Találatok a következő kifejezésre: Az normális 12 (159 db)

Az normális hogy 12 éves vagyok és 90/C a kosárméretem? Kb egy éve jött meg.155 cm vagyok.

Legjobb válasz: 2: 90 centi mell alatti mérettel mi lenne normális??? 12 éves!!! Én 40 vagyok, nem csontsovány és nekem 75 cm... A C kosár az alkati dolog, de az valószínûleg a túlsúlya miatt is van, nekem 12 kiló fogyástól az FF-rõl E-re csökkent.

2: 90 centi mell alatti mérettel mi lenne normális??? 12 éves!!! Én 40 vagyok, nem csontsovány és nekem 75 cm... A C kosár az alkati dolog, de az valószínûleg a túlsúlya miatt is van, nekem 12 kiló fogyástól az FF-rõl E-re csökkent.
A túlsulyod semmiképpen nem normális a kosár méret egyén függõ. De ha mondjuk olyan sportot ûztél amitõl széles a hátad még lehet magyarázat a nagy körméretre. Én 30 vagyok 85-91ven a körméretem pár kiló plussz van rajtam, de nem sok, viszont nekem alapból nagyon széles a hátam mert régen úsztam.
Most komolyan, erre a kérdésre milyen választ vársz... már bocs. 1. Akkora a melled amekkorának lennie kell 2. A mell nem elkezd nõni pl 10 évesen, és a halálodig meg sem áll... Hanem valamikor nõ egy kicsit, aztán leáll, ennek sem idejét sem a menetét nem tudhatod. 3. A mell méretedhez a magasságodnak és a korodnak sincs semmi köze... Igen, normális. Minden lánynak, ahogy serdül nõ a melle. Nyugodj meg, és fogadd el.
90 az nagyon sok..... elég túlsúlyos vagy, nem?
Ha valaki azt mondja, hogy nem normális, akkor sem tudsz semmit tenni. El kell fogadnod a melleidet olyannak amilyenek!
Egy sima boltban 80-85-ig vannak a körméretek...szóval az már igencsak jelentõs túlsúly. Viszont még nem fogyókúrázz, fiatal vagy ahhoz:)
Hát, a 90-es körmérettel nem éppen csak duci az ember. Szóval, egyél egészséges ételeket mértékkel, és mozogj sokat. :)
A kérdező hozzászólása: Igen túlsúlyos vagyok de éppen csak. Inkább duci mint túlsúlyos.
Hat, nem tudom, szerintem kicsit sok. En 14 vagyok, es 70 A-s. Naagyon kicsi. :(
El kell fogadni amit kapunk, és együttélni vele. :) Egyébként kérlek feltétlen húzd ki magad, mert én is korán cicisedtem ki az iskolában, senkinek nem volt még ekkora melle, én persze szégyeltem és fusztrált, és összehúztam magam állandóan.....meg is lett az eredménye, tiszta görbe a hátam, és már ki sem bírom magam húzni..::(
Én is ekkorát hordok, de én 36 éves vagyok, és erõsen túlsúlyos (jelenleg terhesen 90 kiló). Nem a kosármérettel van a gond, hanem a 90-es mell alatti mérettel. Bár lehet szélesebb bordák vagy hát miatt, de 12 évesen ez egy kicsit túl sok. De még kinõheted a problémát!
Egyik barátnõm vékony, izmos testfelépítésû, de széleshátú evezõs alkat, neki is ekkora, ezért mondtam, hogy normális. A 90 nekem is soknak tûnne amúgy, de ha a súlyáról várt volna véleményt, nem a mellméretét írja.
Persze, normális. De még változhat mind a méreted, mind a magasságod. Hordj mindenképpen melltartót!
Anyám 41 éves, és neki ekkora a melle.xd

Szerintetek az normális ha 12 évese 174cm vagyok?

Ja és mellette normális a 69kg?

Legjobb válasz: hát az nem átlagos ha ilyen magas vagy 12 évesen de az normális ha 174 cm-el 69 kg vagy

hát az nem átlagos ha ilyen magas vagy 12 évesen de az normális ha 174 cm-el 69 kg vagy
Ez valóban nem normális, viszont a magasságod és a súlyod az normálisak egymáshoz képest. Lehet, hogy te már most megnõttél és a késõbbiekben már csak pár centit fogsz nõni. Ez genetikától is függ. De ne aggódj, szerintem csak korán "megérettél" :)

Az normalis hogy 12 evesen 180 cm vagyok es 85 kg?

