Találatok a következő kifejezésre: Az normális, már (1127 db)

Fürdés elõtt kend be babaolajjal, majd fürdéskor mosd meg a haját.
Igen, az én babám fejének is elég büdi szaga volt a koszmó miatt. Nekünk a babé sampon vált be, gyönyörûen eltüntette kb. 2 hét alatt, azóta sem jött vissza.
Én sima baba sampont rákentem és a baba kefével gyengéden dörzsöltem a fejét lejött a koszmó és a baba is élvezte!
Fürdés elõtt 15 perccel olajozd be, hagyd rajta. Utána dörzsöld le alaposan kefével, vagy egy gézlappal. Mosd meg babé samponnal. Ezt minden nap, amíg el nem múlik, utána elég 3-4 naponta megmosni a babéval, és nem jön elõ.
BABE sampon!!!
A 100%-os napraforgómagolajat javasolnám. Gyógyszertárban lehet kapni. Fürcsi elõtt fél órával bekened, majd fürcsikor sampon és mi mosdókesztyûvel picit átdörzsöltük a fejecskéjét, és pár nap alatt el is múlik a koszmó. Nekünk bevált.

Az normális ha felkavart az exem hívása miközben már van barátom?

Múltkor a jelenlegi barátommal volt programom, akivel kevés ideje vagyok együtt de úgy érzem szeretem és pont akkor hívott fel az exem, hogy találkozunk e. Ezután rosszul éreztem magam, mert én vártam rá 1 évig és nem keresett, most meg mikor van pasim már kellek neki. De nem jönnék össze vele már. A jelenlegi barátomat akkor is szeretem?

Legjobb válasz: Szerintem ez nem szokatlan jelenség. De ha nem normális, akkor én sem vagyok normális, mert velem is megtörtént már... Nem is egyszer. Most két eset jutott eszembe. Egyszer még egy régebbi kapcsolatomban volt, hogy nagyon szerettem az akkori barátomat, de közben tartottam a kapcsolatot baráti alapon (ezt az ex ex is tudta) az elõzõ barátommal, és msnen beszélgettünk, ott írt nekem olyat, amitõl sírva fakadtam. Valahogy így hangzott: "Istenem, de szép vagy, és én meg hülye vagyok, hogy hagytalak futni." - Gondolhatod, hogy fölkavart... Hónapokig próbáltam valahogy rendezni a kettõnk kapcsolatát, és megmenteni a szerelmet, de aztán fájdalmas szakítás lett a vége. Találkoztam az új barátommal, megszerettem, szerettem vele lenni... de mégis... biztos el tudod képzelni, mit éltem át. De ez már másfél éve volt. A másik eset az most nem régiben történt, egy kicsit máshogy: összefutottam valakivel, aki régen nagyon sokat jelentett nekem, és hasonlóan rossz érzés fogott el, hogy õ most valaki mással van... Pedig! Van párom, akit szeretek! (Õ már nem az a srác, akirõl elõzõekben meséltem, lassan fél éve vagyunk együtt. A többi srác már 1 éve kikerült a képbõl.) Lehet, hogy most kusza voltam, csak azt akartam tudatni veled, hogy ilyen nem csak veled fordul elõ... Ettõl én még biztos vagyok abban, hogy nem akarnék mást a párom helyett, mert õt szeretem, és szerintem te is biztos lehetsz a saját dolgodban. (23/L)

