Találatok a következő kifejezésre: Az normális 16 évesen (99 db)

Az unokatesóm 16 éves és rá van kattanva egy 36 éves két gyerekes nőre. Most szerintetek normális? Hogyan beszélhetnék vele? Mármint az uncsitesóm fejével?

Legjobb válasz: Sehogy, az õ dolga. :) Ennyi idõsen még normális, ha valaki ideálokba (sztárok, tanárok) szeret bele. Majd csak megunja, és lesz egy normális párkapcsolata, akkor tutira elmúlik. :)

Sehogy, az õ dolga. :) Ennyi idõsen még normális, ha valaki ideálokba (sztárok, tanárok) szeret bele. Majd csak megunja, és lesz egy normális párkapcsolata, akkor tutira elmúlik. :)
Nem, egyáltalán nem normális. Üljetek le, és beszélj vele komolyan. Gondoljon bele abba, hogy 16 évesen egy 36 éves nõ biztos rá se hederít majd...
Miért ne lenne? Sokaknak bejönnek az érett nõk. (Még "rá is hederíthet", volt már ilyesmire példa!)
Normálisnak lehet normális az unokatesód. 14 évesen odáig voltam az egyik tanáromért, aki 28 éves volt friss házas és akkor született meg az elsõ gyereke. Ha némi ésszel él, akkor nem számít semmire ettõl a nõtõl, de attól még nagyon tetszhet neki.

Szerintetek normális gondolkodás az hogy 16 évesen azon próbálok lenni hogy ha van arra egy mód hogy először az igazival szeretnék lefeküdni? Többi lent.

Mármint nem szeretnék egy éjszakás kalandokat,inkább ha majd valamikor lessz.Esetleg ha az 30 éves koromra lesz ,és el?tte lesz valaki aki komolyabb akkor több mint valószín?.Irjatok véleményt

Legjobb válasz: Ne siess semmivel.Számolj.Mondjuk 16 évet éltél eddig.Az nem sok és benne van az is mikor nem is érdekelt ez az egész.Én 32 vagyok,19 évesen kezdtem a szexet.Azzal voltam elõször akit elõször igazán szerettem.Nem vagyok már vele.Sose bántam hogy nem volt elõtte.Azt se bánom hogy õ volt az elsõ.Rengeteg idõd van még,várd ki azt akivel igazán szeretnéd.Ezt nagyon sokan szúrják el.Ha gondolod írj privátban.

Ne siess semmivel.Számolj.Mondjuk 16 évet éltél eddig.Az nem sok és benne van az is mikor nem is érdekelt ez az egész.Én 32 vagyok, 19 évesen kezdtem a szexet.Azzal voltam elõször akit elõször igazán szerettem.Nem vagyok már vele.Sose bántam hogy nem volt elõtte.Azt se bánom hogy õ volt az elsõ.Rengeteg idõd van még, várd ki azt akivel igazán szeretnéd.Ezt nagyon sokan szúrják el.Ha gondolod írj privátban.
Ez nemhogy normális, hanem a helyes gondolkodási mód. Õrizd is meg magad, nem kell mindenkinek megdugnia :)
azzal feküdj le aki bejön, valahogy ez adja magát :) de a 16 év olyan korai nekem.. nem tom, én most 20 éves vagyok, én is 19 voltam az elsõnél, egy barátommal. azóta nem lettem szerelemmániás, hogy legyen kivel lefeküdnöm, de nem is hívok fel magamhoz minden szembejövõ nõt. hátszóval <-- na így nem kezdünk mondatot. szerintem csináld úgy, ahogy Te érzed, de ne valami külsõ nyomásra. és az igazira várhatsz, mert nincs :PPP
EZ a nomális gondolkodás, nem az, hogy "szûznek lenni ciki". Bár nem csoda, hogy elbizonytalanodsz, a te korosztályod sajnos nagyon sok szennyet kapott már mindenfelõl. De 16 évesen hidd el, még nem is éltél, nagyon messze van még az, hogy elmondhatod magadról, hogy tudsz valamit az életrõl, de ez így normális, attól még hogy a többi képtelen várni, aztán 10 év múlva (és akkor is csak 26!) visszanéz és sajnálja, hogy túl nagylánynak gondolta magát, te még lehet normális. Lehet, hogy ennyi idõsen az ember inkább hallgat a kortársaira, de a "felnõttek" nem véletlenül mondják ami mondanak :)
Nagyon okosan gondolkodsz. Várd meg azt akit tényleg szeretni fogsz. Sajnos mamár átlagban 13-4 évesen veszítik el, helytelenül. Várj nem szabad elsietni

Normális szerintetek az, hogy 16 éves lány létemre anyám nem engedi hogy fiúkkal BARÁTKOZZAK?

