Találatok a következő kifejezésre: Az normális, mióta (30 db)

Az normális, hogy mióta egészségesen eszek undorodok az édestől és a gyorskajától?

Szeretnék súlyt tartani, kicsit fogyni talán. Sok zöldség, gyümölcs, hús. Emellett eszek mindenféle főtt ételt ebédre, szénhidrátot, de csak mértékkel, kevés körettel. Időnként belefér pizza és kevés édesség, mindenről nem mondok le, mert nem vagyok kövér, inkább az egészséges táplálkozás a lényeg. Viszont észrevettem, hogy ami régebben simán lement, az ma undort vált ki belőlem. Pl szeretem az édességet, régen megettem fél táblát is egyszerre, ma 2 kocka után undorom van. Ettem sütiket, torta, sok fagyi, most is végülis szeretem, de nem bírom megenni, max havi egyszer, keveset. A sós nasikat se bírom megenni, régen filmezés közben jócskán fogyott. Vagy pl simán belém fért egy nagy mekis menü, ma hánynék tőle, esetleg évi kétszer sajtburger, de az se esik jól. Igazából félek az elhízástól, de nem betegesen. A családom szerint ez az undor dolog csak tettetés, de én tényleg ezt érzem. Ez beteges volna?

Legjobb válasz: Teljesen normális, hogy a rendes étel után nem kívánod ezt a szemetet. Ha ez nem okoz neked problémát mentálisan, akkor nincsen semmi baj. Másoknak se kéne ilyeneket enniük.

Teljesen normális, hogy a rendes étel után nem kívánod ezt a szemetet. Ha ez nem okoz neked problémát mentálisan, akkor nincsen semmi baj. Másoknak se kéne ilyeneket enniük.
Én nem értem, hogy hogyan lehet szeretni valamit és undorodni tõle egyszerre... Vagy az elsõ kocka még jólesik, késõbb billensz át? Én egyszerûen nem kívánom, annyi. Dehogyis undorodok minõségibb cuccok iránt, amik pozitívabbá tették kissé az életemet annyi évig :D No igen, mekis étel sosem szerepelt a repertoáromban. Mivel még eszed is õket, nem tûnik vészesnek a helyzet (akkor lenne az, ha számodra közellenség lenne minden, amit nem tart a közvélemény egészségesnek, ezt lehet beteges szinten is mûvelni). Lehet, hogy amiatt undorodsz, mert az agyad azt mondja, hogy ezt nem kéne, nem vagyok távpszichológus... Az elég természetes, hogy ha leakadsz bizonyos ételekrõl, mert megállapítod, hogy nem jók neked, akkor eltávolodsz tõlük, legalábbis velem ez van. Miért baj, hogy keveset eszed ezeket? Teljesen rendben van :) Nem kell erõltetni se azt, hogy edd, se azt, hogy jaj semmiképpen ne, ha nagyritkán megkívánod. Lazán. Ha megkapja a tested a megfelelõ tápanyagokat, akkor nem baj, hogy teljesen máshogy étkezel, mint régen, bár szokatlannak tûnhet, igen.
Én is ugyan így vagyok vele. Amióta "leszoktam" rá se bírok nézni a Mekis kajára, rosszul vagyok tõle. Szerintem is normális. Ebbõl is látszik, hogy az ilyen kaják függõséget okoznak és nem azért eszed mert jó, hanem mert az agyad rákattan, de ha egyszer sikerül leszoknod, már tudod, hogy mind [email protected] A szervezet mindig tudja mire van szüksége, csak igyekeznek ezt elnyomni bennünk, mert ez is üzlet. Erre valók az ízfokozók, a cukor és egyéb szerotonin szint növelõk. Akár valami gyógyszer...
Nálam hasonló. Nem mondhatom, hogy undorodom, inkább csak annyi, nem értem, hogyan zabálhattam túl magam pizzából.
Én nem undorodaom, csak már nem kívánom úgy. Nem értem, hogy tudtam régen megenni annyi pizzát, mekis kaját, csokit, mi volt olyan nagy élvezet benne.
Velem inkább az van, hogy mikor látom hogy valaki, például a barátnõim zabálják be a Mekis kaját, kólát, csokikat, péksütiket, egész nap, akkor el sem akarom hinni, hogy régen én is ilyen szeméttel tömtem magam állandóan....Szinte nem értem, hogy képesek megenni, mikor régen énis ezt ettem :) Picit furcsa, de szerintem normális :)
Én még csak kezdõ vagyok-e szinten, mert fogynom kell 2 terhesség után 15 kg-t.Édességfüggõ vagyok (nem állíthatom, hogy már nem), de észrevettem, hogy mióta mozgok és bennem van, hogy több zöldséget (még nem megy) kellene fogyasztanom, megfelelõen táplálkozni, máris több étellel vagyok úgy hogy már nem kívánom, holott elõtte a kedvencem volt. (Ez a változás jele lehet?!) Ha mégis eszek belõle, már a negyedét bírom megenni. Mekibe tán ha évente 2x jártam, cukros üdítõket is ritkán iszom.A csoki volt az ellenségem és még tán az is.Nekem 1 tábla csoki annyi volt kb, mint másnak 1 szelet vagy kocka.simán lecsúszott 1 100g-os milka. Ha ez beteges, akkor én is az vagyok, de szerintem a szervezetem átáll a normális értékre.
#7: itt az idõ, most, vagy soha. Drukkolok neked.