Legjobb válasz: Nem. Van egy 12 éves ismerõsöm aki elég nagynak számít a korához képest. 170 cm és 50-55 kg. Én 14 vagyok és 184 65 kg.El kell hogy mondjam hogy ez nem normális. De nyugi nincs semmi gond. Csak akcerelált vagy. Most biztos megkérdezed magadba hogy az mi. Hisz még majd csak 1-2 év mulva fogtok róla tanulni. Ez a gyerekeknél fordul elõ. Biológiai túlfejlettséget jelent. Sokkal magasabb vagy az átlagnál. És nehezebb. De a tudásodra nincs kihatása. Ha figyelsz órán, otthon tanulsz és megírod a leckét, és ha nem vagy szellemi fogyatékos akkor jó lesz a tanulmányi eredményed. De nem ragozom a lényeget már az elõbb elmondtam.

Nem. Van egy 12 éves ismerõsöm aki elég nagynak számít a korához képest. 170 cm és 50-55 kg. Én 14 vagyok és 184 65 kg.El kell hogy mondjam hogy ez nem normális. De nyugi nincs semmi gond. Csak akcerelált vagy. Most biztos megkérdezed magadba hogy az mi. Hisz még majd csak 1-2 év mulva fogtok róla tanulni. Ez a gyerekeknél fordul elõ. Biológiai túlfejlettséget jelent. Sokkal magasabb vagy az átlagnál. És nehezebb. De a tudásodra nincs kihatása. Ha figyelsz órán, otthon tanulsz és megírod a leckét, és ha nem vagy szellemi fogyatékos akkor jó lesz a tanulmányi eredményed. De nem ragozom a lényeget már az elõbb elmondtam.
Igen, én is ennyi voltam ennyi idõsen.
Bocs 184 cm és 65 kg. Elírtam.
Durván magas vagy, de így már normálisabb a súlyod. Nekem az egyik barátom 13 éves, 174cm és 65kg. Pedig már õ is durván magasnak számít nekünk, fõleg ennyi idõsen :)
én is voltam 180cm 12 évesen, 14éves koromban elértem a 193cmt és ennyi is maradtam. elég jó érzés volt kimagaslani a sok kis 150centis ovodástól :D 19f
Ez a kérdés szerintem kamu
én 14 vagyok 163cm és 40kg. és azt mondják magas vagyok.!:)

Normális az, h 12 hetes terhesen semmit nem nőtt a hasam, ugyan olyan mint terhesség előtt? Mikor fog látszòdni? Normális a derékfájdalom? Aggòdom!

Hàtrahajlò méhem van, legutòbb a véd?n? 48kg-ot mért nekem, 165magas vagyok, fàjdogàl a derekam, érzékeny a méhem körül, van mkor csak menèsnél nyilalgat vagy ha hirtelen mozdulok. ràadásul édesanyám a napokba mondta, h ? sem és a nagymamàm sem tudta kihordani a fiù babàkat, örökletes dolog lenne?..

Legjobb válasz: Nem mindenkinél nõ a hasa a 10-12. héttõl.Nekem pl úgy a 18.héttõl vált láthatóvá hogy baba van a dologban.Addig nem!Szerintem csak húzódnak a méhednél a szalagok és azokat érzed.Nekem is fáj néha a hasam!

