Találatok a következő kifejezésre: Az normális 7 (196 db)

Normális? 7 hetesen kicsi barnázgatás és enyhe görcsök (ez már az elejétõl van) normális? Tágul a méh és a szalagok?

Legjobb válasz: Normálisak a görcsök, lehet a barnázás is, ha a doki látta és nem mondott rá semmit. Viszont ha nem látott még akkor mondd neki, ad rá valamit.

Normálisak a görcsök, lehet a barnázás is, ha a doki látta és nem mondott rá semmit. Viszont ha nem látott még akkor mondd neki, ad rá valamit.
mi is kislányt szerettünk volna igaz jobban én..az apukának mindegy.de nagfyon örül ö is!!!jo babavárást!!
A kérdező hozzászólása: jujjj még egyszer gratulálok!:) mi is kislányt szeretnénk, remélem így is lesz!bár a lényeg, hogy egészséges legyen az sem baj ha fiú, de örülnénk neki nagyon fõleg az apuka:)
igen KISLÁNY!!!!és nagyon örülünk neki!
A kérdező hozzászólása: utolsó gratulálok a picihez:) tudni már a nemét?
én is barnáztam 3 hétig is, ebböl jöttem rá h talán terhes vagyok.fájdogált ia a hasam itt-ott.nyugi normális , nekem is elsö babuci és most 24 hetes
A kérdező hozzászólása: voltam orvosnál megnyugtatott , de én azért aggódok.amikor elkezd kicsit fájdogálni egybõl megijedek:( elsõ baba lesz
Én dokihoz mennék , ha még nem látott, mindenképp menj el.
a barnázgatás nem normális!! én holnap reggel hívnám az orvost!
Szia kedves kérdezõ! Rendben van minden veled azóta? Most én is 7 hetes vok, hasonló tünetekkel, mint te. Doki látott 6 hetesen, megnyugtatott, 8mm volt az embrio. De az idegbaj kerülget, ha barnás foltot látok a betéten!
Normális, nekem is ezt csinálja... A görcsoldóról én nem hallottam még ilyet.
A kérdező hozzászólása: Szoptatás utáni fejéskor is néhány csepp jön csak.
A kérdező hozzászólása: Normál szülés volt, makk egészséges, nincs a nyelve lenõve, szépen, erõteljesen szopizik, amíg jön a tej nagyokat nyel, aztán csak szívja szívja, de nem nyel, sajnos egy idõ után nincs mit. Aluszékony volt, de erre azt mondta a védõnõ és az orvos is, hogy így védekezett az éhsége ellen. 3 óránként evett. Nincs semmilyen betegségem csak a lelkiismeretfurdalás amiért nincs elég tejem. A tejleadó reflexem mûködik, sõt amíg az egyiket szívja a másik csöpögni kezd. Most azon gondolkozom, hogy veszek egy szoptanít készüléket, hátha beválik.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hm, hát ezek tényleg nem a legjobb arányok, ahogy számolom. Ha jól nézem(?), majdnem 7%-os volt a súlyesése, amikor hazahoztad. Az azt követõ napokban nem mérted? Nem esett tovább a súlya? Mert ez a felsõ határ, ami még normálisnak tekinthetõ. A számok szerint kb. 3 hetes korára nyerte vissza a születési súlyát, ez megint több, mint a még elfogadható (max 14 napot szoktak mondani). Utána látszik, hogy a csak szopi alatt legalábbis nem nõtt a súlya, de amióta pótlást is kap, azóta megint igen. Nem mondta neked eddig senki, hogy keress fel egy szaktanácsadót? Mert lehet, hogy kellett volna, már akkor, amikor relatíve sokat esett a súlya születés után... (Bár azon nem nagyon csodálkozom, hogy nem szóltak errõl.) A vajúdás, szülés rendben ment? Kaptál te vagy õ valamilyen szert közben? Nem sárgult be nagyon a babád, nem volt aluszékony? Nézték a nyelvét, nincs lenõve? Nem hipoton esetleg? Amikor szoptatsz, fejsz, észlelsz valami furcsát? Pl. jó-e a szopis póz, mellrekapás. Érzed-e ill. látod-e a tejleadást, a babád nagyokat nyel. Nem túl késõn indul be a reflex. stb. Van valamilyen (krónikus) betegséged?
