Találatok a következő kifejezésre: Az normális, a 23 (31 db)

23 napos ciklus lehet normális? A 14. nap körül érzem az ovu. Fájdalmat, majd 22-23 nap körül 1-2 csepp vérzésem van 2 napig, aztán jött meg rendesen 5 napig. Párommal együtt voltunk kb a 10. napon, majd késett a mensim 4 napot.

Terhességi tüneteket észleltem már a 3. hétt?l: émelygés, éhségérzet, tompa hasi fájdalom, hidegrázás, barnás váladék (mellfeszülés nem volt). A vérnyomásom megugrott 150/100-ra, lehet hogy az idegességt?l, majd reggel, 27 napra megjött a mensim. Ez mi lehetett? Lehet, hogy terhes voltam, csak nem tudott beágyazódi?

Legjobb válasz: Lehetett baba is. De a 23 napos ciklussal az a baj, hogy ha a 14. napon van a peteérésed, akkor csak 9 napos a luteális fázis. Ennek legalább 11 naposnak kell lennie. Menj orvoshoz, mert igy nagy a valószinûsége, hogy a következõ baba sem fog megmaradni. Mondd az orvosnak, hogy rövidek a ciklusaid.

Lehetett baba is. De a 23 napos ciklussal az a baj, hogy ha a 14. napon van a peteérésed, akkor csak 9 napos a luteális fázis. Ennek legalább 11 naposnak kell lennie. Menj orvoshoz, mert igy nagy a valószinûsége, hogy a következõ baba sem fog megmaradni. Mondd az orvosnak, hogy rövidek a ciklusaid.
Szia! Mint ahogy az elöttem szóló is írta, a luteális szakasz (ciklus 2. fele) rövid. Feltehetöleg sárgatest elégtelenséged van. Ez megnehezíti a teherbeesést. Erre utal a vérezgetés is! De pontossággal az orvos tudná megállapítani. Ha még nem akarsz orvoshoz fordulni, akkor próbálj hömérözni, a babatervezok.otthona.net-en segítenek kiértékelni. Palástfü teával is lehet próbálkozni!
Szia! Én ahogy olvastam, bár többször kellett mert nem igazán lehet érteni, nem 23 napos a ciklusod ahogy az elõzõ hozzászólók értették, hanem 27 napra jött meg csak a 23. napon volt pár csepp vérzésed. A menstruációd elég erõs volt?
A kérdező hozzászólása: Bocs, ha nem volt érthetõ, kicsit ideges voltam. Igazából ez 2 kérdés volt. 23 napos az átlagos ciklusom. 2 napig csak pár csepp, majd megjön 5 napig. Nem túl erõs, mini tampon elég. És a másik része, hogy ilyen ciklus mellett terhes lehettem-e, és érezhettem-e a fenti tüneteket, és az hogy a 27.napra megjött a mensim, azt jelentette, hogy nem tudott beágyzódni?

Szerintetek mennyire normális az, hogy egy 23 éves lánynak jobban bejönnek a fiatalabb srácok, mint az idõsebbek?

Megtudtam hogy az ilyen 18-20 körüli, Justin Bieber féle srácok izgatják, érdeklik.

Legjobb válasz: teljesen normális.

teljesen normális.
szerintem az nagyon gáz ha a Justin Bieber jön be valakinek.... ez már magába gáz...
He-he, hát van az úgy :D Amúgy milyen érdekes, hogy mivel már nem tartozol abba a korosztályba, egybõl elkezdted Bieber-hez hasonlítgatni õket.
A kérdező hozzászólása: Azért hoztam õt példának, mert tudom hogy kedveli, és nemcsak mint énekest.. lehet hogy ez csak nekem furcsa :D
Nem fogom soha megerteni, hogy miert ocsaroljak Biebert..na mind1. Egyebkent a kerdesre valaszolva teljesen normalis. En 20 eves lany vagyok, es valamiert nagyon lazba tudnak hozni a 17-18 eves fiuk.
nincs ezzel gond
Az hogy a fiatalabbakat kedveli még alapvetõen nem gond, sõt lehet egyfajta perverzió is. Viszont az általad említett csótány hát bocsánat de undorító. Nekem eleve nem nõ az aki szereti az ilyen feminim meg csupasz testü kis görcsöket. De szerencsére vannak még [email protected] csajok akik szintén utálják és az "igazi" férfiakat szeretik. Csak sajnos korcsosulunk.... !
A kérdező hozzászólása: Nincs bajom a gyerekkel, csak azt hittem ez inkább a tinilányok sajátossága és nem tudtam hova tenni a dolgot.

