Találatok a következő kifejezésre: Az normális, alig van (83 db)

22 hetes terhes vagyok. A kisfiunk januar elsejen mozdult meg eloszor. De sokszor elofordul h nem erzem ot. Az normalis ha vannak olyan napok, hogy szinte alig erzem?

Elso terhessegem, ugyhogy nem tudom mi a normalis. Olvastam errol, de jobb szeretnem meghallgatni tapasztalt anyucik velemenyet is.

Legjobb válasz: igen normàlis,èn 19 hetes vagyok ès nekem is elsö babàm ès van,hogy alig èrzem egy nap.

igen normàlis, èn 19 hetes vagyok ès nekem is elsö babàm ès van, hogy alig èrzem egy nap.
Èn ùgy tudom hogy 23-24 hèttõl kell napinszinten èrezni...de pl anyukàm mindig azt mondja ha most születnèk a fràsz kerülgetnè, èn nem rúgtammeg soha 2 naponta megsimogattam hogy megvagyok mèg ès ennyi...akkoriban uh sem volt.
Szerintem normális, bár nekem a doki azt mondta, hogy 22 hetesen már legalább napi 1x érezni kell. Ettõl függetlenül volt úgy, h elmentem a védõnõhöz , h nézzen szívhangot, mert egyszerûen semmit sem éreztem, kiderült, h vszínûleg a gerincét feszíti a hasamnak és hátrafelé rugdos, mert a szívhang rendben volt teljesen.
A kérdező hozzászólása: Most mar mintha naprol napra kicsit tobbszor, erosebben rugna... Nem tudom... De pont tegnap vettem eszre, h ha valami fincsit eszem, annak nagyon tud orulni. Biztos apja fajta, o is olyan boldog ha eszik. Foleg ha valamelyik kedvencet keszitem... :-D kedden vagy csutortokon megyek dokihoz. Remelem minden rendben! Koszi a valaszokat!

Azt veszem észre, hogy 20 éves létemre nem bírom élvezni az életet, alig vannak barátaim és folyamatosan tanult, felnőtt emberekre támaszkodom, és fordulok hozzájuk tanácsért. Ez normális?

Tehát valahogy állandóan keresem az olyan embereket, akik a szüleim korosztálya, és akiket bölcsnek tartok, akik nagy élettapasztalattal rendelkeznek, és akikhez gyakran tanácsért fordulok. Támaszkodom emberekre. Tulajdonképpen most is ezt csinálom, egy névtelen oldalon tanácsot kérek másoktól, nálam tapasztaltabbaktól. Állandóan túlbiztosítom magam, félek feln?ni, önállósodni. És nemrég egyik ilyen ismer?söm azt mondta nekem, hogy azért tartok ott, ahol, mert nem viszonzom a dolgokat. Sem neki, sem másnak. És hogy ez tönkreteszi a lelket.

Legjobb válasz: A leghasznosabb tanács amit anno egy öregebb embertõl kaptam, hogy addig élvezd az életet, amíg fiatal vagy! Élvezd ki, hogy még csak húsz éves vagy, és nincs rajtad akkora felelõsség, mint mondjuk egy családapán! Ha rám hallgatsz, akkor próbálj ki minél többféle dolgot, ne csak azokat, amikre hagyományosan azt szokták mondani, hogy szórakozás. Nem leled örömöd abban, ha minden este satu részegre iszod magad a haverjaiddal, és végighányjátok az Andrássy utat? Na és? Menj el horgászni, próbáld ki a bungee jumpingot, fess képeket, ugorj le a konditerembe, gyûjts bélyeget, vegyél részt egy orgián, tanulj meg golfozni! Elõbb utóbb biztosan találni fogsz olyan dolgokat, amik kedvedre valóak, csak keresni kell, ahelyett, hogy egy helyben ülsz és vársz a csodára!

A leghasznosabb tanács amit anno egy öregebb embertõl kaptam, hogy addig élvezd az életet, amíg fiatal vagy! Élvezd ki, hogy még csak húsz éves vagy, és nincs rajtad akkora felelõsség, mint mondjuk egy családapán! Ha rám hallgatsz, akkor próbálj ki minél többféle dolgot, ne csak azokat, amikre hagyományosan azt szokták mondani, hogy szórakozás. Nem leled örömöd abban, ha minden este satu részegre iszod magad a haverjaiddal, és végighányjátok az Andrássy utat? Na és? Menj el horgászni, próbáld ki a bungee jumpingot, fess képeket, ugorj le a konditerembe, gyûjts bélyeget, vegyél részt egy orgián, tanulj meg golfozni! Elõbb utóbb biztosan találni fogsz olyan dolgokat, amik kedvedre valóak, csak keresni kell, ahelyett, hogy egy helyben ülsz és vársz a csodára!
A kérdező hozzászólása: Ömm... most pont nem az egyhelyben ülés az, ami aggaszt, hanem az, hogy hoztam egy nagy horderejû döntést, pontosan azért, hogy fejlõdjek és kilépjek az itthon ülõsdibõl. Csakhogy emiatt hosszú ideig távol leszek a szüleimtõl és a barátaimtól...
az enm baj, . hogy támaszkodsz, de ha te is érzed, valóban valamit kellene cserébe adni
menj és sportolj valamit :) sport közben jó közösségben lehetsz és megtanulod értékelni a pillanatot. legalábbis nálam így van. Amíg lent vagyok a teremben, nem meg nem is szûnik a külvilág, de csak az adott mp-ben élek. :) meg egyébként is. a sport tartást is ad, optimális esetben felelõsségérzetet is kialakít (nem csak magadra, hanem másra is kell figyelned) és kicsit kizökkent a hétköznapok sivárságából. :)

Europass önéletrajzot ha kitöltöm akkor az normális, hogy az oldalakon alul jelölve van, hogy az europass oldalról van letöltve? Alá kell irni vagy nem. Kell-e dátum rá vagy nem.

