Találatok a következő kifejezésre: Az normális, az (11169 db)

Az normális ha csak tusolok semmi mást 1 hete a ruhám neonos színűket citromsárga csak 1 póló 1 pulcsi 1 cipőfűző egy naci és egy boxer amit haggyunk. KI LEHET GOMBOLNI (lent) ez normális?

férfias parfüm, hónalj izzadás feketedik a szőröm ami egy hete még pelyhes volt,a szürke-fehér-fekete színre pártoltam, szerelmes fimeket nézek, egy lányra fordítom minden figyelmem ha unatkozok, próbálok kedvet szerezni neki. a kamaszodás jele?

Legjobb válasz: Nem normális hogy ilyenek kérdezek, de csak 11 vagyok. és ez fura viselkedés számomra. vonzódok a csajokhoz fõleg 1-hez

A kérdező hozzászólása: Nem normális hogy ilyenek kérdezek, de csak 11 vagyok. és ez fura viselkedés számomra. vonzódok a csajokhoz fõleg 1-hez
Valaki lefordítaná a fõ kérdést?
kedvet szerezni neki ?? koherò vagy ?
Én nem értem eztet a kérdést mostan.

Ha a baba szoptatás után 1, 5 órát alszik és utána felsír hogy éhes az normális az ilyen korban? ( 2 hetes)

de ez neki a babának nem tesz kárt???

Legjobb válasz: Nem egészen értem, mire gondolsz, hogy mi tenne kárt a piciben. Ilyenkor még nincs rendszerük, és a kis pocija is csikarhat, vagy épp eszébe jut, hogy nem a jó meleg pociban van... Ha nem nyugszik meg egy kis dajkálásra, nyugodtan szoptasd meg. Érezze, hogy ott vagy. Azért 5-7 naponta mérd, hogy megfelelõen gyarapszik-e a súlya.

Nem egészen értem, mire gondolsz, hogy mi tenne kárt a piciben. Ilyenkor még nincs rendszerük, és a kis pocija is csikarhat, vagy épp eszébe jut, hogy nem a jó meleg pociban van... Ha nem nyugszik meg egy kis dajkálásra, nyugodtan szoptasd meg. Érezze, hogy ott vagy. Azért 5-7 naponta mérd, hogy megfelelõen gyarapszik-e a súlya.
Normális:) , és nem teszel kárt ha cicire teszed, sõt:) ! Az õ gyomra még nagyon picike, az anyatej gyorsan és könnyen emésztõdik, szóval meg is éhezhet egy ilyen picike baba, e mellett neki szomjoltó is a tejed. Ezeken túl pedig neki a szopizás nem csak evés, ivás, hanem megnyugtató testközelség, biztonság:) .
nem is biztos, hogy éhes.persze nem kizárt, de nem biztos, hogy teleette magát, alszik és aztán ha felébred éhes.
Teljesen normális, de ha teheted, akkor hetente mérjed, hogy meg van-e a normális súlygyarapodás, mert Én pl úgy jártam, hogy cicizett eleget, sõt többször is mellre tettem, le is szívta a kívánt mennyiséget, de túl vizes volt a tejem és nem gyarapodott rendesen. Ez kiderül, ha mérlegelsz, de ne etetés elõtt és után, mert az csak felidegesít, hanem hetente egyszer ugyanabban az idõpontban mondjuk fürdés elõtt és etetés elõtt pucéran. Akkor látod, hogy a heti 15-20 dkg nõvekedése meg van-e a babának, ha igen akkor csak többet akar cicin lenni és ezért csinálja, ha pedig nincs meg akkor doktornéninek mondod és javasol tápszer pótlást persze ezt csak akkor ha tényleg szükséges

Az normális az agámámnál?

Jön le a b?r az állán, ez normális vagy az agámák is vedlenek úgy mint a gekkók?

Legjobb válasz: Az agámák darabokban vedlik le a bõrüket de ha naon nem jön le spriccelj rá langyos vizet.

Az agámák darabokban vedlik le a bõrüket de ha naon nem jön le spriccelj rá langyos vizet.
A kérdező hozzászólása: Ezt észrevettem ezért ilyettem meg azthittem egybe jön le, köszönöm!
Normális. Nekem viziagámám volt, az is hámlott. Volt mikor a nyakán, volt mikor a lábán, mindig máshol, így részletekben.
A kérdező hozzászólása: Okés, csak azért ijedtem meg mert darabokba hámlik, és nem egybe(mint a gekkómnál)köszönöm!


