Találatok a következő kifejezésre: Az normális éjszaka (95 db)

Az normális, hogy a 4hónapos babám 2*kel éjszaka szopizni? hogyan lehetne át szoktatni, hogy egyszer keljen fel?

21-kor megy feküdni,(mert addi´g nem akar aludni)állt 20-kor eszik,van,hogy 20.30-kor.Eléggé fárasztó,mert reggel 6-kor már fennt van.

Legjobb válasz: Az én babám is 4 hónapos és egy hete tért át az egyszeri felkelésre, eddig õ is kétszer kelt fel este. Nálunk az volt a baj, hogy amíg pár hetes volt és felébredt éjszaka nem hagyhattam akár egy percig sem sírni, mert annyira kinyílt a kis szeme, hogy nem aludt vissza. Ezért nálam berögzült, hogy ha megnyikkant a babó már tettem is cicire, így szinte fel sem ébredt és aludt is vissza. Aztán egy hete úgy döntöttem megvárom amíg sír, nem kaptam fel a nyöszörgésekre, így szépen visszaaludt. Most már hajnal 3-kor kel csak fel éjszaka és reggel 7-kor ébreszt. Nálunk is 20-kor eszik utoljára, aztán el is alszik. És én az elalváshoz adok cumit.

Az én babám is 4 hónapos és egy hete tért át az egyszeri felkelésre, eddig õ is kétszer kelt fel este. Nálunk az volt a baj, hogy amíg pár hetes volt és felébredt éjszaka nem hagyhattam akár egy percig sem sírni, mert annyira kinyílt a kis szeme, hogy nem aludt vissza. Ezért nálam berögzült, hogy ha megnyikkant a babó már tettem is cicire, így szinte fel sem ébredt és aludt is vissza. Aztán egy hete úgy döntöttem megvárom amíg sír, nem kaptam fel a nyöszörgésekre, így szépen visszaaludt. Most már hajnal 3-kor kel csak fel éjszaka és reggel 7-kor ébreszt. Nálunk is 20-kor eszik utoljára, aztán el is alszik. És én az elalváshoz adok cumit.
A kérdező hozzászólása: Az elalva´shoz Rebeka is cumit kap, mert ma´ske´ppen nem alszik el.Jó van hogy kiköpi, és akkor jön a kis keze.A te babád egyböl vissza aludt???Mert ha a lányom is sírni kezd, onnantól nem lehet visszaaltatni, így ö is egyböl cicit kap.
Hát igen, a baj az, hogy mióta csak egyszer kel fel nehezebb a vissza alvás. Nem hagyom sírni csak pár másodpercet, de este 8 és hajnal 3 között kialussza magát és amint meglát széles vigyorral fogad, elkezd "szaladni" / gondolom tudod mirõl beszélek...-:) / és a cicin sem alszik el, mint eddig, csak kicsit kómás lesz. Én azt csinálom, hogy nem beszélek hozzá / puszikat adok, mert nem bírom ki.../, amint szopizott visszateszem a kiságyba amit magam mellé húzok, lekapcsolom a kis lámpát és fogom a kezét amíg elalszik. De így is kell jó fél óra, mire szundizik...Ja, és éjszaka én nem büfiztetem, mert álmában ill. félkómában soha nem büfizett hiába tartottam 20 percet is, csak az volt az eredménye, hogy felébredt. Soha semmi baja nem volt miatta, nem fájt a pocakja sem emiatt.
A kérdező hozzászólása: Köszi.Megprobálom már ma éjszaka, hátha beválik nálunk is. Én sem büfiztetem éjjel mert nekünk sem jött össze a büfi álmában.Csak visszarakom a hejétre aludni.
Szia.A lányom 2 éves koráig cicizett , és éjjel 3óránként evett.Szerintem majd szépen átáll, vagy mikor elválasztod leszokik róla.mióta nem kap cicit a lányom azóta átalussza az éjjszakát.A sógornõm is így volt mint te , és õ nem adott cicit a lányának csak reggel 5kor, és 1hét alatt átált a baba a hajnali evésre, igaz egy hét éjjszakai bõgés elõzte meg.Én nem voltam ilyen drasztikus , beleszoktam, és szinte már a végén fel sem tünt hogy fenttvoltam éjjel.

