Találatok a következő kifejezésre: Az normális a 32 (35 db)

Szerintetek normális az ha egy 32 éves srác folyton csak a számítógép előtt ül, és játszik?

A srác folyton a számítógép előtt ül és játszik. 32 éves, nincs családja, egy 9 hónapos kapcsolatot tud felmutatni, és azt hogy rendesen eljár dolgozni. Nincsenek barátai akikkel találkozna, mindenkit elzár magától. Partnere többször kérte, hogy ezt a tevékenységét csökkentse, de mintha meg sem hallaná. Szerintetek ki nőheti még ilyen korban valaki ezt a féle függőséget? Van esély arra hogy baráti, élettársi viszonya normális legyen, ugy hogy partnere nem él ilyesfajta tevékenységekkel?

Legjobb válasz: Rejtély számomra hogy szedte fel a barátnõjét. Egyébként persze, tök normális, hogy egy 32 éves férfinek nincs élete a gépen kívül, csak néha-néha dolgozik, hogy finanszírozhassa a gépét... -.- Amúgy úgy nézem a fickónak tök megfelel ez az életmód, szóval minek változtasson rajta?

Rejtély számomra hogy szedte fel a barátnõjét. Egyébként persze, tök normális, hogy egy 32 éves férfinek nincs élete a gépen kívül, csak néha-néha dolgozik, hogy finanszírozhassa a gépét... -.- Amúgy úgy nézem a fickónak tök megfelel ez az életmód, szóval minek változtasson rajta?
Attól félek én is erre a sorsra jutok :D De akkor már csak a pisztolycsõ segíthet... Sajnos kérdezõ, nincs rá esély. Egyetlen normális ember sem tolerálja, ha hanyagolja egy számítógépes játék miatt is. Az egyik haverom 28 éves, ugyanez a kategória. De õt ismerem annyira, hogy tudom, ha akad bármi értelmes program, esetleg akadna barátnõ, hanyagolná a témát. Sok múlik az emberen. Talán esély akkor van normális kapcsolatra, ha talál magához illõ kocka lányt. Annó én is összefutottam játékon belül olyanokban akik 30on felül voltak, gyerekkel és együtt játszottak. Ilyesmit lehet elképzelni a jelenlegi szituáció mellett. De ha annyira függõ és annyira hanyagol minden mást, sajnos az sem fog sokéig tartani... 21F
Igen, normális.
Te vagy az Zsuzsi?:D Inkább gyere fel ts3-ra azt beszéljük meg :DDDD
A kérdező hozzászólása: Szeretem õt, és ezért is zavar hogy ezt nem érzem viszont. Nem tudom megmondani mennyit ül ott, amint felkel odaül, aztán ha már nagyon kivagyok akkor kapcsol filmet:/ de lehetetlenség vele beszélgetni is. Már annyi ideje tart ez hogy nemtudom mirõl lehetne vele beszélni, ha mesélek neki nem mondja meg a véleményét, ha kérdezem szinte tõmondatokban felel. Ha gépnél van esélytelen hogy emlékezzen rá mirõl beszéltünk, pedig szokott olyankor reagálni:D nem tudom mit kéne csinálnom:( ugy érzem hogy hagynom kéne, hogy találjon magának valakit aki ezzel együtt tud élni, de nem megy mert szeretem:'( és tényleg normálisnak tartja ezt az életvitelt így:(
Biztos, hogy szeret csak sajnos leköti a travi!Pont ezért írtam, hogy mi elõtt le ülne a Pc elé rángasd félre és próbálj meg vele beszélni!Légy akaratos és céltudatos!Mond el neki azt ami bánt!S ha nem figyel rád öntsd le egy pohár vízzel!Tudom durva módszer de hatásos! Sajnos ez már a függõség jele, nem tudja elválasztani a határokat!Én is ilyen vagyok csak nekem abból jó h a párom is játsza így nem zavar ez az egész.
Hát ez a kor tv-je.... Ha úgy fogod föl, hogy jobb, hogy nem a kocsmában ül, nem pókerezi el a pénzét, nem drogozik, nem iszik, nincs rossz társaságban, akkor tök jó. Ha úgy, hogy nagyon idegesít, akkor még jobban fog. Az én férjem amíg nem voltunk házasok, addig be sem kapcsolta elõttem a gépet, bár nem is éltünk addig együtt, de azért együtt mindig inkább értelmesebben töltöttük az idõt. Persze mondta, hogy elõtte mennyit gépezett, végülis 16 éves korától csak az elõtt ült, de azt gondoltam, hogy most megváltozott a helyzet. Aztán lett házasság, gyerek, és azóta folyton a gép elõtt ül. Nem is hinném el, hogy ez ugyanõ. Nekem nincs más választásom, és igazán ennél több rossz tulajdonságot nem is tudok felsorolni, szóval vagy lekötöd magad mással (és akkor majd nem zavar annyira), vagy keresel egy izgalmasabb fickót. Legjobb lenne, ha eljárnátok moziba, színházba, futni, bringázni...
