Találatok a következő kifejezésre: Az normális, alig van vérzésem (6 db)

Az normális ha a menstruáció első 3 napján alig van vérzés és utána van több?

Eddig mindig normálisan megjött. Az elején több volt aztán már alig-alig. Most lesz, hogy éve menstruálok. Késik vagy hamarabb jön mindig 1-2 nappal, de ez már egyre ritkább. Csak most olyan van, hogy az els? 3.napban, szinte alig van, utána a maradék 2-ben eléggé sok, aztán még 2 napig szinte semmi és vége. Csak velem fordul ez el?? =( 16/L

Legjobb válasz: Kinek milyen, nem hinném, hogy ez gond. Pl. ha lassabban válik le a nyálkahártya, lehet alig vérzel az elején, aztán mikor teljesen levált, akkor indul be.

Kinek milyen, nem hinném, hogy ez gond. Pl. ha lassabban válik le a nyálkahártya, lehet alig vérzel az elején, aztán mikor teljesen levált, akkor indul be.
Nekem sem egyenletes a vérzés, hasonló mint neked, pedig én gyógyszert is szedek. Kérdeztem egyszer errõl a nõgyógyászt, õ azt mondta, hogy ez normális, akkor lehet gond, ha összességében sokkal erõsebb vagy sokkal gyengébb a vérzés a szokottnál. Én is megijedtem elõször, mert a legtöbb helyen azt írják a menzeszrõl, hogy az elsõ napokban erõsebb és egyre gyengül. Mindenkinél más, ne aggódj:)
Az, hogy hamarabb, vagy késõbb jön meg, sok dolog befolyásolhatja, akár az is, hogy egy stresszesebb idõszakon mész át. Elõzõ voltam.

Az normális, ha alig van vérzésem?

Megjött a menstruációm, de alig jön valami vér, egyáltalán nem ilyen szokott lenni. Nagyon görcsöltem az els? napon, ilyen el? szokott fordulni gyakran. Terhes nem vagyok, mert két teszt is negatív lett. Lehet ez normális? Egy-két napot késett is, de ilyen is van néha.

Legjobb válasz: ez nagyon sokmindendentõl lehet. lehet, hogy volt egy erõsebb felfázásod, akkor szoktam én is jobban görcsölni. de az is lehet, hogy a stressz, nem történt veled valami mostanában?mióta menstruálsz? hány éves vagy?

ez nagyon sokmindendentõl lehet. lehet, hogy volt egy erõsebb felfázásod, akkor szoktam én is jobban görcsölni. de az is lehet, hogy a stressz, nem történt veled valami mostanában?mióta menstruálsz? hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 24 éves vagyok, de nem fáztam fel. Az igaz hogy vizsgaidõszak van, és sokat stresszelek. De ez korábban is így volt.
Valószínûleg vérszegény vagy. Fehér a bõröd? Mert akkor menj el orvoshoz nem vicc az iesmi, jobb ha orvoshoz fordulsz vele, nehogy nagyobb bajod legyen belõle. A vérszegénység tünetei: sápadt, fehér bõr, energiahiány, rosszullétek, szédülés...Ezekre van tabletta, ami csokiízû...egész finom, nem is drága. :D Sok szerencsét :)

Normális az, hogy szinte nem is fáj a hasam és vérzésem is alig van? Missed ab befejezésem volt kedden.

Aznap délután még véreztem, de akkor sem volt nagyon "durva", aztán tegnap már csak kicsit, ma meg kb. egy 5 forintosnyi volt a betéten. Tudom, gusztustalan, bocsi, hogy ilyeneket írok. Hasfájás is szinte semmi, most este picit éreztem, de ennyi. Ez nem baj, ugye? M?tét után a férjem beszélt az orvossal, azt mondta, hogy minden oké... Már amennyire egy ilyen helyzetben "oké" lehet...:(((((

Legjobb válasz: Szia, sajnos nekem is volt ilyen mûtétem. Ha nem fáj és nem vérzel azt jelenti, hogy minden rendben van, a mûtét nagyon jól sikerült. Megerõltetned nem szabad magad, és a házasélettel is várjátok ki a 3 hetet. A következõ terhességgel pedig csak 3 hónap után próbálkozzatok, hogy a méhed teljesen rendbe jöjjön. Lelkileg is nehéz lesz az elkövetkezõ pár hét, nagy segítség ha a párod melletted van, most nagy szükséged lesz rá. Fel a fejjel, a következõ sikerülni fog.

Szia, sajnos nekem is volt ilyen mûtétem. Ha nem fáj és nem vérzel azt jelenti, hogy minden rendben van, a mûtét nagyon jól sikerült. Megerõltetned nem szabad magad, és a házasélettel is várjátok ki a 3 hetet. A következõ terhességgel pedig csak 3 hónap után próbálkozzatok, hogy a méhed teljesen rendbe jöjjön. Lelkileg is nehéz lesz az elkövetkezõ pár hét, nagy segítség ha a párod melletted van, most nagy szükséged lesz rá. Fel a fejjel, a következõ sikerülni fog.
Nallam tavaly volt hasonlo a helyzet, 11 hetesen vesztettem el a babamat, mutet utan nekem is csak aznap volt par csepp verzesem, mar masnap semmi.Persze erolkodnom es emelnem nekem sem volt szabad, szexelni is a ferjemmel a 4 hetes kontroll utan szexeltunk csak, mior adoki is azt mondta h minden OK, nincs sebesedes es semmi mas...itthol miutan haza jottem antibiotikumot kellett szednem par napig es kiirt 1 borzasztoan budi es rossz izu szirupot arra az esetre ha vereznek...2x vettem be belolle 1 kiskanallal, mert 2 nap volt valami ki pottyozesem... ...ne aggodj, igazam van az elottem szolonak, h az a jo ha nem verzel... Nagyon sajnalom! Fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a bíztatást!
Áttöréses vérzés, mint pár kérdéssel lejjebb is volt ma már.

