Találatok a következő kifejezésre: Az normális, NÉHA nem (87 db)

Az ilyen férfiaknál sem normális.
mi az, hogy nem normális? nekem jó a humorom, de másoknak meg nem. ennyi erõvel nem normális, ha valaki nem szuperokos, mert én orvosira járok? különbözõek vagyunk. ettõl függetlenül baromi idegesítõ, ha valakinek nincs humorérzéke, általában a buta emberek nem értik a viccet.
Attól függ. Lehet, hogy szimplán csak fájó pontra tapintottál poén gyanánt, vagy inkább érezte gúnynak, mint viccek. Pl. én tudok magamon nevetni, ha valamit elügyetlenkedek, valami hülyeséget mondok, de nem szeretem, ha mondjuk a kinézetemen viccelõdnek, vagy a problémáimon.

Normális ez az érzés? Néha nem tudom, hogyan fogom szeretni a babát..

Nagyon règ otta vàgyunk a kistesora(kb 1ève)

Legjobb válasz: Szia, mintha csak a tegnap esti magamat olvasnám!! Éppen este beszélgettünk errõl a férjemrõl. Õ hozta fel a témát, hogy vajon a 2. gyerkõcöt is így fogjuk-e szeretni, mint az elsõt? Milyen érzés lesz? stb...Szerintem teljesen normális gondolatok ezek. Biztosan gondolkodás nélkül is kialakul ez, inkább csak azt nehéz elképzelni, hogy lesz már egy második kis emberke aki felé ugyanolyan szeretettel és türelemmel tudsz lenni mint az elsõhöz. 20 hetes kismama Sok boldogságot kívánok

Szia, mintha csak a tegnap esti magamat olvasnám!! Éppen este beszélgettünk errõl a férjemrõl. Õ hozta fel a témát, hogy vajon a 2. gyerkõcöt is így fogjuk-e szeretni, mint az elsõt? Milyen érzés lesz? stb...Szerintem teljesen normális gondolatok ezek. Biztosan gondolkodás nélkül is kialakul ez, inkább csak azt nehéz elképzelni, hogy lesz már egy második kis emberke aki felé ugyanolyan szeretettel és türelemmel tudsz lenni mint az elsõhöz. 20 hetes kismama Sok boldogságot kívánok
Én még csak az elsõt várom, de szerintem normális dologról írsz.Csak a külvilág erõltetné ránk azt, hogy ha kismama vagy akkor happynek KELL lenned, és minden szép, napos, rózsaszín és napi 24 órában sugárzol a boldogságtól. Szerintem teljesen éppkézláb érzéseket-kételyeket fogalmazol meg, van 9 hónap, hogy minden a helyére kerüljön:) ))
A kérdező hozzászólása: nagyon koszonom a vàalszokat.Kicsit megnyugodtam..màr kezdtem magam egy hulye nem anyànak valo noszemèlynek tartani..tènyleg minden vàgyam volt ez a kistestvèrke ès annyira de annyira boldog vagyok!!!mègis megfordultak ezek a dolgok a fejemben ès megijedtem!1Koszonom mègegyszer

2 és fél éves xbox-nál az normális hogy nem jön ki néha az amibe a lemezt kéne berakni ha nincs benne lemez? Ha van benne akkor rögtön kiadja. Ez hogy?

haveromnál is ez van... ez xbox hiba?

Legjobb válasz: Nézesd meg azt ajánlom. SZERINTEM érintkezés hiba vagy nem tudom mi lehet a baja. De inkább nézesd meg.:)

Nézesd meg azt ajánlom. SZERINTEM érintkezés hiba vagy nem tudom mi lehet a baja. De inkább nézesd meg.:)
Ez jellegzetes tünet, ha nem mozgatod a konzolt, akkor nyugodtan hagyd benne a lemezt, nekem négy évvel ezelõtt kezdte csinálni a gép azóta hagyok benne egy lemezt, és nincs gond. Ha viszem valahová rakok bele a rossz CD-t és ennyi.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! megnézetettem, csak haveromnak is ez a tünete és most ez xbox hiba vagy valamilyen kopás...
A kérdező hozzászólása: de akkor ti se tudjátok
Ez a meghajtó hibája nem konkrétan az Xbox360 hibája (mivel jó pár fajta meghajtóval szerelték a gépeket).