Örülj neki: tuti, hogy nem csal meg, nem iszik, nem agresszív. Nem próbáltál még meg beszállni a játékba?
Nem normális. Beteg. Van aki drogozik, iszik, gépezik. Õ egy másik világban él, ahol te nem vagy.
én is régebben egész nap gép elõtt ültem de meguntam mert a szerepjátékok nem érdekelnek a többit meg mind kijátszottam...
"Szeretem õt, és ezért is zavar hogy ezt nem érzem viszont"- ez van, õ meg nem szeret. Volt valaha, hogy érezted, éreztette? Lehet, hogy ez jobb, mintha kocsmában ülne, de rosszabb, mint ha otthagynád, és keresnél valakit akit úgy szerethetsz, hogy viszontszeret.
Figyi 10-es vagyok!Idõ kérdése és újra fogja játszani!Ezeket a dolgait vagy elfogadod vagy nem!De ha szekálni fogod azzal nem sokat fogsz elérni!Tapasztalatból mondom.Engem is feszt szekálnak miatta.S olyankor még jobban bele menekülök ezekbe a játékokba.Beszéld meg vele, h X órát tölt a játékkal a többit meg veled.Legyen meg az egyensúly.
19 évesen egy 32 éves csávó mellett vagy? Azért az sem pite [email protected] :D:D Abszurditásban egymásra találtatok. Viccet félretéve. Nem tudhatjuk, hogy eltúlzod-e vagy sem. Mivel nem mondtad mégis mennyit tölt naponta ott. Az tény, hogy inkább ez legyen mint az alkohol meg a drog, de ha annyira elhanyagol végülis ez sem jobb. Szereted õt amúgy? Vagy csak megvagy vele, hogy legalább van valakid? Mert 19 évesen bizony rengeteg lehetõség áll elõtted... 21F
wow vagy cs? esetleg cod?
forevörálón
A kérdező hozzászólása: Lol, travian, cod és travián félék...:( a barátnõje számithat változásra? Minnél több ember véleménye érdekelne, mert az enyém kevés:)
Változás mindíg lehetséges. De 32 évesen ez már elég berögzült életmód. Biztos 18-20 évesen kezdte vagy még korábban, szóval a változtatás kõkemény lesz. Te vagy a lehetséges barátnõ? Vagy ismerõse vagy a srácnak?
Most hülyén hangzik amit mondok, de szerintem egyszerre abnormális és irigylésreméltó. Az elsöt nem kell magyaráznom miért... Azért irigylésreméltó, mert Ö elégedett magával az életével és nem azért küzd, hogy elfogadják.
A kérdező hozzászólása: 9 hónapja vagyok mellette, és nem tudom miért... Vágyom arra hogy foglalkozzon velem, beszélgessünk, hogy tényleg érezzem hogy van mellettem valaki, hogy legyen egy biztos pont az életemben. De a játék ugy érzem többet ér neki, mint ez a kapcsolat. 9 hónapja tart, 13 év van köztünk az õ javára. Nem tudom hogy eltúlzom a dolgokat, vagy igazam van. Szerinte felfújom, és olyan vagyok mint az anyja, hogy [email protected] érte hogy sokat ül a gép elõtt:( Véleményeket pls:/
Travit én is nyomom napi 20-22 orában :D Hát errõl nehezen fogod leszoktatni max ha elcipeled egy jó pszichológushoz :)
A kérdező hozzászólása: Jelenleg nem travizik, mióta decemberben megnyerték a szervert...:/ most van helyette sok más
Ha ilyen a beállítottsága, akkor hogyan volt esélyed megismerkedni vele? Ha folyton a gépe elõtt ül, nem viszonozza az érzéseidet és még beszélni is alig tudsz vele, akkor inkább vagytok lakótársi, mint kapcsolati viszonyban. Fõleg akkor, ha még külön ágyban is alszotok. Amúgy "bagoly" mond "verébrõl" véleményt, a 29 éves fejemmel nekem nemhogy 9 hónapos, de még 9 napos kapcsolatom sem volt (még egy perces sem). Én is elég sokat ülök a gépem elõtt, de ha véletlenül valami csoda folytán összejönnék valakivel, akkor azért ilyet nem csinálnék, foglalkoznék vele.

