Találatok a következő kifejezésre: Az normális, a pasi (195 db)

Mért van az, hogy a pasik a normális csajokat keresik, de végül ribik mellett kötnek ki? !

Legjobb válasz: Szakadj már le a témáról. És akkor miért van az, hogy minden nõ normális pasit keres és mégis egy gyökér mellett köt ki mind, a normális pasik mikor elõttük van meg leszarják?

Szakadj már le a témáról. És akkor miért van az, hogy minden nõ normális pasit keres és mégis egy gyökér mellett köt ki mind, a normális pasik mikor elõttük van meg leszarják?
Nálatok lányoknál a ribi olyan csajt jelent, aki sikeresebb a fiúknál, mint ti. Tehát törvényszerû, h mellettük kötnek ki a pasik :P
Általánosítás.
Erre én is szeretnék választ kapni igazán. Az én kapcsolatom is így indult, aztán ezzel lett vége...
A kérdező hozzászólása: Utolsó azért ez aljas rágalom. Nem mindegyik!!! Kivételek mindig vannak..
Mert nekik nem kell féléveket könyörögni és nem játsszék az elérhetetlent. Ráadásul minden nõ k.rva.
Mert rájönnek, hogy nem ismernek normális csajt, és egyedül maradni viszont nem akarnak.
nekem még nem tûnt fel ez a tendencia.
Azért mert hiába keresik, ha nem találják:D Így maradnak a ribik:P
a kettõ nem üti ki egymást
Mert anyád szûz.
Talán mert nem jut nekik normális...
Biológia és faj fent tartási ösztön, de te általánosítasz, személy szerint én nem állnék le ilyennel. 22/f
Mert minden "normális" csaj ribi?
Mert a normális csajok nem másznak rá a fickókra.

Miért van az, hogy a pasiknak mindig az a csaj kell aki, megbízhatatlan vagy elérhetetlennek tűnik? A normális csajok vagy aki kimutatja, hogy mit érez, az miért nem kell a pasiknak?

Legjobb válasz: nincs így;) ha normális pasit találsz akkor az megválogatja hogy kivel jön össze!sok fiú viszont szereti ha a csaj kicsit visszafogott és szerényebb:P de azt is hogyha kimutatja mit érez! nem értek egyet veled:D (fiú voltam:D)

