Találatok a következő kifejezésre: Az normális, császár után (12 db)

Az normális császár után 6 nappal, hoyg elkezdett fájni a pisilés? Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem normális nekem is fájt mondjuk nekem a császár után már másnap fájt kb. egy hét múlva múlt el.

Szia! Szerintem normális nekem is fájt mondjuk nekem a császár után már másnap fájt kb. egy hét múlva múlt el.
persze hogy fáj!gondolom katétert kaptál és az megsértheti!nekem legalább 2 hétig fájt utána
A katéter felsértett, sajnos elõfordul. Türelem, nemsokára elmúlik.
sürgõsen kérj vizeletvizsgálatot. nekem veséig felmenõ fertõzésem lett a katétertõl, kb olyankor jelentkeztek az elsõ tünetek, csak ráfogták, hogy még érzékeny...
Szerintem nem normális, hogy 6 nap után még gondok vannak...2x volt császárom/katéterem, a 2.-nál engem is felsértettek, de csak az elsõ pár pisilésnél voltak gondok. Kérni kellene egy vizelet vizsgálatot!
Így van, vizsgálat. Nekem kb 2 hétig fájt, a dokim azt mondta húgyúti fertõzés a katéter miatt, írt antibiót, de attól elkezdett durván apadni a tejem, úgyhogy abbahagytam. Inkább vörösáfonyát ettem, minden mennyiségben. Nekem úgy szúrt a hólyagom hogy sokszor menni sem tudtam pisilés után fõleg.
Bár nem császáros voltam, de nekem is volt egy katéterezésem, bár csak pár percre. Másnap már fájt a pisilés.Gennyes hólyaghurutom volt. 5 nap antibiotikum után már jobb lett. Volt, hogy a wc-re sem értem ki... Ha nem múlik el, szólj a dokidnak, nézze meg a vizeleted, nehogy baj legyen.

Szülés után első menstruációm miért ilyen? Reggel szépen indult, de most az utóbbi adag darabos volt és fehér darabok is voltak benne, mintha folyásom is lenne közben? Ez normális lehet? 2hónappal vagyok császár után.

Legjobb válasz: Nekem is 2 hónapra jött meg császár után. Normálisan indult, de a 2-3. napon borzalmasan erõs lett, óránként kellett betétet cserélnem. A vége megint normális lett.

Nekem is 2 hónapra jött meg császár után. Normálisan indult, de a 2-3. napon borzalmasan erõs lett, óránként kellett betétet cserélnem. A vége megint normális lett.

Normális, hogy 14 hónappal a császár után, még néha mikor hulahoppozok húzódik az egyik oldalt a hegem?

Császár után a bal oldalam érzékenyebb volt, jobban fájt mint a jobb. De hamar rendbe jöttem, felépültem, semmi probléma nem volt a heggel. Viszont kb 2 hónapja újból hulahoppozok, és néha húzódik a bal oldalt a heg. Nem fáj, de kellemetlen. Nem tudom, hogy ez még ennyivel a szülés után is normális? Ma voltam n?gyógyásznál, de el is felejtettem említeni neki, mert pont ma este húzódott megint, így csak most jutott eszembe. Amúgy azt mondta, minden rendben van a vizsgálat közben. Esetleg valakinek volt hasonló? Köszönöm.

Legjobb válasz: Nekem is 14 hónapja volt császárom. Ha felülök (hasizomból, de nem tornázva, csak úgy amúgy), akkor húzódik a hegem, furcsa érzés. S ami a legjobb, hogy ha megjön, ha front van, ha nehezet emelek elkezd szúrni is, kellemetlen az egész. A dokim azt mondta, hogy ez normális. De belegondolva egy-egy kis vágásnak a helye is sokszor érzékeny marad, nemhogy egy ekkora vágás a hason. Már évekkel ezelõtt egyszer elvágtam az ujjam (elég mélyen), és azóta is érzékenyebb az az ujjam, mint a többi.

Nekem is 14 hónapja volt császárom. Ha felülök (hasizomból, de nem tornázva, csak úgy amúgy), akkor húzódik a hegem, furcsa érzés. S ami a legjobb, hogy ha megjön, ha front van, ha nehezet emelek elkezd szúrni is, kellemetlen az egész. A dokim azt mondta, hogy ez normális. De belegondolva egy-egy kis vágásnak a helye is sokszor érzékeny marad, nemhogy egy ekkora vágás a hason. Már évekkel ezelõtt egyszer elvágtam az ujjam (elég mélyen), és azóta is érzékenyebb az az ujjam, mint a többi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod. Kicsit megnyugtattál, remélem hogy tényleg normális.