A kérdező hozzászólása: Kedves xStefix! Minden pelusban volt kis pisi és 3-4-szer kaki is, ezért én nem is gondoltam, hogy nem elég a tej. A súlya: október 22-én született 3630 grammal, 3400-zal vittem haza a 3. napon. November 15-én 3670 gr volt. Ekkor kezdtük a pótlást 1 héttel késõbb már 3870 gr volt. A tápszert szerettük volna elhagyni jött a tejszaporítás, 5 nap után 3950 gr. Az egész napos cicizés után ( november 30.) 3920 gr. Tegnap mértem fürdetésnél, 4430 gr. 6-szor eszik egy nap.
Ugyan nem válaszoltál még a fenti kérdéseimre (pisi-kaki stb.), de akkor írd le azt is, hogyan alakult eddig a súlya. Születési, legalacsonyabb, amikor fogyott stb.
A kérdező hozzászólása: Napi két üveg másfél literes ásványvizet iszom. Szoptatás elõtt is mindig egy nagy pohárral és közben is szoktam kortyolgatni. Én azt hittem minden rendben van, mert a babám soha nem sírt, sokáig szopizott, elfáradt, bealudt. Az orvos szerint alvással védekezett az éhség ellen. Nem hízott, így vettük észre, hogy valami nem stimmel. Akkor kezdtem el mérni. A tejszaporító egész napos szoptatás vége pedig fogyás lett. Szoptatás közben termelõdik a tej a nagykönyv szerint, de nekem kell minimum 2 óra a szoptatások között, hogy legalább a 30 ml meglegyen.
Igaz, de nalam az valik be, ha kb. rosszulletig iszom magam vizzel :) kinek hogy. :)
Pontosabban: amennyit kívánsz? Ne írjunk inkább pontos számokat, mert én pl. sose ittam 3, 5 litert, mégis sok tejem volt. A szakik is úgy mondják, hogy a szomjunkra hallgassunk elsõsorban.
Iszol te eleget? (3, 5 l/nap)
Akkor az 5 nap után is lemérted, hogy mennyit szopott ki, ha jól értem. És több nap szopitúra után õ hogyan viselkedett? Nyûgös volt, éhesen sírt szopi után? Pisis-kakis pelusokat rendben találtad? Arra gondolok itt, hogy a mérésen kívül milyen más jel volt még, amibõl úgy gondoltad, hogy nem elég a tej.
A kérdező hozzászólása: Kedves xStefix! 5 nap óránkénti szoptatás volt, 3 nap egész napos. Befeküdtünk a nagyágyba egymás mellé a babámmal, és gyakorlatilag egész nap a szájában volt a cicim. Amikor elaludt akkor rohantam enni, wc-re. Azért volt sikertelen, mert mindezek ellenére is csak kb.30 ml tej termelõdik cicinként, fejéssel sem jön több. Sokáig hagyom szopizni, hogy minnél több tejet szívjon. 1 óra minimum.
Az intenzív szoptatást meddig próbáltad? Mibõl gondolod utólag, hogy nem volt eredményes?
A kérdező hozzászólása: Minden szopi után mérem 60 grammot tud két cicibõl enni. Sokáig hagyom szopni. Sajnos minden erõfeszítés ellenére (egésznapos ciciztetés, bogyók, teák, fejés) csak ilyen kevés a tejem, de ennek is nagyon örülök. Tápszeres pótlásként van amikor csak 10 ml-t fogad el, van, hogy több adagot is kell készítenem. Szerencsére nagyon cicifüggõ, intenzíven szopik a cumisüveges pótlás ellenére is.
Persze, te sem eszel mindig ugyanannyit. ;) A mennyiséget a szopásra írod vagy a pótlásra?
Hm, hát akkor szerintem érdemes lenne beszélned egy szaktanácsadóval, mert ez már szakmai terület. Lehetséges egyébként, hogy tényleg nincs elég tejed, de azt ennyibõl nem lehet tudni, hogy miért és fõleg, hogy min kéne változtatnod. Amiket leírtál, abból én azt gondolom, hogy elvileg minden jól mûködik és mindent jól csinálsz, de valami mégis hibádzik, ha ez nem elég. Itt most nyilván nem tudunk minden eshetõséget körüljárni, úgyhogy én azt mondanám, hogy konzultáció. Még mielõtt SNS-t veszel, merthogy elég jó ára van még használtan is. (Aztán ha egy szakember is ezt javasolja, akkor hurrá, de én szemszer kikérném elõször az õ véleményét.)

