Találatok a következő kifejezésre: Az normális, a köldököm (18 db)

Elvileg normális, szórakoznak a hormonok.De kérdezz meg egy orvost.
Normális. Van aki megérzi a peteérést:)
A kérdező hozzászólása: :D Köszi! :D
Szia. Ha kijavítod a kérdõjeleket akkor már meg is adtad a választ magadnak.25 heteske

Normális az, hogy a szeméremcsont fölött "dolgozik" a babám? Néha, megnyomja a hólyagomat, olyankor majdnem bepipilek! Máskor viszont fent köldök tájékán ügyködik. Ennyire változékony lenne a helyzete? 16 hetes kismama.

Legjobb válasz: A köldök vonalát félidõben éri el a méh, szóval az kizárt, hogy most ott "dolgozna". A szeméremcsont és a hólyag reális, bár szerintem inkább a belek és a hormonok játéka ez még, 16 hét nagyon fiatal terhesség szerintem ehhez. 2 gyerekes pocakos

A köldök vonalát félidõben éri el a méh, szóval az kizárt, hogy most ott "dolgozna". A szeméremcsont és a hólyag reális, bár szerintem inkább a belek és a hormonok játéka ez még, 16 hét nagyon fiatal terhesség szerintem ehhez. 2 gyerekes pocakos
A kérdező hozzászólása: Nem korai, nem elsõ gyerek, tudom mi a bélmozgás!
Ok, akkor le merem írni, nem akartalak ijesztgetni, nekem miómáim vannak, azok okoznak ilyesmit. Benyomja a hólyagomat, ha úgy mozog a baba. Én erre tippelek, persze lehet, hogy Neked nincs, és más van. De ha valami "kórosat" észlelsz (mivel már voltál terhes), akkor a dokit kérdezd meg legközelebb. Az enyém azt szokta mondani, hogy vészhelyzet a görcs, a vérzés és a tartós magas láz, minden más "problémára" kitérhetünk a következõ vizit alkalmával.
Szia! Szerintem teljesen normális. Én szakmabeli vagyok és ráadásul én is elsõ babámat várom. Minden terhesség más, mindenki másképp érzékel dolgokat! Én is éreztem és bizony nekem is 16 hetesen majdnem elérte a köldökömet a méh fundusa, vagyis a teteje és aktív volt a babám! Elõször 12 hetesen éreztem, hogy bugyborékolt valami a pocakomban. Teljesen más érzés a bélmozgás és a baba mocorgása! Szerintem elsõ pillanattól meg is lehet különböztetni, legalábbis én meg tudtam. A kisbaba ilyenkor, ebben az idõszakban nagyon mozgékony, mivel még sok helye van, ez is teljesen jó, valamint az is természetes, hogy nyomhatja a hólyagodat és ott is ügyködik... :) Én azt javaslom ne aggódj! Élvezd ki a várandósságod minden egyes pillanatát! 30 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ! Köszönöm a válaszodat, és bocsáss meg, hogy kérdést mertem feltenni ezen a kérdezõs oldalon! Megígérem, hogy legközelebb nem teszem! Kedves második! Köszönöm a válaszod! :)

18 hetesen az normális, hogy étkezés után rettenetesen feszül a hasam a köldököm felett, és néha szurkál is a köldököm körül? Azért lehet, mert nő a baba?

Legjobb válasz: nem lehet hogy túl jól szoktál lakni ilyenkor vagy esetleg felfúj valami ?nekem is szokott néha szurkálni a köldökömnél de nem evés után viszont a szemérem csontom az nagyon szokott fájni ezt én is a bab növekedésének tudom be szép és probléma mentes baba várást 18hetes km

nem lehet hogy túl jól szoktál lakni ilyenkor vagy esetleg felfúj valami ?nekem is szokott néha szurkálni a köldökömnél de nem evés után viszont a szemérem csontom az nagyon szokott fájni ezt én is a bab növekedésének tudom be szép és probléma mentes baba várást 18hetes km
Szia! Én is 18 hetes vagyok és hasonló tüneteim vannak. Evés után mindig húzódik a hasam. Szerintem nem a baba növése okozza. Persze valami köze van hozzá, hoszen egyre nagyobb helyet foglal el odabent, de valószínû csak megterheled a gyomrod, Pedig nem szoktam sokat enni, még is nehezen emésztem meg. Este mindig nagyobb a pocskom mint reggel.

26 hetesen normális az hogy hol egészen lent hol a köldököm fölött érzem a mozgásokat?

Javarészt még lent érzem a köldök fölötti ritkább.Nem kellene már fentebb érezni?

Legjobb válasz: Holnap töltöm a 27.heteet, s ugyanaz a helyzet, mint az elõttem szólónál. Eddig mindig a köldököm alatt éreztem, s a doki 23 hetesen azt mondta, fejfekvésû. Na ezért nem tudom elképzelni, hogy milyen pózban lehet, amikor épp valamelyik oldalamat rúgja szét... Mostanság már nagyon intenzív és néha már-már kellemetlen, mekkorákat rúg a kis drágám. S nekem is újdonság, hogy más pontokon is érzem.

