Találatok a következő kifejezésre: Az normális, a csaj (117 db)

Miért van az, hogy a pasiknak mindig az a csaj kell aki, megbízhatatlan vagy elérhetetlennek tűnik? A normális csajok vagy aki kimutatja, hogy mit érez, az miért nem kell a pasiknak?

Legjobb válasz: nincs így;) ha normális pasit találsz akkor az megválogatja hogy kivel jön össze!sok fiú viszont szereti ha a csaj kicsit visszafogott és szerényebb:P de azt is hogyha kimutatja mit érez! nem értek egyet veled:D (fiú voltam:D)

A normális csajok általában petrezselymet árulnak. Két nagyon normális, szép barátnõm nem kellett senkinek 22 éves korunkig!! Máig nem igazán értem, miért. Talán túl okosak voltak. A bátyám lányainak (24 és 26) egész tizenéves korukban 1 udvarlójuk volt összesen. Szépek, vékonyak, okosak, normálisak. Fiúk, miért van ez??
nincs így;) ha normális pasit találsz akkor az megválogatja hogy kivel jön össze!sok fiú viszont szereti ha a csaj kicsit visszafogott és szerényebb:P de azt is hogyha kimutatja mit érez! nem értek egyet veled:D (fiú voltam:D)
A nõkre valóban igaz, hogy jobban vonzódnak a "kihívást" jelentõ férfihoz. Férfiakra ez csak abban az értelemben igaz, hogy jobban vonzódnak a szebb nõkhöz, akikért viszont, mivel szebbek, erõsebb a versengés, tehát ennyiben kihívást jelentenek. NEM vonzza a férfiakat az - ellentétben a fiatal nõkkel - ha nehéz beszélni a nõvel, ha titkolózik a nõ, ha kiismerhetetlen, kiszámíthatatlan, szeszélyes. A szeszélyes, bonyolult vagy nehezen kezelhetõ nõ rossz nõnek számít a férfi szemében, míg az ugyanilyen férfi izgatja a nõt. Viszont tény, hogy a szolgai módon engedelmes, mindent megengedõ nõ sem vonzza a férfiakat, mert az ilyen nõk többnyire alacsony önbizalmúak. A férfiak számára is vonzó, ha a nõ szereti önmagát, és a magas önbizalmú nõ általában valóban kevésbé befolyásolható, mint a depressziós. Ami az elérhetetlenséget illeti, ez annyiban lehet vonzó, hogy aki távoli, megismerhetetlen, azt könnyû idealizálni. Lehet, hogy megismerve aztán kiábrándító. Míg hasonló meglepetést nem okoz egy olyan nõ, aki kezdettõl megismerhetõ, elérhetõ. A dõlt betûs részben kifejtett kérdésnek egyébként nem sok köze van a fõkérdéshez, hanem egy szokványos történet: "A talin 2 magyarázatot adott a szakításra.Mind2 különbözõ idõben volt és szerintem nem is ez volt a valós szakítási indok.Csak kitalálta, hogy nem felejtette el az exét késõbb már azt mondta, hogy hiányzott a szikra." (Hiányzott a szikra = nem tetszettél neki.)
nemtudom de ez sajnos tényleg így van.. :(
A választ részletesen kifejtve megtalálod a "Miért a rossz lányokat szeretik a férfiak?" címû könyvben. Röviden: a fiúknak az kell, hogy egy lány meghódítása kihívás legyen számukra. Ha már azelõtt gyõznek, hogy harcoltak volna, a dolog nem érdekes. Ez az egyik. A másik sztem az, hogy a normális fiúk vannak kevesebben. A felelõtlen, önzõ stb. fiúk a többség, és õk hamarabb is csapják a szelet egy nekik tetszõ lánynak. Nekik a normális lányok nem különösebben érdekesek. Én azt látom, hogy aki normális, sokáig nem is érdekel senkit. De akit igen, azt általában igen komolyan. Ui. azok a fiúk leginkább maguk is normálisak és csak akkor indulnak el valaki felé, ha komolyan gondolják.
nana azér vannak kivételek.. :) köztük énis..amugy igen a legtöbbnek olyan kell
"Röviden: a fiúknak az kell, hogy egy lány meghódítása kihívás legyen számukra. Ha már azelõtt gyõznek, hogy harcoltak volna, a dolog nem érdekes. Ez az egyik. " Ezzel egyetértek. Egyébként a normális csajok mindig foglaltak... De lehet egy normális csaj meghódítása is kihívás.
én nemtudom ez kinél hogy van, melyik vidéken hogy megy....nálunk az van, h amelyik csaj elérhetõ az megbízhatatlan lökött pi..a, amelyik meg normális és kellene is, azmeg elérhetetlen (mert sehol sem lehet találkozni velük, se buliba, se semmi):S...szóval nálam pont forditott ez a helyzet...21/f
ns??? :D
"Ha hiányzott a szikra, akkor miért jött össze velem?" Mert unatkozott. "Két nagyon normális, szép barátnõm nem kellett senkinek 22 éves korunkig!! Máig nem igazán értem, miért. Talán túl okosak voltak. A bátyám lányainak (24 és 26) egész tizenéves korukban 1 udvarlójuk volt összesen. Szépek, vékonyak, okosak, normálisak. Fiúk, miért van ez??" Nyilván nem AZÉRT nem akadt udvarlójuk, MERT "normálisak" (mit jelent ez?) és szépek (ki szerint?) voltak. Nyilván olyan egyéb tulajdonságaik miatt, amelyek amellett álltak fenn, hogy "szépek és normálisak" voltak. Pl. lehet, hogy ez a bizonyos normálisság azt jelentette, hogy túl visszafogottak voltak, háttérbe húzódtak? Vagy túl hidegnek, megközelíthetetlennek mutatkoztak? Komoly és nagyon kedves lányok, akiktõl igazán távol áll bármiféle rossz szokás vagy tulajdonság, tûnhetnek pl. gõgösnek és merevnek. A fiú félhet tõle, mert attól tart, hogy az ilyen nõ mellett minden szavára és mozdulatára olyan mértékben vigyáznia kell majd, mintha folyamatos rendõri megfigyelés alatt állna. A nagyon rendes és normális lányokból félõ, hogy rendmániás és örömképtelen, pénzéhes asszonyok lesznek. Ijesztõek lehetnek a fiúk számára, mert szigorú tanárnõket és nagynéniket juttatnak az eszükbe. Szóval nem elég annyit tudni, hogy valaki szép és normális, van még sok más fontos tulajdonság. Bár ha valakirõl az a bók, hogy normális, akkor a fentiek jutnak az eszembe mint lehetséges problémák.
Pont azért amiért a lányoknak a menõ, pénzes, kigyúrt, macsó, egyszerre 3 csajjal kavaró pasik kellenek, és nem a normális srácok.
Miért kellett lepontozni a 01:14-est? gondolom a 04:38-as is ugyanaz a személy. Szerintem teljesen igaza van, nagyon jól leírta a helyzetet. Kedves kérdezõ. A 3. randi után nem járhatunk még valakivel. Mégis mennyire ismered meg a másikat ezalatt? semennyire. Vonzalom lehet, de ennyi. És hiába várod a pasitól, hogy akkor most már fogadjon neked hûséget, mert így fogsz járni. Idõ kell ahhoz, hogy megismerd a másikat és beleszeress. Ez a helyzet. És aki ezt az ismerkedési, bizonytalansági idõt ki akarja kerülni azzal, hogy kizárólagos kapcsolatot kezd a másikkal, akkor nagyon koppanhat. Mert utána rá kell ébredni, hogy a másik mégse olyan, mégse szeret.. stb. Ha szerencséje van, akkor mégis illenek egymáshoz, de erre kicsi az esély. A sráccal csak annyi történt, hogy tetszettél neki, de aztán aludt rá egyet-kettõt, és rájött hogy mégse. Ez nem függ össze az elérhetetlenséggel. Ez hülyeség. Te is fogsz még pasival így járni, hogy pár tali után úgy döntesz hogy mégse. És akkor õ is mondja azt hogy ribanc vagy? Akkor haragudhatnál, ha hónapokig jártatok volna, és a végén megcsal, anélkül hogy elõbb szakít veled. 30/N
, , Mégis mennyire ismered meg a másikat ezalatt? semennyire. Vonzalom lehet, de ennyi. " szerintem késõbb meg a megszokés , kötöséd alakul ki....nem az a kötödés mikor már elmúlik a lángolás, hanem ez a kezdeti..és ezt nevezik sokan szerelemnek. pedig attól még nem biztos, hogy a másiknak odaadnáka veséjüket, vagy az életüket érte...stb. nekem is volt h megfogott egy büdös, nem szép pasi, mertkedves volt, és normálisnak tûnt...elmúlt , már hányok tõle, legszívesebben ráhánynék....de vmikor meghatott az hogy olyan elesett és egyszerû....pedig máig rühellem az olyan pasikat....na ez a szerelem??
A kérdező hozzászólása:
Van kedved ismerkedni? msn? csak, ne itt, mert a végén társkeresõt csinálunk az oldalból:)
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondják jó nõ vagyok és ezt így is gondolom.Ezért nem értem, hogy miért történt ez.
csak azokkal van így, akik nem érettek ;] én tudom jól ... nem összes
Ha, megnyugtat nekem nagyon is, kellene egy normális, érzõ csaj!Persze, azért a külsõ sem elhanyagolható, de nem kell bombanõnek lennie, ahhoz, hogy megfogjon és szeretni tudjam!
A kérdező hozzászólása: Amúgy mindenkinek köszönöm, aki írt.
A kérdező hozzászólása: 01:14 Ha hiányzott a szikra, akkor miért jött össze velem?
A kérdező hozzászólása: A szitu az, hogy a 3. randin jöttem össze a sráccal addig elérhetetlen voltam számára.Aztán csók után rákérdeztem, hogy most akkor mi is van velünk?A válasz az volt, hogy járunk.Egész este úgy voltunk, mint akik együtt vannak.Utána pedig csak msneztünk.Semmi sms, felhívás vagy hogy éreztem volna, hogy érdeklem.Aztán besokalltam 1 hét után és írtam neki, hogy beszélnünk kell.A talin 2 magyarázatot adott a szakításra.Mind2 különbözõ idõben volt és szerintem nem is ez volt a valós szakítási indok.Csak kitalálta, hogy nem felejtette el az exét késõbb már azt mondta, hogy hiányzott a szikra.Akkor minek jött össze velem?!Gondolom nyeregben érezte magát és lelépett.
szia remélem még olvasod ezt a kérdést, és válaszolsz, mert 2009 májusában nekem teljesen ugyanezt mondta egy srác!! és lehet te is azzal találkoztál. csak nekem fordítva: elõször, hogy nem volt meg a szikra és utána meg így meg úgy az ex. melyik városban lax? hol volt ez? remélem írsz szia

