Találatok a következő kifejezésre: Az normális, a (6722 db)

Az normális a koromban hogyha a fitymám a makkom negyedéig ér csak? álló állapotba addig se.

14 éves fiú vagyok teljesen átlagos méretekkel (15 cm) csak régen emlékszem tovább is ért a péniszemnél. Panaszom nincsre nemfáj semmi..

Legjobb válasz: Normális. Minden normális, ami nem kellemetlen, vagy fájdalmas.

Normális. Minden normális, ami nem kellemetlen, vagy fájdalmas.
nem lehet h fitymaszûkület ?? szol a szüleidnek és nézesd meg orvossal
kicsiként nekem is tovább ért a fitymám. ma már csak akkor, ha nagyon hideg vízben vagyok :D
hát nem tom.. szerintem orvos lenne a legjobb ha elmennél, mert kiszáradhat meg ilyenek, nem jó vele játszani.
Kiszáradhat?? :) Akkor azoké, akiket körülmetéltek, miért nem szárad ki? :)
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem fáj semmi gond nincs vele csak érdekelt
Nekem körülmetélt a péniszem és ki is van száradva, elég gusztustalan, kérges, érdes a felülete, fehéredik, foltosodik. Sokan vagyunk így, persze nem mindenki, de ez típus kérdése és nem lehet elõre tudni, ezért gáz a körülmetélés
6 hétig minden normális.
Sajnos igen, nekem is ez volt és én legalább 8 hétig tisztultam, a 6 hetes vizsgálaton megnyugtatott a doki, hogy nincs semmi baj ez természetes dolog.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
Igen normális. Az én kisfiamnak is ilyen.
Tudom mire gondolsz, az enyémnek is olyan, szerintem teljesen normális.
Az enyémnek is ilyen volt, én is azt hittem, hogy túl szûk, de nem, mindnek ilyen. Már hét hónapos, mostmár nem annyira olyan.

Az normális a 17 évesen a jobb herém jóval kisebb mint a bal herém?

Legjobb válasz: Normális bizony .A herék nem egy formák,ahogy egyetlen páros szervünk ,vagy testrészünk sem .

Normális bizony .A herék nem egy formák, ahogy egyetlen páros szervünk , vagy testrészünk sem .

Az normális a bal szememmel mindent olyan kékesen látok?

Legjobb válasz: Szerintem nem...Vizsgaltasd meg :)

Szerintem nem...Vizsgaltasd meg :)

12 hetes ikerterhességnél az normálisa a két babó picit kisebb mint az átlag? Pár miliről van csak szó.

Legjobb válasz: Persze,hiszen ikreknél ez mondhatni természetes, ne aggódj,és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!! 23 hetes kismama

Persze, hiszen ikreknél ez mondhatni természetes, ne aggódj, és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!! 23 hetes kismama
Az ikerk mindig kisebbek, osztoznak egy normál baba súlyán. Ne félj:-)
Szia. Ez még változni fog, de egyébként teljesen normális. Elõfordul egyes babáknál is, hogy pár milivel kisebb mint az átlag. A két babó közül is az egyik mindig kisebb lesz. Én most 25 hetes vagyok 1 fiú 1 lány van a pociban. A kisfiú mindig a adott hét értékének megfelelõ vagy túlhaladja. A kislány mindig egy kicsit alatta van. Már nem emlékszem pontosan melyik héten volt 500g az átlag, a kisfiú 515g, a kislány 485 g volt. A hosszuk is ugyanígy alakult. Szerintem ha nem tér el kórosan az átlagtól minden oké. Nekem minden 2.héten mennem kell dokihoz és én is azonnal nézem a méreteket meg a hosszukat. Ne aggódj és nagyon vigyázz magadra, mert 2 babát kihordani kicsit más mint 1-et. Boldogságos, problémamentes babavárást kívánok.

Az normális a Tengerimalacnál, hogy nem iszik? (Többi lent)

2 Tengerimalacom van ás egyik sem iszik 6-óránként cserélem a vizüket de nem látom hogy egyik is fogyasztana vizet meg ha hagyom a vizet 12-óránál tovább akkor beposhad és büdös lesz de akkor isznak! Mit tegyek? nem hagyhatom,hogy a Malackák büdös vizet isznak!

Legjobb válasz: 12 óra alatt beposhad a víz??? nem lehet hogy csak az itató koszos már, mert ez elég abszurd.. én naponta cserélem a nyuszim vizét és sosincs semmilyen büdös szaga.. egyébként mennyi lédús gyümölcsöt, zöldséget kapnak, nem lehet hogy aza mennyiség elég nekik??

