Találatok a következő kifejezésre: Az normális, mostanában (64 db)

Az normális ha már szinte 3 hete folyamatosan menszeszelek? :O mostanába jött meg az első ugyhogy még nincs semenyire beálva de ez akkor sem normális? 14 éves vagyok . :S válaszokat lécci .

Legjobb válasz: nekem meg majdnem 5 hétig volt meg erõsen :( és még anyám elküldött suliba is...természetesen egyik órán úgy átáztam hogy 10x10 centis folt lett a nadrágomon ...és egyáltalán nem túlzok rettenetesen átáztam, még a székem is olyan lett!:(

én vagyok akinek majdnem 5 hétig megvolt anyám munkatársa beszélte rá anyám hogy vigyen már el...amúgy el se vitt volna és ott felírtak egy gyógyszert amit szednem kellett és elmúlt, azóta normálisabban jön meg havonta de még most sincs annyira beállva de már kezd
nekem meg majdnem 5 hétig volt meg erõsen :( és még anyám elküldött suliba is...természetesen egyik órán úgy átáztam hogy 10x10 centis folt lett a nadrágomon ...és egyáltalán nem túlzok rettenetesen átáztam, még a székem is olyan lett!:(
ja meg eszméletlenül görcsöltem, de nem a hasam hanem ott lent :S alvadt vér jött ki egész nagy egyben és amitt nagyon begörcsölt a hüvelyem vagy nemis tudom de nagyon fájt amikor jött a halálomon voltam és anyám még akkor is küldött suliba ahelyett hogy elvitt volna orvoshoz, de ara hivatkozott hogy nincs rá ideje..de akkor meg szólhatott volna mamáméknak is...na de mind1 bocsánat de ezt ki kellett adnom magamból mert a mai napig bánt a dolog:( senkinek nem mondhattam el eddig ezt a dolgot
NEM! Azonnal szólj anyukádnak és menjetek el orvoshoz!
Ha megsérted a hüvelyed, az nem vérzik 3 hétig. Ennyi idõ nagyon sok a menstruációból is. Mindenképp menj orvoshoz, az a biztos.
Azért az elárulhatnád, hogy mennyire erõs. Ha csak pecsétel, maszatol, akkor nem feltétlen kell rögtön katasztrófára gondolni...Szimplán nem állt még be. Ha meg már 3 hete normálisan vérzel, akkor rég orvoshoz kellet volna menni...
Tampon használat miatt nem vérzel 3 hétig. Tényleg menjetek dokihoz, ha lehet, még ma. Sztk-ban általában 7-ig van rendelés, kérdezzétek meg, van-e most, sürgõs lenne!
Szia! Egyrészt nagyon gyorsan irány a nõgyógyász! Másrészt szûz lányokat is meg lehet vizsgálni hüvelyen keresztül, egy ujjal ill. ún. szûzkacsával, úgy, hogy ne sérüljön a szûzhártya. Szóval ettõl ne félj! Ha valaki vérzéses panasszal megy, általában kell is a vizsgálat, de az is lehet, hogy csak ultrahangon néznek meg. Mindegy, hogy sztk-s vagy magánorvos, csak gyorsan menjetek, mert ez már nem játék!! Ha elõször mész dokihoz, szólj neki, hogy még nem voltál, biztosan türelmes lesz veled, és segít oldani a feszültséget. Írj majd, mi lett veled!
A kérdező hozzászólása: kösyy a válaszokat ... utolsokommentelötöl azt szeretném kérdezni h azota normálisan megvan a menszeszed vagy van valami bajod nem is voltál nögyögyásznál ??:O meg azt a h az nem lehetséges h megsértetem a hüvelymet mert tampont használok vagy az hülyeség emiatt ??? ...
ez bizony komoly dolog! menj nõgyógyászhoz, de én magánt ajánlok, mert az állami nõgyógyász sz*rik rá, hogy te még szûz vagy... simán turkálni fog benned mert egyszerûen ez nem érdekli. állami helyen felejsd el az empátiát, megértést, jóindulatot.
elsõvel értek egyet. sürgõsen orvos. barátnõmet az anyukája már akkor el vitte, mikor 9napja volt meg neki ugyanolyan erõsséggel. nem, hogy 3 hét:S:S:S
Ez egyáltalán nem normális. Ezzel orvoshoz kell menni. Egyik ismerõsömnek is ez volt... Spontán vetélésnek hitték, addig viszont az orvos nem "turkálhat benned" amíg szûz vagy. Felírtak neki fogamzásgátlót, az elállítja a vérzést.
Voltál már dokinál? Mit mondott?