Szerintem ez nem szokatlan jelenség. De ha nem normális, akkor én sem vagyok normális, mert velem is megtörtént már... Nem is egyszer. Most két eset jutott eszembe. Egyszer még egy régebbi kapcsolatomban volt, hogy nagyon szerettem az akkori barátomat, de közben tartottam a kapcsolatot baráti alapon (ezt az ex ex is tudta) az elõzõ barátommal, és msnen beszélgettünk, ott írt nekem olyat, amitõl sírva fakadtam. Valahogy így hangzott: "Istenem, de szép vagy, és én meg hülye vagyok, hogy hagytalak futni." - Gondolhatod, hogy fölkavart... Hónapokig próbáltam valahogy rendezni a kettõnk kapcsolatát, és megmenteni a szerelmet, de aztán fájdalmas szakítás lett a vége. Találkoztam az új barátommal, megszerettem, szerettem vele lenni... de mégis... biztos el tudod képzelni, mit éltem át. De ez már másfél éve volt. A másik eset az most nem régiben történt, egy kicsit máshogy: összefutottam valakivel, aki régen nagyon sokat jelentett nekem, és hasonlóan rossz érzés fogott el, hogy õ most valaki mással van... Pedig! Van párom, akit szeretek! (Õ már nem az a srác, akirõl elõzõekben meséltem, lassan fél éve vagyunk együtt. A többi srác már 1 éve kikerült a képbõl.) Lehet, hogy most kusza voltam, csak azt akartam tudatni veled, hogy ilyen nem csak veled fordul elõ... Ettõl én még biztos vagyok abban, hogy nem akarnék mást a párom helyett, mert õt szeretem, és szerintem te is biztos lehetsz a saját dolgodban. (23/L)
Normális, emiatt ne rágd magad. Az expasik mindig csak bekavarnak :)
Valamilyen szinten még biztos hiányzik az exed, (én is így vagyok vele) de ez nem jelenti azt, hogy szereted is.
ht szerintem attól is függ h meddig tartott az a kapcsolat az exedel, meg h a barátod mit szólt hozzá mert abból is lehet szakitás h õ nem jó viseli!

Az normális hogy egy 16 éves lányt nem engednek el a szülei hétközben sehova, hétvégén is csak ritkán 1-2 órára, este már nem nagyon járkálhat az utcán és nem járhat bulizni?

tudom hogy féltenek, de rosszul esik hogy nem mehetek..

Legjobb válasz: Biztosan sok olyan választ fogsz itt kapni, hogy igen normális, mert amúgy is hova mennél, meg hogy a tanuláson járhatna az eszed... De nem normális.. Engem se engedett sehova anyukám annak idején, és mást nem ért el vele, mint azt, hogy amint lett munkám, el is költöztem otthonról, és soha többé nem mentem vissza... Próbálj meg beszélni a szüleiddel, hogy kicsit szeretnél többet elmenni, ha más nem legalább hétvégén, abból nem lenne baj, ha mondjuk legalább 2-3 havonta egyszer elmehetnél bulizni, vagy mit tudom én csak úgy... Azért már nem vagy gyerek, gondolom vannak barátaid szeretnél velük is eltölteni egy kis idõt.. Ha nem jutsz velük dûlõre, akkor jobb ha hagyod az egészet, mert csak veszekedés lenne...

