Találatok a következő kifejezésre: Az normális, este (140 db)

Az normális, hogy 3 hós kisfiam este 8-tól reggel 10ig csak 1x, olyan 5tájban kér enni?

Legjobb válasz: Persze, teljesen normális. Mi is most leszünk 3 hósak és olyan este 8-9 körül eszünk és van, hogy reggel 5-6-ig is alszik. Ha meleg van, elõbb kel, hajnali 3-4 körül. A hajnali/reggeli kelések után még kb 3,5-4 órát durmol. Szerencsére már a szopi után gyorsan visszaalszik és a hajnali szopi is van, hogy csak 10 perc. Ebbõl gondolom, hogy inkább szomjas, mint éhes.

Persze, teljesen normális. Mi is most leszünk 3 hósak és olyan este 8-9 körül eszünk és van, hogy reggel 5-6-ig is alszik. Ha meleg van, elõbb kel, hajnali 3-4 körül. A hajnali/reggeli kelések után még kb 3, 5-4 órát durmol. Szerencsére már a szopi után gyorsan visszaalszik és a hajnali szopi is van, hogy csak 10 perc. Ebbõl gondolom, hogy inkább szomjas, mint éhes.
Lányom 10 hetes, de õ is elalszik este 21-kor, és egyszer kel hajnali 4-5 körül, majd 8-ig megint alszik. De van, hogy csak 7-kor kel fel, és visszaalszik még 9-ig. Örülj neki, és pihenj te is sokat:-)
Ez teljesen rendben van.Az én babám 15 hetes, este háromnegyed 9-kor eszik, azután reggel fél 7-7 körül, és utána csak fél 11 felé.Akkor már csak gyümölcsöt.A következõ "nagy" evés fél 1 körül van.

Az normális, hogy éjszaka után reggelre megtelnek, megkeményednek a melleim, viszont estére, bármit teszek is, már eléggé "löttyedtek" (már bocs) és úgy néz ki, mintha alig lenne benne tej?

Legjobb válasz: Ezzel szerintem mindenki így van. Az esti tej állítólag táplálóbb. De nekem estére már kell egy kis pótlás.

Ezzel szerintem mindenki így van. Az esti tej állítólag táplálóbb. De nekem estére már kell egy kis pótlás.
Náalm attól függ hogy hány óránként eszik. Ha éjszaka is kel 2 óránként, akkor nem lesz nagyon tele reggelre. Lehet hogy éjszaka ritkábban etetsz? Értelemszerûen akkor nincs annyi ideje megtelni.
Teljesen normális.Az esti tej táplálóbb.Egyébként én este nem pótlást adok a babámnak hanem mind két cicibõl eszik.
Ugyan ez van nálam is...délután már 2 cicibõl etetem...Ma délelõtt lötyik voltak és nem is volt bennük semmi, ezért kivettem a egy adagot...Egy etetés kihagyásával megint tele a cicik. A védõnõ szerint pótoljak tápszerrel! Fejni ilyenkor már nincs mit a cicibõl, pedig elsõ 2 hétben teleraktam a fagyót, most alig elég neki a tejem!

Az normális hogy egy 16 éves lányt nem engednek el a szülei hétközben sehova, hétvégén is csak ritkán 1-2 órára, este már nem nagyon járkálhat az utcán és nem járhat bulizni?

tudom hogy féltenek, de rosszul esik hogy nem mehetek..

Legjobb válasz: Biztosan sok olyan választ fogsz itt kapni, hogy igen normális, mert amúgy is hova mennél, meg hogy a tanuláson járhatna az eszed... De nem normális.. Engem se engedett sehova anyukám annak idején, és mást nem ért el vele, mint azt, hogy amint lett munkám, el is költöztem otthonról, és soha többé nem mentem vissza... Próbálj meg beszélni a szüleiddel, hogy kicsit szeretnél többet elmenni, ha más nem legalább hétvégén, abból nem lenne baj, ha mondjuk legalább 2-3 havonta egyszer elmehetnél bulizni, vagy mit tudom én csak úgy... Azért már nem vagy gyerek, gondolom vannak barátaid szeretnél velük is eltölteni egy kis idõt.. Ha nem jutsz velük dûlõre, akkor jobb ha hagyod az egészet, mert csak veszekedés lenne...