A normális csajok általában petrezselymet árulnak. Két nagyon normális, szép barátnõm nem kellett senkinek 22 éves korunkig!! Máig nem igazán értem, miért. Talán túl okosak voltak. A bátyám lányainak (24 és 26) egész tizenéves korukban 1 udvarlójuk volt összesen. Szépek, vékonyak, okosak, normálisak. Fiúk, miért van ez??
nincs így;) ha normális pasit találsz akkor az megválogatja hogy kivel jön össze!sok fiú viszont szereti ha a csaj kicsit visszafogott és szerényebb:P de azt is hogyha kimutatja mit érez! nem értek egyet veled:D (fiú voltam:D)
A nõkre valóban igaz, hogy jobban vonzódnak a "kihívást" jelentõ férfihoz. Férfiakra ez csak abban az értelemben igaz, hogy jobban vonzódnak a szebb nõkhöz, akikért viszont, mivel szebbek, erõsebb a versengés, tehát ennyiben kihívást jelentenek. NEM vonzza a férfiakat az - ellentétben a fiatal nõkkel - ha nehéz beszélni a nõvel, ha titkolózik a nõ, ha kiismerhetetlen, kiszámíthatatlan, szeszélyes. A szeszélyes, bonyolult vagy nehezen kezelhetõ nõ rossz nõnek számít a férfi szemében, míg az ugyanilyen férfi izgatja a nõt. Viszont tény, hogy a szolgai módon engedelmes, mindent megengedõ nõ sem vonzza a férfiakat, mert az ilyen nõk többnyire alacsony önbizalmúak. A férfiak számára is vonzó, ha a nõ szereti önmagát, és a magas önbizalmú nõ általában valóban kevésbé befolyásolható, mint a depressziós. Ami az elérhetetlenséget illeti, ez annyiban lehet vonzó, hogy aki távoli, megismerhetetlen, azt könnyû idealizálni. Lehet, hogy megismerve aztán kiábrándító. Míg hasonló meglepetést nem okoz egy olyan nõ, aki kezdettõl megismerhetõ, elérhetõ. A dõlt betûs részben kifejtett kérdésnek egyébként nem sok köze van a fõkérdéshez, hanem egy szokványos történet: "A talin 2 magyarázatot adott a szakításra.Mind2 különbözõ idõben volt és szerintem nem is ez volt a valós szakítási indok.Csak kitalálta, hogy nem felejtette el az exét késõbb már azt mondta, hogy hiányzott a szikra." (Hiányzott a szikra = nem tetszettél neki.)
nemtudom de ez sajnos tényleg így van.. :(
A választ részletesen kifejtve megtalálod a "Miért a rossz lányokat szeretik a férfiak?" címû könyvben. Röviden: a fiúknak az kell, hogy egy lány meghódítása kihívás legyen számukra. Ha már azelõtt gyõznek, hogy harcoltak volna, a dolog nem érdekes. Ez az egyik. A másik sztem az, hogy a normális fiúk vannak kevesebben. A felelõtlen, önzõ stb. fiúk a többség, és õk hamarabb is csapják a szelet egy nekik tetszõ lánynak. Nekik a normális lányok nem különösebben érdekesek. Én azt látom, hogy aki normális, sokáig nem is érdekel senkit. De akit igen, azt általában igen komolyan. Ui. azok a fiúk leginkább maguk is normálisak és csak akkor indulnak el valaki felé, ha komolyan gondolják.
nana azér vannak kivételek.. :) köztük énis..amugy igen a legtöbbnek olyan kell
"Röviden: a fiúknak az kell, hogy egy lány meghódítása kihívás legyen számukra. Ha már azelõtt gyõznek, hogy harcoltak volna, a dolog nem érdekes. Ez az egyik. " Ezzel egyetértek. Egyébként a normális csajok mindig foglaltak... De lehet egy normális csaj meghódítása is kihívás.
én nemtudom ez kinél hogy van, melyik vidéken hogy megy....nálunk az van, h amelyik csaj elérhetõ az megbízhatatlan lökött pi..a, amelyik meg normális és kellene is, azmeg elérhetetlen (mert sehol sem lehet találkozni velük, se buliba, se semmi):S...szóval nálam pont forditott ez a helyzet...21/f
ns??? :D
"Ha hiányzott a szikra, akkor miért jött össze velem?" Mert unatkozott. "Két nagyon normális, szép barátnõm nem kellett senkinek 22 éves korunkig!! Máig nem igazán értem, miért. Talán túl okosak voltak. A bátyám lányainak (24 és 26) egész tizenéves korukban 1 udvarlójuk volt összesen. Szépek, vékonyak, okosak, normálisak. Fiúk, miért van ez??" Nyilván nem AZÉRT nem akadt udvarlójuk, MERT "normálisak" (mit jelent ez?) és szépek (ki szerint?) voltak. Nyilván olyan egyéb tulajdonságaik miatt, amelyek amellett álltak fenn, hogy "szépek és normálisak" voltak. Pl. lehet, hogy ez a bizonyos normálisság azt jelentette, hogy túl visszafogottak voltak, háttérbe húzódtak? Vagy túl hidegnek, megközelíthetetlennek mutatkoztak? Komoly és nagyon kedves lányok, akiktõl igazán távol áll bármiféle rossz szokás vagy tulajdonság, tûnhetnek pl. gõgösnek és merevnek. A fiú félhet tõle, mert attól tart, hogy az ilyen nõ mellett minden szavára és mozdulatára olyan mértékben vigyáznia kell majd, mintha folyamatos rendõri megfigyelés alatt állna. A nagyon rendes és normális lányokból félõ, hogy rendmániás és örömképtelen, pénzéhes asszonyok lesznek. Ijesztõek lehetnek a fiúk számára, mert szigorú tanárnõket és nagynéniket juttatnak az eszükbe. Szóval nem elég annyit tudni, hogy valaki szép és normális, van még sok más fontos tulajdonság. Bár ha valakirõl az a bók, hogy normális, akkor a fentiek jutnak az eszembe mint lehetséges problémák.
Pont azért amiért a lányoknak a menõ, pénzes, kigyúrt, macsó, egyszerre 3 csajjal kavaró pasik kellenek, és nem a normális srácok.
Miért kellett lepontozni a 01:14-est? gondolom a 04:38-as is ugyanaz a személy. Szerintem teljesen igaza van, nagyon jól leírta a helyzetet. Kedves kérdezõ. A 3. randi után nem járhatunk még valakivel. Mégis mennyire ismered meg a másikat ezalatt? semennyire. Vonzalom lehet, de ennyi. És hiába várod a pasitól, hogy akkor most már fogadjon neked hûséget, mert így fogsz járni. Idõ kell ahhoz, hogy megismerd a másikat és beleszeress. Ez a helyzet. És aki ezt az ismerkedési, bizonytalansági idõt ki akarja kerülni azzal, hogy kizárólagos kapcsolatot kezd a másikkal, akkor nagyon koppanhat. Mert utána rá kell ébredni, hogy a másik mégse olyan, mégse szeret.. stb. Ha szerencséje van, akkor mégis illenek egymáshoz, de erre kicsi az esély. A sráccal csak annyi történt, hogy tetszettél neki, de aztán aludt rá egyet-kettõt, és rájött hogy mégse. Ez nem függ össze az elérhetetlenséggel. Ez hülyeség. Te is fogsz még pasival így járni, hogy pár tali után úgy döntesz hogy mégse. És akkor õ is mondja azt hogy ribanc vagy? Akkor haragudhatnál, ha hónapokig jártatok volna, és a végén megcsal, anélkül hogy elõbb szakít veled. 30/N
, , Mégis mennyire ismered meg a másikat ezalatt? semennyire. Vonzalom lehet, de ennyi. " szerintem késõbb meg a megszokés , kötöséd alakul ki....nem az a kötödés mikor már elmúlik a lángolás, hanem ez a kezdeti..és ezt nevezik sokan szerelemnek. pedig attól még nem biztos, hogy a másiknak odaadnáka veséjüket, vagy az életüket érte...stb. nekem is volt h megfogott egy büdös, nem szép pasi, mertkedves volt, és normálisnak tûnt...elmúlt , már hányok tõle, legszívesebben ráhánynék....de vmikor meghatott az hogy olyan elesett és egyszerû....pedig máig rühellem az olyan pasikat....na ez a szerelem??
A kérdező hozzászólása:
Van kedved ismerkedni? msn? csak, ne itt, mert a végén társkeresõt csinálunk az oldalból:)
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondják jó nõ vagyok és ezt így is gondolom.Ezért nem értem, hogy miért történt ez.
csak azokkal van így, akik nem érettek ;] én tudom jól ... nem összes
Ha, megnyugtat nekem nagyon is, kellene egy normális, érzõ csaj!Persze, azért a külsõ sem elhanyagolható, de nem kell bombanõnek lennie, ahhoz, hogy megfogjon és szeretni tudjam!
A kérdező hozzászólása: Amúgy mindenkinek köszönöm, aki írt.
A kérdező hozzászólása: 01:14 Ha hiányzott a szikra, akkor miért jött össze velem?
A kérdező hozzászólása: A szitu az, hogy a 3. randin jöttem össze a sráccal addig elérhetetlen voltam számára.Aztán csók után rákérdeztem, hogy most akkor mi is van velünk?A válasz az volt, hogy járunk.Egész este úgy voltunk, mint akik együtt vannak.Utána pedig csak msneztünk.Semmi sms, felhívás vagy hogy éreztem volna, hogy érdeklem.Aztán besokalltam 1 hét után és írtam neki, hogy beszélnünk kell.A talin 2 magyarázatot adott a szakításra.Mind2 különbözõ idõben volt és szerintem nem is ez volt a valós szakítási indok.Csak kitalálta, hogy nem felejtette el az exét késõbb már azt mondta, hogy hiányzott a szikra.Akkor minek jött össze velem?!Gondolom nyeregben érezte magát és lelépett.
szia remélem még olvasod ezt a kérdést, és válaszolsz, mert 2009 májusában nekem teljesen ugyanezt mondta egy srác!! és lehet te is azzal találkoztál. csak nekem fordítva: elõször, hogy nem volt meg a szikra és utána meg így meg úgy az ex. melyik városban lax? hol volt ez? remélem írsz szia