Már lassan 2 éve menstruálok, kb az 1. évig mindig 23.-a körül jött meg, aztán vhogy lassan átállt 6.-ára. Általában rendszeres volt, de most nem jött meg. Normális a menstruációm?

Létszi segítsetek,kicsit aggódok. Lehet hogy most kimarad,vagy pedig csak ismét átáll egy másik id?pontra?...de szerintetek ez normális, vagy van okom aggódni? Köszönöm. :)

Legjobb válasz: Helló Normális a menstruációd. Nincsen semmi baj nem kell aggódnod megfog majd jönni,ha stresszelsz akkor még késõbb fog megjönni.Lehet hogy most kimarad vagy hogy át fog állni egy másik idõpontra.

Helló Normális a menstruációd. Nincsen semmi baj nem kell aggódnod megfog majd jönni, ha stresszelsz akkor még késõbb fog megjönni.Lehet hogy most kimarad vagy hogy át fog állni egy másik idõpontra.

Az normális, hogy "csak" a férjemre számíthatok az életben? 23/L

23/L, fiatalon házasodtam, egyáltalán nem bántam meg. Sőt!! A férjem az egyetlen ember, akire támaszkodhatok az életben (a családom mellett, de velük lazábban tartom csak a kapcsolatot). Tanulok és dolgozom egyszerre, de a kollégáimmal is csak felületes munkakapcsolatban vagyok. Barátnőim nincsenek.. és igazából nem is igénylem azt a tipikus barátnős pletykálkodós, soppingolós elfoglaltságot, viszont gyakran jól esne egy-két barátnő, hogy az ügyes bajos dolgaimat kibeszélhessem valakinek, akiről tudom, hogy fontos vagyok neki és érdekli, amit mondok, nem csak bólogat. Most gyakorlatilag minden szabad percemet a férjemmel töltöm, akit imádok és imádok vele lenni. Viszont bőven lenne időm, amit barátnőkre fordítanék, és akkor a férjem nyakán se lógnék állandóan, ő is megérdemel egy kis szabadidőt. De kíváncsi vagyok, ismertek-e még olyan embert, aki hasonló helyzetben van, mint én. Vagy ez a szitu már nagyon aszociális? :(( Elég hosszú lett, ne haragudjatok, de köszönöm annak, aki elolvasta! Tanács, vélemény, sztorik, mindenféle választ szívesen fogadok! Köszönöm! :)

Legjobb válasz: az igazság az hogy valójában csak önmagadra számíthatsz...de hogy ezt megtapasztald arra inkább ne kerüljön sor :) sok boldogságot nektek

az igazság az hogy valójában csak önmagadra számíthatsz...de hogy ezt megtapasztald arra inkább ne kerüljön sor :) sok boldogságot nektek
Az a helyzet, hogy a más kapcsolatok teljes hiánya elõbb-utóbb megfojtja a házasságot...
Olyan vagy, mint anyukám. Õ jól érzi magát így, ha neked megfelel, akkor jó, ha nem, tegyél érte.
Helló.Én ugyan abban a helyzetben vagyok mint te.21vagyok és én is nagyon fiatalon mentem férjhez.AZ én családom inkább az a fajta aki szeret beleavatkozni a dolgainkba de segiteni viszont semmit.Ennek ellenére én is boldog vagyok a szeretett férjemmel aki mindent megtesz azért hogy semmiben ne szenvedjek hiányt.Nagyon ügyes tettre kész és figyelmes ember.Az életem vele teljes és nekem se kell barátnõ ahhoz hogy kiöntsem a lelkem.Mert õ van nekem és én neki.Ez az érzés a legszebb a világon és tapasztalatból tudom hogy egy vagy több barátnõ csak ideiglenesen jó.Én örülök hogy õ az akire minden gondom bajom rá vethetem, hiszen egy ilyen férj manapság nagy kincs.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Kedves utolsó válaszoló, köszi, hogy ezt elmondtad, örülök, hogy van, aki hasonlóan gondolkodik :)
Nekem is a párom a legjobb barátom. Nem baj ez, neked sincs szükséged sok emberre magad körül. Viszont ha vágysz barátnõkre, akkor próbálj meg olyanok felé nyitni, akik szimpatikusak.