Biztosan sok olyan választ fogsz itt kapni, hogy igen normális, mert amúgy is hova mennél, meg hogy a tanuláson járhatna az eszed... De nem normális.. Engem se engedett sehova anyukám annak idején, és mást nem ért el vele, mint azt, hogy amint lett munkám, el is költöztem otthonról, és soha többé nem mentem vissza... Próbálj meg beszélni a szüleiddel, hogy kicsit szeretnél többet elmenni, ha más nem legalább hétvégén, abból nem lenne baj, ha mondjuk legalább 2-3 havonta egyszer elmehetnél bulizni, vagy mit tudom én csak úgy... Azért már nem vagy gyerek, gondolom vannak barátaid szeretnél velük is eltölteni egy kis idõt.. Ha nem jutsz velük dûlõre, akkor jobb ha hagyod az egészet, mert csak veszekedés lenne...
Nem normális. Próbálj meg beszélni a szüleiddel errõl. Mellesleg ezzel tényleg kb. azt érik el, amit az elsõ válaszoló mondott.
Hétköznap én sem engednélek el akárhova mehetnél sportolni külön órára pl ének, tánc, rajz, valamelyik tantárgy, esetleg ha kész a lecke barátnõzhetsz kicsit, de este 8ra otthon kellene lenned.Hétvégén aludhatnál barátnõnél, elengednélek, moziba, színházba, városba, kulturált normális helyekre, nyáron kint lehetnél 10ig, télen csak 8ig.Buliba ritkán engednélek normális helyre, koncertre fesztiválra csak megbízható felnõtt rokonnal, fiúval nem aludhatnál. Szerintem kicsit túl féltenek, kompromisszumot kéne kötnötök.
Hát, én így nõttem fel. És élek. Igaz, nem 16-17 évesen, hanem felnõttként 21-22 buliztam ki magam, amikor már a saját otthonomba mentem haza, és nem adtam számot senkinek sem a szabadidõmrõl. De élek, és épelméjû maradtam. Te sem fogsz belepusztulni.
szóval egy vesszõ és egy pont kimaradt. Normális helyre engednélek el bulizni, úgy hogy tudom kivel mész és mikor jössz, és éjfélre haza kéne érned, és pl 3-4 havonta egyszer.Koncertre és fesztiválra csak megbízható felnõtt rokonnal engednélek.
Nem normális.

Az normális, hogy estére besokallok a saját gyerekeimtől?

A nagy 4 és fél, a kicsi másfél éves. Estére elfárad az agyam, sajnos elég sokat kiabálok, pedig minden lefekvéskor megfogadom, hogy holnaptól több türelmem lesz. Már a családtagjaim is ferdén néznek rám, a férjem rengeteget dolgozik, de amikor itthon van velük foglalkozik. A nagyszül?k dolgoznak, segítség ritkán. Tudom mi lenne a megoldás, de ....

Legjobb válasz: Normálisnak normális, de attól még sem a gyerekeknek, sem Neked nem jó! Megoldást kell találni, hogy kicsit kikapcsolódhass, mert a gyerekeknek egy kiegyensúlyozott, ok nélkül nem robbanó anyukára van szükségük!

