Találatok a következő kifejezésre: Az normális, a 20 (115 db)

Az normális hogy 20 éves koromban kezdek el rájönni hogy talán biszex vagyok? Vagy nagyobb a valószínűsége, hogy csak valami hormon változás? Nem divatolok vele, ezt még most leszögezném. Épp ezért kérdem.

Legjobb válasz: Tudod van a neveltetés, a környezeti hatások bla bla bla...amik (általában) heteroságra nevelnek, lehet eddig bele se gondoltál hogy más is lehetne, lehet most néztél kicsit túl ezen. Mindenki akkor jön rá, amikor "akar".... Miért ne lenne normális? De lehet nem is vagy az. De majd kiderül...

Tudod van a neveltetés, a környezeti hatások bla bla bla...amik (általában) heteroságra nevelnek, lehet eddig bele se gondoltál hogy más is lehetne, lehet most néztél kicsit túl ezen. Mindenki akkor jön rá, amikor "akar".... Miért ne lenne normális? De lehet nem is vagy az. De majd kiderül...
Teljesen normális. Van aki bele sem gondol, mert hát ha egyszer a másik nemhez, akkor az elég is. Egyébként én 17 évesen jöttem rá és az elég sok más nézetem megváltoztatásának következménye volt, hogy egyáltalán gondoltam rá.
Szerintem normalis. En tizenpar evesen tudtam magamrol. De csak most 23 evesen szexeltem lannyal eloszor, de remelem nem utoljara :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztató válaszokat :-D
lehet, hogy csak kiváncsiság a részedrõl. nálam legalábbis az volt és nem volt rossz :)

Az normális ha 20 hetesen fáj a szeméremcsontom?

Legjobb válasz: Nekem is a 20. hét környékén kezdett fájni. Most 38 hetes vagyok, de most már erõsebben fáj fõleg éjszaka, de ha sokat ülök majd felállok, akkor is. Néha már az az érzésem, hogy szétesik az egész medencém. Nekem azt mondta az orvosom, hogy hormonális hatás miatt lazulnak a szalagok, ízületek, amik a csontokat összetartják.

Nekem is a 20. hét környékén kezdett fájni. Most 38 hetes vagyok, de most már erõsebben fáj fõleg éjszaka, de ha sokat ülök majd felállok, akkor is. Néha már az az érzésem, hogy szétesik az egész medencém. Nekem azt mondta az orvosom, hogy hormonális hatás miatt lazulnak a szalagok, ízületek, amik a csontokat összetartják.

Normális az, hogy a 20-26 éves pasik vonzanak?

17 éves vagyok és tapasztalt és érett pasit akarok.És izgatnak az idősebb pasik.Ez normális?

Legjobb válasz: 27 miért nem izgat már?

27 miért nem izgat már?
Mert még nem próbáltad a harmincasokat! :D
Gondolom, nem vagy megelégedve a korodbeliekkel. Mondjuk az idõsebbek sem feltétlenül érettebbek, akár testileg, akár lelkileg. Amúgy meg szerintem annyira nem vészes, hogy idõsebb srácot akarsz, bár a ti korotokban kicsit sok lehet a majdnem 10 év.
21 vagyok, ha van kedved írj, aztán ha a közelben laksz a közeljövõben akár talizhatunk is:)
Normális. 22F Írj rám, dumáljunk kicsit.
Az ég világon semmi kivetnivalót nem látok ebben. Váljék egészségedre! ;) De mint írták, a kor semmire sem garancia, szóval azért ugyan úgy válogasd meg, kivel jössz össze! 22/F
Teljesen normális.
26 vagyok Cica :-) privit varom.
És a 19?:(
Attól, hogy egy pasi 20-26 éves még nem biztos, hogy tapasztalt vagy érett. Felõlem pedig az iránt vonzódsz aki iránt csak akarsz.
Nem csoda, mert a korodbeliek a Playstationnel vannak elfoglalva
Semmi baj ezzel! Köztem és a párom közt 8 év van!