Nem mindenkinél nõ a hasa a 10-12. héttõl.Nekem pl úgy a 18.héttõl vált láthatóvá hogy baba van a dologban.Addig nem!Szerintem csak húzódnak a méhednél a szalagok és azokat érzed.Nekem is fáj néha a hasam!
23 hetesen lett pocim, addig szinte semmi. Enyhe nyilallások, mensis fájdalom, derékfájdalom pedig lehet teljesen normális. Ha nem vérzel, nem görcsölsz, akkor nagy baj nem lehet. Anyukádat sajnálom, hogy nem tudta kihordani valamelyik gyermekét, de most nem lett volna szükséged szerintem erre az infóra. Ha fájdalmad van, irány a doki. De ha csak kellemetlen érzés, akkor valószínû teljesen rendben vagy, és csak a terhesség természetes velejárói ezek az érzések (akár lányod, akár fiad lesz).
A kérdező hozzászólása: Két kisfiù ment el neki, borzalmas mòdon! :( félek, h velem is ùgy lesz. nincsen vérzésem sem fàjdalmas görcseim
Nyugodj meg és ne is gondolj ilyenekre!!!!Tereld el a figyelmed ezekrõl a gondolatokról!OK????
A kérdező hozzászólása: Mindig azt mondogatom magamnak, h egészséges babàm lesz, és nem lesz semmi baj.
Ne aggódj emiatt! Nekem 16 hetesen, mikor AFPre mentem semmi de semmi pocakom nem volt. 18 hetesen meg mikor mentünk ultrahangra már akkora volt a hasam, mint aki egy egész dinnyét nyelt le. Emiatt tényleg ne aggódj és gondolj rossz dolgokra!Egészséges szép babát fogsz szülni! Csak pozitívan! :D
nekem 12 hetesen csak felfuvodás látszott, pocim az 18-20 hetesen lett. ne aggodj semmin, mert semmi értelme, csak a babának ártasz vele "lelkileg". Csak pozitivan és minden rendben lesz.
Semmi gond nem lesz, majd nõ a hasad szépen!! Beszéld meg a picivel, hogy szépen fejlõdjön, egészséges legyen!
Nekem a 20. hétig nem látszott semmi, kis fájdalmak teljesen normális nyugi. Jó hír, hogy a nõk terhesség és szülés szempontból nem any anyjukra hanem a nagyira hasonlítanak. Ugrik egy generációt, ezt a nõgyógyászom mondta. Lehet véletlen is hogy náluk pont így jött ki, neked nincs okod emiatt aggódni, minden terhesség más.

Az normális hogy 12 éves vagyok és még nem menstruálok?

Legjobb válasz: Normális. Majd akkor kell aggódni (akkor se nagyon), ha 16 éves korodig nem jön meg. De még akkor se biztos, hogy baj van. Nem vagyok túl idõs (21 éves), de mikor én fiatalabb voltam, az volt furcsa, ha vki már 12 évesen menstruált.

Normális. Majd akkor kell aggódni (akkor se nagyon), ha 16 éves korodig nem jön meg. De még akkor se biztos, hogy baj van. Nem vagyok túl idõs (21 éves), de mikor én fiatalabb voltam, az volt furcsa, ha vki már 12 évesen menstruált.
Hivatalosan 16 éves korig normális, de az orvosok 18 éves korig nem kezelik.
A másik felének meg nincs. De miért baj az? Nem teljesen mindegy? Gondolom 12 évesen babát még nem szeretnél. Akkor meg mi hátrányod van abból, hogy még nem menstruálsz? Semmi az égvilágon. Majd megjön, mikor itt az ideje. Nem attól leszel nagylány.
A kérdező hozzászólása: köszi! csak az a baj hogy a lányok felének már meg van:/
Ne azt nézd, hogy a többi lány már menstruál, mert mindenki más ütemben fejlõdik. Ha már nõ a melled, szõrösödik a puncid, és a hónaljad, akkor semmi baj. A nemi érés több évig tartó hosszú folyamat.
Teljesen normális! :) ) van akinek 14-15 évesen jön meg Ne aggódj eljön az idõd, örülj hogy még nem kell törõdnöd ilyennel :)
Igen, az. És örülj neki! Nem egy kellemes dolog!
Honnan tudjátok, hogy a Kérdezõ hogy fogja viselni a menstruációt? Attól, hogy Benneteket megvisel, még nem biztos, hogy Õt is meg fogja! Ha úgysem lehet elkerülni, akkor miért rettegjen tõle.

Az normális ha szőrösödik a nemiszervem ilyen korán? 12/L

Legjobb válasz: Lánynál ez egyáltalán nem korán,nekem 11 évesen mensim volt és 10 évesen szõrõm,és 8 évesen már nõtt a cicim,és nem én voltam egyetlen az osztályban. A válasz normális,de ez nem korai A fiúknál szokott ez a folyamat beindulni 12-16 éves korig,a fejlettségtõl függõen.Nálunk csajoknál meg akár 9 évesen is lehet már fanszõr.