Biztosan sok olyan választ fogsz itt kapni, hogy igen normális, mert amúgy is hova mennél, meg hogy a tanuláson járhatna az eszed... De nem normális.. Engem se engedett sehova anyukám annak idején, és mást nem ért el vele, mint azt, hogy amint lett munkám, el is költöztem otthonról, és soha többé nem mentem vissza... Próbálj meg beszélni a szüleiddel, hogy kicsit szeretnél többet elmenni, ha más nem legalább hétvégén, abból nem lenne baj, ha mondjuk legalább 2-3 havonta egyszer elmehetnél bulizni, vagy mit tudom én csak úgy... Azért már nem vagy gyerek, gondolom vannak barátaid szeretnél velük is eltölteni egy kis idõt.. Ha nem jutsz velük dûlõre, akkor jobb ha hagyod az egészet, mert csak veszekedés lenne...
Nem normális. Próbálj meg beszélni a szüleiddel errõl. Mellesleg ezzel tényleg kb. azt érik el, amit az elsõ válaszoló mondott.
Hétköznap én sem engednélek el akárhova mehetnél sportolni külön órára pl ének, tánc, rajz, valamelyik tantárgy, esetleg ha kész a lecke barátnõzhetsz kicsit, de este 8ra otthon kellene lenned.Hétvégén aludhatnál barátnõnél, elengednélek, moziba, színházba, városba, kulturált normális helyekre, nyáron kint lehetnél 10ig, télen csak 8ig.Buliba ritkán engednélek normális helyre, koncertre fesztiválra csak megbízható felnõtt rokonnal, fiúval nem aludhatnál. Szerintem kicsit túl féltenek, kompromisszumot kéne kötnötök.
Hát, én így nõttem fel. És élek. Igaz, nem 16-17 évesen, hanem felnõttként 21-22 buliztam ki magam, amikor már a saját otthonomba mentem haza, és nem adtam számot senkinek sem a szabadidõmrõl. De élek, és épelméjû maradtam. Te sem fogsz belepusztulni.
szóval egy vesszõ és egy pont kimaradt. Normális helyre engednélek el bulizni, úgy hogy tudom kivel mész és mikor jössz, és éjfélre haza kéne érned, és pl 3-4 havonta egyszer.Koncertre és fesztiválra csak megbízható felnõtt rokonnal engednélek.
Nem normális.

Babám most lesz 7 hónapos még nem ül és még nincs kint a fogacskája ez normális így? Persze segítséggel már ücsörög . Védőnő, orvos szerint normális a fejlődése. Nem akarom siettetni, de van aki azt mondja már ülni, mászni kellene.

7hónapos

Legjobb válasz: 1: ne ücsörögjön segitséggel!!! amig magától nem ül fel, nem szabad ültetni! ezt gondolom már te is 100x olvastad, és mondták is. 2: nincs elkésve, az okoskodókat meg zárd ki, sokan fleslegesen idegesitik fel az embert...:S nem egyformák a kicsik. a nagykönyvban 8hósan kell felülni. de ha késõbb sikerül akkor sincs baj. sok mindentõl függ. a baba nagyágától, mennyie erõs az izomzata, mennyit van földön hogy probálkozhasson stb...egy bnõm kislánya 10hónaposan ült föl most pár hete, már elvitte õ is dévény tornát végzõ szakemberhez, de õ is azt mondta h nem kell járniuk,mert semmi baj nincs a csajszival s rá pár napra fel is ült. nyugi nem marad mindig fekvõ baba:)

