Találatok a következő kifejezésre: Az normális, az első (531 db)

Ez normális az első együttlétkor (után)?

Tegnap itt aludt a barátom és hát megtörtént a dolog,elvesztettem a szüzességem.Két kérdést szeretnék feltenni.Az egyik az,hogy hát én nem igazán élveztem a dolgot.Mármint nem volt rossz de nem volt az a nagy izgalmi helyzet mint amit mondanak róla vagy ilyesmi.Ez változni fog? Vagy csak azért lehetett mert nagyon izgultam és nem engedtem el magam kell?képpen? A másik kérdésem pedig az hogy eléggé véreztem utána.Mármint tudom hogy az normális hogy egy kicsit vérzek.De én egész éjjel véreztem( nem olyan er?teljesen csak picit) s?t még ma reggel is.Ez normális? Megköszönném ha valaki válaszolna és tényleg komoly válaszokat szeretnék.Köszönöm el?re :)

Legjobb válasz: Én élveztem már az elsõt is. Maga a behatolás fájt, de utána csodálatos érzés volt magamban érezni a szerelmemet, egyesülni vele a szeretkezésben... Testileg is élveztem (bár orgazmusom nem volt), de leginkább lelkileg. Szerintem akkor tudja igazán élvezni az ember az elsõt, ha annyira szerelmes, és ha annyira akarja már... Mi egy évet vártunk az elsõ alkalommal, és nekem életre szóló, gyönyörû emlék marad. Azóta is minden szeretkezést élvezek, és fõleg amiatt, mert annyira jó, mikor a szerelmünk beteljesülhet ebben a formában. Szerintem Nálad azért nem volt meg a kellõ élvezet, mert egyrészt izgultál és nem engedted el magad, talán a barátod nem is izgatott fel eléggé, másrészt talán még lelkileg sem voltál eléggé kész a dologra. A legtöbb lány így van ezzel- se lelkileg, se testileg nem készek még rá, mikor megtörténik, így se lelkileg, se testileg nem lesz annyira élvezetes. Nem tudok tanácsot adni, hogy lehetne élvezetesebb idõvel, mert mi hiába élünk nemi életet 3 éve, és hiába nincs azóta sem orgazmusom, imádok szeretkezni, imádom átélni a szerelmet ezen a felsõ fokon a szerelmemmel... Mindig lelki orgazmus, és azért a barátom tesz róla, hogy testi is legyen... Olyankor szeretkezzetek, mikor igazán vágysz rá, mikor testben és lélekben is ott tudsz lenni, mikor át tudod adni magad a túláradó szerelem érzésének. És a barátod fordítson nagy gondot az elõjátékra, a felizgatásodra. Így talán élvezetesebb lesz a dolog. A vérzés normális az elsõ alkalomnál, egyénfüggõ, hogy kinek mennyi van, viszont ha nem múlik el egy nap alatt sem, akkor lehet, hogy meg kéne néznie orvosnak. 20/L