állandóan balhézik mindenért sehova nem enged el, ha fiúkkal vagyok mindennek elhord hogy 16 éves létemre én már fiúkkal lógok, mi közbe szerintem sokkal jobb barátok mint bármelyik lány...Normális ez?

Legjobb válasz: Gondolom attól fél, hogy összefekszel valakivel majd terhes leszel és ezzel elcseszed az egész életed. Azt, hogy ez normális-e nem tudom megmondani mert nem ismerlek se téged se anyukádat.

Gondolom attól fél, hogy összefekszel valakivel majd terhes leszel és ezzel elcseszed az egész életed. Azt, hogy ez normális-e nem tudom megmondani mert nem ismerlek se téged se anyukádat.
Sok helyen igen.
Teljesen helyén való. Ha elmúltál 18, utánna se engedi, az már gáz.
A kérdező hozzászólása: nem vagyunk vallásosak, nem hiszünk semmiben ha erre gondolsz.
A kérdező hozzászólása: hát nem értem... az a baj, hogy nekem szinte csak fiú barátaim vannak és én nem az a lány vagyok aki mindegyikükkel kavar, érettebbnek is érzem magam a korombeli lányoknál, akik állandóan isznak buliznak. Családi kapcsolataim viszont nem túl jók, szinte csak a veszekedés megy.
Ebben a helyzetben vagyok én is...nincsenek is barátaim, köszi anyu...
Menj el kozmetikushoz egy kezelésre. Õ majd megmondja, milyen termékeket használj továbbra.
A mitesszereket nem fogod tudni eltüntetni semmivel, azokat ki kell tisztítani.
A kérdező hozzászólása: hopsz: egyet húztaki ki*
nekem vagy 4 fogamat húzták ki mire 16 éves lettem. 25 éves koromra egy fogam sincs és mégis boldog vagyok
Sajnos nekem is nagyon rosszak a fogaim, most arra gyûjtök hogy híddal vagy vmi üvegcsonkos pótlással megcsináltassam egy részét a hiánynak 5 db fogat akarok megcsináltatni elöl egyet a szemfogat meg hátul a többit! Ez a doki itt nálunk egy szemét dög és csak sorba húzta kifele hogy nem lehet megmenteni és lehet hogy csak 3 fogam hiányozna a többi be lenne tömve. 3 nagyon rossz fogam volt, amiknek szinte csak a töve volt meg, gondolom azt nem tudták volna megmenteni de a többit sztem igen, ha nagyon akarta volna a doki, :( nekem is 16 évesen már kezdett el letörni meg kilyukadni :( sajnos örökölhetõ is hiába ápolja az ember :(
a többire vigyázz, mert tényleg nehéz a pótlás szétdõlnek, rosszul kopnak, stb
gyenge szerkezetû fogakat örökölni is lehet, nem biztos hogy te tehetsz róla. 16 vagyok én is, 1 fogamat húzták :) )) azt tanácsolta a fogorvosom hogy rendszeresen járjak ellenõrzésre, naponta 2-3szor mossam a fogam, és 1-2 év múlva a kihúzott fogam helyére épít egyet... :)
Az én nagymamám 63 éves volt és annyira fájt a foga , hogy éjjel mászkált fõl alá...Még sem húzták ki neki prdig õ erre kérte a dokit, hogy õt nem érdekli húzza ki , , mert többet nem kínlódik és a doki még le is cseszte, hogy õ nem húzza ki addig amíg nem tudja 100%, hogy rossz és még nem lehet megmenteni.Azóta is meg van az a foga és most jó is mert a protkóját rá tudják építeni és nem kel olyat csinálni ami ki-be vehetõ .
Hiába vigyáz valaki ha olyan a genetikája.Maszek dokira meg nincs mindenkinek pénze.Nem értem miért ítélkeznek könnyen a témában.Járjál félévente vagy 3 havonta.Akkor nem jut el olyan stádiumba, hogy húzni kelljen.
Egyél kesudiót, abban nagyon sok kalcium van, a fognak nagyon jó. Mivel természetes kalcium, jobban beépül a fogakba, csontokba
sok esetben a fog minõsége is genetikai alapokon nyugszik. Ha hajlamos a romlásra csinálhatsz te bármit vele, akkor is tönkremegy. Persze azért tegyel meg mindent érte. Nekem is volt egy amit ki akartak húzni 18 évesen, aztán egy másikndoki kezelte, betömte és azóta is jó, immár 12 éve.
Fiamnak is ki akarták húzni a fogát és nem engedte.Elment maszek dokihoz és meg röntgenezte és kiderült, hogy semmi baja.Ki idegtõlék, gyökér kezelték és szépen be tömték. Amelyik orvos röntgen nélkül kidobja a fogat az pancser, , azt mondta a maszek orvos a fiamnak, , , Igaza van!!!!
Fogysztassz elég kálcium tartalmú élelmiszert? Kérj tanácsot a fogorvostól!
Nem! Nem normális! Ha fogpanaszod van oda kell menni, aki minden menthetõt megment! Ne hagyd kihúzni! Nagyon-nagyon nehéz a fogpótlás - és sohasem tökéletes. Valamivel meg rágni kell, még sokáig... Erre - ha másképp nem megy - pénzt kell áldozni!! - találj olyan fogorvost, aki megmenti a fogakat. Van úgy, hogy hetekig kezelik, gyökértömik, de 20 évre is mementik a fogat! Sajnos a kihúzottak helyére már nem nõ több.
És NE használj fluor tartalmú fogkrémet!
Ápold a fogaidat, egyél minél kevesebb édességet, cukros lónyálakat kerüld, minden nap rágj el egy sárgarépát, vagy egyél almát. Talán akkor nem lesz protkód 40 évesen. Vannak emberek akik nagyon vékony a fogzománcrétege Nekik még jobban kell vigyáznia a fogaira.
A kérdező hozzászólása: -i
de mindenesetre kerülni kell a pancser orvosokat. boldog vagyok fog nélkül de a pancser doki miatt az összest ki kellett húzni. a legközelebbi jó doki meg 75 km re volt tõlem és nem érte meg eljárni hozzá.

