Találatok a következő kifejezésre: Az normális, sex után (11 db)

Normális az ha sex után (minden élvezés után) pisilnem kell?

Szinte minden alkalommal van ez, nemhinnem hogy betegség,csak kiváncsi vagyok miért van. A vizelet normális, nem fáj ha a pisilek (max nagyon jol esik), és sexuális problémám sincs. Másnak is van ilyen?

Legjobb válasz: Ez teljesen normalis dolog. Miert van, mert ossze nyomkod ott benn a baratod mindent, ezert. Ingerel.

Ez teljesen normalis dolog. Miert van, mert ossze nyomkod ott benn a baratod mindent, ezert. Ingerel.
Szex elõtt üríts rendesen, akkor utána nem lesz mit
A kérdező hozzászólása: Najó de fiu vagyok :D !
Ja, fiu vagy. Hat akkor menjel el elotte, de szerintem normalis dolog.
Teljesen normáli dolog a szex utáni vizelési inger a férfiaknál, de nem egyfomán jelentkezik mindenkinél. A szervezeted így próbálja meg kitisztítani, átmosni a húgycsövet. Ha még a fitymádat is átöblíted ilyenkor (már ha megvan még), sok fertõzést megelõzhetsz vele.
nekem szex közben kell pisilnem :P de szerintem nem gáz, de ha szek közben jön rád, az eléggé ciki :)

Normális az hogy, sex után egy pasi első dolga hogy rágyújtson?

Legjobb válasz: Hát, ha nem dohányzik, akkor tényleg nem normális...

Hát, ha nem dohányzik, akkor tényleg nem normális...
ugy latszik nem tudod a mondast... a legjobb harom dolog a vilagon : elotte egy konyak , utanna egy cigi:P
Hat, ha jol esik neki, akkor normalis. Ha teged zavar (mert mondjuk te nem vagy dohanyos), akko egyszeruen kerd meg, hogy ne tegye.
Egyáltalán nem normális. Sõt iszonyatosan bunkóság. Csak azt mutatja ki vele, hogy csak saját maga érdekli. Simogassa inkább a barátnõjét, bújjon oda hozzá, stb, aztán ha már ennyire nem bírja ki bagó nélkül, akkor ha már mindketten felkeltek füztölhet egyet, de addig bunkóság.
Baromira nem normális. Nem csak mint nemdohányzó mondom hanem úgy is mint férfi. Ha az aktus után ez az elsõ dolga akkor ez azt jelenti , hogy baromi önzõ. Ha figyelne rád akkor átölelne... csókolna... simogatna még egy ideig és csak amikor már lelassult a pulzusotok akkor lehetne esetleg ilyesmin gondolkodni.

Az első sex után. Ez miért van? Normális ez?

Lefeküdtem a barátommal. Most vesztettem el a szüzességem. Akkor nem véreztem, egyáltalán egy picit sem, de rá két napra(vagyis ma) reggel volt egy kis vérzésem. Csak pár csepp volt és aznap még néhányszor el?fordult egy két csepp vér. Ez mit?l van? 16/L

Legjobb válasz: Anyukád tudja, hogy lefeküdtetek? Esetleg el kellene menned nõgyógyászhoz, evvel a problémával, ki tudja mi a baj, de az is lehet, hogy nem voltál eléggé benedvesedve és kicsit felsértette a hüvelyedet a pénisz. Nem tudom. Menj el nõgyógyászhoz és kérd meg vagy a szüleid egyikét vagy ha van testvéred õt, vagy az egyik barátnõdet és menjetek el együtt. A baj manapság, hogy a lányok nem mennek el, elsõ szeretkezés elõtt nõgyógyászhoz. Minél hamarabb menj el. :)

