Találatok a következő kifejezésre: Az normális, alig (253 db)

Az normális ha véreztem először nagyon fájt alig rakta be de másodszor már nem annyira és akkor is alig rakta be de véreztem?

akkor nem vagyok szűz ez a bizonyíték hogy véreztem?

Legjobb válasz: igen, már nem vagy szüz :) ez is megtörtént. és normális, hogy fáj.

igen, már nem vagy szüz :) ez is megtörtént. és normális, hogy fáj.
A kérdező hozzászólása: van akinek nem is vérzik és nem is fáj? mért van ez?
Én nem véreztem, egy kicsit fájt, de nem olyan vészes. Ez emberfüggõ :)
A kérdező hozzászólása: Nekem kibirhatatlan volt elõször
Én se véreztem. Picit fájt, de nagyon figyelmes volt a barátom meg nagyon szerelmes is voltam, úgyhogy nekem nagyon szép emlékem van az elsõrõl...
Én se véreztem, sõt kicsit sem fájt, mámorító érzés volt az elsõ alkalom. 24/F

Europass önéletrajzot ha kitöltöm akkor az normális, hogy az oldalakon alul jelölve van, hogy az europass oldalról van letöltve? Alá kell irni vagy nem. Kell-e dátum rá vagy nem.

Legjobb válasz: Normális, de ha olyan helyre jelentkezel, ahol word ismerete fontos, akkor szedd ki. Hozzánk jelentkeztek titkárnõnek ilyen önéletrajzzal, cifra dolgok voltak benne, már az elsõ rostán kiestek. Szedd ki a logót, élõlábat, mindent, amit nem te írtál bele.

Normális, de ha olyan helyre jelentkezel, ahol word ismerete fontos, akkor szedd ki. Hozzánk jelentkeztek titkárnõnek ilyen önéletrajzzal, cifra dolgok voltak benne, már az elsõ rostán kiestek. Szedd ki a logót, élõlábat, mindent, amit nem te írtál bele.

Az normális ha valakinek a mensese után se megy le az ébredési hője 36, 4 alá? Nekem 7 napja jött meg (most már nincs), és még nem megy le.

Legjobb válasz: miért kéne lemennie 36,4 alá???? nekem szinte soha nem megy le alá...ez mindenkinél más.... ne aggódj, nem kell alá mennie

miért kéne lemennie 36, 4 alá???? nekem szinte soha nem megy le alá...ez mindenkinél más.... ne aggódj, nem kell alá mennie
Szia ! Nekem csak peteérés napján megy le 36, 4-ig az elõtte valo napokon 36, 6-36, 8 között mozog.
attól is függ, hogy hol méred... nekem 36, 5-nél lejjebb sose megy (szájban mérve).


Az normális terhesség alatt hogy 37, 8 a hőm, erős fájdalmat érzek alul a hasamban, szédülök, vérzik az ínyem és nem tudok sokáig ülni? Kb 4 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nem tudom mi a normális, elsõ baba lenne, de még csak sejtés, hiszen orvos még nem látott.de direkt csináltuk,és ezért gondolom hogy az vagyok...eddig a hõm normálisnak mondható volt, 37,6 fölé nem ment.37, 6 is csak tegnap este volt mikor elsõnek rosszul lettem.a derekam is fáj kicsit, meg az izmaim.és nagyon fáradtnak érzem magam...valahogy az az érzésem hogy baj van.elmenjek a sürgõsségire, vagy várjam meg a holnapot?