Normalis az hogy mostanaban atalszom a delelottot?

33 hetes terhes vagyok az ejszakakat is jol alsozm csak gyakran fel kell kellnem wc-re menni.reggel ebredek minden gond nelkul a parommal 6ora 10 perckor ,teszem itthon a dolgom de 10 kor mintha fejbe vagtak volna es egy oraig alszom, egy hete van ez, mostmar mindig igy lesz?

Legjobb válasz: igen normális!!!! és jól használd ki mert pár heten belül nem fogsz ennyit aludni :):)

igen normális!!!! és jól használd ki mert pár heten belül nem fogsz ennyit aludni :) :)
Egyetértek az elõttem szólóval!:)
Szia!Nálam kb 2hete kezdõdött, mondjuk nekem rosszak az éjszakáim, két óránként wc-re járok, de reggel mikor elmegy a párom, én elindítom, visszaalszok és én is képes vagyok délutánig aludni-hiába van melegebb...sztem ezzel jár együtt, én kihasználom mondjuk, mert már nem sok idõm van, de sztem te is tedd ezt.38hetes kismama

Az normális, ha szex helyett csak nyalni szeretek mostanában?

Persze van szex is, és a barátnõm is nagyon élvezi, csak egy picit ez zavar.

Legjobb válasz: Ne zavarjon! Most ilyen kedved van és kész . Ha nektek kettõtöknek jó, akkor mit számít mások véleménye??!! 27L

Ne zavarjon! Most ilyen kedved van és kész . Ha nektek kettõtöknek jó, akkor mit számít mások véleménye??!! 27L

Normális az, hogy mostanában minden napom úgy telik, hogy egész nap hulla fáradt, kedvtelen vagyok és este/éjjel "ébredek" fel, jön meg a kedvem?

Egész nap tudnék aludni

Legjobb válasz: kb 2 éve így vagyok...vérvételen voltam, minden rendben van és egy ideje multivitamint is szedek...semmi

A kérdező hozzászólása: kb 2 éve így vagyok...vérvételen voltam, minden rendben van és egy ideje multivitamint is szedek...semmi
Ugyanez van velem is, egész nap punnyadok, este meg feléledek és tele vagyok életkedvvel. Nem tudom mi ez.

Van olyan ffi aki normalis kapcsolatot, szerető barátnőt és nyugalmat keres az életben? Mostanaban CSAK olyan pasikat ismerek meg, akik csak a szexre vágynak.

Természetesen nagyon fontos dolog a szex és a testiség, bár önmagában nagyon kevés a NÕKNEK. Igaz fiatal vagyok és lehet naìv, de egyszerűen nem értem a ffiakat.. Probaltam korombeli és idősebb ffiakkal is ismerkedni, de bmilyen korosztály.. Legyen az komoly akár milyen.. Szinte csak a szexre tudnak gondolni.. Ez oké! De komoly kapcsolatot és barátnőt senki nem akar? :| lehet maradi vagyok..

Legjobb válasz: "jó lenne már olyanokkal is ismerkedni aki tartós kapcsolatot akar :) L/19" Ha meg megismerkedtek egy olyannal, menekültök vagy esélyt sem adtok. Utána meg összeálltok egy bunkóval, azt megy a nyafogás hogy minden pasi köcsög.

