel magadban úgy is találsz mást.
A kérdező hozzászólása: épp ez. hogy akarok e mást találni?! igazad van teljesen! amugy. és utálom hogy megitn bekavartak az érzelmek. fél évig oylan jüvolt nemcvotl semmi extra. mostmeg puff
Sajnállak, tesó. :-( Ha valóban magának való a lány, akkor nem hiszem, hogy lenne még valaki a háttérben. Az azonban nagyon rossz gondolkodás, hogy csak azért nem szakítasz, mert félsz, hogy nem találsz mást. Ha egy kapcsolat ellaposodott, nem mûködik, nem azt kapják a felek, amit egy kapcsolattól elvárnának, akkor véget kell vetni neki.
ha ilyeneket mondasz magadra, hogy nem találnál jobbat, akkor ne csodálkozz ezen. Õ is érzi, hogy egy "bónusz" neked, és ezért igazából nem is törekszik megtartani, vagy odafigyelni rád jobban. A szépség nem minden. Mondd le azt a maradék kis talik egyikét is...nézd meg mit reagál.
kedves kerdezo, en egy eve vagyok a parommal egyut, es mivel mind ketten suliba jarunk meg o hetkozben dolgozik is gyakorlati munkan van.ezert hetkoznaponkent 1x talalkozunk, es hetvegen ha teehetjuk mind a ket napot szombat vasarnap, egyebkent heti 3talalkozo megvan nalunk es mi igy egyeztunk meg, h ne unyjuk meg egymast, kerdezd meg h miert nem akar tobbet talalkoni, ha minden nap talalkoztok elkobb utobb megunjatok egymast gondolkodj el a tancson udv.

Normális e az, ha a barátnőm 4 orgazmus és 30 perc után kérlel, hogy élvezzek el? Egyébként lányok ti mennyi ideig szeretitek és átlag hány orgazmusotok van egy aktus alatt? 28/F

Legjobb válasz: Szerintem is elég fél óra de boldog lennék,ha közben nekem is négy orgazmusom lenne... ha te több idõt igényelsz,akkor beszéljétek meg.Tényleg: Nem AKARSZ vagy nem TUDSZ elmenni elõbb?

4 orgazmus, 30 perc alatt? Én is szeretném *.* Nálunk jó, ha egy van, és akkor már boldog vagyok...
Szerintem is elég fél óra de boldog lennék, ha közben nekem is négy orgazmusom lenne... ha te több idõt igényelsz, akkor beszéljétek meg.Tényleg: Nem AKARSZ vagy nem TUDSZ elmenni elõbb?
gondolom szeretné, h neked is "jó" legyen, és nem akar önzõ lenni, h csak õ
Nem tudom annyi orgazmus után már én is örülük ha vége van, de elhiszem, hogy ez nem a legjob...
4 orgazmus!Jaj de irigylem...:P Nálunk fél órás egy menet és egy orgazmusom van.31/L
16 évesen??? Kétlem...
4 orgazmus basszus a mázlista ksi csaj:D!!nekem mé soha nem volt pedig voltam már sráccal nem is egyszer persze csak petting de akk is:(!15/L am egyetértek a legelsö komentel!
Én 10 perc alatt élvezek el 4-szer, de meg szoktam várni amig a párom is elélvez, utána meg kérlelem hogy had szívjak el egy cigit mert nem birom... Na es ez normalis?:) 16/L
nálunk az van, hogy kb 6-7szer elmegyek 15-17 perc alatt , aztán lassúzunk , kicsit lenyugszunk , aztán (gyakorlatnak hála) a végén egyszerre megyünk el . de van, hogy "játszadozik" velem, és kitolja az orgazmusomat, vagy megcsinálja azt , hogy minnél több :P és akkor meg visszavágok neki , húzom, húzom és a végén durr :P de volt, pl h annyira fáradt voltam, hogy mondtam neki, ho
A kérdező hozzászólása: Mi sem a lassú sexet csináljuk (amit magunk között csak NYUGDÍJAS sexnek nevezünk), igen fél óra az elég aktív mozgást jelent így, de mi még bírjuk szusszal s ebben csak a menet van benne:)
Én sose kérném :D Õ is mindig visszatartja.. Múltkor 2 órán keresztül csináltuk elmentem kb 20x. Hihetetlen jó tud lenni :P
Csak a saját példámmal tudok elõállni, de lehet, hogy a te barátnõd is hasonlóképpen van ezzel a dologgal. Imádom a barátomat, 5 év után is hulla szerelmesek vagyunk, viszont én nem nagyon szeretem a hosszú, gyertyafényes(...) szexet. Igénylem a sok ölelést, és azt, hogy szex közben a lehetõ legtöbb bõrfelületünk érintkezzen (tehát ne d.gás legyen), de nekem egy 10-15 perces, nagyon intenzív aktus bõven elég. Szerencsére a párom is ilyen beállítottságú, így megtaláltuk az összhangot :) Hogy hányszor élvezek el, az attól függ, hogy mennyi ideje nem szexeltünk- szóval elõfordul a 2 orgazmus is. Az gyakoribb, hogy egy 10 perces szex után még simogatjuk egymást, és ismét megjön a kedvünk... :) Fél óra? Szerintem mi nem is bírnánk addig szusszal :)
A kérdező hozzászólása: A kérdezõ barátnõje vagyok.:) A Párom persze h. eltudna menni elõbb is, de azt szeretné, hogy minél több orgazmusom legyen és nekem legyen a legjobb a világon!
*hogy nyugodtan menjen el :)
Érzékeny a bimbója.
Nyálazd be! Persze, hogy fáj neki, ha kidörzsölöd Valószínûleg érzékenyebb a bimbója az átlagnál Nyalogasd inkább neki
hát szerinted miért? próbáld ki azt a te farkadon ugyanannyi ideig...
A kérdező hozzászólása: nyelvel is szoktam! Szval nem csak kézzel és mondtam már nem durván! És nem félórákig csak nagyon keveset de finoman!
nagyon érzékeny, ennyi párom annyit se nagyon visel el, hogy nyelvvel hozzáérjek
Vágd le neki szvsz.