Miért van az ha mi (csajok) ha csak flörtölünk is valakivel akkor már hülye ribancok vagyunk, de ha a "menő" csajok lefekszenek a barátjukkal (13-14 évesen) az normális?

Legjobb válasz: Manapság az a menõ, ha hülye ribanc vagy. Ez nem normális, de mégis ez van. TE ne akarj menõ lenni. Élj úgy, ahogy jónak látod.

Manapság az a menõ, ha hülye ribanc vagy. Ez nem normális, de mégis ez van. TE ne akarj menõ lenni. Élj úgy, ahogy jónak látod.
ez szinte húzza magával a következõ kérdést:S "Ha egy csaj lefekszik egy palival akkor miért k*rva meg ribanc?!...ésha a pali fekszik össze 1héten belül 3-4 csajjal õ miért lesz "nagy kan" -.- énmeg ezt nemvágom:S:S
19:16: Mert a férfi és a nõ biológiai, társadalmi, lelki és fizikai szempontból is különbözõ. Ha tetszik, ha nem.
A kérdező hozzászólása: úgy lesz:)
A kérdésre a válasz: mert mindenki dugni akar nem flörtölni.
Ilyen véleménnyel csak akkor van a menõ csaj ha féltékeny...mert amúgy semmi kivetnivaló nincs abban ha flörtölsz. Én szoktam flörtölni pasikkal akik annyira nem tetszenek, mert egyszerûen szeretek flörtölni, csak nem esek túlzásokba náluk.
Menõ a kurv.asááág!!!!!!

Mit gondoltok, mennyire normális az, ha a pasi amikor előbb elmegy, "úgy hagyja" a csajt?

korábban ezt nagyon szemét dolognak tartottam, de már kezdem azt hinni, hogy ez a megszokott, mert már 5-b?l az 5. hapsi is megcsinálja ezt velem... ez önz?ség, vagy ezt így szokás, vagy csak bele se gondolnak, hogy ez milyen? szerintetek? 23/l

Legjobb válasz: Szerintem nem normális. Nálunk dettó ugyanez van. A csajom, miután elõször kielégül, már nem akar többet én meg mehetek a WC-re befejezni magamnak. Nagyon dühítõ ez a lányok részérõl is. 23F

Szerintem ez gáz... Én ha érzem, hogy tuti nemsokára elmegyek mindig inkább váltok és kézzel/szájjal kényeztetem tovább. 26/F
Lehet, hogy észre se vették, hogy te még nem mentél el. Az alkalmi kapcsolatokban ez meg aztán különösen esélyes, elvégre nem ismernek úgy az ágyban.
Szerintem nem normális. Nálunk dettó ugyanez van. A csajom, miután elõször kielégül, már nem akar többet én meg mehetek a WC-re befejezni magamnak. Nagyon dühítõ ez a lányok részérõl is. 23F
az h valaki elõbb elmegy az lehet azért is mert gyorstüzelõ, vagy épp hogy neki az számít hogy neki legyen jó .. a többi meg le van tojva.. :) ez megint pasi válogatja, ha nekem van partnerem nem arra utazom h csak nekem legyen jó, hanem arra is h neki is.. hisz így normális.. :) Ami nekem jó, az neki is jó! :)
figyu szerintem ezt egy igazi férfinak látnia kell. ennyi. ezen nincs mit túl magyarázni. nekem is volt szolnoki csajom alkalmi, esztergomi, stb. de egyiket sem engedem úgy az ágyamba, hogy ne készítettem volna neki vacsorát, és reggel pedig nem engedtem úgy a vonathoz, hogy ne elégítettem volna ki 100x :) ja és a gumi árát is én álltam :) ))ennyi 23/F
Ne kurvulj, hanem állandó partnered legyen, az majd nem hagy ott.
Hát...nálam hasonló a tapasztalat a csajokkal.
Fizeted a gumit, hát mekkora úriember vagy... Ha nem alkalmi partnereid lennének, valóban nem hagynának ott.
Hát nagyon elszomorít h a pasik többsége ennyire nem figyel :( Beszélj vele... Ha meg nem változik semmi majd találsz olyat aki megadja... :) 23/l
Figyu, a pornó rontja el õket durván! Azon nõnek fel, nem ismerik az elõjátékot, így mitõl is mennél el? Ahoz vannak szokva h maguknak lerendezik a pornóval és mikor nõvel vannak, akkor is csak a lényeg érdekli õket. Úgyhogy ne csodálkozz semmit. A pornóhoz nem kell energiát befektetni mi jó a csajnak, meg h kiismerje meg törõdjön alelki világával. Sok pasi ilyen, elég a morzsa neki. Nem akarnak õrjitõen jó szexet. Ezért a csajok a jó szexet az érzelmesebb pasinkak tartogatják...
önzõ bunkók.Ha több alkalommal ezt játssza beszélj vele. ha nem figyelj szólj be szex után: Én megjegyezném: "hú ez nagyon gyors volt" vagy "nem is éreztem semmit" vagy "te aztán gyorstüzelõ vagy", "hát ez nem volt valami nagy eresztés"...stb Vagy észbekap, vagy dobd. Én nem tûrném. akkor ennyi erõvel már prosti is lehetnél, akkor még lóvét is kapnál. Nem értem miért hagyják a nõk a szar szexet.
Szerintem ez nem normális. Valószínûleg abból az 5-bõl egyik sem volt igazán tapasztalt férfi. Mondjuk egy éjszakásnál még talán annyira nem is kell meglepõdni, mert ott nincsenek érzelmek, csak arra hajtanak hogy kielégüljenek. Nálam amúgy volt már olyan, hogy azt hitte a srác h elmentem, közben nem is. Sokáig gondolkodtam rajta, hogy mégis honnan a jó francból gondolta ezt, mert semmi "olyan" jelet nem adtam..de biztos:D 23L
nem normális... az én pasijaim szerencsére nagyon figyelmesek voltak, legtöbbször elöbb elvitt engem, és csak utána jött ö. vagy ha forditva volt akkor se fordult be a sarokba.keress olyan pasit akinek nem csak egy tárgy vagy. és nem csak alkalmi partnerek csinálják ezt!bnöm exférje rendszeresen ezt csinálta. neki csak szextárgy volt.
Nálam már csak így megy, ez van. Természetesen nem csak a nõk részérõl ítélem el. 25f
A kérdező hozzászólása: kedves tõled hogy ezt feltételezed, de csak 2 volt ebbõl alkalmi kapcsolat. egyébként azzal sem gondolnám, hogy baj lenne, hogy belemegyek egy-két egyéjszakásba, amikor hosszabb ideig egyedül vagyok, és szükségem lenne a szexre, de ha szerinted ez "kurvulás"...
A kérdező hozzászólása: ja a komment az elsõnek ment.
vagy frigid vagy vagy lúzerekkel jössz össze

Szerintetek normális az, hogyha a szeretkezés után mikor a csaj elment újra kiverem, mert a csaj nem szeret annyiszor dugni mint én?

Legjobb válasz: Teljesen normális, hiszen neked nagyobb a libidód, mint a lánynak. Ne szégyelld, s ha úgy tartja kedved és igényed, hát verd ki annyiszor, ahányszor csak jól esik.