Az normális hogy 20 éves létemre zavarba jövők, és izgulok ha felhívom a csajt, akivel találkozni akarok?

Legjobb válasz: Azért mert tetszik neked, a legjobbat akarod nyújtani, gondolom nyomás alá kerülsz. Szerintem nincs ebben semmi rossz, ha majd járni fogtok, gondolom idõvel megtudod, hogy õ is csak emberbõl van és nem fogsz idegeskedni.

Azért mert tetszik neked, a legjobbat akarod nyújtani, gondolom nyomás alá kerülsz. Szerintem nincs ebben semmi rossz, ha majd járni fogtok, gondolom idõvel megtudod, hogy õ is csak emberbõl van és nem fogsz idegeskedni.
Egyrészt jól szólt az elõttem szóló, másrészt pedig, nekem a következõ módszer vált be annak idején kiválóan ennek a jelenségnek az orvoslására: ha fel akarod hívni, akkor AZONNAL hívd fel, és egy PILLANATOT SE gondolkodj rajta, hogy felhívd-e vagy sem, vagy hogy mit fogsz majd mondani neki. AZONNAL hívd, és amint felveszi, a szavak adni fogják magukat - és még izgulni se fogsz, és hamar magabiztossá válhatsz beszéd közben is. :)
Na hallod, én 30 vagyok és még most is izgulok néha. Pláne, ha nem valami csajt, hanem az APEH-ot kell fölhívnom.
A kérdező hozzászólása: de csak aki techik nekem. a tõbi csajal nem parázok miért van ez?
Meg kell tanulnod az önkontrollt. Amikor izgulsz akkor a belsõ 'sebességed' nõ meg. Relaxálással, odafigyeléssel megõrizheted stabilitásodat, és így magabiztosabb hatást keltve, sikeresebb is leszel.
Szerintem teljesen normális.Én is így vagyok ezzel és én ilyenkor azt csinálom hogy egy papírra leírom tõszavakban hogy mit is akarok mondani mert ilyen helyzetben mindig úgy elfelejtem a lényeget és elég gáz szeintem gondolkozni szavakonXD
Lehet, hogy csak a jót akarod neki meg minden s azért izgulsz, de a lányok a magabiztos férfiakat(fiukat) szeretik. Legyél laza, mosolyogjál és ezt õ is fogja érezni.

Az normális, ha 20 hósom csak hártya nélkül tudja megenni a narancsot?

Minden egyes gerezdet fel kell vágjak és le kell húznom a hártyáját a narancsnak mert csak a bels? húsát tudja megenni. Egészben nem tudja megrágni, mindig kiköpi.

Legjobb válasz: az enyém is ezt csinálta még majd három évesen is.örültem,hogy úgy legalább megeszi,így hártyáztam,amíg kérte.a nagy szemû szõlõt a mai napig ki kell magoznom neki,pedig elmúlt három éves.az almát,körtét is pucolva szereti,sõt a kenyér haját se eszi meg.õ ilyen

az enyém is ezt csinálta még majd három évesen is.örültem, hogy úgy legalább megeszi, így hártyáztam, amíg kérte.a nagy szemû szõlõt a mai napig ki kell magoznom neki, pedig elmúlt három éves.az almát, körtét is pucolva szereti, sõt a kenyér haját se eszi meg.õ ilyen
Az enyém sem szereti.
én 27 éves vagyok, és én sem tudom megrágni úgy, se a narancsot, se a szõlõt :) , és nem is szeretem, kiköpöm, úgyhogy teljesen normális hogy a gyerkõcöd sem tudja :) A fiam még a belsejét sem hajlandó megenni.
Én sem tudom megrágni a narancsét... és nem is szeretem, inkább kifacsarom.