"jó lenne már olyanokkal is ismerkedni aki tartós kapcsolatot akar :) L/19" Ha meg megismerkedtek egy olyannal, menekültök vagy esélyt sem adtok. Utána meg összeálltok egy bunkóval, azt megy a nyafogás hogy minden pasi köcsög.
Én ilyen voltam, aztán rájöttem fiatalon ez hülyeség.Élni kell azé életet.Persze 30 felett azért már más
Akkor hülyeség neten szórakozni! Ismerkedj barátokon, hobbin keresztül, suliban/munkahelyen... A [email protected] valóságban! :)
A kérdező hozzászólása: hiába ìr bárki is h jaj most akkor egymásra találtunk dejooo.. Nem.. Most a véleményekre vagyok kìváncsi! Nem olyan vagyok aki bárkivel le áll beszélgetni.. Ahhoz kell a szimpátia és még sok más.. Attol h internetem ismerkedem, ha ismerkedem még nem vagyok rossz ember.. Könnyenkapható, ronda és beteg sem..
-tán
Írsz egy megyét, meg töltesz fel képet, aztán mehet aztán ismerkedés! ;)
A kérdező hozzászólása: Nem az a bajom h megismertem egy idosebb pasit, es lehet h nem keres komoly kapcsolatot csak a szexre megy..Es én nem olyan vagyok h csak azért bárkivel is foglalkozzak! Ebbõl már megjöttem..
Ilyenkor mindig megfájdul a szívem. Amikor ilyen kérdést látok. Jó lenne egy lány aki komolyan gondolja.. de nem lesz. Azt hiszem majd ha 30 leszek akkor talán majd könnyebben fog menni.
Az a bajod, hogy megismertel egy idosebb pasit, aki komoly kapcsolatot keres, aminek szerinte resze a szex is?
Ugyan 19-20éves koromig én is ilyen voltam, de mára szerintem, én úgy érzem, hogy kezd a fejem lágya benõni. Nem rajongok a gyerekekért, és mégis olyan érzéseim szoktak lenni, hogy de jó is lenne már..... Az már pedig nekem csak egy olyan személytõl jöhet, aki normális életet él, és érett, komoly gondolkodású a kapcsolatunk terén legalábbis.
Én mindig komoly kapcsolatra vágytam. Ebben is kicsit más véleményen vagyok, mint a velem egykorúak, igaz, az idõsebbekkel mindig jobban kijövök. Visszatérve a kérdésedre, én pedig a nõket nem értem. Én is próbáltam korombeli és mindenféle korosztállyal ismerkedni (hogy téged idézzelek) de egyiknek sem voltam elég. A nõknek egy dolgot meg kell érteniük a férfiakkal kapcsolatban, amely olyasmi, mint valami törvény. Nevezetesen a férfiaknak 2 csoportjuk van: aki csak szexet akar és aki szexen kívül mást is akar. Értsétek meg, hogy nincs olyan férfi, akinek ha megtetszik egy lány, akkor nem jut eszébe a szex. Én is ilyen vagyok, de én hiába magyarázok a lányoknak, hogy nekem más is kell és hogy más is fontos, mert nem vesznek komolyan. A probléma egyébként ott van, hogy nem veszitek észre a különbséget a fentebb vázolt 2 férficsoport között, pedig olyan egyértelmû, hogy elnézve egy-két párocskát, kívülállóként simán levágom, hogy a fickó csak arra hajt és nem értem, hogy a lány ezt miért is nem veszi észre. Elég, ahogy egy férfi ránéz valakire, a gesztusok, vagy hogy ténylegesen ÉRDEKLED, minden érdekli veled kapcsolatban és fontos vagy neki. EZt nem nehéz kiszúrni, csak vakok vagytok. Ha nekem tetszik egy lány, akkor természetesen eszembe jut a szex, igen álszent lennék, ha tagadnám, de nekem más is kellene. Egy barátnõ, akivel lehet közös programokat szervezni, akit a keresztnevemen kívül más is érdekel és akivel olyan dolgokat is meg lehet beszélni, amit mással nem. DE hogy téged idézzelek az utolsó mondatodban: lehet, hogy jómagam is maradi vagyok.
Manapság mindenki gyorsan könnyen akar célt érni. Aztán pedig szebbre, jobbra, nagyobbra akarja majd cserélni. Aki nem illik bele ebbe a képbe(mert nem cserélgetnek), azoknak persze nem jó, de nem kötelezõ követni mindenki hülyeségét. Türelmesnek kell lenni és elõbb utóbb akad egy kivétel :)
Vicces volt ezt olvasnom.. :) 2 napja dobott ki "barátnõm" 2 hónap után, mert õ nem gondolta olyan komolyan, mint Én, csak jól akarta magát érezni. :) Szóval nem, nem vagy maradi vagy mindketten azok vagyunk. 26F
A kérdező hozzászólása: Valószìnû, hogy ez a rohadt társadalom van kifordulva magából.. Én valamiért nem értem ezt életformát.. Mindenki mindenkivel.. Hetente más.. Ahhj de nehéz ez.