Szerintetek normális, ha az anyja a szexuális életéről faggatja a 23 éves fiát?

A fiú összejött egy lánnyal, aki (nem túlbuzgó) vallásos. Alányt a szül?k is ismerik elég jól, nem apácajellem azért. Majd megkérdezik a fiukat, h van-e és kielégít?-e a szexuális élete a lánnyal (a vallásossága miatt).

Legjobb válasz: Amikor összekerültem a férjemmel, ugyanez volt a probléma. Engem szigorúan neveltek, soha nem volt szó ilyesmirõl a családban, mindenki tiszteletben tartotta a másik magánéletét. De anyósom nem ilyen... Képes a gyerekei elõtt kitárgyalni a saját szexuális életét, és magától értetõdik számára, hogy a fia magánéletében is tájékozott legyen. Egyetlen próbálkozása volt nálam, de úgy helyre tettem, hogy azóta sem mert kérdezõsködni. Nem, nem normális dolog egy anyától, hogy vájkáljon a fia magánéletében. Ez csak két emberre tartozik, senki másra.

A kérdező hozzászólása: Miért lenne meleg a fia, ha egy lánnyal jár 1 éve?? Nem is értem, ebben az esetben hogy merül fel. Elég jól ismerem a családot, nem beszélnek ilyesmikrõl, nem adnak tanácsot szex témában, semmi. Egyáltalán nem ilyenek. Ezért is fura. Aggódtak biztos, h nem szenved-e a fiuk hiányt :S
Akkor lehet hogy te tettél olyan megjegyzéseket, amibõl arra következtetett az anyja, hogy valamiben másabb vagy mint az átlag. :)
Amikor összekerültem a férjemmel, ugyanez volt a probléma. Engem szigorúan neveltek, soha nem volt szó ilyesmirõl a családban, mindenki tiszteletben tartotta a másik magánéletét. De anyósom nem ilyen... Képes a gyerekei elõtt kitárgyalni a saját szexuális életét, és magától értetõdik számára, hogy a fia magánéletében is tájékozott legyen. Egyetlen próbálkozása volt nálam, de úgy helyre tettem, hogy azóta sem mert kérdezõsködni. Nem, nem normális dolog egy anyától, hogy vájkáljon a fia magánéletében. Ez csak két emberre tartozik, senki másra.
Tökre családfüggõ, nem minden család "tökéletes", meg harmonikus, meg nem minden ember olyan, hogy jaaaj tiszteletben kell tartani másoknak mittudomén mijét meg blaa blaa... Ezen nem kell kiakadni, mások vagyunk. Nálunk pl úgy megy a dolog, hogy a szülõ bármit megtehet, azaz bármit megtilthat (hiába vagyok 20 éves, erõsebbek nála sajnos), bármit megkérdezhet... Válaszolni meg nem muszáj, max balhé lesz belõle, naés?
Ha jo a szülõ-gyermek kapcsolat, akkor nincs semmi gond. Lehet, hogy egészen jo tanácsokat tud adni.
Maga a kérdés zavarbaejtõ lehet, én nem kérdezném a gyerekemet errõl, magánügye minden felnõttnek. De lehet, hogy õk egy nyíltabb család, ahol rá lehet kérdezni ilyenre anélkül hogy háborgás vagy sértõdés lenne belõle . A faggatás már más téma, most faggatják, vagy csak simán megkérdezték? A faggatás sztem nem elfogadható semmilyen esetben.
Én nem tartom normálisnak, de nem azért mert 23 éves a srác, 15 éves korban sem tartanám annak. Ilyen dolgokat nem a szülõvel kell kitárgyalni.