Baj az ha a barátnöm egyik ismerösével nagyon jól elvan de csak hülyülnek de ez nekem mégis rosszul esik? Ez normális?

Van egy ismeröse igaz jóval idösebb mint ö de angyalkámnak hivja a pasi öt sok szivet rak.... ö mondta h énvagyok fontos de megkérdezte h nem zavar e engem hogy nagyon jól elhülyülnek és énmeg modntamneki h nem akarom látni mit besézlnek meg nem szeretem látni hogy ha rajta nevet pl camon rossz érzés hogy valakivel sokkal jobban elvan :/

Legjobb válasz: Jah bocsánat és msn rõl van szó tehát msn en élöbe nem látták még egymást

A kérdező hozzászólása: Jah bocsánat és msn rõl van szó tehát msn en élöbe nem látták még egymást
én idegbajt kapok ha a csajom olyannal áll szóba 5 percnél hosszabb ideig akinek farka van. ugyh sztem normális
csak féltékeny vagy... ez természetes. Viszont most majdnem mondtam h nyugi hisz bejelentette neked h ott van egy srác.. Tehát nem akar többet tõle. Egyenlõre... :D nem megfélemlíteni akarlak, de ha a másikkal jobban elvan és vonzódik íránti és a másik nem homoszexuális, akkor nagyon gyorsan kapj észbe és tégy valamit! Nem õket kell eltiltani egymástól, sõt jobb ha nem mutatod ki, hogy féltékeny vagy, hanem mutass valami újat a barátnõdnek! Vagy kérdezd a legjobb barátnõket, hogy mivel tudnád teljesen kiütni a másik képet a bnõd fejébõl! A lényeg: kicsit mutathatod, hogy féltékeny vagy (ilyenkor a lány érzi a tõrõdést), de ne vitázzatok rajta! Ott rögtön megy és keresi a másik srácot!
Tuti megkeresném a pasit és kiütném :D Vagy legalábbis elbeszélgetnék vele azért, hogy kit hívjon angyalkámnak , meg hogy hova tegye a szívecskéit. Amúgy az én barátnõm is szokott beszélgetni fiúkkal , és nem zavar , mert tudom, hogy mennyire szeret, és azért nem tolja így :)

Normális az, ha a barátnőmmel 2 külön középiskolába járunk, 2 külön szalagavatónk lesz, és nagyon féltékeny vagyok?