Az normalis ha a baba atalussza az ejszakat, tehat reggel 6-ig es utana megis almos egy ora mulva?

Legjobb válasz: Azert kerdem mert most aludta at masodjara az ejszakat es azt gondoltam hogy hu akkor egy csomot lesz ebren napkozben ,ezzel szemben ra egy jo orara mar nyugos es almos lett.Egyebkent 11 hetes

A kérdező hozzászólása: Azert kerdem mert most aludta at masodjara az ejszakat es azt gondoltam hogy hu akkor egy csomot lesz ebren napkozben , ezzel szemben ra egy jo orara mar nyugos es almos lett.Egyebkent 11 hetes
Szerintem nem kóros. Örülj neki!!! Ha felébredt és televágta a kis gyomrát semmi gond nem lehet:) Most biztos nõ majd vagy 1 cm-t :)
Abszolút normális! Az én babám is felébred hatkor eszik és alszik vissza pedig õ már 11 hónapos!!!
Az én babám is 1 hónapja átalussza az éjszakát, van mikor reggel 9-kor kel, eszik és 1 óra múlva újra visszaalszik. Persze délután már egy percet sem alszik.
Az én babáim 8-kor kelnek, reggeli szopi után rögtön vissza az ágyba továbbaludni, 10-11 közt kelnek. Este 1/2 9-kor alvás van. 9 hónaposak.
Nekem nem volt állandó, én csak éjszakait kaptam. De én is úgy nyeltem, és szerintem nincs vele semmi gond.. :)


Az normális, hogy a 4 hetes kisfiam képes éjszaka 200ml megenni mit csináljak mit lehet ilyenkor tenni amugy félig anyatejes éjszaka kap tápszert és napközbe csak 2 órát bír ki evés nélkül?

Legjobb válasz: Mi a probléma? Ilyen pici babát még igény szerint kell etetni és nem az órát nézni. Ha éjjel éhes, akkor éjjel kell neki adni, ha 2 óránként, akkor 2 óránként. Vagy az a baj, hogy sokat eszik és rövid idõt bír ki? Mekkora baba? Tuti, hogy éhes? Mert ilyenkor sem csak azért sírnak, mert éhesek.

Mi a probléma? Ilyen pici babát még igény szerint kell etetni és nem az órát nézni. Ha éjjel éhes, akkor éjjel kell neki adni, ha 2 óránként, akkor 2 óránként. Vagy az a baj, hogy sokat eszik és rövid idõt bír ki? Mekkora baba? Tuti, hogy éhes? Mert ilyenkor sem csak azért sírnak, mert éhesek.

Az normális, hogy 5 hetes babám éjszaka még mindig 2 óránként ébred föl enni?

Legjobb válasz: persze hogy normális. szoptasd igény szerint, egyébként 6. hét után valószinüleg már változni fog.

persze hogy normális. szoptasd igény szerint, egyébként 6. hét után valószinüleg már változni fog.
Igen, normális. Én babám 3 hósan állt be a 3órás evésre.
Igen, normális.
Igen normális, nekünk is így volt. Most 13hetes a kisfiam és már 5-6 órát is alszik éjszaka egyhuzamban :)
ööö..igen normális.egy 5 hetes babának még nagyon pici a gyomra nemtud egyszerre még annyi mennyiségeket szopni!

Az normális hogy éjszaka néha begörcsöl a lábam? Most 32hetes vagyok

Legjobb válasz: Igen ez teljesen normális. Szedjél kálciumot, vagy magne B6ot.