Lánynál ez egyáltalán nem korán, nekem 11 évesen mensim volt és 10 évesen szõrõm, és 8 évesen már nõtt a cicim, és nem én voltam egyetlen az osztályban. A válasz normális, de ez nem korai A fiúknál szokott ez a folyamat beindulni 12-16 éves korig, a fejlettségtõl függõen.Nálunk csajoknál meg akár 9 évesen is lehet már fanszõr.
Persze, hogy természetes! Ne ijedj meg tõle, ez velejár a fejlõdéseddel, a hormonok változásával. Anyukáddal nem tudsz ilyesmirõl beszélni? Várható az elsõ menzeszed is, hacsak már nem volt meg, de ezt nem írtad. Erõsödnek a külsõ nemi jellegek, mint ahogy a melled is elkezd kifejlõdni, a derekad keskenyedni, a csípõd gömbölyödni. Minden kislányból igy lesz idõvel nõ. 12 évesen idõben vagy, nem korai, ideális.
Szia! 12 éves vagy??
Igen, normális! Sõt én ismertem egy olyan lányt, akinek, már 8 éves korában kezdett szõrösödni a puncija. Így teljesen természetes, ha 12 évesen már a Te puncid is szõrösödik.
Normális de nem korai, cici is nõ már? Egyébként minden téren van még idõd, de azért jobb ha már most bebiztosítod magad betéttel, mármint a isitáskádba jobb ha mindig van, sose lehet tudni, nekem 12 éves korom elõtt jött meg pár hónappal.
Nem korai, szerintem is legalább 1 évvel le vagy maradva, de nomális. Milyen magas vagy?mensi van már? -Gondolom még nincs, mert általában az is a nemijellegek megjelenése után szokott lenni. De tényleg olyan is van nem csak fiúknál, hanem lányoknál is hogy a szõr, a mell és a mensi csak 14-15 éves kor után jelenik meg.Mindig azt mondják mind 2 nem esetében hogy ezeknek a fejlõdéseknek 16 éves kora meg kell jeleniük.Szóval mindenki más ütemben fejlõdik, aki késõbb rájuk mondják, hogy késõn érõk.
Nekem is volt már 10 évesen középen szõr, meg mell kezdemény és 11 évesen már hónaj és rá egy évre mensi is, Nem korai, sõt kicsit késõi, de ha kisnövésû vagy akkor ez normális is, mert nálunk 11 évesen pl az összes csaj 155-160 cm körül mozgott már, szóval elég magassak is voltunk, és a kisebbek között volt csak olyan aki nem fejlõdõtt még.
Persze ez tényleg normális dolog, de nem korai, nálunk is a suliban a 12 éves csajoknaktöbb mint a felénél már menstuációjuk volt, szõr meg már pár évvel korábban és kistopokat hordtunk mert fennt is növekedett már. 15/S
Egyáltalán nincs korán tizenkét évesen! És normális dolog. Annyi idõsen már nekem is volt a nemiszervemen, de a hónaljamon meg egy szál sem.
Normális, de nem korai nálunk is 9-10, 5 éves kora csak 3 csaj kivételével mindenkinek volt, szóval tök természetes, normális dolog.

Holnap leszek 12 hetes, eddig semmi tünetem nem volt. Tegnap óta hányingerem van. De pont az első 12 hétben kellett volna lennie. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia én a 13hétbe léptem eddig nem voltam rosszul és most kezden kirakni a kaját folyamatosan.De ez állítólag a hormonok miatt van a 12-14hét körül,tehát ne aggódj,nem vagy egyedül.Gratula babódhoz.

Szia én a 13hétbe léptem eddig nem voltam rosszul és most kezden kirakni a kaját folyamatosan.De ez állítólag a hormonok miatt van a 12-14hét körül, tehát ne aggódj, nem vagy egyedül.Gratula babódhoz.
Igen, többen vannak, akik a 12-16 hét körül kezdenek rosszl lenni. Mindenki másképp reagál... Azért a védõnõnek meg a dokinak majd szólj.
Szintén a válaszom, mint sok mindenki másnak, hogy mindent lehet, de nem KELL!!!!Örülj neki, hogy eddig nem álltál be a sorba.Gratula a babuhoz, és jó egészséget.

Az normális ha 12 évesen 163 cm és 48 kg vagyok?

Legjobb válasz: Miert ne lenne normalis, mi a baj ezzel? :) Szerintem abszolut normalis a magassagod a testsulyoddal egyutt.