Lányom most 6 hónapos az normális azt vettem észre, hogy rázza a fejét elég sokat kb.1hete? :

Legjobb válasz: Mennyire sokat? É shogyan rázza? AZ én kislányom kb. 7 hónaposan kezdte ezt. AZóta megfigyeltem, hogy ezt akkor csinálja, amikor álmos már nagyon.

Mennyire sokat? É shogyan rázza? AZ én kislányom kb. 7 hónaposan kezdte ezt. AZóta megfigyeltem, hogy ezt akkor csinálja, amikor álmos már nagyon.
nekem is a fiam kb akkor kezdte rázni a fejét.mint amikor nemet mutat az ember , úgy rázta.mondtam is a dokinéninknek, és azt mondta, hogy normális dolog.most jött rá, hogy tud "játszani a fejével".szinte minden nap csinálja a fiam.olyan édes, mikor mutatja, hogy nem. 8 hós /S/
A kérdező hozzászólása: Hát végülis nem olyan sürün.Ugy rázza mintha ugye azt akarná mondani, hogy nem.Csak olyan ijesztö amugy én is arra gondoltam, hogy lehet azért , mert álmos nagyon.
Szia. Az én Babám is csinálta, csinálja. Kb. 8 hónaposan kezdte, én nagyon megijedtem, mert igen bizarr látvány volt. A védõnõ megnézte és megnyugtatott, hogy örömét leli ebbe a fajta mozgásba is, felfedezi, hogy ezt is tudja már csinálni és csak játszik. Az elején elég sokat csinálta, ma már csak akkor ha bohóckodik :) :) :) , pl. mikor áll és mondjuk neki, hogy tánci-tánci rögtön elkezdi a "fejriszát" :) szép napot nektek.
A kérdező hozzászólása: Akkor nem kell aggodni!?
Szia! Nem kell aggodni, csak probalgatja miket tud csinalni, söt... a kisfiam pl allandoan odament minden szekrenyhez es falhoz rendszeresen es azon kopogtatta a fejet :( Probalgatta, hogy mindenhol faj-e ha beüti. Aztan egy-ket honap mulva mar mast probalgatott. Azt kell csak megfigyelni hogy direkt csinalja-e vagy önkentelen a mozgas, mert ha az utobbi akkor az mar gaz. Ugyhogy nyugi, majd elhagyja.
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszokat

Az normális-e hogy amikor olvasok (nem is bírom végig olvasni) híreket és nemierőszakról van szó (hogy ezt, meg azt bántalmazták) akkor, szabályosan hányingerem támad, olyan rossz érzés támad a világgal szemben, hogy még az életkedvem is elmegy?

Néha úgy érzem hogy az ilyet megkéne keresni és megölni (de el?tt szenvedjen sokat, mert a halál csak megváltás lenne neki), de tudom azt is hogy ezzel az áldozatnak már nem fogja törölni a múltját és nem lesz jobb neki. néha úgy érzem hogy ezt kivégzéssel kéne kordában tartani. De olyan undorító az igazásszolgáltatás hogy néhány év börtönnel beéri, s után várhatóan megint elengedik az ilyen egyéneket.

Legjobb válasz: igazad van és látszik, h.nagyon empatikus vagy,ez nem baj!!!sajnos nem tudni,mikor jön el az az idõ, amikor az igazságszolgáltatás 100%an fog mûködni.