Mitől van az hogy néha nem tudok normálisan, folyékonyan beszélgetni másokkal? (egy srác)

Nem vagyok buta... de mégis sokszor nehezen tudom kifejezni magamat! és ez f?leg akkor baj hogyha zavarban is vagyok a lány el?tt:S

Legjobb válasz: Jé ugyan ez van.. XD(kivéve a: "zavarban is vagyok a lány elõtt"{l. Vagyok})Én pár emberrel úgy vagyok hogy Nem birok a szemébe nézni, csak pár mp-re.. 5letet nem nagyon tudok.. L/-

Jé ugyan ez van.. XD(kivéve a: "zavarban is vagyok a lány elõtt"{l. Vagyok})Én pár emberrel úgy vagyok hogy Nem birok a szemébe nézni, csak pár mp-re.. 5letet nem nagyon tudok.. L/-
A kérdező hozzászólása: akkor nem vagyok egyedül:D
Hát nem :D :|..
Amit már egy elõbbi tagnál is javasoltam 2 deci körte/vodka és az sem fog érdekelni, hogyha a szemed láttára változna át egy hátlábú szalamandrahallá :D:D amúgy meg mit izgulsz mikor egy lánnyal beszélsz? beszélj úgy mint egy haveroddal, elvégre te úriember vagy nem akarsz semmit rosszat sem :D
nekem is ez van :P de mindenkinál szokott ilíen leni :P de nem baj ennyi legyen a leg kisebb :)

7-8 hetes terhes vagyok. Normális az, hogy néha nem igazán érzek tünetet?

eddig alig bírtam enni,hányingerem volt,a melleim feszültek.tegnap viszont nem igazán éreztem semmit.ez utalhat valamire?

Legjobb válasz: Szia. A terhességem elején a tünetek jöttek-mentek. Igazán rosszul soha nem voltam, de hol émelyegtem, hol nem. Egyik nap feszült, fájt a cicim, másnap már nem. Az õrületbe kergettem a családomat, pedig nem volt semmi baj. Vigyázz, hogy ne parázd túl a várandóságodat, állandóan tünetek után kutatva, mert borzasztó lassan fog eltellni. Tapasztalatból írom. Nincs semmi baj, beszéld meg a babáddal, hogy mennyire szereted, és várod. Boldog babavárást! 38 hetes kismama.

Szia. A terhességem elején a tünetek jöttek-mentek. Igazán rosszul soha nem voltam, de hol émelyegtem, hol nem. Egyik nap feszült, fájt a cicim, másnap már nem. Az õrületbe kergettem a családomat, pedig nem volt semmi baj. Vigyázz, hogy ne parázd túl a várandóságodat, állandóan tünetek után kutatva, mert borzasztó lassan fog eltellni. Tapasztalatból írom. Nincs semmi baj, beszéld meg a babáddal, hogy mennyire szereted, és várod. Boldog babavárást! 38 hetes kismama.
Szia. Emiatt ne aggódj. Igaz, Nekem szinte egyáltalán nem voltak tüneteim, de amik voltak (fáradtság, mellfeszülés), azok is hol erõsebben jelentkeztek, hol kevésbé erõsen, és néhanapján pedig egyáltalán nem. Szerintem ez nem utal semmire, úgy értem, ebbõl nem kell semmire következtetni. Inkább élvezd azokat az idõszakokat, amikor nyugi van a tüneteket illetõen. :-)
Nyugi. 30 hetes kismama vagyok, és soha semmi tünetem nem volt. A terhesség elején végig izgultam, "biztos baj van, nincs semmi tünetem" stb., most visszagondolva, áldom a sorsot, hogy nem töltöttem heteket a mosdó elõtt. A mellem sem feszült, mégis a 15. héttõl van elõtejem.
Szia Aggodalomra semmi ok én nem éreztem semmilyen tünetet a mellemen kívül még a terhesség jelét sem egészen a 16. hétig amikor bejelentkezett, hogy itt vagyok ám:-)
Én is 7 hetes vagyok, és semmi tünetem nincsen. Az elején még aggódtam, de most már inkább a szerencsések közé sorolom magam. Ne izgulj!

