Találatok a következő kifejezésre: Az normális ott (314 db)

Normális! Örülnék ha nekem is ennyi lenne.
hát az még kevés is :) nekem sima állapotban, csak netezéskor, a vga-m 38C-os
A kérdező hozzászólása: aha, nekem netezéskor 34-35 fok... akkor normális végülis... :D am neked milyen vga-d van?
Teljesen normális nekem a gtx 660 dc II játékok akatt 45-50 között van. Elvileg a VGA-k többségénél még a 80 fok sem lenne gond persze huzamosabb ideig károsìthatja.
A kérdező hozzászólása: és az jó ha igy netezés közben a proci 29-30 c fok?
Ja, normális, sõt inkább még jó is. Nekem teljes terhelés alatt van 40 fokon, kõkemény 4-5 óra munka után. Mondjuk ezek már alapból is nagyon hûtéssel vannak+van 7 venti a gépemben+ bevannak vizezve a videó kártyáim, szóval alapjáraton 20 fokon vannak. És pedig rendesen fel vannak húzva, 1300 MHz-s órajelen mennek.
Igen, a proci is teljesen normális. Nálam a 3930k terhelés alatt megy 60 fokon, szóval normális. Mondjuk az is fel van húzva, 4, 7 GHz-ra.
A kérdező hozzászólása: hogy érted hogy bevannak vizeve? vizhûtésed van?
Igen, raktam a VGA-kra vízhûtést, megérdemlik :D

Ha van 3, 21 GB ram-om, és van 1 játék aminek az normális 4 GB ram (minimális 2 GB) Mit mondtok, vegyek 1-2 GB ram-ot, vagy leszedhetem nyugodtan? (Egyébként ram-ot eltekintve futna)

A válaszokért előre is köszi!! :)

Legjobb válasz: Fog futni, csak a grafika nem lesz tokeletes. Ha megengedheted magadnak, akkor vegyel egy 2 GB-os ram-ot. Arra viszont vigyazz, hogy egy gepbe csak bizonyos szamu mermoria fer bele. Mielott megvenned, nezd meg, hogy bele fer-e meg egy memoria az alaplapodba. Vagy ha nem, akkor szedd ki a 256 MB-osat.

Fog futni, csak a grafika nem lesz tokeletes. Ha megengedheted magadnak, akkor vegyel egy 2 GB-os ram-ot. Arra viszont vigyazz, hogy egy gepbe csak bizonyos szamu mermoria fer bele. Mielott megvenned, nezd meg, hogy bele fer-e meg egy memoria az alaplapodba. Vagy ha nem, akkor szedd ki a 256 MB-osat.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Az normális, hogy a nagyajkam belseje is szőrös? Lányok ti ott hogy szőrtelenítetek? és fiúk titeket zavar a kis borosta ott lent?

Legjobb válasz: nem azért jár egy valamirevaló fiú egy lánnyal, mert szõrös neki ott vagy nem szõrös, hanem azért mert szereti. és miután szereti, már teljesen mindegy

nem azért jár egy valamirevaló fiú egy lánnyal, mert szõrös neki ott vagy nem szõrös, hanem azért mert szereti. és miután szereti, már teljesen mindegy
Én meg szõrös szívû vagyok! 25F
A belsejeee?:O Biztos sikerült jól beazonosítani a nagyajkaidat?
A kérdező hozzászólása: nem teljesen a belseje, de ott kicsit beljebb..nem tudom hogy írjam le :D
én intim szõrtelenítõ krémmel szoktam, nem fájdalmas, hatékony, nincs az a veszély, hogy megvágom magam (mert ugye ott nem könnyû borotválkozni). kb. 2000 forint egy doboz, de sokáig elég.
én értem hogy írod nekem is olyan én szõrtelenítõ krémmel veet tudom h nem lehet oda kenni de nekem nincs bajom tõle nem tudom miért nem lehet használni de most gyantáztatni fogom mert a borotva és a krémek sem tartósak és egyre több helyen van a borotvától szõröm régen a popsimnál sem volt de átterjedt oda mivel 3 évig borotváltam


Az normális, hogy 1 éves fiam naponta többször fogja magát és lefekszik pár másodpercre ott, ahol éppen van?

Járólap, sz?nyeg, parketta...bárhol. Mért csinálhatja ezt? Valami baja van?

Legjobb válasz: De hogy fekszik le? csak így "fetrengeni":) ? bocs én igy hivom..:) vagy ALUDNI. Ha csak úgy fetrengõzik rajta az nem baj, sztem kitapasztalja az egyes anyagokat melyiken milyen feküdni, milyen tapogatni stb. Én fiam is elnyúlik itt ott napközben sõt van hogy párnát is visz magával vagy takarót:) Ráfekszik egy kicsit nézelõdik, majd tovább mászkál. Ha aludni fekszik le csak úgy akkor valószÍnû fáradt, lehet napközben nem alszik eleget a saját ágyikójában (ha ott alszik)