Én élveztem már az elsõt is. Maga a behatolás fájt, de utána csodálatos érzés volt magamban érezni a szerelmemet, egyesülni vele a szeretkezésben... Testileg is élveztem (bár orgazmusom nem volt), de leginkább lelkileg. Szerintem akkor tudja igazán élvezni az ember az elsõt, ha annyira szerelmes, és ha annyira akarja már... Mi egy évet vártunk az elsõ alkalommal, és nekem életre szóló, gyönyörû emlék marad. Azóta is minden szeretkezést élvezek, és fõleg amiatt, mert annyira jó, mikor a szerelmünk beteljesülhet ebben a formában. Szerintem Nálad azért nem volt meg a kellõ élvezet, mert egyrészt izgultál és nem engedted el magad, talán a barátod nem is izgatott fel eléggé, másrészt talán még lelkileg sem voltál eléggé kész a dologra. A legtöbb lány így van ezzel- se lelkileg, se testileg nem készek még rá, mikor megtörténik, így se lelkileg, se testileg nem lesz annyira élvezetes. Nem tudok tanácsot adni, hogy lehetne élvezetesebb idõvel, mert mi hiába élünk nemi életet 3 éve, és hiába nincs azóta sem orgazmusom, imádok szeretkezni, imádom átélni a szerelmet ezen a felsõ fokon a szerelmemmel... Mindig lelki orgazmus, és azért a barátom tesz róla, hogy testi is legyen... Olyankor szeretkezzetek, mikor igazán vágysz rá, mikor testben és lélekben is ott tudsz lenni, mikor át tudod adni magad a túláradó szerelem érzésének. És a barátod fordítson nagy gondot az elõjátékra, a felizgatásodra. Így talán élvezetesebb lesz a dolog. A vérzés normális az elsõ alkalomnál, egyénfüggõ, hogy kinek mennyi van, viszont ha nem múlik el egy nap alatt sem, akkor lehet, hogy meg kéne néznie orvosnak. 20/L
Az elsõt ált. nem élvezik annyira a nõk. Késõbb meg vagy megszereted, vagy nem:D Ha holnapra nem múlik el a vérzés, nem ártana orvoshoz fordulni. De sztem el fog múlni.
Igen ez normális! A sex késõbb lehet majd jobb is , de az nem biztos!!!Vannak nõk akik csak 20-30éves korukban tudják meg hogy milyen az ha igazán élveznek, addig meg be kell érni azzal ami van...
Az elsõ nagyon sokaknak nem olyan eszeveszett élmény, mivel vannak olyan nem mellékes tényezõk, mint a stressz és a fájdalom (ennek mértéke is egyénfüggõ). Ez alkalomról-alkalomra jobb és jobb lesz. A vérzés is normális, van, akinek 2-3 napig is szokott...

Bõ folyás normális az elsõ trimeszterben?

Legjobb válasz: Bõ folyás, ami fehéres, áttetszõ teljesen normális, nem csak az elsõ trimeszterben, hanem egész terhesség alatt.

Bõ folyás, ami fehéres, áttetszõ teljesen normális, nem csak az elsõ trimeszterben, hanem egész terhesség alatt.
Az egész terhesség alatt normális.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nekem fura, mert egyébként nem szokott lenni.
Az most nem számít, hogy a terhesség elõtt ez nem volt jellemzõ rád. A szervezet így védekezik, hogy a hüvelyen keresztül semmilyen fertõzés ne juthasson a méhbe a magzathoz.

Mar van eggy gyerekem es most testvert szeretnenk neki de 8 dik honapja es semmi nem tortenik, mi lehet a baj szerintetek? Voltam egy parszor felfazva lehet az hogy nem kezeltem ki magam elegge? Vagy ez meg normalis? Az elso elsonek sikerult.

Legjobb válasz: Azt, hogy semmi nem történik gondolom úgy érted, hogy 8 hónap alatt nem sikerült még teherbe esned. Ez így elég kevés információ, arról nem is beszélve, hogy rengeteg oka lehet. Én azt javaslom neked, hogy minél elõbb keress fel egy nõgyógyászt, mondd el neki, hogy babát szeretnétek, õ majd megvizsgál, az a tuti. Ultrahangot is csináltass mindenképp (ez FONTOS!!! én is ráfaragtam vele), mondjuk szerintem egy normális orvosnak ha mondod, hogy babát szeretnél, akkor alapvetõ, hogy csináltat egy uh-t is. Egyébként én nem gondolnám, hogy a felfázás lehet az oka. Fogamzásgátlót szedtél például? (Csak mert nálam ebbõl van a gubanc.) A ciklusaid hány naposak? Rendszeres a menzeszed? Hány napig tart? Szedsz-e valamilyen gyógyszert? Van-e valamilyen betegséged? Magasvérnyomás? Túlsúly?...stb. stb. :)