Anyukád tudja, hogy lefeküdtetek? Esetleg el kellene menned nõgyógyászhoz, evvel a problémával, ki tudja mi a baj, de az is lehet, hogy nem voltál eléggé benedvesedve és kicsit felsértette a hüvelyedet a pénisz. Nem tudom. Menj el nõgyógyászhoz és kérd meg vagy a szüleid egyikét vagy ha van testvéred õt, vagy az egyik barátnõdet és menjetek el együtt. A baj manapság, hogy a lányok nem mennek el, elsõ szeretkezés elõtt nõgyógyászhoz. Minél hamarabb menj el. :)
Nem lehet, hogy a menstruációd fog megjönni?
az hogy egy hete mult el az nem jelenti azt hogy nem jöhet meg ujra
lehet, h a pasid megcsinált rá két napra éjjel, csak nem vetted észre
A HPV oltásban maximum 4féle HPV vírus ellen oltanak, de ennél sokkal több fajta van, köztük ugyanúgy méhnyakrákra hajlamosítók (pl. a HPV 3x jelzésûek szintén elég agresszívek és nem tartalmazza õket az oltás), amiket oltás után ugyanúgy elkaphat az ember. Mellesleg az az oltás annyira drága, hogy nem biztos, hogy a kérdezõ megengedheti magának. Én pl. azért nem lettem beoltva, mert nincs annyi pénze a családnak... A méhnyakrák áldozatainak száma drasztikusan nagy Magyarországon, és ez azért van, mert a nõk nagy része nem jár szûrésre a nemi élet megkezdése után.
nem feltétlenül lesz méhnyakrákja, ha bevan oltva HPV oltással
Én is a nõgyógyászt javaslom. A nemi élet megkezdésével amúgy is tanácsos évente méhnyakrákszûrésre járni, mivel minél korábban kezdi az ember a szexuális életet, és minél több partnere volt, annál nagyobb az esély a kialakulására. Te még elég fiatal vagy, nem lenne jó kockáztatni ilyesmit... És egyben a vérzésre is talán megtalálja a választ. 21/L
Te Lány! Apádnak nincs véletlenül egy nõgyógyász haverja, akitõl ezt a dolgot megkérdezhetnéd? Tudod, ezt csak azért kérdezem, mert a mi családunkban ez így mûködött annak idején.
A kérdező hozzászólása: A menstruációm biztosan nem, mert egy hete volt meg, így még nem szabadna. Másodiknak köszönöm az értelmes választ -.-"
igen, valóban drága, igazad van.Nekem szerencsém volt, mert a sulimban ahova jártam, kedvezményesen beoltottak.Így 90.000Ft helyett 60.000-et kellett fizetni.Nagyon sokba kerül, de megvan az oka.Nem mindenkinek lesz méhnyakrákja.Aki nem fekszik le fûvel fával, az elkerülheti ezt...Valakinél kialakul de erre nagyon kicsi az esély

Az miért van hogy szex után még folyok de rendesen? A pun. Cimból csak úgy folyik sex után a nedvesség még fél óra múlva is. Ez normális vagy csak nekem van ez? 18/L

Szabályszerűen folyik ki belőlem és ha bugyit veszek akkor negyed óránként le kell cserélem.Normális ez?

Legjobb válasz: sex után fürödj meg

sex után fürödj meg
Hát de mennyi ideig? Mondjuk ezen könnyû segíteni :) Izgalomban vagy még gondolom... kellene még egykis kényeztetés nem? ;)
A kérdező hozzászólása: ma 19:02 Kb egy óráig szokott így folyni.De nem mindig. Elsõ válaszadó, miköze ennek a fürdéshez?Akkor is szokott ugyan úgy.
Na most biztos sok lány irigyel akinek meg nehezebben nedvesedik :) De azért én megkérdeznék egy orvost. Ötletem nem sok van, csak ha menni kell valahova akkor tampon, de amúgy meg annyit tudok csak mondani, hogy amíg nem nyugszol meg addig ne nagyon mocorogj.. törcsi és pihi ;)

Egy X epil terhességi tesztnél ha a kontroll csík megjelenik és más nem akk kell várni h megjelenjen a másik csík vagy általában egyszerre szokott megjelenni? Másik kérdésem h az normális ha első sex után amikor meg kéne h jöjjön akkor nm jön meg?

Legjobb válasz: ha terhes vagy, a teszt idején belül kell kijönnie a csíknak, ez kb. 10 perc, változó, le van írva a használati utasításban. ha nincs csík, nincs baba VAGY még nem kimutatható. én 7 hetes vagyok, nekem ahogy érintkezik a pisivel, leugrik a teszt csík, de 4 hetesen még kellett neki jó pár perc, hogy megjelenjen (persze idõn belül!). a kérdés második felét én nem értem:)

ha terhes vagy, a teszt idején belül kell kijönnie a csíknak, ez kb. 10 perc, változó, le van írva a használati utasításban. ha nincs csík, nincs baba VAGY még nem kimutatható. én 7 hetes vagyok, nekem ahogy érintkezik a pisivel, leugrik a teszt csík, de 4 hetesen még kellett neki jó pár perc, hogy megjelenjen (persze idõn belül!). a kérdés második felét én nem értem:)
Ha n vedekeztetek, akkor a menzesz kimaradasa lehet terhesseg miatt, de okozhatja hormon problema, vagy tiniknel az, hogy meg nem allt ve a ciklus. Ilyenkor nem terhesseg miatt kesik, hanem veletlen egybeeses, se hat ugye a fiatalok meg nyilvan vedekeznek, hisz nem akarnak gyereket.
Ha szûz is voltál, és ez volt az elsõ együttléted egy pasival, akkor is idõre kellene megjönnie a mensidnek. Remélem védekeztetek, mert kering egy olyan butaság, hogy elsõ aktus alkalmával nem lehet terherbeesni. A másik kérdésed: Ha durbán 10-15 percen belül nem jelent meg két színes (ált. pirosas-lilás) csík egymás mellett a teszten, akkor az a teszt negatív.
Pont hogy elsõ szex után szinte törvényszerû, hogy a menstruáció késik. Persze nyilván terhes lehet, ha nem védekeztek, de ha védekeztek és minden oké volt, nem lett terhes, akkor is változik a ciklus a szexuális élet megkezdésével. Nekem anno 1 hetet késett és kb. mindenkinek, akivel valaha ilyen témáról beszélgettem, ez pedig nem kevés embert jelent.