A mensim normális miota abba hagytam a fogamzásgátlót meg is jön idöben! 27 naposak a ciklusaim akkor ezek szerint van peteérésem ugye? Csak mert azt hallottam hogy akiknek rendszertelen a mensije nekik nincs peteérése!

Legjobb válasz: Szia! Attól hogy valakinek rendszeres a mensije még nem biztos, hogy minden hónapban van peteérése. Ha évente 1-szer v. 2-szer nincs peteérés az még normális. A rendszertelen mesni sem jelenti azt, hogy nincs peteérés. Figyeld a hõmérsékletedet. Nekem UH-gal is megnézték, hogy van-e peteérésem.

Szia! Attól hogy valakinek rendszeres a mensije még nem biztos, hogy minden hónapban van peteérése. Ha évente 1-szer v. 2-szer nincs peteérés az még normális. A rendszertelen mesni sem jelenti azt, hogy nincs peteérés. Figyeld a hõmérsékletedet. Nekem UH-gal is megnézték, hogy van-e peteérésem.
A patikában lehet venni ovulációs tesztet, az kimutatja ha peteérésed van, 5 db van egy dobozban úgy mûködik mint a terhességi teszt, annyiban különbözik hogy ha halványabb az eggyik csík akkor negatív!Szerintem próbáld ki, menzesz után kb 11-14 nap kezd el, de a hõmérõzés is jó és ingyen is van!

Az normális, ha nem vágyom többé párkapcsolatra, mióta elhagyott a lány, akit szeretek?

Nem szeretném még egyszer átélni ezt az érzést. És ha nem ismerkedem, nem fogok senkit ugyanannyira (vagy még annál is jobban) megszeretni, és nem kell újra azt éreznem.

Legjobb válasz: Csukja,váll, bicepsz, tricepsz, mell, comb, vádli, hát, delta,alkar

Csukja, váll, bicepsz, tricepsz, mell, comb, vádli, hát, delta, alkar
A válaszom egy határozott talán
Ezt egy darabig szinte mindenki így érzi. Aztán az élet másként alakítja.
egy bölcs ember nem felejt. most már tudod valószínûleg, hogy hol ba-sztad el. a következõnél ezt a hibát már nem fogod elkövetni. ez volt az elsõ komolyabb pofon, túléled. mivel téged hagytak el, sokkal nehezebb lesz ezt átvészelni, de egyszer elmúlik és vissza kapod önmagad.
Ez normális. Aztán pár év elfog telni, és ha szerencséd lesz, egy olyan lányt ismersz meg, aki az elõzõnél jóval több lesz, és bele fogsz szeretni.
Teljesen normális. Én se nagyon ismerkedek pont emiatt, no women, no cry. Így nincs hatalmuk fölöttem, és nem tudnak ártani se nekem.
Persze, hogy normális. Talán majd évek múlva változik a véleményed, de ha nem, az is normális! És nagyon értékes ember vagy, mert te tudsz igazán mélyen szeretni valakit... nagyon sokan egész életükben nem szeretnek így senkit.

Az normális hogy mióta elkezdtem keményen tornázni 1, 5 kg-val megint nehezebb vagyok?

Update-zem 1 hónapja, lement 5 kg. Most 1 hete szinte minden nap edzek valamit, és nehezebb vagyok megint mint kellene. Izom lázam van folyamatosan, lehet hogy az izmok erősítésétől lettem nehezebb 1-2 kg-val? :(

Legjobb válasz: Tükörre fogyunk és centire. Nyilván izmosabb lettél. Ruhaméretedben csökkenés?