1: ne ücsörögjön segitséggel!!! amig magától nem ül fel, nem szabad ültetni! ezt gondolom már te is 100x olvastad, és mondták is. 2: nincs elkésve, az okoskodókat meg zárd ki, sokan fleslegesen idegesitik fel az embert...:S nem egyformák a kicsik. a nagykönyvban 8hósan kell felülni. de ha késõbb sikerül akkor sincs baj. sok mindentõl függ. a baba nagyágától, mennyie erõs az izomzata, mennyit van földön hogy probálkozhasson stb...egy bnõm kislánya 10hónaposan ült föl most pár hete, már elvitte õ is dévény tornát végzõ szakemberhez, de õ is azt mondta h nem kell járniuk, mert semmi baj nincs a csajszival s rá pár napra fel is ült. nyugi nem marad mindig fekvõ baba:)
Ne ültesd. Szerintem a Te babád is mászásból fog majd kiülni oldalra, és úgy tanulja meg a csücsülést. :) Ha aggódsz, akkor nézesd meg egy Dévényessel, de szerintem totál ráértek még :)
Dehogy kell másznia 7 hónaposan, az én orvosom azt mondta, hogy 10 hónapos korukig szoktak elkezdeni mászni a babák, 7 hónaposan még a gurulás a jellemzõ. A fiam 8 hónapos, Õ is még csak négykézláb hintázik. A foggal sem vagytok elkésve, nálunk is 7 hónaposan jött ki az elsõ, azóta már 4 van.
Szia, az én babám is 7 hós lesz, ugyan az a helyzet mint nálatok! Orvosok szerint ez a normális, nem az ha 4 hósan mászik. Ne hallgass az okoskodókra, mind hülye!
Nem igaz, hogy nem szabad ültetni a babát. Az alábbi oldalon egy konduktor írja, hogy egy babának 9 hónapos koráig kell tudnia önállóan ülni, DE nem felülni. Az én fiamat is fel- illetve le szoktam ültetni magam elé, vagy pl. az etetõszékbe. http://igy-probalja.blogspot.hu/
NEM kellene. semmit sem kellene. Aki ezzel a szóval alkot mondatokat egy 7 hós babáról az nem normális :) . Nekem nagyobbik babám 18 hós és nem gondolom úgy h beszélnie kellene, vagy mondokáznia kellene, vagy bliznie kellene. Majd ahogy alakul.
Tényleg ne aggódj! Lányom 10 hónapos. 8 és fél hónaposan ült fel, 9 hónaposan kezdett kúszni, mászni, 9 és fél hónaposan állt fel és most lépeget a bútorok mellett. Foga pedig még mindig nincs. Én nagyon aggódtam, elvittem Dévényeshez is. Ott azt mondták, semmi baj sincs vele, minden baba más ütemben fejlõdik.
Ezek amiket leírtál 9 hónapos körül kell tudnia, az se baj ha késõbb. Az én fiam 7 hónapos, de nagyon makacs. Pár napja mászik, felül magától és fel is áll, ha valami alacsonyabb dologba tud kapaszkodni. Ti se vagytok lemaradva szerintem. Nem minden gyerek egyforma és ez így jó!
Szia, teljesen normális.Minden baba más és másképp fejlõdik.Hidd el, pár hét aztán a te babád is ugyanezt csinálja.Lányom 9 hónaposan ült fel magától.Teljesen rendben van attól függetlenül:) ))
Az ültetésrõl eléggé megoszlanak a vélemények, én is mindenhol azt olvasom, hogy nem szabad, de a mi orvosunk is azt mondta, hogy ültessük néha, hogy tapasztalja meg ezt is, és akarjon magától felülni. Az enyém pár nap múlva 1 éves lesz. Még csak kúszik, nem mászik, bár tud négykézlábra állni, nem ül, nem áll fel, viszont feltérdel. Az elsõ foga 10 hónaposan bújt ki, akkor viszont mindjárt kettõ egyszerre. És õ is teljesen egészséges. Szóval ne aggódj, egyáltalán nincs lemaradva a babád.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat . Amúgy orvos mondta, hogy mostantól ültethetjük picit, de csak úgy , ha megfogjuk a kezét és saját magát húzza. Nem erõltetjük rá.
Ültetni tilos a gyereket. Ülnie még nem is kell enyi idõssen.Mondjuk másznia már kéne
Nincs vele semmi baj, ne idegeskedj. Az en lanykam 9hosan ult fel eloszor es csak utana kezdett el kuszni - maszni. Nem volt 1 eves mikor felallt. A foga is eleg keson bujt ki, majdnem 1 eves volt. Onnantol viszont kettesevel/negyesevel jonnek. Ugyhogy no para. Minden amugy egeszseges gyerek felul, felall egyszer.
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszoló! Én csak egy kérdést tettem föl . Amúgy normálisnak érzem magam ettõl függetlenül.Nekem õ az elsõ babám szóval szerintem érthetõ , hogy vannak kérdéseim .Köszönöm szépen a többieknek a válaszokat, segítséget ...

Ha a 4 hetes babának naponta csak 1x van már kakija, az normális? Eddig naponta többször is volt. És az normális, hogy folyton nyújtogatja a nyelvét?