Normálisnak normális, de attól még sem a gyerekeknek, sem Neked nem jó! Megoldást kell találni, hogy kicsit kikapcsolódhass, mert a gyerekeknek egy kiegyensúlyozott, ok nélkül nem robbanó anyukára van szükségük!
PIHENÉS PIHENÉS PIHENÉS. menjetek el szigorúan a gyerekek nélküli felnõtt programokra, akár egy egész hétre is, de hétvégére mindenképp. ez lehet, hogy tipikus gyes-betegség. rengeteg anya küzd vele, sajnos kevés nõ van, akit kielégít a napi 24 óra gyerekekkel való foglalkozás, mindamellett, hogy minden anyának a gyermeke az elsõ. kapcsolódj ki, hívd át a barátnõidet, vagy evdd fel velük újra a kapcsolatot, vagy akár a gyerekekkel is menj el új helyekre. ha eddig nem voltatok usziba, most menjetek el, vagy találj ki bármit, amit eddig nem csináltatok a hétköznapokon! Sok sikert és energiát! :)
nehez megallni persze hogy az ember neha neha el ne kiabalja magat es bizony am hogy egy anya kifarad estere, a gyerekeibe! nalunk szerencses a helyzet mert anyukamekkal lakunk meg egyelore es este o atveszi tolem a gyereket es o is altassa el, de nekem szerencsem van mert nagyon nagyon jo gyermekem van!!
De...? Normálisnak normális hogy besokalsz.2 kicsike gyerekkel vagy egyedül egész nap.Nem a besokalással van a baj, hanem az önkontrollal.a nagyobbik gyerek elég nagy már ahhoz hogy elfoglalja magát és egyedül hagyhasd pár percre, addíg a picit próbáld lekötni, rengeteg gyerekeknek való játék van, ami igen élvezetes az anyuka számára is ha picit kibírja kapcsolni az agyát.A kiabálással nem érsz el semmit, csak magad kergeled meg a piciket.
hergeled..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Az az igazság, hogy én is tudom mi a megoldás, és nagyon remélem, hogy nem csak én vagyok ilyen türelmetlen sokszor. Egyébként a gyerkõcök jó gyerekek és szépen eljátszanak egymással, nem is velük van a gond...!:) ) Egy kis bátorításra volt szükségem... Köszi

6. héten vagyok, az normális, hogy a mellem csak este fáj? Aggódom, hogy rosszat jelent

Volt már vetélésem, akkor vettem észre a vérzés el?tt még, hogy baj van, hogy a mellem már nem fájt annyira. Most a hatodik héten vagyok, a mellem össze vissza fáj, a színes is össze vissza változik... normális ez még? Orvoshoz csak 2 hét múlva tudok menni

Legjobb válasz: Szerintem azért érzed este, mert akkor vagy nyugalomba és jobban észre veszed. Napközben is fáj, csak sokkal inkább mással foglalkozol. De ne idegeskedj! Nekem az elején még viszkedett is, mint a fene, és hámlott is. Szóval fura dolgok történhetnek, ami nem jelent feltétlenül rosszat.

Szerintem azért érzed este, mert akkor vagy nyugalomba és jobban észre veszed. Napközben is fáj, csak sokkal inkább mással foglalkozol. De ne idegeskedj! Nekem az elején még viszkedett is, mint a fene, és hámlott is. Szóval fura dolgok történhetnek, ami nem jelent feltétlenül rosszat.
Örülj neki ha csak este fájt, a viszketés is a halálom.
Nekem mindig csak este fájt, amikor levettem a melltartót. Egyébként sosem, pedig szekáltam õket napközben is, nyomkodtam, meg ilyenek. :) Minden OK velünk, 19 hetes vagyok. Nekem is volt vetélésem, emiatt fóbiám is. Próbáld meg elhessegetni ezeket a gondolatokat, bár tudom, nehéz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Megpróbálom leküzdeni a fóbiát, és arra gondolni, hogy minden rendben :) Mégegyszer köszi!
Nekem is csak este fájnak a melleim amikor leveszem a melltartómat! Egyébként egyáltalán nem érzékenyek pedig azt hallottam és olvastam is, hogy ikreknél erõsebbek a tünetek!

Az normális ha csak estére van hőemelkedésem, de pl reggel mintha semmi bajom se lenne?

Valami lehet a gyomrommal, vagy esetleg mással, mert ha h?emelkedésem van, akkor mikor leveg?t veszek szúr... Dokihoz holnap reggel megyek.

Legjobb válasz: Szerintem mindegyikünk estére, vagy éjszakára lázasodik be. Szerintem a tied inkább meghûlés, mint gyomor jellegû. Az utóbbi nem múlik el reggelre.

Szerintem mindegyikünk estére, vagy éjszakára lázasodik be. Szerintem a tied inkább meghûlés, mint gyomor jellegû. Az utóbbi nem múlik el reggelre.

Kismamik! 21 hetes vagyok, az normális, hogy szinte csak este érzem a babám mozgását? Mitől lehet, hogy ilyen lusti, a melegtől? Hány hetes kortól érezhető többször egy nap?