De hogy fekszik le? csak így "fetrengeni":) ? bocs én igy hivom..:) vagy ALUDNI. Ha csak úgy fetrengõzik rajta az nem baj, sztem kitapasztalja az egyes anyagokat melyiken milyen feküdni, milyen tapogatni stb. Én fiam is elnyúlik itt ott napközben sõt van hogy párnát is visz magával vagy takarót:) Ráfekszik egy kicsit nézelõdik, majd tovább mászkál. Ha aludni fekszik le csak úgy akkor valószÍnû fáradt, lehet napközben nem alszik eleget a saját ágyikójában (ha ott alszik)
Az én fiam 3 hét múlva lesz 1 éves.És ilyet õ is szokott csinálni!Elterül a földön pár másodpercre és aztán folytatja útját!
Az én lányom is, egyéves múlt, õ is szokta csinálni :)
A kérdező hozzászólása: Nem, nem alszik, hanem csak elnyújtózik. Megpihen. Eddig ezt nem csinálta és megijedtem, nem-e valami szívbaja van vagy tüdõ, nem-e elfárad hamar és azért fekszik el. :(
Az én kisfiam is ezt csinálja. Elõször azt hittem, hogy fáradt és altatni akartam. Szerintem is kicsit megpihen ilyenkor.

Az normális ha eddig 5, 6, 7 npos volt a mensim most pedig már hónapok óta csak 3 napos vagy 4 vagy + -? 17/L

Legjobb válasz: most 22. èn jott meg, 23. án volt. a már csak kicsi ez normális??

A kérdező hozzászólása: most 22. èn jott meg, 23. án volt. a már csak kicsi ez normális??
Teljesen normális így.
A kérdező hozzászólása: kösz szèpen! ez az is normalis ha mar mindrn alkalommal igy fog lenni?

Az normális, ha a windows 7-emnek a mappája 30 gb-ot elfoglal?

eléggé idegesítõ mert szinte mindent a D-meghajtóra töltök le de így i megtelt a C meghajtó.

Legjobb válasz: Igen, normális.

Igen, normális.
Igen, normális, ezért kell neki egy 50 gb-os partició
A kérdező hozzászólása: de akkor miért telik meg mindig a meghajtó amikor semmit nem töltök le és csak kis programokat rakok rá? az egész összesen 50 gigás
A kérdező hozzászólása: már a lemezkarbantartó is csak 2 gigát tud felszabadítani :/
Normális. Nem véletlenül mondják, hogy egy 50gigás partíció kell neki. Ez azt jelenti, hogy azt az 50 gigát hagyd meg a winnek, más programokat amúgy sem célszerû a c-re rakni, telepítsd inkább a d-re. Meg kalkuláld bele, hogyha valamit lomtárba raksz, az is a c-n szokott lenni, én rendszeresen benézem, ha elfelejtem, hogy belepakoltam egy 20gigás valamit a lomtárba és onnan elfelejtem törölni. :D A frissítéseknek is kell a hely. Az office is általában a c meghajtón van, annak is elég jó helyigénye van, szóval nem olyan irreális az a 30 giga, nyugi.

Az normális, hogy nem tudom, hogy miért szeretem őt?

csak szimplán szeretem,minden kis hülyeségével együtt. de nem tudom megindokolni.

Legjobb válasz: ezeket hívják érzéseknek! :) Ez nem rossz dolog, és ha ebben a korban vagy, akkor naná, hogy normális! :)

ezeket hívják érzéseknek! :) Ez nem rossz dolog, és ha ebben a korban vagy, akkor naná, hogy normális! :)
Nincs ezzel semmi probléma. :)
Kár, hogy még nem jöttél rá, hogy a szeretet nem racionális alapokon nyugszik.
Mint az elsõ kommentelõ leírta ez a szerelem! :) Akkor lenne baj , ha meg tudnád indokolni... mert az nem szerelem lenne. Persze tökéletes számodra , ezt ki is tudnád fejezni.
Ez azt jelenti, hogy tényleg szerelmes vagy. :-) Aki szerelmes, az nem fogja tudni megmondani, hogy miért szereti õt. Egyszerûen mindenért. :-)
A kérdező hozzászólása: õ kérdezte egyszer, hogy miért.nem nagyon adtam normális választ. hát nyilván pár dolgot fel tudnék sorolni, de az nem fejezné ki rendesen.
Én is ezen gondolkoztam ma. Próbáltam összeszedni a közös tulajdonságokat, de nagyon nehezen ment, ha sikerült is, csak 1-2 "jelentéktelen" dolog jutott eszembe. Néha már megfordul a fejemben, hogy biztos szeretem? Nem csak azt hiszem, mivel nem tudom én magam sem, hogy miket is kéne felsorolni indokként? Aztán eszembe jut, hogy milyen általa mondott vagy csinált kis hülyeségeken szoktam mosolyogni. Hogy elég a hangját meghallanom, és egybõl arra figyelek. Hogy ha egy picit is egymáshoz érünk, forróság fut végig bennem... És ezek után rájövök, hogy teljesen mindegy, mi fogott meg benne. Hiába akarnám szavakba önteni, úgysem tudnám. És ez így van jól. :)
Ezt úgy hívják, hogy agapé. És megsúgom, hogy az a legjobb, ha nem tudod megfogalmazni, hogy miért szereted. Csak úgy "szereted, mert szereted".