Az baj, ha valakinek nem múlik el császározás után 6 héttel a vérzése? Még csak a 4 hetem van, de most sok van máskor meg alig! Ez normális? Mikor lehetek együtt a párommal?

Legjobb válasz: A 6. hétig minden elõfordulhat, minden normális. Utána kell visszamenned dokihoz és ha úgy látja, hogy gond van akkor kezel. Majd õ mondja meg, hogy szeretkezhettek-e már. A 6. heti kontrollig semmiképpen sem.

A 6. hétig minden elõfordulhat, minden normális. Utána kell visszamenned dokihoz és ha úgy látja, hogy gond van akkor kezel. Majd õ mondja meg, hogy szeretkezhettek-e már. A 6. heti kontrollig semmiképpen sem.
Szia, nekem nagyon összevissza volt ez a gyermekágyi vérzés, kb. négy hétig normális volt, aztán mintha elmúlt volna, három napig semmi, gondoltam, de jó, ilyen hamar megúsztam, de negyedik nap elöntött a vér (pont a védõnõnél voltam a picivel, tõle kértem hamar nagy betétet...), dõlt belõlem, mintha be akarná pótolni a kimaradt három napot. És két napig szinte ömlött, majd három napig megint semmi, aztán újra elöntött és ez így ment kb. két-három hétig, nagyon rossz volt...a hat hetes vizsgálaton elmondtam (bár nyolc hetes vizsgálat volt, mert késõbb mentem vissza nõgyógyászhoz), a doki szerint ez belefért, egyéni, kinél hogy megy ez az egész.
Ja, bocs, elfelejtettem: mi kb. két hónap után kezdtünk el megint összebújni, hat hétig nem ajánlott, én megvártam a ha hetes kontroll eredményét.
A kérdező hozzászólása: Körülbelül most a vérzéssel én is így állok eddig alig volt most meg pótolja a napokat! :( Akkor ezt a 6 hetet mindenképpen megvárom!Remélem addigra már túl leszek rajta!Köszönöm a válaszokat.
Én császár után 6hétig véreztem aztán egy kicsit abba maradt majd 2hétre újra, de nem pánikoltam monda a doki semmi gond ezzel, mindenki máshogy tisztul.mikor lehetsz együtt..hát a gyermekágyi idõszakot érdemes kivárni-én mondjuk nem is bírtam volna együtt lenni vele egy dbig..

Meg vagyok ijedve ezért írok ide. Tegnap volt az abortuszom és nem tudom, mennyi lenne a normális vérzés? Nekem alig volt vmi! Ma egyáltalán semmi! Ez normális? Lehet, hogy van vmi problémám Légyszi, aki volt már hasonló helyzetben az kérem segítsen

A családvédelmis azt mondta anno,hogy legyen mindig bent betét mert bármikor vérezhetek....akár alvadt vér is lehet!

Legjobb válasz: Ez így van ahogyan mondták neked.Nálam utána jött is a menstruáció,és szedtem a tabit tovább...... Nem véreztem én sem sokat.

Ez így van ahogyan mondták neked.Nálam utána jött is a menstruáció, és szedtem a tabit tovább...... Nem véreztem én sem sokat.
Szia! Ez a vérzés normális. A csípés nekem is volt, de mint kiderült, a saját hüvelyváladékom okozta, ahogy folyt, és mivel fel volt sértve a hüvely a mûtét miatt, egy pár napig éreztem ezt! De ha nem múlna, akkor kérj valamit rá, lehet, hogy fertõzés vagy gomba!
En ugyan igy jartam, nem volt verzesem csak minimalis, es utana sem, majd egy honap mulva megjott, es akkor rendesen volt.A szaradashoz nem tudok hozza szolni, beszelj a dokiddal.
Nekem is ilyen kevés jött, de én a mûtét alatt sok vért vesztettem. Következõ hónapban nem is jött meg rendesen a mensim, csak barnáztam. A 2. hónapban volt rendes, de akkor meg nagyon jött. Akkor kezdtem el a tablettát, azóta minden rendben.
nekem azt mondta a dokim, hogy azoknál a nõknél, akik még nem szültek, az a megszokott, ha a beavatkozás után rendesen véreznek. Nekem ilyen nem volt, pedig nem szültem még. 2 napig véreztem, egy hete volt vetélésem, mikor kontrollba visszamentem a dokihoz. Azt mondta, hogy ha eddig nem véreztem, elképzelhetõ, hogy egy pár nap múlva beindul erõsebben. Utána uh-val megvizsgált, és azt mondta, hogy lehet, hogy megúszom. Utána sem véreztem. Viszont arra számíthatsz, hogy az elsõ menzid jóval erõsebb lesz, mint eddig bármelyik. Remélem segítettem, és kívánom, hogy a jövõben minden elképzeléseid szerint alakuljon.
Ez tök normális, mindenkinél más és más! De legközelebb a kimaradó betûket írd ki nyugodtan, nem kell rövidítéseket használnod... :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Nekem egyáltalán nem fájt utána semmim és most sem....Lenne még 1 kérdésem......A mûtét óta a hüvelyem körül iszonyatosan viszket(olyan mintha ki lenne száradva......)....és ha pisilek csíp! Ez mitõl lehet?????
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek.....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!