Találatok a következő kifejezésre: Az normális a 2 hetes babám (15 db)

Az normális ha a 2 hetes babám sokat tüsszent? Tisztul vagy megfázott?

Legjobb válasz: Sztem igen. Az én kislányom is sokat tüsszögött és tüsszög is még, már 4,5 hós. Viszont ha szörcsög is és köhécsel, akkor megfázhatott. De akkor enni se nagyon akar majd, és sírdogálna. Tisztul a kis tüdeje. Ha más tünet nincs ami nem megszokott, ne aggódj, normális a sûrû tüsszögés.

Sztem igen. Az én kislányom is sokat tüsszögött és tüsszög is még, már 4, 5 hós. Viszont ha szörcsög is és köhécsel, akkor megfázhatott. De akkor enni se nagyon akar majd, és sírdogálna. Tisztul a kis tüdeje. Ha más tünet nincs ami nem megszokott, ne aggódj, normális a sûrû tüsszögés.
Az én babám is 2hetes és sokat tüsszög. Csak tisztul, nyugi!
A miénk is sokat tüsszög folyamatosan 3X 4X egymás után. Ha az utolsó már nem sikerül akkor nagyot sóhajt - meg kell zabálni olyan édes :) (11 hetes)

Mennyit alszik az 1-2 hetes babád? Mennyi a normális?

1hetes múlt a lányunk de nappal szinte csak alszij.A hajnali ébredések után pár órát "el szórakozik"szopna is nem is,aludna is nem is.Aztán utána úgy elalszik egy kiadós szopi után,du ébred.Aztán megegy újabb bőséges szopi és egy kis nézelődés után megint úgymond ki van ütve és este ébred.fürdéskor.

Legjobb válasz: Szia, Igaz nekem ma hajnalban töltötte a 3. Hetet, de gondoltam azért leírom nálunk hogy van... 3 óránként oramu pontosan kel a Drágám. Délelõtt és délután van egy ilyen szakasz amit ébren tölt. Ha úgy alakul sajna éjjel is eljatsza ezt egyszer. Szerencsére ez azért nem mérvadó. Amúgy nálunk a visszaaltatassal vannak gondok. Sajna beletelik egy fél, 3/4 órába, így tisztán még a két órák sincsenek meg amit alvassal tölt két hamizas között. :-( Bízom bene h ez változni fog idõvel. Neked hogy alszik?

Szia, Igaz nekem ma hajnalban töltötte a 3. Hetet, de gondoltam azért leírom nálunk hogy van... 3 óránként oramu pontosan kel a Drágám. Délelõtt és délután van egy ilyen szakasz amit ébren tölt. Ha úgy alakul sajna éjjel is eljatsza ezt egyszer. Szerencsére ez azért nem mérvadó. Amúgy nálunk a visszaaltatassal vannak gondok. Sajna beletelik egy fél, 3/4 órába, így tisztán még a két órák sincsenek meg amit alvassal tölt két hamizas között. :-( Bízom bene h ez változni fog idõvel. Neked hogy alszik?
Ugyan a gyerekeim már nem babák, de ... A fiam nagyon keveset aludt mindig, már az elsõ perctõl. Napközben egy hosszút aludt ölben, összekuporodva. Egyébként meg minden szopi után 15-20 percet. Az elsõ hetekbe ez éjjel sem volt másként, ha 3-4 órát aludt már nagyon boldog voltam. Jó ha egy nap 12-14 órát aludt. Most 6 éves lesz, délben nem alszik, éjjel 8-9 órát. A lányom a másik véglet volt, az elsõ hetekben 18-20 órát aludt. Alig volt ébren, aggódtam is. Elsõ itthoni éjszaka, este 11 kor szopizott, aztán 2 kor, és délelõtt 9-ig aludt. Napi 2 "nagy" alvása volt, és 2-3
... Bocsi, véletlenül ment el Szóval 2-3, 15-20 perces szundi. Most 3 éves, éjjel 10-11 órát alszik, délben 3-4 et.
Nekem a kisebb fiam kb 3 hónapos koráig csak aludt :)
Nálunk pont most 1 hónapos a baba. 1-2 hetes korában az egész napot végigaludta. Én keltettem 2 óránként enni, komolyan. Nagyon fontos, hogy ilyen korban még ha nem kel fel magától akkor te keltegesd mert kiszáradhat, fõleg ha hajlamos a sárgulásra. Aztán kb 2 hetes korában már magától akart óránként enni, most kb 3-4 óránként kel magától, de ha nem, akkor 4 óra alvás után már picit megbirizgálom, hogy ébredezzen de nem keltem fel erõszakkal.
A kérdező hozzászólása: Akkor ne aggódjak, hogy sokat alszik? Már kezdtem pedig, mert kicsit szerintem besárgult.Voltunk a dokinál vele, a szemét meg se nézte, igaz pont aludt de...Õszerinte nem sárga.A szeme pedig sárgás, na de õ a doki.És amiért aggódok, az az, hogy ha gond van sárgaság esetén akkor aluszékonyabbak, étvágytalan.Nem tudom mire gondoljak aluszékonyság alatt. Enni eszik, mikor ébred. Napi, az éjszakaival együtt kb 15-16órát simán alszik.Sokszor nem kell, hogy éhes lenne, de akkor sokat eszik.
Ne aggódj lesz még így se