Konkrétan ha csak arra gondolok,hogy keringőzik egy másik fiúval,akkor már görcsbe rándul a gyomrom,és elkezdek szédülni,de talán egyik legnagyobb vigaszom az hogy nem minden iskolában van keringő.Szerintetek egy szalagavató tönkreteheti a kapcsolatunkat,lehet belőle szakítás?

Legjobb válasz: Nehogy már ezért szakítsatok :D Minden iskolában van keringõ és nem jelent túl sokat a lányoknak sem az ottani párjuk (kivéve, ha direkt õk kérték meg, hogy táncoljon velük) De ha szeretitek egymást, akkor nem kell félned, hogy megcsalna vele, vagy elhagyna azért a fiúért :D

Nehogy már ezért szakítsatok :D Minden iskolában van keringõ és nem jelent túl sokat a lányoknak sem az ottani párjuk (kivéve, ha direkt õk kérték meg, hogy táncoljon velük) De ha szeretitek egymást, akkor nem kell félned, hogy megcsalna vele, vagy elhagyna azért a fiúért :D
Ha igazán szeretitek egymást ki. :) De egy napról lesz szó szóval nyugi :)
Jóisten, szalagavatónál jártok és még mindig ennyire gyerekek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszaitokat, azért kicsit megnyugtató.De nem tudom hogy mondjuk egy 23 lány, 4 fiús osztályban hogy lenne keringõ.Maximum marad az alkohol.
nem nagyon bízhatsz benne...
A kérdező hozzászólása: Itt nem arról van szó, hogy benne nem bízok, mert benne nagyon is, hanem azokban nem, akik a környezetében vannak, mert már volt tapasztalatom olyan szakításban, amelyikben a harmadik személy jól megkavart mindent, és mehetett a kukába az egész.Õ is bízik bennem (elviekben), de mégegyszer nem akarom ugyan ezt átélni.
a legtöbb lánynak semmit nem jelent a táncpartnere, fõleg ha van barátjuk. ne aggódj, nem lesz semmi baj. te elmész az õ szalagavatójára, és felkéred táncolni a végén, õ elmegy a tiedre, és ott is táncoltok. nagyon sok ilyen ismerõsöm volt, és nem lett belõle probléma. mármint akkor persze, ha mindketten normálisan kezelték a dolgokat. szóval kezeljétek normálisan :)
Fiúsuliba járok, itt nálunk az összes húg-nõvér, barátnõ, barátnõ bnõje, kolistárs...stb jelen van, mégse volt semmi zûr...

Szerintetek normális-e az, ha a barátnőm számomra idegen pasikat visz haza éjszaka ha nem vagyok otthon, arra hivatkozva, hogy neki nem idegen, 12 év kapcsolat után?

Legutóbbi példa: Három hete új munkahelye van, egy kisboltban boltvezető. Az éjszakás kolegája férfi, akivel műszak után bent szokott maradni hosszabb-rövidebb időre. Én otthon egyedűl várom, de nem jön, csak jóval később haza. Hétvégén kitalálta, hogy menjünk szórakozni. Elmentünk. Ott volt az új kolegája akit be is mutatott nekem. Később éjfél után eltünt, otthagyott a buliba és hazajött a pasival. Én nem tudtam róla. Hazaértem, nem örűltem, hogy lelépet, de amikor megláttam a srácot kiborúltam. Megesküdött, hogy nem történt semmi, de már csalt meg, úgy hogy kihasználta a bizalmam.

Legjobb válasz: Nem tudom mi nem elég egyértelmû ezen? Vele marad munka után, ott van a buliban ahová mentek (biztos nem egy fatális véletlen miatt) majd együtt lelépnek és felviszi a lakására amikor nem vagy ott, plusz már régebben megcsalt. Mi nem elég világos ezen?

