Találatok a következő kifejezésre: Az normális, fél (592 db)

Szerintetek az normális h félek az elsõ elõtt?

A barátommal már vagy 2 éve együtt vagyunk és megbeszéltük h a 18. szülinapomon meg lesz és én holnap leszek 18 és kicsit félek :\

Legjobb válasz: Normális hiszen holnap veszted el a szüzességed.. A lányok általában félnek egy kicsit azért mert fájni fog.. :)

Normális hiszen holnap veszted el a szüzességed.. A lányok általában félnek egy kicsit azért mert fájni fog.. :)
Akkor csináljátok amikor úgy érzitek, hogy már mehet. Ha félsz, izgulsz hogy mi lesz, hogy lesz akkor nem kellene "elkapkodni" csak mert 18. Ha nem élvezed, akkor nem is jó. Amúgy meg szabad közben kommunikálni, és szólni hogy mit hogyan csináljon vagy ne csináljon.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítségeket :)
Igen, normális, ha kicsit izgulsz. Félni nem kell. Az érettségihez szoktam hasonlítani. tiszta ideg tõle az ember de utána néz, hogy "jaaah csak ennyi?" :) Nem törvényszerûen fáj. És ha elõtte petting már volt, akkor jól tudhatjátok, hogy a másiknak mi a jó. És csatlakozom ahhoz aki nem érti a tervszerûséget. Egyrészt ráparázol elõre, másrészt nem nagyon értem, hogy egy szerelmes pár két évig miért vár a másikra. Sokkal több értelme lett volna fél évesen spontán kialakuló együttlétben elveszíteni. :)
jah és sikosító ha van kéznél jól jöhet. Az idegességtõl ha a nedvesedéssel vannak gondok jó ha van, de elsõ alkalommal amúgy is sokat segíthet egy átlagos lánynak. (ha erõs a nedvesedés nyilván felesleges)
A pettingeléssel meddig jutottatok? Akár simogatással, akár orális kényeztetéssel el tudott már juttatni a barátod a csikló orgazmusig? És te kényeztetted már õt? :-)
A kérdező hozzászólása: eljutottunk már a csikló orgazmusig és igen én is szoktam õt kényeztetni ;)
Na, mi volt? Megtörtént? Milyen volt? :)
A kérdező hozzászólása: Igen megtörtént :) )) ^^ és nagyon jó volt kicsit fájt csak :) Életem legjobb szülinapja volt :3
# 20 Örülök neki, hogy szép élmény volt neked, nektek! :-))
Nyugi, õ jobban fél.
Normális, hogy félsz, de azért nem kellett volna így elõre kitûzni az idõpontot, hanem hagyni valamikor 18 éves korod után egy spontán alkalommal megtörténni, mert így csak elõre ráizgulsz.
Boldog szülinapot! :)
Még senki se hagyta ott a fogát az elsõ alkalommal.
Normális, hogy félsz, de hidd el, ha kellõképpen felizgat a csákó, akkor nem is biztos, hogy kellemetlen érzés lesz :)
És mitõl félsz?
A kérdező hozzászólása: # 2/5 16:12 Köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: hát attól h nagyon durva lesz a fiúm de szerintem ha meg kérem akkor nem lesz
Lol, hát nem tudom, mit gondoljak arról a fiúról, akinek nem alap, hogy egy szûz lánnyal finoman kell bánni. Bár ha várt rád 2 éven keresztül, akkor csak a helyén lehet az esze. Mindenesetre inkább szólj neki, hogy lassan, finoman csinálja. Õ már volt korábban lánnyal?
Azért szép, hogy így bízol benne. -.-
A kérdező hozzászólása: Még nem volt lánnyal én leszek neki az elsõ
A kérdező hozzászólása: Köszii :) )

Az normális hogy nem áll fel minden reggel?

vagy nem mindig veszem észre. de van amikor megkeményedik de még mindig lóg.. és van amikor áll.. ez egészséges?