Tisztelt Főorvos Úr! 45 éves vagyok. Az utóbbi 2-3 évben lerövidült a ciklusom kb. 23-26 naposra. A legutóbbi menstruációm normálisan indult, de a szokásos 7 nap után nem múlt el, hanem az óta is tat, már 16 napja. Az első 7 nap a szokásosnak megfelelően

Tisztelt Főorvos Úr! 45 éves vagyok. Az utóbbi 2-3 évben lerövidült a ciklusom kb. 23-26 naposra. A legutóbbi menstruációm normálisan indult, de a szokásos 7 nap után nem múlt el, hanem az óta is tat, már 16 napja. Az első 7 nap a szokásosnak megfelelően zajlott, az óta pedig minimális, napi 1-2-6-8 cseppnyi mennyiségű vérzés tapasztalható. Az utóbbi 2-3 hétben óránkénti hőhullámaim vannak, ami verejtékezéssel párosul. Ezek korábban csak ritkán fordultak elő. Szeretném megkérdezni, hogy az elhúzódó menstruáció és a gyakori hőhullám össze függ-e? Mivel nőgyógyászom kb. 1 hónapig nem érhető el, nem tudom mit tegyek, forduljak-e másik szakorvoshoz vagy várjam meg az orvosomat? Tanácsát szeretném kérni, hogy a fenti tünetekre mit javasolna. Segítségét nagyon szépen köszönöm. Tisztelettel: Éva

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ezek a tünetek jelezhetnek hormonális zavarokat, ezért majd kivizsgálás szükséges. Ez azonban nem sürgős, megvárhatja kezelőorvosát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ezek a tünetek jelezhetnek hormonális zavarokat, ezért majd kivizsgálás szükséges. Ez azonban nem sürgős, megvárhatja kezelőorvosát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Az normális, ha a windows 7-emnek a mappája 30 gb-ot elfoglal?

eléggé idegesítõ mert szinte mindent a D-meghajtóra töltök le de így i megtelt a C meghajtó.

Legjobb válasz: Igen, normális.

Igen, normális.
Igen, normális, ezért kell neki egy 50 gb-os partició
A kérdező hozzászólása: de akkor miért telik meg mindig a meghajtó amikor semmit nem töltök le és csak kis programokat rakok rá? az egész összesen 50 gigás
A kérdező hozzászólása: már a lemezkarbantartó is csak 2 gigát tud felszabadítani :/
Normális. Nem véletlenül mondják, hogy egy 50gigás partíció kell neki. Ez azt jelenti, hogy azt az 50 gigát hagyd meg a winnek, más programokat amúgy sem célszerû a c-re rakni, telepítsd inkább a d-re. Meg kalkuláld bele, hogyha valamit lomtárba raksz, az is a c-n szokott lenni, én rendszeresen benézem, ha elfelejtem, hogy belepakoltam egy 20gigás valamit a lomtárba és onnan elfelejtem törölni. :D A frissítéseknek is kell a hely. Az office is általában a c meghajtón van, annak is elég jó helyigénye van, szóval nem olyan irreális az a 30 giga, nyugi.

