Találatok a következő kifejezésre: Az normális, a 23. hétben a (7 db)

Az orvosnak kellene hinni!!!!!!
nekem a terhelés elötti 3.4lett az utáni 6.2, azt mondták ez jo biztos éhes voltam, neked ez mikori?
A kérdező hozzászólása: éhgyomorra 3.8 lett és miután megittam a cukros löttyöt utána 120 percre lett 3.0.Sokszor van hogy ájulásig tudnék rosszul lenni, mert lemehet gondolom a vércukrom.22. hétre csinálták meg mert sok a magzatvizem, és nem szeretném ha a babámnak baja származna.
Érdekes eredmény, hasonlóra számítok én is a tüneteim miatt...

23. hétben vagyok és napi 5-6-ször is mensiszerű (tompa, nem különösebben fájdalmas) görcseim vannak. Aggódom! Az első trimeszterben volt ilyen, de a második trimeszterben is normális ez?

Legjobb válasz: Szerintem méhösszehúzódáaid vannak, ami normális egészen addig, amíg nap 5-6 van belõle, és nem fájdalmas, inkább zavaró. Ne aggódj! :o) Szedjél magnéziumot, az segít.(Egy 26.hetet taposó kismama, ugyanilyen tünetekkel)

Szerintem méhösszehúzódáaid vannak, ami normális egészen addig, amíg nap 5-6 van belõle, és nem fájdalmas, inkább zavaró. Ne aggódj! :o) Szedjél magnéziumot, az segít.(Egy 26.hetet taposó kismama, ugyanilyen tünetekkel)
A kérdező hozzászólása: Tisztára parázok, nehogy koraszülés legyen. Vagy ez már a Braxton Hicks kontrakció-nak nevezett méhösszehúzódás lenne???
Igen, ez már lehet az. Ne aggódj, mert azzal csak ártasz. Nem lesz koraszülés a vége, de ha ennyire aggódsz miatta, akkor valóban szedj magnéziumot. Az is segít, ha beülsz egy kád kellemesen meleg vízbe, szépen ellazulsz tõle. Ha mész legközelebb a dokihoz, vagy a védõnõhöz, azért beszélj velük, mert ha elmagyarázzák, hogy mi is történik a testedben, akkor nyogodtabb leszel.
Igen, ez az, bár a 27. hét környékén szokott inkább jelentkezni. Ha túl fájdalmasnak érzed, sokáig tart, akkor viszont keresd fel a dokidat!

23. hétbe léptünk, és még Isten igazából nem érzem a picikém mozgását. Voltak már jelek hetekkel ezelőtt, de azóta csak sejtem, hogy Õ lehet az, és azt is ritkán. Normális, hogy a 22. hét után sem érzem a mozgását?

Pedig tudom, hogy folyamatosan mozog, a héten voltunk ultrahangon. A véd?n? meg a dokim is mindig kérdezik, hogy van e magzatmozgás, és mindig zavarban vagyok, hogy az a kimondott mocorgás még nincsen.

Legjobb válasz: Ez egyénenként változó. Én már éreztem a 16-17ik héten de pl uncsim csak a 25. héttõl érezte. Attól is függ milyen vastag a hasfalad. Ne aggódj, fog még mozogni, lehet még fájni is fog, nekem van hogy fáj, és kellemetlen, pedig még csak 32 hetes vagyok. Jó babavárást!

Ez egyénenként változó. Én már éreztem a 16-17ik héten de pl uncsim csak a 25. héttõl érezte. Attól is függ milyen vastag a hasfalad. Ne aggódj, fog még mozogni, lehet még fájni is fog, nekem van hogy fáj, és kellemetlen, pedig még csak 32 hetes vagyok. Jó babavárást!
Feküdj a hátadra maradj mozdulatlan, és tedd a kezed a hasadra. Koncentrálj, és érezni fogod. Olyan mintha apró buborékok pukkannának ki az alhasadban! Én így éreztem elõször, aztán majd erõsödni fog! ne izgulj biztos nagyon "lusti" babád van, de egészséges!!! 20 hetes kismama
A hátonfekvésnek tényleg be kell, hogy jöjjön.Ezt még megspékelheted azzal, hogy eszel elõtte csokit és kb 10 perc múlva már be is indul tõle:DTedd a kezed a pocidra és simizd óvatosan, hidd el oda fog rugni :o)
A kérdező hozzászólása: Máris kipróbálom, köszi:)
Remélem azóta érezted a picit :oD Nagyon apró kis bökdösések, vagy én még tikkelésnek hívom, mert tényleg annyira kis finom apró mozgás, és persze néha úgy oda rúg, h ogy csak nézek :o) Utolsó válaszoló voltam...
A kérdező hozzászólása: Hát, picit mintha éreztem volna:) :)