Legjobb válasz: Én úgy vettem észre, hogy ha gyorsan kelek fel és nem gondolkozok, akkor nem szokott. Nehéz ezt így elmondani :D Amúgy örülj neki :D néha elég kellemetlen(társaságban), hogy azért nem tudsz kiszállni az ágyból... :D De gondolom más is van így :D Szerintem normális, nem kell mindig az égnek állnia xD

Én úgy vettem észre, hogy ha gyorsan kelek fel és nem gondolkozok, akkor nem szokott. Nehéz ezt így elmondani :D Amúgy örülj neki :D néha elég kellemetlen(társaságban), hogy azért nem tudsz kiszállni az ágyból... :D De gondolom más is van így :D Szerintem normális, nem kell mindig az égnek állnia xD
tejesen normális ez a dolog nálad .Akiknél nem áll minden reggel , azok valami betegséget sejtenek mögötte .csak ismerni kell a pö**csünk mûködését, máris elmúlnak ezek a kételyek .Nem is korhoz kötött ez a dolog .Ezért nem is kérdeztem hány éves vagy .
Vajon miért van az, hogy a kérdezõk szinte sosem adnak meg életkort (és nemet...), s sokszor azt bezzeg kérik, hogy a válaszoló írja meg a korát, nemét ??? :(( A Kérdezõ életkora a kérdése miatt nem mindegy... (10 évesen? 20 évesen? 88 évesen???)
A kérdező hozzászólása: 18
jegyezzétek már meg, nem az a lényeg, hogy hogyan néz ki
így nõtt, felemás:) fogadd el így, nincs semmi gáz vele
jó az hidd el!
jobb, ha azt írjuk hogy mutáns vagy? amúgy nincs baj vele, és muszáj lesz elfogadnod.
semmi gond. sokan a csupaszt szeretik vagy nagyon kevés szõrt, na mindegy ha borotvált és a [email protected] bemegy akkor no problem
ha nincs HPV-d vagy visszetérõ csúnyanevû fertõzésed akkor csak jó lehet
meg azt is, hogy ennek köze nincs a szüzességhez
Lehet a masztitól elnyújtottad. Ha jobb kezes vagy a jobb oldalon olyan...
Nekem meg a két herém nem egyforma, az egyik szemem picit nagyobb a másiknál (egy-két ember vette eddig csak észre rajtam kívül), nem érdekel. 21/F
Az enyem is ilyen!
Ne aggódj, minden punci más, és a Te punciddal sincs semmi baj.
Nekem is ilyesmi, egyik egyáltalán nem lóg ki, a másik meg egy picit igen. Szûz vagyok még én is, de pettingelni már pettingeltem, és eddig egyik fiút sem zavarta.
#16, szerinted a kisajkak a sok szex miatt lógnak ki? :O Mert akkor az összes pornószínésznõnek a térdéig lógna...
sztem a szétkúrt pun-cinak és a babapun-cinak is megvan a maga bája. Nekem pl amúgy a hasizmom felemás, egyik kíjebb áll mint a másik, nagy szám f18
Bezzeg az, hogy az agyadnak csak a sminkelésért felelõs része mûködik, egyáltalán nem zavar. Gratulálok! Amúgy ne aggódj, idõvel majd rojtosra dugják az egészet!
Nem hiszem el. Ilyen nincs. Bizonyítsd be...
Biztos a puncid nézed?
#9, ugye ezt nem komolyan írtad?! Kérdezõ, a testünkön semmi sem szimmetrikus (nekem pl. egy kicsit nagyobb az egyik mellem, mint a másik - persze nem látványosan). Sokaknak nagyobb egy kicsit az egyik lábuk stb. Neked a nagy- meg kisajkaid nem egyformák, ez ennyi. Ne aggódj miatta, akit meg zavar, sürgõsen rúgd ki az ágyadból, mert a finnyás, nem érdemli meg a puncit. 24/l
A kérdező hozzászólása: Nem, nincs semmi betegség akármim. Csak engem nagyon zavar, hogy az egyik oldala sokkal nagyobb, meg ijenek.
rakhatnál fel képet:D még nem láttam ilyet:D
én tudok salátaöntetet ajánlani

7 hetes máltai selyemszőrű kiskutyát vettünk. Az normális, ha az alsó fogsorából csak a hátsó rágófogak vannak meg? Felül minden foga megvan. Milyen idősen fogzanak?