Na de a sok válaszból most már tudhatod, hogy igen, vagyunk páran akik komolyan gondolják. Még választhatsz is ;)
A kérdező hozzászólása: Csak ez nem egy ismerkedõs oldal..;):)
hát ha nekem nem tetszik egy csaj attól még megdugnám... de ilyenkor inkább hagyom mert nem éri meg pazarolni rá az idõt. Egyébként szûz vagyok de mostansátg el vesztem nagyon valószínû F20
A kérdező hozzászólása: Gratulálok!
Nekem fontos a lelki kapcsolat, beszelgetes, tarsalgas, mindenfele tevekenyseg, a lenyeg az hogy erezzem hogy van valaki mellettem, van lelki tamaszom, es tovabba szeretetre vagyom.Termeszetesen a szex fontos nagyon is imadom a szexet, foleg a ninfoman noket, de az kb ugy 30% lehet nagyon fontos nem is tudom elkepzelni nelkule a jo kapcsolatot de annal inkabb a kiegyensulyozott bizalommal, megertessel, szeretettel, huseggel, oszinteseggel, aldozathozokeszseggel valo kapcsolat is fontos. 20f.
A kérdező hozzászólása: A kiakadásom ma, hogy megismertem egy idõsebb pasit és ugye eddig h komoly kapcsolatai voltak eddig es most is csak azt keres.. Es hát megkedveltem..A szavaiból meg nem az sugárzik, amit eddig bemesélt.. Mindig ìgy járok.. Szóval az idõsebb korosztály sem éppen érett számomra ezek szerint.. Szeretnék már egy kivételt..
egyetértek veled :) jó lenne már olyanokkal is ismerkedni aki tartós kapcsolatot akar :) L/19
Vagyok. Most is alakítani próbáltam egy normális kapcsolatot, erre mikor megérezte a lány, hogy komolyan gondolom, dobbantott. Elõtte semmi gáz nem volt. Nem értelek már titeket.
Van.
Szerintem rengeteg ilyen férfi van, talán csak rossz helyen keresgélsz. Hol szoktál ismerkedni? Hány éves vagy egyébként?
Valahol biztos van.
Persze, hogy van :)
Nekem nõként is az az álláspontom, hogy a komoly kapcsolat nem attól lesz, hogy kimondjuk, hanem kialakul - tehát két ember apránként megismeri egymást, kiderül, hogy összeillenek-e, és akkor lehet komoly kapcsolat. Tehát eleve minden kapcsolatnak lazának kell(ene) indulnia, ha nem így van, akkor az társfüggõség, mindegy, hogy ki, csak legyen valaki... És abban, hogy egy kapcsolat komolyra fordul-e, nálam nagyon fontos szerepe van a szexnek, a minõségnek és a mennyiségnek, ugyanis ha valakivel nem passzolunk össze szexuálisan, akkor teljesen értelmetlen komoly kapcsolatban gondolkodni...
Nem csak olyan pasik lennének ha a nõk nem lennének partnerek benne. Kétlem, hogy a párkapcsolatok nagy része csak azért alapul a szexen mert a férfi azt akarja, ebben mind a két nem hasonlóan hibás. Ennek ellenére vannak még olyanok akik nem a testi vonzalmon alapuló kapcsolatot keresnek, csak kevesen vannak.
A kérdező hozzászólása: 21 vagyok.. Bulizni nem járok.. Igy marad az internet.. De persze normális körökben.. Talán ezzel lehet a probléma?
Én is például, de ritkák az olyan lányok, akik képesek is rá. Elég sok csajt ismerek, ebbõl elég kevés van, akit barátnõként is el tudnék viselni..
Engem is maradinak tartanak mert értékelem a pici apró dolgokat is egy ismerkedés során és néha fura nekik, hogy az elsõ randin nem akarom lefektetni... :/ De hát én nem ilyen vagyok. Simán szeretek udvarolni akár hetekig, mert tök jó az az ismerkedés izgalma amikor már érzed, hogy lesz valami, de még húzódik a dolog... nagyon izgalmas... :P
a kérdezõvel egyet értek, mindegy milyen korosztály, fõleg azt mondja komolya akar, aztán kiderül ez szexben merül ki, nekem se azzal van bajom, persze kell a szex naponta is, de így ez kivitelezhetetlen, ne add fel, mert Te fiatalabb vagy, remélem találsz egyet N
Fiú vagyok, 23. Most itt túlságosan nem részletezném, de én tartós kapcsolatra vágyom, komolyra. Hosszú távúra. Jó lenne ha valakit szerethetnék és ha õ is szeret az meg a legjobb :) Látszólag úgy tûnhet itt most sok lánynak, hogy akkor mi pont egymást keressük. Bárcsak ilyen egyszerû lenne...
Nem feltétlenül probléma ez, csak okosan kell a neten.
18:28 vagyok! 22/F
Én komoly kapcsolatot szeretnék... :) Merrefelé laksz?
Találtál azóta komoly pasit, kérdezõ? :-)