Nem értem a pasikat! Mért van az h a pasi akivel ismerkedek, (sajnos távkapcsolatban vunk) egyszer rámír msn-en h hiányzok neki, bla bla, máskor meg le se szar. Ez normális?

Legjobb válasz: komolytalan a pasi. távkapcsolatban, hacsak elõzõleg nem voltatok már nagyon szorosan, akkor ez elõfordul :/ elfelejteni is könnyebb valaki iránt a szerelmet, ha sose látod, mintha naponta elõtted forgolódik. nem kéne komolyan venned :/

komolytalan a pasi. távkapcsolatban, hacsak elõzõleg nem voltatok már nagyon szorosan, akkor ez elõfordul :/ elfelejteni is könnyebb valaki iránt a szerelmet, ha sose látod, mintha naponta elõtted forgolódik. nem kéne komolyan venned :/
Mert elvárná, hogy te is ráírj, hogy hiányzik neked és nem akar szánalmasnak tûnni és rád erõltetni magát. Például.
ne általánosíts te rühes k*rva
szerintem biztos a lány is ráír...
A kérdező hozzászólása: Igen rászoktam, és aztán volt kb 2 hét h nem beszéltünk és utána mondta elõszõr azt h hiányzom neki...a pasikat nem lehet érteni :S
és legalább teis írtad h hiányzik neked is?
A kérdező hozzászólása: Persze h írtam :)
Akkor viszont attól tartok, nem gondolja komolyan a dolgokat...

Normális az, ha a pasim pornót néz amikor nem vagyok ott?

Vagy ha alszom...

Legjobb válasz: Nem normális! Férfi létemre hülyeségnek tartom a pornót...

Nem normális! Férfi létemre hülyeségnek tartom a pornót...
Szia! Ide is leírom , hogy az én barátom nem néz pornót.Semmi szükség erre egy normális , maximálisan kielégítõ kapcsolatban, hogy más nõk tömködését bámulja valaki.Akkor valamilyen szinten mégsem vagy elég neki.Ha egyedül van és kell neki annyira a látvány videózzátok le ti magatokat vagy adj neki képet... És attól , hogy ezt sokan csinálják, még nem lesz normális!
Szerintem nem normális, de sokan csinálják.
Tipikus férfi... Az én párom is ilyen, de emellett a szexuális életünkkel nincs semmi probléma. Tudok róla, elmondta, nem zavar. Inkább ez, minthogy másik nõhöz rohanjon nagy "hiányában".
nem normális, pornót privát böngészéssel nézünk...
Én párom is néz pornót, de én ezt onnan tudom, hogy elmondta. Kicsit se zavar. Férfiból vannak. Miért nézted meg az elõzményeit, nem bízol benne?
nem vagyunk egyformák.. HÁLISTEN
Ha nem megy a szexuális életetek rovására, akkor szerintem semmi baj nincsen vele. Egyszerûen ilyen a habitusa, pont, mint a legtöbb férfinek.
vagy legalább törüljük az elõzményeket :D nem kell a lány arcába vágni ezt ez olyan mintha elõl hagyná az alkonyatos dvd-t a lány, felháborító lenne :)
ha nem hat ki a sexuális együttlétetekre akkor hagyd rá! :) ha már nem jó vele valamiért akkor beszélj vele.. addig sztem nem para.. :)
Nekem meg oszt jöhet minden HHUUuuuúúúú.Ha-ha csak vickeltem. Én meg fordítva vagyok mert a barátnõm is szokott ritkán pornót nézni.És nagy ritkán ha 1-2 hétig nem látjuk egymást mert elutazik egyikünk valami gyengébbre ráfanyalodok én is.De én tudok róla és õ is tud nekünk bevált hogy elmondunk egymásnak mindent és ez így pont jó.Én 21\F vagyok barátnõm durván 3, 5 hónappal elõbb született tehát nincs sok közöttünk.De már 1 hónap és 3éve együtt vagyunk és ez tökéletesen megfelel nekünk. Talán nálad is bejönne az hogy megbeszéljétek hiszen ha nem tudod hogy miért csinálja akkor nem is fog megoldódni a dolog. "Amég nem értesz az elektronikához addig csak próbálkozol, de ha már tudod hogy mi a baj akkor már javíthatsz a hibán" Bocs ezért a hasonlatért, de ez jutott eszembe.Ha evvel megbántottalak volna akkor bocsi nem direkt volt.Viszlát.