Miert ne lenne normalis, mi a baj ezzel? :) Szerintem abszolut normalis a magassagod a testsulyoddal egyutt.
Nekem teljesen normálisnak tûnik. :)
Az alsó határon vagy! Fogyni semmiképpen ne akarj!

Az normális hogy 12. évesen politizálok foglalkozok az anyagi dolgokal?

Az van hogy most politizálok sokat foglalkozok a pénzügyi váságal elraktározom a pénzem és sokat tanulok mert tudom hogy ezzel allapozhatom meg a jövöbelli életem és anyira érdekel a II. világháboru hogy magamtol nézem meg a wikipédián és tanulom meg a dolgokat. Sokat foglalkozok az országgal mert szerintem még lehetne valamit kezdeni belöle és szoktam azon gondolkozni hogy milyen válalkozást lenne érdemes inditani ha felnöt leszek.A barátaim mindig elköltik a pénzüket energia italra nyalokára meg minden hülyeségre mig eközben én gyüjtöm a pénzt.

Legjobb válasz: Nem, normális. Legalábbis a kívülállók számára nem. ma már 30 éves vagyok. Gyerekkoromban is az a típus voltam, hogy tudtam gyerekként is és felnõttként is gondolkodni és viselkedni. Ma is így van ez. Épp a napokban szóltak meg érte, hogy bizonyos kérdésekben olyan véleményem van, mintha mindent megélt, tapasztalt ember lennék. Akik mindvégig felelõtlen kölykök maradtak, azok szemében te mindig különc leszel. Saját tapasztalat alapján, azt mondom, hogy hajrá. Te vagy a normális DE sose felejts el gyereknek lenni.

