Találatok a következő kifejezésre: Az normális, ahogy telik (4 db)

Ma vagyok 19 hetes. A babám megmozdult amikor 15 hetes 2 napos volt. Azt hittem ahogy telik az idö egyre gyakrabban érzem majd de nem. Normális ez?

Azt hogy mozgolodik kb. 2-3 érzem egy héten azt hogy "csiklandoz" gyakran elöfordul.Ez azt jelentené hogy kis lusta lesz vagy még nem olyan erös a rugása hogy sokat érezzem?

Legjobb válasz: Én is ugyanígy voltam, a második babámat várom és nekem már a 12.hét után megmozdult,mostmár 18 hetes vagyok és én is azt hittem,hogy ekkorra már sokkal élénkebb és intenzívebb lesz,de nem.Viszont érezzük a mocorgást,ha kicsit is és nem olyan gyakran,ez a lényeg,szerintem kb.1hónap múlva biztosan erõsebb lesz,legalábbis,ahogy az elsõ terhességemre visszaemlékszem így volt.

Én is ugyanígy voltam, a második babámat várom és nekem már a 12.hét után megmozdult, mostmár 18 hetes vagyok és én is azt hittem, hogy ekkorra már sokkal élénkebb és intenzívebb lesz, de nem.Viszont érezzük a mocorgást, ha kicsit is és nem olyan gyakran, ez a lényeg, szerintem kb.1hónap múlva biztosan erõsebb lesz, legalábbis, ahogy az elsõ terhességemre visszaemlékszem így volt.
Szia! Majd a késöbbiekben ugy 22-23-dik héttöl fogod intezivebben érezni a baba mozgását.Ilyenkor van még , hogy 1-2 nap ki is marad!Ne izgulj majd lesznek még a pocakodban nagy hancurok.Csak ki kell várni! Boldog babavárást!!!!
Szia! Én most 20 hetes vagyok és már rendszeresek a rugdosások, boxolások, de ezeket már 18. héttõl éreztem. Fõleg az ünnepek alatt, amikor sokat pihentem és félig feküdtem a fotelben, akkor éreztem a legjobban, illetve evés után. Egyszer arab zene alatt végig mocorgott, tetszett neki. De elõfordult olyan is, hogy 1-2 napig nem volt semmi. Mostanában pedig a hugyhólyagom van útjában :) Minden jót!

Normális, hogy ahogyan telik az idő, úgy lesz egyre jobb a szex, és igazából négy hónap aktív szexuális élet után mondhatom azt, hogy most már tényleg soha semmit nem szégyellek a barátom előtt?

Az elején is jó volt, legalábbis akkor azt hittem. De ahogy telt-múlt az id?, úgy lett egyre jobb, úgy nyíltam meg egyre jobban a barátom el?tt. Normális ez így? Nem kellett volna az elején is ugyanilyen jónak lennie? És meddig fog javulni? Vagy mikor lesz az, aminél már jobb nem lesz?

Legjobb válasz: 21/F Gooombaaa De, az elején is így kellett volna. Ez jó! Addig lesz ez így, amíg teljesen meg nem nyílsz.

21/F Gooombaaa De, az elején is így kellett volna. Ez jó! Addig lesz ez így, amíg teljesen meg nem nyílsz.
Teljesen normális :) Tetõpont is létezhet talán. Szerencsés vagy, és ezt teljesen komolyan mondom, nem mindenkinek adatik ez meg.

Az normális, hogy ahogy telik az idő, úgy csökken az önbizalmam?

3 éve vagyok itthon, 2 gyereket szültem és már abban sem vagyok biztos, hogy jól használom a ragokat, ha megszólalok. Férjem reggel elmegy, kés?n ér haza. Úgy érzem, nem vagyok önmagam.

Legjobb válasz: szia én is hasonló helyzetben vagyok nincs veled semmi gond csak ki kell mozdulni otthonról vagy beszélgetni valakivel ha gondolod irj privit szivesen beszélgetek veled nekem is szükségem van rá amúgy a kimozdulás segít, játszótér, csavargás a gyerekekkel én már egy ilyen holtponton túl vagyok nekem a nagylányom 3 éves a kicsi pedig 18 hónapos lesz

szia én is hasonló helyzetben vagyok nincs veled semmi gond csak ki kell mozdulni otthonról vagy beszélgetni valakivel ha gondolod irj privit szivesen beszélgetek veled nekem is szükségem van rá amúgy a kimozdulás segít, játszótér, csavargás a gyerekekkel én már egy ilyen holtponton túl vagyok nekem a nagylányom 3 éves a kicsi pedig 18 hónapos lesz
Azt mindíg lehet.Próbálj tanulni képesse´g fejlesztöket csinálni.3 év alatt 2 gyerköc.Gyorsan születtek.Nekem a lányom 5 hónapos, de még abban sem vagyok bizti, hogy akarok-e másikat.Rajzolj a gyerekekkel, internetröl is tudsz letölteni feladatokat.

Időben bevettem az esemény utáni tablettát, 1nap sem telt el. Mégis most ( fél-1hét után) megjött. De nem ugy ahogy szokott, hanem sokkal kevesebb. először barnázással indul. Ez normális?

de biztos nem vagyok terhes ugye? nekem ez a második ilyen tablettám életemben, mikor el?ször vettem be ilyet semmi mellékhatása sem volt. de akkor ez a tabletta mellékhatása és nem kell félnem? :(

Legjobb válasz: Szerintem ha ilyen hamar bevetted,tuti nem vagy terhes.A vérzésed azért más,mert a tabletta összezavarta a hormonjaidat. Lehet ,hogy egy ideig még így lesz, össze-vissza fog meg jönni,más lesz a mennyisége meg a hossza, mint eddig. Az hogy elõször nem volt mellékhatása,még nem jelenti azt,hogy másodszor sem lesz. Fõleg akkor,ha nem telt el sok idõ a két alkalom között.

Szerintem ha ilyen hamar bevetted, tuti nem vagy terhes.A vérzésed azért más, mert a tabletta összezavarta a hormonjaidat. Lehet , hogy egy ideig még így lesz, össze-vissza fog meg jönni, más lesz a mennyisége meg a hossza, mint eddig. Az hogy elõször nem volt mellékhatása, még nem jelenti azt, hogy másodszor sem lesz. Fõleg akkor, ha nem telt el sok idõ a két alkalom között.
A kérdező hozzászólása: hát... 1 év eltelt a két alkalom között... :S de köszönöm, h megnyugtattál. és olyan ugye nem lehet, hogy 1hónapig pl egyfolytában meglesz? :S az nagyon rossz lenne... :(
Hát egy hónapig talán nem, de én már hallottam olyanról , hogy 2 hétig megvolt valakinek a tabi miatt és utána is volt egy kis pecsételés. De mindenkinek máshogy reagál rá a szervezete.Valaki észre sem veszi, mint pl én sem, valakinél egy picit bezavar, valakit meg kikészít :S
A kérdező hozzászólása: értem... akkor a terhesség miatt nem aggódok... ez a kis vérzést, meg kibírom.. de remélem hamar visszaáll minden a szervezetemben! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!