Normális az, ha azt kéri a pasim, hogy válasszak közte meg a legjobb barátnőm között?

Megismerkedtem egy nagyon aranyos és helyes pasival, mostanra kapcsolatban vagyunk viszont azt mondta választanom kell... vagy ? vagy pedig a legjobb barátn?m... nem tudom, hogy hogyan választhatnák kettejük között. Szeretem mind a kett?t, ?t mint szerelmemet, a barátn?met pedig mint a testvéremet. Mit tegyek? Normális, hogy választásra kényszerít?

Legjobb válasz: #4 És az sem normális.

#4 És az sem normális.
Nem normális. Nem teszek ilyet azzal, akit valóban szeretek.
Mindig azt vallottam és vallom is, ha egyszer ilyen helyzetbe kerülnék 100%, hogy AZT aki VÁLASZTÁS ELÉ KÉNYSZERIT kizárnám az életembõl. Mert ha valaki igazán szeret akkor SOHA nem kérne olyat, hogy zárjak ki valakit az életembõl aki FONTOS nekem!!!
Nem értem, miért kell válasz? De aki ilyet kér tõled, annak kiadnám az útját...
Nem normális. Ha ennyire önzõ, akkor vajon más dologban is az? Én a helyedben elgondolkodnék a továbbiakon.
Szomorú. Féltékeny pasid van. De hogy még a nõkre is.
Nos, ha azért kéri, mert fel napokat toltotok együtt es aztán is órákon keresztül beszéltek, ha ki beszéled a háta mögött, ha a barátnõ mindenek felett áll, akkor teljesen normális, hogy ezt kéri. Ha normális baráti kapcsolatról van szó, akkor viszont nincs igaza
Az új feleségek is elõszeretettel választják le a barátairól a férjüket. Házasság után mars haza, nem a barátokkal lógni.
kiakar sajátítani a barátod.. Ha az én barátom mondaná, hiába szeretem imádom de szakítanék vele.. de hálistennek nincs ilyen gond, szereti a barátaimat, én is övéket :D Én a barátnõmet választanám. de elõtte leülnék beszélni a csávókámmal h miért kell választanom. nem lehetnek barátaim?
Lehet, hogy a barátnõje sorozatgyilkos, szóval ez így annyira nem kerek.

20éven 6pasival szex, plusz még párral orál, ujjazás, ebből csak egyel normális kapcsolat (pár hónapig), az gáz a pasik szemében?

Legjobb válasz: ugye h elõny??? ohh b...... meg...... akkor én eláshatom magam a 2 pasival a hátam mögött...

ugye h elõny??? ohh b...... meg...... akkor én eláshatom magam a 2 pasival a hátam mögött...
Nem, simán megdugnálak 7. pasiként
Nem fogtad magad vissza. Emberfüggõ. Valakit hidegen hagy a múltad, valakit meg elijeszt, hogy r1banckodtál x éven keresztül. Nekem ebbõl az lenne a kizáró ok, hogy "csak úgy" leszoptál valakiket. Ilyen diszkóbol szopatásra kivihetõnek hangzik. Az gáz.
Nem fogtad magad vissza. Emberfüggõ. Valakit hidegen hagy a múltad, valakit meg elijeszt, hogy r1banckodtál x éven keresztül. Nekem ebbõl az lenne a kizáró ok, hogy "csak úgy" lesz0ptál valakiket. Ilyen diszkóbol sz0patásra kivihetõnek hangzik. Az gáz.
Egyszerre?
számomra pl. teljesen közömbös adatok 27/f
A 6 pasival szex résszel 20 évesen nincs gond. A "plusz még párral orál, ujjazás", meg az "ebbõl csak egyel normális kapcsolat" már gázabb. Helyesírásod sem elõny.
Most az ilyen kérdések órája van? :D
Nem gáz, de nem is elõny.
az én szememben az lenne, kicsit kiélt lehetsz

Mit gondoltok, mennyire normális az, ha a pasi amikor előbb elmegy, "úgy hagyja" a csajt?

korábban ezt nagyon szemét dolognak tartottam, de már kezdem azt hinni, hogy ez a megszokott, mert már 5-b?l az 5. hapsi is megcsinálja ezt velem... ez önz?ség, vagy ezt így szokás, vagy csak bele se gondolnak, hogy ez milyen? szerintetek? 23/l

Legjobb válasz: Szerintem nem normális. Nálunk dettó ugyanez van. A csajom, miután elõször kielégül, már nem akar többet én meg mehetek a WC-re befejezni magamnak. Nagyon dühítõ ez a lányok részérõl is. 23F