Az normális hogy 20 honapos gyerek válogat a ruháival? Kiválasztja mit vegyen fel, és muszáj, abba lenni, ha nem fél óra cirkusz stb. ja és csak 1 adott ruhanemühöz ragaszkodik.

van egy kutyusos melegitöje,meg 1 autos pulcsija,és mindennap ha megyünk ki,csak azt akarja felvenni.ez normális?

Legjobb válasz: Ez még a jobbik eset... A fiammal 8 hónapot csináltam úgy végig, hogy 3 évesen itthon kizárólag ebben a szerelésben volt hajlandó lenni: Sárga póló Fehér harisnya Zöld gumicsizma! Alig tudtam róla leszerelni, hogy kimossam... De szerencsére egy mosógépbaleset ráébresztette arra, hogyha a harisnya feneke lyukas, nem jó benne a földön ülni.

Ez még a jobbik eset... A fiammal 8 hónapot csináltam úgy végig, hogy 3 évesen itthon kizárólag ebben a szerelésben volt hajlandó lenni: Sárga póló Fehér harisnya Zöld gumicsizma! Alig tudtam róla leszerelni, hogy kimossam... De szerencsére egy mosógépbaleset ráébresztette arra, hogyha a harisnya feneke lyukas, nem jó benne a földön ülni.
Vicces, a két unokaöcsém is ezt csinálja. Hihetetlen kissrácok, és a kisebbik még csak 17 hónapos, de már most válogat... A nagyobbik már 10 éves és évek óta csak olyat vesz fel, amit õ választhat ki. Ajándékba nem is lehet neki ruhát venni, mert az úgysem venné fel. 2 évesen se vette fel, és most se venné fel, ha mi vinnénk neki valamit. Amúgy emellett semmi "bajuk" nincs. Igazi fiúk, rosszcsontok.
Dackorszak, ami arrol szol, hogy keresi magat, mennyit lehet es nem. Kb akkoriban kezdödik... bar... en mar 1 eves kor körül eszrevettem jeleit. :)
A kérdező hozzászólása: köszi, akkor nem csak nálunk van ilyen.amugy nálunk is már régota tart, jo pár honapja, csak nem hogy elmuna, egyre jobban fokozodik.

Az normális ha a barátomat (20) aki még soha sem sexelt, bátorítani kell?

Azt mondta hogy bátorítsam valahogy, mert neki ez kell. Meg azt is mondta, hogy jobban figyel rém, mint az élvezetre. Mi van vele?

Legjobb válasz: Borzasztóan bizarr, hogy inkább rád figyel, mint magára. :O Amúgy miért ne lenne normális? Mert bátorítani kell, vagy mert 20 évesen szûz?

Borzasztóan bizarr, hogy inkább rád figyel, mint magára. :O Amúgy miért ne lenne normális? Mert bátorítani kell, vagy mert 20 évesen szûz?
Hogy a fenébe ne lenne normális. Õ nem vesztette el a szüzességét 12 évesen, ahogy a mia fiúk. Becsülendõ. Ilyenkor gondolom kicsit nehezebben járódik be, de tartósabb lesz. Szerintem megéri a fáradtságot. Persze csak ha szereted. És az a jó benne, hgoy egy csomó dolgot megtaníthatsz vele a saját ízlésednek megfelelõen. Örülj neki hogy rád figyel nem magára. Majd belejön az egészbe. Bátorítsd csak!
persze...ha még nem csinálta akkor persze hogy bátortalan
szerintem ehhez senkinek semmi köze:D majd megoldjátok bátoritsd mond hogy neked nem gond az elsõ nehéz a többi már jó lesz:)
Attól függ, hogy amúgy normális emberi lény-e, vagy sem? Tehát minden téren visszahúzódó, félõs, ha úgy tetszik gyáva, vagy csak nem volt szerencséje eddig, de egyébként vannak barátai, és felvilágosult szemmel jár?
Ha csak ez a gondja, akkor normális. Legyél óvatosabb vele, ne rohand le hirtelen, és ne erõltesd a dolgokat. És természetesen bátorítsd! Ha lány vagy, nagyon sokat segít egy mosoly... vagy az, ha megfogod a kezét, és finoman odateszed magadon, ahova szeretnéd.
be van tojva rendesen, mássz rá, teperd le...akkor nem fog ellenkezni
A kérdező hozzászólása: Milyennel kellett volna? -.-
Miért ilyen emberrel jöttél össze?
HaHó! Szerelmes... Normális, akkor segíts neki. Táncolj neki vagy Izgasd addig amíg bevadul.. ;) Ha nem múlna el a félelme akkor bontsatok egy üveg bort és menni fog... :D