Tisztelt Főorvos Úr! 45 éves vagyok. Az utóbbi 2-3 évben lerövidült a ciklusom kb. 23-26 naposra. A legutóbbi menstruációm normálisan indult, de a szokásos 7 nap után nem múlt el, hanem az óta is tat, már 16 napja. Az első 7 nap a szokásosnak megfelelően

Tisztelt Főorvos Úr! 45 éves vagyok. Az utóbbi 2-3 évben lerövidült a ciklusom kb. 23-26 naposra. A legutóbbi menstruációm normálisan indult, de a szokásos 7 nap után nem múlt el, hanem az óta is tat, már 16 napja. Az első 7 nap a szokásosnak megfelelően zajlott, az óta pedig minimális, napi 1-2-6-8 cseppnyi mennyiségű vérzés tapasztalható. Az utóbbi 2-3 hétben óránkénti hőhullámaim vannak, ami verejtékezéssel párosul. Ezek korábban csak ritkán fordultak elő. Szeretném megkérdezni, hogy az elhúzódó menstruáció és a gyakori hőhullám össze függ-e? Mivel nőgyógyászom kb. 1 hónapig nem érhető el, nem tudom mit tegyek, forduljak-e másik szakorvoshoz vagy várjam meg az orvosomat? Tanácsát szeretném kérni, hogy a fenti tünetekre mit javasolna. Segítségét nagyon szépen köszönöm. Tisztelettel: Éva

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ezek a tünetek jelezhetnek hormonális zavarokat, ezért majd kivizsgálás szükséges. Ez azonban nem sürgős, megvárhatja kezelőorvosát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ezek a tünetek jelezhetnek hormonális zavarokat, ezért majd kivizsgálás szükséges. Ez azonban nem sürgős, megvárhatja kezelőorvosát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Az normális, hogy valaki 7 évesen első látásra szerelmes lesz?

Legjobb válasz: Szerintem normális, ha jól emlékszem, pont ennyi idõs voltam, amikor beleszerettem Terence Hill-be és meg voltam róla gyõzõdve, hogy õ lesz a férjem :-) 32/N

Szerintem normális, ha jól emlékszem, pont ennyi idõs voltam, amikor beleszerettem Terence Hill-be és meg voltam róla gyõzõdve, hogy õ lesz a férjem :-) 32/N
És az normális hogy a szülõ már 7 éves korában a gép elé ülteti a gyereket??
Az lenne a nem normális dolog ha nem így lenne :) Teljesen normális ez :)
A kérdező hozzászólása: 2. 13 vagyok
Ki tudja. Elõfordulhat. De érdekes hogy ilyen kicsin. Én 15 évesen éreztem ezt, az igaz, de mégiscsak másabb mint 7.
Ebben a korban ez teljesen normális, és elég gyakori. De azért ez a "szerelem" elég más, mint amit felnõtt ember annak nevez :)

Az normális, ha naponta 6-7-szer megyek WC-re nagy dolgozni?

Ha nincsen semmi bajom, teljesen egészséges vagyok, akkor is napjában 6-7-szer megyek kb wc-re... (Ha hasmenésem van, akkor fél óra-óránként.) Ez normális? Csak mert mások mondják, hogy napi 1-szer, max 2-szer mennek.

Legjobb válasz: Ja, és mindig normális állagú, és elég rendes adag is.