Teljesen normális, hiszen neked nagyobb a libidód, mint a lánynak. Ne szégyelld, s ha úgy tartja kedved és igényed, hát verd ki annyiszor, ahányszor csak jól esik.
Horváth Balázsnak hívnak? :)
Sztem az nagyon lökött...meg tiltja magától a nagyobb élvezetet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, mert tényleg nekem több a napi kielégülési szintem mint más csajnak...

Miért van az, hogy egy normálisan kinézõ csajra 2-3 fiú jut mindig? Miért van úgy egyáltalán az, hogy mi fiúk ennyit rinyálunk, és ennyire akarunk mindig csajt, a lányok meg szemlátomást kényelmesen elvannak?

Kamaszkorom óta azt látom, hogy az egész fiatalság egy nagy versenyfutás a csajokért, és nagyjából mindig ugyanazok az arcok gyõznek. Miért van az, hogy ez az egész csak nekünk, fiúknak szívás? Tudom, hogy ez elvileg paradoxon, de mindig több csajnál látom, hogy kapcsolatban van, mint fiúval. Vagyis, egy adott társaságon belül mindig van egy csomó egyedülálló fiú, de a lányoknak szinte mindig van barátjuk.

Legjobb válasz: Ez van, ilyen az élet. Küzdj, vagy nem lesz semmid :) Csajozásra hatványozottan igaz.