Legjobb válasz: Normális, de ha olyan helyre jelentkezel, ahol word ismerete fontos, akkor szedd ki. Hozzánk jelentkeztek titkárnõnek ilyen önéletrajzzal, cifra dolgok voltak benne, már az elsõ rostán kiestek. Szedd ki a logót, élõlábat, mindent, amit nem te írtál bele.

Normális, de ha olyan helyre jelentkezel, ahol word ismerete fontos, akkor szedd ki. Hozzánk jelentkeztek titkárnõnek ilyen önéletrajzzal, cifra dolgok voltak benne, már az elsõ rostán kiestek. Szedd ki a logót, élõlábat, mindent, amit nem te írtál bele.

Szedtem fogamzásgátlót 2009 ben 5 hónapig aztán abbahagytam és most megint elkezdtem az elsőt fejeztem be és most jött meg az 5. napon de szinte alig van. Egy nap 1 tampon is kibírná. Normális ez?

Legjobb válasz: Nem tudom hány éves vagy, de van akinek évek alatt áll be a menstruációja. Én 33, és átlag 3-4 napig tartott, de volt hogy csak 2 nap és alig alig. Most 1 éves a kislányom és nem rég jött meg újra és legutóbb 1 nap volt, elõtte 3...... Szerintem nem gond, de ha aggódsz, keress fel egy nõdokit!

Nem tudom hány éves vagy, de van akinek évek alatt áll be a menstruációja. Én 33, és átlag 3-4 napig tartott, de volt hogy csak 2 nap és alig alig. Most 1 éves a kislányom és nem rég jött meg újra és legutóbb 1 nap volt, elõtte 3...... Szerintem nem gond, de ha aggódsz, keress fel egy nõdokit!
Az aljában hátul van egy csatorna, ami elvezeti a vizet, Nézd meg, nincs e eldugulva?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!

Mért van az, hogy a mai fiúkat csak a szolis, magassarkús, kirakott mellű csajok érdeklik? Kivételek persze mindig vannak, de valahogy azt tapasztalom, hogy a normálisakat alig veszik észre. (külsőre is értem a normális jelzőt)

Legjobb válasz: Jelenleg ezek az értékek dominálnak, ez ma az ideálkép, mindenbõl ez folyik, nézz meg egy filmet vagy egy akármilyen TV mûsort és nézd meg benne, hogy milyenek a szereplõk, egy kitalált világ tökéletes emberei, akik a mindennapokban nem léteznek csak a stúdióba, de már eladták neked ezt az ideáltípust mielõtt rájönnél, hogy vannak fontosabb értékek is annál, hogy ilyen külsõvel rendelkezõ egyéneket keress magadnak.

Jelenleg ezek az értékek dominálnak, ez ma az ideálkép, mindenbõl ez folyik, nézz meg egy filmet vagy egy akármilyen TV mûsort és nézd meg benne, hogy milyenek a szereplõk, egy kitalált világ tökéletes emberei, akik a mindennapokban nem léteznek csak a stúdióba, de már eladták neked ezt az ideáltípust mielõtt rájönnél, hogy vannak fontosabb értékek is annál, hogy ilyen külsõvel rendelkezõ egyéneket keress magadnak.
Miért van az, hogy a mai lányokatnak csak a szolis, feszülõsfarmeros, kigyúrt csávók érdeklik?
Utálom a szolis, magassarkús, kirakott mellû csajokat... Legalábbis nekem ezekrõl egy nagyon negatív kép ugrik be, és biztos nem mondanám, hogy értük vagyok oda. És azt sem hiszem, hogy én vagyok a kivétel, mert ismerõseim között sem ez az ideál. Nekem pl. azok a lányok jönnek be leginkább, akik a legkevésbé akarnak kitûnni, de ezt nem tudatosan csinálom, valamiért õket veszem mindig észre.
Ne általánosítsunk! És mit értesz mai fiúk alatt? Ennyi erõvel a mai lányoknak miért csak a szolis, vasalt hajú, letolt nadrágú fiúk jönnek be? Ez sem igaz, mert még maradtak normális emberek!:)
Szerintem, ha õszinte akarsz lenni, akkor neked is a szépfiúk jönnek be. Az már más kérdés, hogy nem minden csaj tud összejönni szépfiúval, ahogy nem minden fiú se tud összejönni bomba csajjal. Így a többiek a "maradékból" válogatnak...
Elsõnek igaza van.
A kérdező hozzászólása: hányni tudnék a szolis srácoktól, és az se érdekel ha valaki nem kigyúrt..nekem a magasság az ami szempont (ami külsõt illeti)más elvárásom nincs..ha tetszik, akkor úgyis van valami ami megfog a külsején

Miért van az, hogy mostanság alig van normális nő? Többi lent.