Szerintetek normális az hogy 16 évesen majdnem 2 éve van barátnőm?

Ez nem azt jelenti hogy csak nem merek elszakadni vagy már megszokás?

Legjobb válasz: sztem egyáltalán nem baj ez, hogy ilyen fiatalon már 2 éve együtt vagytok. viszont lehet, hogy megszokás. gondold végig, hogy szereted-e. csak érzed, hogy csak megszokás-e vagy nem..

sztem egyáltalán nem baj ez, hogy ilyen fiatalon már 2 éve együtt vagytok. viszont lehet, hogy megszokás. gondold végig, hogy szereted-e. csak érzed, hogy csak megszokás-e vagy nem..
én 14 évesen jöttem össze az elsõ barátommal, és 18 és fél éves koromig voltam vele! Nagyon nem bántam, meg, de csúnya vége lett, csak olyan szempontból bántam meg, h a legszebb tiniéveimet pazaroltam el egyetlen fiúra, aki aztán csúnyán átvágott! De amúgy a kérdésedre válaszolva, nem baj, ha szereted, és nem csak megszokásból vagy vele, és azért, hogy legyen melletted valaki!
normális, csak nem gondolkodik komoly kapcsolatban a te korosztályod. tisztelet a kivételnek
azért szerintem nem jó az egész fiatalságodat egyvalaki mellett eltölteni. késõbb lehet, hogy kijön az, hogy nem éltél, nem próbáltad ki, milyen más lányokkal járni.

Az normális hogy 16 évesen fejvesztve keresem azt a lányt akivel egy normális párkapcsolatot lehet kiépíteni?

Már régóta nem volt senkim. És ez nagyon zavar. Inkább csak hiányzik valaki. Akiknél próbálkozok valahogy sose jön össze. Mi a teendő ilyenkor? Rosszul csinálok valamit?Segítsetek!