Ez van, ilyen az élet. Küzdj, vagy nem lesz semmid :) Csajozásra hatványozottan igaz.
Nos akkor reagálnék pár válaszra, mert nem igazán jól látják néhányan a helyzetet.A valóban provokáló és butákat figyelmen kívül hagyom, mert arra se érdemesek hogy válaszoljak nekik. Noydra Ebben van valami, amit írtál.Igen vannak sokan olyanok, akiknek csak a top csaj kell.De nem ez a többségnél a probléma, én ismerek több hasonló srácot, köztük jómagam is ilyen nehéz helyzetben vagyok.Én nekem például a top csajok soha nem kellettek, mert nem szeretem a feltûnést túlzottan.Sõt engem az sem zavar, ha kívülrõl nem annyira szép mint azt mások gondolják, hanem inkább belülrõl fakad a szépsége.De õk se hederítenek rám, ugyanolyan elutasítóak. Kérdezõ 6-os válasza: Ne alacsonyítsd le a nõket, mert ezzel pontosan ezt tetted.Mivel az én leírt válaszom egy normális, észérvekkel alátámasztott reális kérdés volt.Amit egy gondolkodás elõzött meg, ha szerinted nem így mûködnek akkor csak ösztönbõl csinálják és nem is gondolják meg elõtte amit csinálnak?!Ez nem hangzik valami emberin. :D 12-es. Ez szép és jó leírva, hogy több önbizalom meg flörtölés mindenhol, de ha nem vevõk rá akkor semmire nem megy az ember ezekkel.A csajokra meg miért ne irigykedhetne mikor ezerszer könnyebb dolguk van?!És ha 25 éves korom környékén se oldódnak meg ezek, akkor mi lesz? 13-as. amit írtál, hogy az értékes pasikat elkapkodják ez pont nem igaz.A valóban értékeseket általában le sem szarják, a jóképûeket kívülrõl, azokat kapkodják el hamar.De belül ott nem sok dolog szokott megmutatkozni. :) Nagyon sok értékes és normális srácot ismerek, jómagam is ilyen vagyok.Hát nem nagyon kapkodnak utánunk pedig itt van ész is a fejben nem csak káposztalé. :)
A kérdező hozzászólása: "Abban persze igazad van, hogy te más miatt kaparod a falat." Valóban, mert nekem valódi depresszióm van (gyógyszert is kell szednem). "Neked, és a férfiak többségének leginkább a szex hiánya okoz nagyobb nehézséget, én, és nõtársaim jó része pedig legfõképpen attól gyötrõdik, ha nincs, akihez odabújhat, aki megérinti, átöleli, megcsókolja. " Egyáltalán nem értek egyet. Nehogy azt hidd, hogy ez a fiúknak nem hiányzik. Ha csak a szexhiány lenne a gond, hát elmennék minden héten egy prostihoz. De olyannal akarok szexelni, akit szeretek is. Meg azt akarom, hogy odabújjanak hozzám, hogy elmehessek végre egy lánnyal azokra a helyekre, amiket már kinéztem (folyamatosan keresek ilyeneket, van pár, már csak lány kéne :P) "A normálisan kinézõ csajra jutó 2-3 fiú közül csak egy az, aki normálisan néz ki. " Ritka cinikus álláspont. Szóval szerinted a csajok nagyrésze normálisan néz ki, a fiúk nagyrésze pedig igénytelen. Persze más a helyzet akkor, ha a csajok magukat istennõknek képzelik, a fiúkat meg igénytelennek, mert nem a legújabb divat szerint nyíratják a hajukat. Mindig is sz*rtam a divatra nagy ívbõl, talán ez az én hibám. "Egyébként ha az a bajod, hogy túl vékony vagy, akkor tessék edzeni. " Izmosabb leszek tõle (egyébként kifejezetten izmos alkat vagyok), de hízni nem tudok, iszonyatosan gyors az anyagcserém. Nem mintha zavarna, nekem jó így, csak örülnék, ha a csajoknak is jó lenne így. "Egy 16 éves lány már nagyon tisztában van azzal, hogy ki is õ és mit is akar, valamint mik a lehetõségei. " Bocs, de ezzel megint nagyon nem értek egyet. Utálom ezt a "de hát a lányok hamarabb érnek, mint a fiúk!"-dumát. Nagyon sok fiút ismerek, aki sokkal komolyabb, érzelmesebb volt már ebben a korban, mint a vele egy korú csapodár lányok. Nem, ezt inkább úgy kell értelmezni, hogy az "életre" érnek meg hamarabb, vagyis hamarabb lesznek felnõttesek. A nõt úgy alkotta meg a természet, hogy õ váljon hamarabb felnõtté, pont azért, mert õ az, akinek majd a gyerekneveléssel kell foglalkoznia. A kislányok már 7-8 éves korukban is felnõttesen fontoskodóak, a fiúk meg leginkább autóskártyáznak. De ez nem szellemi érettséget jelent! "Tehát ott fog "szépen nézni", ahol esélye van párt találni, míg a pasik többsége ebben a korban egyértelmûen a szeme után megy, és a legdögösebb csaj után fut. " Na persze, mert a lányok nem. Ne röhögtess, ez az a kor, amiben a lányok fele elolvad Robert Pattinson láttán. "Az viszont eszükbe sem jut, hogy az osztály "csúnyább" csajai között körülnézzenek, mert az nem menõ, plusz egyszerûen nem érdekli õket. " De erre vonatkozóan van konkrét tapasztalatod, vagy csak úgy leírtad, mert "ez tûnik logikusnak"? Inkább szerintem fordítva van, az osztály kevésbé népszerûbb fiúi nem kellenek a lányoknak. Volt egy csaj, aki sokak szerint nem is volt annyira vonzó, pl. azért, mert nagyon kicsik voltak a mellei, szinte alig látszott. Elárulok egy nagy titkot: engem (és szerintem nem vagyok ezzel egyedül) egyáltalán nem vonzanak, sõt TASZÍTANAK a nagy mellek. Nem tudom felfogni, hogy miért izgató egyeseknek két lógó tehéntõgy. Csak azért írom ezt le, mert hajlamosak nõk az egész életüket abban a tudatban leélni, hogy ha nem elég nagy a mellük, akkor nem elég vonzóak. Felejtsétek el, van, akit ez egyáltalán nem zavar, sõt, van aki nem is a melleket nézi... Szóval ott tartottam, hogy pl. ez a csaj is kb. levegõnek nézett. "A bökkenõ az, hogy a picit idõsebb kategóriába esõ pasik viszont ezeket a lányokat is számba veszik. " Inkább mondjuk úgy, hogy a csajok tesznek érte, hogy számba vegyék õket. Ha ez annyira rossz lenne, akkor pedofíliának minõsítenék. De egy csajnak kifejezetten dicsõség idõsebb csávóval járnia, imádják. "Pont nehezebb mert az értékes pasikat elkapkodják elõlünk. " Jaj, hagyjuk már ezt az "értékes pasik"-dumát! Nem vagyok már elég naiv ahhoz, hogy ezt komolyan vegyem :) Tudod, kb. 20 éves koromig (most 21 vagyok), naiv idealista voltam, aki bekajálta az "a lányok az értékes, értelmes, érzelmes pasikat szeretik"-dumát, úgyhogy kitartottam ezen értékeim mellett. Csak hát közben láttam, hogy valahogy egymás után mennek az általam kinézett csajok bunkó majmokhoz. A legeslegnagyobb csapda ez a "nekünk az értékes pasik kellenek"- duma. Lóf...$zt. De ne aggódj, nem tartalak hazugnak. Tudom, hogy nem azért van ez, mert át akartok b*szni minket, hanem mert ti sem értitek magatokat. Aki az igazságra kíváncsi, az olvassa el ezt: [link] A lányok "értékes pasi" alatt valami egészen másra gondolnak, mint mi. Kétféle mérce létezik, egy férfi, meg egy nõi. A férfi szerint van: -rendes pasi, aki gondoskodik a nõrõl, illedelmes, értékes -csapodár szoknyapecér, vagy bunkó nõfaló Az egyes a monogám típus, a másik meg az, akinek már több tucat egyéjszakás kalandja van, és csak átveri a csajokat. A nõi mérce pedig így néz ki: -izgalmas pasik (erõs, domináns, határozott, vicces, titokzatos) -érdektelen pasik (akik próbálnak csajozni, próbálnak udvarolni, bókolni, ide tartoznak azok, akiket mi "értékesnek" tartunk) Ha megértenék a férfiak és nõk ezt a két felosztást, talán mindjárt nem lenne annyi probléma. "Egy állást is kiteszed szíved lelked igyekszel as legjobb lenni hogy téged válasszanak. Miért csodálkozol, hogy a párkeresésben sincs ez másként?" Egy állás megszerzéséhez elég átkonvertálni az idõmet és szorgalmamat tudássá, a tudást munkává. A csajozás meg egy lottójáték, ahol kb. 10-bõl egy a találati arány, és ahol rengeteg téveszmén és félreértésen át kellett, hogy verekedjem magam (köszönet nektek, lovagiasságról szóló mesék és önismerettel nem rendelkezõ, inkonzisztens csajok!), mire megértettem az ALAPELVEKET. Ha 15 évesen valaki leült volna és elmagyarázza ezeket, akkor nem lettem volna egy frusztrált kis pukkancs. Mostmár legalább ennyivel közelebb vagyok. A tanulás mindig is sokkal könnyebben ment, mint a csajozás. "Ti se gondoljátok komolyan, hogy a csajotok egy vagyont költ a külsejére, naponta edz, futni jár, diétázik, sminkel, megcsinálja a haját, a körmét, stb, részetekrõl meg elég, ha naponta hajlandóak vagytok tusolni, és tiszta zoknit venni!!! Nem aránytalan ez így kicsit?! " Nem aránytalan, ugyanis a férfiak ugyanezt az energiát a munkába fektetik be. El vagy tévedve egy kicsit. A férfiak hagyományosan a munkával, karrierrel valósítják meg magukat, a nõk pedig azzal, hogy megtalálják a legjobb párt, amihez minél jobb kinézet kell. Ez újdonság neked? Oké, hogy most tele van a világ metroszexuális félb*zikkal, de te azt hiszed, ez mindig így volt? Mit gondolsz, miért van az, hogy a divat, a ruhák, az esküvõ, az öltözködés, a szépészet szinte kizárólag a lányokat érdekli? Hogy a divatmagazinokat szinte csak nõk veszik? Egyáltalán nem ugyanakkora szerepet kap a külsõ a két nem életében, nem is kell, hogy kapjon. Ti azért görcsöltök ennyit rajta, mert nektek sokkal fontosabb. Egy lánynak alapvetõ, hogy jól kell kinéznie, míg egy férfi, ha ronda, azt simán kompenzálhatja mondjuk azzal, hogy amúgy bankigazgató vagy miniszter vagy milliókat keres. A nõk életében sokkal fontosabb a látszatkeltés, önmaguk "eladása". Véletlenül nem hartfuddzsi a felhasználóneved egyébként? Volt már dolgom ezen az oldalon egy ilyen agresszív, arrogáns mindentudó csajjal, olyan volt, mint te.
Én már csak azt nem értem, hogy egy ilyen mindentudó magasan képzett férfi mi a f***ért ír ki kérdést hozzánk "eltévelyedett halandókhoz" mikor úgyis mindent jobban tud? :D
Kérdezõ te egyfelõl értelmes embernek tûnsz másrészrõl viszont ezt megcáfolandó még az sem jut eszedbe, hogy attól, hogy te nem találtál normális lányt még igenis léteznek. A mérgedet frusztrációdat pedig nem azokon kéne kitölteni akik voltak olyan botor hülyék, hogy ide merészeltek írni.
Én például kikérem magamnak az elhangzottakat (pardon, olvasottakat) de fõleg a hangnemet! Nekem soha nem volt kifejezetten helyes barátom de nem is akartam, hogy legyen. Soha nem álltam sorban értük a diszkóban és ha ne adj isten valamelyik rámkacsintott meglepõdve néztem hátra, hogy ugyan kinek szánta. Fõleg a macsókat kerültem varga betûvel. Noha valójában ez is egy fals de nagyon erõs sztereotípia. Attól, hogy valaki jól néz ki humoros nagydumás csajok kedvence típus még nem feltétlenül egy érzéketlen bunkó. A többség mindig rejt magában kivételeket is csak épp rájuk senki nem figyel fel mert nem oly kirívó egyéniségek és utálják a feltûnést. Nem tehetek arról, hogy milyen elcseszett ízlése van a többségnek. 21 vagy tavaly még máshogy gondolkoztál jövõre is máshogy fogsz úgyhogy felesleges ezen vitázni. Én tényleg az belsõleg értékes, érzelmes kedves jólelkû stb.. srácokat szeretem de nem fogom ezt neked itt bizonygatni. Ezzel a felfogással magadnak ártasz mert noha nem esik túl jól a támadó és fennhéjázó stílusod nekem ettõl se jobb se rosszabb mégcsak a véleményem sem fog változni. Nem azért voltam 2 évig egyedül mert nem tudtam mit akarok, hanem pont ellenkezõleg: mert szilárdan tudtam. Megalkudni pedig nem voltam hajlandó. Szerintem ez az egész párkeresõsdi arról szól, hogy légy olyan amilyen lenni akarsz légy elégedett magaddal és az emberek elfogadnak olyannak amilyen vagy. Az összes reménytelennek tûnõ ismerõsöm talált párt. Lehet, hogy nem 21 évesen. Na és?? Nem késtek le semmirõl, 30 40 felett is meg tudtak házasodni és gyerekük is lett. Azt mondom többet nyertek azzal, hogy évekig egyedül éltek és magukat épitették, kivárták amit megérdemeltek és nem siettettek semmit, nem kötötték fel magukat a fregolira "végsõ elkeseredésükben". Persze ebben az is benne volt, hogy nem alakitottak ki idõközben nõgyûlölõ attitûdöt. Ez ördögi kör amit csak te tudsz megakadályozni. Na szóval visszakanyarodva az a lényeg, hogy te hogy állsz magaddal. A nõk elvárásainak megfelelni azért nem lehet mert valóban 10-en 50 félét akarunk. Van olyan aki szereti az érzelmes fiúkat és utálja a bunkókat de olyan is aki forditva szereti mert mazochista szegény. Õ akkor érzi jól magát ha megalázzák és uralkodnak rajta. De õk a kisebb hányad. A többség a FÉRFIAKAT kedveli. Abban is van valami, hogy sokaknak fogalmuk sincs kit akarnak. De ez leginkább a tinikre jellemzõ. Aki elég érett mentálisan és emocionálisan egy kapcsolatra és fejlett az önismerete az általában tisztában azzal kit (vagy kit nem) akar. Azért lehet picit idomulni akit meg akarunk szerezni vagy meg akarunk tartani.