Nem, normális. Legalábbis a kívülállók számára nem. ma már 30 éves vagyok. Gyerekkoromban is az a típus voltam, hogy tudtam gyerekként is és felnõttként is gondolkodni és viselkedni. Ma is így van ez. Épp a napokban szóltak meg érte, hogy bizonyos kérdésekben olyan véleményem van, mintha mindent megélt, tapasztalt ember lennék. Akik mindvégig felelõtlen kölykök maradtak, azok szemében te mindig különc leszel. Saját tapasztalat alapján, azt mondom, hogy hajrá. Te vagy a normális DE sose felejts el gyereknek lenni.
Jó dolog de a Wikipédiának nem nagyon kell hinni politikai és történelmi kérdésekben.
Kicsi vagy még az ilyenekhez, mivel még helyesen sem tudsz írni.
egyáltalán nem rossz ez a dlog. teljesen normális. azt meg nem kell adagolni szegény gyereknek hogy "de érett vagy a korodhoz képest" mert minden NORMÁLIS gyerekben benne van ez. 14L
húúú én is 12 évesen kezdtem ilyenekkel foglalkozni most 13 vagyok és még jóó hogy normális (legalábbis nekem mindenki ezt mondta) 13:-)
Fölösleges 12 évesen ekkora nagy felnõttnek képzelned magad, fõleg hogy még normálisan magyarul sem tudsz írni. Legyél még gyerek inkább.
A barátaid jól teszik, ilyen korba még nem kell az "élet nagy dolgaival" foglalkoznod, de persze egyáltalán nem baj, hogy elõre látó vagy, de még nagyon sokat kell tanulnod, hogy megértsd a dolgokat. Addig is tanuld a nyelvtant mert Mo.-on még a köztársasági elnök se tud helyesen írni.
egyátalán nem jó ha politizálsz mivel fingod sincs róla mirõl van szó egy gyerek ne politizáljon aza felnõttek dolga, spórolhatsz azzal nincs gond, wikipédia nem túl megbízható, a másik legyél gyerek mert az vagy, lehet célod de nem kell játszania felnõttet nincs értelme
Már bocs, de szerintem csak azért írtad ki a kérdést mert azt akarod hogy mindenki normálisnak tartsa ezt és össze-vissza dicsérgessen. Ha úgy nézzük én is egy csodabogár vagyok. Imádom az ABBA-t, Boney-M-t meg 70'80' évek zenéit. Sorozatot is online nézek ami a 80'-s években játszódik. Mások szerintem csodálkoznak rajtam, mert én nem a Sp & fluor "szeretlek titeket" csoportba tartozom. 13/L
9:58 ezt honnan veszed?
nem igaz! attól még hogy ti 12 éves korotokban is babáztatok és kisautóztatok nem mindenki ennyire gyerek 12 évesen! szintén:13L
Mert te kedves 13 éves lány, minek érzed magad ha nem gyereknek, felnõttnek?Akkor szerinted ugyan mi a dolga egy GYEREKNEK?! 15l
Annál nincs is gyerekesebb mint, ha egy gyerek felnõttnek akar tûnni, nem baj majd kinövöd. És igen babázzon vagy kis autózzon vagy amit szeret, de te már biztos az állam adósság csökkentésén töröd a kis buksidat. Nem véletlenül nincs 18 év alatt szavazati jogod.
Szerintem én is 12 évesen kezdtem politizálni és nem azért, hogy felnõttnek tûnjek, hanem, mert érdekelt. Volt idõ, hogy itt a politika témakörben megvoltam 2. valami 1700 pontal. (nem, nem szoktam pontozni)
Csak az a baj, hogy így 12 éves fejjel sza*t sem tudsz Magyarországról, a pénzügyi válságról, no meg a politikáról. Nem akarlak megbántani, engem is érdekel Magyarország, EZZEL nincs is semmi baj.. Egyébként meg mindenki arra költi a pénzét (vagyis hát nyilván a szülõktõl kapjuk a pénzt) amire akarja. Én pl a pénzem egy részét hül*eségekre költöm, na és akkor mi van?
nem igaz! egy szóval nem állítottam hogy felnõttnek gondolom magam :) ! OK! Valaki azt gondolja, hogy NEM normális ha 12-13 évesen politizálunk? Az normális ha valaki össze-vissza költi a pénzét? Nem! Mármint persze gyerek még mondják de mikor tanulja meg hogy nem szabad ha azt mondjátok neki hogy normális?! És ki tud közületek rólam bármit?! Hogy nem tudok semmit a pénzügyi válságról stb. Mindegy. Egy nem teljesen gyerek 13L
1. nem csak én vagyok más mindenki más mint a többiek :) mindenki különleges! egy emberre sem hasonlít senki teljesen még ha külsõre így is tûnik! (te azt gondolod hogy ugyanolyan vagy mint mindenki más?) 2. ha Te azt gondolod lejáratom magam gondold így! én a véleményemet írom. (+ nem érdekel hogy Ti mit gondoltok rólam :) ) 3. nem! nem gondolom azt hogy házra kell gyûjteni! csak az nem mûködök hogy elköltöm a pénzem minden hülyeségre aztán panaszkodom hogy kevés a pénz! a már nagyon megunt 13L
Anyám kõ baloldali, apám meggyõzõdéses kommunista, én pedig Fideszes vagyok. Szüleim véleménye igaz?! TV-t meg nem nézek, mert szar.
Mert amit õ politizálásnak hív, az csak a szülei és a TV "véleménye" mivel õ még lényegébe semmit nem tud az ország dolgairól, és, hogy hogyan mûködnek a dolgok.
ha valaki nem csak a saját hanem az ország és a világ jövõjével is foglalkozik gyerekkorában az miért baj? ezt nem értem!!! újra a 13L
Nem baj, de elég az, ha úgy törõdsz a saját anyagi helyzetetekkel, hogy nem követel olyan dolgokat a szüleidtõl, amire igazából nincs is szükséged.
Utolsó válaszolóval értek egyet fõképpen. Nem tudom. Én 15 vagyok és nem politikázok, mert minek? Tudok spórolni, de minek?! Ha valamire gyûjtök akkor nem kell megszakadnom, hogy spóroljak meglehet oldani mindent. És bizony szoktam venni energia italt, sõt még nyalókára is "szóróm a pénzem". Azon pedig nem gondolkozom, hogy ugyan felnõttként milyen vállalkozást indítsak, hisz ez nem így megy, hogy hupsz nekem egy ilyen vállalkozás kell. Vannak céljaim az életben. A történelem engem is érdekel, de ettõl nem leszel érettebb és komolyabb. Amit leírtál inkább egy nevetségessé tévõ lányt láttok magam elõtt, persze lehet nem így van. De nem szégyen ha gyerekként élsz 12 évesen, hidd el:) )
Én is foglalkozok a politikával és sok más dologgal is.De inkább a könyvekbõl tanulj(régiekbõl, pl.:regények, leírások a vh. idejérõl). 14L
Elõször a magyar nyelvtannal foglalkozz, aztán ráérsz politizálni... Élj még kicsit és légy gyerek, majd a nagyok foglalkoznak a politikával!
"Én is foglalkozok a politikával és sok más dologgal is.De inkább a könyvekbõl tanulj(régiekbõl, pl.:regények, leírások a vh. idejérõl). " Abból pont, ne! A források jobbak. A médiaforrások indulatoktól és sokszor propagandától nem mentesek! Persze meg lehet nézni egy korabeli filmet, csak tudni kell ezt azt róla, mert úgy jársz, mint Drábik János.
túlbuzgó stréber vagy.
tehát nem
normális azzal fogllalkozz ami érdekel ha nem szórod el a pénzed f*szságokra az sem baj
Most megyek és veszek egy kupac ruhát, tegnap elköltöttem véletlenül az ebédpénzemet édességre. Érdekel a jövõm, te meg már túlzásba viszed. Puszillak. Egy gyerekes 13 éves.
k*rvára nem normális! ne legyél már ilyen kis koravén gyökér!!!!!!
Okoska:) )