Szerintem ez gáz... Én ha érzem, hogy tuti nemsokára elmegyek mindig inkább váltok és kézzel/szájjal kényeztetem tovább. 26/F
Lehet, hogy észre se vették, hogy te még nem mentél el. Az alkalmi kapcsolatokban ez meg aztán különösen esélyes, elvégre nem ismernek úgy az ágyban.
Szerintem nem normális. Nálunk dettó ugyanez van. A csajom, miután elõször kielégül, már nem akar többet én meg mehetek a WC-re befejezni magamnak. Nagyon dühítõ ez a lányok részérõl is. 23F
az h valaki elõbb elmegy az lehet azért is mert gyorstüzelõ, vagy épp hogy neki az számít hogy neki legyen jó .. a többi meg le van tojva.. :) ez megint pasi válogatja, ha nekem van partnerem nem arra utazom h csak nekem legyen jó, hanem arra is h neki is.. hisz így normális.. :) Ami nekem jó, az neki is jó! :)
figyu szerintem ezt egy igazi férfinak látnia kell. ennyi. ezen nincs mit túl magyarázni. nekem is volt szolnoki csajom alkalmi, esztergomi, stb. de egyiket sem engedem úgy az ágyamba, hogy ne készítettem volna neki vacsorát, és reggel pedig nem engedtem úgy a vonathoz, hogy ne elégítettem volna ki 100x :) ja és a gumi árát is én álltam :) ))ennyi 23/F
Ne kurvulj, hanem állandó partnered legyen, az majd nem hagy ott.
Hát...nálam hasonló a tapasztalat a csajokkal.
Fizeted a gumit, hát mekkora úriember vagy... Ha nem alkalmi partnereid lennének, valóban nem hagynának ott.
Hát nagyon elszomorít h a pasik többsége ennyire nem figyel :( Beszélj vele... Ha meg nem változik semmi majd találsz olyat aki megadja... :) 23/l
Figyu, a pornó rontja el õket durván! Azon nõnek fel, nem ismerik az elõjátékot, így mitõl is mennél el? Ahoz vannak szokva h maguknak lerendezik a pornóval és mikor nõvel vannak, akkor is csak a lényeg érdekli õket. Úgyhogy ne csodálkozz semmit. A pornóhoz nem kell energiát befektetni mi jó a csajnak, meg h kiismerje meg törõdjön alelki világával. Sok pasi ilyen, elég a morzsa neki. Nem akarnak õrjitõen jó szexet. Ezért a csajok a jó szexet az érzelmesebb pasinkak tartogatják...
önzõ bunkók.Ha több alkalommal ezt játssza beszélj vele. ha nem figyelj szólj be szex után: Én megjegyezném: "hú ez nagyon gyors volt" vagy "nem is éreztem semmit" vagy "te aztán gyorstüzelõ vagy", "hát ez nem volt valami nagy eresztés"...stb Vagy észbekap, vagy dobd. Én nem tûrném. akkor ennyi erõvel már prosti is lehetnél, akkor még lóvét is kapnál. Nem értem miért hagyják a nõk a szar szexet.
Szerintem ez nem normális. Valószínûleg abból az 5-bõl egyik sem volt igazán tapasztalt férfi. Mondjuk egy éjszakásnál még talán annyira nem is kell meglepõdni, mert ott nincsenek érzelmek, csak arra hajtanak hogy kielégüljenek. Nálam amúgy volt már olyan, hogy azt hitte a srác h elmentem, közben nem is. Sokáig gondolkodtam rajta, hogy mégis honnan a jó francból gondolta ezt, mert semmi "olyan" jelet nem adtam..de biztos:D 23L
nem normális... az én pasijaim szerencsére nagyon figyelmesek voltak, legtöbbször elöbb elvitt engem, és csak utána jött ö. vagy ha forditva volt akkor se fordult be a sarokba.keress olyan pasit akinek nem csak egy tárgy vagy. és nem csak alkalmi partnerek csinálják ezt!bnöm exférje rendszeresen ezt csinálta. neki csak szextárgy volt.
Nálam már csak így megy, ez van. Természetesen nem csak a nõk részérõl ítélem el. 25f
A kérdező hozzászólása: kedves tõled hogy ezt feltételezed, de csak 2 volt ebbõl alkalmi kapcsolat. egyébként azzal sem gondolnám, hogy baj lenne, hogy belemegyek egy-két egyéjszakásba, amikor hosszabb ideig egyedül vagyok, és szükségem lenne a szexre, de ha szerinted ez "kurvulás"...
A kérdező hozzászólása: ja a komment az elsõnek ment.
vagy frigid vagy vagy lúzerekkel jössz össze

Miért van az hogy a pasik már nem szólitják le a csajokat? Sőt állitolag most már a csajnak kell leszólitani a pasit? Ez normális? Jobbára férfiak véleményét kérdezném.