Legjobb válasz: az nem normális hogy igy gondolkodsz 16 évesen. Miröl késtél le? Semmirõl Csak nyugodj meg, végy egy nagy levegõt és normális pulzussal és vérnyomással éld az életed és elöbb utobb lesz barátnöd... "már régóta nem volt senkim" pff 16 évesen az volt csak régen hogy megszülettél... :)

az nem normális hogy igy gondolkodsz 16 évesen. Miröl késtél le? Semmirõl Csak nyugodj meg, végy egy nagy levegõt és normális pulzussal és vérnyomással éld az életed és elöbb utobb lesz barátnöd... "már régóta nem volt senkim" pff 16 évesen az volt csak régen hogy megszülettél... :)
annak idején még én is így voltam...
A kérdező hozzászólása: :) #2 remélem igazad van és végül is igazad van abban hogy még van idõm... csak olyan hiányérzetem van....
dugni akarsz mond ki nyiltan :) De erre is ráérsz még. 17 évesen tapasztaltabbleszel mitn 16 évesen 18 évesen tapasztaltabb mint 17 évesen és igy tovább. Ne akarj egy lenni a sokbol mert akkro sosem találod meg az igazit. Ha most ellövöd a patronaidat akkro rövidtávon talán sok nõd lehet de 10 év mulva elterjed hogy falod a nõket és egy értelmes lány sem áll majd szóba veled. Mérlegelj hisz nincs arany középút bármennyire is szeretnék ezt mi pasik. :)
A kérdező hozzászólása: ép ez az hogy nem csak dugni akarok :D
Ezzel én is így vagyok, csak pont fordítva... 15l

Az normális egy 16 éves lánynál, hogy nem hajlandó a vele egykorúakkal "ismerkedni", kizártnak tartja, hogy ilyen "gyerekes" barátja legyen, mert neki az érettebb, borostás-szőrös mellkasú pasi kell!?

Biztosan olyan problémával állok szemben,amivel nem csak én "küszködök".Nekem nagyon nem tetszik,hogy az id?sebbek iránt érdekl?dö lányom,ennyire nem foglalkozik,azzal sem,hogy baja lehet bel?le.Leülni és megbeszélni nem lehet mert ? megmondta hogy... Attól függetlenül,hogy szinte az összes tanára megmondta ,hogy érettebb mint a többi,nem azt jelenti hogy egyb?l a 20as pasikra kell menni.Esetleg valami tanács,hogyan tudnám megértetni vele,hogy várnia kell pár évet,hogy megkapja azt amire ? vágyik ? (Elnézést ha értelmetlenül írtam valamit,ami esetleg nem érthet?.) 40/N

Legjobb válasz: Szerintem normális. Ha nem vonza a vele egykorúak társasága, akkor ezt el kell fogadni, erõltetni nem szabad, nem is lehet. Azt is el kell fogadni, hogy az idõsebbekhez vonzódik. A 20-as pasik egyébként annyira nem idõsek egy 16 éves lányhoz szerintem. A legtöbb amit tehesz, hogy megértõen fordulsz hozzá, és eléred, hogy legalább megbeszélje veled a helyzetét, még akkor is ha számodra nem ez lenne a követendõ példa. Inkább mondja el neked ezeket a dolgokat, minthogy titkon élje a saját életét, esetleg menekülve otthonról, hazugságban élve. Az én szüleim így álltak hozzám annak idején, 16 évesen ismertem meg az akkori 24 éves barátom, aki ráadásul arab volt. Gondolhatod. Hatalmas szerelem volt, 10 évig tartott, és várt rám a fiú 3 évig, mire megkapott mint nõt is. (azt nem tudom, hogy közen volt-e szeretõje, de ha volt akkor nagyon diszkréten csinálta). Nagyon szerettük egymást, még ma is életem meghatározó élménye ez a kapcsolat. 2 gyerekes anyuka, akinek korban hozzáillõ magyar férje van :-)