12 óra alatt beposhad a víz??? nem lehet hogy csak az itató koszos már, mert ez elég abszurd.. én naponta cserélem a nyuszim vizét és sosincs semmilyen büdös szaga.. egyébként mennyi lédús gyümölcsöt, zöldséget kapnak, nem lehet hogy aza mennyiség elég nekik??
3-4 naponta cserélem és még sose volt büdös. 12 óra alatt biztos nem lesz az, fõleg az agyonklórozott víz.
ha nem isznak adj negik dinnyét almát barackot. ezekbenvan folyadék.
Igen! Nem szabad sok zöldséget és gyümölcsöt adni! NEm az a fõ táplálékuk, az csak nasi, kiegészités kell, hogy legyen! A széna a fõ táplálék!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyos sok zöldséget és gyümölcsöt kapnak az igaz akkor lehet azért nem isznak oly sokat!?
Mennyi gyümit esznek? Biztosan azért nem isznak vizet, mert sok a lédús étel és abból megkapják a kellõ folyadékot.
Nem az a megoldás, hogy akkor teletömni sok lédús gyümölccsel! Szerintem pont azért nem isznak, mert túl sok gyümölcsöt adsz nekik, ami nem jó! Az alap eledelük a széna! Az legyen mindig elõttük. Arra tuti megszomjaznak. Zöldséget , gyümölcsöt csak napi 1-2x adj nekik, 2 malinak 1 maroknyit. Tápot napi 1-2 evõkanál/mali. Kend be az önitató csõrét ubival, hátha ösztönzi õket az ivásra. Muszáj vizet inniuk, mi lesz télen, amikor alig van zöld??? Szóval szoktasd rá õket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Mindenap kell cserélni a vizet. Kedves 2. Rosszul teszed hogy 3-4 naponta cseréled, mikor ilyen melegebe minimum napi egyszer de inkábbnapi 2-3-szor. Egyébkánt kedves kérdezõ. Ha adsz nekik gyümölcsöt meg zöldséget lehet azért nem isznak, esetleg tudnak inni az önitatóbol??? Vagy ha nem adsz neki gyümit adj nekik görögdinnyét abba rengeteg a folyadék a héját is oda adhatod nekik nyuggodtan, de a húsából szed ki a magokat;) Egyébként jólteszed h 12 óránként cseréled, ilyen melegbe kell is minimum de egyébként is napi 1-szer illik kicsérlni a vizet, ha van még benne ha nincs. Ne halgass a másodikra mindig friss vizet kell neki adni, nem állatott hogy 3-4 napig ott áll elõtte... Ha van mégkérdésed a malikkal kapcsba írhatsz üzit, mindenben tudok segíteni:)
A kérdező hozzászólása: Szénát is adok nekik sokat!

Az normális a rövidszőrű tengerimalacoknál, hogy borzas a szőrük?

(Goromba válaszoktól kíméljetek.)

Legjobb válasz: Köszönöm szépen :)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)

Ha egy 5hónapos baba 11kg az normális? A dokinő miért nem szól semmit?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy az. Biztosan van valami a dolog hátterében. Lehet, hogy anyagcsere problémái vannak a babának? Ismered a babát?

Nem hiszem, hogy az. Biztosan van valami a dolog hátterében. Lehet, hogy anyagcsere problémái vannak a babának? Ismered a babát?
A kérdező hozzászólása: Nem az én babám és igazából nem is tudom hogy mondjam az anyukának mert mindig azt mondja kitudja az ükapja milyen volt!Hozzáteszem mindkét szülõ 1szál bél és az anyuka alacsony is
Nagyon sok! Ha azt nézem hogy a kislányom 4950grammal született, és 6hónaposan volt 9250gramm, 1évesen meg 11950g, akkor a tiéd azzal a születési súllyal amit írtál nagyon sok! Szakembertõl kéne kérni tanácsot!
19 hónapos lányom 3630grammal és 47cm-rel született, most 10, 5 kiló és 82cm Szerintem egy 5 hónaposnak az nagyon sok!!!
Nem, nem normális. Vagy anyagcsere gondok vannak, vagy hormon problémák. Kinek a gyereke?
Az én kicsim, aki elég nagynak számít, 6 hónaposan volt 74 cm és 9, 25 kg. Nem sovány, de nem is kövér, nem husis, hanem arányos a hosszúságához. Így szerintem sok az a 11 kg 5 hónaposan. Miket eszik vajon a kicsi? Mert az sem mindegy.
Szerintem nagyon sok. Az én ismerõseim között is van egy lány, akinek a babája ekörül volt 5 hónaposan, de õ már akkor mindent evett szinte. Büszke is volt az anyukája, hogy uzsonnára megeszik két danone gyümölcsjoghurtot, vagy egy nagy csokipudingot... Aztán furcsán nézett rám, mikor megtudta, hogy én még csak szoptatom az övével kb egyidõs babómat.
A kérdező hozzászólása: hát szereintem se jó igy!Az én fiam 3éves 16kg, a másik 8hónapos 7-8kg között lehet pontosan nem tudom! Persze nem kell koplalnia egy babának de azért halálra etetni se, bár ez csak az én véleményem
Ez picikét sok .. Ismerõsöm fia 1 éves múlt e hónapban, 78 cm és 13 kg. Szerintem egyáltalán nem normális, de az anyja szerint cuki.. Fõleg, mikor csokival tömi mindennap és stb.. Õ gyereke, szerencsére nem az enyémet teszi tönkre. Bár próbálkozott már a lányomnak (5 hónapos volt) tortát adni. Nem sûrûn ment neki .. :) ))
A kérdező hozzászólása: ja 3500g született
Az én lányom 17 hónapos és most 11.4kg.
A kérdező hozzászólása: kb 72cm lehet, anyatejes tápszeres és hozzátáplálásos!
Hát én meg azt hittem hogy én fiam nagy a 8 kilójával. Szerintem azt kellene átgondolni, hogy vajon mennyit és hányszor és mit eszik, ha ez rendben van akkor kivizsgálás, hogy nincs-e valami anyagcserebetegsége.
Anyatejes???? Mert akkor igen tápláló a tejcsid:)
Nekem úgy rémlik hogy régebben a doki azt mondta, hogy a babának 6 hónapos korára a születési súlyának dupláját kell elérnie. Pl: ha 4 kilóval született akkor 6 hónaposan 8 kiló még jó..
Mennyi??? Nekem a 17 hós kiscsajom annyi érdenmes elvinni kivizsgálatatni nehogy nagy gond legyen
És milyen hosszú az a 11kg-os baba? Mert az enyém is elég hatalmas, de ez hirtelen még nekem is sok.
Egy képet azért mutathatnál, mert szerintem ilyen nincs.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!