Legjobb válasz: Szia! A lényeg, hogy mozog!! Biztosan hat rájuk v.milyen szinten a meleg, én is 21 hetes vagyok, és ha ilyen pokoli meleg van, csak reggel és este igazán aktív a babám. Próbálj meg a hûsben maradni és pihenj sokat, az mindkettõtöknek jót tesz. De nem kell aggódni.

Szia! A lényeg, hogy mozog!! Biztosan hat rájuk v.milyen szinten a meleg, én is 21 hetes vagyok, és ha ilyen pokoli meleg van, csak reggel és este igazán aktív a babám. Próbálj meg a hûsben maradni és pihenj sokat, az mindkettõtöknek jót tesz. De nem kell aggódni.
En is egykoru vagyok veletek, nalam hajnalban van rugi, sokszor egesz nap semmi, aztan este megint...szerintem olyan 24 26 het fele lesz az amikor tobbet erezzuk...meg befele is rughatnak, azt meg nem erezzuk meg addig amig pici
Sziasztok!Az én babóm rengeteget mozog egész nap.Azon szoktam gondolkodni, hogy mikor pihen már egy kicsit.Reggeltõl késõ estig (10-11-ig)boxol, amit nagyon élvezek.Nektek ilyenkor nem szokott több lenni a gyomorsavatok? 30 hetes km

6 hetes kismama vagyok, normális az, hogy estére ugy felpuffad a hasam, mintha már kb.3-4 hónapos terhes lennék? Ez ugye a terhességtől van? Van rá valami ötletetek, hogy mit csináljak, hogy ne puffadjak ennyire?

Legjobb válasz: Ez a terhesség velejárója, nagyon sok kismama puffad fel, de ez nem gond, én is fel voltam az elején puffadva és estére volt olyan hasam két hónaposan mintha 3-4 hónapos lennék, Boldog babavárást, 23 hetes kismama:)

Ez a terhesség velejárója, nagyon sok kismama puffad fel, de ez nem gond, én is fel voltam az elején puffadva és estére volt olyan hasam két hónaposan mintha 3-4 hónapos lennék, Boldog babavárást, 23 hetes kismama:)
Szia! Ez ismerõs helyzet, nálam is ez volt és tudom, milyen kellemetlen. Természetes reakcióról van szó, valahol azt olvastam, hogy a felpuffadt belek segítenek a belsõ szervek átrendezõdésében, tehát normális, ami veled történik. Vannak különbözõ tippek a csökkentésére, pl. egyszerre kisebb adagokban kevesebbet enni, jól megrágni, sok folyadékot inni, sokat mozogni, stb, de õszintén, nálam nem sokat segített. Van aki Rennie Deflatine-t szed rá, de én azt nem akartam, mert próbálom elkerülni a felesleges gyógyszerbevitelt, még a recept nélkülieket is. Pár hét múlva meg úgyis magától elmúlik:) !
Szia! Én is hasonló problémákkal küszködök pedig csak 7 hetes vagyok. Már vettem kismama nacit mert nem férek bele a nadrágaimba :-))), ma meg is kérdezték, hogy mikorra várom a babát, pedig hát még csak talán pár millis. Kipróbáltam, hogy többször eszek keveset, de valójában semmi sem tünteti el a puffadást, gyógyszert meg nem fogok szedni- az tuti. Állítólag a progreszteron hormon okozza, teljesen normális tünet...

Az normális hogy 16hónapos kislányom reggelire nem akar inni se tejet, se tejitalt? Már nagyon este sem issza meg, max a 100ml-t? !? !?

Legjobb válasz: Kisfiam is kb. ilyen korban egyszerûen nem kért semmi tejterméket. Nem is erõltettem. Olyan két hónapig semmiféle tejterméket nem evett. Lassan kezdte enni a túrót, joghurtot, tejfölt, stb. Most 27 hónapos és egy jó hónapja õ kérte egy este a tejet, azóta esténként megiszik 2-2,5 decit.