Az normális, hogy 2napja jósló fájdalmaim vannak kb.18-30 percenként? Néha erõsebb néha gyengébb, de nem múlik.

Legjobb válasz: Attól függ hány hetes vagy?!A terhesség vége felé közeledve normális, az elején nem.Én így gondolom.

Attól függ hány hetes vagy?!A terhesség vége felé közeledve normális, az elején nem.Én így gondolom.
hányadik hétben jársz??? nekem is így volt jó pár napig és aztán jött a baba :)
Csatlakozom az elõttem szólóhoz: harmadik napra megszületett a baba! Figyeld a fájásokat, esetleg a nyákdugó távozását! Ha a terhesség végén vagy hamarosan szülhetsz!
A kérdező hozzászólása: Ma töltöm a 39.hetet. A babának nem lesz ettõl baja, ugye?(a sokáig tartó keményedésektõl)
Mi baja lenne ugyan???? A szüléstõl se lesz baja, pedig ott milyen kis helyen kell átpréselõdnie.
ez teljesen természetes!!!! dehogy lesz baja :)

Az normális, ha néha olyan vagyok, mint egy beszívott, pedig még életemben nem drogoztam?

Legjobb válasz: Én is ilyen vagyok néha. A sok negatív dolgot lehet így vezeti le a szervezet, hogy kevésbé ártson, afféle védelmi mechanizmus.

Én is ilyen vagyok néha. A sok negatív dolgot lehet így vezeti le a szervezet, hogy kevésbé ártson, afféle védelmi mechanizmus.
Akkor honnan tudod milyen egy beszívott? Láttad valami filmben hogy az vicces?
Most fáj, vagy izomláz? Ha izomláz nem gond, ha fáj már lehet baj.
A kérdező hozzászólása: ezaz hogy nem tudom eldönteni, valamikor fáj valamikor meg izomláz :D
Ha te nem tudod eldönteni, szerinted neten keresztül tudja valaki?

Az normális ha néha érzem néha nem?

a barátom néha érezteti hogy szeret, néha meg nem. egyik nap ölelget szeretget, másik nap meg nem. szex közben érzem hogy szeret, de utána már nem. ezt elmondtam neki is, azt mondta megpróbálja éreztetni, de valami mégsem stimmel. megcsalás jelei ezek? én 23 éves lány vagyok, ? pedig 30 éves.

Legjobb válasz: Nállunk is ez van. (bocsi offért, csak megjelöltem a kérdést)