Kösz a linket, jót nevettem rajta. De van benne igazság, csak kihagytak egy fontos dolgot: az a 20-80% minden nõnél más és más. Nekem A pasi a top 20%- ban van, barátnõmnél simán a "nem kell" 80%-ban. B pasas pont fordítva. Azt pedig, hogy melyik nõnél te hová kerülsz besorolásra, nem tudod meg. Hogy leszel benne az elsõ kategóriában? Ha már szépen lehülyéztél minket azzal, hogy a kapott tanácsokat nem megköszönted, hanem megcáfoltad, akkor egy ki nyers õszinteség: ne legyél megkeseredett, irigy és bunkó. Ha egész életedben azon fogsz görcsölni, hogy a többieknek mennyi mindenben volt része, míg neked nem, akkor a nõk szemében egy kétségbeesett vesztes leszel. Sértõ, hogy csak azért kell csaj, hogy az önbecsülésed nyugtatgasd. "Hahá, megvan a 24. csaj is, most már vagyok olyan jó pasi, mint XY..!" Szánalmas. Azért viszont gratulálok, hogy kiállsz az érveidért, ezt el kell ismernem. Az egész beszélgetésbõl ez az egyetlen, ami jó pontot érdemel. Az összes többi viszont..... Sértõdött, irigy és besavanyodott vagy, zéró önbizalommal. Meg persze gyáva, hogy ezen változtass.
A kérdező hozzászólása: "Kérdezõ te egyfelõl értelmes embernek tûnsz másrészrõl viszont ezt megcáfolandó még az sem jut eszedbe, hogy attól, hogy te nem találtál normális lányt még igenis léteznek." Ezt mibõl szûrted le? Pont azért írtam ki a kérdést, mert nem ezt gondolom. " Én tényleg az belsõleg értékes, érzelmes kedves jólelkû stb.. srácokat szeretem de nem fogom ezt neked itt bizonygatni. " Én se, hogy a legtöbb ilyen, akit ismerek, senkinek nem kell. Nem "elég". Egy nõnek tapasztalataim szerint az kell, hogy a férfi biztos legyen magában, és ne bizonytalankodjon, sõt, ha a nõ ilyenre hajlamos, még azt is képes legyen ellensúlyozni. Lelkileg ingatag, de amúgy jólelkû fiúk ezért nem túl kelendõek, bármit állítanak az amerikai regények, meg a lányok. "Lehet, hogy nem 21 évesen. Na és?? Nem késtek le semmirõl, 30 40 felett is meg tudtak házasodni és gyerekük is lett. " Azt várod, hogy 21 évesen az vigasztaljon, hogy majd 30-40 évesen lesz feleségem és gyerekem???!! Te tényleg ennyire nem tudod, hogy hogy mûködik egy fiú? Meg úgy a fiatalok általában? Én örülök annak, hogy egyszer biztos lesz családom, ahogy annak is örülök, hogy megvan a két lábam, van két kezem, nem vagyok értelmi fogyatékos, stb. De ez egy 21 éves fiúnak nem elég. Mindenki kapcsolatot és kalandokat szeretne. Addig, hogy házasságban éljünk, hosszú az út, és jó sokat kell hozzá tapasztalni. Meg persze ott vannak a szexuális igények is, bármilyen hihetetlen is ez. "Ha már szépen lehülyéztél minket azzal, hogy a kapott tanácsokat nem megköszönted, hanem megcáfoltad, " Senkit nem hülyéztem le. Mutasd meg, hogy kit hülyéztem le és hol. " Sértõ, hogy csak azért kell csaj, hogy az önbecsülésed nyugtatgasd. "Hahá, megvan a 24. csaj is, most már vagyok olyan jó pasi, mint XY..!" " Látom, semmi nem jött át abból, ami írtam. ". Ha csak a szexhiány lenne a gond, hát elmennék minden héten egy prostihoz. De olyannal akarok szexelni, akit szeretek is. Meg azt akarom, hogy odabújjanak hozzám, hogy elmehessek végre egy lánnyal azokra a helyekre, amiket már kinéztem (folyamatosan keresek ilyeneket, van pár, már csak lány kéne :P) " Nem az "önbecsülésem akarom nyugtatgatni", hanem barátnõre vágyom, mint minden egészséges 21 éves fiú. És szeretnék boldogabb lenni ezáltal. Miért kell emögé mindenféle ideológiát gyártani meg paranoid dolgokat mögé képzelni? Miért nem hihetõ mások számára, hogy egy fiú azért akar barátnõt, mert barátnõt akar, és nem "csak használni akarja" meg eldicsekedni vele, meg eladni szervkereskedõknek vagy mit tudom én... ? Nyilván, ha csajozógép lennék, nem írnék ki ide kérdést. Naná, hogy besavanyodik valaki, ha azt látja, hogy ugyanúgy a maximumot igyekszik adni, mint más, de õ a kutyának sem kell.
Egészen addig komolyan vettelek, míg meg nem láttam a linket. Elég sokszor láttam már itt, mint egy vírus úgy terjed. Vicces, hogy csak azok hiszik el, akiknek nem jön össze barátnõ. Ezen elgondolkodnék a helyedben, meg azon, hogy ki mit gyárt. Mert az a link gyárt paranoid f..szságokat, még ha halvány igazság van is benne, a nagy része szar általánosítás. Egymást fertõzik ezzel a sikertelen ffiak, elhiszik azt az egész szart, aztán csodálkoznak hol tartanak.
A kérdező hozzászólása: "Vicces, hogy csak azok hiszik el, akiknek nem jön össze barátnõ. " Erre mi a bizonyítékod? "Egymást fertõzik ezzel a sikertelen ffiak, elhiszik azt az egész szart, aztán csodálkoznak hol tartanak." Most ki általánosít? Egyébként ismerek olyanokat, akik régen szintén nem voltak sikeresek a nõknél, de önfejlesztõ módszerekkel sikerült kifejleszteniük magukban az ahhoz szükséges képességeket, és most már könnyen megy nekik, és õk is hasonlókat mondanak, mint amit a linkelt cikk szerzõje írt. Vagyis akkora hülyeség nem lehet.
Tudom, hogy általánosítok ezzel kapcsolatban. Ugye milyen idegesítõ? Viszont az oldal statisztikája alapján 100%ban igaz :D
A linkelt oldalon van több másik link is az egyikbe jól beleválasztottam. [link] Tanácsot ad "rendes" pasiknak, hogyan viselkedjenek vonzóbban. Ilyet szól a 6-os pontban: "Ha azt mondod "holnap felhivlak"-ne hívd fel csak 2 nap múlva" Hát én itt akkorát nevettem! Az a nõ akinek a szemében ettõl leszek jobb pasi az kinyalhatja a seggemet sz-a-rás után és ha a világon az összes nõ ilyen akkor bekaphatják a farkamat is kellenek a bánatnak! Szerencsére van bennem annyi remény vagy ész hogy ne kajáljam be ezt a maszlagot. Én azt mondom amit teszek és azt teszem amit mondok, belemehetek bizonyos "játszmákba", de ezzel a saját lényemet hazudtolnám meg márpedig ez már nagy hülyeség. Kiknek írták ezt vajon? Tizen- esetleg huszon éves éretlen p-i-csáknak? Pff... 8-as pont: "Szülinapját, névnapját felejtsd el nyugodtam (de csak az elsõ évben utána már gáz)!" Ahahaha! Oké megintcsak hazudtoljam meg magam és szándékosan tegyek úgy mintha elfelejtettem volna? Nekem megadatott a képesség, hogy naptár és facebook nélkül megjegyezzem a közeli barátaim születés és névnapjuknak a dátumát. Ugyancsak az áll fenn, hogy amelyik nõnek ez kell az nem nõ hanem egy idióta p-i-csa! 15-ös: "Ígérj meg neki doglokat amket persze nem teljesítessz!" Na itt menyjen a f-a-szba aki ezt kitalálta! Erre már semmit sem mondok, ezt nevezik egyesek "alfa-hímnek"? El vannak tévelyedve úgy látszik. Röhej. Ezek voltak azok a pontok amik kicsapták a biztosítékot, amúgy egy-két igazságot magam is felfedeztem. De nekem ilyen lény nem kell akikkel így kellene viselkedni. Azt csak dugják a "macsók"...
Huu de mérges lett valaki.:D
Ha már ennyire elmentetek a matek irányába: egyszerûen képtelenség, amit itt írtok. Egy évben nagyjából ugyanannyi kislány és kisfiú születik, és ha csak nem nyírja ki valaki módszeresen a kisfiúkat 15 éves koruk elõtt, akkor most kb. ugyanannyi 21 éves fiú és lány van, meg 18, 19 éves... Eddig remélem, világos. Tegyük fel, hogy ez az elmélet a párkeresés alapja. Ebben az esetben A: olyan helyen ismerkedtek, hogy csak pasik vannak, és a csajok csak elvétve fordulnak elõ. Következtetés: barmok vagytok!! B: a nõnemûnek született emberi lényeknek csupán 20-25%-át tekintitek nõnek. Következtetés: barmok vagytok!!! Megoldás: Ha csak a legjobb 20% érdekel a csajok közül, és igaz, hogy egy nõ csak a "felsõbb kategóriákból" válogat, akkor kénytelen vagy a pasik legjobb 15%-hoz tartozni, ha azt akarod, hogy erõfeszítés nélkül, garantáltan legyen csajod. Ellenkezõ esetben szûzen halsz meg, mint a mellékelt ábra is mutatja. Ez olyan, mint a felvételi... Hiába van neked 100 pontból 72, ha csak 75 pont felett lehet bejutni az adott szakra, és miért ne a legjobb 35-öt vennék fel?! Ez van a csajoknál is. Egy nõnek csapja a szelet öt pasi, te és négy másik. Mind a négy jobban néz ki, mint te, jobb a dumája, férfiasabb a fellépése, és célratörõbb. Aztán ugyan miért választana téged?!?!? Tessék végre tudomásul venni: A csaj nem egy olyan "dolog", ami az Alkotmányban rögzített jogod, ami alanyi jogon jár, amit mindenképp kapni kell neked is. Nem olyan, mint a tankötelesség, hogy muszáj valakivel járni... Nem bizony. A csaj egy "nyeremény", ami a nyerteseknek jár. Az oviban még úgy néz ki a sorverseny, hogy minden induló kap egy helyes kis kupát vagy érmet, mert milyen édi, hogy legalább megpróbálta. Na a csajozás az nem ilyen!!! Vannak a tehetséges indulók, az országos bajnokok meg az olimpikonok, és ki-ki aszerint tud magának nõt kapni, hogy hol áll a hierarchiában. A legjobbak akkor és ott csajoznak be, ahol kedvük tartja, a kevésbé jóknak futni kell a köröket, mire befutók lehetnek, és vannak a futottak még kategóriát képviselõk, akik mindig a sereghajtók közt lesznek. Itt nem osztanak ki csajokat csak azért, mert jajj, de édik vagytok, hogy egyáltalán meg mertétek szólítani. A másik lehetõség, hogy olyan csajoknál futjátok a köröket, ahol ti vagytok az egyetlen indulók. Aztán vagy sikerül befutni, vagy nem, mert még mindig ott van az a lehetõség, hogy nem jössz be a csajnak. Attól, hogy csúnyább az átlagnál, még neki se fognak bejönni a szánalmas vesztesek. Ez van drágáim. A teljes kép kedvéért: mindig kövér kislány voltam, kamaszként is. Egy fiú nem volt hajlandó rám nézni, mindegy, hogy én mennyire adtam alább az igényeimet. Aztán fogtam magam, koplalni kezdtem, edzeni jártam, más lett a hajam, másképp öltöztem, kozmetikus, fodrász, mûkörmös. Azt kell mondjam, hogy bomba nõ lettem. Erre jönnek azok a pasik, akik azt hiszik, hogy elég, ha reggel ki tudnak kelni az ágyból, és meg merik kérdezni, mit csinálok szombaton... Hát lófaxt, drágaságaim!!! Nekem is az a pasi jön be, aki edz, fodrászhoz jár, rendesen felöltözik, ismeri a fogselymet és a dezodort, és ad a külsejére. Ugyanis abban is baromi sok munka van, hogy én így nézek most ki!! Elvárom, hogy a pasim is minimum ennyit tegyen meg, hogy a kedvemért jól akar kinézni. Aki ennyire se képes, az egyszerûen nem érdemel meg. Ti se gondoljátok komolyan, hogy a csajotok egy vagyont költ a külsejére, naponta edz, futni jár, diétázik, sminkel, megcsinálja a haját, a körmét, stb, részetekrõl meg elég, ha naponta hajlandóak vagytok tusolni, és tiszta zoknit venni!!! Nem aránytalan ez így kicsit?! Szóval nyugodj bele, hogy ha nem változtatsz magadon, akkor nem lesz csajod, mert a jó nõknek jó pasi kell, a csúnya csajok meg neked nem kellenek, marad a marok-marcsa.
Igen lehet hogy próbálkoznak páran de kritikán aluliak a jelöltek pedig rendes értelmes és szépnek mondott nõ vagyok. Sokakkal ellentétben én többre becsülöm a belsõ értékeket mégsem találok olyat aki komolyat szeretne és nem csak kiszorakozni magát. Szóval ne higyje senki hogy nekünk olyan baromi könnyû. Pont nehezebb mert az értékes pasikat elkapkodják elõlünk. Ez van manapság mindenért meg kell küzdeni. Egy állást is kiteszed szíved lelked igyekszel as legjobb lenni hogy téged válasszanak. Miért csodálkozol, hogy a párkeresésben sincs ez másként?