Szerintem normális. Ha nem vonza a vele egykorúak társasága, akkor ezt el kell fogadni, erõltetni nem szabad, nem is lehet. Azt is el kell fogadni, hogy az idõsebbekhez vonzódik. A 20-as pasik egyébként annyira nem idõsek egy 16 éves lányhoz szerintem. A legtöbb amit tehesz, hogy megértõen fordulsz hozzá, és eléred, hogy legalább megbeszélje veled a helyzetét, még akkor is ha számodra nem ez lenne a követendõ példa. Inkább mondja el neked ezeket a dolgokat, minthogy titkon élje a saját életét, esetleg menekülve otthonról, hazugságban élve. Az én szüleim így álltak hozzám annak idején, 16 évesen ismertem meg az akkori 24 éves barátom, aki ráadásul arab volt. Gondolhatod. Hatalmas szerelem volt, 10 évig tartott, és várt rám a fiú 3 évig, mire megkapott mint nõt is. (azt nem tudom, hogy közen volt-e szeretõje, de ha volt akkor nagyon diszkréten csinálta). Nagyon szerettük egymást, még ma is életem meghatározó élménye ez a kapcsolat. 2 gyerekes anyuka, akinek korban hozzáillõ magyar férje van :-)
-20-as? Manapság a a fiatal lányok még idõsebbekre mennek... -Nem normális. -Az apu veletek él?..
De érthetõen leírtad, egy 16 éves kamasznál azért az normális, ha pár évvel (20-24) idõsebb srácok tetszenek neki. Naná, sajnos ez az élet rendje, ilyenkor az agyuk elszáll, és a hormonok mûködnek, és hû de izgi lenne egy idõsebb sráccal járni, meg milyen menõ!!! Én 30 férjem 34. Ez normális, ugye? Ilyenkor TE annyit tudsz tenni, hogy imádkozol, és folyamatosan az agyára mész az aggódásoddal. :-( Sajnos ez egy ilyen korszak lesz, valóban tartsd rajta a szemed, de azért élvezze is a fiatalságát, és ha elég esze van magára odafigyelni, nyugodtan járhat is egy két-három évvel idõsebbel, hiszen én is jártam ennyi idõs koromban, meg gondolom te is. A kérdésedre utalva: igen, normális.
Teljesen megértem a lányodat. Soha nem kezdtem volna velem egyidõs fiúval. Fõleg milyenek a mai 16 éves fiúk... gyerekesek. Ha tényleg érettebb a gondolkodása a lányodnak, mint a többinek nem kell félteni. 22 vagyok 18 évesen költöztem össze a párommal aki most 29! Teljesen jó a kapcsolatunk, mondjuk néha még így is azt érzem, hogy én vagyok a felnõttebb :)
És próbál ismerkedni húszas fiúkkal? Csak azért, mert nem akar a 16 évesekkel kezdeni, mert neki a borostás pasik tetszenek, nem biztos, hogy "veszélyben" van... Én is álmodoztam ennyi idõsen és nyilván nem az osztálytársaim voltak a szívtipró pasik, hanem a felnõtt férfiak... Mégse vesztettem el a szüzességem, csak 21 évesen.
Kollegám 42 és 19 éves a csaja (Ja és nem a playboyos Heff-el dolgozok.) És milyen volt a napozás? Van egy "szimi" nevû ismerõsöm a skypeon az te vagy?
A kérdező hozzászólása: Hát, én nagyon nem szeretném meglátni a 16 éves lányom egy 42 éves férfivel.Nem "szimi" vagyok !
Nekem 16 évesen 21 éves barátom volt. Teljesen jól kijöttünk, gondolkodásban, felfogásban is hasonlók voltunk. A kor csak egy szám, valaki 30 évesen is rettentõen gyerekes, ismerek ilyet. :/ Szerintem egyébként a korabeli fiúk sem a kezét akarnák megfogni a lányodnak... Ebbõl a szempontból mindegy, hány éves a barátja.
Én egy ilyen apakomlexusban szenvedõ példa vagyok.. 16 évesen voltaz elsõ komoly kapcsolatom õ 25 volt.kb 5 évig voltunk együtt..nem örült anya mikor megtudta mennyi idõs:) Utánna volt náhány randim, kapcsolatom akkor Én 21 voltam és minimum 30 évfelettinek kellett lenni a pasinak hogy érdekeljen..aztán külföldön dolgoztam ott meg 2 nálam 3 évvel fiatalabb sráccal jártam:) (nem egyszerre):) aztán megismertem a férjemet õ 18 évvel idõsebb nálam:) Anya már meg se lepõdött mikor bejelentettem hogy terhes vagyok:) Szegény..most hogy már anya vok értem mit érezhetett..Én sem örülnék ha a fiam 16 évesen egy 30as csajjal randizna:) De nálunk nem volt család modell..anya egyedül nevelt és vszinûleg ez vezetett oda hogy nem vok "normális"..Legalábbis a pszichologus akihez elhajtott ezt mondta és nem tudott kigyogyitani belõle..:)

Az normális ha 16 évesen 11-13 napig menstruálok?