Indukciós főzőlapot szeretnék venni. A boltos szerint 1 fázisról csak 1, 5 főzőzónányi felület működne. A használati útmutatója szerint 7, 4 kW az összteljesítménye, ez miért ne működne normálisan egy 32, netalán 40 A-es kismegszakítóról egy fázison?

Mellesleg megnéztem a bekötési tábláját, jelezve van, hogy 1 fázisra is köthető, csak akkor a két bemenetet együtt kell rákötni a fázisra, plusz egyet-egyet nullára meg védővezetőre nyilván. A lap különben Electrolux EHL 6740 FOK.

Legjobb válasz: Ha 32A a folyamatos áramfelvétele, az induló pár pillanatig 50-60A is lehet. Nem valószinû, hogy ezt tartósan bírná a hálózat. Meg aztán 32-40A se sok háztartásban van kiépítve. Ehhez amúgy 6mm2-es vezetékezés kellene. Az átlag háztartásban jó ha 2.5-es van.

Ha 32A a folyamatos áramfelvétele, az induló pár pillanatig 50-60A is lehet. Nem valószinû, hogy ezt tartósan bírná a hálózat. Meg aztán 32-40A se sok háztartásban van kiépítve. Ehhez amúgy 6mm2-es vezetékezés kellene. Az átlag háztartásban jó ha 2.5-es van.
Bekotheto 1 fazisra is, de a vilagon nincs 32A-tol nagyobb automata ... Tudtommal ettol nagyobbat nem is engedelyez az aramszolgaltato lakasokhoz , igy nem tudnad egyszerre hasznalni az osszes fozozonat.
A kérdező hozzászólása: Teljesen új vezeték lesz húzva, az nem probléma, meg nem hiszem, hogy egyszerre használnám mind a 4 zónát maximális teljesítményen. Csak azért 3 nem ártana, ha eldöcögne egyszerre. ELMÛ-tõl meg elméletileg lehetne igényelni 40A-t, csak gyakorlatilag nem adnak. Ha meg netán behúznék 3 fázist, az mennyibe kerülne? (2. emelet, régi társasház) Az elmûnek fizetendõ hálozatfejlesztési díj mértékét azt tudom, csak a villanyszerelési meló díját nem.
A kérdező hozzászólása: Különben most egy 5, 3 kW-os fõzõlap van, az gond nélkül elment max teljesítményen, igaz úgy nem használtam gyakran. Mondjuk majd kipróbálom, hogy a 3, 4 kW-os sütõvel együtt bírja-e.
Gondolj azért bele: nem biztos, hogy csak fõzni akarsz egyidõben. Mellette ég még pár villanyégõ, estleg kávéfõzõ, mosógép is megy. Valamelyiknél majd besokall...

Normális az, ha a menzeszem 32 nap után jön meg?

Még ma járok a 32 napnál, csináltam egy tesztet, és az negatív.

Legjobb válasz: Igen normális...a határok 25 és 35 nap között vannak...ha már ezektõl eltér akkor van a gond :)

Igen normális...a határok 25 és 35 nap között vannak...ha már ezektõl eltér akkor van a gond :)

Szerintetek az normális ha a barátom (32) havonta két-három hétvégét is a szüleinél tölt és nem együtt velem?

