Találatok a következő kifejezésre: Az normális, császár után 8 (2 db)

Normális hogy császár után 8 hónappal is érzékeny az érzéstelenítő helye?

Els? császár után nem érzetem semmit,most nagyon érzékeny és fáj ha hozzáérek!

Legjobb válasz: Nem normális, menj vissza a dokihoz.

Nem normális, menj vissza a dokihoz.
Nekem az epidurál helye érzékeny még most 15 hónappal is a szülés után. Nem foglalkozom vele.
9 hónapja volt a császárom és csak vagy 1 hétig volt érzékeny a helye. Szerintem is irány a doki és igen is foglalkozz vele, mert bármit jelezhet.
hogy érzékeny neki az nem ritka, de hogy hozzá sem lehet érni....
8 hónapja szültem, de nekem már 1 hónappal szülés után sem volt érzékeny. Irány a doki!

Az normális, h császár után 8 nappal még fáj a katéter helye vagy mi amikor pisilek?

Legjobb válasz: Hogyha magamból indulok ki akkor én normálisnak mondanám. Nekem kb.3 hétig tartott ez az érzés.Olyan volt mintha fel lennék fázva meg is ilyedtem. Szerencsére elmúlt. Azt tudom javasolni,hogy igyál nagyon sok folyadékot és sûrûn menjél pisilni. Meglátod pár nap és sokkal jobb lesz. Nekem fõleg a pisilés vége felé fájt. Hogyha mégsem múlna el azért kérdezz rá a dokidtól.

Hogyha magamból indulok ki akkor én normálisnak mondanám. Nekem kb.3 hétig tartott ez az érzés.Olyan volt mintha fel lennék fázva meg is ilyedtem. Szerencsére elmúlt. Azt tudom javasolni, hogy igyál nagyon sok folyadékot és sûrûn menjél pisilni. Meglátod pár nap és sokkal jobb lesz. Nekem fõleg a pisilés vége felé fájt. Hogyha mégsem múlna el azért kérdezz rá a dokidtól.
Én is nehezen épültem fel a császárból, úgyéreztem mintha a húgycsövem meg a húgyhólyagom szúrna. Fõképp amikor elkezdtem pisilni vagy csak fel akrtam kelni az ágyból. Az orvosom vizeletfertõtlenítõt írt fel, ami miatt egy idõre ki kellett öntenem a tejemet az antibiotikum miatt. Késõbb azonban kiderült, hogy gyulladással gyógyult a mûtét és kissebb öszenövések lettek, attól voltak akkora fájdalmaim. Mégegyszer nem szeretnék császárt...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!