A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi a normális, elsõ baba lenne, de még csak sejtés, hiszen orvos még nem látott.de direkt csináltuk, és ezért gondolom hogy az vagyok...eddig a hõm normálisnak mondható volt, 37, 6 fölé nem ment.37, 6 is csak tegnap este volt mikor elsõnek rosszul lettem.a derekam is fáj kicsit, meg az izmaim.és nagyon fáradtnak érzem magam...valahogy az az érzésem hogy baj van.elmenjek a sürgõsségire, vagy várjam meg a holnapot?
Hát én ugyan csak 6 hetes vagyok, de nekem nem ment ilyen magasra a hõm! Már a 37, 6 is láznak számít, sztem menj dokihoz!!! Ettõl persze még lehetsz terhes, de fõleg ezért kellene, hogy orvos is lásson!!! Drukkolok, hogy ne legyen gáz! Megírod majd?
A kérdező hozzászólása: igen, megírom, de akkor megyek hûtõfürdõre, aztán doki
A kérdező hozzászólása: elmentem ide a helyi ügyeletre, és hazaküldtek, hogy menjek vissza holnap reggel.és addig igyak sok folyadékot, meg hûtõfürdõzzek, be sem engedtek a rendelõbe, kint a folyosón vizsgálat nélkül mondták ezt.én meg tökre szarul vagyok, és szédülök.ennyit az ügyeletekrõl.2 perc alatt lerendeztek:(
Csak ma olvastam a válaszodat! Hát ez durva, fõleg azért, mert kismama vagy! Ezek az orvosok néha olyan kretének tudnak lenni, ilyenkor vajon mit szólnának, ha az ember jól beolvasna nekik??? Amúgy jobban vagy már? Nõdoki látott? Ja, a másik véglet velem történt, én a fogam miatt mentem ügyeletre (csak simára, mert akkor nem volt fogorvosi), mondtam hogy mi a gondom, meg hogy kismami vagyok és még a fenekemet is kinyalták! Aztán másnap a fogászaton (sztk) uez, bezzeg a magándokim nem fogadott!!! Pedig õ cseszte el a fogamat és mondta a párom, hogy terhes vagyok, meg minden, de nem hatotta meg... Remélem gyorsan gyógyulsz, mert a bébinek is jobb egy fitt Anyuka! :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod, mára kicsit jobban vagyok, de van egy olyan tippem hogy az elevittõl van...mert csak az óta vannak bajok mióta elkezdtem.ma abba hagyom és meglátjuk....elég érzékeny vagyok ilyesmire...a dokiról lekéstem, de szerdán megyek...meglátjuk...köszi a tapasztalataidat, kicsit idegesítõ ez a helyzet, hogy ha baj van sem számíthatsz az orvosokra.pedig ez a dolguk.

A pasim éjjel nem megy ki pisilni, hanem a kiürült 2 literes flakonba pisil és az ágya alá teszi. Normális? !

Aztán napokig az ágya alatt gy?jti,én viszem ki undorító!.Elegem van!!!!

Legjobb válasz: Bocsi de ez kicsit sem normális: Nem higiénikus,büdös lesz meg a látvány.De ha ki se viszi akkor már rég nem normális

Bocsi de ez kicsit sem normális: Nem higiénikus, büdös lesz meg a látvány.De ha ki se viszi akkor már rég nem normális
Én nekem 6 éve bennt van vagy 3-4 teli 1, 5 L-es üveg, az éjjeliszekrényem aljában amit nem használok.. :D Egy év utan vettem észre, mert elfelejtettem, mondom csak maradjon. Néha megnézem, nem-e fújódtak fél, de semmi bajuk. Ilyen kísérleti alanyok ezek.
ez nagyon undorító, és még az hogy neked kell hogy ki vidd fõleg!

22 hetes terhes vagyok. A kisfiunk januar elsejen mozdult meg eloszor. De sokszor elofordul h nem erzem ot. Az normalis ha vannak olyan napok, hogy szinte alig erzem?

Elso terhessegem, ugyhogy nem tudom mi a normalis. Olvastam errol, de jobb szeretnem meghallgatni tapasztalt anyucik velemenyet is.

Legjobb válasz: igen normàlis,èn 19 hetes vagyok ès nekem is elsö babàm ès van,hogy alig èrzem egy nap.

igen normàlis, èn 19 hetes vagyok ès nekem is elsö babàm ès van, hogy alig èrzem egy nap.
Èn ùgy tudom hogy 23-24 hèttõl kell napinszinten èrezni...de pl anyukàm mindig azt mondja ha most születnèk a fràsz kerülgetnè, èn nem rúgtammeg soha 2 naponta megsimogattam hogy megvagyok mèg ès ennyi...akkoriban uh sem volt.
Szerintem normális, bár nekem a doki azt mondta, hogy 22 hetesen már legalább napi 1x érezni kell. Ettõl függetlenül volt úgy, h elmentem a védõnõhöz , h nézzen szívhangot, mert egyszerûen semmit sem éreztem, kiderült, h vszínûleg a gerincét feszíti a hasamnak és hátrafelé rugdos, mert a szívhang rendben volt teljesen.
A kérdező hozzászólása: Most mar mintha naprol napra kicsit tobbszor, erosebben rugna... Nem tudom... De pont tegnap vettem eszre, h ha valami fincsit eszem, annak nagyon tud orulni. Biztos apja fajta, o is olyan boldog ha eszik. Foleg ha valamelyik kedvencet keszitem... :-D kedden vagy csutortokon megyek dokihoz. Remelem minden rendben! Koszi a valaszokat!

Az normális, hogy gyökérkezelés után alig tudom kinyitni a számat?