Mennyire normális az, ha a nővérem 20 évesen még mindig cumizza az ujját? Mitől lehet? Nem csak alvás előtt, nappal is.

Legjobb válasz: Ez teljesen normális egy 20 éves lánynál.Pótcselekvés,és talán valami genetikai dolog is állhat a dolog mögött.A lányok,mindig is jobban szerettek cumizni,a fiúk meg nyalni:D

Ez teljesen normális egy 20 éves lánynál.Pótcselekvés, és talán valami genetikai dolog is állhat a dolog mögött.A lányok, mindig is jobban szerettek cumizni, a fiúk meg nyalni:D
A kérdező hozzászólása: Utolsónak köszönöm a választ, az elsõ primitív meg inkább ne írt volna. Nem túl kiegyensúlyozott (lehet, h tényleg ez a gond), de pasija az van.
Én is lány vagyok és 14 évesen hagytam abba az ujjszopást. Teljesen hozzászoktam, nem bírtam ki pl gépezés közben sem, hogy ne szopjam...Már anya hasában kezdõtött a dolog..:D 14 évesen is csak így tudtam elaludni, vagy ha nem szoptam akkor is csak nehezen és reggel fájt is a fejem. Aztán éjjeli fogszabályzót kaptam (nyílván az ujjammal toltam feljebb a fogaimat....) amivel ugye nem lehet ujjat szopni:D Aztán már napközben sem csináltam, mert nem akartam hogy kárbamennyen a fogszabályzó munkája. És azóta már eszembe sem jut az egész! De nem tudom hogy szoktam volna le:S Pedig én elég normális életet élek, csak kicsit vagyok idegeskedõ típus.
Hát eléggé nem normális dolog. Lelki dolog is állhat a háttérben, gyerekkori bajok. Te ismered, szerinted miért csinálhatja? Egyébként minden rendben van vele? boldog, kiegyensúlyozott, vagy szorongó, depressziós? Van-e barátja? Tudsz-e olyan dolgot, ami lelkileg árthatott neki valamikor?
Mi azok vagyunk! És reálisan gondolkozunk:DD
F*szt akar.
kend be valamivel amit utal es akkor nem falja tobbet be vagy hianyzik valami neki onnan
A kérdező hozzászólása: Bocsi, 17:48-asnak köszönöm a normális választ. Egyébként ti normálisak vagytok, h az ujjszopásról rögtön a f*sszopás jut az eszetekbe? Szerintem ez elég aberrált gondolkodás, ti sem lehettek valami kiegyensúlyozottak.
Bocs, de egy egészséges fiúnak/férfinek, mi más juthatna eszébe egy ilyen kérdésrõl?20 éves lány cumizza az ujját?:o Nem teljesen szokványos, de mindenkinek van valami, rossz, néha idegesítõ, egészségre káros szokása, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy kezelésre szorulna.Ideges, vagy egyszerûen így esik neki jól.Lehet az is, annyira megszokta, hogy fel se tûnik már neki, hogy mit csinál.Nyugodj meg, annyira nem veszélyes a dolog, ha pedig zavar, akkor meg szólj neki, hogy hagyja abba!:)

Gyakran érzem, hogy begyorsul a szívverésem, főleg ha elindulok valahova, a levegőt is nehezen veszem.12 hetesen egyszer elájultam az utcán, a dokim szerint előfordul. Most 20 hetes vagyok. Ez normális velejárója a terhességnek? Mit tehetek ellene?