Nem tudom mi nem elég egyértelmû ezen? Vele marad munka után, ott van a buliban ahová mentek (biztos nem egy fatális véletlen miatt) majd együtt lelépnek és felviszi a lakására amikor nem vagy ott, plusz már régebben megcsalt. Mi nem elég világos ezen?
Add meg neki teljes szabadságot!
Hát szerintem végig csal a barátnõd, de tévedjek inkább, legyen úgy! :)
Mit mondott, miért lépett le a pasival? Miért nem köszönt el tõled a buliban?
Tudom, hogy nem tartozik a tárgyhoz, de a kollégát amúgy nem úgy írjuk... "Neki nem idegen" naná, akivel lefekszem, az nekem sem az.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ezek szerint nem én vagyok túl féltékeny és nem túl nagy a fantáziám. Az Õ szemszögébõl neki egy kapcsolat mellett kell a szabadság is, és azt mondja nem történt semmi. Kapott már több esélyt, jól elb...tam.Én nem akarok nyitott kapcsolatot!
A kérdező hozzászólása: "Mit mondott, miért lépett le a pasival? Miért nem köszönt el tõled a buliban?" A buliban odajött, és közölte, hogy átmegy egy másik buliba, megkérdezte hogy megyek-e, de ott maradtam a közös haverunkkal. Megbeszéltük, hogy telefonon beszélünk. Amikor már indulni akartunk haza, felhívtam hol van, erre az volt a válasz, hogy mindjárt hazaér. Mondtam neki, hogy 10 perc múlva otthon vagyunk mi is.
légyszi, szakíts vele, MOST...
Barátom a csajod egy büdös r!banc! Kíváncsi vagyok a kérdés utóéletére. Kidobtad, vagy most is vígan kúrogat félre melletted? Szerintem ha még nem tetted ki akkor kefélj te is akivel jól esik. Vagy járjatok egy swinger klubba.
A Cosmoban irtak, hogy jot tesz a bornek.
abszurd de normális...
Már hogy a fenébe ne lenne normális? ;)
lehet kipróbálja vn e valami szépészeti hatása :D jópofa... én is ki fogom
a young g majd megmondja h mit csinálj csurgasd a fejére a szószt aztán kend szét a haján ez durván hangzik, de én kemény vagyok laza vagyok, [email protected] te [email protected]
uhh miért ne lenne normális?!:D
Kicsit fura, de élvezd, és fejtsd ki a tetszésedet, mert azért csinálta! Sztem egy pornóból lopta az ötletet, hogy neked jó legyen!
mondcsak: a barátnõd férfi?
Nem, ilyen még soha nem fordult elõ a történelem folyamán. Asszem rossz kezekben van a hölgy, még nem hallottam senkitõl olyat, hogy ezen megrökönyödött volna.
normálisabb mintha azt kérné szarj a mellére majd szétkenné és nyalogatná
Élvezi ez van :D
tegezhetsz, lélekben fiatal vagyok nem normális, de én nem vettem észre 78/F
Ha megkér, hogy nyald le, akkor lehet, hogy nem normális...:D

Tegnap megvolt az első a barátnőmmel. Illetve nem volt nagyon, mert nem teljesen állt fel a farkam. Ez elsőre normális? Egyesek szerint ez a túl sok stressztől lehet, meg az izgalomtól.

Kérdeznék mégegyet, (tudom ezt nem szabad) ha az els?nél megujjaztam akkor attól átszakadhat a sz?zhártyája?

Legjobb válasz: Nekem sem állt fel rendesen, mert nagyon stresszeltem. :S És igen, átszakadhat.

Nekem sem állt fel rendesen, mert nagyon stresszeltem. :S És igen, átszakadhat.
Normális ha az elsõnél még nem kemény teljesen!
Igen, normális, az én barátomnak sem állt fel az elsõnél. És nekem már az ujjazásánál átszakadt a szûzhártyám, mert nagyon fájt, az elsõ "igazi" szex viszont már egyáltalán nem fájt.
1 kérdés: igen normális hogy az elsõnél nem állt fel annyira. ezzel semmi baj nincs. azért nem állt fel mert nem elégített ki ott lent vagyis nem szopott. 2. kérdés: igen az ujjazástól is elszakadhat. igaz kicsit bent van szóval ha nem nyomtad be teljesen nem hiszem de ha igen akkor sajna igen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, ez nagyon megnyugtatott:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!