igazad van és látszik, h.nagyon empatikus vagy, ez nem baj!!!sajnos nem tudni, mikor jön el az az idõ, amikor az igazságszolgáltatás 100%an fog mûködni.
én is undorodom a nemi erõszaktól és az incesztustól és én is legszívesebben kínhalállal végezném ki az ilyen embereket!!!!
Gondolom azért vagy ilyen, mert ilyen a természeted. Vannak ilyen emberek. Én is nagyon át tudom érezni az ilyesmit, pedig sose kerültem ilyen helyzetbe. Ha mindenki így gondolkozna, így bele tudná magát képzelni a másik fél helyzetébe, akkor valószínûleg semmiféle erõszak nem lenne.
szerintem normális, sõt, mindenkinek igy kéne hozzáállni a dologhoz.
Szvsz nagyon egyoldalúan nézitek ezt a dolgot... Van ilyen pszichés betegség is, hogy valaki úgy születik, hogy így elégíti ki vágyait, vagy neveltetésébõl adódóan ilyen õ nem tehet róla... Persze most nem akarok az Õ oldalukra állni, mert aki a börtönben is azt vallja, hogy nem bánta meg és a pszichológusok is megerõsítik akkor tényleg azt érdemli, amit leírtatok, de ha õ is egy "áldozat", akkor talán nem kellene ilyen súlyos dolgokat elkövetni ellene. Ezek a pszichés betegségek és gyógyíthatók, akkor mi értelme lenne elvenni egy életet? Én legalábbis így látom a helyzetet, lehet lepontozni, de elméletileg azért mert különbözõ véleményen vagyunk még nekem is jogom van ezt gondolni errõl a dologról.
A kérdező hozzászólása: hát "igazságszolgáltatás 100%an fog muködni" ez soha nem fog megtörténi amíg világ a világ. de ha valakirol egyértelmuen bizonyítható hogy ölt, eroszakolt azt miért engedik tovább élni/tevékenykedni, legalább 5ujját levágnám és akkor örökre emlékezne hogy mit tett. vagy az arcat szétkaszabolnám, hogy tudjuk mit tett. így felismerheto lenne az utcán, bár így kirekesztjük a társadalomba való visszailleszkedésbol, de miért kéne egy ilyen ember visszaengedni(annyira naivak a törvényalkotok is)? na mindegy nem én fogom megváltani a világot, csak már kikivánkozott.
A kérdező hozzászólása: "de ha õ is egy "áldozat" " igen a dolgok ott kezdõdnek összetetté válni, hogy ki milyen körülmények, társdalami helyzetben nõnek fel. apa-anya tette-e rosszá a gyereket? tényleg-e az adott személy maga döntése-e vagy ezt nevelték bele? de azért azt ne felejtsük el hogy kinek a teste, keze teszi a a dolgokat. az is olyan szánalmas hogy "pszichés betegség"el rendelkezõ embert haza engednek felügyelet mellet, mert hogy már félig-meddig meggyógyult, majd másnap estére megkésel egy véletlenül kiválaszott embert, fiatalt az utcán és belehal??. a szülei hogy emésztik ezt meg? lehet hogy pont ettõl válnak gyilkossá a szülõk? sajnos igaz az állítás, hogy az erõszak erõszakot szül.
Na és aki megvádol valakit, hogy megerõszakolta, azzal mit csinálnál? Már nem egyszer történt ilyen eset.

Ez normális? Ha van egy barátod és szeretkeztek akkor az normális ha kinyal? Mármint nem olyan perverzség vagy valami? Tök normális? Annyira megszokott mint a csók? Vagy ritka ha kinyalják a nőt?

Legjobb válasz: Szerintem ma már tök normális. Megcsókoljátok egymás száját, egymás nyakát, fülét stb.. ha ezeket normálisnak érzed, akkor a nemiszervekre adott csókot miért nem? Nem ritka dolog ez, bár igaz hogy le kell küzdened a gátlásaidat ahhoz, hogy élvezni tudd, de utána már nagyon jó érzés. :)

Szerintem ma már tök normális. Megcsókoljátok egymás száját, egymás nyakát, fülét stb.. ha ezeket normálisnak érzed, akkor a nemiszervekre adott csókot miért nem? Nem ritka dolog ez, bár igaz hogy le kell küzdened a gátlásaidat ahhoz, hogy élvezni tudd, de utána már nagyon jó érzés. :)
Még a kérdés is meglepett. :) Teljesen normális, szinte mindenki csinálja. Jó a lányoknak, és a fiúk szívesen teszik! Nyugodtan élvezd.
Tök alap és egészséges perverzió! A párok 98%-a csinálja hidd el!! 28F
Teljesen normális. Fõleg, hogy sok lány kezdetben csak így tud elmenni.
én szeretem nagyon csinálni, meg a lányok is szeretik, meg jó nagyokat élveznek és ez nekem tetszik. szerintem ez teljesen normális. 22f
Nem épp olyan normális mint a csók. De a legtöbb fiú szívesen csinálja, és ha már szeretkeztek, akkor lépj túl a gátlásokon, próbáld ki. Jó érzés. 18L
Barátnõm is imádja, és én is élvezem, hogy csinálhatom neki. Fõleg, hogy ki is tudom elégíteni.:)
A kérdező hozzászólása: Nem tudtam hogy a mai világba már ennyire megszokott :O :) Köszi a válaszokat! ^^
egyáltalán nem, legalábbis én természetesnek veszem mikor csinálom barátnõmnek (és szeretem is :D ) 20F
Szerintem alap. Én legalábbis annak tekintem az orális részét is. 20/F
Hú te hol élsz? Még csajban hallottam is, aki nem vágyik szopásra. De normális fiu aki nem szeret nyalni???? :D Jó biztos akad, csak kifeküdtem a kérdéseden. :D Igen annyira megszokott, ha engem kérdezel néha jobb is mint a csók.:D
Ó az teljesen normális, nem mellesleg pedig az egyik legjobb dolog.