Normális, hogy császár után az 5. héten is elég intenzíven vérzek?

Legjobb válasz: Hát, elvileg 6 hétig is tarthat, mire kitisztul a szervezet, bár, állítólag a császárosok hamarabb rendbe jönnek, mert azért mûtét közben kipucolják rendesen a méhet. Én is császárral szültem, és pár napig véreztem csak úgy átlagosan, aztán pár napig csak picit. Kb. 10 nappal a szülés után már semmi nem volt. Gondolom úgyis mész 6 hetes kontrollra, ott majd kiderül, hogy ez rendben van-e, vagy nem.

Hát, elvileg 6 hétig is tarthat, mire kitisztul a szervezet, bár, állítólag a császárosok hamarabb rendbe jönnek, mert azért mûtét közben kipucolják rendesen a méhet. Én is császárral szültem, és pár napig véreztem csak úgy átlagosan, aztán pár napig csak picit. Kb. 10 nappal a szülés után már semmi nem volt. Gondolom úgyis mész 6 hetes kontrollra, ott majd kiderül, hogy ez rendben van-e, vagy nem.
Nekem is tovább tartott, mint 6 hét. Kb. 8-9 hétig véreztem. Azt hittem már sosem múlik el, aztán vége lett. :)

Császár után 3 hónappal kicsit fáj a hasam az normális?

Legjobb válasz: Hadd engedj meg egy szemelyes jellegu kerdest: Te szeretned ilyen hamar a szexet, kivanod, vagy a partnered kedveben akarsz jarni? Csak mert ket baratnom szult mostanaban, egyik csaszar, masik huvelyi, es egyikuknek sem jutott eszebe a szex, a gatmetszes es a hasfalvagas utan jo sok hetig. Szerintem nem veletlen ez a 6 het, a regeneralodas a legfontosabb most.

Hadd engedj meg egy szemelyes jellegu kerdest: Te szeretned ilyen hamar a szexet, kivanod, vagy a partnered kedveben akarsz jarni? Csak mert ket baratnom szult mostanaban, egyik csaszar, masik huvelyi, es egyikuknek sem jutott eszebe a szex, a gatmetszes es a hasfalvagas utan jo sok hetig. Szerintem nem veletlen ez a 6 het, a regeneralodas a legfontosabb most.
Ne haragudj, ezt nem ide akartam irni, hanem a masik csaszaros kerdesre!!!
A kérdező hozzászólása: Nem haragszom, de nekem már másnap eszembe jutott, csak nem valósítottam meg:)
Szia, nekem is császárom volt öt hónapja és még néha most is elõfordul hogy fájdogál, sõt volt pár csepp vér is, a doki szerint ez normális dolog, amig szopizik a fiam addig valószínû csak ennyi lesz a menzesz.
Én császár után két héttel szexeltem. Magam miatt, nem a párom miatt...:) Nem lett semmi baj, persze óvatosan csináltuk. Egyébként a császár szerintem ilyen szempontból más, minta hüvelyi szülés, mert nem kínoznak meg lent... De mindenkinél más

Császár után 2héttel nyilal a méhem az normális?

És az, h a sebre rálóg ami pluz kilót felszedtem?

Legjobb válasz: 25 hetes kismama vagyok ,ez lessz a harmadik császárom a nyilalás szerintem nem kóros,igazából a méhszalagok és a méh összehúzódása felelõs azért.Ami a bõr lelógását illeti nekem is volt mikor 9 éve meglett a fiam , már nagyon kicsit látszott a mostani terhességem elõtt de nekem is kellemetlen volt, még korai lenne aggódnod, sok függ a bõr rugalmasságától is.Sok boldogságot a babához.

25 hetes kismama vagyok , ez lessz a harmadik császárom a nyilalás szerintem nem kóros, igazából a méhszalagok és a méh összehúzódása felelõs azért.Ami a bõr lelógását illeti nekem is volt mikor 9 éve meglett a fiam , már nagyon kicsit látszott a mostani terhességem elõtt de nekem is kellemetlen volt, még korai lenne aggódnod, sok függ a bõr rugalmasságától is.Sok boldogságot a babához.