Mindegyiknek lassan rendes bele van /nemcsak az a icipici szexy poci/, remeg a lábuk minden lépésnél, a csíp?gatyából kilóg oldalt a hájuk, annyi rajtuk a smink, hogy jobban hajaz egy festményre mint n?re, hülye divatokat követnek /gumicsizma, trottyosgatya/, és az agyiszintjük is egyre alacsonyabb. Nemértem miért nem mozognak, mi abban a jó, hogy csak a ruha tartja ?ket egyben. És olvasni?...Felejtsd el! ... Azt csak a hülyék... Szóval ez most miért is van?

Legjobb válasz: Mert sajnos erre van igényük a pasiknak:( Szexre. Ahhoz pedig nem kell se mûveltség, se sport. Én szeretek olvasni, és rendszeresen futok, nem öltözködök és viselkedek kihívóan, viszont adok magamra, természetes hatásúra sminkelek (kevés alapozó, szájfény, szemöldökcerka), szép lánynak mondanak és mégis olyan nehezen találok normális pasit, akinek nem csak szex kell meg egy agyonmászolt kur.vás plázacica. L18

Mert sajnos erre van igényük a pasiknak:( Szexre. Ahhoz pedig nem kell se mûveltség, se sport. Én szeretek olvasni, és rendszeresen futok, nem öltözködök és viselkedek kihívóan, viszont adok magamra, természetes hatásúra sminkelek (kevés alapozó, szájfény, szemöldökcerka), szép lánynak mondanak és mégis olyan nehezen találok normális pasit, akinek nem csak szex kell meg egy agyonmászolt kur.vás plázacica. L18
Szerintem erre senki nem fogja tudni megadni a helyes választ. Pl. én sem. A társadalom változik. Nem is kicsit. A mai 15-16 évesektõl kiver a víz ahogy kinéznek és viselkednek. Nekem akkor volt 2 farmergatyám pár fölsõm hozzá, és szépen gimibe jártam. De ezek...? Pfff... ahogy viselkednek ahogy öltözködnek az vmi szörnyû. Nem tudnék azonosulni velük... de pasik is mások. Minden a szexrõl szól manapság. "Ha egy fog.gátlóra az van irva hogy orális használatra, akkor a pasim nem élvezhet belém csak a számba?" stb stb... szörnyû. 20 éves koromig eszembe sem jutott nemi életet élni. Meg festeni a hajam. Vagy bármi. Nekem 2 éve van rendes párkapcsolatom, és eszmben sincs megkockáztatni vmi hülyéért. Én sem vagyok nádszálvékony, de kövér sem. Mégis tudom hogyan kell úgy öltöznöm, hogy ne "lógjon" a háj ki mindenhonnan. Ami nem elõnyös, azt nem veszem fel. De ezek...? Szégyen az összes... Megértelek a kérdésedért ;) L/22
Mert ezt látják egymástól, mert ez a divat, mert a fiúknak ez kell.A szolidabb nõket észre sem veszik. Bár én ezt a korosztályt még nem nevezném nõnek.
Mert egy ilyet sokkal könnyebb elcsábítani. Nekem is volt dolgom sajnos ilyennel, de többet nem akarok. Normális lányt (valami olyasmit, mint amit az elsõ válaszoló leírt megáról) meg alig találni, de nekik meg nem kellek... legalábbis semmi jelét nem mutatják. 18F
Mert most ilyen a divat. Nõ vagyok, de én sem tudom azokat a csajokat/nõket megérteni akik keményen ducik. Személy szerint 61kg vagyok és csak 158cm magas. Igen van rajtam felesleg, de azt igyekszem eltakarni az alkatomhoz megfelelõ ruhával ami még a stilusomnak is megfelef. A barátom mindig mondja, hogy a pocim a legizgibb neki. Nem egy nádszáll vékony nõ vagyok az tény, de adok magamra. Egyik reggel jöttem dolgozni és egy 160cm, 90kg kiscsaj enegm szólt le, hogy kövér vagyok. Erre meg vissza szóltam, hogy néz már magadra. Eszi a sok chips-et, hamburgert. Ezekben sok a zsír. Nem vagyok zsír ellenes. Jó lenne ha többen odafigyelnének mit is esznek. De ez úgyan úgy vonatokzik a fiúkra/férfiakra akik elhanygolják magukat. Koromból adodóan már sajnos nem olyan egyszerû a fogyizás nálam. Bocsi ha eltértem az eredeti témától. 29/N
"Ha egy fog.gátlóra az van irva hogy orális használatra, akkor a pasim nem élvezhet belém csak a számba?" - ez mekkora! Ezt a kérdést itt tették fel?
"Az a baj, hogy a nõk vagy csúnyák, vagy szépek és buták! Vagy ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem! Ki érti ezt? Ki érti ezt? Én nem!" A probléma nem új keletû! :) http://www.youtube.com/watch?v=rGB8Gwkytew
Hát bazki, az. Én bekerültem egyetemre... tényleg, ritka sok szép lány van, de ebbõl olyan sok a buta... szanaszét tanulta a fejét érettségire, és most örül, hogy évi 500.000 forintért mehet egyetemre... És persze kikenve jár be, "trottyosgatyában" (mint egyiküktõl megtudtam, töröknadrág a neve), és persze ott is csak a drogos, lecsúszófélben lévõ gyökerekkel foglalkozik. 18F szintén
Szerintem ez a média és a férfiak hibája. Nomost. Én sem vagyok egy kifejezetten vékony lány, persze bánom is. =( Rajtam is sok a smink, de nem ugyanabban a stílusban mint a "diszkóp*csáknak"... Viszont a pasik nagytöbbsége igenis a tipitopi p*csákra bukik...
ez most kinek szólt?
