Találatok a következő kifejezésre: Az normális, a csaj rakja (2 db)

Az normális, ha a csaj rakja fel az óvszert?

Legjobb válasz: Tök normális. Lehet az elõjáték része. Viszont egy ugyes pasi 2 mozdulattal felrakja, ki sem esik a "ritmusból".

Tök normális. Lehet az elõjáték része. Viszont egy ugyes pasi 2 mozdulattal felrakja, ki sem esik a "ritmusból".
ahogy írta az elõzõ, ez tök normális. még szájjal is megpróbálhatod. jó elõjáték.
Teljesen normális. Sok pasi jobban is szereti, mintha maga rakja fel, izgatja a dolog. Nekem nõként is 3 mp alatt megvan, gyakorlás kérdése..
Az elõttem szólóval értek egyet! :) Szerintem a legnormálisabb ha a nõ teszi fel! :)
én szerintem is jobb ha egy nõ teszi fel mert gondolom akkor jobban akar ... és a férfinek is sokkal jobban tetszik ha a nõd teszi fel helyetted

Az normális, ha a pasi rakja fel az ob-t a csajnak?

Legjobb válasz: A pasim elég bevállalós, de ennél a pontnál kiakadt. Azt mondta, hogy szerinte rettenetes az a száraz valamit bedugni, és biztos rémes érzés, úgyhogy õ többet nem szeretné. :))) Megnyugtattam, hogy csak egy pillanatig tart felrakni és nem fáj. Ez csak egyszeri alkalom volt, eszembe se jutna, hogy õ cserélje a tamponomat de annyira mindent tudni akart... hát tessék... :DDD

A pasim elég bevállalós, de ennél a pontnál kiakadt. Azt mondta, hogy szerinte rettenetes az a száraz valamit bedugni, és biztos rémes érzés, úgyhogy õ többet nem szeretné. :) )) Megnyugtattam, hogy csak egy pillanatig tart felrakni és nem fáj. Ez csak egyszeri alkalom volt, eszembe se jutna, hogy õ cserélje a tamponomat de annyira mindent tudni akart... hát tessék... :DDD
Én úgy gondolom, hogy ez a nõnek intim része. A mi kapcsolatunk tökéletes, de ezeket nem próbáltuk ki. nem is akarjuk.
Szerintem nem normális. Az elõzõ válaszadótól megkérdezném, hogy ez milyen szempontból jó bármelyik félnek is. A nõket fel szokta izgatni a tampon felhelyezése, vagy a pasit? Hát nehéz elképzelni.
Ha mindketten benne vagytok, teljesen normális. Mindent szabad, ami mindkét félnek jól esik. Sok pasi kiváncsi, mindent ki akar próbálni. Úgyhogy semmi perverz nincs benne.
ezt én is kiszeretném próbálni bár majd megemlitem a barátnõmnek. :) szerintem meg mai világban már minden normális. :) Fõleg az hogy kiváncsiak vagyunk hogy milyen lehet egy lánynak.
Ha a pasit ez izgatja fel, és a csaj nem bánja, vagy fordítva, esetleg mindkettõnek tetszik az ötlet, vagy csak a pasi ennyire kiváncsi, hát tessék! Minden normális, amíg nem kényszeríti senki senkire.
ha a baratod ezt akarja es te engeded akor normalis , mert is ne . csinaljatok azt mi nektek jo es ne foglalkozatok masok velemeneyevel .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!