Az normális ha a 23. hetet betöltöttem és éjjek arra ébredtem hogy nagyon fáj a derekam vagy lehet a fekvéstöl? Vagy mitöl lehet? Valakinek tipp?

Legjobb válasz: Nekem is ilyen, már jópár hete a férjem elmondta, hogy melyik ideget nyomja a baba ilyenkor valószínûleg, de azt pontosan már nem tudom. Azt mondta a védõnõ, hogy tûrni kell, de említsd meg azért neki! :) 25 hkm

Nekem is ilyen, már jópár hete a férjem elmondta, hogy melyik ideget nyomja a baba ilyenkor valószínûleg, de azt pontosan már nem tudom. Azt mondta a védõnõ, hogy tûrni kell, de említsd meg azért neki! :) 25 hkm
ja és 24+3 hkm. Jó babavárást.
A kérdező hozzászólása: Hétfön mennem kell ugyis. De olyan rossz éjjel aludni se tudtam töle
Szia! Én kedd óta szenvedek a derekamtól, nekem olyan mint ha egy ideg becsípõdne a bal oldalamon, de ez nincs folyton, elmúlik aztán felállok vagy elindulok és újra becsípõdik majd kiáll :) Tegnap óta sokat javult a helyzet szerintem nincs gond csak biztos úgy fekszik a baba, hogy nyom egy ideget. Én inkább a mozgolódásától nem tudok aludni :D. De azért mondj el mindent a dokinak és hétfõn megyek és mondom neki.
A kérdező hozzászólása: Nekem csak éjjel volt mikor párom ment meloba meg utána vissza feküdtem. De nem egyböl volt hanem eltelt kis idö. Jó babavárást nektek is!
Tegnap óta nekem sem volt bajom vele :) Talán elmúlt :)

23. hétben vagyunk! Elég rosszul telnek az éjszakák sokat járok pisilni és mivel csak jobb vagy bal oldalon tudok "kényelmesen" feküdni ezért az alvás sem a legjobb! Ha meg felkelek pisilni, van hogy minden porcikám fáj! Normális ez?

Az még a furcsa ha jobb oldalamon fekszem és ugy megyek ki éjjel pisilni akkor mintha az "egész" babát érezném!Baj lehet vagy ennek igy kell lennie?

Legjobb válasz: Ha már szeded a magnéziumot akkor ezen kívül mást nem tudsz tenni. Ne ijedj meg ezek a "jelek"teljesen normálisak sööt minél idõsebb kismama lesz csak annál rosszabb lesz,nem akarlak nagyon elkeseríteni,de ez így van. Nekem most a 2.terhességemnél szinte nem is nagyon tudtam aludni óránként pisilnem kelet(persze az õrületbe mentem sokszor mikor pár csip-cseppnél több nem volt)mert csak a pisilési ingert érzi az ember mert a baba nyomja a húgyhólyagot,fekvésnél sokszor úgy is voltam,hogy elfordultam egy pózba és olyan érzés volt minthogyha a babán feküdnék,éreztem a kis testét,ilyenkor megsimogattam a pocimat,kicsit beszélgettem neki,aztán máshogy helyezkedtem el,hát nagyon sokszor csak úgy volt jó,hogyha nem volt kényelmes,a vége felé meg már alig vártam,hogy megszülessen a pirinyó,mert már nagyon nehéz volt cipelni.