ez azért koránt sincs így és õszintén sajnállak hogy te csak buta gumicsizmás festményszerû nõkkel találkozol, rossz helyen keresed a társaságot valószínûleg (madarat tolláról.. tudod). egy ugyanilyen kérdést a pasikról is fel lehetne tenni, de én nem kesergek azon hogy némelyik hogy néz ki meg mennyire bunkó vagy éppen szemét a nõkkel szemben, inkább szeretem és megbecsülöm azt az egyet. Tehát azt mondod hogy az már nem is normális akinek nincs kockás hasa és nem rendelkezik 160as IQval? te használod ezt a jelzõt. drágám, te egyedül fogsz meghalni ilyen felfogással. tény, hogy sok nõnek nincs önkritikája és senki sem tökéletes de mindeki szerethetõ valamiért, akár az eszéért akár a testéért, ha te úgy gondolod, hogy fantasztikusan kidolgozott felsõtesttel rendelkezel, semmi sem ragadt rád a kor és fiatalság hülyeségébõl vagy divatjából bármilyen tekintetben és még ezen felül szuperintelligensnek is tartod magad, amit kétlek hogy így lenne az icipici szexY pocis szövegbõl ítélve illetve már alapból abból ahogy a másik nemrõl vélekedsz és ennek még hangot is adsz, tudod egy igazi férfi csodálja és megbecsüli a nõt, nõi nemet, aki majd gyereket szül neki, elég kevesen gondolkodnak már így sajnos, szóval akkor aki veled találkozik, az megfogja az Isten lábát, komolyan... ilyen töketlen, névtelen fórumokon beszólogatókból kellene kevesebb a világba, mint te vagy. 20L
Amúgy meg az elsõnek: ennyi erõvel rád is mondhatnám, hogy egoista vagy, merthogy te "ideálnak" állítod be magad. Semmi egoizmus nem volt abban, amit írtam. Viselkedésemben sem vagyok egoista. Nem hajtok el senkit, aki odajön hozzám, tisztelettudó vagyok mindenkivel, ... szóval, ha kérhetem, ne ítélj meg úgy, hogy nem ismersz. (mondjuk beismerem, helyenként tényleg egoistának tûnik az a beírás, de még fáradt vagyok, ma csak délután van órám)
Akkor én kérek elnézést.. csak ahhoz vagyok szokva, hogy ironizál mindenki, a társaságomban elég gyakori, a neten meg nem lehet érezni a hangsúlyt. Sajnálom még egyszer, nem oltásnak szántam
13:18, a 12:31-es vagyok. A reális önértékelést én írtam, hogy a védelmedre keljek, aztán meg azt hitték, hogy önmagad írtad.
Mi az, hogy rendes bele? Mindenkinek más tetszik, természetesen nem a full kövérségre gondolok! De akkor mi van azzal, hogy legyen rajta mit fogni?
Bepróbálkozik? Rámászik a pasira, aztán ha szólok neki, hogy velem van, még neki áll feljebb!Mégis úgy látszik, hogy bejönnek a mai pasiknak, és nem csak a fiatalabbaknak, mert tuti, hogy megbeszélik egymás közt: ú, de meg...jó kis csaj! Ez a gáz! Papolni tudnak csak a pasik is, de nõ a májuk, ha egy ilyen mai gáz rájuk akaszkodik!
13.18 ne haragudj, nem provokálni akartalak, és nem állítottam hogy nem igaz amit magadról írsz.
http://www.filmkatalogus.hu/Idiokracia-Hulyek-Paradicsoma--f.. "Õõõõõ... többet errõl nem tudok mondani, kéremkapcsoljaki!" ;)
Manapság is, régen is voltak ilyenek és persze éesznek is, mert "lázadnak", beleszarnak mindenbe. De majd elmúlik, mindenkinél van egy olyan korszak, amikor próbálgatja feszegetni a határait, nagyképû, lusta, ha jól gondolom: kamasz. Szerintem nem csak duci lányok vannak. Ha elmegyünk szórakozni, például bármerre nézek, csak jó alakú, szép arcú lányokat látok. Hiába beszélnek ocsmányul, szívják láncba a bagót, isszák a boroskólát, stb., mégis minden ilyen lány mellett ott ül 5-6 fiú, akiken látszik, hogy minden vágyuk, hogy övék legyen. Viszont pasikból ugyanannyi a hájas, nagyképû "kapdbefaszom", akik minden áldott alkalommal kiprovokálnak egy verekedést. Én 27 évesen, ha elmegyek szórakozni, már nem is nagyon foglalkozom e z e k k e l, mert fölösleges. Nem vagyok az anyjuk, hogy egy jól irányzott pofonnal helyrebillentsem õket.A gond csak az, hogy gátlástalanok is, a kutyát nem érdekli, hogy a barátoddal/férjeddel ülsz ott...BEPRÓBÁLKOZIK. ÁÁÁÁÁ! Majd, ha õk is felnõnek, belátják, hogy ez így ultragáz, hidd el, megváltoznak, ha komoly pasit akarnak!
Az a hosszú hozzászólás szetm neked szólt, kedves 79%os, 18 éves fiú:) Bocsi már nem tom hányas vagy:) Én az elsõ vagyok és mégegyzer bocsi ha megsértettelek, bár én nem gondolom hogy megsértettelek volna. És nem gndolom h a legelsõ hozzászólásom beképzelt lett volna, igyekeztem visszafogottan fogalmazni. Bocsi:)
Szted a mai pasik milyenek? Az esetek 90 %-ában már nagyon fiatalon megjelenik a sörhas és ez még a legjobb eset. manapság nincs ideje sportolni senkinek. én pl fõsuli munka család és háztartás mellett nem tudok sportolni, de legalább szerencsés alkat vagyok. ami a butaságot illeti... nézd meg a mai oktatási színvonalat és már meg is van a kérdésre a válasz.
Neked az számít "normális" nõnek, akin egy deka felesleg nincsen??? Guminõ, tudom ajánlani... Azon nem remeg semmi. És szerintem nagyon rossz helyre mentél egyetemre, ha ott csak ilyen libucik fordulnak meg. Nem szeretnék tippelni, hogy hová, sem általánosítani.