Az normális ha 12 évesen kicsi melleim vannak (65A méretem van)?

Legjobb válasz: Persze, hogy az.:) Van, aki ilyenkor még el se kezdett fejlõdni. Nekem ennyi idõsen a "mellem" konkrétan annyi volt, hogy kiduzzadt a mellbimbóm. (igaz most, 3 évvel késõbb is épphogy (70)A-s, de olyan osztálytársam is volt, aki 12 évesen hasonlóan fejlett volt, mint én, 7-8.ra meg már neki lett szinte a legnagyobb.)

Persze, hogy az.:) Van, aki ilyenkor még el se kezdett fejlõdni. Nekem ennyi idõsen a "mellem" konkrétan annyi volt, hogy kiduzzadt a mellbimbóm. (igaz most, 3 évvel késõbb is épphogy (70)A-s, de olyan osztálytársam is volt, aki 12 évesen hasonlóan fejlett volt, mint én, 7-8.ra meg már neki lett szinte a legnagyobb.)
7-es: Mekkor volt az a legkisebb? c&a nem volt már mikor mentem csak a fent említett dupla sátor, Tezenisben(kis bolt) push uposat látni csak de majd elnézek egy nagyobba. Tescoban a gyerek részlegnél keresendõ gondolom.xD Köszi mindkettõtöknek! ^^
Én az eddigi legkisebb (normális) melltartót a Tescoban találtam, de van intimissimiben Tezenisben, C&Aban is.;)
Ja és kérdezõ te hol szoktál vásárolni (ha hordssz esetleg)? Vagy valakinek egy jó kis bolt ajánlata nincs? :)
Ahh 65A :O Rám még a 65AA pont hogy jó, na én mit szóljak!? pedig lassan 16 leszek. :/ Nagy szívás.... Valalmelyik nap akartam vadászni vmi kis melltartókát vagy 5-6 boltot végig másztam, hát nem találtam. Vagy egy kétszemélyes sátornak felelt meg, vagy neon zöld, fodros, de nagy nehezen találtam egy rendes A-sat meg fogom... 5cm szivacs benne, kb a C kosárral vetekszik, barátnõmmel nézzük-nézük végül rájöttünk hogy hoppá ez biztos fülmelegítõnek tervezték csak idekeveredett véletlenül. Szóval nagyon vigyázzatok nem tudhatjátok mit hová pakolásznak ezek a ruha boltok! ;D
Igen, ez teljesen normális.
igen, van akinek felnöttként is csak A kosaras. De ne aggódj valószinüleg nõni fog még neked.
12 évesen még gyerek vagy, az a normális, ha kicsik a melleid. Néhány év múlva nõni fognak, mert elkezdesz belépni a tini korba. De szerintem 12 évesen még túl fiatal vagy ahhoz, hogy a melleid méretével foglalkozz.
Persze, hogy normális, hiszen még gyerek vagy! Az, hogy vannak ennyi idõs lányok, akiknek nagyobb mellük van, nem jelenti azt, hogy Veled baj lenne, hogy kisebb a melled, mert mindenki más ütemben fejlõdik.
A kérdező hozzászólása: Hát én a Tescóból kaptam:DD De nem szoktam hordani:) csak ritkán:) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!