Legjobb válasz: Jó ég, dehogy normális. 3-4 hónapos korukban kezdik el leváltani a fogukat. Készüljetek fel, ezzel a kiskutyával rengeteg probléma lesz, feltételezem a szaporító a többi egészségügyi problémájáról sem számolt be.

Jó ég, dehogy normális. 3-4 hónapos korukban kezdik el leváltani a fogukat. Készüljetek fel, ezzel a kiskutyával rengeteg probléma lesz, feltételezem a szaporító a többi egészségügyi problémájáról sem számolt be.
Mennyiért vettétek a kutyát? gondolom olcsón, törzskönyv nélkül, és mivel 7 HETESEN, ezért biztos hogy szaporítótól. Mert egy rendes tenyésztõ MINIMUM 8 hetes kor után adja oda a piciket, de az enyém 12 hetesen adta ki õket. Én nagyon nem normális. Készülj fel hogy mivel szaporítótól vettétek, lesznek még problémák....
Nagyon nem...... A metszõ és szemfogak kb. 3 hetesen jönnek ki, és 4-5 hónaposan váltja õket a kutya. De akkor sem egy egész alsó fogsor hiányzik, hanem 1-1 fog esik ki..... Nem tudsz fényképet feltenni róla?
A kérdező hozzászólása: Itt a kép a fogakról http://kepfeltoltes.hu/111204/DSC00340_www.kepfeltoltes.hu_...
A kérdező hozzászólása: Nagy nehézségek árán sikerült csinálnom egy képet (izeg mozog, nehéz fényképezni). Szerzek valahonnan egy adatkábelt és felrakom.
A kérdező hozzászólása: 30 ezer Ft volt.
A kérdező hozzászólása: Igen, szaporítótól vettük, de nagyon szimpatikusnak tûnt, mert amúgy mindent elmondott róla, papírokat is adott, oltási könyvet is. Törzskönyv nincs. Fényképet sajnos nem tudok felrakni. A lényeg, hogy a junior konzervkaját is úgy eszi, hogy egy kis darab husit kivesz belõle és azt rágja fél percig. Fölül az összes foga stimmel, de alul tényleg csak a hátsók vannak meg, az elsõk hiányoznak. Néztem a fogínyét is, de nem látszódik rajta, hogy nõne-e fog, vagy valami fog kezdemény. Gondolom elsõsorban az etetéssel lesz gondunk, remélem más "rejtett" probléma nem fog fellépni. A lényeg, hogy ha így marad, mi akkor is szeretni fogjuk és mindent megteszünk majd, hogy ugyanolyan boldog életet éljen, mint bármelyik egészséges kiskutya.
*És
7 hetesen már szinte az összes fogának szinte meg kéne lennie legalábbis az enyémnek megvan. Szóval az nagyon nem normális a metszõfogak ilyenkor már szépen látszódnak.
Törjétek neki össze a konzervet a villával, vagy a száraztápot jól áztassátok fel és pépesítve adjátok neki. Azt javasolnám még, hogy mossátok a fogát kutyafogkrémmel és fogkefével, mert mivel nem tud rendesen rágni, ezért könnyen fogköves lesz a foga és gyorsan elromlik.

Normális az, hogy félek az anyaságtól? Félek, hogy rossz anya leszek.

Volt már más is ilyen helyzetben? 22 hetes vagyok és kezdem felfogni,hogy babánk lesz, de egyre jobban megrémülök az anyaság gondolatától...lesz-e elég türelmem, energiám, kitartásom...:S Segítsetek kérlek!!