19/L vagyok, akinek azt írtad, h szimpi választ írt :) Lerágott csont, tudom, de azt írtad vkinek a válaszára még az elején, h aki fõiskolára bekerült, annak annyi esze sincs, mint 1 tyúknak (nem akarom a szavaidat kifordítani, de kb ez volt a lényege). Részben igazad van, /de csak 49 %-ban :) /, m sajnos én is elég sok olyat tudok, aki annyira el van varázsolva, h még azt se érti, ha magyarul beszélsz hozzá; meg 2 értelmes szót nem tud kinyögni; arra meg már ne is számíts, h amit mondasz neki, az el is jut a tudatáig. De a maradék 51 % NEM ilyen. Abban is igazad van, h akinek van diplomája, az is lehet annyira bunkó, h még köszönni is luxus. TISZTELET A KIVÉTELNEK! :) :)
Mint írtam, PTE-s vagyok, és idõnként zalába nézek át. Meg lehet, hogy somogyba is majd néhány új haverhoz :)
Somogy, Tolna, és Baranya környékén járok...akármire? És Te? A fellegekben? :) ))
Nem, nem én írtam, hanem (asszem) nekem írták. Mivel a kérdés javarészt egy hármunk közötti beszélgetés, amibe néhányan beírkálnak :) Felõlem csinálhatunk belõle százasat, de a végére elfogy a mondandó a témával kapcsolatban. amúgy Te merrefelé jársz... akármire? :D (mármint az elsõ)
Kedves kérdezõ, azt h madarat tolláról, azt sztem fiú írta nem lány:) Én már kezdem elveszteni a fonalat (elsõ vagyok meg még egy jó pár) de asszem azt a 79%os 18éves srác írta. (bocsi h megint csak így emlegetlek:) ) Ez is egy népszerû kérdés lassan 50 válasz lesz:) Megcsináljuk 100asra? :P
A kérdező hozzászólása: Az elõbb írtam, a haveromhoz járok befele :p :) ) Tetszenek Nem vagyok az a 45percig egyhelyben ülõs fajta és ez csípi a tanárok szemét... 6 iskolát koptattam eddig, idén lesz érettségim. de mindenfélébe jártam: 2tannyelvû, sportiskola, énektagozatos, programozói...a sportiskola volt az egyik legjobb. Szakmát tanultam inkább, megyek kanadába hegeszteni, vagy hollandiába. Nem akarok egyetemre járni egyébként. Bojkottálom. Nem jó ez a rendszer így...és még államilag támogatottan sem engedhetném meg magamnak. Ezért.... Miért volt ennyire fontos, hogy mindezt megtudd? :)
A komment megírásának idõpontja: ma 09:33 ha 125-ös az IQ-d, akkor hogyhogy nincs érettségid? persze arra sem kaptam választ, hogy érettségi nélkül mit csinálsz az egyetemen? portás vagy?
A média (TV, internet, újságok, stb) sjnos ezt sulykolják belénk anélkül, hogy észrevennénk. "Ezt vedd meg, erre vágynak a nõk/pasik." És ha már nem úgy viselkedsz/veszed meg/hordod azokat a cuccokat akkor már kinézik az embert. Ez a menõ, az egész egy tudatos üzlet, higyjétek el.
A kérdező hozzászólása: :) az utolsó aranyos volt.. :) ) Szimpi válasz A madarat tolláról lánynak: Édesem én elég sok körben mozgok és nem csak ezekben látom a lányokat hanem az utcán is... :) fura mi hogy nyitott szemmel járok? :) De nembaj.. azonkívül ne kételkedj 125-ös az IQ-m ha akarod téged is beviszlekoda ahol megmérték az enyémet :P Úgyhogy ezt is most benézted mert kretén sem vagyok amellet, hogy sportolok is. A kettõ nem zárja ki egymást. Emellet: Egyetemre meg haveromhoz szoktam bejárni :) Csak én nem tanultam tovább mert nekem szakma kellet. Jaja persze a srácok is elég furán néznek ki mostanság...Gyémánt fülbevaló, rózsaszín póló, feszülõs naci, semmi izom, festett haj. persze... tudom õk is furán néznek ám ki...de ez engem nem zavar, azért nem is kérdeztem. :) :) :)
Most nem azért, de a pasikat is le lehetne ugyanígy osztani, mint ahogy Te kedves kérdezõ tetted ezt a csajokkal. 6 karika a fülben; 2 az orrban; több körömlakk 10 körmén, mint amit én egész évben fölkenek; sörhas stb és még a lányok nem adnak magukra? Tudom, h NEM MINDEN SRÁC ILYEN, UGYANEZ VONATKOZIK A CSAJOKRA IS! Nem szabad általánosítani, mert igenis sok lány ad magára: eljár aerobicozni, nem issza le magát, mindenrõl van véleménye, jól öltözik, nem viselkedik kirívóan, szóval ad magára és határozott elképzelése van a világról. Ha csak , , rossz" lányokkal találkoztál, akkor még 2 hét alatt nem találkoztál minden lánnyal az egyetemen, m tuti van olyan lány, aki bejön Neked. 19 éves SZTE-s lány
Nem volt az, én sem azt mondom, de arra is rá lehet húzni. Nem sértettél meg, csak tényleg nem egoista célzattal írtam le. "Madarat tolláról"... igen, végül is lehet tippelni. Közgázos vagyok PTE-n. Nagyon sok lány van, sok közülük jól néz ki, viszont a nagy részének van barátja vagy "libuci". Ez nem azt jelenti, hogy ne lenne normális, de kevés van. Ettõl függetlenül - ismerek néhányat, bár két hét alatt aligha lehet kiismerni valakit. üdv, 18as :D