Jogos a kérdés, de az itteniek többségétõl ne várj túl sokat fõleg ne egyetértést.Õk nem tudják milyen helyzet ez, aki pedig tudja az együtt tud érezni veled. És rosszul írtad a számot nem csak 2-3 jut egy csajra, hanem 8-10 minimum.Õk azért vannak el jól, mert mindig látják az igényt úgymond saját magukra, tehát amikor naponta sokan szeretnének tõle valamit, ez jó visszajelzés nekik, és csak válogatniuk kell belõlük.Szerinted ez nem egyszerû?Dehogynem. Ez így van a mai világban a külsõ lett a fõ szempont az emberek többségének szemében, de fõleg a nõk szemében. Ezt én csak sajnálni tudom, mert már nem érdekelnek igazán.Nem érdemes az ilyenekkel foglalkozni, aki normális felfogással rendelkezik és találkozik veled az úgyis átlát majd a szitán és nem csak azt fogja nézni mennyi pénzed van, vagy mennyire vagy jóképû, hiszen ezt az ember nem magának választja hanem adottság kérdése. Én 7 éve keresek magam mellé valami értelmes lányt, hát nem sok sikerrel.De ha bele is futottam hasonlóba, biztosan volt barátja. Ez amolyan ostobaság a mai világban, ami csak lefelé megy.Mondhatni a színvonal minden téren, fõleg kapcsolatok terén is exponenciálisan csökkenõ tendenciát mutat.Nem véletlenül van annyi egyedülálló manapság, amennyi még soha nem volt idáig az országban.A felszínesség mindenek felett szerintük.Hát akkor egyék meg amit fõztek.
Ez nem igaz! Mi csajok is sokat szenvedünk a pasik után!!
3-as. Igen ez most egy kicsit provokáló kérdés lesz, de jogos is. Szerinted neked megéri olyan "pasinak" nevezett valakik után futni számodra és szenvedni miattuk, akik azon kívül, hogy maximum jól néznek ki kívülrõl semmit nem tudnak nyújtani számodra?!Mert ha igen, akkor ezt magadnak csinálod. Ha nem, akkor meg keress magadnak egy értelmes és normális srácot, aki meg is becsülne és nem csak szórakozna veled. Nem bonyolult, csak õket nem szokták észrevenni a nõk általában, mert nem annyira jóképûek.Hát istenem, ez genetikai adottság, maximum javítani lehet minimálisat rajta.Ezekbe is gondolj már bele néha, lásd meg a normálisokat is, és akkor nem szenvedsz ennyit. :)
Öhm, most még csak véletlenül sem akarom védeni a nõket, mert ebben nem lehet, nekik valóban milliószor könnyebb ez. Deee 4eske, elég sok az olyan kérdesíró itt mostanában, akik azért nem találnak párt, mert csak top csajt akarnak. Na most ezt vissza lehet kérdezni, hogy õk minek mennek az után, akik le se szarják õket? :D
A kérdező hozzászólása: #4-es: ezt hagyd inkább, a nõk nem így mûködnek. Mások a szempontjaink, mint nekünk. #3-as: A különbség szerintem inkább az, hogy nektek ettõl függetlenül nagyobb a "választék". Értsd: ha te nem kapod meg azt, akit kiszemeltél, még mindig megteheted, hogy _kicsit_ lejjebb viszed a mércét, és egy középkategóriás fiúnak félreérthetetlenül a tudtára adod, hogy szeretnél tõle valamit. Ha esetleg nem jön össze, mész a következõ ilyenhez, aki tetszik. Nem lesz nehéz, pasikból a középkategóriában is sok van, aki nem egy nagy csajozó, és az ilyenek ugornak a biztatásra. Viszont a fiúk esetében a középkategóriás csajok is nagyon kelendõek (és amúgy ezt õk tudják is magukról). Vagyis a csajok mindig kaphatnak az eggyel felettük levõ és a velük azonos kategóriából is, viszont a fiúknak a saját kategóriájukból nem feltétlenül jut. Ha ezt ábrázolnom kéne, akkor sarkítva úgy csinálnám, hogy van bal oldalon három pont (lányok) és jobb oldalon három pont (fiúk), és a jobb oldali felsõ pontból mutatna egy nyíl a bal felsõbe és a bal középsõbe, a jobb középsõbõl a bal alsóba, a jobb alsóból meg sehova... Persze lehet, hogy baromság ez a kategorizálás, meg ez egy racionalizálása annak, hogy nekem eddig nemigen voltak sikereim, de mégis valami ilyesmit mutatnak a tapasztalataim. Csajból és fiúkból is a legsikeresebbek megtalálják egymást. Viszont ha egy fiú ugyan még jóképû és viszonylag jól is néz ki, de kicsit már ügyetlenebb, akkor már a kutyának se kell, és nem ugyanolyan pozícióban van, mint egy hozzá hasonló csaj.
A kérdező hozzászólása: "Na most ezt vissza lehet kérdezni, hogy õk minek mennek az után, akik le se szarják õket? :D" Mindenki mindig a jobb felé törekszik. Így van ez a nõvények között, az állatok között, az emberek között pl. karriernél, pénzkeresésnél, lakhelynél, párkapcsolatoknál. Mindenki a legkisebb erõbefektetéssel akarja elérni a lehetõ legtöbbet.
Ez a kategorizálás szerintem nagyon sarkított, de akkor megpróbálom így szemléletessé tenni, hogy én hogyan látom az ismerkedést saját szemszögbõl. Magamat arcra olyan 7-esre értékelném, de az alakom és a pozitív kisugárzásom mondjuk felhúz engem olyan 8-asra. Az ex-barátomra, akivel 4 évig voltunk együtt, többen is olyan megjegyzéseket tettek utólag, hogy alulválasztottam vele, tehát objektíve õt mások inkább 5-6 körülinek ítélték. Nekem viszont bejött, és a mai napig látom, hogy mi tetszett meg rajta, és még most is szépnek találom. Plusz ott volt a személyisége, amivel legelõször megfogott. Már 9 hónapja szakítottunk, és azóta meglepõen sokan megkörnyékeztek, akik között volt mindenféle kategóriának képviselõje a 2-estõl akár a 10-esig is (persze az én szubjektív megítélésem szerint). Mégsem sikerült azóta sem párt találnom, mert közülük senki sem fogott meg igazán a személyiségével. Szóval azt valóban aláírom, hogy nem szívesen lennék férfi (egy-egy kudarctól azonnal elveszíteném minden apránként összekaparászott önbizalmamat és alig mernék kezdeményezni), és baromi nehéz dolgotok van. Én viszont csak azért nem fogok kiválasztani valakit a sok közül az adott legmagasabb kategóriából, hogy legyen valakim. Inkább vagyok egyedül, mint olyasvalakivel, akibe nem tudnék beleszeretni, és akivel nem tudnám elképzelni a jövõmet hosszú távon. Szóval semmivel sem vagyok elõrébb, mert ugyanúgy magányos vagyok. Írtad, kedves kérdezõ, hogy fiatalabbnak nézel ki a korodnál. Esetleg valami arcszõrzet nem segítene ezen valamelyest? Plusz egy babaarc is lehet helyes, ha jól választod meg a frizurát. Én azt tanácsolom, hogy találd meg a saját stílusodat, próbálj egy kicsit egyedi lenni. Amikor valaki merészet húz, azt az emberek fele kiröhögi, a másik felének a szemében viszont kicsit különlegesebb, érdekesebb lesz. Én a hajamat szeretem variálni, általában a vörös árnyalatain belül, és -bár szerintem a hajszínemnek semmi köze ahhoz, hogy mennyire tetszem az erõsebbik nemnek- én magabiztosabb vagyok, amikor egy kicsit a személyiségemet is megmutathatom ilyen indirekt módokon. Remélem, hogy hamarosan rád mosolyog majd a szerencse. Kitartás. 23/L
A kérdező hozzászólása: "Már 9 hónapja szakítottunk, és azóta meglepõen sokan megkörnyékeztek, akik között volt mindenféle kategóriának képviselõje a 2-estõl akár a 10-esig is (persze az én szubjektív megítélésem szerint). Mégsem sikerült azóta sem párt találnom, mert közülük senki sem fogott meg igazán a személyiségével. " Szerintem ha egyiknek se volt olyan a személyisége, akkor az voltak köztük valódi "9-esek". Az én fogalmaim szerint férfiban legfelül nem a leg"jóképûbbek" vannak, hanem azok, akik a legjobban tudnak csajozni. Tehát a legmagabiztosabbak, legspontánabbak, leghumorosabbak, legrutinosabbak. Szerintem egyszerûen arról van szó, hogy más mércék szerint gondolkodunk. +Én viszont csak azért nem fogok kiválasztani valakit a sok közül az adott legmagasabb kategóriából, hogy legyen valakim. Inkább vagyok egyedül, mint olyasvalakivel, akibe nem tudnék beleszeretni, és akivel nem tudnám elképzelni a jövõmet hosszú távon." Na, ez meg a másik alapvetõ különbség. A nõknek nincs különösebb bajuk az átmeneti egyedülléttel, a férfiak meg beleõrülnek, mert kudarcként élik meg, illetve szétszedi õket a tesztoszteron meg a nemi vágy. A férfiak ösztöne a "magok szétszórása", vagyis minél több partner megtalálása, a nõké meg az, hogy egy adott halmazból kiválasszák a legjobbat. Pont ezt tartom baromi idegesítõnek, hogy én nem bírok egyszerûen már meglenni egyedül, míg a lányoknak nem olyan fontos. "Esetleg valami arcszõrzet nem segítene ezen valamelyest?" Szerintem csak igénytelenné tenne. Egyrészt nem olyan dús, hogy jól álljon, másrészt szerintem egyszerûen nem megy az arcomhoz. Max. egy kicsi, az államon. A nekem legmegfelelõbb frizurát még keresem, de szerintem a rövid áll a legjobban, kicsit olyan katonás. "Remélem, hogy hamarosan rád mosolyog majd a szerencse. " Én is.
Utolsó vagyok. Csak azt szeretném megcáfolni, hogy "a nõknek nincs különösebb bajuk az egyedülléttel". Nekem már egy ideje ciklotímiám van (a mániás depresszió nem klinikai változata), ami baromi megterhelõ érzelmileg, mert a kirobbanóan pozitív periódusaimat hirtelen és random módon váltják a nagyon sötét, magába fordulós szakaszok. Kizárólag arra tudom ezt visszavezetni, hogy egyedül vagyok, kapcsolat mellett sosem volt ilyen problémám. Abban persze igazad van, hogy te más miatt kaparod a falat. Neked, és a férfiak többségének leginkább a szex hiánya okoz nagyobb nehézséget, én, és nõtársaim jó része pedig legfõképpen attól gyötrõdik, ha nincs, akihez odabújhat, aki megérinti, átöleli, megcsókolja. Üres és hideg az ágy, nincs kinek fogni a kezét az utcán, meg a többi szentimentális baromság. De ettõl a két érzés nagyon is hasonló.
A normálisan kinézõ csajra jutó 2-3 fiú közül csak egy az, aki normálisan néz ki. Ennyi, the end. Egyébként ha az a bajod, hogy túl vékony vagy, akkor tessék edzeni. Ha meg túl fiatalnak nézel ki, akkor hordj kissé érettebb ruhákat és ennyi. Ja meg ne rinyálj. A legjobb pasit is taszítóvá teszi a rinya.
Érdekes.... én azt vettem észre a saját tapasztalatomból, hogy ez az idõszak nõként sem egyszerû. Mert valahogy az a pasi, aki kell, [email protected] se vesz, míg az összes kritikán aluli szoknyabolond megtalál az aktuális hülyeségeivel. Kérdésedre válaszolva: a szellemi és érzelmi érés közti különbség lehet az ok. Egy 16 éves lány már nagyon tisztában van azzal, hogy ki is õ és mit is akar, valamint mik a lehetõségei. Tehát ott fog "szépen nézni", ahol esélye van párt találni, míg a pasik többsége ebben a korban egyértelmûen a szeme után megy, és a legdögösebb csaj után fut. Persze nagyon hamar észreveszi, hogy ott nem fogadják kitörõ lelkesedéssel, plusz ott a konkurencia is... hát elszáll az önbizalmuk. Az viszont eszükbe sem jut, hogy az osztály "csúnyább" csajai között körülnézzenek, mert az nem menõ, plusz egyszerûen nem érdekli õket. A bökkenõ az, hogy a picit idõsebb kategóriába esõ pasik viszont ezeket a lányokat is számba veszik. A csaj általában ilyenkor kivirul, csinosabb lesz, mert kapott pár bókot, és máris kitûzi magára a foglalt jelzést. Még akkor is, ha nincs rá tényleges oka. Hogy mit tehetnél? Önbizalom, egy jó nagy lapáttal, és flörtölni mindenhol, ahol lehet. Még ha esélyét sem látod a dolognak, tegyél egy-két humoros/kedves/csipkelõdõ megjegyzést minden nõnemûnek. A nagy számok törvénye alapján elõbb-utóbb kialakul az a stílus, ami neked a legjobban beválik. A csajokra meg ne irigykedj - az õ problémáik akkor fognak elkezdõdni, mikor a tieid megoldódnak - 25 éves koruk környékén.
Utolsó rátapintottál a lényegre :) Én nem szántam volna rá magam, hogy más ostoba cikket is elolvassak onnan :D

