Találatok a következő kifejezésre: Az normális, este és (69 db)

Az normális hogy egy 16 éves lányt nem engednek el a szülei hétközben sehova, hétvégén is csak ritkán 1-2 órára, este már nem nagyon járkálhat az utcán és nem járhat bulizni?

tudom hogy féltenek, de rosszul esik hogy nem mehetek..

Legjobb válasz: Biztosan sok olyan választ fogsz itt kapni, hogy igen normális, mert amúgy is hova mennél, meg hogy a tanuláson járhatna az eszed... De nem normális.. Engem se engedett sehova anyukám annak idején, és mást nem ért el vele, mint azt, hogy amint lett munkám, el is költöztem otthonról, és soha többé nem mentem vissza... Próbálj meg beszélni a szüleiddel, hogy kicsit szeretnél többet elmenni, ha más nem legalább hétvégén, abból nem lenne baj, ha mondjuk legalább 2-3 havonta egyszer elmehetnél bulizni, vagy mit tudom én csak úgy... Azért már nem vagy gyerek, gondolom vannak barátaid szeretnél velük is eltölteni egy kis idõt.. Ha nem jutsz velük dûlõre, akkor jobb ha hagyod az egészet, mert csak veszekedés lenne...

Biztosan sok olyan választ fogsz itt kapni, hogy igen normális, mert amúgy is hova mennél, meg hogy a tanuláson járhatna az eszed... De nem normális.. Engem se engedett sehova anyukám annak idején, és mást nem ért el vele, mint azt, hogy amint lett munkám, el is költöztem otthonról, és soha többé nem mentem vissza... Próbálj meg beszélni a szüleiddel, hogy kicsit szeretnél többet elmenni, ha más nem legalább hétvégén, abból nem lenne baj, ha mondjuk legalább 2-3 havonta egyszer elmehetnél bulizni, vagy mit tudom én csak úgy... Azért már nem vagy gyerek, gondolom vannak barátaid szeretnél velük is eltölteni egy kis idõt.. Ha nem jutsz velük dûlõre, akkor jobb ha hagyod az egészet, mert csak veszekedés lenne...
Nem normális. Próbálj meg beszélni a szüleiddel errõl. Mellesleg ezzel tényleg kb. azt érik el, amit az elsõ válaszoló mondott.
Hétköznap én sem engednélek el akárhova mehetnél sportolni külön órára pl ének, tánc, rajz, valamelyik tantárgy, esetleg ha kész a lecke barátnõzhetsz kicsit, de este 8ra otthon kellene lenned.Hétvégén aludhatnál barátnõnél, elengednélek, moziba, színházba, városba, kulturált normális helyekre, nyáron kint lehetnél 10ig, télen csak 8ig.Buliba ritkán engednélek normális helyre, koncertre fesztiválra csak megbízható felnõtt rokonnal, fiúval nem aludhatnál. Szerintem kicsit túl féltenek, kompromisszumot kéne kötnötök.
Hát, én így nõttem fel. És élek. Igaz, nem 16-17 évesen, hanem felnõttként 21-22 buliztam ki magam, amikor már a saját otthonomba mentem haza, és nem adtam számot senkinek sem a szabadidõmrõl. De élek, és épelméjû maradtam. Te sem fogsz belepusztulni.
szóval egy vesszõ és egy pont kimaradt. Normális helyre engednélek el bulizni, úgy hogy tudom kivel mész és mikor jössz, és éjfélre haza kéne érned, és pl 3-4 havonta egyszer.Koncertre és fesztiválra csak megbízható felnõtt rokonnal engednélek.
Nem normális.

Szerintetek normális, ha a gyerek napirendben pénzt követel az anyjától, és cserébe nincs itthon soha/suli után azonnal elmegy itthonról, és csak este 22után jön haza. /több tantárgyból bukik, és semmit sem segit, még a legalapvetöbb dolgokban sem?

Legjobb válasz: Nem normális, de a szülõ sem az, ha ad neki. Ahhoz, hogy ez így alakuljon, két fél kell, a szülõ és a gyerek. Mert hiába lenne alapból lógós és lusta a gyerkõc, ha a szülõk idõben kialakítják a szabályokat, határokat, esélye sem lenne eljutni erre a szintre. Csak az a baj, hogy innen már nagyon nehéz a normális egyensúly kialakítás. Persze nem lehetetlen.