Holnap töltöm a 27.heteet, s ugyanaz a helyzet, mint az elõttem szólónál. Eddig mindig a köldököm alatt éreztem, s a doki 23 hetesen azt mondta, fejfekvésû. Na ezért nem tudom elképzelni, hogy milyen pózban lehet, amikor épp valamelyik oldalamat rúgja szét... Mostanság már nagyon intenzív és néha már-már kellemetlen, mekkorákat rúg a kis drágám. S nekem is újdonság, hogy más pontokon is érzem.
Azért 26 hetesen már szép kis mérete van a babóknak. Biztos tudod hány cm, tegyél egy vonalzót a pocidra és akkor látod, mekkorka helyet igényelhet :) Néha a kezét vagy a buksiját érzed, néha meg a lábát vagy a popsiját nyomkodja kifelé. Illetve ez a jobbik eset, mert ha befelé nyomkod pl.vese tájékon az igen kellemetlen. :) Nyugi nincs olyan hogy hol "kell"? érezni. Õ ott van mindenhol. Késõbb majd játszol vele a köldököd felett, a köv.pillanatban meg jól megtapossa a petefészkedet. Irigyellek egy kicsit én imádtam elmélkedni rajta, hogy vajon milyen gyakorlatot végez éppen. Szép babavárást, és majd kellemes szülést! 10 hós baba anyukája
Szia. 26 hetes vagyok. Mostanában kezdtem érezni, hogy a köldököm fölött van hogy 3-4 ujjnyival rugdos, de van amikor a köldököm mellett bal oldalt, és a jobb oldalamnál is szokott. Van hogy egyszerre!! Utoljára 22 hetesen voltam uh-n akkor fejvégû volt, remélem nem fordult el, de hogy hogy fekhet néha?? De olyan nincs hogy hol kell érezni. A lényeg hogy érezd! :) Boldog babavárást!

Van köldök pc. -gem és normális az, hogy a luk körül a bőr egy, olyan 2 mm-er sugárban ki van egy picit tágulva, és pirosas meg lilás?

Gondolom,ahogy régebben mozgattam,hogy ne tapadjon rá a b?r.

Legjobb válasz: Nekem is olyan... pedig már 3éve megvan... de csak akkor látszik ha mozgatom! szerintem normális :) Vagyis remélem :D

Nekem is olyan... pedig már 3éve megvan... de csak akkor látszik ha mozgatom! szerintem normális :) Vagyis remélem :D
A kérdező hozzászólása: Remélem is , mert nekem is csak akkor látszik szerencsére, de kicsit zavart az hogy lehet, hogy nem normális:D nekem október óta van meg:D

36+3 hetes terhes vagyok. Normális e az, hogy a 3 hete mért derék és köldök körüli haskörfogatom pár cm-vel kisebb most, és szemmel láthatólag is kisebb a pocakom?

35 hetesen fordult meg,lehet,hogy azért?Csak eddid 4,5,6, hónaposan dirrekt jó nagy volt mindig,most meg úgy összement.

Legjobb válasz: Nyugi ez normális. Valószínûleg befordult a baba és azért látod kissebbnek. Nekem is összement, mikor befordult.

Nyugi ez normális. Valószínûleg befordult a baba és azért látod kissebbnek. Nekem is összement, mikor befordult.

Három hete császároztak. Normális, hogy nagyon fáj a sebem, és délutánra az egész hasfalam? Sőt a köldököm környéke is bekeményedik? Ez 4 napja tünt fel.

Legjobb válasz: Na akkor most ezt a választ elolvasod, aztán szépen beülsz az autóba vagy megkérsz valakit és azonnal elmész egy orvoshoz. VILÁGOS!!!!!! AZONNAL!!!!!!

Na akkor most ezt a választ elolvasod, aztán szépen beülsz az autóba vagy megkérsz valakit és azonnal elmész egy orvoshoz. VILÁGOS!!!!!! AZONNAL!!!!!!
Szerintem is irány a doki, bár én 3 hónapig voltam így, és azt mondták minden ok, de a dokim is azt mondta, hogy minden tünetnél menjek vissza.
elmentél?:) remélem minden rendben van!
Nagyon remélem hogy már úton vagy, mí így ismeretlenül is drukkolunk hogy elindulj.
A sebem nekem ilyenkor már nem fájt, viszont a köldöknél a keménységet én is éreztem. És néha a hasfalam is bekeményedett. Nekem annyit mondott a dokim, hogy csak húzódik vissza a méh, nem volt semmi baj, egy idõ után megszûnt.
Nekem még hetekig fájt a seb, igaz kivágtak a hasfalamból is, ezért az én esetem kicsit komplikáltabb. Szerintem normális, hogy még fáj illetve keményedik, de biztos ami biztos mutasd meg magad a dokidnak
Írj, hogy mi volt!
A kérdező hozzászólása: 4 napja fáj jobban. Sajnos csak most tudtam elolvasni a válaszokat, ugyanis a pici lányom egész délután ölben és cicin volt, fájt a hasa(egyedül voltam vele). Mostmár nyugottan alszik, én meg holnap megyek dokihoz. Köszi a válaszokat.
Szerintem nem baj, nekem is szokott, fõleg mostanában éjjel, néha erre ébredek. A doki szerint minden rendben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtál, már azt hittem senkitõl nem kapok választ. sikerült megnyugtatnod......mondjuk én úgy vagyok vele, hogy bármim fájjon, csak most ott lent ne görcsöljek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!