Másfél éve lakunk együtt, és ? minden második héten vagy még gyakrabban hétvégenként vidékre utazik a szüleihez, mert segít nekik a ház körüli munkákban. Néha én is megyek vele, de ott sem vagyunk együtt mert én a konyhában vagyok az anyukájával, ? pedig fát vág, füvet nyír...stb. Szerintem túl sok id?t tölt a szüleinél, pedig már 32 éves. Én úgy gondolom, hogy a saját életét kéne élnie. Úgy érzem nem töltünk együtt elég id?t mert sok hétvége kiesik és emiatt nem tudunk igazán közel kerülni egymáshoz lelkileg sem. És ez így megy mióta ismerem ?t. Mi a véleményetek? Normális hogy ilyen sokszor megy a szül?khöz?

Legjobb válasz: Szerintem normális. Míg a férjemmel saját lakásban éltünk, mi minden hétvégén a mamájánál voltunk, mert annyi a teendõ. Én is jöttem vele, ez nem volt kérdéses, a munkát is lehet élvezettel csinálni, ha annak van eredménye. Végül úgy alakult, hogy most itt lakunk a mamánál, szépen felújítottuk a házat, nem kell egy társasházban nyomorognunk. Megmentettük a házat és tudjuk gondozni a mamát. mi mindent együtt csinálunk. Ez is együttlét. Próbáld ki, hogy nem a konyhát választod, hanem segítesz neki valami kinti munkában, addig is vele vagy, és lehet, hogy rákapnál az ízére a dolgoknak.

Szerintem normális. Míg a férjemmel saját lakásban éltünk, mi minden hétvégén a mamájánál voltunk, mert annyi a teendõ. Én is jöttem vele, ez nem volt kérdéses, a munkát is lehet élvezettel csinálni, ha annak van eredménye. Végül úgy alakult, hogy most itt lakunk a mamánál, szépen felújítottuk a házat, nem kell egy társasházban nyomorognunk. Megmentettük a házat és tudjuk gondozni a mamát. mi mindent együtt csinálunk. Ez is együttlét. Próbáld ki, hogy nem a konyhát választod, hanem segítesz neki valami kinti munkában, addig is vele vagy, és lehet, hogy rákapnál az ízére a dolgoknak.
Azt megbeszélhetitek hogy mondjuk csak minden 2. vagy 3. hétvégén menjen haza alapbol de ha valami munka van akkor persze bármikor. Nálunk alapvetõen casládi esemény h vasárnap nagymamámhoz megyünk és ott összegyöülik az egész család egy nagy vasárnapi családi ebédre. ahova a fiatalabbak is nyugodtan hozzák a barátnõjüket feleségüket stb. 25 vagyok lassan feleségül veszem a barátnõm és szerintem nálunk is alap lesz h ha nemis minden hétvégén de kéthetente anyuéknál vagy õ anyujáéknál családi ebéd. Hozáteszem h nekem elég jo viszonyom van a szüleimel és az egész csapat elég családcentrikus. szoval szerintem normális amit a pasid csinál
Szerintem kössetek kompromisszumot, beszéld meg vele, hogy hétvégén szeretnél kettesben vele programot, osszátok be, két hétvége a tied, kettõ a szülõké. Ha tényleg van ott mit csinálni, akkor természetes, hogy segíteni akar.
Szerintem meg az a természetes, hogy SEGIT a szüleinek - mert a kérdésedböl is az derül ki, hogy nem azért megy, mert nem akar veled lenni, hanem mert ott sok mindent el kell végezni, amit a szülök nem gyöznek. Ezen kivül ha együtt éltek, akkor elég sokat van veled.
: ma 11:37 vagyok! De ez betudható annak hogy nekem mindig is rossz viszonyom volt a szüleimmel...
Igen normális.
"Ha meg van kedved küldhetsz is egy sexy képet magadról :D:D:D " 30 eves, friss feleseggel. Igy, lehet, nem sokaig marad veled. "remélem segítettem" Mind rendben volt, a :D:D:D bekopesig.
Hát kinek mi a normális nem tudom igazából...abban viszont igazad van hogy a saját életét kellene élnie..ha én a barátnõmmel élnék ennyi ideje biztos nem járkálnék haza, sõt nagy ívben elkerülném õket!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, én is úgy gondolom ahogy te, hogy ideje lenne 32 évesen saját lábára állni, és a mi jövõnket alapozni, több közös progit csinálni készülni a családtervezésre...stb. Egyébként nincs ott mindig olyan nagyon sok munka, csak valamiféle kényszerességbõl megy oda, mindig kitalál valami ürügyet amiért mennie kell. Szerintem nem jó kettõs életet élni. De sajnos õ normálisnak gondolja ezt az egészet, persze érzékeli hogy nem jó a kapcsolatunk emiatt de nem tesz semmit. Fogalmam sincs mit tegyek, már nagyon sokszor beszéltem vele errõl. :(
ilyet én is ismerek sajna:S:S:S:S igen az pedofil v. beteg:S:D
nem 14 év alatt számit annak!!! hiszen ugy van hogy az a felnõtt korú aki betöltötte a 18at!!!!! szal ha ti azt mondjátok hogy helyes lenne hogy egy 14éves lány meg egy pl. 40 éves pasi együtt vannak??!!!!! hát ti nem vok normálisak....tisztelet a kivételnek!!!
Nem, nem normális, ráadásul elítélhetõ kiskorú megrontásáért.
"elítélhetõ kiskorú megrontásáért." Ez marhaság, mivel a kiskorúság a 14. életévig tart.
A kérdező hozzászólása: Ha a szülõ beleegyezik akkor nem sittelik le ha 14-18 év közötti kiskorúról van szó
Én egy újságban olvastam a társkeresõ rovatban egy ilyen hírt: "34 éves átlagos megjelenésû férfi keres barátnõt 16 éves kortól."
nem pedofil, fõleg ha megnézzük, hogy manapság némelyik tizenéves simán kinéz 30-nak
Nem pedofil csak szerencsés :)

