Találatok a következő kifejezésre: Az normális a 32. héten (9 db)

Az normális ha a 32. héten a lepény 1 fokban érett?

Legjobb válasz: Szia! Épp tegnap kérdeztem a dokimtól ugyanezt, mert nekem is ez volt, és azt mondta hogy az jó, mert még egyáltalán nem meszes, és így tökéletesen tudja táplálni a babócát.

Szia! Épp tegnap kérdeztem a dokimtól ugyanezt, mert nekem is ez volt, és azt mondta hogy az jó, mert még egyáltalán nem meszes, és így tökéletesen tudja táplálni a babócát.
nekem a 30. héten volt II. fokban érett de nekem a doki azt mondta hogy elöbb jöna ababóm mint a kiírt idõpont.
Az I. fok teljesen normális, a II. fok már azt jelenti, hogy kezd meszesedni, közeledik a szülés...de még lassan. Innentõl eltelhet 4-5 hét is, mire III. fokban lesz érett, akkor viszont már tényleg bármikor jöhet a baba. Az égvilágon semmi rosszat nem jelent, hogy neked még csak I.

Mennyire normalis az, hogy most a 32. hetben mikor mozog a pici, mintha apro pattogasok lennenek a hasam korul. Volt mar ilyen valakinek, ha igen mit jelent ez? Vagy kerdezzek ra inkabb a dokinal?

Legjobb válasz: Olyan, mintha a kis csontjai ropognának? Ha igen, akkor azért, mert azok ropognak. Nekem is volt, doki azt mondta nem gond. Megszületése után is sokáig ropogtak a lányom csontjai/izületei.

Olyan, mintha a kis csontjai ropognának? Ha igen, akkor azért, mert azok ropognak. Nekem is volt, doki azt mondta nem gond. Megszületése után is sokáig ropogtak a lányom csontjai/izületei.
Lehet hogy csuklik? :-)
Húgom folyton csuklott anyum pocakjában :)

Most voltam 32. heti ultrahangon és azt mondták már fejjel lefelé áll a babám. Normális ez? Nem korai?

Legjobb válasz: Minden irodalom szerint a 32. héttõl fordul meg a baba, úgyhogy nyugdoj meg, teljesen normális. CSak a többször szült nõknél fordul elõ, hogy késõbb fordul meg. Boldog babavárást!

Minden irodalom szerint a 32. héttõl fordul meg a baba, úgyhogy nyugdoj meg, teljesen normális. CSak a többször szült nõknél fordul elõ, hogy késõbb fordul meg. Boldog babavárást!
Nekem a terhességem elejétõl minden ultrahangon be volt fordulva fejjel lefelé a fiam. Semmi gondunk nem volt ettõl, teljesen idõben született meg :)
Mért lenne korai?Minél nagyobb annál nehezebben fordul meg, örülj neki hogy már célirányban van!
teljesen az!es jo jel, csokken a csaszar-veszelye!orulj neki

31-32. hétben járhatok. BPD:76mm, FL:61. 5mm, AC:259mm. Normálisak ennyi idős terhesen ezek az adatok? Mennyi a normális?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 30+4 hetesenvolt BPD: 75mm Fl: 57mm THQ: 72mm ugyhogy szerintem jók az adataid.

Szia! Nekem 30+4 hetesenvolt BPD: 75mm Fl: 57mm THQ: 72mm ugyhogy szerintem jók az adataid.
szia. nekem a 32. héten ezek a babám adatai: BPD:81 mm, OFD:92 mm, HC: 272 mm, AC: 280 mm, FL:72 mm

32. heti ultrahangnál azt mondták, hogy a méhlepény 2. fokon érett ez normális?

Legjobb válasz: Sztem igen. Közeledik az idõ. De ne ijedj meg, én kihúztam így 8 hetet simán. :D

Sztem igen. Közeledik az idõ. De ne ijedj meg, én kihúztam így 8 hetet simán. :D
jobb, mintha 3. fokban lenne érett... remélhetõleg kibírsz még jópár hetet....
nekem a 38 dik héten volt 1 fokban érett csak..csodálkoztam is keveseltem.. de a szonográfus szerint semmi gond nem volt. semmit se jelent még az sem ha 3 mas fokú. persze akkor már elvileg közleedik az idõ, de akár így is túlhordhatod több héttel is

Segítség! 32 hetes km vagyok, ma voltam UH-on és azt mondták hogy két héttel nagyobb a baba, tehát ő 34 hetes, a méretei: BPD:87 mm; AC: 312 mm; FL: 61mm, normális ez? A múlt héten hagytam abba az Elevit szedését, lehet a vitamin miatt ilyen nagy?