reális önértékelés? nem értem, miért kell lefikázni azért, mert ezt leírtam. Én is voltam mérésen, amikor szüleim váltak, még kiskorú voltam, és a pszichológus csinált egyet. Sajnálom, ha szerinted ez nagyképûség, nem annak szántam, és tényleg igazak, amiket leírtam. A gonosz humor meg teljesen másban nyilvánul meg.
Szép lassacskán bekúszik hozzánk is Amerika; taposd el, aki valamiért több, jobb, szebb, mint te, közben zabáld magad halálra a Mekiben, és mindenkinek, aki "számít", a legfõbb érdeklõdési köre, hogy kivel kamatyolt a hétvégén. A munka bûzlik, inkább durcizzunk apuciékkal a kavicsért, és legyünk botrányhõsök az 500 fõs falunkban, mert most az a menõ. Lemattulva a diszkóban "üvöltsük ki magunkból a napi stresszt" (2 oldal volt feladva töribõl), közben 3 kiló szemfestékkel meg orrig frufruval csábítgassunk minden arra tévedõ fickót. Kellessük magunkat lépten-nyomon, rakjuk ki közszemlére a túlhízott lipidrétegünket, és forduljunk magunkba, ha nem ugrál minket körül mindenki. Igénytelen egy felfogás, az tuti! Ez a fajta élet egy színjáték, és nincs semmi köze a valódi emberi értékekhez. Az egészséges szerénységnek nyoma nincs (tisztelet a kivételnek), kicsit olyan, mintha ezek a kis ostoba tinik mind a vesztüket éreznék, és ilyetén habzsolás útján ki akarnák aknázni az utolsó nap hátralévõ perceit. Ki érti ezt?
Én is egyetemre járok, de nem tartozom az ilyen csajok közé. Sokszor elnézem a folyosón végigtipegõ kis krvákat, és komolyan sajnálom õket, hogy nem tudnak már mit kitalálni, hogy valaki észrevegye õket, és lehessen végre barátjuk. De hidd el, még mindig vannak normális lányok. Én például szeretek olvasni, sokat mozgok és emellett szeretek társaságban lenni. Én is festem magam, de csak természetesen. A hajam szõke, a szemem kék, elég érdekes lenne az arcomon a feltûnõ smink, hagyj ne mondjam, hogy néznék ki... :) Az már más, hogy azonosulni sem tudnék ezzel. Rajtam nincs felesleg, de ennek ellenére sem XS-es pólókban rohangálok, ha tudom, hogy S-es a méretem. Én tudom, hogy egyszer majd leszállnak ezek a lányok is a magas lóról, és megtudják, hogy nem minden csak úgy jön és van. Addig nyugodtan éljenek álomvilágban, hátha hasra esem tõlük:P 22/l
Igen, tudom, hogy találok olyat, akinek én kellek. A baj az, hogy általában õk nem kellenek nekem, mert nem hozzák a szintet. Nekem kell az, hogy a lánnyal el tudjak beszélgetni. Nem várom azt el tõle, hogy mondjuk ránézésre megoldjon egy másodfokú egyenletet, vagy akármi, de legyen saját véleménye, és egy bizonyos alap mûveltsége is. 18f. újra.
A kérdező hozzászólása: Én elég nyitott vagyok...mindenben. Az általánosítással meg az a baj hogy igaz...tudod ezért általánosítás, mert a legtöbbre igaz, vagyis nem csak a felére hanem min 60%. És én nem erre koncentrálok de akkoris látom. és elszomorít.
kedves kérdezõ, ha nincs érettségid, akkor hogy kerültél be az egyetemre?
Elsõ vagyok:) 12.05, jó ez a video és milyen igaz, sajnos. Aki szép és okos is egyben, az általában totál beképzelt, azért nem állnak szóba veletek. De egy átlagosan szép-okos párosítás már ne is felelne meg nektek? Mert ilyen azért van kicsit több talán:)
12:11-nek. Gondolom otthonról hozzák magukkal. Itt a szûlök is hibásak. Sok kiscsajszi nem lenne ilyen ha otthon foglakoztak volna vele amikor kellett volna. Ja meg hát a társadalim helyzet. Tudod van az a reklám amiben egy kisfiúval nem játszanak, mert nincs márkás ruhája, hanem csak anyonhasznált. Itt még a média is felelõs.
ez sajnos megint az általánosítás. igen, vannak olyan lányok, amilyeneket leírtál. és van rengeteg más típus is. ha tele vagy elõítélettel, akkor csak az általad leírt lányokat fogod észrevenni. ha nyitott és elõítéletmentes vagy, akkor majd feltûnnek azok is, akik nem az általad vázolt kategóriába tartoznak.
Ja, kiegészíteném még azzal, hogy ugye mindenhol az megy, hogy legyél kedves a lányokkal. Hát, ez nem igaz. Én eddig akivel kedves voltam, az, amikor virágot vittem neki, közölte, hogy jól nézek ki, és szívesen járna velem, de tök jó barát lehetnék, és inkább nem akarja ezt eljátszani. Amikor meg flegma voltam valakivel, játszottam az elérhetetlen menõ srácot, akkor sikerült. Utána megismert rendesen, és egy darabig vele voltam. Valaki viszont igazán elmagyarázhatná, hogy egyes lányoknak miért kell ez a színjáték... 18F. Megint.:D
A kérdező hozzászólása: Najó de lehet pl divat a rózsaszín póló akkorsem veszem fel. Szóval az, hogy valaki csettint egyet, hogy mostantól mi a menõ.... úgy néznek ki benne mint akik maguk alá csináltak. Inkább ciki mint menõ. Lehet az érettségire felkészült de azt utána már el is felejtette. Véleményük nincs, álláspontjuk se, önálló gondolatuk meg aztán óne...