Tükörre fogyunk és centire. Nyilván izmosabb lettél. Ruhaméretedben csökkenés?
A kérdező hozzászólása: Nadrágokat, kigombolás nélkül, és becsatolt övvel le tudom venni. Kicsit akkor is csalódott vagyok, de már csak azért is megmutatom annak a mérlegnek :)
Azért 1, 5 kg izmot 1 hét alatt nem lehet építeni. Nézd meg alaposan, mit és mennyit ettél az egy hét alatt, hol tartasz a ciklusodban, mennyit ittál stb. Valahol ezek között lesz a válasz.
A kérdező hozzászólása: Inni éjjel is sokat szoktam.
Rakd el a mérleget egy fél évre. Semmi értelme. Felesleges napi, heti szinten méregetni. Nem az a lényeg mit mutat, és nem a valós helyzetrõl ad visszajelzést, amúgy sem. Tükör, fotó.
A kérdező hozzászólása: Mindenki dicsér, hogy mi a titkom... Lehet tényleg elteszem a mérleget :) Köszönöm!

Szerintetrk az normalis, hogy megszakadt kozottunk a kapcsolat, miota elmondta nekem a csaj, hogy tetszek neki?

En nem tudtam mit mondani erre a vallomasra. Ezert nem is mondtam semmit. Most pedig azt vettem eszre, hogy megszakadt minden kapcsolat kozottunk. Meg az MSNjerol is kitorolt, ha osszefutunk, van, hogy eszre sem vesz a csaj es nem is koszon vissza, ha pedig igen, akkor egyaltalan nem olyan kedvesen, mint regen; soha nem mosolyog mar ram, hanem komoly.

Legjobb válasz: Mit nem értesz ezen kedves? =) Elmondta mit érez, visszautasítottad, õ pedig kényelmetlenül érzi magát emiatt, ezért igyekszik kerülni. Te nem ezt tennéd, ha visszautasítanának?

Mit nem értesz ezen kedves? =) Elmondta mit érez, visszautasítottad, õ pedig kényelmetlenül érzi magát emiatt, ezért igyekszik kerülni. Te nem ezt tennéd, ha visszautasítanának?
A kérdező hozzászólása: De en nem mondtam neki, hogy nem, sot nem is mondtam neki egyahltalan semmit, akkor miert haragszik?
de értetlen vagy.. mert nem mondtál neki semmit, azt úgy veszi, mintha nemet mondtál volna. Leesett?

Az normális, hogy mióta elvesztettem, rosszul vagyok a szextől?

Legjobb válasz: teljesen az. gondolom nem volt egy kellemes élmény, én is így voltam vele, de sokan mondták h késõbb jobb lesz nem nagyon hittem nekik. aztán kipróbáltam mégegyszer még mindig szörnyû volt, harmadjára nem éreztem semmit, negyedjére pedig... mmm... na az már isteni volt :D szóval no para. de muszáj túlesni ezen az idõszakon, hogy aztán teret engedhess a jónak és kellemesnek :D próbáljátok más körülmények közt, más pózban csinálni mint elõször, talán akkor nem fogsz tõle viszolyogni.

teljesen az. gondolom nem volt egy kellemes élmény, én is így voltam vele, de sokan mondták h késõbb jobb lesz nem nagyon hittem nekik. aztán kipróbáltam mégegyszer még mindig szörnyû volt, harmadjára nem éreztem semmit, negyedjére pedig... mmm... na az már isteni volt :D szóval no para. de muszáj túlesni ezen az idõszakon, hogy aztán teret engedhess a jónak és kellemesnek :D próbáljátok más körülmények közt, más pózban csinálni mint elõször, talán akkor nem fogsz tõle viszolyogni.
Gyerek vagy még azért van. 25/f
Egy fura kérdés, nem lehet, hogy nem heteró szexre lenne szükséged. (ismerek homoszexuális fiut/lányt, akik kipróbálták a heteró verziót, utána meg nem ment nekik "rosszul" voltak tõle, és kikötöttek az azonos nemû társaik mellett)
Valami más oka lehet: bûntudathoz kapcsolódik, ilyesmi. Nem vagy vallásos? Vagy a szülõk (és próbáltak így nevelni)?
19:25 A vallás nem nevel beléd bûntudatot, de gondolom a misét nem sûrûn látogatod és még a középkori felfogás él benned. Kérdezõnek: Szeretted és tiszteled azt, akivel lefeküdtél?
A kérdező hozzászólása: de nekem nem fájt, sõt jó volt :) szóval nem értem miért...:D
Az utolsóval egyetértek... Lány vagyok, sejtettem, hogy "más" vagyok, de próbáltam "megváltoztatni", összejöttem egy sráccal, szex is volt. Fizikailag jó volt, de ha arra gondoltam, kivel is vagyok, hát rosszul lettem. Hamar szakítottam vele, rossz volt. Azóta tudatosítottam és elfogadtam, hogy ilyen vagyok és kész. :-) Ha esetleg ez van, az sem gáz, nem vagy kevesebb, mint a heterók, csak nehezebb lesz az élet szerelem terén. Ha pedig nem, akkor nem tudom... Lehet, hogy nem voltál még teljesen felkészülve rá.