Az normális, h öt hónappal a szülés (császár volt) még mindig nincs házaséletünk? Miattam, mert nem kívánom és egyébként sem működik. Első gyerek után a 6hét letelte után újra ment minden, pedig akkor is szoptattam.

Legjobb válasz: Biztos lenéznek majd azok, akik képesek voltak nagyon hamar visszaállni, és nem volt gondjuk a szexszel, de bevallom nekem olyan 9-10 hónap kellett mire újra kívántam. S igen, volt tõle lelkiismeret-furdalásom, sajnáltam a férjemet, de ki nem állhattam a szexet. Ha belekezdtünk fájt, olyannak éreztem magam minden alkalommal mint egy szûzlány. Ami nem segített: mikor itt azt olvastam, hogy szülés után 4 hétre már szexistennõ voltam, és a férjed el fog hagyni, ha nem csinálsz valamit... (hozzáteszem nem hagyott el) Ami segített: kettesben töltött idõ, beszélgetés a problémáról, hosszabb elõjáték, és a síkosító! Egy áldás a síkosító, hidd el. :) Adj magadnak idõt, és párodnak mondd el az érzéseidet, hogy õ is megértse, hogy ez nem arról szól, hogy nem szereted vagy hogy nem kívánod. Van akinél a visszaállás hosszabb ideig tart. Rossz benne lenni, de lesz ez jobb is. Ja, és esetleg nézesd meg magad dokival. Lehet van valamilyen lappangó fertõzésed, ami lelombozza a vágyat! Ez úgy is elõfordulhat, hogy nincs panaszod! Ezért érdemes dokival megnézetned magad.

Biztos lenéznek majd azok, akik képesek voltak nagyon hamar visszaállni, és nem volt gondjuk a szexszel, de bevallom nekem olyan 9-10 hónap kellett mire újra kívántam. S igen, volt tõle lelkiismeret-furdalásom, sajnáltam a férjemet, de ki nem állhattam a szexet. Ha belekezdtünk fájt, olyannak éreztem magam minden alkalommal mint egy szûzlány. Ami nem segített: mikor itt azt olvastam, hogy szülés után 4 hétre már szexistennõ voltam, és a férjed el fog hagyni, ha nem csinálsz valamit... (hozzáteszem nem hagyott el) Ami segített: kettesben töltött idõ, beszélgetés a problémáról, hosszabb elõjáték, és a síkosító! Egy áldás a síkosító, hidd el. :) Adj magadnak idõt, és párodnak mondd el az érzéseidet, hogy õ is megértse, hogy ez nem arról szól, hogy nem szereted vagy hogy nem kívánod. Van akinél a visszaállás hosszabb ideig tart. Rossz benne lenni, de lesz ez jobb is. Ja, és esetleg nézesd meg magad dokival. Lehet van valamilyen lappangó fertõzésed, ami lelombozza a vágyat! Ez úgy is elõfordulhat, hogy nincs panaszod! Ezért érdemes dokival megnézetned magad.
Sajnos a férfiak megoldják máshol ezt a problémát!Attól még elmennek máshová ha bedugjuk a homokba a fejünket....Nézz utána mi növelhetné a libidódat

Normális hogy császár után 8 hónappal is érzékeny az érzéstelenítő helye?

Els? császár után nem érzetem semmit,most nagyon érzékeny és fáj ha hozzáérek!

Legjobb válasz: Nem normális, menj vissza a dokihoz.

Nem normális, menj vissza a dokihoz.
Nekem az epidurál helye érzékeny még most 15 hónappal is a szülés után. Nem foglalkozom vele.
9 hónapja volt a császárom és csak vagy 1 hétig volt érzékeny a helye. Szerintem is irány a doki és igen is foglalkozz vele, mert bármit jelezhet.
hogy érzékeny neki az nem ritka, de hogy hozzá sem lehet érni....
8 hónapja szültem, de nekem már 1 hónappal szülés után sem volt érzékeny. Irány a doki!

Az normális, h császár után 8 nappal még fáj a katéter helye vagy mi amikor pisilek?