Az normális, hogy bár van csajom, érzem, hogy egy másik csajjal nagyon mûködik a kémia?

Annyira a levegõben vannak a dolgok... kívánom õt. Elég a jelenléte, hogy totál zavarban legyek. Mihez kezdjek?

Legjobb válasz: adj neki

adj neki
egy utolsó patkány leszel, ha félrekú rsz a nõd mellett.
Nem, nem normális. Az lenne a normális, ha a barátnõddel mûködne ez a kémia.
A régi barátnõddel " game over ". Egyszerûen meguntad. Kezdj az újjal.

Szerintetek normális az a csaj?

Nemrég új házba költöztek.A szomszédba van egy 16éves lány.Tök kedves,jófej,aranyos,vicces,vidám természetű lány.De van egy 15éves c*g*ny pasija.Az is normális.Vagyis annak tűnik.De pl.most hogy meleg van és nyitva van az ablak nálam is meg náluk is pl ma azt lehetett hallani hogy a lány nyögdécsel.Gondolom mit csinálhattak.(Egy éve eggyütt van azzal a fiúval)

Legjobb válasz: miert ne lenne normalis?

miert ne lenne normalis?
Úristen, es a cigány rendesnek tûnik, akkor gyorsan keressünk egy okot, hogy õt is utálhassuk!! Fúj, fúúúj... Komolyan, szerinted egy egy éve tartó kapcsoltban mit csinálnának, pirospacsiznak?
Nem lehet, hogy csak nyögdécselési versenyt cinálnak? :D
ahaa, és ebben most mi volt a nem normális? jó hát c*g*ny pasi, de ennyi? Vagy a többi írásnak is volt valami célzata, mert azt nem vettem észre
kapjon inkább hõgutát dugás közben?:) ) nézz horrort közben maxi hangerõvel
Nem kell mingyárt roszra gondolni ha 1 lány nyögdécsel
Mi lenne ebben a normáltalan? Ha épp egy kis kufirchoz volt kedvük, miért ne? Ha a cigánnyal van a bajod: neked nem mindegy? Ha a lánynak jó, szeretik egymást, akkor hol a probléma? Nem neked kell a sráccal …, hanem neki. Semmi közöd hozzá.
szerintem õt a nyögés zavarja, ami engem is zavarna.