Az normális, hogy mióta elkezdtem a 90 napos diétát (1hete), délutánonként nem túl jó a gyomrom, ami hányingerrel is társul?

Legjobb válasz: Mit vársz egy olyan "diétától" ami maradandó egészségkárosodást és vitaminhiányt okoz??

Mit vársz egy olyan "diétától" ami maradandó egészségkárosodást és vitaminhiányt okoz??
Szerintem normális. Legalábbis annak , aki ilyen nemnormális dolgokat csinál mindenképpen. Szerintem addig hagyd abba amíg nem késõ. Máshogy is le lehet fogyni, egészségesen és tartóssan.
Te már a sokadik vagy akitõl ezt hallom. Unokatesóm az esküvõjére szeretett volna sokat fogyni ezzel a diétával ( le is fogyott) Lett neki klassz kis kezdõdõ gyomorfekélye:) A belgyógyász szerint a mindennapi csak délig gyümölcs, és a gyümölcsnapoktól. Csak gyógyszerrel tudja neki lent tartani a gyomorsavat.... Amúgy a csaj már szedi is vissza a leadott kilókat, pedig nem zabál ész nélkül... Gondoltam szólok neked is. Ez a fogyókúra beteg.

Normális az, hogy miota nő a pocim a párom már nem sex-el velem annyit, mint eddig? Tudom, hogy imád, és meghalna értem, de a sex-et hanyagolja egy picit(heti 1×)19 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia....probald magad a parod helyebe tenni...:-)Hidd el, hogy ok is nagyon felnek es nem szeretnenek rosszat a babanak es neked. Folleg ha elso baba akkor meg tapasztalatlanok.Hallottam errol pasik velemenyet akik nyiltan mondtak, hogy egyszeruen felnek a terhes felesegukkel szexelni mert fura erzes tudni azt, hogy esetleg "fejbeveri" a gyermeket:-)).....En kiakadtam es kacagtam aztan megprobaltam megerteni es igazuk van.Ok is ugyanugy felnek mint mi. En a 14 hetben vagyok, a doki nem tiltott el a szextol de az elejen nagyon feltunk..aztan kiprobaltuk s lattuk, hogy, nem dolt ossze a vilag". Szerintem ha biztos vagy benne, hogy imad es melletted van 100%-osan akkor beszelj vele...meselj neki es mond el a velemenyedet...mond, hogy mit szeretnel es, hogy ebbol baja nem lehet a babanak...jol vedve van es jol erzi magat a hasikadban:-)) Sok szerencset kivanoik es boldog babavarast:-)))