Legjobb válasz: vagy szimpla kényelmesség, vagy csak kollektíve meguntuk a sok elutasítást, mindenesetre én se szoktam csajokat leszólítani, ha odajön, akkor kezdeményezek, de az elsõ lépést neki kell megtenni. :)

vagy szimpla kényelmesség, vagy csak kollektíve meguntuk a sok elutasítást, mindenesetre én se szoktam csajokat leszólítani, ha odajön, akkor kezdeményezek, de az elsõ lépést neki kell megtenni. :)
Hát 30 évesen azért már más a helyzet. Nem akarom elvenni a lelkesedésed, de 30 évesen sokkal nehezebb független férfit találni. Lehet, hogy olyanoknak küldesz jelet, akik kapcsolatban élnek, és ezért van bennük annyi, hogy nem is próbálkoznak más nõknél. Azért ne add fel, egy 30+ embernél kellene lennie annyi önbizalomnak, hogy ha észreveszi a jeleid, akkor odamegy.
Én azt vettem észre, hogy sok lány (nem mind, mielõtt rám lenne fogva, hogy általánosítok) a leszólítást nyomulásnak veszi, pedig szó sincs ilyesmirõl. Ugyanakkor azt is elvárják, hogy a srác kezdeményezzen. Nem csoda, hogy a pasik nem tudnak kiigazodni a csajokon, és nem mernek kezdeményzni.
engem is ért már pár ilyen "csalodás" de lehet én mentem rossz lányhoz de a legtöbb tizenéves csaj ha nincsen rajtad 40-50ezer ftnyi ruha akkor nem igen néznek emberbe, de hát ez van :D
Egyszerû a dolog ... manapság már nem elmosolyodnak a lányok, hanem elküldenek a halál ****-ba, vagy lebunkóznak. Ez van kisangyalom. Én leszólítanálak ... ;)
Egyszerûen LUSTÁK a pasik!!!!!!
Azért, mert a mai lányok elképesztõen közönségesek és ezen felül kinevetik és nyilvánosan megalázzák az embert. Csak ezért.
én sosem kezdeményeztem még palinál...és nemis fogok soha ahhoz tul büszke vagyok h én "udvaroljak" bárkinek is... ezzel nagyon sok lány van így nem csak én nem a mi feladatunk:) túl elkényelmesedett az összes pali.. kis nyuszik:$:D
Azért, mert úgy gondolják, hogy úgyis van már nõi egyenjogúság, és megtehetné a lány is, úgyhogy inkább várják a sült galambot. Az egyenjogúság nem azt jelenti, hogy mindent a csajnak kell csinálnia.
Elõzõ, gyönyörûen megfogalmaztad a gondlataimat.
Hát azért ennyire nem is veszélyes a helyzet, mint itt nemrég kifejtették, de azért lányok elgondolkozhattok a dolgon nyugodtan. Mert mondani könnyû, hogy menj oda, aztán a fiú(mi) összeszedjük minden bátorságunkat, és aztán le vagyunk koptatva. (ez mondjuk annyira nem is baj, legalább megtudjuk, hogy rá se kell idõt pocsékolni) Viszont, hogy fennhordjátok az orrotok az teljesen igaz... A lányok nagy részéhez hozzá se lehet szólni, emrt sugárzik róla, hogy elnéz téged, mert nem te vagy a legmenõbb pasi a közelben.
Azért a deviáns lánykák már jöttek is lepontozni. Neten is olyan buták és korlátltak, mint a valós életben. Vegyenek mûpéniszt.
A statisztika szerint több a nõ az országban, mint a férfi. Tehát mi ráérünk, nektek sürgõsebb :P 20F
hülyék vagytok:D itt a válasz:D ez tuti igykell csinálni!!!!!!Nahh xal csaj valami nagyon apró bátorítást ad a pasinak és az bele fog lendûlni aztán udvarol majd csak kell az a bizonyos jel hogy nem eggyoldalú a vonzalom.! 17/F
Azért mert a csaj választ. MINDIG minden esetbe... fiúknál nem igy van. Egy férfinek ha nem is tetszik annyira egy csaj de mondjuk valahogy kinéz... attól még megdugná igy van vele. szóval ha a csaj elég bátor és beszédes minden képpen talál pasit. Szóval ha TI csajok igyis ugyis jut nektek mindenképpen farok akkor nehogy már én kezdeményezzek???? ÚGYIS ti választotok. Én hiába megyek oda. A büszkeségeteket meg jólenne letenni. Mert igencsak elvagytok szállva magatoktól. De mire Fel?e nemtudom. Sõt ha kategorizálni kéne 1-5 ig a csajok kinézetét már igen csak nehéz eset felszedni egy csajt 3 -as (közepes) szinten ha be se jösz neki.... de ha nekem bejön egy csaj 3 as szinten és én is bejövök neki akkor tutira nyert ügye van. mert legalább nem kell hajtanom és van nõm. Szóval csajok nyugodtan hajthattok a pasikra.. Ne féljetek. Kéne pasi? hát ahhoz igen csak kéne tenni valami az asztalra. nyugodtan lehet nektek is kezdeményezni nem fog le esni az ujjatokról a gyûrû ha picit "lazábbak" lennétek és mernétek kezdeményezni. Egot meg felejtsétek otthon mert sok csajnak nem álljól fõleg ha csak közepes. 20/F
Nah lányok!!! mi van ilyenkor azzal a híres "egyenjogúsággal"?! :O
én nõ vagyok, de vanerre egy elméletem...:D a pasik félnek. egyrészt azért, mert sok azilyen kis buzernyák férfiatlan "pasi" mostanában, egyszerûen kezd kiveszni a férfiasság a mostani pasikból. a másik meg az h sok a feminista nõ mostanában akik meg necsodálkozzanak ha a pasi inkább nemszólítja meg. a férfiak elbúzásodásának amúgy ez a feminizmus is okot ad, a nõk átakarják venni a férfiak szerepét, így a férfiakból kiveszik az, ami miatt õk férfiak. a másik, h a tinik k9rében sok a kis beképzelt buta liba, akik a 0 IQjukkal szemberöhögik az olyan srácokat akik nekik esetleg nemjönnek be, de az bemert próbálkozni. szóval sztem kölcsön9ösen vagyunk egymásra, nõk és férfiak negatív hatással.
Kedves kérdezõ, tudod miért van ez? Nos megpróbálom leírni. Elõször is azért, mert ahogy már páran leirták, a nõk képesek annyira megalázni, az orruknál fogva húzni a férfit, hogy ez bizony nagyon nem jó. Ami nagyon nagy baj, hogy nem hûek a férfihoz, a férfiak sokkal becsületesebbek, mint a nõ. Igy már inkább meg se szólitom õket és még valami pont kb 3 hete szólitottam le egyszer és utoljára egy lányt elkértem msn-t meg beszélgettem vele 2-szer találkoztunk is, és végül azt mondta nem akkarja mert a volt barátjához mér minden pasit és, hogy még fülig szerelmes bele. -.- Na ez engem annyira pofán ütött, hogy most egyenesen nem érdekelnek más csajok, egybként a buszon õ kezdett el velem szemezni, õ próbált közelembe férközni, végül én szólitottam le. Ezért szólitsam le õket? Ezért beszéljek én velük? Ezért hajtsak ennyire? Na nem, majd ha eljön az ideje megtalálom azt a lányt aki jó nekem, vagy nem...
13:58 Lehet te is "el lennél szállva" magadtól, hogyha visszautasítanának kismilliószor...
Azért van ez, mert a XXI. században élünk! A csajok már nem XVIII. századi francia kisasszonyok, és a fiúk sem olyan úriemberek. Közben volt egy emancipáció, nõi egyenjogúság van, vagy azt te kihagytad?
13:50-es jól írja. eléggé el vannak szállva maguktól
A kérdező hozzászólása: Én nem vagyok 10-en évesinkább 30 és nagyon vidám vagyok és általában ha tetszik egy pasi szemezek vele mosolygok tehát flörtölök és mégse mernek oda menni.
félünk az elutasitástól :)
Azért van ez, mert tartunk a nyilvános alázásoktól, fõleg ha harmincan vagytok egy helyen. Vannak normális nõk is, akik szépen közlik, hogy most ne, de van, aki beletipor a földbe. Akkor most: miért is nyavalyogtok, hogy nem megyünk oda? Talán változtatni kellene a viselkedésen, és odamennénk.
A normális lányok is odavannak a jóképû alfahímekért, akkor nekünk miért nem szabad?
Nem szeretjük az általánosítást :)
Én csak a normális lányokat keresem :D