Tegnap gyökérkezelték az egyik alsó rágófogam. Tegnap még eléggé fájt. Ma már nem annyira... A számat viszont alig tudom kinyitni. Rágni sem tudok. A másik gondom, hogy az ideiglenes tömésből már alig van valami. 2 napja nem ettem, alig iszok, de szétmállik magától a tömés. :(

Legjobb válasz: A kínos érzés normális, pláne ha izomba trafált egy injekcióval. Az ideiglenes töméssel kapcs. problémádat jelezni kell az orvos felé, de biztos mondta is.

A kínos érzés normális, pláne ha izomba trafált egy injekcióval. Az ideiglenes töméssel kapcs. problémádat jelezni kell az orvos felé, de biztos mondta is.
A kérdező hozzászólása: Kaptam min. 3-szor injekciót, mert elõször fájt közbe. Mire fog elmúlni? Nem volt túl beszédes a doki. Azt mondta 1 hét múlva végleges tömés kell. Azt meg már mással csináltatom. Meg szerintem még ki is kellene tisztítani a gyökerét. 1 kezeléssel elintézte õ az egészet. Bár azt mondta betömte a gyökerét.

Ha 14 évesen merevedik a hímvesszőm és a fityma magától nem megy a makk alá az normális?

Legjobb válasz: #1: hülye vagy Kérdezõ: ahogy #2 is mondta, ha egyébként hátra tudod húzni, akkor nincs gond. Nem kötelezõ, hogy magától hátrahúzódjon, teljesen normális, ha fedve marad.

#1: hülye vagy Kérdezõ: ahogy #2 is mondta, ha egyébként hátra tudod húzni, akkor nincs gond. Nem kötelezõ, hogy magától hátrahúzódjon, teljesen normális, ha fedve marad.
5-ös te bezzeg egy lángelme vagy...hátra tudod húzni. meg is tudod tölteni, utána tüzelni vele?
Nem. El kell távolítani.
Ha magától nem megy, de oda tudod húzni, akkor nincs gond. Nekem is olyan. Azért van, mert hosszú a bõr. Akkor van gond, ha kézzel sem tudod lehúzni merev állapotban. Az azt jelenti, hogy túl szûk.
A kérdező hozzászólása: A kezemmel, a bõrömet a makk alá tudom "rakni", hu megnyugodtam köszönöm #2 !:)
Mondjuk ha ezt a kérdést egy urológusnak tennéd fel??? Mégis mit vársz az itteni képzetlen-csõdtömeg emberektõl?
Egy nyilvánvalóan hibás válaszra mi mást mondjon az ember? :)
Mondd azt, hogy egy agyalágyult kis p*cs vagy!

Az normális, hogy egy hibrid autóban valamivel gyengébb a klíma mint egy "normális" kocsiban, nekem hibridem van néha nagyon hideget fúj néha alig hidegebb mint egy sima ventilátor?

Csak azok írjanak akik értenek hozzá, vagy akiknek van tapasztalatuk hibrid autóval:)

Legjobb válasz: Én értek mindenhez, a focihoz, a politikához és a gazdasághoz is, meg az ezotériához, tehát egy hibrid autó gyerekjáték nekem. Na tehát. A klíma sokat fogyaszt, akkumulátort hamar lemerítené, ezért a belsõ égésû motorról kell mûködtetni. Amikor az áll, akkor klíma sincs.

Én értek mindenhez, a focihoz, a politikához és a gazdasághoz is, meg az ezotériához, tehát egy hibrid autó gyerekjáték nekem. Na tehát. A klíma sokat fogyaszt, akkumulátort hamar lemerítené, ezért a belsõ égésû motorról kell mûködtetni. Amikor az áll, akkor klíma sincs.
Igen, nálunk is menetfüggõ.Álló autónál nem is mûködik.(régebbi típus, az elsõk közül)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) ) Megnyugodtam, hogy nincs baja az autónak. (Persze nem örülök, hogy akármit csinálok ez ilyen marad.)

Az normális dolog, ha 30-as éveikben élő emberek néha úgy berúgnak, mint az albán szamár?

Kb 3 havonta egyszer.

Legjobb válasz: Tök mindegy milyen korú az illetõ, akkor se számít normálisnak, mert nagymértékû fogyasztástól pusztulnak az agysejtek.

Tök mindegy milyen korú az illetõ, akkor se számít normálisnak, mert nagymértékû fogyasztástól pusztulnak az agysejtek.
Legyünk õszinték, a férfiak többségénél a túlzott alkoholfogyasztás bizonyos idõközönként nem számít ördögtõl való dolognak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!