Szia....probald magad a parod helyebe tenni...:-)Hidd el, hogy ok is nagyon felnek es nem szeretnenek rosszat a babanak es neked. Folleg ha elso baba akkor meg tapasztalatlanok.Hallottam errol pasik velemenyet akik nyiltan mondtak, hogy egyszeruen felnek a terhes felesegukkel szexelni mert fura erzes tudni azt, hogy esetleg "fejbeveri" a gyermeket:-)).....En kiakadtam es kacagtam aztan megprobaltam megerteni es igazuk van.Ok is ugyanugy felnek mint mi. En a 14 hetben vagyok, a doki nem tiltott el a szextol de az elejen nagyon feltunk..aztan kiprobaltuk s lattuk, hogy, nem dolt ossze a vilag". Szerintem ha biztos vagy benne, hogy imad es melletted van 100%-osan akkor beszelj vele...meselj neki es mond el a velemenyedet...mond, hogy mit szeretnel es, hogy ebbol baja nem lehet a babanak...jol vedve van es jol erzi magat a hasikadban:-)) Sok szerencset kivanoik es boldog babavarast:-)))
szia! :) mikor apóca megtudta, hogy hárman leszünk visszahúzódó lett, amit nem tudtam elõször mire vélni, mert bennem viszont tomboltak a hormonok és úgy kívántam, kívánom a szexet, hogy egy hegyet el tudnék hordani :) )). szóval egyszer rákérdeztem nála, hogy most mi van? mi baja? a válasz az volt , hogy hát nem akarja bántani a babát, nem akarja nyomorgatni, meg fura neki ez az egész :) )). mondtam neki, hogy ez azért közel sem igaz, és láss csodát, egyszer titokban utánaolvasott :) , hogy nem lesz semmi baj, nem okoz problémát a babának és azóta minden okés :) . ja, és ciki vagy nem ciki, visszaéltem a növekvõ melleimmel, direktbe mutogattam neki, az is hatásos volt :) ))))) kalandra fel! pusza egy 16 hetes kismami :)
Mi is szexeltünk a terhesség alatt, egészen az utolsó pillanatig. Szerintem is normális dolog, hogy félt titeket. Nálunk is ez volt, de megbeszéltük, hogy semmi baja nem lessz a babának, max ringatózik egyet és elalszik, na és az Apa és Anya szeretetét õ is érzi. Érzelmileg sokat fejlõdik tõle. Szerintem.
Ha ennyire félt a párod akkor van más módja is a kölcsönös örömszerzésnek.A petting is tud ugyan olyan jó lenni , mint a sex. Próbáljátok ki.
Ez sokunkkal elöfordul.Minálunk már 3hónapja mosolyszünet van.Majd a baba születése után hejre áll minden. 38hetes kismama.
Szia! Nálam nem a férjem nem akarja a szexet hanem én. Még a gondolatától is rosszul vagyok hogy egyátalán hozzámérjen. Az elsõ terhességemnél ilyen érzés nem volt, most meg ez van. 25 hetes kismama
Szerintem csak szokatlan még neki, hogy megváltozott az alakod és biztos félti a babát. Ülj le és beszéld meg vele. Ha ennyire szeret, ott gond nem lehet. 15 hetes kismami
Szerintem csak nagyon félt és vigyáz rád. Ne aggódj miatta. Ha nem probléma neki, neked se legyen az. Az én férjem is igy viselkedett, miután megszültem és eltelt a hat hét, minden rendezõdött. Boldog babavárást!
Nálunk, napi 1 van, vagy heti 5:-) Nem minden férfi egyforma.Beszéljétek meg a dolgot.Jo babavárást.33 hetes kismama
Szia!Arról nem írtál semmit, hogy a párodnak tudtára adtad e, hogy igényed van rá!?Nálunk az elsö 2 hónapban nekem nem volt hozzá kedvem, amit õ tiszteletben tartott.Majd egyik napról a másikra megjött napi szinten.Õ viszont hozzászokott, hogy nincs kedvem, így nem is próbálkozott.Mindig nekem kellett kezdeményezni jó darabig.Õ úgy gondolta ha idáig nem volt, akkor biztos most sincs rendszeresen kedvem, nem akart zaklatni.Nálunk csak meg kellett beszélni a vágy visszatérését, no meg jónéhányszor nekem kellett kezdeményezni.Így érezte, hogy kívánom, igényem van rá.

Mióta azt álmodtam kb 1 hete, hogy a barátnõm megcsalt, azóta egyszerûen nem bírok vele lenni másfél év után. Tudom, hogy nem csalt meg a valóságban, de mióta ezt álmodtam úgy érzem nem akarok vele lenni. Ez normális? (F/21)

Egészen eddig az álomig nagyon jól megvoltunk, és szerettem, de teljesen kiábrándultam belõle, pedig csak egy álom volt...

Legjobb válasz: nem normális.. menj pszichológushoz.

nem normális.. menj pszichológushoz.
Tipikus "Nincs problémád? Csinálj magadnak.." :( túl sokat agyalsz. Engedd el azt a hülye álmot, azért befolyásolja a jelenedet mert hagyod.
Beszéld meg vele. Kérd meg h nyugtasson meg h nincs okod féltékenységre. Gondolkodj el, mi lehet az oka, hogy ezt álmodtad. Adott okot rá a párod, h ilyen tudatalatti gondolatod legyen ?

Az utóbbi időben mióta kiderült hogy pajzsmirigy alulműködésem van, amire szedem a letrox 50 tablettát, ingadozóan hullik a hajam. Normális ez?