Legjobb válasz: Az én kisfiamnak is egyszer van kaki egy nap, pedig eszik rendesen. Ritka, ha többször van. Állítólag normális, mert felhasználja a kaját a szervezete. Na, a nyelvnyújtogatás...normális bizony. Meg tudnám enni olyan aranyos, mikor rájön és csak nyújtja, nyújtja... :D Kommunikációs forma. Mi elértük azt, hogy ha olyan kedve van és kinyújtom rá a nyelvem simán visszanyújtja! Imádom! :D Úgyhogy nyugi, rendben vagytok!

Az én kisfiamnak is egyszer van kaki egy nap, pedig eszik rendesen. Ritka, ha többször van. Állítólag normális, mert felhasználja a kaját a szervezete. Na, a nyelvnyújtogatás...normális bizony. Meg tudnám enni olyan aranyos, mikor rájön és csak nyújtja, nyújtja... :D Kommunikációs forma. Mi elértük azt, hogy ha olyan kedve van és kinyújtom rá a nyelvem simán visszanyújtja! Imádom! :D Úgyhogy nyugi, rendben vagytok!
Az én kisfiamnak egy ideig csak minden harmadik nap volt kakija. Aztán mostmár helyre jött. Napi 3-szor is van. Most 8 hónapos.

Fogszabályozás alatt normális ha egy-egy fognál visszahúzódik az íny, vagy az most már véglegesen úgy marad?

A szemfogamnál vettem észre miután kitágították a fogívemet.

Legjobb válasz: :D nekem is van fogszabályzóm, és az elmúlt egy évben annyit alakult az ínyem, meg a fogam, hogy én már semmin sem lepõdök meg :D szerintem teljesen normális

:D nekem is van fogszabályzóm, és az elmúlt egy évben annyit alakult az ínyem, meg a fogam, hogy én már semmin sem lepõdök meg :D szerintem teljesen normális

Hány hétre való születés már a normális? Hány hétre születhet legkorábban egy baba, hogy az normális időben legyen?

Azt írták itt, hogy a 34 hét még korai. Mikortól normális?

Legjobb válasz: Szerintem a 38. hét az már lehet! Akkor már kivan fejlõdve a baba! Én ugy tudom!

Szerintem a 38. hét az már lehet! Akkor már kivan fejlõdve a baba! Én ugy tudom!
Ikreim aznap betöltött 35. hetesen születtek, makk egészségesen, 5 napig maradtunk benn (csak mert ikrek, ne siessünk). Ugyanott ugyanabban az idõben született koraszülöttek sokáig inkubátorban voltak. Gyereke is válogatja tehát... Ha a 36 hét megvan, akkor megnyugodhatsz!
36.héttõl már nem számít koraszülöttnek a baba. De ismerek olyat is aki korábban szült, 34. hétre, a baba jól fejlett volt, egy hét múlva hazaengedték Õket a kórházból.
Nekem 37. hétre született a kisfiam, 9/10 apgarral, 3800g-al. (terhességi cukor miatt volt ilyen nagy)
A koraszülés hivatalos határa a betöltött 36. hét.
26. héttõl már életképes, ezt senki sem írta.
Hát igen elvileg életképes, de nagyon veszélyes. A "normál" 36 héttõl. Úgy értem a normált, h már ilyenkor nem koraszülött. De van olyan is h pl. a 38. hétre születik a baba, de olyan kis súllyal, h koraszülöttként kell kezelni.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Még távol állok tõle, de akkor, ha jól értem, a hivatalos idõintervallum 36-40 hét között van.
kórháza is válogatja, a minap voltam tanácsadáson és egy kismama 37 hetesen bejött hogy rosszul van, és azt mondták rá az orvosok hogy fenyegetõ koraszülés áll fennt nála...
A 37. héttõl már teljesen normális. Nekem a 36. héten lett meg 3050g-al, semmi gond nem volt vele, nem is került inkubátorba, 4 nap után hazamehettünk. De a 24-26. héttõl már életképes lehet.
Szia! 12 napja szültem 36+2 hetes voltam. Teljesen egészséges a kislányom 2780g-mal született. Igaz császár lett a vége, mert nem tágultam. Sajnos a méhszájam tartotta magát a 36. héten betöltendõ szerepéhez és nem nyílt.