Szerintetek normális az a csaj aki egyvégbe csak gangbangelni akar?

....gangbangelni akar.

Legjobb válasz: Ha szerinted ez nem normális, akkor hagyd ott, de elötte mutasd be nekem :-))

Ha szerinted ez nem normális, akkor hagyd ott, de elötte mutasd be nekem :-))
Mért ne lenne az?! Szüksége van a szexre, többes szexre... Mért olyan fura ez, h emiatt már nem normálisnak titulálnád? Tudod, a "normális" elég relatív fogalom!
részleteznéd?
van, csak mint ketteskétõl tudjuk, minden relatív.:) az én párom nem akar nyilvános helyen dugni, kutya se kell neki, hogy felizguljon. szerintem vidd el a csajt egy swinger-klubba és felejtsd ott. de kérdezd dr. relatívot, az majd megmondja a tutit.ha a "relatív"-on kívül ismer más szót is.:)
A kérdező hozzászólása: Már kezdek kiábrándulni a mai lányokból, gondolkodom azon hogy visszavonuljak...
A kérdező hozzászólása: Többet nem öltözöm be...
beöltözni....? az meg mi is...? :D
A kérdező hozzászólása: há én vagyok betmen
:D
és úgy kell dugni a csajodat, beöltözve? :D
A kérdező hozzászólása: folyton kérték hogy öltözzek betmennek
A kérdező hozzászólása: és meg kellett hivnom estére szuperment, pokembert és a tökéletes hulkot hogy teljes legyen a gangbang...ha csatlakozott amerika kapitany az volt neki a legjobb
apám, én kondenzcsíkot is húznék onnan, elfele..:DDD cseszd meg, mennyi idõs vagy...? :D
A kérdező hozzászólása: meg a kedvence az ha öközöm hátul, de azt szereti ha a száján kijön...multkor egy heves akció közepette kiüttem két fogát...belülrõl. Azóta morci egy kicsit
A kérdező hozzászólása: Nem értem miért tehet errõl a papám és a mamám...
az okoskodó lajhárnak igaza van részben...normális is lehet akkor ha pl az ember k*rvát tart otthon nõ helyett.Na de az ilyenek el lehetne vinni Márianosztrára, aztán 25 fõ közé bázárni lehetne állítani idõzáras cella ajtót: pl 1 óra, 2óra, 5 óra, 10 óra 24 óra.Micsoda buli!!! micsoda forgatag!!!
A kérdező hozzászólása: ....kéri hogy gangbangeljünk.
ketteske, nem. nem normális dolog. de kívánok neked egy ilyen élettársat, hamar átértékelnéd.:)
5-ös: Ki beszélt itt élettársi kapcsolatról? Azért írtam h relatív!!! Gondolkodni és figyelni is kéne!
Hát ha szereted, hogy a párodban sorra járnak ki-be a pasik, akkor hajrá. Ha nem, akkor hagyd ott.
ketteske: olvas-értelmez-válaszol. az, hogy egy csaj folyamatosan gangbang-elni akar, az semmilyen szinten nem normális.
Oké fosi, akkor a te értelmezésedben nem normális! Relatív! :P
szerintem néha kellene kajálnia is :)
hát nem. szerintem beteg. és aki normálisnak gondolja, az is beteg. :P
Szerinted... megint csak relatív :P :D
A kérdező hozzászólása: Már komolyan elegem van abból hogy nem lehet normális barátnõt találni, az exem meg folyamatosan nyilvános helyeken akarta, azelõtt meg volt egy aki kutyus nélkül nem tudott felizgulni. Már tényleg, szégyellem magam a szüleim elõtt hogy nincs normális lány ebben az országban.
Olyan a világ és benne a lányok és mi magunk is, amilyenné tesszük! Ez van ! :/
csapd ki ribancnak valami extrém bárba. legalább hamar meglesz a kabrió, széftöltelék meg a budai villa.:)
Szerintem nem normális, nem néznék ilyet... F/16
.....na itt aztán válogathatsz, az egyszerütõl a szuperinteligensig ( ez utóbbi válaszát te érted ? )ez valami olyan mint ha azt mondanád baszás helyett, hogy két fehérjehalmaz idõnkénti részleges összeolvadása újabb ejakulátum kimunkálása céljából .
csak hogy egyértelmûbb legyek: én egyik mellet sem török pálcát: se a nyitott kapcsolatok se a monogámia mellett. Mindenki úgy él, ahogy neki jó. Itt reagálnék még a 07-31 14:06 - válaszára is. Igen, tedd ezt, amit: 07-31 14:06-es mondott, ha az életcélod a házasság/együttélés vagy valami hasonló, szóval az, hogy hogy anyagilag közösben legyetek. Ha az anyagi függetlenség a célod vagy épp tudományos kutatómunka, vagy bármi egyéb (mert teszem azt: egysejtûek bioloógiai szakértõje akarsz lenni, :) vagy 6 nyelven tudó profi tolmács, stb...) akkor viszont mindjárt más fényben vannak a pasik ugye.... (mint mellékes plusz jó dolgai az életnek) peace!!!
szius Fanni! Szerintem a gáz, hogy te tudsz róla, és õt ez valászínûleg nem zavarja, méghozzá annak fényében, hogy te egy olyan típusú (a legtöbb csaj ilyen) lány vagy, akit ez zavar, és õ tudja, hogy téged zavar, és mégse titkolja. Na ez a gáz. Nem az, hogy nézi. (egyébként vszleg nagyon ráér...) Még egy zavarbaejtõ kérdés: (nehogy válaszolj itt rá nyilvánosan!!!) Te soha nem néztél még pornónak semmilyen fajtáját? Ha igen miért? Felizgatott-e? Miért? Néznéd-e tovább, ha a keresztény egyház /vagy a neveltetésed nem tartaná bûnnek? stb stb... (elég ha magadban átgondolgatod ezeket a kérdéseket. Pár év, szerintem és kialakul a saját véleményed. Ami egyébként senkire nem tartozik, mert intim magánügy!!!) peace!!!!
"de lehet csak a képeket nézi valaki, és nem komolyan a nöket" Hogy lehet a képeket nézegetni de nem a nõket?0.0
A kérdező hozzászólása: meglesz :)
Nekem is így kezdõdött a pasimmal. Kiderült, hogy ilyen oldalakat látogat, persze tagadott mindent, mondta csak képeket nézeget. Aztán a telefonjában megtaláltam a számát a hivatásos csajnak. 2 évig voltunk együtt és már az elejétõl kezdve csak kihasznált hogy legyen egy állandó valakije akivel dughat néha. Mondjuk hülye voltam én is, mert láthattam volna hogy nem vagyok elég jó neki az apróbb jelekbõl. Például nem nagyon beszélgetett velem, kevesebbszer mondta, hogy szeret meg szex után is úgy viselkedett, mintha letudta volna a dolgot aztán ment számítógépezni. Szerintem dobd ki azonnal és találj egy rendes pasit!
A kérdező hozzászólása: na igen. de lehet csak a képeket nézi valaki, és nem komolyan a nöket.
Szerintem is nem normális! Hogy tud már valaki a barátnõje mellett ilyet nézni?! Ez úgy jön ki, mintha a barátnõje nem lenne jó a szexben!
nem normális, nézzen pornót. a szexpartner már gáz
Nem guminõkre kíváncsi, mint amik a pornófilmekben vannak, hanem természetes nõkre. Lehet rossz jel is, de nem feltétlen.
A kérdező hozzászólása: * nagyon nevet* hát igen. Azért köszönöm hogy ennyian irtatok. És persze hogy zavar a dolog, különben nem irtam volna ki :) Illetve én is nézek pornót, szerintem mindenki, az teljesen más mint ez :P

Az normális, ha az zavar, hogy a barátom rengeteg csajjal volt együtt és nagyon sok barátnője volt már? 17/L

Nekem ? az els? és ez zavar engem. Õ 20 éves. Mivel tudom ezt kizárni? Már 3 hónapja együtt vagyunk :S

Legjobb válasz: Ha zavar, minek jöttél vele össze? Amúgy persze hogy normális, valami hülye gyík lehet.

Ha zavar, minek jöttél vele össze? Amúgy persze hogy normális, valami hülye gyík lehet.
Zavar nem zavar ez van...
normális az emberben van 1 ilyen furcsa kisajátító tudat h õ az enyém.....minek jöttél vele össze?
Remélem a hülyeséged, de lehet hogy te is egy leszel a sok közül.
A kérdező hozzászólása: Mert szerelmes vagyok. Majd elmúlik remélem ez a hülyeségem =)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!