Igen ez teljesen normális. Szedjél kálciumot, vagy magne B6ot.
szia. én naponta 3x2 szem Magne B6-ot szedek és még így is néha összekapja a görcs a lábam. Nekem azt mondták normális, majd elmúlik. 30 hetes kismama
Sajnos valóban természetes. Amit tenni tudsz ha görcsöl: visszafelé (a lábujjaidat a térded felé) feszíted a lábfejed. Ez oldja a görcsöt ki, mindenképpen segít, hogy gyorsan vége legyen. Egyébként az elõttem válaszolók tanácsát is fogadd meg, valóban sokat segit a magnézium! Minden jót, gyönyörû továbi heteket így a végén is :)
Igen, vele jár, nem tudom szedsz-e nagnéziumot, az jó rá, említsd meg a dokidnak.Minden jót!
Ez kalcium hiany! Egyel sok tejtermeket es szedd a magne B6-ot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! MagneB6-ot azt szedem.

Az normális, hogy 5 hós, egyébként nagy étvágyú anyatejes fiam nappal helyett éjszaka szeret enni? Másnak is volt ilyen?

1,5 hete a fiam elkezdett nappal "csak" játszadozni a cicivel evés helyett, ezért a rendszeres 2 óránkénti szoptatást elkezdtem ritkítani, 2,5-3 órára, amit el is fogadott, de nem eszik így se többet. Ellenben éjszakánként MINDEN 2. órában kér cicit és olyan sokat eszik, hogy néha mindkét mellet oda kell adnom mire megnyugszik és visszaalszik. Vizet is elfogadja éjjel, de tejet akkor is kér ha elöte ivott már. Próbáltuk már az apával visszaaltatást is, de végül 4 órás küzdelem után megetettem. Ha nem etetem meg, nem hajlandó visszaaludni. Ezelött éjjel 2-3* kelt csak, nem tudom miért változott a helyzet, és hogy el fog-e múlni? Mit tegyek? Hagyjam így ?

Legjobb válasz: Mintha csak magamat hallanám, de az én lányom 4 és fél hónapos. Pár napig katasztrófa volt minden evés, folyamatos sírás, a fejét állandóan elkapta. Már tiszta ideg voltam, mikor anyukám tanácsára 3 óránkénti evést 4 órára raktam, és így semmi baj nincs. A te babád már nagy ahoz, hogy 2 óránként egyen, próbáld meg a 4 órát. Meg 2 napja elkezdtünk kóstólni, mert úgy vettem észre, hogy kívánja az új ízeket. Esetleg egy próbát megér. Ezt tudom tanácsolni. Várd meg még megéhezik.

Mintha csak magamat hallanám, de az én lányom 4 és fél hónapos. Pár napig katasztrófa volt minden evés, folyamatos sírás, a fejét állandóan elkapta. Már tiszta ideg voltam, mikor anyukám tanácsára 3 óránkénti evést 4 órára raktam, és így semmi baj nincs. A te babád már nagy ahoz, hogy 2 óránként egyen, próbáld meg a 4 órát. Meg 2 napja elkezdtünk kóstólni, mert úgy vettem észre, hogy kívánja az új ízeket. Esetleg egy próbát megér. Ezt tudom tanácsolni. Várd meg még megéhezik.
Sikerült valamit csinálni?
A kérdező hozzászólása: Tegnapelött sajna még rosszabb lett, minden egyes órában megébredt és sírt. Elkezdtem adni neki Chamomilla homeós bogyókat, (lehet fogacska lesz) és nem tudom emiatt-e, de elözö este már picit jobban aludt (2-3 órákat egyben), illetve találtam egy jóval korábbi bejegyzést ami szerintem teljesen illik az én esetemre is: "Általában jellemzõ, hogy hathetes kor után viszonylag nyugodt éjszakák következnek, egészen három-négy hónapos korig, amikor a babák nagy többsége megint elkezd gyakrabban ébredni éjszakánként. Egyrészt szükségük van arra, hogy megbizonyosodjanak anyukájuk jelenlétérõl, másrészt ekkor szoktak megváltozni a babák nappali étkezési szokásai: könnyen elterelhetõ a figyelmük, az akár egy-másfél órán át szopizó újszülöttbõl két-három perc alatt végzõ három hónapos lesz, aki minden zajra felkapja a fejét. Éjszaka viszont ingerszegény a környezet, teljesen át tudják adni magukat a szopizásnak." Köszönöm a válaszodat!
Meg hogy ki az a pucér nõszemély mellette! Hajjajj!
Persze :-).
A kérdező hozzászólása: Nem errõl van szó. Ha egyedül alszik valaki otthon és nem volt részeg, amikor lefeküdt aludni, majd hirtelen felriad álmából hajnali 2-kor és nem tudja, hogy mi történik. Ez normális?