A kérdező hozzászólása: Pontosan nem tudom, mert csak elmesélte, h volt ilyen, nem részletezte, h pontosan mit kérdeztek. Amúgy nem nyíltabb család - egyáltalán nem.
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a lány. Szóval nekem még kínosabb, h a szülei ilyeneket kérdeznek, vagyis tudnak az én szexuális életemrõl is. Szerintem azért ennyi idõsen rá lehet bízni a fiúra a dolgot, el tudja dönteni, h jó-e neki, akarja-e a kapcsolatot, akar-e házasodni. Köszi mindenkinek, aki eddig írt!
17, 46-os vagyok azért mert hallottam olyan vallásról ahol nem a testi gyönyörért fekszik le a lány a párjával, hanem az utódlásért sõt megsem fordul a fejében hogy élvezze a szexet.Lehet hogy a szüleid ilyesmitõl szeretnének megóvni Gondolj bele az ilyen vallásu asszonyol csak akkor bujnak ágyba ha gyereket akarnak
*nálam
A legfontosabbat kihagytad hogy milyen vallásu a lány?
Szerintem inkább az apjának kéne megkérdeznie. :) Amúgy lehet benne némi igazság, mert nem akarja esetleg, hogy úgy járjon mint õ fiatalon, mert lehet hogy anyukának is volt fiatalon olyan pasija, akivel vártak-vártak, aztán mikor megtörtént, rájött hogy isten ments még egyszer vele... Szerintem ez álla kérdés hátterében. Gondolom te vagy a fiú. Anyád csak aggódik, nehogy beválasszál magadnak olyan valakit, akivel pár év múlva még a meglévõ állapotnál is rosszabb lesz szexelni, és nehogy emiatt legyen válás. 32/N
sziasztok szerintem ez nem normális bár nem tudjuk hogy miért kérdezi lehet hogy csak aggódik hogy esetjeg meleg a fia ha így van megértem a kérdéseit én is ezt tenném de nekem még nincs gyerekem de ha nem errõl van szó akkor beteges
A kérdező hozzászólása: Római katolikus. Miért ez a legfontosabb?
A kérdező hozzászólása: Nem, dehogy. Nem vagyok az a "kibeszélem magam"-típus. Meghallották, h katolikus és rögtön arra asszociáltak, hogy akkor a fiuknak házasságig nem lesz szex.
Most menzesz alatt? Vagy mit értesz negyedik nap alatt
A nagyobb tüszõ az (lehet) a domináns
A doki nem mondott semmit?
Az orvosnak kellene hinni!!!!!!
nekem a terhelés elötti 3.4lett az utáni 6.2, azt mondták ez jo biztos éhes voltam, neked ez mikori?
A kérdező hozzászólása: éhgyomorra 3.8 lett és miután megittam a cukros löttyöt utána 120 percre lett 3.0.Sokszor van hogy ájulásig tudnék rosszul lenni, mert lemehet gondolom a vércukrom.22. hétre csinálták meg mert sok a magzatvizem, és nem szeretném ha a babámnak baja származna.
Érdekes eredmény, hasonlóra számítok én is a tüneteim miatt...

Az normális, hgy a 23. hétben a mellbimbóm és környéke be van sötétedvbe foltosan?

Legjobb válasz: Igen, ez a várandósság velejárója. Az újszülöttek rosszul látnak, valamikor azt hivatott szolgálni, hogy könnyebben megtalálja.

Igen, ez a várandósság velejárója. Az újszülöttek rosszul látnak, valamikor azt hivatott szolgálni, hogy könnyebben megtalálja.

