Találatok a következő kifejezésre: Az normális, a Canesten (8 db)

Az normális, hogy canesten kombi használata után 2 nappal is még kellemetlen érzésem van? És még ürül a gyógyszer is ki ugyanúgy?

Legjobb válasz: Én kétszer használtam ilyet, semmit nem ért, még rosszabb is lett tõle. A Pevaryl G a legjobb szerintem, recept nélkül is kapható, de a doki is azt ajánlotta. Persze azért nem árt megkérdezni.

Én kétszer használtam ilyet, semmit nem ért, még rosszabb is lett tõle. A Pevaryl G a legjobb szerintem, recept nélkül is kapható, de a doki is azt ajánlotta. Persze azért nem árt megkérdezni.
Hogy érted hogy kellemetlen érzés? Még a gomba tüneteit érzed? Amúgy még ürülhet ki a gyógyszer, csak nem értem, hogy mi a kellemetlen.
A kérdező hozzászólása: Igen, sajnos égetõ érzésem van.Legegyszerûbb holnap az orvost felkeresni...
Ezt megelõzõen nem az orvos javaslatára kezdted el szedni a gyógyszert? Amúgy az lesz a legjobb, ha elmész.
A kérdező hozzászólása: Nem voltam orvosnál.Szerencsére nagyon ritkán fordul elõ, hogy használnom kell.Eddig nem volt ilyen gondom még vele..talán valami más gyógyszer kell, amit az orvos tudni fog :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, erre a gyógyszerre azért rákérdezek :)

Az normális, ha a Canesten tabletta darabokban "potyog" ki belőlem?

Legjobb válasz: igen normális.nálam is így volt és én is rákérdeztem erre.mindenki azt mondta hogy normális.

igen normális.nálam is így volt és én is rákérdeztem erre.mindenki azt mondta hogy normális.

Az normális, ha a Canesten krémtől égek, , odalent"?

Legjobb válasz: Lehet, hogy allergiás vagy rá. Amúgy a canesten nem mindig segít, inkább a nõdokitól kellene gyógyszert kérned.

Lehet, hogy allergiás vagy rá. Amúgy a canesten nem mindig segít, inkább a nõdokitól kellene gyógyszert kérned.
A nodokik egy resze, nem.akitol ideztek, sajnos "latatlanba" gyogyitana. Vegul is mindegy, hogy normalis-e, hogy csip vagy eg vagy nem, erdemes az adott dokit ravenni arra, ha egy-ket nap utan is valami nagyon nem segit...hogy kenetbol tenyesszenek. Tudom elsore nem szokas. Es utaljak a dokik, ha "megrendeled mit szeretnel":-). Mindenesetre jobbulast akarmi is okozta..
A kérdező hozzászólása: Felhívtam nõdokim, szabadságon van(ráadásul nem is a közelben), elmondtam a tüneteim, õ mondta h mit csináljak vele. Nyilván nem veszem félvállról a nõgyógyászati bajokat, ennyi eszem van..:) Köszönöm a válaszokat
Canesten csíphet kicsit, az normális.
Igen, a Canestentõl "égsz" odalent picit, ez normális.
"Honnan tudja, hogy a hüvelygyulladását gomba okozza? Mellesleg csak gombából 3 féle, baktériumból és vírusszerû szervezetbõl 20-nál többféle okozhat fertõzést! Ezek más-más kezelést igényelnek. Történt kivizsgálás? A canestenes ostoba tv reklámot be kellene tiltani, mert a nõket az orvoshoz menetel helyett egy 30 éves elavult gyógyszer használatára, öngyógyításra biztatják. Mellesleg az elhanyagolt folyás méhszájsebet okozhat, ami már a méhnyakrák elõszobája. A hüvelygyulladás kórokozói megbetegíthetik a húgyhólyagot, sõt akár a vesét is. Tehát nem lehet félvállról venni! Mielõbb menjen orvoshoz a szakszerû kezelés érdekében! Nagyon vigyázzon a higiénére! Üdvözlettel: dr. Petróczi István" http://www.drpetroczi.hu/folyasmegelozes.html Innen származik az idézet. Olvasd el Kedves Kérdezõ! Elõzõ voltam.
Csak olyan gyógyszert használj amit orvos javasol. Ha nem orvos javasolta a Canestent, akkor nem szabad használni!
A kérdező hozzászólása: Okés, köszönöm a válaszokat :)
Vagy bakterialis fertõzesed van. Amin szinten nem segit, sot ronthat is a helyzeten. Nekem hasonlo volt tobbszor is. Nodokihoz menj, ahogy az elso is irta. Es vagy urulogushoz, ha o sem.tud segiteni. canesten csak gombara jo.
A kérdező hozzászólása: köszi:)

A Canesten Kombi első tablettáját sikeres eltörtem (véletlenül), de ettől függ. Felhelyeztem. Normális, hogy most szinte az egész "kifolyt"?

Legjobb válasz: igen,az mindig kifolyik,de lefekvéskor kell betenni,és nekem másnap folydogált,ugyhogy kell majd tisztasági.

igen, az mindig kifolyik, de lefekvéskor kell betenni, és nekem másnap folydogált, ugyhogy kell majd tisztasági.
Természetes, hogy kifolyik, ugyanis a hatóanyagok felszívódnak, de a segédanyagok nem, úgyhogy azoknak ki kell jönni valahogy. És valóban ezért kell alvás elõtt feltenni.
Ki szokott folyni, nyugi, használj vékony betétet!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Igen, ezt jelenti.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Igen.
Ez inkább attól függ a ciklusod melyik szakaszában jársz
A kérdező hozzászólása: Nemsoká meg fog jönni, de fogamzásgátlót szedek, és mindig uyganolyan folyásom van.Ez meg tényleg mintha víz jönne ki belõlem a gyógyszer maradékával együtt.
Menny el a nõgyógyászhoz.Én is sokszor használtam Canesten kúpot, de nekem nem volt vízszerû folyásom.
A canestent én sem bírom, engem is mar és vérzek tõle. Visszamentem a dokihoz, írt fel mást.
A kérdező hozzászólása: szóval ez a "marrás" magától nem fog elmúlni?és nem fogok rendbe jönni ..?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!