Miért lehet az, hogy mostanában világosabb barnább a székletem, és normális-e ez?

A napokban felfigyeltem rá, hogy a székletem olyan drapp szín? barna vagy talán annál kicsit világosabb, és nem tudom, hogy ez normális-e vagy bélproblémára utal. A válaszokat el?re is köszönöm!

Az normális, hogy mostanában sok a hüvelyváladékom?

3-4 napja nagyon sok van, er?teljes a szaga, átlátszó, tojásfehérjeszer?. Már menstruálok, ciklus 24. napja, de még nem állt be, van, hogy hónapokig nem is jön meg. 13/L

Legjobb válasz: Milyen a szaga? Olyan mint a puncidnak? Mert ha csak olyan, akkor az nem baj, de ha büdös, az lehet fertõzés jele.

Milyen a szaga? Olyan mint a puncidnak? Mert ha csak olyan, akkor az nem baj, de ha büdös, az lehet fertõzés jele.

Az normális h a szemhéjam mostanában sűrűbben szokott rángatózni?

vagyis... nem tudom h magyarázzam el de szerintem ilyen mindenkinek van néha h az egyik szemehéja az így elkezd rángatózni egy kicsit, na és ez nekem mostanában kicsit gyakrabban szokott lenni, szerintetek élmenjek szemészhez?

Legjobb válasz: igazábol most jut eszembe h ez kb azóta van ilyen sûrûn amióta rászoktam a kávéra, talán valami köze van hozzá?:O

A kérdező hozzászólása: igazábol most jut eszembe h ez kb azóta van ilyen sûrûn amióta rászoktam a kávéra, talán valami köze van hozzá?:O
Kétlem hogy normális lenne, mármint nekem soha nem rángatózott a szemhéjam... na meg másoktól sem hallok ilyet, csak nagyon ritkán.

Szerintetek normális dolog az hogy mostanában egyre többet gondolok arra hogy mi lesz/lenne a gyerekeimmel ha én nem lennék nekik?

valahogy mostanában ezek a dolgok foglalkoztatnak/gondolok sokat rá, hogy ha velem most történne valami mi lenne az 1 éves és a 3,5 éves fiammal, apa fel tudná őket nevelni? Mi lenne velük....