Az normális ha a 23. hetet betöltöttem és éjjek arra ébredtem hogy nagyon fáj a derekam vagy lehet a fekvéstöl? Vagy mitöl lehet? Valakinek tipp?

Legjobb válasz: Nekem is ilyen, már jópár hete a férjem elmondta, hogy melyik ideget nyomja a baba ilyenkor valószínûleg, de azt pontosan már nem tudom. Azt mondta a védõnõ, hogy tûrni kell, de említsd meg azért neki! :) 25 hkm

Nekem is ilyen, már jópár hete a férjem elmondta, hogy melyik ideget nyomja a baba ilyenkor valószínûleg, de azt pontosan már nem tudom. Azt mondta a védõnõ, hogy tûrni kell, de említsd meg azért neki! :) 25 hkm
ja és 24+3 hkm. Jó babavárást.
A kérdező hozzászólása: Hétfön mennem kell ugyis. De olyan rossz éjjel aludni se tudtam töle
Szia! Én kedd óta szenvedek a derekamtól, nekem olyan mint ha egy ideg becsípõdne a bal oldalamon, de ez nincs folyton, elmúlik aztán felállok vagy elindulok és újra becsípõdik majd kiáll :) Tegnap óta sokat javult a helyzet szerintem nincs gond csak biztos úgy fekszik a baba, hogy nyom egy ideget. Én inkább a mozgolódásától nem tudok aludni :D. De azért mondj el mindent a dokinak és hétfõn megyek és mondom neki.
A kérdező hozzászólása: Nekem csak éjjel volt mikor párom ment meloba meg utána vissza feküdtem. De nem egyböl volt hanem eltelt kis idö. Jó babavárást nektek is!
Tegnap óta nekem sem volt bajom vele :) Talán elmúlt :)

A terhestesztem babát mutatott. Normális ha már az elején fáj a hasam? Dokit még korainak talállom mert takán 2 hetes lehetek. Tudom mert okt.23-val volt p. é. -em. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Nov.23 at akartál irni ugye? Én ugyanigy vagyok nov.23! És 4 hetes 5 napos vagyok! Én voltam doki de csak 5 hetesen mutatja ki! Mikorra nem vártad? E

Szia! Nov.23 at akartál irni ugye? Én ugyanigy vagyok nov.23! És 4 hetes 5 napos vagyok! Én voltam doki de csak 5 hetesen mutatja ki! Mikorra nem vártad? E
Szia! Nekem 24-én volt pé-m:) Mivel volt egy miss abom engem behívott a doki hétfõre. Ha nincs semmi gondod akkor ráérsz még dokihoz menni. 2 hét múlva kb és akkor már van szívhangja is a kicsinek:)
A kérdező hozzászólása: Nem okt hanem novembert akartam irni.
A kérdező hozzászólása: Szia. 1 válaszolo. Gratulálok!Mire gondoltal az 5 hetesre? Szivhangra?Nálad mit láttak ijen korán?Megkérdezhetem?
SZia! Nekem nem mutatta ki mert 4.hét 2 nap volt hétfõn! De a méh.ny.hártyám úgy megvastagodott hogy terhesség mondta a dokim! Jövõ héten megyek vissza! Az 5.hetesen kimutatja a terhességet az Uh! 6.héten már szívhang is van!:)
Ja és nekem is fáj ám a hasam egyfolytában! Természetes azt mondta a doki! "E" /1.Válaszoló
gratulálok az hogy mikor mit mutat csak az u.h. minõségétõl függ. elsõ vizsgálatnál 4hetes terhességet állapítottak meg nekem és 10nappal késõbb már szívhang is érzékeklhetõ volt. 4hónapos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Valamejest megnyugodtam.Azért majd elmegyek dokihoz, de majd a jövöhéten.Köszi a válaszokat.
én is 4 hetesen és pár naposan voltam dokinál, mert nekem is volt egy vetélésem korábban. 3 mm-es petezsákot látott, de vissza kell mennem jövõ héten. nekem is fájt a hasam többféleképpen, de párnapja semmit nem érzek. remélem minden rendben lesz mindannyiunknál!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!