Én 3 hete szedem a tablettát napi felet, 7,5-ös értéket mértek nálam ami elég magas és nem tudom a gyógyszer miatt e vagy hogy így szokik hozzá a szervezetem, szóval én két naponta szoktam hajat mosni és 6 napja tehát 3 mosással ezel?tt még közel 400 hajszálam kihullott egy mosásnál, majd rá a következ? két alkalommal egyre kevesebb és örültem is neki hogy már csak olyan 160 két nap alatt. Most meg ma arra kelek hogy újra csupa haj minden és most fogok hajat mosni, gondolom megint sok haj fog kihullani. Ilyen történt már 2 hete is akkor is egyik napról a másikra szinte elmúlt a hullás majd következ?nap mint a hóesés újra el?jött. A szexuális vágyam is pont ilyen egyik nap a libidóm baromi mínuszba van, van hogy napokig, aztán rá pár napra meg kívánom a szexet, úgy érzem baromira nincs valami rendbe bennem hormonálisan sem.

Legjobb válasz: 1 éve szedek 75-ös Letroxot elõtte 25-ös L-Thyroxint szedtem, nagyon sok hajam kihullott mióta ennyire meg kellett emelni gyógyszert, de 23-as volt Tsh értékem. Most már érték jó, de hajhullás nem múlt el, kb fele kihullott már és én se tudok mit csinálni. Még bõrgyógyásznál is voltam, drága samponokat, szeszeket ajánlott amik szintén nem segítenek. Orvosok annyival "leráznak", hogy fogadjam el, ez pajzsmirigy-alulmûködéstõl van, és ennyi :(

1 éve szedek 75-ös Letroxot elõtte 25-ös L-Thyroxint szedtem, nagyon sok hajam kihullott mióta ennyire meg kellett emelni gyógyszert, de 23-as volt Tsh értékem. Most már érték jó, de hajhullás nem múlt el, kb fele kihullott már és én se tudok mit csinálni. Még bõrgyógyásznál is voltam, drága samponokat, szeszeket ajánlott amik szintén nem segítenek. Orvosok annyival "leráznak", hogy fogadjam el, ez pajzsmirigy-alulmûködéstõl van, és ennyi :(
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy írtál, a tiedhez képest az én értékem nem annyira magas, bár a doki azt mondta a koromhoz képest magas. Én is bõrgyógyásznál kezdtem és rögtön fel irt egy hajszeszt hogy ezzel szeszeljen, ezer forintomba került, használtam kétszer mikor is még jobban hullott a hajam és itt kaptam rá választ az összetevõi alapján hogy az én fejbõröm nem bírja azt a paprika kivonatot ami benne volt, kb szétmarta a fejem. Persze ezt a bõrgyógyász nem mérlegelte mielõtt fel írta a hajszeszt. Aztán még olyat mondott hogy alopecia, sajnos férfias kopaszodás ez elõl. Na mondom de ez lehetettlen mivel családba, rokonságba senki sem kopasz elõl. Nem hinném én hogy a tíz generációval ezelõtti õseimtõl örököltem volna.
hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 26 vagyok.
Szia! Nekem is rengeteg kihullott amikor elkezdtem szedni a Letroxot, de egy- két hónap után megállt. Ez volt két éve és most megint hullik 2 hete, de semmi nem használt rá most, sem és két éve sem.
Most kezdtem el szedni Forcapil kapszulát (180 db -9000 ft) és megrendeltem Forcapil oldatot (3800 ft) lehet kidobott pénz és nem fog használni? már így is alig maradt hajam :-( :S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igazából az utóbbi napokban bõ egy hétben ismét kevesebb hullik kicsit, de nem nõl vissza ahol kihullott. Elõl ahol a férfias kopaszodás van ott elég ritkás már, mondhatni hirtelen a betegségem kezdetétõl ritkult így meg, de vissza nem nõl. Viszont oldalt is kezd ritkulni a hajam. Szóval tanácstalan is vagyok hogy ez a betegségemtõl van vagy más betegségem is van amirõl nem tudok, esetleg ez már férfias hormonális hajhullás amin nem lehet segíteni? Nem szeretném elveszteni a hajamat. Sajnos az orvosok viszont elküldenek avval hogy hát ez hormonális kopaszodás ez ellen nem lehet mit tenni, hiába mutatom hogy oldalt is ritkul a hajam. Férfias kopaszodásnál ez nem jellemzõ. Na mindegy, mégegyszer köszönöm mindenkinek a válaszokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!