Legjobb válasz: Hogyha magamból indulok ki akkor én normálisnak mondanám. Nekem kb.3 hétig tartott ez az érzés.Olyan volt mintha fel lennék fázva meg is ilyedtem. Szerencsére elmúlt. Azt tudom javasolni,hogy igyál nagyon sok folyadékot és sûrûn menjél pisilni. Meglátod pár nap és sokkal jobb lesz. Nekem fõleg a pisilés vége felé fájt. Hogyha mégsem múlna el azért kérdezz rá a dokidtól.

Hogyha magamból indulok ki akkor én normálisnak mondanám. Nekem kb.3 hétig tartott ez az érzés.Olyan volt mintha fel lennék fázva meg is ilyedtem. Szerencsére elmúlt. Azt tudom javasolni, hogy igyál nagyon sok folyadékot és sûrûn menjél pisilni. Meglátod pár nap és sokkal jobb lesz. Nekem fõleg a pisilés vége felé fájt. Hogyha mégsem múlna el azért kérdezz rá a dokidtól.
Én is nehezen épültem fel a császárból, úgyéreztem mintha a húgycsövem meg a húgyhólyagom szúrna. Fõképp amikor elkezdtem pisilni vagy csak fel akrtam kelni az ágyból. Az orvosom vizeletfertõtlenítõt írt fel, ami miatt egy idõre ki kellett öntenem a tejemet az antibiotikum miatt. Késõbb azonban kiderült, hogy gyulladással gyógyult a mûtét és kissebb öszenövések lettek, attól voltak akkora fájdalmaim. Mégegyszer nem szeretnék császárt...

Császár után has fájás, varrat felett dudor az egyik oldalán csak, ez normális?

két hete császároztak, és varratszedés utáni napon észrevettem kidudorodást a varrat felett, ez normális? A jobb oldalon a hasam fáj ha megnyomom, még lehet nem rendez?dött vissza a bélésem? vagy szívódik fel a bels? varrat és azt érzem azért fáj? Akinek hasonló panasza volt kérem írjon.

Legjobb válasz: Miért nem az orvosoddal beszélsz errõl? Innen a távolból nem tud senki segíteni ezen.

Miért nem az orvosoddal beszélsz errõl? Innen a távolból nem tud senki segíteni ezen.
A kérdező hozzászólása: pont ilyen válaszolókra nem vagyok kíváncsi. Mi a fenének írsz ha nem tudsz tapasztalatot írni. Húzzál innen. Jó hogy nem szabod meg mit írjak.
Nekem varratszedés nem volt, de dudor igen! Pár hónaposan már nem éreztem. A doki azt mondta normális, hisz varrva volt a bõr. - Mikor az anyajegyemet szedték le, ott varratszedés után ott volt a dudor mindkét oldalon, ahol megcsomózták a varratot :) Viszont nem fájt a hasam. Ez ügyben hívd fel a dokidat!
Elvileg normális, nekem is volt dudor, az hogy fáj, az is normális, hisz ez egy komoly mûtét. Lázad van?
Elsõ vagyok.. Fogd már vissza magad egy kicsit, hogy miket írkálsz. Nem vagy te nekem senkim. Feltettél egy kérdést (ez egy kérdezõs oldal), én meg válaszoltam rá. Volt egy orvosod, aki csinált rajtad egy nagy hasi mûtétet, és te ahelyett, hogy hozzá fordulnál elsõként, vadidegeneket kérdezgetsz. Ebbõl csak neked lehet bajod senki másnak, és téged minõsít a stílus, ahogy írsz. Szép napot, és jobbulást!
De éppen lehet hogy egy császár után a kérdezõnek nem ahhoz lesz kedve hogy elmásszon az orvoshoz. Miért ne tehetne fel kérdést? Kicsit már irritáló hogy bárki feltesz akármilyen kérdést mindig vannak ilyen bunkó emberek akik leoltják egy pillanat alatt. Bazz, az ilyenféle véleményekre nem kíváncsi senki...én is be lettem volna kicsit kakilva ha ilyen dolgokat észlelek magamon, és igenis ha tehetem inkább elõször itt informálódok mint elmegyek vagy felhívom az orvosomat...ja és igen, a kérdezõ feltett egy kérdést, de te nem válaszoltál rá, csak okoskodtál hogy éppen mit kellene csinálnia...ez nem válasz volt. Kedves kérdezõ! Nekem igaz még csak természetes szülésem volt, de nõvérem is császárral szült és neki is megvolt a dudor és a fájás, az orvos azt mondta normális. Jobbulást, és jó egészséget a Babucinak és Neked is! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!