Nem normális, de a szülõ sem az, ha ad neki. Ahhoz, hogy ez így alakuljon, két fél kell, a szülõ és a gyerek. Mert hiába lenne alapból lógós és lusta a gyerkõc, ha a szülõk idõben kialakítják a szabályokat, határokat, esélye sem lenne eljutni erre a szintre. Csak az a baj, hogy innen már nagyon nehéz a normális egyensúly kialakítás. Persze nem lehetetlen.
Visszakérdezek! Normális hogy ezt az anyja megengedi/eltûri?
Tudod, ebben az esetben csakis a szülõ a nem normális, amiért ad neki, hagyja ezeket. A gyereknek igaza van, h csinálja, ha megengedik neki, miért ne?
Nem hiszem, hogy normális. Meg kéne tudni, mire kell neki a pénz, és hol meg kikkel tölti az idejét. Mi az, hogy követel? szerintem mondd el neki, hogy a pénz nem a fán terem, hanem megdolgozol érte, és jogod van tudni, hogy amit te keresel, mégis mire költi. Meg azt is, hogy nem a rabszolgája vagy, aki pénzeli meg takarít utána. Szereted, de ez nem azt jelenti, hogy teljesen kiszolgálod, hanem hogy érdekel, mi van vele, és szeretnél kicsit több bizalmat. Fontos, hogy érezze, hogy szereted, és ezt mondd neki, ha kell, különben elzárkózik. Bocs, hogy tanácsolok, pedig nincs kamaszkorú gyerekem, csak a húgaimmal meg a sógorommal mentünk át hasonlón. De minél kevesebbet tudsz róla, annál jobban elfajul a helyzet, és nehéz lesz újra kezedbe venni a dolgokat, ha szükség lesz rá.
semmiképpen sem normális, a szülõ egy felelõtlen és nem törõdöm ember a gyerek sem lehet túl értelmes, és felelõsségteljes ha kihasználja, az a szülõ aki nem figyel a gyerekére felelõtlen, ezek után ne csodálkozzunk a sok kis 12-15 éves szexelõ, részegen fetrengõ, olcsó lotyónak kinézõ, drogozó, buta, felelõtlen tiniken
hányéves a gyerek? fiú vagy lány?
Én egy forintot nem adnék a 15 éves lányomnak. Bár azt hiszem mindenben a fordítottja a "gyerek"-nek. 5ös tanuló, mindenben segít, nem mondom hogy mindig otthon van ... sõt :-D Addig általában oda megy ahova akar, addig ameddig akar amég segít, és a jegyei jók. 35 . N
Ha jól értem te vagy a "mostoha". Így te semmit nem tudsz tenni azon kívül, amit már leírtál! Az anya pedig igen, megbukott anyaságból (pontosabban megbuktál, hiszen te is olvasod a válaszokat)! És nem eldobni kell a gyereket és sírni a válaszainkon, hanem a sarkadra állni! Nem tudom mennyi idõs a "gyerek" de van itt egy mondat ami nem tiszta. "Páromnak megcsinálta az adósságot a családja, amit neki kell kiegyenlíteni" Kinek a családjáról van szó? Mert ha a "gyereké" akkor az már nem is annyira gyerek.
A kérdező hozzászólása: Igen, én vagyok a"mostoha", és a gyerek családjáról van szó adósság szempontjából...A gyerek 17mult...Este párom a sarkára állt, és ilyen agresszivitást még nem láttam gyerektõl, amit párom fia csinált...Közben kiderült az is este, hogy van olyan nagykorú haverja, akivel drogokkal foglalkoznak, és erre bizonyiték is van, mert nyitva hagyta a facet, és az üzenetekben megtaláltuk az ezzel kapcsolatops imformációkat, és mikor kérdõre vonta az anyja, még neki állt feljebb, hogy mit képzel róla, mert Õ ilyennel nem foglalkozik egyátalán!!!Tudni kell azt is, hogy ha párom nem veszi észre idõben azt, ami zajlott körülötte, akkor már ez a család/és nem miatta/már rég az utcán lenne...

Az normális, hogy éjszaka után reggelre megtelnek, megkeményednek a melleim, viszont estére, bármit teszek is, már eléggé "löttyedtek" (már bocs) és úgy néz ki, mintha alig lenne benne tej?

Legjobb válasz: Ezzel szerintem mindenki így van. Az esti tej állítólag táplálóbb. De nekem estére már kell egy kis pótlás.