19 hetes 2 naposan éreztem először a babámat mozogni, az normális hogy azóta 2 nap eltelt és még nem éreztem újból?

Csak azért kérdezem mert másoknak ilyenkor már rendszeres, hogy a babájuk mozog.

Legjobb válasz: Szia!Én ma reggel éreztem elõször:-),de azt mondták nekem h nem állandoan érzem,vmikor jobban,vmikor nem.Nyugi,szerintem nincs semmi baj.Olyan Isteni érzés volt!!!20 hetes kismama

Szia!Én ma reggel éreztem elõször:-), de azt mondták nekem h nem állandoan érzem, vmikor jobban, vmikor nem.Nyugi, szerintem nincs semmi baj.Olyan Isteni érzés volt!!!20 hetes kismama
Szia! Szerintem ne aggódj! Az én picikém sem mozog minden nap. Vagyis mozog õ, csak nem mindig érzem. a rendszeres mozgás sem azt jelenti, hogy minden nap ugyanakkor, ugyanúgy.. stb. Én is aggódtam, mikor kihagyások voltak, de a dokim azt monta, felesleges. Sokszor pont az idegeskedés miatt nem aktivizálja magát annyira. Próbáld ki, hogy lefekszel egy kényelmes pózba, és csak a picire koncentrálsz.Nekem mindig beválik, és olyankor "jön aranyoskodni". Sok bolgogságot neketek! 22 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat:) )
Lehet, hogya kár egy hétig is nem érzed, ahogy nõ, egyre többször fogod tudni, hogy õ az.
Az elsõ mozgások után pár nappal szinte mindenkinek szünetel egy picit.Nekem is egy hét után 2 nap csend volt.Izgultam is, de azóta mindennapos.

A terhestesztem babát mutatott. Normális ha már az elején fáj a hasam? Dokit még korainak talállom mert takán 2 hetes lehetek. Tudom mert okt.23-val volt p. é. -em. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Nov.23 at akartál irni ugye? Én ugyanigy vagyok nov.23! És 4 hetes 5 napos vagyok! Én voltam doki de csak 5 hetesen mutatja ki! Mikorra nem vártad? E