Azt, hogy semmi nem történik gondolom úgy érted, hogy 8 hónap alatt nem sikerült még teherbe esned. Ez így elég kevés információ, arról nem is beszélve, hogy rengeteg oka lehet. Én azt javaslom neked, hogy minél elõbb keress fel egy nõgyógyászt, mondd el neki, hogy babát szeretnétek, õ majd megvizsgál, az a tuti. Ultrahangot is csináltass mindenképp (ez FONTOS!!! én is ráfaragtam vele), mondjuk szerintem egy normális orvosnak ha mondod, hogy babát szeretnél, akkor alapvetõ, hogy csináltat egy uh-t is. Egyébként én nem gondolnám, hogy a felfázás lehet az oka. Fogamzásgátlót szedtél például? (Csak mert nálam ebbõl van a gubanc.) A ciklusaid hány naposak? Rendszeres a menzeszed? Hány napig tart? Szedsz-e valamilyen gyógyszert? Van-e valamilyen betegséged? Magasvérnyomás? Túlsúly?...stb. stb. :)
Szia! Hogy mi lehet a baj, csak egy kivizsgálás tudja eldönteni (persze ha nincsenek egyértelmû problémáid). Sajnos az hogy már van gyermeketek nem garancia arra, hogy most is minden rendben van. Ha semmi konkrét panaszod nincs (pl rendszertelen ciklus), akkor a doki egy év sikertelen próbálkozás után fog csak foglalkozni veled. Addig még van egy kis idõ, hátha sikerül! :-)
A kérdező hozzászólása: semmi kulonos bajom nincs rendszeresek a ciklusaim fogamzasgatlot soha nem szedtem, es mar voltam dokinal aki csinalt ultrahangot es minden rendben volt, akkor egy kicsit fel voltam fazva kaptam gyogyszert es azt mondta minden rendben lessz , de azota sem sikerult.egy kicsit elvagyok keseredve.
ne legyél elkeseredve. Milyen a pajzsmirigyed?
A kérdező hozzászólása: hat fogalmam sincs, soha nem volt ilyesmi gondom(pajzsmirigyes).
Titeket hatosagilag be kene tiltani, annyira hulyek vagytok...
" Ez normalis?" "Gumi nelkul csinaltuk" Nem, nem normális, felelõtlen taknyos idióták vagytok...
ó Isten adja hogy terhes legyen, csak hogy tanulj egy kis felelõsséget te szánalmas ....
Köze nincs a szüzesség elvesztéséhez! És miért nem a barátnõd kérdez/van azon hogy megoldjátok a problémát?! Szar egy nõt fogtál ki, keress egy normálisat!
Szia! A legjobb barátnõm ugyanígy volt, mikor elvesztette a szüzességét! Ez teljesen normális, mert a szervezet hormonháztartása megváltozik a szex hatására. Ja...és a teszthez minimum 2 hétnek el kell telnie az aktustól számítva ahhoz hogy kimutasson bármit is. Csak egy jótanács! --> Legközelebb használjatok gumit, ha nem akartok gyereket nevelni, vagy esetleg abortuszt! ;)
A kérdező hozzászólása: egy hetest vettem
Az elsõ teszttel két hetet várni kell.
Elõfordulhat. De lehet stressztõl vagy idõjárás-változástól is, hogy késik.
A kérdező hozzászólása: 12 napja biztonsag kedveert 4 tesztet vettem. mind negativ. igen mert azt mondta h csak akkor fekszik le velem ha eljegyzem. en meg vartam mert nagyon szeretem.
Most vetted el a szüzességét, de már el volt jegyezve? :O Bármitõl késhet, sõt, hiába lett negatív a teszt, az se feltétlen kizárható, néha "álnegatívat" mutat. Jó lenne tudni, mikor történt az aktus.
A kérdező hozzászólása: normalisan valaszoljatok. a tobbi nem erdekell. es az se lenne baj ha terhes lenne. es 19 vagyok o meg 18. 2 honap mulva 19 lessz o is. es mar eljegyeztem. csak felek h valami baja lett h enyit kesik a havija. pls. a kerdesre valaszoljatok.
nekem anno késett 1-másfél hetet... de legközelebb GUMIVAL csináljátok és nincs para! :)

Normális az elsõ vérvételnél a vérsüllyedés 3-20ig jó nekem 40? Ez mit jelent? Normális?

Volt valakinek hasonló??ugye nem volt gond??

Legjobb válasz: Ez terhesség alatt elfogadható érték. A referenciatartományt nem terhesekre adják meg.