12:01-nek Ne add fel. Biztosan fogsz találni olyan csajt akinek Te kellesz úgy ahogy vagy. 12:03-s válaszoló.
A kérdező hozzászólása: a 18/F nek :) Jaja ezzel én is így vagyok... :) Nehéz az élet mi?
Teljesen igazad van, viszont ez nem mindenkire igaz.Konkrétan én nem érzem, hogy ebbe a táborba tartoznék.Abból, amiket leírtál, csak egy igaz rám, a pocak, de az is azért, mert 5 hónapja szültem.A férfiak szeretik d.gni ezeket a lányokat/ esze semmi, dugd meg jól /, ez a társadalom hatása, sajnos.
"Esze semi, dugd meg jól"-fiúknak. "Izmos kocka has, üres fej"-lányoknak. Sajna ez ma az igény, azért jó látni hogy vannak itt még éetelmes emberek is, fiúk-lányok egyaránt:) Majd egyszercsak összefutunk:) Elsõ voltam.
Minek itt veszekedni. Mind a 2-nek megvan a véleménye. Én nem beszélek 4-5 idegen nyelven és nem járok egyetemre. De attól még igen is rendes, normális, értelmes NÕ vagyok aki szerti ha van a környezetében olyan férfi akivel tudok a napi dolgokról beszélni.Ma reggel pl: az egyik iskola elõtt jöttem el és az ott tanuló kis ficsúr egyerek azt mondta a haverjának, hogy: "Baker (ez egy kicsit csúnyább szóval mondta) nagyon csúnyán megfáztam, mit [email protected] malac a redvás olban!!" Felnõttõl is hallottam már durva szöveget. Ezt mind otthon tanulják.
Reális önértékelés....tényleg gonosz a humorod:)
12:40 Az egoizmus és a reális önértékelés nem ugyan az:)
12:34-es Valóban szerencsés vagyok.Én is olyasmi vagyok mint te, tanulás nélkül majdnem kitûnõre érettségiztem, az IQ-m csak 140 (voltam mérésen), de így is az átlag fölött vagyok.4 nyelvet beszélek, nem vagyok csúnya.Engem nem kerültek a lányok, de a legtöbbel az a baj, hogy nem érdekli õket semmi, folyton káromkodnak (ami engem kiborít), durván alkoholizálnak (jobbik eset), vagy pedig füveznek (rosszabbik). Rengeteget kerestem a megfelelõ lányt, de többszöri pofáraesés után feladtam.Aztán pedig egy véletlen folytán megismertem a jelenlegi barátnõmet.12:31-es vagyok 21/f
Nah akkor emg is van, miért kerülnek a csajok...gonosz humor, mint mondod, de ez legyen a kisebb: egoista vagy, méghozzá elég rendesen:P Elsõ vltm.
12:31 - hát akkor eléggé szerencsés vagy... amúgy nekem is elég sok mondatomban szerepel a bmeg kötõszó, az még nem jelent mindent. 142-es IQ-m van, nulla tanulással jutottam be az ország egyik legjobb közgazdasági egyetemére (426 ponttal), ... de vszeg az egyedi "gonosz humorom" miatt kerülnek. Majd megváltozik ez is :) 18F.... megint
""Az általánosítással meg az a baj hogy igaz...tudod ezért általánosítás, mert a legtöbbre igaz, vagyis nem csak a felére hanem min 60%." a te kis szubjektív világodban igaz. én nem mérném állítani, hogy milyen a lányok 61%-a, mert nem ismerem a lányok 60%-át :) amit kijelentettél, az legfeljebb az ÁLTALAD ismert lányok 60%-ra vonatkozhat. ha vki a kertészeti fõiskolára jár, akkor mondhatja azt, hogy a fõiskolások nagy része MO-n kertész lesz? csak azért, mert õ ezeket ismeri? ha ezzel elégedetlen vagy, akkor szükséges a környezetváltás, hogy más körökben más emberekkel is megismerkedhess.
Sajnos nekem is hasonló problémám volt.Nem tudtam egy normális lányt sem találni.Végül most egy külföldi lánnyal vagyok együtt már 2 éve, aki csinos és okos is:) .Csak vele meg a kultúrális különbségek miatt néha nehéz az együttlét, de szerintem így is jól jártam, mert ég és föld, összehasonlítva az itteni lányokkal.Van erkölcsi tartása, érdeklõdési köre, rendszeresen sportol, 5 nyelvet beszél.
Én 25 éves nõ létemre "nézegetem" a mai 15-18 éves lányokat és teljesen elszörnyedek, az egy dolog, hogy öltöznek, de amellett már nem tudok elmenni, hogy mennyire buták és minden mondatukban megtalálható az: öööö, izé, tudod, [email protected], és még sorolhatnám. Ja, és minden hét elején kibeszélik, hogy ki-kivel csinálta hétvégén. És ez a jövõ nemzedéke...
12:17 - nem azt várom el, hogy modell legyen, hanem azt, hogy adjon magára, csinos legyen, és szép legyen az arca. Azt hiszem, ez belefér az átlagosan szépbe :D
12:24-nek. Én nem jártam egyetemre és fõiskolára sem. Az olyan csajok leginkább azért jutottak be, mert apuci anyuci kitudja fizetni a tandíjat. Vagy esetleg szerencséjük volt. Az ilyen csajoknál is van kivétel azt ne felejtsük el.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a megértést, de tényleg kétségbe vagyok esve...honnan fogok magamnak összeszedni egy normális nõt? Az egyetemen sem sokkal jobb a helyzet, attól, hogy felvették még igazából még nincs egy önálló gondolatuk sem, pedig én még érettségivel sem rendelkezem hiába próbálnék beszélgetni velük buták mint a föld. Hisztisek, megjátszósak, és meg merem kockáztatni gonoszak is :) De a lényeg hol van egykét normális nõ? Nagyon örülnék már valakinek....

