Találatok a következő kifejezésre: Az normális, mióta elkezdtem (2 db)

Az normális hogy mióta elkezdtem keményen tornázni 1, 5 kg-val megint nehezebb vagyok?

Update-zem 1 hónapja, lement 5 kg. Most 1 hete szinte minden nap edzek valamit, és nehezebb vagyok megint mint kellene. Izom lázam van folyamatosan, lehet hogy az izmok erősítésétől lettem nehezebb 1-2 kg-val? :(

Legjobb válasz: Tükörre fogyunk és centire. Nyilván izmosabb lettél. Ruhaméretedben csökkenés?

Tükörre fogyunk és centire. Nyilván izmosabb lettél. Ruhaméretedben csökkenés?
A kérdező hozzászólása: Nadrágokat, kigombolás nélkül, és becsatolt övvel le tudom venni. Kicsit akkor is csalódott vagyok, de már csak azért is megmutatom annak a mérlegnek :)
Azért 1, 5 kg izmot 1 hét alatt nem lehet építeni. Nézd meg alaposan, mit és mennyit ettél az egy hét alatt, hol tartasz a ciklusodban, mennyit ittál stb. Valahol ezek között lesz a válasz.
A kérdező hozzászólása: Inni éjjel is sokat szoktam.
Rakd el a mérleget egy fél évre. Semmi értelme. Felesleges napi, heti szinten méregetni. Nem az a lényeg mit mutat, és nem a valós helyzetrõl ad visszajelzést, amúgy sem. Tükör, fotó.
A kérdező hozzászólása: Mindenki dicsér, hogy mi a titkom... Lehet tényleg elteszem a mérleget :) Köszönöm!

Az normális, hogy mióta elkezdtem a 90 napos diétát (1hete), délutánonként nem túl jó a gyomrom, ami hányingerrel is társul?

Legjobb válasz: Mit vársz egy olyan "diétától" ami maradandó egészségkárosodást és vitaminhiányt okoz??

Mit vársz egy olyan "diétától" ami maradandó egészségkárosodást és vitaminhiányt okoz??
Szerintem normális. Legalábbis annak , aki ilyen nemnormális dolgokat csinál mindenképpen. Szerintem addig hagyd abba amíg nem késõ. Máshogy is le lehet fogyni, egészségesen és tartóssan.
Te már a sokadik vagy akitõl ezt hallom. Unokatesóm az esküvõjére szeretett volna sokat fogyni ezzel a diétával ( le is fogyott) Lett neki klassz kis kezdõdõ gyomorfekélye:) A belgyógyász szerint a mindennapi csak délig gyümölcs, és a gyümölcsnapoktól. Csak gyógyszerrel tudja neki lent tartani a gyomorsavat.... Amúgy a csaj már szedi is vissza a leadott kilókat, pedig nem zabál ész nélkül... Gondoltam szólok neked is. Ez a fogyókúra beteg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!