Legjobb válasz: Ezen nem szabad izgulni, nekem meg pont hogy 1 héttel kisebbnek mondták. Az utolsó menstruációtól csak a várható szülés idõpontját számolják ki, a peteérés mindenkinek máskor van a cikluson belül. Nekem azt mondta a dokim, hogy az elsõ ultrahangon megállapított kor a legpontosabb. Nekem a 7 héten azt mondták, hogy 5 hetes terhes vagyok. Az elevittõl nekem nem lett nagy a babám és inkább szedd, ebben a hideg téli idõben, kell a vitamin. Remélem tudtam segíteni abban, hogy megnyugodj kicsit.

Ezen nem szabad izgulni, nekem meg pont hogy 1 héttel kisebbnek mondták. Az utolsó menstruációtól csak a várható szülés idõpontját számolják ki, a peteérés mindenkinek máskor van a cikluson belül. Nekem azt mondta a dokim, hogy az elsõ ultrahangon megállapított kor a legpontosabb. Nekem a 7 héten azt mondták, hogy 5 hetes terhes vagyok. Az elevittõl nekem nem lett nagy a babám és inkább szedd, ebben a hideg téli idõben, kell a vitamin. Remélem tudtam segíteni abban, hogy megnyugodj kicsit.
16.33-as vagyok. A 34 negyedik héten mondták 33 hetesnek. Ez kimaradt az elejébõl.
Szia! Ezen ne izgulj, örülj neki, hogy ilyen jól fejlõdik a babád. Az én babókám is nagyobb a kelleténél, de én örülök. Hidd el, a 37. hét körül már örülni fogsz, hogy jól fejlett, mert talán akkor elõbb is kibújik majd:)
Szerintem sem kell aggódnod, a babád méretei teljesen normálisak! Egyébként is 10% eltérés lehet a valós és a uh által becsült adatok között! Nekem a 40.héten az uh vizsgálaton 2700g-ot mondott a babámra a nõci, rá 12órára 3000g-os babám született, pedig nem is ettem semmit közben!
Pedig 17:22-nek igaza van. Az UH csak egy becslést ad, ami 10%-ban eltérhet a valóságtól lefelé is, meg felfelé is, és ez teljesen normális és gyakori. Sõt, többet mondok: az eddig legnagyobb becslési hiba 2, 5 kiló volt! (Nyilván ez egyedi és egyszeri eset.)
Vitamintól NEM NÕ ÓRIÁSBÉBI. Nem tudom, ki terjeszti ezt a marhaságot. A te babád nagyobbra nõtt az átlagnál, valószínûleg genetikusan ilyen.
És miért nem tõlük kérdezted meg hogy ez baj-e?
Hány grammra becsülték?
Szia! Ez tényleg genetika, én nem szedtem vitaminokat, nagyon vékony vagyok. A második leányzómat 56 kilóval szültem és 4 kiló lett, senki nem nézte volna ki belõlem, mert pici hasam volt. Most várom a 3. babát, a 30 hetes uh eredményei: BPD: 82 mm, AC: 285, FL: 61 mm, becsült súlya 1930 gramm. A fej és haskörfogat szerint 33 hetesnek felel meg és én 30 hetesen voltam. Én is kérdeztem, hogy ez igy oké? Az mondta a doki, hogy minden rendben, de hatalmas a bébi. Most is csak 56 kiló vagyok, viszont hatalmas a pocakom, a dokim is azt mondta, hogy a hasam méretébõl gondolta, hogy nem lesz egy törpe a baba. És tényleg nem szedtem vitamint. És még csak nem is foganhatott elõbb, mert a párom éppen félidõben ért haza külföldrõl. Szerintem ez nálad is teljesen normális. Kicsit nagyobb bébire számíthatsz. De még az is lehet, hogy az uh se teljesen pontos. Könnyû szülést kívánok neked is! 35 hetes km.
En ugyanilyen adatokkal 38+1-re szultem, 3600gr-os babat!Szamithatsz ra h kesobb is jo nagy lesz(6hosan 9500gr volt). Viszont tenyleg nem a vitaminoktol fugg, hanem genetika, ahogy mar irtak elottem.
A kérdező hozzászólása: A többi válaszolónak meg köszönöm a segítséget!!!
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak írnám, hogy megkérdeztem, de nem nyugtatott meg a válaszuk.Amit meg te írtál az meg nem válasz a kérdésre!!!
A kérdező hozzászólása: 2450 gr-ra.