Szerintetek az normális, ha 13 évesen már járni szeretnék valakivel?

Szerintetek nem túl korai?Néha úgy érzem, hogy nagyon jól esne, ha lenne mellettem valmilyen fiú, aki szeret, és átölel.Van egy n?vérem, akinek van egy barátja, akit nagyon szeret.Ez is közrejátszhat?

Legjobb válasz: Normális. Én is így vagyok, bár én igazából csak barátokra vágyom XD És arra, hogy a legjobb barátom fiú legyen, akivel hasonlítunk.... ...meg néha kicsit megölelgetjük egymást... ... aztán a 20 szülinapomon eljegyez XD Na de na. Miért ne lenne normális? Mellesleg, az, hogy a nõvérednek van valakije, játszhat szerepet... 13/L

Normális. Én is így vagyok, bár én igazából csak barátokra vágyom XD És arra, hogy a legjobb barátom fiú legyen, akivel hasonlítunk.... ...meg néha kicsit megölelgetjük egymást... ... aztán a 20 szülinapomon eljegyez XD Na de na. Miért ne lenne normális? Mellesleg, az, hogy a nõvérednek van valakije, játszhat szerepet... 13/L
pontosan így érzek én is, mintha én írtam volna.én szerintem ez teljesen normális mivel kamaszodunk és jobban érdeklõdünk ezekrõl a témákról és hogy milyen lehet ez meg az.mindenkinek akkor jön a szerelem amikor kell.van akire csak 19 évesen talál rá a szerelem de van aki már 12 éves smárol.ez attól függ hogy mennyire érett de én is várom már hogy eljöjjön sz én idõm. 13/l
egyáltalán nem ciki én 13 f vagyok énis szeretnék járni szval irj nyugodtan
Szia! Ezzel én is így vagyok... Nincs egy barátom/barátnõm se, és nagyon jól esne, ha néha valaki megölelne, lenne valaki, akiben bízhatok és lenne kivel elmenni akárhová. Nekem csak húgom van és így nekem nem igazán beszámítható, szóval szerintem ez a tényezõ ilyenkor mindegy... Néha úgy érzem nagyon szeretethiányom van, errõl nincs kivel beszélnem, de ez lehet, csak a tinikor velejárója... 13L
ismerõs helyzet :D...közrejátszhat, de ez normális dolog.:) a elem egyidõsek közt(akiket ismerek is kb.500)már jártak...én még például nem de én is szeretnék :) 13/L
A kérdező hozzászólása: mert a barátaim például még nem törõdnek ezzel a témával
Nem feltétlenül. Egyszerûen a hormonok. Gondolom nagylány vagy/leszel és ez az oka. Nem gond az, 13 évesen is lehetsz szerelmes, de ne fûzz túl nagy reményeket hozzá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válaszokat!
Barbie-t és Ken-t megkérdezted már, hogy mit szólnak a dologhoz?
Tetszik a gondolkodásod. Nem akarok olyan hülyeségeket tanácsolni, hogy legyél türelmes, meg majd alakul úgyis, mert én majd' 40 évesen sem tudok várni ilyesmire. (13 évesen pedig minden másodperc kín.) Szóval megértem, amit érzel, nagyon is. Okosat viszont sajnos nem tudok mondani...
A kérdező hozzászólása: Persze, én nem szeretném elsietni a dolgot.Szeretném, ha emlékezetes lenne az "elsõ csók" meg a többi dolog.Nem szeretném, hogy megbánjak vlmit, amibe belekezdtem.
Szerintem egyáltalán nem baj. Igazából semmi nem BAJ, ami jól esik, csak magadat vedd mindig elég komolyan, és próbáld végiggondolni, hogy tudsz majd visszaemlékezni a mostani önmagadra évek múlva. (Ez a magadat elég komolyan vevés nem azt jelenti, hogy "felnõtt módra" mísznek és begyöpösödöttnek kell lenned. Azt jelenti, hogy próbáld átgondolni, hogy a te értékrendedbe mi mennyire fér bele, és minek mik lehetnek a következményei. És érezd jól magad!)
A kérdező hozzászólása: Azt szeretném, hogy legyen egy fiú, aki nagyon tetszene, és nem csak egy pár hónapig.Eddig még nem nem tapasztaltam ilyet.
normális én is ugyan így érzek 13l
4 hónap után biztosan kimutatható. Nem normális.
Ha terhességi vizsgálatot is kérnek, igen.
A kérdező hozzászólása: de egy sima általános vérképbõl már meg lehet állapítani h valaki terhes?
A kérdező hozzászólása: nem híztam el 47 kilo vagyok már 1 éve
Akkor talán el kéne menni az ovroshoz.
Nem híztál el véletlen?
A kérdező hozzászólása: De normálisan menstruálok, a súlyom nem nõtt, a melleim nem feszülnek, nem émelygek tehát semmi tünetem nincs.csak hogy puffadt a hasam..
Annak millió oka lehet. Menj el orvoshoz. Valami emésztési problémád lehet.
Mondjuk a babától. Fõleg ha nem védekeztetek szex közben.
A kérdező hozzászólása: de mitõl lehet hogy fel vagyok puffadva?
Mi lenne, ha terhességi tesztet vennél? Mondjuk 4 hónap után már nem lehet elvetetni, de legalább fel tudsz készülni az anyaságra. Egyébként szerintem inkább valami emésztési probléma lehet, elsõre epe problémákra gondolnék, de millió más is lehet. Teszt, ha negatív, akkor doki.