Tisztelt doktor úr! Nekem 30-32 naponta jön meg, az normális, most pedig elsején kellet volna, de még nem jött meg. Ebben a hónapban nagyon sok gyógyszert vettem be, antibiotikumot meg fájdalomcsillapítót egy fogműtét miatt. Ez közrejátszhat a késésben és

Tisztelt doktor úr! Nekem 30-32 naponta jön meg, az normális, most pedig elsején kellet volna, de még nem jött meg. Ebben a hónapban nagyon sok gyógyszert vettem be, antibiotikumot meg fájdalomcsillapítót egy fogműtét miatt. Ez közrejátszhat a késésben és van egy kis folyáson átlátszó színű, az baj? Köszönöm válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen keressen fel egy nőgyógyászati szakrendelést! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen keressen fel egy nőgyógyászati szakrendelést! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Nekem 30-32 naponta jön meg, az normális, most pedig elsején kellet volna, de még nem jött meg. Ebben a hónapban nagyon sok gyógyszert vettem be, antibiotikumot meg fájdalomcsillapítót egy fogműtét miatt. Ez közrejátszhat a késésben és

Tisztelt doktor úr! Nekem 30-32 naponta jön meg, az normális, most pedig elsején kellet volna, de még nem jött meg. Ebben a hónapban nagyon sok gyógyszert vettem be, antibiotikumot meg fájdalomcsillapítót egy fogműtét miatt. Ez közrejátszhat a késésben és van egy kis folyáson átlátszó színű, az baj? Köszönöm válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen keressen fel egy nőgyógyászati szakrendelést! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen keressen fel egy nőgyógyászati szakrendelést! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Az úgy frankó.
A kérdező hozzászólása: neked menyi szokott lenni?
Igen, normális.
A kérdező hozzászólása: és pasztázni akkor szoktak procit ha tuningolva van vagy ha tul magas a hömérséklet?
Paszta mindig kell alá egy nagyon vékony (!) rétegben, ez biztosítja a megfelelõ érintkezési felületet a hûtõ és a proci sapkája között. Alapon a 30-35C az normális. Nekem is most több óra Youtube nézés és netezés alatt 35C a procim.
A kérdező hozzászólása: na éni netezek és 34-35 most :D zenét halgatok yt-n :D na akkor normaflor ugy tûnik xD
azaz:D

Az normális, ha a videókártyám 50 C os és a ventilátor csak 32% fut?