Ez terhesség alatt elfogadható érték. A referenciatartományt nem terhesekre adják meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Elolvastam a cikket..és tényleg 80 a maximum...Tudom akkor sem normális.. Ami a felfázást illeti szerintem az kicsit több volt, ugyanis fájt a derekam alig tudtam 10percig egy helyben ülni, állandó vizelési inger..ami amúgy is van terhességnél..de így még rosszabb volt, valamint kissé alhasi fájdalom néha néha, és minden reggel barnázás...ekkor voltam az elsõ vizsgálaton a dokimnál, rákszûrésem jó lett de valami belsõ vagy gyulladás vagy baktériumot mutattak ki nem egyértelmûen..utána 2 hétre mikor már majdnem teljesen elmúltak a tünetek derékfájás...kellett újra dokihoz mennem, akkor vett le kenetet, hogy kiderüljön van e gond, de negatív lett, ekkor voltam vérvételen is..tehát ezért gondoltam hogy lehet ennek a gyulladásnak az utója képen megmutatkozott a vérben is..
Na találtam neked egy cikket. Terhesen 80 a megengedett maximum. http://www.pocaklako.hu/vizsgalatok-a-terhesseg-alatt/terhes..
Természetesen beszélj az orvosoddal, de nekem 40 fölött volt, már nem emlékszem mennyi, úgy rémlik 45, és nem volt sem akkor, sem elõtte semmi bajom. Se felfázás, se megfázás, semmi. Azt mondták, hogy terhesen ez normális. A babám is teljesen egészséges (és én is).
Akárki akármit mond, a referencia értéktõl való nagyfokú eltérés igenis baj. Sajnos mi nem tudjuk megállapítani, hogy mitõl lehet, így kérlek mindenképp és mihamarabb konzultálj a dokiddal.
Most olvastam a hozzászólásodat kérdezõ. Felfázásnál miért kenetet vettek? Felfázás, az húgyhólyaghurutot jelent és ott vizeletvizsgálatot végeznek. Ha neked kenetet vettek, akkor neked hüvelyi fertõzésed volt, ami meg nem egyenlõ a felfázással. És egy sima hüvelyi fertõzés nem csinál olyan gyulladást, az inkább a hüvelyben, illetve a külsõ szeméremtesten csinál gyulladást, de az szerintem nem jelenne meg így a vérképen. Max, ha feljebb húzódik és a petefészeknél vagy a méhnél lenne a gyulladás. Egy húgyhólyaghurutnál inkább tartom valószínûnek, hogy magas süllyedésed legyen. Vagy esetleg máshol is lehet még gyulladás. Orvos egyébként mit mondott erre az eredményre?
Ez terhesen is magas. Valamilyen gyulladást jelez. Ki kéne vizsgáltatni az okát. Mert lehet hogy van egy újabb probléma, vagy a régi még nem múlt el nyomok nélkül.
Egyébként, hogy nyugodt légy: az igazi gondok 60-70 fölött kezdõdnek, és pici eltérés terhesen valóban belefér ok nélkül is.
Ez terhesen sem normális, de szinte biztos, hogy a felfázás okozta, nyugodt lehetsz. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Most gondolok utána..hogy terhességem legelején volt egy erõs felfázásom, ami miatt aztán még egy kenetvétel volt szükséges..de akkorra már normalizálódott így az az eredmény jó lett...Ekkortájt volt a vérvétel..lehet még azt a gyulladást látni az eredményen?? Erre is gondoltam.
A kérdező hozzászólása: SZiasztok! Voltam ma védõnõnél és azt mondta minden terhes nõne magasabb 80ig tényleg jó ez az eredmény..

Ez normális az elsö alkalom után?

Tegnap volt az elsö alkalom és egy pàr oràval utàna nagyon fàjt a hasam, egy kicsit véreztem de nem volt vészes viszont utàna egyre erösebb lett a vérzés és még mindig tart normàlisan jövöhéten kellene megjönnie Lehet hogy csak koràbban jött meg vagy ez normàlis? elöre is köszönöm a normàlis vàlaszokat!