A kérdező hozzászólása: Ja, és mindig normális állagú, és elég rendes adag is.
Nem feltétlenül kel halálfélelmet kelteni szegényben!! Barátom is simán elmegy ennyiszer. Ha olyat eszik, kb 10 perc múlva fut is a wc-re. Orvos is látta, teljesen egészségesek a belei. És nem is vékony :D
Kedves utolsó! Inkább mondjuk úgy, h nem vagytok betegek, de hidd el ez nem éppen "makk egészséges" dolog és valami oka van.
Én is 17 éves vagyok és napi 5x megyek.. Tesóm 19 és õ meg 8-9x és mind2 makk egészségesek vagyunk..
Igen, felszívódási gondok, és dehidrálódhatsz. Meg kéne magad vizsgáltatnod tej és glutén érzékenységre.
Már írta valaki, h nem megfelelõ így a tápanyagok, vitaminok, nyomelemek felszívódása.
A kérdező hozzászólása: Á, de a tej a kedvencem :/ Oké, hogy nem normális, meg nem ennyinek kéne lennie, de most mi baj van belõle, ha ennyiszer megyek wc-re?
A tej NAGYON NEM JÓ!Az emberek zöménél problémákat okoz, van aki nem is gondol rá, h a baja a tej miatt van. Próbáld meg elsõ körben kiiktatni a tejet.Lehet, h rövid idõn belül megszûnik a székelési probléma. Ha 2 héten belül nem érzel változást, menj el orvoshoz!
Nem normális dolog.A székletürítés heti 3 és napi 3 között normális.Igaz egy a nagykönyv szerint, de akkor is a 6-7 túl sok.Mindenképp keress fel orvost, mert ez utalhat pl.bélgyulladásra, és ha túl gyakran mész a wc-re akkor a tápanyagok sem tudnak kellõ mértékben felszívódni.
A kérdező hozzászólása: A mennyiségrõl pedig annyit tudok mondani, hogy "rendes" adag.
A kérdező hozzászólása: 17 éves fiú vagyok. Miket eszek? Sok mindent, ezt így nem tudom megmondani. Mondjuk tejet azt napi fél litert megiszok, az úgy tudom gyorsítja az emésztést. Nem néztek gluténra.
Nem normális. Miket és mennyit eszel? Gluténra néztek már?
Én is kb. 1x megyek. Nálam 3-tól már hasmenés. :) Borzasztóan sok. És vmi más panaszod nincs??
Sok, valamitõl fokozott az emésztésed. Ez lehet akár bélgyulladás, valamilyen érzékenység, de akár pajzsmirigy túlmûködés is. Bár ilyenkor a hasmenés is jellemzõ,
napi 6-7? az rengeteg!!!napi egyszer max kétszer kéne.mennyi a mennyisége és fiú vagy vagy lány? mennyi idõs vagy?
Óh! Nem halálos betegségre gondolok :) De higgyétek el hosszú távon nem egészséges ez, és OKA van. Biztosan sokan le fognak hurrogni, de akkor is: el kéne felejteni (egy idõre legalább) a tejet. Sok minden változhat.

Nemrég kezdtem fogamzásgátlót szedni. Az normális ha a 7 napos szünet előtt pms tünetek jelentkeznek?

Jópár nappal, talán egy héttel is előtte. Azért kérdezem, mert elvileg a fogamzásgátló enyhítené a görcsöket, és ez lesz az első megvonásos vérzésem.

Legjobb válasz: Normális. Csak csökkenti a görcsöket,teljesen nem múlik el.Van olyan,akinek nem is csökkenti.

Normális. Csak csökkenti a görcsöket, teljesen nem múlik el.Van olyan, akinek nem is csökkenti.
Igen, én is azért kaptam anno, mert iszonyúan görcsölt és csak injekció segített.Azóta minden oké, néha jobban megérzem, de meg sem közelíti az az elõtti idõszakot.

Az normális, hogy egy Windows 7 64 bit 23GB-ot foglal a gépen?

Legjobb válasz: http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows7/products/system-.. igen, kb normális.

igen ez már nem xp, meg nem 50 gigás HDD-vel szokás már lenni :)
Vazeratti: olyan dolgokkal tud többet, amik az egységsugarú felhasznlóknak kellenek. (Csillió driver, színes-szagos témák, stb.) Illetve olyan segédprogramok és egyéb szeméteke, amiket az egységsugarú felhasználó meg sem talál, azt sem tudja, hogy van. Én meg nem használom, mert tudok jobbat.
Nézd, ha az most 23 gb, és mostanában telepítetted, lesz az több is. Kedves linuxozók! Én nem akarok vitát, de a Windows 7 kb. 1000-szer jobb a Linuxnál. Nem magyarázom el, keressetek rá!
A kérdező hozzászólása: Azt gondoltam, de a 32-bites közel sem foglal ennyi helyet
Ami sokat foglal: hibernálás (c:\hiberfil.sys, akkora vagy nagyobb, mint a géped RAM-ja) ha normálisan kapcsolod be a gépet, az se tart tovább sokkal, mint hibernálásból indítani. kikapcsolása: rendszergazdaként indítasz egy parancssort, beírod: powercfg -h off és enter. (ha késõbb mégis kell: powercfg -h on ) A lapozófájl: Nekem van egy mérnöki feladatokra szánt gépem 16 giga rammal, erre ez a bolond csinált 16 gigás lapozófájlt.... a rendszer tulajdonságainál a speciális beállítások közt lejjebb vettem. Persze ha nincs annyi memória a gépedben, ami bõven sok, akkor ezzel ésszel bánj.
A kérdező hozzászólása: Én is biztos vagyok abban, hogy a linux is tudja, amit ez, csak a bajom az, hogy hajt az idõ, és ezen nevelkedtem fel...nincs idõm át állni egy másik rendszerre. Egyébként meg kösz a válaszokat. (azért kell használjak 64bit-et, mert a RAM-om másképp nem tudom kihasználni)
#7: fejedben lévõ kitalációkra hol kell rákeresni? :)