Nállunk is ez van. (bocsi offért, csak megjelöltem a kérdést)
Akkor mondjuk próbálj vele nem lefeküdni egy darabig, akkor talán jobban kimutatja
A kérdező hozzászólása: de ha nem tûnik fel hogy mennyi mindent megtesz értem, akkor hogy nyugtassam magam ezzel?
1. vagyok, szerintem ez ember meg kedvfüggõ, mert nekem is vannak olyan napok, hogy nem tudom neki kimutatni (pl. rossz a hangulatom vagy a kedvem, vagy ideges vagyok) és nekem is csak barátom szokta mondogatni, hogy valamikor nem mutatom ki, de ebbõl észre sem veszek semmit, mert én érzem h szeretem. Azt persze észre veszem hogy valamikor õ sem mutatja ki úgy ahogy kéne.De ezeken egyre könnyebben teszem túl magam. Engem az zavar nagyon hogy sokszor amíg el nem jutunk a szex-hez teljesen szerelmesnek tûnik, és érzem h szeret és akar, közben is, de utána már nem. És rákérdeztem hogy miért van ez, és azt mondja hogy azért mert fáradt, és a szex kiszívja az életenergiáját. De megtanultam hogy ne hisztizzek ezen, hagyom hogy kialudja magát, alvás után már teljesen olyan mint amilyen volt, kedves, aranyos, szerelmes. Bár néha én is agyalok azon hogy mi van hogyha csak mindig meg akar kapni magának...? És ennyi vagyok. Utána átgondolom, hogy más lányt is megkaphatna simán, és akkor nem utazna miattam minden héten órákat... Vagy nem ragaszkodna annyira hozzám. Mostanság ellaposodott a kapcsolatunk ezért jön rám néha az hogy csak arra kellek. De te is gondolj ilyenkor arra, hogy nem tenne meg érted annyi mindent (ami lehet neked fel sem tünik) mint amit megtesz.
A kérdező hozzászólása: de elmondtam neki h ez engem zavar, és azt mondta hogy megérti és megváltozik akkor is készül valami?
Nálunk ez akkor kezdett szinte minden napossá válni, mikor a barátnõmnek már egy másik pasi csapta a szelet. Mint utólag kiderült nem is eredménytelenül. Szóval nem biztos hogy alaptalanul érzed úgy, hogy itt valami történik. 24F
A kérdező hozzászólása: ne csináljak belõle nagy dolgot?
A kérdező hozzászólása: elsõnek : szal ez normális?
én is így vagyok ezzel, de mi már alig szexelünk 22L
A kérdező hozzászólása: csak azért hogy megkapjon nem kell kimutatnia

Szerintetek normális, hogy néha szégyenlem, hogy szép vagyok? És kivel barátkozzak a suliban, ha tökre mások az osztálytársaim? Az emberek tényleg nem a külsőmet nézik, hanem a belsőmet?

Legjobb válasz: Ne szégyelld, inkább légy büszke rá. De annyira azért ne, hogy szándékosan keresd, a nálad kevésbé szebb emberek társaságát, csak hogy virithas mellettük. Nyugodtan barátkozhatsz akárkivel, egy idõ után úgyse a külsõd fog nekik számítani. :) pl, nekem sok olyan jó barátom van, akik elég távol állnak az én világomtól(szoktam bulizni járni, meg néha elég kihivoan öltözködök, õk meg inkább olyan otthon ülõsek), mégis imádom õket, nagyon jó fejek, és ha velük vagyok, nem számít ki hogy néz ki.

Ne szégyelld, inkább légy büszke rá. De annyira azért ne, hogy szándékosan keresd, a nálad kevésbé szebb emberek társaságát, csak hogy virithas mellettük. Nyugodtan barátkozhatsz akárkivel, egy idõ után úgyse a külsõd fog nekik számítani. :) pl, nekem sok olyan jó barátom van, akik elég távol állnak az én világomtól(szoktam bulizni járni, meg néha elég kihivoan öltözködök, õk meg inkább olyan otthon ülõsek), mégis imádom õket, nagyon jó fejek, és ha velük vagyok, nem számít ki hogy néz ki.
Szerintem nem szégyelled, inkább kellemetlenül érzed magad emiatt, mert a többiek nem olyanok, mint te vagy. A külsõd alapján az emberek talán úgy érzik, "kevesebbek" nálad, ezért nem mernek kezdeményezni, kerülik a társaságod, ami részben érthetõ. Neked kell megtenned az elsõ lépéseket, mutasd meg nekik, hogy a szépséged ellenére te egy nagyon is érzõ, emberi lény vagy, akivel mindenféle külsõ, fizikai adottságtól függetlenül igenis lehet barátkozni.
Nem akarok szemétkedni, de éppenséggel lehet, h vki azért barátkozik veled, mert jól nézel ki, sokan külsõ alapján ítélnak.
bocs ítélnek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!