Miért van az, hogy a pasiknak nem a normális lányok/nők tetszenek, hanem a sok kis magamutogató akármi? (többi lent)

Nem értem, mivel jobb egy olyan lány,aki kipakolja mindenét,van rajta 10kiló vakolat,az értelmi szintje 0 és csak egy elkényeztetett kis nemtudommi,mint egy normális,jófej lány, aki szolidan(de attól persze még lehet csinosan) öltözik,nem sminkeli agyon magát,értelmes,nem kényeskedik és az életcélja nem az h minél több buliba eljusson,leigya magát és átmenjenek rajta minél többen...? Még mielőtt jönnének a sértő kommentek, szeretném tisztázni,hogy nem magamról beszélek, nekem van párom. Egyszerűen csak ezt látom nap mint nap és nem értem(mint ahogy azt sem, hogy egy 13 éves lány miért néz ki 18-nak,miért jár miniszoknyába és a bokájáig kivágott felsőben,miért sminkeli agyon magát,miért iszik csúnyábban mint 1 férfi, és legfőképp h a szülők h engedhetik ezt meg nekik. :/ ).

Legjobb válasz: nem tudom, a társaim hogy vannak vele de nekem egyántalán nem a ku*vák jönnek ben....épp ellenkezõleg, már régóta vágyom egy olyan lányra amit te leírtál : "mint egy normális,jófej lány, aki szolidan(de attól persze még lehet csinosan) öltözik,nem sminkeli agyon magát,értelmes,nem kényeskedik és az életcélja nem az h minél több buliba eljusson,leigya magát és átmenjenek rajta minél többen...? " egy baj van, ritka az ilyen! :) ezért sokak "beérik" a selejttel...