7 hetes máltai selyemszőrű kiskutyát vettünk. Az normális, ha az alsó fogsorából csak a hátsó rágófogak vannak meg? Felül minden foga megvan. Milyen idősen fogzanak?

Legjobb válasz: Jó ég, dehogy normális. 3-4 hónapos korukban kezdik el leváltani a fogukat. Készüljetek fel, ezzel a kiskutyával rengeteg probléma lesz, feltételezem a szaporító a többi egészségügyi problémájáról sem számolt be.

Jó ég, dehogy normális. 3-4 hónapos korukban kezdik el leváltani a fogukat. Készüljetek fel, ezzel a kiskutyával rengeteg probléma lesz, feltételezem a szaporító a többi egészségügyi problémájáról sem számolt be.
Mennyiért vettétek a kutyát? gondolom olcsón, törzskönyv nélkül, és mivel 7 HETESEN, ezért biztos hogy szaporítótól. Mert egy rendes tenyésztõ MINIMUM 8 hetes kor után adja oda a piciket, de az enyém 12 hetesen adta ki õket. Én nagyon nem normális. Készülj fel hogy mivel szaporítótól vettétek, lesznek még problémák....
Nagyon nem...... A metszõ és szemfogak kb. 3 hetesen jönnek ki, és 4-5 hónaposan váltja õket a kutya. De akkor sem egy egész alsó fogsor hiányzik, hanem 1-1 fog esik ki..... Nem tudsz fényképet feltenni róla?
A kérdező hozzászólása: Itt a kép a fogakról http://kepfeltoltes.hu/111204/DSC00340_www.kepfeltoltes.hu_...
A kérdező hozzászólása: Nagy nehézségek árán sikerült csinálnom egy képet (izeg mozog, nehéz fényképezni). Szerzek valahonnan egy adatkábelt és felrakom.
A kérdező hozzászólása: 30 ezer Ft volt.
A kérdező hozzászólása: Igen, szaporítótól vettük, de nagyon szimpatikusnak tûnt, mert amúgy mindent elmondott róla, papírokat is adott, oltási könyvet is. Törzskönyv nincs. Fényképet sajnos nem tudok felrakni. A lényeg, hogy a junior konzervkaját is úgy eszi, hogy egy kis darab husit kivesz belõle és azt rágja fél percig. Fölül az összes foga stimmel, de alul tényleg csak a hátsók vannak meg, az elsõk hiányoznak. Néztem a fogínyét is, de nem látszódik rajta, hogy nõne-e fog, vagy valami fog kezdemény. Gondolom elsõsorban az etetéssel lesz gondunk, remélem más "rejtett" probléma nem fog fellépni. A lényeg, hogy ha így marad, mi akkor is szeretni fogjuk és mindent megteszünk majd, hogy ugyanolyan boldog életet éljen, mint bármelyik egészséges kiskutya.
*És
7 hetesen már szinte az összes fogának szinte meg kéne lennie legalábbis az enyémnek megvan. Szóval az nagyon nem normális a metszõfogak ilyenkor már szépen látszódnak.
Törjétek neki össze a konzervet a villával, vagy a száraztápot jól áztassátok fel és pépesítve adjátok neki. Azt javasolnám még, hogy mossátok a fogát kutyafogkrémmel és fogkefével, mert mivel nem tud rendesen rágni, ezért könnyen fogköves lesz a foga és gyorsan elromlik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!