Legjobb válasz: Ez normális, a hormonok teszik. Nyugi ott és akkor tudni fogod, mit kell tenned :)

Ez normális, a hormonok teszik. Nyugi ott és akkor tudni fogod, mit kell tenned :)
Bennem is ezek zajlottak le..de mara van egy 1 honapos kislanyom akivel meg az ejszakazasokat is szeretem, .igaz faraszto de meg eri:) talan a terhesseged vege fele valtozni fog ez a velemenyed is es gondolatod , .mivel teljesen ossze kuszalodtak a hormonjaid, .ne felj biztos jo anyuka leszel:)
Már attól, hogy megfogalmazódik benned ez a kérdés, hogy jó anya leszel-e, ez már azt jelenti, hogy vigyázol rá, és szeretnél minden tõled telhetõt megadni neki...21+2 khm-es vagyok, és én is gyakran agyalok ezen :)
S még számtalanszor elõ fog benned jönni, hogy jaj rossz anya vagyok. Holott a babádnak te leszel a legjobb! Kételyek mindenkiben vannak. Aki azt hiszi mindent fog tudni, aki mindenre képes felkészülni az egy ufo. :) Lehetetlen mindent tudni, de az anyai ösztönök tényleg léteznek, és szerintem abból nem lehet rossz anya, aki elõre gondolkozik, aki elõre aggódik azért, hogy minden jól menjen. Egy rossz anya nem foglalkozik ezekkel, és nem is gondolkozik, és fõleg nem aggódik...
A kérdező hozzászólása: Remélem igazatok van..eléggé be vagyok tojva. Úgy érzem, hogy egyszerûen nem lehet felkészülni minden lehetõségre!!

Szerintetek az normális ha egy barátnőtök ráhajt arra a fiúra, akit fél éve meséltél neki hogy neked mennyire tetszik?

Mit kezdjek a helyzettel ?

Legjobb válasz: Hát ha fél éve szóba se került a srác, és a barátnõd nem gondolta volna, hogy még tetszik neked, akkor sztem teljesen normális dolog. Ebben az esetben nem tehetsz túl sokat, nem hiszem hogy egy srác ér annyit, hogy veszekedjetek miatta. Ha meg tudta, hogy tetszik neked, akkor nem túl szép dolog, de végül is te is léphettél volna... 16/L

Hát ha fél éve szóba se került a srác, és a barátnõd nem gondolta volna, hogy még tetszik neked, akkor sztem teljesen normális dolog. Ebben az esetben nem tehetsz túl sokat, nem hiszem hogy egy srác ér annyit, hogy veszekedjetek miatta. Ha meg tudta, hogy tetszik neked, akkor nem túl szép dolog, de végül is te is léphettél volna... 16/L
Persze ez normális:D De nem vagy elég érett ebben tévedtél:D
A fejlettebb nálad mit jelen?Nagyobb a farkad, vagy mi?érdekelne... Ami a spermádat illeti a korodnál fogva a tested nincs felkészülve arra hogy naponta többször is spriccelj, ezért amikor napokig nem vered akkor több termelõdik a herédben ezért nagyobb a spermakoncentráció az anyagban->fehérebb.Amikor sokat vered ez a szint lecsökken és akár átlátszó is lehet.Ez nem káros csak kicsit fogd vissza magad mert a végén még függõ leszel.
Jézusom, 12 évesen naponta többszö csinálod?? Kicsit EGO öcsém, hogy ilyen fiatalként azt mered állítani, hogy érettebb vagy. Lehet, hogy fizikailag feljettebb vay 3hónappal, de hogy agyilag... Az IQ-dról ne is beszéljünk, mert ha agyilag is érett lennél, tudnád, hogy milyen hatása van ennek a fejletlen kölyök testedre. És atya úristen, a többiek meg tényleg válaszoltak... hallod... inkább pszichológushoz küldenélek, hogy gyerekként olyan kangörcs van benned, hogy naponta vered. Hová jut a világ... 26/F
Elég érett? :D Akkor tudnád, hogy milyen a sperma :D
A kérdező hozzászólása: Az elég érettet nem úgy értettem. :D hanem testileg fejlettebb vagyok mint az átlag.
A kérdező hozzászólása: Igen, nagyobb stb. És köszönöm a válaszodat :D
Az, normális. Sõt még jobb is, mintha simán csak normális lenne. Csináld csak nagyfiú, ha jólesik, akko egészséges is, a szexvágyadat a tested szabályozza, ami kikívánkozik, attól úgyse lesz nyugta az embernek, :) Többiek akik sokallják : tanuljatok álló farokkal, na ugye hogy nem tudtok, ki kell verni, mert különben semmi másra nem tudsz gondolni.