Legjobb válasz: csak az aktus miatt van és teljesen normális. Akár 2-3-4 napig is eltarthat de ritka hogy 1-2 napnál tovább tartson. Eleve sokan egyáltalán nem is véreznek pl én sem vérzetem.

csak az aktus miatt van és teljesen normális. Akár 2-3-4 napig is eltarthat de ritka hogy 1-2 napnál tovább tartson. Eleve sokan egyáltalán nem is véreznek pl én sem vérzetem.
ORVOS!!!!
Fiudnak valami iszonyatos nagy farka lehetett, keress masik partnert, mert legkozelebb szetszaggat.
Mért kéne erre rögtön orvos??? Vagy neked még kellems is volt az elsõ? avgy fiú vagy? Én modnjuk tényleg elmentem orvoshoz, de sokkal komolyabb gondom volt, (bedagadt a hüvelyem, alig birtam ülni) még arra is azt modnta hogy gyakori és higgyem el el fog mulni pár nap alatt. normális reakció mivel én tampont sem tudta elötte feltenni olyan szûk volt. Ja és a szûzhártyám sem szakadt át, pedig jó félig betette az akori barátom.
A kérdező hozzászólása: aki nem tud értelmes vàlaszt irni az legyen szives màst untatni a hülyeségeivel mert ez nem segit! köszönöm a màsodik vàlaszolonak:)
A kérdező hozzászólása: és az 5ik nek

Az normális, hogy első epilálásnál nagyon sok szőrszál ott marad?

Legjobb válasz: Nem normális, bár tudni kéne milyen epilálási módszerrel csináltad

Nem normális, bár tudni kéne milyen epilálási módszerrel csináltad

Körülbelül hányéves korban normális az első menstruáció?

Én 13 éves múltam, még mindig nem jött meg....

Legjobb válasz: 11-16 évesen még bõven normális.

11-16 évesen még bõven normális.
Igen, 11-16 között bármikor. Nekem anno pont 16 évesen jött meg, én voltam a középiskolai osztályomban az "utolsó" fejletlenke :)
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam :) de mér kb 1-2 éva van fehér-folyásom ez jelentheti azt hogy hamarosan megjön?
16 éves korodig ne aggódj!
nekem 9 és fél évesen jött meg :S mindenkinek változó de igen 11 12 éves korban normális :) ))

Mi normális az első együttlétnél?

Az egyik barátn?m mesélte, h mikor el?ször volt fiúval, (mivel tapasztalatlan volt)ezt a fiú kihasználta, és minden olyan dolgot elhitetett, és meg csináltatott vele, ami szerintem nem normális. Én még az els? el?tt vagyok, és félek, nehogy velem is ez történjen. Mi az ami normális els?re? Amit nekem kellene tennem, h az a másiknak jó legyen, és ne is mondhassa azt: Úristen...jó h tapasztalatlan, de ennyire?!

Legjobb válasz: Elõvesz, betesz, kivesz. Ez a normális. Ja! Meg egy kis elõjáték. A többi kamu!

Elõvesz, betesz, kivesz. Ez a normális. Ja! Meg egy kis elõjáték. A többi kamu!
A kérdező hozzászólása: hát ez szupi
Az a normális, amit mind a ketten akartok.
19:41-nek van igaza meg persze az elsõ se mond hülyeséget:D:D iazából még tapasztalatlanok vagytok(nemmintha én nagy veterán lennék...) de szerintem a tapasztalatlanságban a jó hogy egy csomó újjat lehet kipróbállni és ha nem csak a hagyományos szexet próbálgatjátok hanem popsiszexet is meg minden iylet akkor hajrá:D:D nincsenek határok:D:D de ha nem élvezed akkor nem kell csinállni uh nem kell félni:D:D és mondtad hogy ezt ne mondja de ha szeret minden renden lessz mert megeggyezésre fogtok jutni:D:D

Az normális, hogy első tali előtt (netről ismerem) nem tudom, hogy akarok-e valamit a lánytól? 17/f

Mert volt régebben egy másik lány, akinél az volt, hogy úgy mentem oda, hogy szeretnék vele összejönni. Utána se változott, csak nem jött össze.

Legjobb válasz: nem normális

nem normális
nem kell rögtön összejönni valakivel, akivel megismerkedsz a neten... Én is voltam már így, sõt 3 randink is volt, és a végén közös megegyezéssel váltunk el... Legalább jókat beszélgettünk... :)
A kérdező hozzászólása: és honnan tudom, hogy összeakarok-e jönni vele? még nem volt kapcsolatom ami egy bulinál tovább tartott volna azért vagyok bizonytalan.
Teljesen normális 17 évesen. Nem kell kapkodni. Csak lazán az elején, majd késõbbvagy lesz valami, vagy nem , nem kell mindjárt komolyra venni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!