Kisfiam is kb. ilyen korban egyszerûen nem kért semmi tejterméket. Nem is erõltettem. Olyan két hónapig semmiféle tejterméket nem evett. Lassan kezdte enni a túrót, joghurtot, tejfölt, stb. Most 27 hónapos és egy jó hónapja õ kérte egy este a tejet, azóta esténként megiszik 2-2, 5 decit.
A kérdező hozzászólása: Nálunk a tejtermékeket eszi, csak a tejet nem akarja inni, meg a tejitalt:)
szia. nálunk ugyan ez a helyzet, 15 hónapos, 1 hónapja nem akarja a tápszert meginni. nem erõltetem.
nekem tegnap volt 9 hos a kislányom és már nem akarja meginni...még nem tudom mit fogok vele kezdeni, egyenlore még probálgatom
Nekem 15 hónapos a fiam és kb. egy éves kora óta nem fogadja el reggelire a babatejet. De ezenkívül meg imádja a tejtermékeket. Ha este sem kéri már, akkor meg tedd össze a kezed, mert felnõtt a kicsi lányod! :D
Nálunk is ez van, tejterméket eszik, de a tejet meg a tejitalt nem issza se reggel, se este. Azt mondta a dokink, hogy nem kell erõltetni, ha megy másféle tejtermék, akkor ok.

Szerintetek az normális hogy a tesóm szexelni akar velem? én 18/F a tesóm 19/L tegnap este a szexről beszélgettünk és a tesóm mondta hogy ő szívesen szexelne velem. Ezt lehet normális dolognak venni?

szeretném ha normális ésszerű válaszokat adnátok

Legjobb válasz: Nem. Pláne ha édestestvéred. Ha nincs vér szerinti rokonság, akkor szimplán megszólják, de az elõbbi eset pedig nevezetes, vérfertõzésnek hívják, és NEM.

Nem. Pláne ha édestestvéred. Ha nincs vér szerinti rokonság, akkor szimplán megszólják, de az elõbbi eset pedig nevezetes, vérfertõzésnek hívják, és NEM.
nem. nem.
"Alapból" a nemi vágy nem feltétlenül válogat rokoni összetartozás szerint. Több film is dolgozott fel olyan történetet, amelyben testvérek szerettek egymásba, anélkül, hogy tudták volna, hogy testvérek (pl. csecsemõkori elválasztás miatt). A rokoni, pláne az egyeneságbeli kapcsolatok elutasítása azonban olyan mély kulturális és gyakorlati okokra vezethetõ vissza, amely alapján szerintem nem normális egy ilyen viszony. Ha rokonoknak gyerekük születik, akkor az bizonyos rokoni fok felett vérfertõzésnek számít, és törvényi következménye is van. Ma már persze a szexuális örömszerzés és az utódnemzés "könnyen" elválasztható egymástól, ettõl még nem normális szerintem egy ilyen kapcsolat. 36/F
Erre normális választ? Inkább kezeltessétek magatokat, gyerekek.
unokatesoval vagy rokonnal elmegy, de a rendes tesoddal mar tenyleg nem normalis.
fúj, ez undorító, én is szeretnék már egy barátnõt, de saját tesómmal sosem tudnék csinálni semmit sem
ez fake szerintem :D ilyen nem fordulhat elõ XD
Made in Japan?
alapból a nemi vágy nem alakul ki rokonok között részben a feromonoknak köszönhetõen
Elég fura és tõrvénytelen . vagyis n e reklámozd de ha akarjátok csináljátok bizti nagyon izgi lehet..
Nem normális.
Szerintem meg csak kíváncsi a nõvérke, nem kell rögtön lebetegezni õket. Biztos nem szerelembõl, vagy ilyen-olyan vérfertõzés miatt szeretné, csak hajtja a kíváncsiság.
"csak hajtja a kíváncsiság." egyes pedofilok is ezt a kifogást használják Kérdezõnek: csak olyat tegyél meg, amit nem szégyellsz másoknak bevallani. Gondolom ezzel a "ráélvezéssel" se dicsekedtél el senkinek. A kíváncsiság nem ér meg annyit, hogy utána egész életedben gyötörd magad.
ez tutira kamu..
Én nem ki irtam vona hane megdogtam volna a hejében. :D
a nõvéred nem normális, ez egyértelmû... különben le is csukathat ezért valaki ha megtudja szal, úgy dugd meg a tesókádat...
nem csak a mostoha tesód akivel papíron vagytok rokonok, de a valóságban semmi közötök egymáshoz? én azt mondom hajrá. Hátha összejöttök és mégis lesz belõle valami.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!