Ha valaki túlságosan nyugodt, semmire sem kapja fel a vizet az normális?

Van erre valamilyen kifejezés?

Legjobb válasz: Sztem tök normális...Én is ismerek egy olyan embert, hogy vele szúrtak ki, én magamból kikelve ordítoztam (pedig nekem se szokásom), õ meg nyugodtan állt, és mosolygott...Pedig, tudta, hogy mi van, egyszerûen nem húzta fel magát...Jó lehet nekik...

Sztem tök normális...Én is ismerek egy olyan embert, hogy vele szúrtak ki, én magamból kikelve ordítoztam (pedig nekem se szokásom), õ meg nyugodtan állt, és mosolygott...Pedig, tudta, hogy mi van, egyszerûen nem húzta fel magát...Jó lehet nekik...
van ilyen nekem is van ilyen haverom.irigylem õket én is.
Tök jó dolog nekem elhiheted. :) Nem stresszelek se semmi ezáltal minden jobban sikerül.
Én ilyen vagyok... Hát, néha jól jön, mondjuk mikor ha felkapnám a vizet akkor tuti balhé lenne, de engem nem tudnak felidegesíteni..

Az normális, hogy fél éves babámnak, az alsó 2 és a felső 2 foga után a bal felső hármas jön?

Remélem a kettes nem marad ki:-)

Legjobb válasz: Az nagyon szép, ha már ennyi foga kint van fél évesen. Nekünk azt mondták, fogzásban minden normális. Nálunk a 7. fog egy rágófog volt hátul!

Az nagyon szép, ha már ennyi foga kint van fél évesen. Nekünk azt mondták, fogzásban minden normális. Nálunk a 7. fog egy rágófog volt hátul!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Az lehet, hogy szép, de néha harap:-)
Szia! Az én fiamnak 7 hónaposan bújt ki az alsó két foga, aztán a felsõ középsõk elõtt pedig a két kis "vámpír". Hát kicsit vicces volt.

7. hónapban vagyok, normális dolog az, hogy fél óránként járok pisilni? Mi lesz ha szülés közben jön rám?

Legjobb válasz: Ha biztosan nincs egy kis felfázás, vagy fertõzés,akkor normális,a babád nyomhatja a hólyagot.Ha szülés közben nyomsz,és ott valami ki akar jönni,nem fog senki erre figyelni,tudják mivel jár,és fel vannak készülve, ne aggódj.Te is a babádra fogsz koncentrálni,és ne legyen szégyenérzeted ez miatt.Gondold el mekkora nyomást kell kifejtenünk,csoda ha megússzuk szárazon:-) Ha meg esetleg elõre befektetnek,akkor meg ha megindítják,elõtte egy bizonyos idõvel nem lehet enni,inni,és lesz ideje a hólyagodnak kiürülni.

Ha biztosan nincs egy kis felfázás, vagy fertõzés, akkor normális, a babád nyomhatja a hólyagot.Ha szülés közben nyomsz, és ott valami ki akar jönni, nem fog senki erre figyelni, tudják mivel jár, és fel vannak készülve, ne aggódj.Te is a babádra fogsz koncentrálni, és ne legyen szégyenérzeted ez miatt.Gondold el mekkora nyomást kell kifejtenünk, csoda ha megússzuk szárazon:-) Ha meg esetleg elõre befektetnek, akkor meg ha megindítják, elõtte egy bizonyos idõvel nem lehet enni, inni, és lesz ideje a hólyagodnak kiürülni.
Nemrég szültem. Nekem is állandóan pisilni kellett. Amikor már közel voltam a szüléshez(már órák óta bent voltam a kórházban, a szülõszobán) a doki kért, hogy pisiljek. De nem ment. Csak a fájásokat éreztem, semmi pisilési inger nem volt. Ekkor kaptam egy egyszerhasználatos katétert, és úgy sikerült.. Féltem tõle, de nem fájt. Szerintem nem lesz gond nálad se. Bár elõször szültem, nem tudom máshol hogy megy. Egyébként Debrecenben a Klinikán szültem. További jó babavárást! :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!