Tápszeres kisbabának milyen a széklete? Napi 1x az normális?

3hónapos a kisfiam tápszerezem,napi 1x van széklete.Minden reggel elvégzi a dolgát,a széklete színe sötét zöld nem darabos,nem híg,a védönö szerint ez normális!Nincs tényleg vele gond?Kicsit hasfájos ezért Espuvizán cseppet kap!

Legjobb válasz: tápszeres babánál normális.nincs semmi baj. az en fiam is 3 hónapos és anyatejes és 3 napig nem volt széklete,és az normális,5 nap kimaradás anyatejeseknél normális szerintem tápszeresnél is normális,mert ez csak annyit jelent hogy annyit eszik amennyit a szervezete megemészt.nyugi nincs baj.

tápszeres babánál normális.nincs semmi baj. az en fiam is 3 hónapos és anyatejes és 3 napig nem volt széklete, és az normális, 5 nap kimaradás anyatejeseknél normális szerintem tápszeresnél is normális, mert ez csak annyit jelent hogy annyit eszik amennyit a szervezete megemészt.nyugi nincs baj.
A mi babánk is tápszeres, neki is eddig napi egyszer volt széklete, bár az utóbbi egy hétben elõfordult, hogy kétnaponta volt. Mindig sóskazöld színû és kb. olyan állagú is. :-)

Én csak leírnám mi a helyzet, kíváncsi lennék a véleményekre. Az normálisnak számít egy 10 éves kapcsolatnál, hogy a nő elvégzi a házimunkát, főz, mos, takarít, teljesít az ágyban minden nap, ez normális?

csak unszolásra maszírozza meg nagy nehezen?????

Legjobb válasz: Most erre ennyi infóval nem nagyon lehet érdemleges választ adni..... A nõ,és a férfi is dolgozik? Ha igen,akkor nem,nem normális,mert egyedül te szakasz meg.... Ha viszont te otthon vagy,más dolgod sincs,akkor igen,normális! A masszírozás is az,nekem is unszolnom kell a párom,de ez nem akkora gond nálunk,mert a végén mindig megmasszíroz :) Most mire is lennél kíváncsi?