32 hetes kismama vagyok. Ma voltam UH-n, ahol azt mondták, hogy nagy a baba hólyagja.63*45 mm. Mit jelent ez? Mennyi lenne a normális? Az AC 303mm, a BPD 86mm.2 hét múlva kell visszamennem.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is megmérték a hólyagot, (53*29mm) mert elõtte egyszer sem volt telitett, aztán a legutóbbi uh-on már nem látszott, valószinü kipisilte. Szerintem normális, mert ha nem lenne, akkor szóltak volna. Nekünk a 32. héten a bpd 84 mm volt. Ne aggódj. 39 hetes kismama

Szia! Nekem is megmérték a hólyagot, (53*29mm) mert elõtte egyszer sem volt telitett, aztán a legutóbbi uh-on már nem látszott, valószinü kipisilte. Szerintem normális, mert ha nem lenne, akkor szóltak volna. Nekünk a 32. héten a bpd 84 mm volt. Ne aggódj. 39 hetes kismama
Az elõzõ vagyok, valószinü azért hivnak vissza, hogy megnézzék, még telitett-e. Nekünk 3* volt ugyanakkora.

Tisztelt doktor úr! Hat hete loop conisation estem át. Egyébként 32 éves vagyok, a szövettan: CIN II. Az orvosom azt mondta, már normális életet élhetek, de sajnos a szexuális élet hüvelyi fájdalmat okoz, és irritációt. Nincs túlzott folyás, ilyesmi, csak

Tisztelt doktor úr! Hat hete loop conisation estem át. Egyébként 32 éves vagyok, a szövettan: CIN II. Az orvosom azt mondta, már normális életet élhetek, de sajnos a szexuális élet hüvelyi fájdalmat okoz, és irritációt. Nincs túlzott folyás, ilyesmi, csak ez a feszítő, irritált érzés és az együttlét alatt-után fellépő fájdalom. A cikatridina kúpot ki szeretném próbálni, de nem tudom, épp gyógyulgató méhszájjal szabad-e. Nem szeretném elrontani a cytológiai kontroll eredményét, de már nagyon szeretnék rendes házaséletet. Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina hüvelykúp alkalmazása kifejezetten ajánlott a méhszájon, vagy a hüvelyen végzett beavatkozások után, mert elősegíti a gyógyulási folyamatot és csökkenti a hüvelyi érzékenységet is! A Cikatridina kúp természetes összetevőket tartalmaz, azt legalább 6-8 hétig tanácsos használni a műtét után, legalább heti 2-3 alkalommal. További kérdés esetén is készséggel állunk rendelkezésére. Üdvözlettel: Dr. …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina hüvelykúp alkalmazása kifejezetten ajánlott a méhszájon, vagy a hüvelyen végzett beavatkozások után, mert elősegíti a gyógyulási folyamatot és csökkenti a hüvelyi érzékenységet is! A Cikatridina kúp természetes összetevőket tartalmaz, azt legalább 6-8 hétig tanácsos használni a műtét után, legalább heti 2-3 alkalommal. További kérdés esetén is készséggel állunk rendelkezésére. Üdvözlettel: Dr. … Olvass tovább »

Tisztelt doktor úr! Hat hete loop conisation estem át. Egyébként 32 éves vagyok, a szövettan: CIN II. Az orvosom azt mondta, már normális életet élhetek, de sajnos a szexuális élet hüvelyi fájdalmat okoz, és irritációt. Nincs túlzott folyás, ilyesmi, csak

Tisztelt doktor úr! Hat hete loop conisation estem át. Egyébként 32 éves vagyok, a szövettan: CIN II. Az orvosom azt mondta, már normális életet élhetek, de sajnos a szexuális élet hüvelyi fájdalmat okoz, és irritációt. Nincs túlzott folyás, ilyesmi, csak ez a feszítő, irritált érzés és az együttlét alatt-után fellépő fájdalom. A cikatridina kúpot ki szeretném próbálni, de nem tudom, épp gyógyulgató méhszájjal szabad-e. Nem szeretném elrontani a cytológiai kontroll eredményét, de már nagyon szeretnék rendes házaséletet. Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina hüvelykúp alkalmazása kifejezetten ajánlott a méhszájon, vagy a hüvelyen végzett beavatkozások után, mert elősegíti a gyógyulási folyamatot és csökkenti a hüvelyi érzékenységet is! A Cikatridina kúp természetes összetevőket tartalmaz, azt legalább 6-8 hétig tanácsos használni a műtét után, legalább heti 2-3 alkalommal. További kérdés esetén is készséggel állunk rendelkezésére. Üdvözlettel: Dr. …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina hüvelykúp alkalmazása kifejezetten ajánlott a méhszájon, vagy a hüvelyen végzett beavatkozások után, mert elősegíti a gyógyulási folyamatot és csökkenti a hüvelyi érzékenységet is! A Cikatridina kúp természetes összetevőket tartalmaz, azt legalább 6-8 hétig tanácsos használni a műtét után, legalább heti 2-3 alkalommal. További kérdés esetén is készséggel állunk rendelkezésére. Üdvözlettel: Dr. … Olvass tovább »

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!