nem tudom, a társaim hogy vannak vele de nekem egyántalán nem a ku*vák jönnek ben....épp ellenkezõleg, már régóta vágyom egy olyan lányra amit te leírtál : "mint egy normális, jófej lány, aki szolidan(de attól persze még lehet csinosan) öltözik, nem sminkeli agyon magát, értelmes, nem kényeskedik és az életcélja nem az h minél több buliba eljusson, leigya magát és átmenjenek rajta minél többen...? " egy baj van, ritka az ilyen! :) ezért sokak "beérik" a selejttel...
azért mert jol néznek ki, belevaloak, lazák. bezony.én nem ilyen lány vagyok, hanem visszahuzodo, csendes, de akkoris belátom, hogy ok a kelendobbek, és ezzel végulis nincs is baj. mert nemhiszem, hogy a pasiknak egy olyan barátno kéne , aki félénk.meg vana apsikba, de nokbe is, olyan hogy kinek van a legjobb csaja, pasija.ezek legtobbszor csak kirakatkapcsolatok. no de akkoris.a lényeg, hogy sokkal konnyebb egy kozvetlen , laza lánnyal ismerkedni, mint egy szolid, csendessel.
Csúnya dolog az irigység, kicsi lány! :)
Akkor inkább az a kérdés, hogy miért kapnak 13 évesen kimenõt éjszakára:)
A kérdező hozzászólása: "Jó nem olyat, hogy ki legyen a segge" Azért, mert a bulikra pont olyat húznak. :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen... Nem értem a mai szülõket. :/
Én például sosem voltam magamutogató, sem ribanc, de nem mondhatnám, hogy ne kellettem volna a pasiknak. Valószínûleg akik az általad leírt típust keresik, azoknak a pasiknak hasonló lehet az értékrendjük (már akinek van) és a gondolkodásuk. Az meg hogy csak tetszenek nekik... Szerintem ha csak dugni akarnak jó az olyan lány is. Talán könnyebb 10 perc után két vállra fektetni õket. Nem mindenki tartós kapcsolat céljából ismerkedik. Ha arra vagy kíváncsi, hogy a szülõk, hogy engedhetik a gyerekeiknek, hogy úgy viselkedjenek ahogy, arról szerintem érdemes lenne külön kérdést kiírnod, bár kétlem, hogy akár egyetlen érintett is válaszolna a kérdésedre:) Mi laikusok pedig csak feltételezésekbe bocsátkozhatunk:) Nekem édesanyám annak idején biztos lekevert volna egyet ha ittam volna:D A miniszoknyás résszel nem értek egyet. Miért ne húzhatna fel miniszoknyát egy 13 éves lány? Jó nem olyat, hogy ki legyen a segge, de azért a miniszoknya nem a derékmelegítõ méretû darabokban merül ki.
A kérdező hozzászólása: Ces: Nem kívánom bizonygatni a korom. :) 9/11: Én most nem a "laza, belevaló" csajokra gondolok, hanem a sok kis ribi kinézetû lánykára (elnézést a kifejezésért, de ennél jobban már nem tudom leírni, hogy mire gondolok). Én most nem egy könyvmoly, visszahúzódó nem tudom milyen lányra gondoltam. Persze mindenkinek megvan a maga személyisége. Legyenek vagányak meg minden, ezzel nincs bajom, de annyira szomorú látni, mikor (amint már írtam) agyonsminkelt, miniszoknyás kis 13 éves lányokat úgy visznek haza, mert annyira részegek h azt se tudják hol vannak.Az ilyen fajta lányokat nem értem, és hogy a pasiknak miért kellenek. Szerintem egyszerûen gusztustalan ez a viselkedés egy lánytól és az a baj h ezzel nem csak magát alacsonyítja le, hanem minden más nõt is, mert a férfiak kezdenek egy kalap alá venni minden nõt, mivel (sajnos) egyre több az ilyen mind a tinik között, mind a 20 éves korosztályban. :/ Nem értem, mi nem csináltuk ezt, mégis mindenkinek volt barátja és mi is tudtunk szórakozni.
A szülõk manapság már nem törõdnek a gyerekeikkel, nincs rá idejük, stresszesek, 3 mûszakot vállalnak, hogy eltartsák a családot...sok oka lehet ennek. A másik pedig, ha egy gyerek rossz környezetbe kerül pl már az óvodában (már az ovisok is káromkodnak...), általános iskolában, akkor rájuk ragadnak rossz szokások. Persze a lányok is mit látnak, minden újság tele van agyonsminkelt anorexiás modellekkel, és hát nem kell messzire menni, a környezetükben is ezt látják az osztálytársaik között is. Egyébként meg, azok a férfiak, akiknek egy köldökig kivágott felsõjû, miniszoknyás, agyon sminkelt lány kell...hát azok nem is hosszútávú kapcsolatot terveznek, elhiheted. A felszínes emberek választanak ilyen párt. Nem általánosítás, de hány BMW-vel, Mercedes-szel mászkáló kigyúrt kopasz pasinak van szilikonmellû, platinaszõke nõje...nem számolgattam, de soknak. Ezek sem lesznek együtt 30-40 éven keresztül. De egyébként nem kell velük törõdni, a sok szoláriumtól majd meg lehet nézni a ráncos bõrüket, és a 2-3 férjet, akit már elfogyasztottak, plusz minden férjtõl 1-1 gyereke is lesz. Ki irigyelné õket?
ha van párod akkor hülye kérdés kiírása helyett inkább foglalkozz vele... míg teheted.
Egyre több fiú gondolja magát akkora "szvegnek" és ezeknek a mondvacsinált fiúknak kell a páwalány.. :) Szerintem inkább õket dugják és dobják el, akinek van önbecsülése nem rázza a valagát mindenhol, és nem kap csipõficamot minden lépésnél.
13 éves vagy, ne gondolkozz ennyit árt a szépségednek
A kérdező hozzászólása: :/ De olyan rossz látni, hogy a mai tinik ennyire "lealacsonyodtak" vagy én már nem is tudom mit mondjak erre.
mert ezek engedik magukat megdönteni hamar, és ha a pasi csak meg akar húzni valakit ezeknél fog kezdeni, mert egy visszafogottabb lány nem adja magát 5 perc után.
A kérdező hozzászólása: Az 1.-nek Amint írtam, nekem van párom, és én már kinõttem a tini korszakból. :)
jót*
Tudod, aki egy jó akar dugni, az azért keresi az ilyen lányokat.:D Aki normális kapcsolatra vágyik nem kezd ki ilyennel.:D 17f
Mert üresek belülrõl és nincs bennük semmilyen értékrend kialakítva.
Az a baj h ez a probléma fordítva is fent áll...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!