HD7850oc,és ekkor 52% kihasználtságon volt

Legjobb válasz: 50fok nem sok ilyen venti fordulat ill. terhelésnél.100%-on meddig megy fel?

50fok nem sok ilyen venti fordulat ill. terhelésnél.100%-on meddig megy fel?
A kérdező hozzászólása: Nem volt még 100%on, hogyan teszteljem?
Four mark
A kérdező hozzászólása: megcsináltam. 15perces fullhd tesztet. 2600 pontom lett, 99%os kihasználtság, max 72C és 66% venti.
Az sem sok, ez ugye 2ventis?
A kérdező hozzászólása: igen. De akkor mikor pörög teljes fordulaton? 90fok környékén?
Maxon nem fog pörögni, csak ha manuálisan azaz hozzá nyúlsz.100-on már turbina hangja van.90fok-ig meg alapból nem megy fel, max.73-76 a jellemzõ nagyon szellõs házban furMark alatt 50C-ig ment fel a gyereknek a kártya (sapphire).

32 hetes vagyok és borzasztóan begyulladt az ínyem, a fogorvos azt mondta nem bír rá semmit adni és, hogy ez normális ilyenkor?

De ez nem olyan szokásos kis gyulladás vérzéssel,mert olyanom volt.Kb háromszorosára van feldagadva elöl középen és harapni sem tudok vele.Ez tényleg normális vagy menjek el ügyeletre valahová?

Legjobb válasz: Szegényke! :( Próbáld meg a Parodontax vagy Elmex fogkrémet, nekem a terhesség kezdetétõl vérzik az ínyem, nem lett tökéletes, de sokat javít rajta.

Szegényke! :( Próbáld meg a Parodontax vagy Elmex fogkrémet, nekem a terhesség kezdetétõl vérzik az ínyem, nem lett tökéletes, de sokat javít rajta.
dr. theisstõl a Lacalut az is jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!A paradontaxot használtam, de mihelyt elfogyott lecseréltem az elmexre mert utáltam az ízét.Nekem is vérzik és gyulladt egy kicsit de teljesen máshol, és ott nincs is ennyire bedagadva.Ez viszont hatalmasra dagadt.:(
tentum verde oldat!gyulladás csökkentõ és fertõtlenítõ!De nem tudom terhesen lehet e használni!Kérdezz rá!Mert tényleg nagyon jó!
A kérdező hozzászólása: Megnéztem az interneten és azt írják lehet használni terhesen és szoptatás alatt is. Köszönöm még egyszer a tanácsokat, remélem valamelyik használni fog.
valamit biztos kéne adnia. nekem ezt írta föl a fogorvos: Chlorhexamed oldattal öblögetni parodontax fogkrémmel fogat mosni végén meridollal öblögetni az elsõ kettõ nagyon szar, de valamit valamiért. ha nem múlik, menj az ügyeletre, lehet, hogy ki kell tisztítani az ínyed alatti tasakokat, mert már az is begyulladt. ha bp-i vagy, priviben szívesen megadom egy kifejezetten íny problémákra szakosodott orvos nevét. (nem magán! de így is nagyon lelkiismeretes)
Nekem semmitõl sem múlt el a fogínyvérzés, sajnos végig megmaradt, viszont ha úgy jársz mint én, akkor ne keseredj el: szülés utáni napon mintha nem történt volna semmi, nem vérzett, nem fájt, mintha elvágták volna a dolgot!
Szia! Nekem az egyik ismerõsöm (gyógyszerérzékeny), paradicsomot rak az ínyére amikor be van gyulladva neki. Azt mondja, hogy sokat lehúz a gyulladásból, bár, eléggé csíp ha ráteszed az ínyedre. Neki ez jött be.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, mára már picit jobb.A párom hozott extra puha sörtéjû fogkefét és vett öblögetõt is.Vérzik még eléggé de gondolom egyre jobb lesz! Kellemes hétvégét nektek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!