Ezzel szerintem mindenki így van. Az esti tej állítólag táplálóbb. De nekem estére már kell egy kis pótlás.
Náalm attól függ hogy hány óránként eszik. Ha éjszaka is kel 2 óránként, akkor nem lesz nagyon tele reggelre. Lehet hogy éjszaka ritkábban etetsz? Értelemszerûen akkor nincs annyi ideje megtelni.
Teljesen normális.Az esti tej táplálóbb.Egyébként én este nem pótlást adok a babámnak hanem mind két cicibõl eszik.
Ugyan ez van nálam is...délután már 2 cicibõl etetem...Ma délelõtt lötyik voltak és nem is volt bennük semmi, ezért kivettem a egy adagot...Egy etetés kihagyásával megint tele a cicik. A védõnõ szerint pótoljak tápszerrel! Fejni ilyenkor már nincs mit a cicibõl, pedig elsõ 2 hétben teleraktam a fagyót, most alig elég neki a tejem!

Szerintetek az normális hogy a tesóm szexelni akar velem? én 18/F a tesóm 19/L tegnap este a szexről beszélgettünk és a tesóm mondta hogy ő szívesen szexelne velem. Ezt lehet normális dolognak venni?

szeretném ha normális ésszerű válaszokat adnátok

Legjobb válasz: Nem. Pláne ha édestestvéred. Ha nincs vér szerinti rokonság, akkor szimplán megszólják, de az elõbbi eset pedig nevezetes, vérfertõzésnek hívják, és NEM.

Nem. Pláne ha édestestvéred. Ha nincs vér szerinti rokonság, akkor szimplán megszólják, de az elõbbi eset pedig nevezetes, vérfertõzésnek hívják, és NEM.
nem. nem.
"Alapból" a nemi vágy nem feltétlenül válogat rokoni összetartozás szerint. Több film is dolgozott fel olyan történetet, amelyben testvérek szerettek egymásba, anélkül, hogy tudták volna, hogy testvérek (pl. csecsemõkori elválasztás miatt). A rokoni, pláne az egyeneságbeli kapcsolatok elutasítása azonban olyan mély kulturális és gyakorlati okokra vezethetõ vissza, amely alapján szerintem nem normális egy ilyen viszony. Ha rokonoknak gyerekük születik, akkor az bizonyos rokoni fok felett vérfertõzésnek számít, és törvényi következménye is van. Ma már persze a szexuális örömszerzés és az utódnemzés "könnyen" elválasztható egymástól, ettõl még nem normális szerintem egy ilyen kapcsolat. 36/F
Erre normális választ? Inkább kezeltessétek magatokat, gyerekek.
unokatesoval vagy rokonnal elmegy, de a rendes tesoddal mar tenyleg nem normalis.
fúj, ez undorító, én is szeretnék már egy barátnõt, de saját tesómmal sosem tudnék csinálni semmit sem
ez fake szerintem :D ilyen nem fordulhat elõ XD
Made in Japan?
alapból a nemi vágy nem alakul ki rokonok között részben a feromonoknak köszönhetõen
Elég fura és tõrvénytelen . vagyis n e reklámozd de ha akarjátok csináljátok bizti nagyon izgi lehet..
Nem normális.
Szerintem meg csak kíváncsi a nõvérke, nem kell rögtön lebetegezni õket. Biztos nem szerelembõl, vagy ilyen-olyan vérfertõzés miatt szeretné, csak hajtja a kíváncsiság.
"csak hajtja a kíváncsiság." egyes pedofilok is ezt a kifogást használják Kérdezõnek: csak olyat tegyél meg, amit nem szégyellsz másoknak bevallani. Gondolom ezzel a "ráélvezéssel" se dicsekedtél el senkinek. A kíváncsiság nem ér meg annyit, hogy utána egész életedben gyötörd magad.
ez tutira kamu..
Én nem ki irtam vona hane megdogtam volna a hejében. :D
a nõvéred nem normális, ez egyértelmû... különben le is csukathat ezért valaki ha megtudja szal, úgy dugd meg a tesókádat...
nem csak a mostoha tesód akivel papíron vagytok rokonok, de a valóságban semmi közötök egymáshoz? én azt mondom hajrá. Hátha összejöttök és mégis lesz belõle valami.

Ha csak reggel mosok fogat, kajálok napközben 3-szor, és estére kellemetlen szagú a lehelletem, az normális dolog?

Természetes az, hogy én nem érzem,ha kellemetlen a lehelletem, viszont más észreveszi?

Legjobb válasz: Tök normális. Az egész napi kaja maradék morzsái ott vannak a fogaid között, hiába nem látod. a bacik meg elkezdik erjeszteni. És általában az ember nem szokta érezni a saját szagát.