Kés?n ér? típus vagyok és januárban jött meg , és sokáig megvan.Ez normális?

Legjobb válasz: Nekem a nõgyógyász azt mondta, hogy teljesen normális, ha valakinek 16 évesen jön meg; rengeteg nõnek ekkor jött meg és teljesen egészségesek! Ha ráijesztetek, csak azért mert ti tájékozatlanok vagytok, vagy csak mert MS. Tökéletesnek pont akkor kellett volna megjönnie, amikor, nem kéne ráijeszteni. És a nõgyógyászom szerint rengeteg egészsége! nõnek csak 3-4 havonta jön meg! És az is normális lehet, ha iylen sokáig! Mondjuk tényleg meglátogatnám azt a nõgyógyászt.

Nekem a nõgyógyász azt mondta, hogy teljesen normális, ha valakinek 16 évesen jön meg; rengeteg nõnek ekkor jött meg és teljesen egészségesek! Ha ráijesztetek, csak azért mert ti tájékozatlanok vagytok, vagy csak mert MS. Tökéletesnek pont akkor kellett volna megjönnie, amikor, nem kéne ráijeszteni. És a nõgyógyászom szerint rengeteg egészsége! nõnek csak 3-4 havonta jön meg! És az is normális lehet, ha iylen sokáig! Mondjuk tényleg meglátogatnám azt a nõgyógyászt.
Normális, de ha nagyon rosszul érzed magad, látogass el egy nõgyógyászhoz. Amúgy meg rossz kategória
Már az sem teljesen normális ha 16 évesen jött meg de ha ilyen sokáig is tart szerintem menj orvoshoz mert maximum 10 napig tarthat.
Szerintem nem teljesen. Ha ilyen késõn jött meg, eleve el kellett volna menned nõgyógyászhoz.
Hormonzavar?Nemi szervi problémák?..stb. Ki kell vizsgáltatni.. MUSZÁJ!
Meg van ilyen sokaig, vagy a kis folyast is beleszamolod?
En elmennek orvoshoz a helyedben. Valoszinuleg normalis a te esetedben, mivel olyan keson jott meg, de lehet, hogy ez valami tunete egy betegsegnek es jo lenne kivizsgaltatnod magadat. Csodalom, hogy nem mentel el eddig, mert az atlag kor 11-14 az elso menstruaciohoz.
Anyukádnak nem mondhatd el? Õ már biztos elvvitt volna e nõdokihoz, mert aggódik érted.

Normális, hogy 16 évesen hirtelen hatalmas lett az étvágyam?

Eddig egész jó alakom volt, de most feljött néhány kiló. Szeretné,ha újra t?rhet? alakom lenne, de a tanulás mellett nincs túl sok id?m a testmozgásra, valamint az egészséges táplálkozás sem túl egyszer?, mivel nem én döntöm el, hogy pl.: barna vagy fehét kenyér legyen itthon. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Az én lányom hetente egyszer vetet magának eg y csomag fekete kenyeret a Lidlben, s azt eszi, és amikor csak lehet, biciklivel megy suliba. Ha lány vagy, akkor ebben a korban elveszted a kislányos formát, kerek, nõi alakod lesz: pl a csípõ fölött, a csípõtõl a derékhoz vezetõ vonal eddig egyenes volt, most domborúan ívelt lesz. Ez nem hízás, ez normális nõiesedés. ("asszonyosodsz?" - mondtuk egymásnak mosolyogva) Persze a férjhez menés mára már igencsak kitolódott, d e a biológia nem nézi ezt, tehát 16 évesen Asszonyosodunk :) mivel hamarosan anyák is lehetnénk már, s akkor kellene... Tudod, viszed a gyereket a csípõdön, s nem nyomna. Viszont ha fiú vagy, akkor emberesedni még ráérsz 35 évesen. Napi 50 fekvõtámasz, csak 1/4 óra, s izmot épít a zsír helyett.