Nemrég vettem benzines autót, előtte évekig dízellel jártam. A kérdésem az hogy hidegen ha kissé, rángat ill. nem egyenletesen gyorsul az normális? Meleg motornál már nem csinálja. Gyujtás, vezérlés rendben van, gyertyák újak, most voltam szerelőnél.

Legjobb válasz: " kérdésem az hogy hidegen ha kissé, rángat ill. nem egyenletesen gyorsul az normális? " nem ez egy dízel autónál sem normális -de az sem egész oké amit írsz : " Gyujtás, vezérlés rendben van, gyertyák újak," mert hogy mi az a gyujtás és mi az a gyertya ?

" kérdésem az hogy hidegen ha kissé, rángat ill. nem egyenletesen gyorsul az normális? " nem ez egy dízel autónál sem normális -de az sem egész oké amit írsz : " Gyujtás, vezérlés rendben van, gyertyák újak, " mert hogy mi az a gyujtás és mi az a gyertya ?
Húú én pont fordítva értettem , elnézést kérek az elõbbi írásért.
hidegen normális. tessék picit járatni télen, és nem pörgetni amig nem üzemmeleg. :) ja, nyomaték nem lesz melegen sem...
„ja, nyomaték nem lesz melegen sem...” Most egy Dodge Viperrõl van szó, ha az neked nem nyomatékos, akkor nem tudom mi. :D
Hány éves autóról van szó? Néhány éves, megkímélt autónak elvileg nem illik ilyet produkálni. Az én 15 éves swiftem hasonlóan viselkedik. Ilyen korban már nem meglepõ az ilyen jelenség. Cseréltem benne kábeleket, gyújtásosztót, gyertyákat, stb., de nem oldotta meg a problémát. A szerelõ az injektortisztítót javasolta. Egy hete töltöttem bele, és már érezhetõen jobb. Nyilván nem lesz olyan, mint új korában, de van némi javulás...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!