Az normális, hogy 6+4hetesen még mindig szurkál a hasam alja? Éjszaka két barna petty volt a bugyimon, ma pedig nagyon halvány barna folyásom van, de gyengén. Az baj?

Legjobb válasz: Irány az orvos!!! Vélhetõen szükséged van hormon gyógyszerre (Duphaston stb.). Ne várjál, mert a barnázás soha nem jelent jót.

Irány az orvos!!! Vélhetõen szükséged van hormon gyógyszerre (Duphaston stb.). Ne várjál, mert a barnázás soha nem jelent jót.
Menj minél hamarabb dokihoz!! 3 éve így történt: kb 6 hetes terhes lehettem, pontosan már nem emlékszem. Egyik este egy kevés barnás folyást vettem észre a fehérnemûn. Kb 2 napra rá, megint volt egy kevés barnás folyás. Rá kb 2 napra pedig elment a babám. 1 éve történt: a 7. hetet kezdtem, mikor pénteki nap kevés barnás folyás volt a bugyin. Szombaton megint. Vasárnap nem volt, de azért elmentem a dokihoz-sajnos rossz dokihoz, aki semmit nem írt ki, azt se mondta, bakk. Megállapította a terhességet, és elküldött. Másnap normális dokihoz akartam menni- még az nap elment a babánk. Irány a doki!!!!!!

Ha az első éjszaka után a pasi viszakozik, de mindenáron kapcsolatban akar maradni velem, az normális?

Meg?rülök, komolyan. Beszélgessünk, cseteljünk, ezt igényli. Õ most nem akar köt?dni, meg neki ez is tetszik meg amaz is. Tudni kell, hogy nem vagyunk már gyerekek. Mi a túró ez?

Legjobb válasz: Csak meg akart fektetni - sajnos ezt megszívtad! Hagyd a francba az egészet és máskor ne engedj ilyen f.szhuszároknak! Minden jót!

Csak meg akart fektetni - sajnos ezt megszívtad! Hagyd a francba az egészet és máskor ne engedj ilyen f.szhuszároknak! Minden jót!
Ezt úgy hívják, hogy duma habbal!Egy éjszakás kalandra kellettél, de gyáva ahhoz, hogy ezt bevallja.A maradjunk barátok szöveget nem meri elsütni, így azt javasolja beszélgessetek chaten, de már pedzegeti, hogy õ nem akar járni veled, hisz mások is tetszenek neki. Saját lelked érdekében röviden zárd le ezt a kapcsolatot, mert ezután csak feleslegesen fogsz reménykedni és idõvel rosszabb lesz.Tudom most is vacak, mert lefeküdtetek, de nincs más megoldás, felejteni kell!!!
Finom lekoptatás? Alkalmi szex + barátság? A pasik egyik fõ tulajdonsága, hogy imádják ha foglalkoznak velük, a beszélgessünk általában ezért van. Meg azért mert lehet hogy máskor is kell majd neki valaki! Tapasztalat sajna!
A túró egy lágy aludttejrögökbõl álló, fehér színû tejtermék, mely a lefölözött aludttej felforralása után kicsapódó kazein.
A kérdező hozzászólása: Köszi, ez hasznos volt.
A kérdező hozzászólása: Igazatok lehet, köszi mindenkinek a választ. Olyan rossz ez és sose gondoltam volna, hogy megtörténik velem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!