Az én lányom hetente egyszer vetet magának eg y csomag fekete kenyeret a Lidlben, s azt eszi, és amikor csak lehet, biciklivel megy suliba. Ha lány vagy, akkor ebben a korban elveszted a kislányos formát, kerek, nõi alakod lesz: pl a csípõ fölött, a csípõtõl a derékhoz vezetõ vonal eddig egyenes volt, most domborúan ívelt lesz. Ez nem hízás, ez normális nõiesedés. ("asszonyosodsz?" - mondtuk egymásnak mosolyogva) Persze a férjhez menés mára már igencsak kitolódott, d e a biológia nem nézi ezt, tehát 16 évesen Asszonyosodunk :) mivel hamarosan anyák is lehetnénk már, s akkor kellene... Tudod, viszed a gyereket a csípõdön, s nem nyomna. Viszont ha fiú vagy, akkor emberesedni még ráérsz 35 évesen. Napi 50 fekvõtámasz, csak 1/4 óra, s izmot épít a zsír helyett.
azért bírom, hogy a 25-35 éves korosztály háztartás, munka, gyereknevelés, esti/levelezõ suli mellett megoldja, hogy egészségesen táplálkozzon és sportoljon, ti meg a sulira kentek mindent XD ...de tudod mit, tanulj fit labdán ülve és rögtön megvan a minimális testmozgás + szedd 3/4-ig a tányérod, ne tele ;)
Na ez egy jó kérdés ! Én is igy vagyok. HIába mind mondják, hogy egészséges étkezés meg sport, hát jójó, de a jó jegyek nem potyognak csak úgy az égbõl......2 esélyed van: vagy lesz*rod és max nyáron leadod azt a felesleget VAGY kevesebbet eszel, csak ez már nem garantálja, hogy olyn ügyes leszel a suliban
Én 16 évesen suli mellett eljártam kondiba utána még futottam is a lakótelep körül meg melóztam, buliztam is és kb mindenre volt idõm csak be kellett rendesen osztani. Nekem az vált be hogy evés elõtt ittam egy csomó rostos levet vagy ásványvizet és csak utána kezdtem el kajálni és így a kevesebbel is jól laktam. Jah és ami nem mellékes 24 kilótól szabadultam meg így, most vagyok 80 körül 23 évesen és tartom a versenysúlyomat :P
Ezek tényleg csak kifogások. Testmozgás: mivel nem is kell mindennap, mondjuk heti 3 alkalommal fél-1 óra megfelelõ. Ha egy nap például csak fél óra gyors sétából áll az egész, már az is jó. Fél órát minden nap tud az ember szakítani rá, ha akar. Bent a szobában is lehet gyakorlatokat végezni egy kis zene mellett, tanulási szünetben még fel is frissít. Hétvégén meg picit több is belefér. Én például nem hiszek abban, hogy full ki kellene iktatni a fehér lisztet, cukrot. Az emberek még mindig nem fogják fel, hogy ezekbõl egy kevés még nem a világ vége, ha nem ez a meghatározó. Igaz, én alapjáraton alig eszem kenyeret már 2-3 éve. Néha igen, de semmi bajom nincs, hiszen mellette igyekszem több zöldséget, gyümölcsöt, liszt nélküli fõzelékeket, ilyen szószokat, krémeket enni, amiket viszont édesítõvel, szintén liszt nélkül csinálunk. Apukám cukorbeteg + szüleim is igyekeznek fogyni, de mi valahogy a közép úton haladunk. Sok ételben áttértünk a "lightosabb", reform verziókra, de belefér ebbe a hagyományos vonal is. Igaz, én azokból nagyon keveset eszem, de nem iktatom ki teljes mértékben. Szóval valami egyensúly félét kellene találnod. Plusz fejben rendbe rakni a dolgokat. Például nem úgy hozzáállni, hogy cukor, fehér liszt, stb, stb. az már szinte méreg és tuti hízni fogok. Nem csoda, hogy sokan bûntudatot éreznek egy-egy ilyen zabálás után, hiszen folyton megszegik a saját irreális szabályaikat.
19:25-ös, hmm én pont az ellenkezõjét vallom: étkezés elõtt és után kb. fél órával nem iszom, de még közben sem ha nem muszáj :D - oké, persze ha olyan a kaja, akkor fél pohár víz max., mivel a sok folyadék csak tágítja a gyomrot. Viszont úgy általában kb. 2 liter tuti, aminek 95%-a sima víz. Tényleg hatásos.
igen az, én most 2. vagyok középsuliban. Amikor 7-8.as voltam akkor a suliba 2 szendvicset vittem és alig bírtam megenni.Most 4et viszek fél liter innivalót, és még a büfébe 2 hamburgert veszek, meg még amellett is szoktam venni sütiket iesmiket. Sztem teljesen normális ez.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!