Legjobb válasz: Hm nekem ez elsö perctöl megfordult a fejembe. de mindig az a vége hogy elszomordok hogy nem láthatom felnöni, aztán már be is villan hogy ezellen nem tudsz tenni semmit. amúgy ezt a kérdést már gyereked is feltheti neked. Anya te is megfogsz halni? ès akkor mit mondasz neki? hazudsz, félre vezeted? talán a legjobb, ha azt a válasz erre, hogy igen, de mindent megteszek érte hogy csak ha öreg leszek és neked gyerekeid lesznek.

Hm nekem ez elsö perctöl megfordult a fejembe. de mindig az a vége hogy elszomordok hogy nem láthatom felnöni, aztán már be is villan hogy ezellen nem tudsz tenni semmit. amúgy ezt a kérdést már gyereked is feltheti neked. Anya te is megfogsz halni? ès akkor mit mondasz neki? hazudsz, félre vezeted? talán a legjobb, ha azt a válasz erre, hogy igen, de mindent megteszek érte hogy csak ha öreg leszek és neked gyerekeid lesznek.
Felnõnének, valószínû 1 darabig hiányoznál nekik aztán megszoknék, hogy nincs anya.Amikor nagyok lesznek esetleg család meg ilyenek akkor hiányoznál.
Nem vagy egy kicsit depis? Engem akkor szoktak ilyen gondolatok kerülgetni, amikor egy kicsit befordulok. Szerintem valamennyire normális, hogy ez is eszünkbe jut olykor. Akkor van gáz, ha ez egyre gyakrabban elõfordul...
Nekem is eszembe szokott jutni néha. Nem gondokodom rajta, mert gyorsan kihajtom a fejembõl, de az az elsõ gondolatom, hogy remélem, lenne új felesége a férjemnek, aki ugyanígy szeretné a gyerekeimet.

Normális az hogy mostanáig nagyobb mennyiségű menstruációs vérzésem volt, de az elmúlt két hónapban kevesebb?

Amióta menstruálok és emlékszem rá, elég görcsös mensijeim voltak, és nagyon sok. PCOS vagyok, mikor nem kezeltek, akkor évente 1-2-szer jött meg. Amióta kezelnek, azóta rendszeres de nagyon erős menstruációim vannak. Fájdalmakkal, alvadt vérrel. Viszont, az utolsó két hónap elég érdekesen nézett ki: elég volt a minitampon mindig, normálisan 5 napig tartott, vér volt (nem barnázás) és egyáltalán nem szenvedtem tőle és 27-28 napra jött meg. Eddig fájtak a melleim peteéréstől, most az utolsó két ciklusban egyáltalán nem fájnak. Létezhet az, hogy változik a testem, és most már ilyenek lesznek a ciklusaim, vagy van valami gond velem? Egyáltalán van közületek olyan, akinek ilyen volt mindig a mensije és teljesen egészséges? Kicsit félek, hogy a betegségem miatt van és valamit rosszul csinálok. Bocsánat ha hosszú voltam :)

Legjobb válasz: Szerintem nem volt peteérésed. Nekem is PCO-m van, és azt tapasztaltam, hogy mikor menzesz elõtt fáj a mellem, akkor peteérésem is volt. Ha csak megjön, akkor nem volt peteérés. De az is lehet, hogy a kezelés használt, és kezd helyreállni. Mivel kezelnek?

Szerintem nem volt peteérésed. Nekem is PCO-m van, és azt tapasztaltam, hogy mikor menzesz elõtt fáj a mellem, akkor peteérésem is volt. Ha csak megjön, akkor nem volt peteérés. De az is lehet, hogy a kezelés használt, és kezd helyreállni. Mivel kezelnek?
A kérdező hozzászólása: én is attól félek, hogy az van amit mondasz(nincs peteérés) meforalt szedek, napi hármat kéne, de valamikor csak egyet. beleõrültem már a folyamatos diétába és gyógyszerszedésbe, és az elmúlt idõben alig csináltam. Valszeg ez lehet. És téged mivel kezelnek?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!