Az normális ha a menstruáció első 3 napján alig van vérzés és utána van több?

Eddig mindig normálisan megjött. Az elején több volt aztán már alig-alig. Most lesz, hogy éve menstruálok. Késik vagy hamarabb jön mindig 1-2 nappal, de ez már egyre ritkább. Csak most olyan van, hogy az els? 3.napban, szinte alig van, utána a maradék 2-ben eléggé sok, aztán még 2 napig szinte semmi és vége. Csak velem fordul ez el?? =( 16/L

Legjobb válasz: Kinek milyen, nem hinném, hogy ez gond. Pl. ha lassabban válik le a nyálkahártya, lehet alig vérzel az elején, aztán mikor teljesen levált, akkor indul be.

Kinek milyen, nem hinném, hogy ez gond. Pl. ha lassabban válik le a nyálkahártya, lehet alig vérzel az elején, aztán mikor teljesen levált, akkor indul be.
Nekem sem egyenletes a vérzés, hasonló mint neked, pedig én gyógyszert is szedek. Kérdeztem egyszer errõl a nõgyógyászt, õ azt mondta, hogy ez normális, akkor lehet gond, ha összességében sokkal erõsebb vagy sokkal gyengébb a vérzés a szokottnál. Én is megijedtem elõször, mert a legtöbb helyen azt írják a menzeszrõl, hogy az elsõ napokban erõsebb és egyre gyengül. Mindenkinél más, ne aggódj:)
Az, hogy hamarabb, vagy késõbb jön meg, sok dolog befolyásolhatja, akár az is, hogy egy stresszesebb idõszakon mész át. Elõzõ voltam.

Az normális, hogy egy hibrid autóban valamivel gyengébb a klíma mint egy "normális" kocsiban, nekem hibridem van néha nagyon hideget fúj néha alig hidegebb mint egy sima ventilátor?

Csak azok írjanak akik értenek hozzá, vagy akiknek van tapasztalatuk hibrid autóval:)

Legjobb válasz: Én értek mindenhez, a focihoz, a politikához és a gazdasághoz is, meg az ezotériához, tehát egy hibrid autó gyerekjáték nekem. Na tehát. A klíma sokat fogyaszt, akkumulátort hamar lemerítené, ezért a belsõ égésû motorról kell mûködtetni. Amikor az áll, akkor klíma sincs.

Én értek mindenhez, a focihoz, a politikához és a gazdasághoz is, meg az ezotériához, tehát egy hibrid autó gyerekjáték nekem. Na tehát. A klíma sokat fogyaszt, akkumulátort hamar lemerítené, ezért a belsõ égésû motorról kell mûködtetni. Amikor az áll, akkor klíma sincs.
Igen, nálunk is menetfüggõ.Álló autónál nem is mûködik.(régebbi típus, az elsõk közül)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) ) Megnyugodtam, hogy nincs baja az autónak. (Persze nem örülök, hogy akármit csinálok ez ilyen marad.)

23 hetesen alig van hasam ez normális? Az orvos nem mondta hogy baj lenne azt mondta h akkora a baba amekkorának lennie kell de engem akkor is izgat h szinte semmi hasam és mindjárt 6 hónapos vagyok!

Legjobb válasz: Teljes mértékig normális a hugomnál is ígyvolt aztán a 6ik hónap után hatalmasra nõtt a pocija. Tessék megnyugodni mert a stressz árt a lánynak.

Teljes mértékig normális a hugomnál is ígyvolt aztán a 6ik hónap után hatalmasra nõtt a pocija. Tessék megnyugodni mert a stressz árt a lánynak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!