Szia! Nov.23 at akartál irni ugye? Én ugyanigy vagyok nov.23! És 4 hetes 5 napos vagyok! Én voltam doki de csak 5 hetesen mutatja ki! Mikorra nem vártad? E
Szia! Nekem 24-én volt pé-m:) Mivel volt egy miss abom engem behívott a doki hétfõre. Ha nincs semmi gondod akkor ráérsz még dokihoz menni. 2 hét múlva kb és akkor már van szívhangja is a kicsinek:)
A kérdező hozzászólása: Nem okt hanem novembert akartam irni.
A kérdező hozzászólása: Szia. 1 válaszolo. Gratulálok!Mire gondoltal az 5 hetesre? Szivhangra?Nálad mit láttak ijen korán?Megkérdezhetem?
SZia! Nekem nem mutatta ki mert 4.hét 2 nap volt hétfõn! De a méh.ny.hártyám úgy megvastagodott hogy terhesség mondta a dokim! Jövõ héten megyek vissza! Az 5.hetesen kimutatja a terhességet az Uh! 6.héten már szívhang is van!:)
Ja és nekem is fáj ám a hasam egyfolytában! Természetes azt mondta a doki! "E" /1.Válaszoló
gratulálok az hogy mikor mit mutat csak az u.h. minõségétõl függ. elsõ vizsgálatnál 4hetes terhességet állapítottak meg nekem és 10nappal késõbb már szívhang is érzékeklhetõ volt. 4hónapos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Valamejest megnyugodtam.Azért majd elmegyek dokihoz, de majd a jövöhéten.Köszi a válaszokat.
én is 4 hetesen és pár naposan voltam dokinál, mert nekem is volt egy vetélésem korábban. 3 mm-es petezsákot látott, de vissza kell mennem jövõ héten. nekem is fájt a hasam többféleképpen, de párnapja semmit nem érzek. remélem minden rendben lesz mindannyiunknál!
sajat magad le ellenorizheted a kov.cimen.www.timmermann.hu---szules varhato idejenek kiszamitasa
http://www.mamanet.hu (magzati méretek) itt nézd meg!
Más helyzetben is észrevenni ezt a "féloldalasságot"? Táplálás közben is van kedvenc oldala? HOgyan született?
Lányom is ilyen volt, és iszonyatosan félodalasan lapos lett a feje. Minket a doki 3 hós kortól küldött el ortopédiára. itt megröngenezték, megforgatták de semmi baja nem volt. Valószínü hogy a vákumos szülés miatt meghúzodott a nyaka és kellemeteln volt neki. Minket hogy minél elöbb foduljon és elfogadja a hason fekvést Vojta tornára küldtek. itt külömbözö nyomásokkal stimulálták a gerincet aitöl elkezdett fordulni. lányom imádta. 4 hósan fordult már, és innentöl szerett is hason. második babám is az elején elég egy irányba forgatta a fejét, de észre vettem hogy napközben sokszor fordítja másik irányba is (úgy aludt), és hason is szeretett aludni. így nem is lett lapi a feje. nagyla´nyom 2 éves és hosszú hajú, de én még mindig látom a féloldalas laposságot.
A kérdező hozzászólása: 39.hétre született, komplikációmentes, elég könnyû szülés volt. Mind a 2 cicibõl egyformán szopik, alvásnál sincs féloldalasság (mind a 2 oldalán szokott aludni, legtöbbször viszont háton, a fejét hol az egyik, hol a másik oldalra fordítja). A kérdésen kívül kizárólag pelenkázás közben van kedvenc oldala, de az pont a másik irány, mint hason fekvés esetén. A kérdésen kívül az egyetlen (nekem legalábbis) aggasztó dolog, amit produkál, hogy szoptatás vége felé, félálomban sokszor beremeg a szája, illetve kb. 2 alkalommal észrevettem, hogy a lába is beremegett egy pillanatra. A gyerekorvos erre azt mondta, hogy ezt majd kinövi...

19 hetes kismama vagyok. Kb.2 napja keményedik a pocakom ez normális? A babám már 1 hete mocorog rendszeresen. A keményedés okozhat valami problémát? Pénteken megyek genetikai UH-ra. Jelezzem az ottani orvosnak?

Legjobb válasz: Kicsit korai még a keményedés, jelezd az orvosnak, minél hamarabb nézess egy méhszájat is, egy esetleges nyiladozás miatt!

Kicsit korai még a keményedés, jelezd az orvosnak, minél hamarabb nézess egy méhszájat is, egy esetleges nyiladozás miatt!
Mindenképpen mond meg a dokinak és ha eddig nem szedtél Magne B6-ot akkor kezd el szedni.

Ma vagyok 19 hetes. A babám megmozdult amikor 15 hetes 2 napos volt. Azt hittem ahogy telik az idö egyre gyakrabban érzem majd de nem. Normális ez?

Azt hogy mozgolodik kb. 2-3 érzem egy héten azt hogy "csiklandoz" gyakran elöfordul.Ez azt jelentené hogy kis lusta lesz vagy még nem olyan erös a rugása hogy sokat érezzem?

Legjobb válasz: Én is ugyanígy voltam, a második babámat várom és nekem már a 12.hét után megmozdult,mostmár 18 hetes vagyok és én is azt hittem,hogy ekkorra már sokkal élénkebb és intenzívebb lesz,de nem.Viszont érezzük a mocorgást,ha kicsit is és nem olyan gyakran,ez a lényeg,szerintem kb.1hónap múlva biztosan erõsebb lesz,legalábbis,ahogy az elsõ terhességemre visszaemlékszem így volt.