Tök normális. Az egész napi kaja maradék morzsái ott vannak a fogaid között, hiába nem látod. a bacik meg elkezdik erjeszteni. És általában az ember nem szokta érezni a saját szagát.
Normalis, ezert ragozz etkezesek utan, ha teheted, es moss fogat este is + mielott elmesz vhova
Normális. A szánk tele van baktériumokkal, amik a fogakon és az ínyen ragadt ételmaradékokat azonnal bontani kezdik. Ez pedig kellemetlen szagokkal jár. A szaglásunk pedig - már az általános iskolában megtanultuk - "fáradékony": könnyen hozzászokik a körülöttünk lévõ szagokhoz, így a saját lehelletedet sem érzed. Ezért van az is, hogy néha belépsz egy roppant áporodott szagú helyisébe és csodálkozol, hogy az ott ülõk láthatóan semmit sem érzékelnek az õket körülvevõ szagokból :=). Minden étkezés után moss fogat vagy legalább rágj el egy jó minõségû, cukormentes rágót.
igen
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

Az normális ha nagyon szexéhes vagyok? Most is szexelnék legszívesebben. Nincs pasim 3 hete és azóta masztizok szinte minden este! 22/L

Ma is pornóra fogok és már elegem van bel?le! De nem készültem még fel egy új kapcsolatra, nem tudom mit tehetnék!?

Legjobb válasz: Teljesen normális. A volt párom is hasonló beállítottságú volt, sûrûn masztizott.

Teljesen normális. A volt párom is hasonló beállítottságú volt, sûrûn masztizott.
megoldódott a probléma? :D
nah pont az ilyen csajoknak kéne megtalálniuk engem vagy forditva
Én is pont ugyan ezt érzem most is csak sajnos nincs lehetõségem még maszturbálni sem... :/ csak olvasom ezeket az izgató kérdéseket és ezen élvezkedek... kefélnem kell! (csajszi voltam)
Lány vagyok :)
A kérdező hozzászólása: utolsó fiú vagy vagy lány? lehet hogy másak az igényeink, én nagyon kivagyok, és durva, hogy napközben is ezen jár az agyam!
Ez azért nem vall olyan marha nagy sexéhességre szerintem. Nekem 2 hónapja nincs párom és én is minden este masztizok többször egymás után....
Én 20 éve nem voltam nõben. Akkor is épp csak megszülettem. Ma a bal kezemmel fogom kiverni, mert a jobb már uncsi. Te három hete nem szexeltél. Na kinek rosszabb?:) )) 20F
elõzõ: Ez egy szexkapcsolat hirdetés. Csak konkrétan nem lehet kiírni mert törlik
marad a maszti, vagy a barátság extrával. esetleg köztes megoldásként a szexcset :-P
most komolyan ekkora az agykapacitasod 22 eves letedre h ilyen kerdest teszel fel? ha azt akarod h irjanak rad huszan akkor ird azt!
Most azt várod, hogy rádírjanak a kanok? Masztizz vagy pasizz be..
Basszus akkor nem vagyok ezzel egyedül nekem is a nap minden órájában e körüljár az agyam. Kellene taliznunk! :) )
Tisztelt Hölgyem! Emiatt nem kell abbahagyni az alkalmazást. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Magyarországon melyik az a város ahol kevés a cigány, alig van betörés és gyilkosság és NORMÁLISAK az emberek (este is)?

salgótarjánban élek sajnos tapasztaltam milyen ha sok a cigány:rablás, üvöltözés, betörés, fenyegetés és agyilag nem normálisak(pl:iskola) és este jönnek elõ részegen meg bandában és csinálnak hülyeségeket(láttam)

Legjobb válasz: eger mellett van Ostoros, ott egyetlen cigány sem él. Dunántúlon valszeg több ilyen falut találsz.

eger mellett van Ostoros, ott egyetlen cigány sem él. Dunántúlon valszeg több ilyen falut találsz.
Budapest környéki kis városok jók közbiztonság és munkalehetõség szempontjából is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm de biztos hogy majdnem minden város jobb salgótarjánnál
Tisztelt Hölgyem! Emiatt nem kell abbahagyni az alkalmazást. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Az normális, ha tegnap este is, és ma délután is volt székletem?

Csak mert nekem nem szokott lenni naponta...

Legjobb válasz: Nem az,de nem is kell vele foglalkozni.Illetve a nyári idõszakban,amikor sok gyümölcsöt,zöldséget eszünk lehet így is. De elképzelhetõ,h enyhe vírusos fertõzésed van.

Nem az, de nem is kell vele foglalkozni.Illetve a nyári idõszakban, amikor sok gyümölcsöt, zöldséget eszünk lehet így is. De elképzelhetõ, h enyhe vírusos fertõzésed van.
Teljesen normális, heti 3 alkalomtól napi 3-ig normális, ha az állaga, színe, szaga rendben van. Elképzelhetõ, hogy valami olyat ettél, ami kicsit meggyorsította a bélmozgást.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!