Alapon 110/70 körüli a vérnyomásom, szoktam mérni itthon. A véd?n? 140/90-et mér általában, aztán 10 perc elteltével már alacsonyabb. Lehet, hogy le kellene lassulnom? :) Ha bemegyek egy boltba, nem tudok szépen elnézel?dni, mert muszáj a leveg?re mennem, vagy leülnöm. Táppénzen vagyok, pihenek eleget... El?tte igen aktív életet éltem, két munkahely - stresszes volt...

Legjobb válasz: Nekem is szoktak ilyen panaszaim lenni. Én most vagyok 13 hetes. Sokszor szinte vánszorgok csak az utcán, mert különben kifulladok. Az egész vérkeringés megváltozik terhesség alatt + a vízháztartás, úgyhogy ez normálisnak mondott tünet. Mondjuk nekem a vérnyomásom normális, sõt, idõnként alacsony. Én annyit olvastam róla, hogy ha nagyon durván jelentkezik, akkor orvoshoz kell menni vele. Úgyhogy sajnos ennél többet nem tudok neked mondani, de nyugi, normálisnak normális.

Nekem is szoktak ilyen panaszaim lenni. Én most vagyok 13 hetes. Sokszor szinte vánszorgok csak az utcán, mert különben kifulladok. Az egész vérkeringés megváltozik terhesség alatt + a vízháztartás, úgyhogy ez normálisnak mondott tünet. Mondjuk nekem a vérnyomásom normális, sõt, idõnként alacsony. Én annyit olvastam róla, hogy ha nagyon durván jelentkezik, akkor orvoshoz kell menni vele. Úgyhogy sajnos ennél többet nem tudok neked mondani, de nyugi, normálisnak normális.

Az normális, hogy a menzeszem 20 naponta jön meg?

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Mióta menstruálsz? Mindig 20 napos, rendszeres?

Hány éves vagy? Mióta menstruálsz? Mindig 20 napos, rendszeres?
Remélem, hogy azóta megoldódott a probléma, de ebbe a 20 napba a vérzést is bele kell számolni. Tehát, ha vérzel 5 napig és a két vérzés közt 20 nap telik el, az egy 25 napos ciklus.
sziasztok én 35 éves vagyok, és a menszeszem 20 naponta jön meg régen, 28 naponta, baj ez??? van van ennek valami oka??
Attól függ, hogy számolod. Bele kell venni a havibajt is, tehát amikor megjön a menzeszed, az az elsõ nap, és mikor újra megjön, az azt megelõzõ nap az utolsó. Ha így számoltad, akkor nem normális, túl rövid. De mivel fiatal vagy, ez még könnyen változhat. Ha nagyon nyugtalanít, menj el orvoshoz. 24N
Szerintem korai aggódnod, nekem is körülbelül 20 naponta jött meg, igaz egyáltalán nem volt erõs, mikor elõször megjött, kb fél-1 évig. :)
Van, akinek felnõtt korára sem lesz szabályos, de azt tudom, hogy 17éves korig normális (az is, ha pl.:2 hónapig nem jön, bár akkor már elküldenek mindenféle vizsgálatra) Az iskolába lehet kérdezni..., de jó, hogy legalább megkérdezted.
Ilyen korban még normális. Ha túl hosszú vagy erõs a vérzésed, akkor azért menj el dokihoz, mert vérszegény lehetsz miatta.
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok. És kb. ez úgy fél éve van.
amúgy nem normális, 21 naptól 36ig a normális nekem ezt mondta a magándokim.
nekem kb. 23-24 naponta van, úgyhogy normális

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!