Én is ugyanígy voltam, a második babámat várom és nekem már a 12.hét után megmozdult, mostmár 18 hetes vagyok és én is azt hittem, hogy ekkorra már sokkal élénkebb és intenzívebb lesz, de nem.Viszont érezzük a mocorgást, ha kicsit is és nem olyan gyakran, ez a lényeg, szerintem kb.1hónap múlva biztosan erõsebb lesz, legalábbis, ahogy az elsõ terhességemre visszaemlékszem így volt.
Szia! Majd a késöbbiekben ugy 22-23-dik héttöl fogod intezivebben érezni a baba mozgását.Ilyenkor van még , hogy 1-2 nap ki is marad!Ne izgulj majd lesznek még a pocakodban nagy hancurok.Csak ki kell várni! Boldog babavárást!!!!
Szia! Én most 20 hetes vagyok és már rendszeresek a rugdosások, boxolások, de ezeket már 18. héttõl éreztem. Fõleg az ünnepek alatt, amikor sokat pihentem és félig feküdtem a fotelben, akkor éreztem a legjobban, illetve evés után. Egyszer arab zene alatt végig mocorgott, tetszett neki. De elõfordult olyan is, hogy 1-2 napig nem volt semmi. Mostanában pedig a hugyhólyagom van útjában :) Minden jót!

A babám 10-hetes lesz kedden és már 2-hete átalusza az éjszakát, normális ez? Ha éhes lenne felkellne úgye?

Este 20:30-körül alszik el és 07:00-fele ébred fel.

Legjobb válasz: Szia. Az én kislányom 11 hetes és egy hete alussza át õ is az éjszakát, pont így ahogy te írtad. Persze, hogy normális, ne izgulj. Felkelne ha éhes lenne. Jó babázást.

Szia. Az én kislányom 11 hetes és egy hete alussza át õ is az éjszakát, pont így ahogy te írtad. Persze, hogy normális, ne izgulj. Felkelne ha éhes lenne. Jó babázást.
Óh, de jó lenne, ha nekem is ilyen problémám lenne. :) Szerintem örülj, hogy ilyen sokat alszik a babád. Nincs ezzel semmi baj. Azt jelenti, hogy nappal eleget eszik és így éjjel is szépen, nyugisan alszik. Jó pihenést mindkettõtöknek!
Szió! Az én lányom is 8 hetes kora óta alussza át az éjszakákat, és õ is 10-11 órát alszik. Reggel kipihenten ébred, és nem reszket az éhségtõl. Szerintem mivel egész nap eleget eszik, ezért nem kel éjszaka. Biztos, hogy nálatok is ez a helyzet. Ne aggódj, inkább örülj neki, hogy ilyen ügyes babád van, és hagy téged aludni!!! Persze azért azt meg kell jegyezni, hogy egy ügyes baba, egy ügyes anyuka eredménye! :) )))) Boldog babázást!!!
Minden rendben van.Persze, jelezne, ha éhes.Az én lánykám is 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát.
Irigyellek!:) Az én babám 9 hós és éjszaka még mindig 2-3 alkalommal felébred enni vagy inni.
Az én kislányom öt hetes kora óta átalussza az éjszakát pedig már fél éves és még a foga is kibújt és még így is. Úgyhogy nyugi minden ok. Neked is kisangyalkád van:)
Teljesen normális, örülj neki! elõször én is elgondolkodtam, vajon nem baj-e, hogy túl mélyen alszik, de megnyugtattak felébredne, ha éhes lenne!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. Neked is jó babázász.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a gyors választ. További jó éjszakát és babázást.

Normális ha a jobb petefészkem táján szurkál már 2 napja ha ülök? 22 hetes multam. Eddig nem éreztem csak az elmult 2 napban. Csak ugy élesen beleszurkál. A babám mocorog bár lustika.

3 napja voltunk 4d ott mindent rendben láttak.A babom ott is aludt.Az elmult 3 napban ezt teszi.Ha megy a kaja akkor rugdos párat és kész.Na és este mikor lefeskszem.

Legjobb válasz: Nekem egész terhesség alatt szurkált meg ha sétáltam hosszabb rövidebb ideig és erre még rájött a csípõ fájdalom,majd a derékfájás! de megérte 4 hónapos a lánykám! Azért majd szólj meg a dokinak! kitartás sok sikert a babához

Nekem egész terhesség alatt szurkált meg ha sétáltam hosszabb rövidebb ideig és erre még rájött a csípõ fájdalom, majd a derékfájás! de megérte 4 hónapos a lánykám! Azért majd szólj meg a dokinak! kitartás sok sikert a babához
20 hetes 5 napos vagyok és ugy 2 hetes a petefészek környékén szurkál a hasam hol egyik hol másik oldalt.A doki azt mondta terhességgel együtt jár!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!