Most erre ennyi infóval nem nagyon lehet érdemleges választ adni..... A nõ, és a férfi is dolgozik? Ha igen, akkor nem, nem normális, mert egyedül te szakasz meg.... Ha viszont te otthon vagy, más dolgod sincs, akkor igen, normális! A masszírozás is az, nekem is unszolnom kell a párom, de ez nem akkora gond nálunk, mert a végén mindig megmasszíroz :) Most mire is lennél kíváncsi?
Es te 10 év után kezdesz el ezeken gondolkozni, hogy jol van ez így. Szerintem ez a nem normális
Normális. Mit masszíroz meg és ki?
Így már értem. Hát sajnos a férjnek már természetes minden, kicsit próbáld belevonni az otthoni munkába. Vagy egyszerûen te se tégy neki olyan szivessséget, amit õ szeretne. Mi mindig komprumisszumot kötünk (ugyan ez a helyzet nálunk is). Ha meccset szeretne nézni este akkor 10 perc masszírozás jár nekem, így mindenki jól jár.
ma 21:35 De masszíroztatni annál jobban szeretik magukat! Masszírozza meg a fene az ilyet, vagy kölcsönös masszás, vagy semmilyen! :)
Soha nem kértem, hogy masszírozzon meg és én sem masszírozom õt! Pedig már 30 éve élünk együtt.
Gondolom, hogy a párod, meg egész nap dolgozik és pénzt keres. Na bumm, nem masszíroz meg. De ahogyan írod, viszont minden este megdönget. Hát belülrõl masszíroz! :)
Csak nekem szúrja a szemem az a kérdésben, hogy "teljesít az ágyban"? :o Miért, a nõnek nem jó a szex? Állandóan ezt a hozzáállást látom, hogy a szexet úgy állítják be - fõleg a nõk -, mint egy kötelezõ dolgot, ami csak a pasinak jó, és le lehet vele rázni egy idõre a másik felet a nyugalom érdekében. Ha így állna hozzám a másik fél szex terén, nekem sem lenne kedvem masszírozgatni...
Igen, "normális". Látod, hogy Többünknek meggyûlik ezzel a "baja".:) De tökéletesen meg tudlak érteni. Szerintem is az lenne a normális, ha ilyet még kérés nélkül is kapnánk néha. :) Szép álom mi!?:) Nekem is rosszul esik, ha nincs ilyenhez kedve de az is ha unszolni kell, mert tudom, hogy fordított esetben pattannék.:) Kedves Utolsó! Nekem nem szúrja. Nyilván azért írta le ezt az infót, hogy nehogy támadják olyan dolgokkal, hogy talán több törõdést kéne adnia és akkor megmasszírozná, vagy ilyesmi. Nekem legalábbis egyáltalán nem úgy jött le az a mondata, mint írod. 6-osnak meg nemtudom mi baja azzal, hogy a Kérdezõ kíváncsi volt máshol mi a helyzet ilyen téren, tök mindegy, hogy mikor merült fel ez a kérdés.:) Többiek meg akik a házimunkába próbálnak belekötni!:) Nem errõl szólt a kérdés.:) Nemtudom kinek mi köze ehhez.:) Kérdezõ! A lényeg, hogy együtt érzek és megértelek.:)
15-ös vagyok. A "teljesít" szóval van a bajom, meg azzal, hogy a ház körüli teendõi közt említi meg. :( Nem támadni akarom persze a kérdezõt, hanem inkább szomorúnak érzem, hogy neki széttennie a lábát egy feladat a sok közül. A helyében én nem masszírozást követelnék, hanem jó együttléteket, elõjátékot, az az igazi kényeztetés, amivel mindketten jól járnának.
Dolgozik is? Önmagában nekem már az sem normális, hogy egy személyre a nõre hárítanak minden házimunkát, utána meg még szexmasszázst és még ki tudja mit is kötelezõ teljesíteni. Itt a kötelezõ dolgokat nem értem. Úgy kell élni, hogy mindkét fél örömét lelje benne. Úgy tûnik a konyhatündére feleségnek elege van ebbõl a szerepbõl.
Ez az egyetlen bûne a pasidnak, hogy nem maszíroz meg? Pedig ez nem tûnik nagy igénynek.
Keressetek egy készségesebb masszõrt!
Nem normális. Miért az egyik végez minden házimunkát?
Hàt hozd fel neki, hogy törõdésre vágysz, kölcsönös odafigyelésre!
Nem minden férfi szeret masszirozni, nekem is rimánkodnom kell.:)
A kérdező hozzászólása: a nõ elvégez minden házimunkát és megkéri este mondjuk a férjét hogy masszírozza meg, õ pedíg alíg akarja ezt megtenni
A kérdező hozzászólása: 10 éves kapcsolatról házastársi kapcsolatról van szó, egymást megmaszírozni
15: De, szúrja. Ugyanezt gondolom.

Az normális hogy 16 évesen fejvesztve keresem azt a lányt akivel egy normális párkapcsolatot lehet kiépíteni?

Már régóta nem volt senkim. És ez nagyon zavar. Inkább csak hiányzik valaki. Akiknél próbálkozok valahogy sose jön össze. Mi a teendő ilyenkor? Rosszul csinálok valamit?Segítsetek!

Legjobb válasz: az nem normális hogy igy gondolkodsz 16 évesen. Miröl késtél le? Semmirõl Csak nyugodj meg, végy egy nagy levegõt és normális pulzussal és vérnyomással éld az életed és elöbb utobb lesz barátnöd... "már régóta nem volt senkim" pff 16 évesen az volt csak régen hogy megszülettél... :)