Az normalis ha teccik egy irogatunk es tobnyire en keresem a temat es ō szinte csak valaszol itt ott kerdez. Ez normalis?

De ha rairok h szia hogy telt a napod mizujs.hogyvagy max ennyit ir.h koszi jol.vagy h megvayok jol es te ? Szval enyi.es ez igy joo ?? Am 15/F

Legjobb válasz: pofám leszakad

pofám leszakad
Nem... ez az írogatósdi egyáltalán nem normális...
A kérdező hozzászólása: Most nem az irason van a lenyeg hanem h tobbnyire en kerdezek en erdekodok es o csak valaszol es ennek van koze ahhoz h nem nagyon erdeklem vagy mi ????
Igen van köze. Egyszerûen kiderítheted "Am", írd meg neki, hogy "Teccõ", hát oszt Én is "Teccök" neked?
Ha neki is így írsz akkor nem.... :)
A kérdező hozzászólása: Jo koszi szepen am telorol irtam azert hibas :D koszi megeccer
Ne kérdezd meg tõle (bár szerintem kicsit elkéstem a válasszal). Sajnálatos módon nem tetszel neki. Ha így lenne, a válaszai rengeteg "smiley"-t tartalmaznának, illetve mindenféle hülyeségrõl írna neked, csakhogy minél tovább beszélgessetek. Az pedig, hogy megkérdezed kerek-perec, tetszel-e neki (amit gondolom, már megtettél, egyáltalán nem lesz ínyére. Egyébként hogy sült el a dolog?

Az normális, hogy egy Windows 7 64 bit 23GB-ot foglal a gépen?

Legjobb válasz: http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows7/products/system-.. igen, kb normális.

igen ez már nem xp, meg nem 50 gigás HDD-vel szokás már lenni :)
Vazeratti: olyan dolgokkal tud többet, amik az egységsugarú felhasznlóknak kellenek. (Csillió driver, színes-szagos témák, stb.) Illetve olyan segédprogramok és egyéb szeméteke, amiket az egységsugarú felhasználó meg sem talál, azt sem tudja, hogy van. Én meg nem használom, mert tudok jobbat.
Nézd, ha az most 23 gb, és mostanában telepítetted, lesz az több is. Kedves linuxozók! Én nem akarok vitát, de a Windows 7 kb. 1000-szer jobb a Linuxnál. Nem magyarázom el, keressetek rá!
A kérdező hozzászólása: Azt gondoltam, de a 32-bites közel sem foglal ennyi helyet
Ami sokat foglal: hibernálás (c:\hiberfil.sys, akkora vagy nagyobb, mint a géped RAM-ja) ha normálisan kapcsolod be a gépet, az se tart tovább sokkal, mint hibernálásból indítani. kikapcsolása: rendszergazdaként indítasz egy parancssort, beírod: powercfg -h off és enter. (ha késõbb mégis kell: powercfg -h on ) A lapozófájl: Nekem van egy mérnöki feladatokra szánt gépem 16 giga rammal, erre ez a bolond csinált 16 gigás lapozófájlt.... a rendszer tulajdonságainál a speciális beállítások közt lejjebb vettem. Persze ha nincs annyi memória a gépedben, ami bõven sok, akkor ezzel ésszel bánj.
A kérdező hozzászólása: Én is biztos vagyok abban, hogy a linux is tudja, amit ez, csak a bajom az, hogy hajt az idõ, és ezen nevelkedtem fel...nincs idõm át állni egy másik rendszerre. Egyébként meg kösz a válaszokat. (azért kell használjak 64bit-et, mert a RAM-om másképp nem tudom kihasználni)
#7: fejedben lévõ kitalációkra hol kell rákeresni? :)

Az normális dolog, ha egy csaj 20 évesen elmondása szerint "nem kívánja a szexet"? Elég régóta (évek óta) együtt vagyunk már.22F

Legjobb válasz: Szerintem fél. Ki tudja, talán a kudarctól, hogy nem megy majd neki, vagy mit tudom én. Beszéld meg vele szerintem, ki fog derülni, mi a baj, és akkor már jó úton vagytok. (amúgy meg, nem normális).

Szerintem fél. Ki tudja, talán a kudarctól, hogy nem megy majd neki, vagy mit tudom én. Beszéld meg vele szerintem, ki fog derülni, mi a baj, és akkor már jó úton vagytok. (amúgy meg, nem normális).
Nem normális
Vagy esetleg nem tudtad felizgatni annyira, hogy kívánja.Nem bántásból mondom csak azért az is kell a dologhoz. Ha meg se próbálod ne várj csodát..
lehet frigid, vagy rossz élménye volt régebben a szexxel kapcsolatban.
Szerintem hazudik, és félre kefél, röviden, tömören fogalmazva.
Az a nem normális, hogy te évek óta vele vagy!
biztos aszexuális
Nem lehet hogy a házasságig akar várni?
Egy hormonvizsgálat nem ártana.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!