Ha már szeded a magnéziumot akkor ezen kívül mást nem tudsz tenni. Ne ijedj meg ezek a "jelek"teljesen normálisak sööt minél idõsebb kismama lesz csak annál rosszabb lesz, nem akarlak nagyon elkeseríteni, de ez így van. Nekem most a 2.terhességemnél szinte nem is nagyon tudtam aludni óránként pisilnem kelet(persze az õrületbe mentem sokszor mikor pár csip-cseppnél több nem volt)mert csak a pisilési ingert érzi az ember mert a baba nyomja a húgyhólyagot, fekvésnél sokszor úgy is voltam, hogy elfordultam egy pózba és olyan érzés volt minthogyha a babán feküdnék, éreztem a kis testét, ilyenkor megsimogattam a pocimat, kicsit beszélgettem neki, aztán máshogy helyezkedtem el, hát nagyon sokszor csak úgy volt jó, hogyha nem volt kényelmes, a vége felé meg már alig vártam, hogy megszülessen a pirinyó, mert már nagyon nehéz volt cipelni.
Persze, hogy válthatsz. Én Magnesii citricit szedek. 2, 3-szor 1-et.Csak akkor veszek be hármat, ha már nagyon keményedik. Ez 500 mg-os, nem javasolnak belõle túl sokat.
szedjél magnéziumot, az lazítja az izmokat és hasat. még csak most vagy félidõs, a helyzet csak fokozódni fog, jobb nem lesz, szóval hozzá kell szokni valamilyen szinten...
A kérdező hozzászólása: magnéziumot szedek az elejétõl fogva 3*1-et!Ugye nincs baj?
Milyen magnéziumot szedsz? A béres a legjobb, abban 250 mg van egy szemben, sokkal jobb mint a magne b6 meg még olcsóbb is!!!34 km
A kérdező hozzászólása: magneb6-ot szedek.átválthatok minden probléma nélkül?

23 hetes vagyok estére annyira megfájdul a szeméremcsontom és a hasam aluról, hogy alig birok elaludni és megfordulni az ágyban. Normális ez igy? Ja és ez már kb.8-10 hete tart! Egyébként napközben minden rendben van.

Legjobb válasz: Nekem is volt ez, de csak az utolsó pár hétben, a dokim azt mondta, hogy attól van, hogy a testem készül a szülésre, vagy valami ilyesmi.

Nekem is volt ez, de csak az utolsó pár hétben, a dokim azt mondta, hogy attól van, hogy a testem készül a szülésre, vagy valami ilyesmi.
Szia! Nekem is kb. 23 hetesen kezdõdtek ezek a tünetek. Néha olyan érzésem volt, mintha ki akarna bújni a baba. Az orvosom szerint ez teljesen normális jelenség, (persze miután meggyõzõdött róla, hogy teljesen zárt a méhszájam). Azt jelenti, hogy tágul a medence, befészkelõdik a baba, az miatt fájdogálsz. Sajna ez valószínûleg elkísér a szülésig...bár nekem csak idõnként jött elõ. Jó babavárást és kitartást!
Nálam ez tegnap kezdõdött, nekem alul fáj a hasam és az oldalam, estére jött elõ és meg is éjerdtem, hogy ez miért van, de örülök, hogy feltetted ezt a kérdést Boldog babavárást, 21 hetes kismama:)
Szia, nekem mar a 19.heten kezdödött, elöször akkor vettem eszre, amikor nehany ora irodai munka utan felalltam az asztaltol... Hat azota csak fokozodik a fajdalom, eppen ezert holnapra berendelt a dokim, hogy megnezze a mehszaj zartsagat. Addig is magnezium szedeset javasolta, es sok fekvest. A hetvegen kedves volt a kisfiam es a parom, mert valoban hagytak pihenni, es most sokkal energetikusabban jöttem a meloba. Remelem meg minden rendben van, hiszen megcsak 23. hetben vagyok, es sok ismerösöm riogat koraszülessel...

Az normális, hgy a 23. hétben a mellbimbóm és környéke be van sötétedvbe foltosan?

Legjobb válasz: Igen, ez a várandósság velejárója. Az újszülöttek rosszul látnak, valamikor azt hivatott szolgálni, hogy könnyebben megtalálja.

Igen, ez a várandósság velejárója. Az újszülöttek rosszul látnak, valamikor azt hivatott szolgálni, hogy könnyebben megtalálja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!