az nem normális hogy igy gondolkodsz 16 évesen. Miröl késtél le? Semmirõl Csak nyugodj meg, végy egy nagy levegõt és normális pulzussal és vérnyomással éld az életed és elöbb utobb lesz barátnöd... "már régóta nem volt senkim" pff 16 évesen az volt csak régen hogy megszülettél... :)
annak idején még én is így voltam...
A kérdező hozzászólása: :) #2 remélem igazad van és végül is igazad van abban hogy még van idõm... csak olyan hiányérzetem van....
dugni akarsz mond ki nyiltan :) De erre is ráérsz még. 17 évesen tapasztaltabbleszel mitn 16 évesen 18 évesen tapasztaltabb mint 17 évesen és igy tovább. Ne akarj egy lenni a sokbol mert akkro sosem találod meg az igazit. Ha most ellövöd a patronaidat akkro rövidtávon talán sok nõd lehet de 10 év mulva elterjed hogy falod a nõket és egy értelmes lány sem áll majd szóba veled. Mérlegelj hisz nincs arany középút bármennyire is szeretnék ezt mi pasik. :)
A kérdező hozzászólása: ép ez az hogy nem csak dugni akarok :D
Ezzel én is így vagyok, csak pont fordítva... 15l

Szerintetek normális az hogy a párotok azt mondja hogy válasszatok hogy ő kell, vagy a tetoválás?

Legjobb válasz: Normálisnak normális, de akkor az is normális lesz, ha én meg a tetoválást választom. :) Mondjuk nekem se tetszene a tetkó a páromon, de akkor sem állítanám ilyen döntés elé, amivel szinte "zsarolnám". Azért mégiscsak szabad ember, az õ teste, az õ döntése.

Normálisnak normális, de akkor az is normális lesz, ha én meg a tetoválást választom. :) Mondjuk nekem se tetszene a tetkó a páromon, de akkor sem állítanám ilyen döntés elé, amivel szinte "zsarolnám". Azért mégiscsak szabad ember, az õ teste, az õ döntése.
nekem az egyik volt pasim azt mondta, válasszak a nyelvpc vagy õ... a piercinget választottam.
Szerintem meg nagyon is büszke lehet magára a 9.04-es, mert nem adta fel magát senki kedvéért. Nyilvánvalóan megcsináltatnám a tetkót, ha arra vágyom. A páromat nem hagynám el, ha meg õ igen, akkor jobb is...normális ember nem zsarol ilyennel... 23N
Igen. 39F
09:04: Én erre nem lennék büszke.
Igen, abszolút. 21/L
Hát ha mondjuk lány vagy és egy ocsmány hatalmas fél testet befedõ tetkót akarsz akkor természetes...de ha mondjuk egy olyat amit bármikor el tudsz takarni vagy nem feltûnõ helyen van és ízléses, pici, akkor lehet nem kéne túlreagálni.
Attól függ. Valami bazi nagy, ocsmány, nonfiguratív "izét" akarsz magadra varratni, az nem éppen a legvonzóbb dolog. Viszont ha olyan tetkót akarsz, aminek van jelentése, ami valamiért fontos neked (egy emlék valakihez, elhunyt hozzátartozóhoz, mert ugye vannak ilyenek is) akkor toljad neki, ebbe ne szóljon bele.
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm szépen a válaszokat!Én is úgy gondolom hogy az én testem és és ne szóljon bele senki hogy mit csinálok vele, és amint látom nem csak én gondolom így! :) köszönöm!
Én úgy gondolom, hogy neked kell eldöntened, hogy normális-e. A párom egy kígyót szeretett volna venni mindenáron és már járta is a kisállat kereskedéseket a megfelelõ után kutatva, amikor nekem elárulta mire készülök. Mivel én egyenesen hiszti rohamot kapok az ilyen állatoktól (kígyó, gyík, béka, pók stb) ezért közöltem vele, hogy jó legyen, de akkor én többet nem megyek hozzá, amíg az a kígyó ott van. Ha ezt nézem gyakorlatilag ezzel is választás elé állítottam. Engem választott, illetve továbbra is alkudozik, igyekszünk megtalálni a közös nevezõt, ami mindkettõnknek jó. Valahol természetesnek tartom a reakcióját és azt is természetesnek tartanám, hogy az ígéret után tényleg el is hagy, ha megcsináltatod a tetoválást, hiszen tudtad mit vállalsz, de neked kell eldönteni, hogy mennyire közölte ezt veled normálisan. A szóhasználaton nem akadnék fenn.
Nem normális.
Egyáltalán nem normális! Ha a pasi szeret, akkor nem hagy el egy tetoválás miatt, de fõleg nem zsarol ilyennel. Én simán megcsináltatnám, ha meg a pasinak nem tetszik, akkor menjen. Önálló nõ vagy, jogod van ahhoz a k.va tetkóhoz! Ahogy magamat ismerném, én csak azért is megcsináltatnám. 21/N


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!