Az normális ha veszekedések után nem megy a sex?

2 3 hete vagyok együtt a párommal és voltak köztünk félreértések.Elejében sem igazán ment a sex(els? 2 alkalommal nemtudtam elélvezni,meg bizonyos okok végett félbe kellet hagyni,utánna meg már 2 3 alkalommal mindig le lankadt,utánna volt 1x hogy valahogy ment a sex de nemtudtam elmenni),de miután nagyobb gyugalom volt köztünk már 2x is szeretkeztünk jót,és elis tudtam élvezni meg isteni volt minden.Boldog is voltam nagyon.Nemvolt gond sem a merevedéssel sem olyan nemvolt hogy nemtudtam elélvezni.De tegnap volt egy nagyon nagy és rossz veszekedés,és utánna ki is békültünk valahogy.Csak az a gond hogy ma újra nem ment a sex,csináltuk úgyéreztem elfogok élvezni,kivettem de mégsem történt meg,utánna visszaraktam és próbáltuk párszor de utánna már mindig le lankadt.. Normális válaszokat kérek,köszi 21/F

Legjobb válasz: 2-3 hete jártok és már veszekedtek? Ígéretes...

2-3 hete jártok és már veszekedtek? Ígéretes...
A kérdező hozzászólása: hát ez van.. ismerjük egymást régebb óta.Nagyon nehezen bizik meg bennem, és oktalanul is féltékeny és nagy balhét tud csapni miatta...
Pedig nincs jobb, mint a békülõs szex...
vannak olyan vitak, amit nem old meg a bekulos szexviszont az erdekes, hogy ilyen friss kapcsolatban nyogvenyelosen megy a szex.kivanjatok egymast elegge?vagy ennyire erzelemfuggo nalad a szex kerdes?
A kérdező hozzászólása: Én nyugodtnak érzem magam de lehet legbelül mégsem, elõször már gondoltam nekem vannak gondjaim, de hát 2 sikeres alkalom volt és nagyon jóvolt mind kettönknek.úgyérzem ma is az lett volna ha nem veszem ki túl hamar..Az én észrevételem hogy úgy nem megy az egész ha felkavaró veszekedések voltak a közelmúltban..
Ne aggódj, szerintem csak stresszelted magad. :)
Hát nekem is ugyanez volt az elsõ szexsznél. Nem gondoltam hogy komoly, de az volt. Kiderült hogy petefészekcizstám van és egy hónap múlva megmûtöttek. Nem rémisztgetni akarlak, lehet h tényleg csak túl aggódod, de sose lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: jézus isten.háát most sikerültt megrémiteni:S és hogyan kerültél vele dokihoz?hosszabb ideig fájt?vagy hogy?
Igen, eléggé fájt a hasam. Hogy mondjam olyan görcsös érzés volt. Voltál már nõgyógyásznál? Mert ha igen õ biztosan észrevette volna ha esetleg van vmi probléma. Ha még nem voltál érdemes elmenni egy vizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: voltam voltam..nem is oylan rég..egy hónapja kb...de akkor még nem éltem nemi életet...Tegnap történt meg elõsször a barátommal.És hát azóta vagyok iylen stresszes..hogy mi van ha valmai baj van vagy mi van ha netán terhes lennék..Nagyon stresszelõs tipus vagyok:)
Nem kell stresszelni, ha védekeztetek nem lehet baj.:) Ne parázd túl, annál rosszabb. Az hogy fájt egy kicsit a hasad, az szerintem még belefér, ha olyan bajod lenne arról szólt volna a doki. Csak nyugi van, nem lesz semmi baj:)

Az normális, ha sex után kilő a csajom?

Legjobb válasz: Mit szerettél volna kérdezni? Mert nem sikerült rájönnöm:-( Kilõ? Mert nõi orgazmus létezik, olyan, mintha vizelet távozna, de sugárban. Ez olyan, mint a férfi ejakuláció. Ha nem erre,akkor passzolok...

Mit szerettél volna kérdezni? Mert nem sikerült rájönnöm:-( Kilõ? Mert nõi orgazmus létezik, olyan, mintha vizelet távozna, de sugárban. Ez olyan, mint a férfi ejakuláció. Ha nem erre, akkor passzolok...
ha arra gondoltál amire az elsõ válaszoló tippelt akkor igen normális
igen van ilyen, ezt hívják nõi ejakulációnak, olyan mint a pasiknál, nem mindenkinél így zajlik le, de van ilyen
ha arról van szó, amit az elõzõ válaszolók írnak, rákereshetsz G-pontos orgazmus néven.
nekem akkor nincs túlnagy vágyam a szexre
Elõtte és utána a legerõsebb a vágy, ez így bizonyíított biológiailag is. Bár közben én se szexelnék SOHA.
Én elõtte nem kívánom, csak a vége felé, meg utána.
Elõtte utánna és van mikor közbe is de azt nem vállalom be.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!